Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forzajuve5
bazzmeg City

Trunks
A csoport.

Amici di nessuno...

forzajuve5
jóember elsõre kihúzott minket 😊
A csoportba kerültünk

bakkerman
milito típus nincs,mert militó az ász,az überzsírtuti befejezõ csatár <#idiota>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Trunks
Az viszont nevetséges. Megint jól átbasznak akkor. Fele annyit nem ér, mint Diego.

Amici di nessuno...

Trunks
Ja és tegnap este az ágyban fekve eszembe jutott, hogy mennyire nevetséges, ahogy Giovincóval bánt a vezetõség. A legnagyobb tehetségünk volt, Diego mellett nem kap játéklehetõséget, erre pont akkor szabadulunk meg tõle is, amikor a brazilt eladjuk. Elég furcsa játékospolitika.

Amici di nessuno...

Grove4
5 Millió? Elvileg 14 ért jönne (kölcsön+opció).

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Trunks
Amúgy kurvára nem. Elvileg Trez és Amauri is befejezõ csatár, minek kéne nekünk még 1 tank elõre? Épp az, hogy elõkészítõ emberke kéne.

Nem tudom Quagliarelláról mit gondoljak. Ha 5 millió körül meg lehet szerezni, akkor jöjjön, sokkal többet tuti nem ér.

#31126: azért milyen lába van még mindig az öregnek!<#wow1><#worship><#worship><#worship> Szomorú, hogy az elmúlt években elkerülnek minket a hasonló kaliberû klasszisok. (vagy aki lenne, azt is eladjuk áron alul, hmmm...)

Amici di nessuno...

limperatore
igazából vmi jó befejezõ csatár kéne nektek ilyen milito típusú

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Grove4
haha, jó vicc😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

limperatore
gyorsan csapjatok le ibrára a milan elõl 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

gercse
Egyébként én sem vagyok annyira letörve, mint sokan, Diego tényleg nagy ász, a felkészülési mérkõzéseken is jól tolta, de tavaly õ sem csinált túl sok mindent, bár az egész csapat tré volt, nem csak õ.
Viszont Quagliarella, Krasic sokat dobhat a középpályán, és ahogy néztem tegnap a meccset, Felipe Melo, és Sissoko sem feltétlenül csak az eszetlen labdaszerzõ, voltak nagyon szép indító passzok tõlük. Meg Sissokonak vannak nagy rohanásai is elõre 😊, és ott van Marchisio, aki szerintem jövõre még jobb lesz.
Majd meglátjuk, az idõ úgyis bizonyítja, hogy helyes úton vagyunk e.

Grove4
Utánna akarok nézni, hogy 4-4-2 ben az utóbbi pár évben (vegyük mondjuk 95/96-tól), hogy teljesített a csapat, mert tegnap elgondolkoztam, hogy most ugye Diego eladásával visszatérünk a 4-4-2-re, és azon agyaltam, hogy az elsõ szezonunkban, amikor feljutottunk, ugye 3. lettünk, szintén 4-4-2 vel, és akkor sem voltak éppen nagy nevek a középpályán, szóval akár még jól is szerepelhetünk (bár kétlem), gondolom annyit nem erõsödött a serie a mezõnye, szóval ilyen rövid eszmefuttatásom volt.

forzajuve5
hát ja 😄 nem kicsit hanem nagyon összekevertem 😄😄

Zsolti9014
tudom, hogy erre gondoltál, de ezt szerintem esetleg kikövetkeztetni tudjuk vagy pedig korabeli jegyzõkönyvekbõl + a játékosok posztjából.
egyébként mihez kell ha szabad tudnom? vagy csak úgy?

Hajrá Magyarország!

Grove4
Ez is fasza.

Grove4
-----------------------buffon------------------------
----zebina------thuram----cannav-----zammbrota----
-----------------emerson---blasi---------------------
----------nedved----ibrahimovic----delpiero-----------
----------------------trezeguet----------------------

Ilyenekre gondoltam amúgy.

Zsolti9014
NA EZ már jobb! 😊

Hajrá Magyarország!

Oziris666
Quagliarella 27éves😊 Sztem Di Nataléval kevered egy csöppet...

Zsolti9014
nincs mit, ha találok többet, berakom azt is.

Hajrá Magyarország!

Grove4
oké, köszi.

Grove4
Jövõre lesz 28 éves Q

Zsolti9014
KERETEK Nem 20 év, csak 98/99-tõl, de a semminél több egy kicsivel.

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
hát nem tudom. Quagliarella kb 4-5 évvel ezelõtt jó választás lett volna, de most hülyeségnek tartom kidobni rá a 4,5 millió eurót egy évre. ahhoz pedig eytra jól kellene teljesíteni, hogy a teljes vételárat kifizessük egy akkor már 33 éves játékosért.

kicsit most utánaolvastam milyen módon vettük meg Diegot tavaly:

A Juventus összesen 24,5 millió eurót fizet a német klubnak három részletben. 14 milliót 2009. július 1-jéig, 5,5 milliót egy év múlva, majd újabb öt milliót 2011 júliusáig.
Ezen kívül az Öreg Hölgy becenevû klub még 2,5 milliót utalhat át a Bréma számlájára, attól függõen milyen sikereket ér el a 24 éves játékos az új csapatával.

most akkor lehet, hogy az utolsó két részletet átvállalták? vagy ha nem is mindkettõt akkor az utolsót tuti.
azért kicsit részletesebb tájékoztatást is adhatna az ilyenekrõl a klub.
egyébként a mostani vételárat csodák csodájára egyben megkapjuk.

Grove4
Oké, de játékosokkal együtt kelene, az utóbbi 20 évben 😄

Zsolti9014
persze, hivatalos bejelentésig semmi nem biztos. de ennek kb. annyi esélye van, mint a Diego-transzfernek, legalábbis sokfelé írnak róla.

Más Burdisznó egyre közelebb. NEEEEEEmááár! Nem akarom õt... 😞((

Hajrá Magyarország!

WuFraZselic
ja, "elvileg" már Sculli is tartott egy hasonló beszélgetést a Genoa ultrákkal, ahhoz képest még mindig nem Inter játékos, sõõt, szinte biztosan marad

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Zsolti9014
Fabio Quagliarella had a five-minute chat with Napoli's Ultras last night to reveal that he is leaving his hometown club for Juventus.

Haj-jaj, Marotta! Szép szemednek nincsen párja!

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Szabics milyen kapufát zörgetett azé!

Alex meg maga a fekete-fehér Isten, szép gólt varrt.
Rohadt érdekes szezon lesz, én alapjáraton bírom Quagliarellát, de minimum egy Cassano kéne még ide. És az is igaz, amit írtatok: ha jövõre kipengetjük az opciós pénzeket (márpedig miért ne tennénk...), akkor megint nem jön senki szinte...

Hajrá Magyarország!

Forza Italia
4-4-2

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Grove4
Köszi, de én a taktikára vagyok kiváncsi. Hogy milyen formációban toltuk.

Breki33
Breki33

Grove4
Esetleg tudnátok mondani olyan oldalt, ahol a csapatok (elsõsorban a Juve) összeállításást/taktikáját és játékosállományát lehet megnézni a korábbi évekre visszamenõleg?

Grove4
Megnéztem Alex gólját YouTube-on, szomorú vagyok a csapat miatt, de az ilyen góloknak úgy tudok örülni, mintha a 2003-2005 ös csapatot látnám. <#eljen>

9csöves9
megegyeztünk😊

és úgy tûnik mások is,Q 99,99% nyilatkozott róla õ maga,Del Neri és Alex is.aztán még Capdevila/Ziegler és a St. etienne középsõ védõje Benalouane érkezik

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Murder3
Hát aki látta a brémába játszani mint pl én az tudja h mekkora játékos is õ.
Felnem tudom fogni a juve miért adja el az eggyikelgjobb játékosát.
Persze én nem bánom mert örülök h megint németországba látom majd.
Hát ez a juve sose esz az ami még a botrány elõtt volt.Olyan kerete volt....

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

gercse
<#vigyor>

Ha odafenn is úgy akarják, akkor jön a Juve megküzdeni a Lokival, és akkor majd a meccs elõtt meghívsz egy sörre 😉, ha mégsem, akkor is megelégedtem annyival, hogy sikerült meglepõdést keltenem 😄

9csöves9
bazmeg😄

ezért kipostázok neked egy kupac szart😄

gercse
nem azért mondtam, hogy kapjak valamit, ha nem a Sturm ellen toljuk, akkor nem is jutott volna eszembe 😄
csövestõl meg csak nem fogadhatok el semmit <#idiota>

gercse
Egyébként tényleg jó lenne, ha a Lokihoz raknák a csapatot😊

9csöves9
beszarok😄

nekem ez elég,majd valamit kitalálok😊

gercse
hirtelenjében ezt találtam, de amúgy csak eszembe jutott, hogy vmelyik régi fifában is toltam velük együtt

Trunks
2000-ben vagy 2001-ben tuti játszottak együtt, az már majdnem 10 éve.
Haas:
1992–1999 SK Sturm Graz
1999–2000 Racing Strasbourg
2001–2005 Sturm Graz

Szabics:
1998–1999 Ferencváros
1999–2003 Sturm Graz

Amici di nessuno...

forzajuve5
holnap digisport:
13:00
Labdarúgás (élõ)
Európa Liga-sorsolás - élõ

9csöves9
múltkor bejött úgyhogy:

kapjuk a Lokit!

forzajuve5
azért csak sikerült átküzdeni magnkat egy sturm grazon.
aztán amilyen szerencsénk van összesorsolnak a man cityvel, mivel õk 2. vagy 3. kalapban vannak, mi pedig az elsõben. debrecen 4. kalap úgyhogy reménykedjünk

9csöves9
nane😄D

biztos játszottak õk akkor együtt?Szabics akkor ment oda Haas meg akkor el nem?ha valami apró bizonyítékot mutatsz nyertél😄

gercse
Haas - Szabics 😄DD
bár a mai meccsen egymás cseréi voltak, az elõzõn meg negyed órát játszottak együtt, de biztos lesz a bajnokságban olyan, hogy együtt kezdenek

Vén öregember leszek mire újra igazi csapat lesz a Juventusból.😞