44078

ibogldrc.jpg

• takibalint
    Gyerünk nyomjátok le a bugyikékeket. Egyszer már sikerült nyernetek az Olimpicoban idén, (hogy basszátok meg :-)) akor most is sikerülnie kell.
  • Count Adyn
    Abból veszünk majd 4 Amaurit akár:DD
  • limperatore
    nyáron költhettek vmi 100 milliót nem?
  • Trunks
    Persze, szép is lenne. Csak az a bibi, hogy Matriért és Quagliarelláért muszáj kipengetni az opciós vételárat. Ennyiért tuti nem fogunk jobb csatárokat kapni.
  • Breki33
    Juventus: Beck szerződtetéséről tárgyalnak a Hoffenheimmel

Ernst Tanner, a Hoffenheim labdarúgócsapatának sportigazgatója bejelentette: a Juventus hivatalosan is felvette a kapcsolatot a német együttessel, és elkezdődtek az egyeztetések Andreas Beck átigazolásáról.

A kilencszeres német válogatott jobbhátvédet 2012-ig köti szerződés a Hoffenheimhez.
    Hirdetés

„A Juventus hivatalosan megkeresett minket Beckkel kapcsolatban, napokon belül döntést kell hoznia a jövőjéről. Mi is tárgyalunk vele, szeretnénk tisztázni, hogy mik az elképzelései" – mondta a Bildnek Tanner. Beck értékét 13 millió euróra taksálják, de a Juve szeretné „nyomott áron" megszerezni a 2012-ben lejáró szerződés miatt.
  • Zsolti9014
    plusz, ha ennyit ráköltünk, védőt megint nem veszünk...
    persze nem mondom, hogy nem örülnék ha jönne
  • forzajuve5
    az újságok már tavaly is leigazolták :)
  • Forza Italia
    A olasz sajtó szerint a Juventus első nagy nyári szerzeménye az Atletico Madrid argentin csatára, Kun Aguero lehet, kinek értéke 35 millió €

hehe :D:D ha őt leigazoljuk lefosom a bokám :D
  • Kaplan
    Én nekem is ez jutott eszembe... Elképesztő.
  • WuFraZselic
    hát egy különgépet minimum kéne bérelni nekik, de megoldható
  • 9csöves9
    át lehet valahogy hozni ide a teljes portói stábot a takarítónőtől a játékosokig?
  • MVK2011
    Kedves futballrajongók!

Nevezd be 5+1-es csapatod és nyerd meg a Magyarok Világkupáját! Négy napos nemzetközi futballfesztivál a Balaton partján! Értékes nyeremények! Több mint 2 500 000 Ft-os összdíjazás! Részletek: http://www.vilagtalalkozo.hu/customPages/meghivo
  • 9csöves9
    Alex állítólag belement abba,hogy 1 millió euróra csökkentsék a fizetését.ezzel ő lenne majdnem a legkevesebbet kereső a csapatban.elégkemény
  • limperatore
    sztem túlszárnyalja josét
  • 9csöves9
    ez egy Mourinho klón:)
  • WuFraZselic
    ",ugyanis ilyenkor egy edzőből csak annyi látszik,hogy kiöltözve fel alá mászkál a kispad szélén"

:ASDASDASD hát de tényleg :DDD
  • 9csöves9
    ma ismét figyelgetik páran a klubtól a Porto meccsét.ez felerősítette a Villas Boas pletykákat is,ám ő erre azt nyilatkozta,hogy abszurd azt feltételezni,hogy őt figyelnék meg,ugyanis ilyenkor egy edzőből csak annyi látszik,hogy kiöltözve fel alá mászkál a kispad szélén.továbbá elutasította a Liverpool és a Roma pletykákat is,állítása szerint szó sem volt ilyesmiről
  • 9csöves9
    az hogy eddig nem volt semmi,az nem jelent semmit.még vagy 1-2 évig biztos menni fognak a tárgyalások,Olaszországban is ilyen gyorsak ezek az ügyek...

meg gondolom hozná mellé Butatellit is akiknek meg Stankovic osztja majd a labdákat:D
  • limperatore
    hát ha eddig nem volt semmi akkor most már nem is lesz
    azt hittem azt mondod hogy ha nem akkor visszatér

ja és vhol olvastam h mancini vissza vinné ibrát a juvéhoz :D
  • 9csöves9
    május 19-én dől el,hogy örökre eltiltják e Moggit.ha nem (márpedig úgy áll a helyzet hogy nem),akkor nagyon érdekes dolgok lesznek még ebben a tárgyalássorozatban
  • 9csöves9
    ó hogyne:) ennyire azért ők sem hülyék
  • limperatore
    Mancinit akarja a juve :D
  • forzajuve5
    kérdés az is, hogy egy olyan edző aki nem ismeri az olasz bajnokságot az mennyire állná meg a helyét. azért tudjuk, hogy ez egy teljesen más közeg, és teljesen más taktikai elemeket igényel.
    persze kapásból ott van ellenpéldának mourinho... :)

nálam a sorrend: Lippi, DD, Spalletti
  • Csacsi
    Villas Boas, Spaletti, a sorrend nálam.

De első körben Moggi kéne vissza :)
  • limperatore
    calciomercato szerint Mancini, Spalletti, Mazzarri vagy Villas Boas
    kit választanátok? :D
  • forzajuve5
    A római La Repubblica értesülései szerint a Catania elleni 2–2-es bajnokit követően Andrea Agnelli, a Juventus elnöke új vezetőedző keresésére utasította Giuseppe Marotta sportigazgatót.
  • Zsolti9014
    biztosnak semmi nem biztos sajnos, de szerintem azért tudna olyan taktikát összerakni, amivel ütőképesek lennénk + amit írt előttem a kollega, a Spirito Juve. szóval szerintem vannak motivációs + koncentrációs problémák, amiket ő meg tudna oldani.
  • forzajuve5
    most egy jóideje semmi dolga nincs azon kívül, hogy otthon meccseket nézzen, így lehetett ideje új taktikai elemeken gondolkodni :).
    viszont ami fontosabb, hogy ő egy olyan edző aki tudja mi az a Spirito Juventus
  • limperatore
    de biztos h ebben a modern fociban lippi érne még vmit?
  • forzajuve5
    én nagyot lestem Lippi nyilatkozatán. eléggé úgy tűnik, hogy mégis nyitva hagyta a kaput. viszont csakis akkor támogatom, ha több éves csapatépítésen gondolkodik.
    chelsea meg bek*phatja :D
  • limperatore
    chelsea 26m-t akar ajánlani krasicért, melo támogatja del nerit :D
    lippi meg nyilatkozta h külföldön akar dolgozni, de a juve miatt tenne kivételt, de jelenleg semmi hivatalos nem volt még a juve és lippi között

• szucsy89
    Ha nem a Palermo nyeri a kupát, akkor a 7. hely is EL-t ér nem?!
  • Trunks
    Amúgy meg kezdem úgy érezni, hogy az EL-helyet még véletlenül sem akarjuk megszerezni.
  • Trunks
    Igazából ez a meccs már nem osztott, nem szorzott. Ezen kár idegeskedni. Hál' isten nem láttam a mait, de a múlt heti valszeg sokkal inkább bicskanyitogató volt.
  • forzajuve5
    ha ezek után is képesek lesznek megtartani Del Nerit edzőnek akkor elsírom magam. meccset nem láttam, de sejtem milyen lehetett. és ez már hányadik elcseszett mecs lehet idén? jobb nem is összeszámolni.
    jobb lenne most elzavarni a fenébe, hátha ha az EL helyre még odaérünk.
    ki akar fogadni abban, hogy pozitív nyilatkozatot fog adni és elégedett lesz az egy pont megszerzésével? :D
  • Zsolti9014
    bazeg, ilyet...2-0-nál pedig azt hittem...
  • Csacsi
    Legalább nem kaptunk ki :(
  • MarcelloLippi
    3 percet hosszabbított a bíró, erre lett belőle 5.
  • eddie
    Nekem meg az esti meccs bassza fel az agyamat.
    És igazad van Matyi.Az egyetlen ember akit sajnálni lehet.
  • Trunks
    Remélem legalább kerestünk vmennyit azzal, hogy a végén leadtuk a meccset...