Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
😊

a páholyban meg majd jól megsimogatják Marotta buksiját,hogy mekkora bizniszt csinált Diego eladásával,mert így játszhat a Capitano

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

cassoneitaly
Egyszerûen az ISTEN! <#vigyor> Remélem összesorsolják a Debrecent a Juvéval, és láthatom a kapitányt egyszer! <#nevetes1>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

gercse
Benne lehet a legjobban megbízni, ha neki kijön a lépés akkor ritkán hibázik 😊

cassoneitaly
#31103-ra válasz az elõzõ...

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

cassoneitaly
Nekem is! Éreztem, hogy gól lesz!

<#worship><#worship><#worship>DEL PIERO<#worship><#worship><#worship>

gercse
A 2003-as Reál ellen lõtt gól jut errõl eszembe, ott is valahogy így fektette el Hierrot talán, csak akkor a rövidbe lõtte laposan, most meg a hosszúba, szép volt Capitano

Na megint az öreg, ki más. Mostmár meglesz..
forzajuve5
ez nagyon tipikus Alex gól volt 😄

vezetõség úgy örül mintha a bl döntõben szerezte volna

ALEX DEL PIERO<#worship><#worship><#worship>

gercse
az igen....DEl PIero 😄D

forzajuve5
na erre mondják, hogy bajok vannak...
semmivel nem vagyunk jobban mint ez az osztrák bajnokságból idevágódott csapat. ha nincsenek a 36 éves Alex egyéni megmozdulásai akkor nagy nulla az eddig teljesítmény. Szabicsnak meg sikerült kihagyni a kihagyhatatlan. Amauri lesérült (ki tudja mennyire komoly), most Lanzafame rohamozza csatárként az ellenfél kapuját ami még viccnek is rossz. Alex már nem fog mégegy félidõt kibírni ugyanekkora lendülettel. remélem lesz egy-két jó szabadrúgáslehetõség jó helyrõl.

9csöves9
hát jah,lehet fel se kellett volna kelni

most látom,hogy Quagliarella nincs nevezve a mai EL meccsükre.fasza

még azon gondolkoztam,hogy valamiféle opciót kaphattunk Dzekora a következõ mercatora.mondjuk olyat,hogyha akarjuk megvehetjük mindössze 50 millió euróért...

forzajuve5
http://www.saidfoot.com/Chaine_1.php

ez mûködik, de arab kommentár 😄

Marcinak milyen aranyos kisgyereke van, Aquilaninak meg rohadt jó nõje 😊
Krasic is a nézõtéren van az elõbb említett két játékossal

forzajuve5
ma megint rossz világban ébredtél 😄 Cassanno és Pazzini?
sokkal jobb nekünk ha kidobunk 4.5 milliót Quagliarella-ra, kell még ide alibicsatár

9csöves9
ha meg ezek a nyomorultak egy Judoriát szeretnének látni,akkor hozzák ide Cassanot meg Pazzinit.akkor talán nem szúrom ki Marotta szemét lapáttal...

9csöves9
komolyan mondom sírni tudnék...ekkora faszságot nem csinálhatnak

szurkolok Diegonak,követni fogom a meccseit,remélem rácáfol erre az egyszemû nyomorultra,delnerire és mindenkire...

nono84
Csak úgy nem akar egy klub kismillió eurot bukni egy játékoson, ha csak nem akarták kirakni a csapatból. Konkrétan elküldték...azért évi 6 misit kap ami nem semmi!

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Trunks
Ja és az is vicc, ha ezt a Diegóért odavetett 15 milliót elszórjuk vmi középszar emberre, lásd Quagliarella (még ha a VB egyik legszebb gólját is lõtte).

Amici di nessuno...

Trunks
Ha szerencsénk van, legalább ilyen kerettel bejutunk az EL fõtáblájára, esetleg még a csoportból továbbmegyünk. A bajnokságban pedig a 4-7. helyet becélozhatjuk, hiszen a 4. jövõre úgyse ér már BL-t. Sajnálom a szurkolókat, akik bérletet vettek erre a szezonra, vmint azokat akik maradtak a csapatnál, mert egy rakás szar leszünk. Jó esetben.

Amici di nessuno...

Grove4
Juventus Could Sign Fabio Quagliarella Tonight To Replace Diego - Report

Elvielg 4 milla kölcsön, opcióval, ami nagyon fasza, tekintve, hogy egy csomo játékosunk ilyen opciós kölcsönnel jött, tehát a következõ nyáron, erre basszuk majd el a pénzünket.

Viszont ha csak õ jön (ami nem elképzelhetetlen ->14~16 m), akkor felköpök és alá állok.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Zsolti9014
hetedik hely már volt, nem hozott az sem pálfordulást sajnos. de hisz láthatod. sajnos ez van. mióta ennek a csapatnak szurkolok (márpedig az nem mostantól van, hanem kb. mióta az eszemet tudom), nem voltam ilyen pesszimista a jövõre nézve.

Hajrá Magyarország!

Grove4
Remélem Marottaék nézik a BL sorsolást.<#hehe><#hehe><#hehe>

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Fabio Capello
najólvan. akkor most Marotta és a teljes vezetõség BEKAPHATJA egy ló méteres kéjlécét, eladják az egyik legjobb elõkészítõnket, és középpályásunkat, gratulálok.

A mostani "fantasztikus" átigazolási szezon után egyre jobban kívánom, hogy legyen egy 7-8. helyünk a bajnokságban, hogy végre észhez térjen a mélyen tisztelt szennygárda a bõrszékekben -.-"

Krasic volt az egyetlen igazi név, de le merem fogadni, ha nem lõ minden meccsen gólt és ad két asszisztot, télen eladjuk bagóért valamelyik riválisnak...

Grove4
Szerintem Marotta elvállalta Mission Impossible sokadik részének fõszerepét, csak még nem volt forgatókönyv ötlete, most már az is megvan.

Zsolti9014
A kép tényleg beszédes...én már amikor a múlt héten cikkeztek az ügyrõl, akkor is biztos voltam benne, hogy megy, sõt még korábban fordítottam egy focioldalra Borozan nyilatkozatát, amiben kitért rá is, de mégis nagyon elszomorított. Nem gondoltam, hogy ilyen rosszul fog esni ez...

Volt már ilyen érzésem, sõt szomorúbb is voltam amikor pl. Pavel visszavonult, de azért ott már tudni lehetett, hogy nem játszhat örökké. Amikor Capello nem számolt Tacchinardival, meg amikor elengedtük Balzarettit is rosszul fogadtam...

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
VdV ügyével kapcsolatban: én is szívesen látnám, még akkor is, ha nem nagyon volt szimpi amikor jöhetett volna, és õ a nagy Madridhoz akart inkább, most meg sírna a szája.

Cassanót szeretném jobban, ráadásul Marottával meg Delnerivel jóban is van. A koncepcióba (az árnyékékesbe) is jobban beleillik.

Hajrá Magyarország!

Grove4
"Diegót most már a mi játékosunknak tekintheti mindenki" - így a sportvezetõ. McClaren vezetõedzõ is elégedettnek mutatkozott: "Boldog vagyok, hogy én edzhetem õt, már a Mainz ellen bemutatkozhat."

Arrivederci Diego
Sok sikert az új klubodban!

Azt hiszem a kép mindent elmond, ajánlom Zebina, Grygera, Melo, Trez és még pár játékos figyelmébe.
Én nagyon sajnálom, hogy Diego eligazol. 😞

Grove4
Már csak egy befejezõ (igazi, nem ilyen Mauri, meg kiéget Trez) kellene.

(meg én még örülnék VdV-nak is, de várj, álmomban kifolyt a nyálam 😄)

Zsolti9014
Szerintem Krasics nem játszhat még, hiszen az elsõ meccs után írt alá. Gondolom a forduló elõtt kellett nevezni, de lehet tévedek.

Akkor most egy kis pozitív hozzáállást mutatok, fantáziacikkem a Mercato végérõl, tehát ne vegyétek komolyan:

A Juventus szurkolóit valósággal megdöbbentette, hogy újdonsült sportigazgatójuk, Beppe Marotta a Mercato vége elõtt néhány nappal eladta Diegót a Wolfsburgnak. Sokan már elõre temetni kezdték a csapatot, ám Marottának pontosan kidolgozott tervei voltak. Diego eladásának másnapján bejelentették, hogy leigazolják Antonio Cassanót a Sampdoriából, ami óriási meglepetést okozott az olasz futball világában. Cassano mellett a spanyol világ- és Európa-bajnok Capdevila is Torinóban kötött ki, érte Fabio Grossót plusz 3 millió eurót adtak a Villarrealnak, a spanyol azonban várhatóan csak a kispadot koptatja majd mindkét szélen bevethetõ Federico Balzaretti mögött. Balzaretti korábban szerepelt már a Juvéban. A Chiellini-Bonucci-Legrottaglie középhátvédsort a Wolfsburgtól a Diego-ügylet keretein belül megszerzett Andrea Barzagli fogja kiegészíteni, hogy elég hosszú legyen a kispad is.

Hajrá Magyarország!

Csacsi
Nem, mivel nem lehetne nevezni sem tudtommal, mivel.....nem volt még regisztrálva az odavágón, így a visszavágóra sem lehet regisztrálni. Ha bejutunk, akkor már lehet nevezni.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Grove4
"Melonak meg is elõlegezek egy piroslapot." Ezt megmosolyogtam 😊

forzajuve5
kicsit beszéljünk a mai meccsrõl is mielõtt valaki agyvérzést kap 😊

pár darab STREAM

kezdés: 20:45

nem lesz ez olyan egyszerû meccs mivel a Graz játékosai vérszemet kaptak a nálunk folyó események hallatán. van benne valami, mivel gondolom most valamennyire szétestek fejben a srácok. Melonak meg is elõlegezek egy piroslapot. a twitter üzenetét olvasva szerintem Õ az aki a leggyengébb fejben. Chiellonak nem lesz egyszerû dolga hátul.
lehet csak a mai rossz hangulatom miatt, de én hosszabításos meccs szagot érzek a levegõben

Grove4
Jujj, de várom már Marotta fancsali pofáját, amikor Diego nélkül értékelhetetlen szar játékot produkálunk este... (más kérdés, hogy a meccset nem fogom látni, de most nem is érdekelne 😞 )

Krasic játszik este?

nem érezte tán itt jól magát...sajnálom:S

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

forzajuve5
most akkor úgy állunk, hogy kell egy darab támadó, 1 balhátvéd, 1 középhátvéd. és ez nagyon minimum mivel igazából 2 balhátvéd kellene, aztán 1 középre és mégegy jobbra, valamint igazából 2 támadó. akkor lenne ütöképes a védelem is és az egész csapat is.
namost amennyiben csupán az elsõ általam említett eshetõséggel számolunk az akkor is legalább 40 millióba fájna (20 támadóra, 15 a belbekkre és 5 a középhátvédre).
ebbõl a 3 emberbõl kettõt a pillanat tört része alatt be kellene építeni a csapatba mivel nem egyszerû a bajnoki sorsulásunk az elsõ fordulókra.

összegezve: ezt sikeresen elcseszték.

és még mindig Robinhot szeretném a csatársorba 😄
Quagliarella nem kell. Rossiról nem tudok nyilatkozni. nem láttam mostanság játszani, de nem lehet túl jó formában ha nem fért be az olasz keretbe

Trunks
Vicc bazzeg. Már kezdtem reménykedni, hogy egész tûrhetõen sikerült az átigazolási szezon (Bonucci, Aquilani, Krasics), erre eladják Diegót.

#31053: teljesen egyetértek sajnos.

Amici di nessuno...

Zsolti9014
sajnos igazad lehet

egyébként mostmár akkor kérem szépen rossit, egy értelmes balbekket, meg valami kreatív szervezõt.
esélytelen, hogy mindhárom jöjjön? szerintem ja.

Teljesen el voltam kedvetlenedve a csapattal kapcsolatban, ezen jócskán enyhített a Krasics-Aquilani kettõs érkezése, most viszont megint rohadt boldogok lehetünk...

Hajrá Magyarország!

Grove4
Most ugye megint le tud húzni a többi klub minket, tudják, hogy eladtuk Diegot, sürgõsen kell valaki a helyére, messze áron felül fognak csak szóbaállni velünk.

Grove4
A Bianconeri most fénysebesen keresi a megfelelõ alternatívát, aki a nápolyi Quagliarella vagy a Villarealos Rossi lehet. A Napoli támadójának elég magas a kivásárlási ára és a dél olasz klub nem is szívesen válna meg egyik legjobbjától, ezért a legvalószínûbb opció az olasz válogatott Rossi megszerzése lehet, aki nagyon szívesen visszatérni a Serie A bajnokságába. A játékos kivásárlási ára 18 millió €-ra tehetõ.

A Juventus Rossi mellet a védõ Capdevilát is megszerezné a spanyol klubtól.

Grove4
Van egy olyan érzésem, hogy a következõ szezont is be fogjuk szopni, de úgy istenesen.

Zsolti9014
A Juvestore-on már nem lehet kapni Diego-mezt...

Hajrá Magyarország!

Grove4
Borozan mindemellett kommentálta Diego helyzetét is.

„A Juvénak tavaly rossz idénye volt, ahogyan Diegonak is, ám a Wolfsburg nagyon jól tette, hogy mindenben megegyezett a játékossal. A német csapat senkit sem fog eladni – még Dzeko-t sem – Diegot azonban meg fogja szerezni.”

/FACEPALM

Zsolti9014
A német Bild szerint ez a kép tegnap Dojcslandban készült már.

Ja, amúgy Gourcuff szerintem simán elfért volna még itt, tekintve a Bordeaux-val bajnoki címet szerzett formáját. Persze azóta már Lyonban van.

Ami vicces (és nem szánom sértésnek Martinezre vonatkozóan):
Martínez: Catania -> Juve 12M
Diego: Juve -> Wolfsburg 15 M
Na, ettõl azért több különbség van a két srác közt asszem. És ezt szerintem mondhatom anélkül, hogy Martínezt idejekorán lehúznám.

Hajrá Magyarország!

Trunks
A Kicker azt írja, hogy már majdnem biztos az üzlet. 15 millió+esetleges bónuszok, így az ár elérheti a 20 milliót. Hozzáteszem: még így is nevetséges. Misimovic meg távozhat, a Schalke és a Galatasaray érdeklõdik iránta. Úgy tûnik Wolfsburg >>>>> Juve.

Amici di nessuno...

Zsolti9014
ja, igen, elfelejtettem mellékelni hozzá fordítást, de jól mondod, az a lényege. ma estére várják Diegót és a papát aláírni a papírokat.
Amúgy nem sokat számít, de a portugál nyelvû wikipedián már a wolfsburg is a klubjai közt van.

Hajrá Magyarország!

Trunks
Kb. annyi a lényeg, hogy csak Diego aláírása hiányzik, már az orvosin átesett. Hátha.

Amici di nessuno...

Trunks
Quagliarella megint másodvonal-szintû játékos lenne... Rossiban vagy Pazziniban legalább megvan az esély, hogy klasszisok legyenek. Bár labdát nem tudom ki adna nekik...

Amici di nessuno...

Zsolti9014
Wolfsburg mit Juve einig - Diegos Ja-Wort fehlt noch
Der VfL Wolfsburg hat sich mit Juventus Turin geeinigt - damit ist die Rückkehr von Diego in die Bundesliga fast perfekt. "Mit Juventus Turin gibt es seit heute eine Transfervereinbarung", sagte Geschäftsführer Dieter Hoeneß bei einer Pressekonferenz. Der Vertrag mit dem Fußballprofi sei aber noch nicht unterzeichnet. "Heute Abend werden sein Vater und dessen Assistent hier erwartet", erklärte Hoeneß. Bei dem Treffen solle der Kontrakt unterschrieben werden. Etwa 15 Millionen Euro soll Juventus Turin für Diego erhalten. Dazu äußerte sich Hoeneß aber nicht. Bereits am Vortag hatte der Brasilianer eine sportärztliche Untersuchung absolviert.

1 perce rakták be egy német fórumra. Sportal.de híre.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
igen ,tényleg meg kell várni a hivatalos bejelentést, bár a német lapok szerint délután már ott edz a csapattal.
Football-italia szerint meg Rossi vagy Quagliarella jöhet. Mindkettõ szimpi, de sztem egyik sem lesz a miénk.

Hajrá Magyarország!

Grove4
Viszont még nem hivatalos.

"Aber plötzlich machte Juve den Rückzieher, wollte Diego angeblich halten."

De hirtelen a Juve visszalépett, mégis meg akarják tartani Diegot.
(A Juventus FC blog- ról van, nem tudom mennyire hiteles)

Zsolti9014
hát ja, csak ugye Krasiccsal ellõttük az EU-n kívüli igazolásunkat. Bár nemtom, ha egy kiscsapat "a mi pénzünkbõl" megvenné, és kölcsönadná nekünk, az menne?

De egyébként még akkor is ott tartanánk jó eséllyel, hogy egy gólerõs csatár ácsorog a kapu elõtt, és vár a csodánál is ritkább használható labdára.

Hajrá Magyarország!