Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a páholyban meg majd jól megsimogatják Marotta buksiját,hogy mekkora bizniszt csinált Diego eladásával,mert így játszhat a Capitano
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>DEL PIERO<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
vezetõség úgy örül mintha a bl döntõben szerezte volna
ALEX DEL PIERO<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
semmivel nem vagyunk jobban mint ez az osztrák bajnokságból idevágódott csapat. ha nincsenek a 36 éves Alex egyéni megmozdulásai akkor nagy nulla az eddig teljesítmény. Szabicsnak meg sikerült kihagyni a kihagyhatatlan. Amauri lesérült (ki tudja mennyire komoly), most Lanzafame rohamozza csatárként az ellenfél kapuját ami még viccnek is rossz. Alex már nem fog mégegy félidõt kibírni ugyanekkora lendülettel. remélem lesz egy-két jó szabadrúgáslehetõség jó helyrõl.
most látom,hogy Quagliarella nincs nevezve a mai EL meccsükre.fasza
még azon gondolkoztam,hogy valamiféle opciót kaphattunk Dzekora a következõ mercatora.mondjuk olyat,hogyha akarjuk megvehetjük mindössze 50 millió euróért...
ez mûködik, de arab kommentár 😄
Marcinak milyen aranyos kisgyereke van, Aquilaninak meg rohadt jó nõje 😊
Krasic is a nézõtéren van az elõbb említett két játékossal
sokkal jobb nekünk ha kidobunk 4.5 milliót Quagliarella-ra, kell még ide alibicsatár
szurkolok Diegonak,követni fogom a meccseit,remélem rácáfol erre az egyszemû nyomorultra,delnerire és mindenkire...
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Elvielg 4 milla kölcsön, opcióval, ami nagyon fasza, tekintve, hogy egy csomo játékosunk ilyen opciós kölcsönnel jött, tehát a következõ nyáron, erre basszuk majd el a pénzünket.
Viszont ha csak õ jön (ami nem elképzelhetetlen ->14~16 m), akkor felköpök és alá állok.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Hajrá Magyarország!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
A mostani "fantasztikus" átigazolási szezon után egyre jobban kívánom, hogy legyen egy 7-8. helyünk a bajnokságban, hogy végre észhez térjen a mélyen tisztelt szennygárda a bõrszékekben -.-"
Krasic volt az egyetlen igazi név, de le merem fogadni, ha nem lõ minden meccsen gólt és ad két asszisztot, télen eladjuk bagóért valamelyik riválisnak...
Volt már ilyen érzésem, sõt szomorúbb is voltam amikor pl. Pavel visszavonult, de azért ott már tudni lehetett, hogy nem játszhat örökké. Amikor Capello nem számolt Tacchinardival, meg amikor elengedtük Balzarettit is rosszul fogadtam...
Hajrá Magyarország!
Cassanót szeretném jobban, ráadásul Marottával meg Delnerivel jóban is van. A koncepcióba (az árnyékékesbe) is jobban beleillik.
Hajrá Magyarország!
Arrivederci Diego
Sok sikert az új klubodban!
Azt hiszem a kép mindent elmond, ajánlom Zebina, Grygera, Melo, Trez és még pár játékos figyelmébe.
Én nagyon sajnálom, hogy Diego eligazol. 😞
(meg én még örülnék VdV-nak is, de várj, álmomban kifolyt a nyálam 😄)
Akkor most egy kis pozitív hozzáállást mutatok, fantáziacikkem a Mercato végérõl, tehát ne vegyétek komolyan:
A Juventus szurkolóit valósággal megdöbbentette, hogy újdonsült sportigazgatójuk, Beppe Marotta a Mercato vége elõtt néhány nappal eladta Diegót a Wolfsburgnak. Sokan már elõre temetni kezdték a csapatot, ám Marottának pontosan kidolgozott tervei voltak. Diego eladásának másnapján bejelentették, hogy leigazolják Antonio Cassanót a Sampdoriából, ami óriási meglepetést okozott az olasz futball világában. Cassano mellett a spanyol világ- és Európa-bajnok Capdevila is Torinóban kötött ki, érte Fabio Grossót plusz 3 millió eurót adtak a Villarrealnak, a spanyol azonban várhatóan csak a kispadot koptatja majd mindkét szélen bevethetõ Federico Balzaretti mögött. Balzaretti korábban szerepelt már a Juvéban. A Chiellini-Bonucci-Legrottaglie középhátvédsort a Wolfsburgtól a Diego-ügylet keretein belül megszerzett Andrea Barzagli fogja kiegészíteni, hogy elég hosszú legyen a kispad is.
Hajrá Magyarország!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
pár darab STREAM
kezdés: 20:45
nem lesz ez olyan egyszerû meccs mivel a Graz játékosai vérszemet kaptak a nálunk folyó események hallatán. van benne valami, mivel gondolom most valamennyire szétestek fejben a srácok. Melonak meg is elõlegezek egy piroslapot. a twitter üzenetét olvasva szerintem Õ az aki a leggyengébb fejben. Chiellonak nem lesz egyszerû dolga hátul.
lehet csak a mai rossz hangulatom miatt, de én hosszabításos meccs szagot érzek a levegõben
Krasic játszik este?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
namost amennyiben csupán az elsõ általam említett eshetõséggel számolunk az akkor is legalább 40 millióba fájna (20 támadóra, 15 a belbekkre és 5 a középhátvédre).
ebbõl a 3 emberbõl kettõt a pillanat tört része alatt be kellene építeni a csapatba mivel nem egyszerû a bajnoki sorsulásunk az elsõ fordulókra.
összegezve: ezt sikeresen elcseszték.
és még mindig Robinhot szeretném a csatársorba 😄
Quagliarella nem kell. Rossiról nem tudok nyilatkozni. nem láttam mostanság játszani, de nem lehet túl jó formában ha nem fért be az olasz keretbe
#31053: teljesen egyetértek sajnos.
Amici di nessuno...
egyébként mostmár akkor kérem szépen rossit, egy értelmes balbekket, meg valami kreatív szervezõt.
esélytelen, hogy mindhárom jöjjön? szerintem ja.
Teljesen el voltam kedvetlenedve a csapattal kapcsolatban, ezen jócskán enyhített a Krasics-Aquilani kettõs érkezése, most viszont megint rohadt boldogok lehetünk...
Hajrá Magyarország!
A Juventus Rossi mellet a védõ Capdevilát is megszerezné a spanyol klubtól.
„A Juvénak tavaly rossz idénye volt, ahogyan Diegonak is, ám a Wolfsburg nagyon jól tette, hogy mindenben megegyezett a játékossal. A német csapat senkit sem fog eladni – még Dzeko-t sem – Diegot azonban meg fogja szerezni.”
/FACEPALM
Ja, amúgy Gourcuff szerintem simán elfért volna még itt, tekintve a Bordeaux-val bajnoki címet szerzett formáját. Persze azóta már Lyonban van.
Ami vicces (és nem szánom sértésnek Martinezre vonatkozóan):
Martínez: Catania -> Juve 12M
Diego: Juve -> Wolfsburg 15 M
Na, ettõl azért több különbség van a két srác közt asszem. És ezt szerintem mondhatom anélkül, hogy Martínezt idejekorán lehúznám.
Hajrá Magyarország!
Amici di nessuno...
Amúgy nem sokat számít, de a portugál nyelvû wikipedián már a wolfsburg is a klubjai közt van.
Hajrá Magyarország!
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Der VfL Wolfsburg hat sich mit Juventus Turin geeinigt - damit ist die Rückkehr von Diego in die Bundesliga fast perfekt. "Mit Juventus Turin gibt es seit heute eine Transfervereinbarung", sagte Geschäftsführer Dieter Hoeneß bei einer Pressekonferenz. Der Vertrag mit dem Fußballprofi sei aber noch nicht unterzeichnet. "Heute Abend werden sein Vater und dessen Assistent hier erwartet", erklärte Hoeneß. Bei dem Treffen solle der Kontrakt unterschrieben werden. Etwa 15 Millionen Euro soll Juventus Turin für Diego erhalten. Dazu äußerte sich Hoeneß aber nicht. Bereits am Vortag hatte der Brasilianer eine sportärztliche Untersuchung absolviert.
1 perce rakták be egy német fórumra. Sportal.de híre.
Hajrá Magyarország!
Football-italia szerint meg Rossi vagy Quagliarella jöhet. Mindkettõ szimpi, de sztem egyik sem lesz a miénk.
Hajrá Magyarország!
"Aber plötzlich machte Juve den Rückzieher, wollte Diego angeblich halten."
De hirtelen a Juve visszalépett, mégis meg akarják tartani Diegot.
(A Juventus FC blog- ról van, nem tudom mennyire hiteles)
De egyébként még akkor is ott tartanánk jó eséllyel, hogy egy gólerõs csatár ácsorog a kapu elõtt, és vár a csodánál is ritkább használható labdára.
Hajrá Magyarország!