44078

ibogldrc.jpg

• limperatore
    del pierot sajnálom azért
  • MarcelloLippi
    ...
  • Trunks
    Ami viszont felbassza az agyam, azok az eredmények. Kikapott az Udinese és a Lazio is. Nem értem, miért nem akartunk nyerni a múlt héten. Ha azt hoztuk volna+ma megvernénk a Cataniát, 3 pontra lett volna a Lazio, akikkel ráadásul még játszunk is. Teljesen érthetetlen. Viszont mostmár nem reménykedek, mert ha a srácok nem akarják, akkor úgyis felesleges.
  • Trunks
    Nem is akart, az volt a baj. Na meg hogy egyértelműen nem Juve-szintű játékos. Erre pont jó, hogy egy olasz középcsapatban rúgjon évi 10-12 gólt, oszt jól van. Legalább normális áron fogjuk tudni eladni.
  • Zsolti9014
    persze, ebben igazad van. csak épp nekem már a személyével is bajom volt, miután a Derby d'Italián sétálgatott a pályán.

természetesen a gólok jól jöttek volna tőle is, meg a többiektől is. de legalább odatette volna magát rendesen, olyat viszont ritkán láttam tőle.
  • Kaplan
    Azért annyira nem elbagatelizálandó dolog ez, hisz nekünk is jól jöttek volna a góljai. Rühellem mikor itt eszi a fene az embert teljesítmény nélkül egy ideig, majd elmegy és lám.
  • Zsolti9014
    lövöldözze csak nyugodtan, hátha úgy elviszik végleg.
    (csak nehogy emiatt megtartsuk...)
  • Zsolti9014
    na ja, igazad van :)

még egy kis off:
    egyik haverom volt így: Ford Fiestája van, megnézte kenblokknak azt a híres gymkhana videjjóját, majd így szólt: hát öreg, jó voltál, de én nyertem. a tiédben nincs magnó. :D
  • Kaplan
    Amauri ma kettőt vágott... Az ember több gólt lőtt ebben a pár fordulóban mint nálunk 2 év alatt. Para?!
  • 9csöves9
    kell a fasznak még háccsóülése sincs!
  • Zsolti9014
    én is kérek ilyen trábántot
  • Fabio Capello
    hádikk, ez egy TRÁBÁNT. :D
  • 9csöves9
    Q visszatérése már nincs messze

unalmában meg beújított egy új Maserati GranTurismo S tragacsot

• 9csöves9
  • 9csöves9
    24 évesen egymás ellen játszanak majd egy Ascoli-Modena rangadón a B-ben...
  • MarcelloLippi
    "Két brazil fiatalt szerzett meg a Juventus"

Vélemény?
  • Trunks
    ??? Abból a legalább 100 millából nem lehetett volna szerinted 4-5 év alatt olyan csapatot építeni, amely jobb, mint az elmúlt évek Interei? Ugye te sem hiszed ezt, még ha elfogult is vagy. Sőt, továbbmegyek. Az idei bajnokságot egy közepes csapattal is könnyedén lehetett volna hozni, annyira nincs egy jó csapat sem a Serie A-ban jelenleg. De azért gyere ide osztani az észt, köszönjük.
  • limperatore
    biztos :D ekkora böszmeséget ne mondjál :D
  • Trunks
    Azért Mogginak nem hánynék szemre semmit az átigazolások kapcsán. Nagyon értett hozzá. Ha Marotta fele olyan jól tolná, mint ő tette, akkor már az elmúlt néhány évet is mi uraltuk volna.
  • gercse
  • Trunks
    Még nem hallottam róla... nagyon durva.
  • 9csöves9
    volt már róla szó,de azért durva:)

Moggi:"Asked about transfers that got away from him, Moggi said: “In 2001 Roma asked me for Edgar Davids: I replied: 'Give me €15m plus three players from the Primavera'. The three were Daniele De Rossi, Alberto Aquilani and Gaetano D'Agostino.

“Roma said 'no' because €15m was too much. If I had lowered the asking price to €10m plus those three, Roma would have accepted. This was my greatest mistake,” he concluded. "
  • limperatore
    mancini in pole :D
  • Zsolti9014
    MATRIT szeretnénk! Tessék megtartani őt is!
  • forzajuve5
    „A klubvezetés a döntéseit az edző szezon során mutatott munkája alapján fogja meghozni. Kétéves szerződést kötöttünk Delnerivel, és beszélni fogunk vele, mert vannak megvitatandó problémák. Átgondoljuk a témát, aztán döntünk a kérdésben" – mondta a Sky Italiának Giuseppe Marotta.

Az erősítési és átigazolási tervekről a sportigazgató elmondta: Alessandro Del Pieróval hamarosan új, egyéves megállapodást írnak alá, Gianluigi Buffont mindenképpen meg kívánják tartani, valamint végleg szerződtetnék a Liverpooltól Alberto Aquilanit. Marotta elismerte: a Juventus Carlos Tévezt szeretné megszerezni a nyáron, de a tárgyalássorozat „nem lesz könnyű" a torinóiak számára.
  • 9csöves9
    ezer %,hogy ez maximum egy póló lesz nem a mez
  • karajjj
    voltmár?

• 9csöves9
    adom.teljesen hihetetlen számomra...lehet megijedtek a srácok,hogy jövőre is Delnerivel kell dolgozni
  • Trunks
    Na, így az Udinesét se fogjuk beérni... igazából mindegy is.
  • Csacsi
    Ma nem akartunk nyerni.
  • Trunks
    Csak nekem tűnt úgy, mintha örülnénk az egy pontnak? Az ok, hogy egész meccsen jobb volt a Fiorentina, de így lemondhatunk a 4. helyről. És azt hiszem az Laziót innen már lehetetlen megállítani. Ami egy vicc az olasz focira nézve, mert majdnem tuti, hogy kiesnek a selejtezőben. Kár érte.
  • Trunks
    Egyszerűen nem értem, hogy miért Matrit kell lehozni. Kb. mostmár minden mindegy alapon támadhatnánk 3 csatárral...
  • Trunks
    Elég halovány eddig a játékunk. A Fio egy kicsit pontosabban játszana, már több góllal vezethetnének. Közben Hernanes góljával 0-1 a Laziónak. :(
  • gercse
    hát eddig lehet adnák magukat könnyen, csak mi is elég gyengék vagyunk
  • Trunks
    Fel nem foghatom, hogy ilyen csapattal a Fiorentina hogy állhat ilyen rosszul. Mihajlovics önmagában azért nem ok erre... Mindenesetre remélem ma könnyen adják magukat. :)
  • Trunks
    Remek. Igazából úgy tűnik nekem, hogy a Lazio és köztünk dőlhet el a 4. hely, feltéve ha nem betlizünk össze-vissza az elkövetkező fordulókban. Úgyhogy holnap vigyázó szemeiteket Cataniára és Firenzére vessétek!
  • szucsy89
    Meg utána Amauri végezte ki őket :D
  • 9csöves9
    és az Udinese is ki fog holnap.a Lazio meg szerintem ikszel:)

egyébként a Roma megint kapott egy 11-est szám szerint a 11.-t idén...
  • Csacsi
    Jah és Giovinco gólt rúgott az internek.
  • Csacsi
    Kikapott a Róma. itt az újabb(idén már nem tudom hanyadik) lehetőség.