44078
-
#33741 Matriért 15,5,Q-ért pedig 10,5-t kell lepakolni -
#33740 érdekes lenne, Matri alapból 15, Q és asszem 16/18, még ha csak az 1ik érkezik, akkor is elmenne 50 millió 2 csatárra, és akkor még ott van Aqua, Motta, Pepe akik közül megvásároltok 1et legalább -
#33739 el nem tudom képzelni.egyrészt ők nem akarják továbbra Tiagot,másrészt Agüero alig 1 hete hosszabbított és ezzel kapcsolatosan tele is ömlegte a sajtót,hogy mennyire boldog,mennyit köszönhet az Atletinek és milyen jó,hogy korábban több csapattársa is hosszabbított,így milyen fasza lesz majd minden.nemhiszem,hogy ezek után nyáron dobbanta
arra tudok max gondolni,hogy ennek a Seguinak másik ügyfele van nálunk terítéken -
#33738 A La Gazzetta dello Sport jelentései szerint a Juventus és Jose Segui, Sergio Agüero ügynöke, a mai nap folyamán találkoztak Torinóban.
érdekes lenne azért ha ennyi pénzt kiadnánk csatárra. viszont ebbe az üzletbe bele lehetne vonni Tiagot, de kérdés mennyire is akarják őt madridban marasztalni -
MarcelloLippi #33737 Tiago, pf...
Alex, lol értjük ám a célzást. :D -
#33736 Tiago kijelentette,hogy nem akar visszatérni a Juventushoz.egyem a szívedet -
#33735 "Andrea Agnelli győztesként szeretne látni az új stadionban? Addig is örülök, hogyha játszhatok. Remélem sikerrel járok, különben jövőre is új szerződésre lesz szükség…”
:) -
#33734 egyszerűen a legnagyobb!
szerettem volna, ha BL-győzelemmel búcsúzik, de ez sajnos most elég távoli. Pavelnek s kijárt volna, meg Giginek, Treznek is ilyen búcsút képzeltem el. reméljük, hogy azért a jövő szebben alakul, mint ez a mostani pár év. -
#33733 na hivatalos:)
ő aztán kurvára megérdemelné,hogy BL-es szezonnal búcsúzzon -
#33732 -
#33731 3 perce írta a Capitano, hogy pár perc, és írja alá a szerződést... :D Fuckyeaaaaaaaaaaah!!! Forza Juve!!! Forza Aleeex! :)
"Here I am at the new stadium. Juve's stadium. It'll also become my home next season. I''ll sign on the dotted line! (in few minutes...)" -
#33730 Akkor azért van kint ma ez
Alessandro Del Piero:
Oggi è una giornata speciale.
//
Today is a special day. -
MarcelloLippi #33729 Régi szép idők... -
#33728 9 éve...
-
#33727 ma jelentik be Alex hosszabbítását -
#33726 2.
#33723: a méz még nem biztos,a Barca hazai mezéről szivárogtak ki képek és annak volt ilyen a csíkozása.általában a nike nem nagyon variál,hasonlóra csinálja az összes mezt -
#33725 hát igen, olaszországban mindig is ez számított, hogy a kicsit ellen mire mennek a "nagyok"
pl. ha mi CSAK a lecce-brescia párost oda-vissza verjük (ami ugye realitás), akkor ugyanannyi pontunk lenne mint a milannak... -
#33724 Roma hányadik ebben a listában? -
#33723 Nem lep meg. Milant ugye egyszer vertük, ők egyszer minket, Inter ellen x és győzelem, Napolitól egyszer kikaptunk, Roma ellen x és győzelem, Laziót oda-vissza vertük, Udinese ellen is 1 gy-1 v. Rajtunk kívül más nem nagyon kapott ki viszont a Baritól (még ha az az első forduló is volt)...
#33710: ez már biztos? Komolyan ez a hazai mez? Azt hittem vmi vicc... Nagyon ocsmány mindegyik. Egyáltalán kinek jut eszébe ilyen elbaszott csíkozást kitalálni? -
#33722 az megvan,hogy ha a csak a Serie A első 7 helyezettjeinek egymás ellen játszott meccsei alapján csinálnánk egy tabellát,akkor a Juventus lenne az első?elég durva...ennyit érnek a Bari,Lecce,Cesena stb. ellen elhagyott pontok -
#33721 kicsit off,vagy talán még sem annyira.nem kell aggódni,van itt pénz szarásig...
Murdoch és egy, a Fiathoz közel álló cég érdeklődik az F1 megvásárlása iránt
A Formula-1 vezetője, Bernie Ecclestone az elmúlt hetekben cáfolta, hogy a száguldó cirkusz a közeljövőben eladásra kerül és "teljes sületlenség"-nek nevezte az ezzel kapcsolatos híreszteléseket. A legfrissebb lapértesülések szerint azonban nem elképzelhetetlen, hogy a száguldó cirkusznak hamarosan új tulajdonosa lesz.
A Motorsport Aktuell című svájci hetilap úgy tudja, hogy Rupert Murdoch (News Corporation), Carlos Slim (Telmex), a Fiat elnöke, John Elkann (az Agnelli család birtokában lévő Exor céggel) és a Chrysler részesedést vásárolna a világ legnépszerűbb versenysorozatából.
A News Corporation és az Exor közös sajtóközleményben jelentette be, hogy egy konzorciumot hoznak létre, és az elkövetkezendő hónapokban utánajárnak, hogy milyen lehetőségeik vannak arra, hogy részesedést vásároljanak a Formula-1-ből. A szakértők szerint ez egyelőre egy szándéknyilatkozatnak tekinthető, nem pedig biztos üzletkötésnek.
Az eladáshoz a Nemzetközi Automobil Szövetségnek is hozzá kell járulnia, ugyanis míg a tulajdonjog több cég, valamint különböző, a Formula-1-ben érintett személyek birtokában van, és a kereskedelmi jogokat a CVC birtokolja, a Formula-1-es bajnokságot az FIA felügyeli. "Nagyon fontos, hogy valamennyi érintett a sport érdekeit tartsa szem előtt, és hozzájáruljanak a fejlődéshez" – jelentette ki a szövetség elnöke, Jean Todt. -
MarcelloLippi #33720 Én is elküldeném az összes léhűtőt a fenébe. 2. így pénzt is spórolnánk, valamint Alexnek nem kéne lecsökkentenie a fizetését...
Bl meg lesz akkor más lesz az igazolás, remélhetőleg. -
#33719 felőlem odathatnánk még mellé Tiagot, Amaurit és az összes többi léhűtőt akit még hozzánk köt a szerződésük :D -
#33718 ez de kurva jó
kár a vízjelért... -
#33717 -
#33716 most így hirtelen benyögtek a portálok egy Montolivo=Martinez+6 millát és már "kvázifáttá"-ként kezelik
nagy biznisz lenne,de nem azért mert Montolivo annyira kurva nagy spíler hanem azért mert nem rohad rajtunk Martinez 2015ig -
#33715 annyit talán megér, de még így is rizikós vétel, mert komolyabb csapatban még nem bizonyított. szar érzés, hogy megint csak olyan játékoskat tudunk venni akik kis és középcsapatokból valamelyest kiemelkednek.
#33708: remélem nem vesszük meg. ennyi pénzért ha tudásban nem is, de legalább lelkesedésben jobbat találunk. és mivel Pirlo a hírek szerint erősen hajlik az átigazolásra, szerintem ezért is merte a nagyszerű Marotta ezt a bejelentést megtenni.
tegnap ránéztem a tabellára este, és elkapott az az érzés, hogy elcsípjük a bl helyezést :) remélem még mindenki hisz a dologban. egyből másképp alakulna a nyári átigazolási időszak
-
MarcelloLippi #33714 Nekem nem tetszenek az új mezek, már ha ezek azok egyáltalán... -
#33713 jó vétel lenne -
#33712 a kicker szerint 6 milliót ajánlottunk Beckért,ezen ücsörögnek most,de közel a megegyezés -
#33711 nekem az idegenbeli jobban bejön,letisztultabb,a hazaitól meg az epilepszia kerülget :D -
#33710 a hazaival még meg lehetne barátkozni,de ez az idegenbeli kurva ronda...
-
MarcelloLippi #33709 Igazából 4. hely ide, 4. hely oda. Marrotta és Del Neri mehetnek. Akár már most. -
#33708 még valami: mit kell még csinálnia Brazzonak, hogy kezdő legyen a futballhoz teljesen alkalmatlan Motta helyett?hihetetlen amit ma is műveltek Grossoval együtt,Brazzo magasan jobb teljesítményt nyújtana mindkét oldalon,még így is,hogy Delnerinek köszönhetően nincs meccsben
Marrotta kijelentette,hogy annyiért amennyit kér a Pool nem vesszük meg Aquát.tiszta sor,oké.de akkor mi a picsáért játszik?eddig sem tette oda magát rendesen,akkor majd pont akkor fogja amikor kijelentik,hogy nem kell? -
#33707 nagyon jól is alakulhatna a következő forduló,de ilyenkor szokott az lenni,hogy a Chievoval leikszelünk majd a 92. percben,a Parma meg megver minket 3-1-re egy Amauri mesterhármassal.és persze amikor már mindegy,akkor meg elkapjuk a nápolyikat a végén... -
#33706 vicces belegondolni,hogy még azzal a firenzei gyalázatos produkcióval is simán ott lennénk ha nem balfaszkodjuk el a Catania végét.tisztán látszik,hogy vannak olyanok a csapatban,akiknek teljesen mindegy hol végzünk és szarnak bele az egészbe és vannak olyanok akik kihajtják a belüket(Pepe,Melo,Chiello meg még páran,sajnos egyértelműen ők vannak kevesebben)
na meg persze,hogy a Roma tegnapelőtt behúzza a 95. percben,mi meg múltkor elkúrjuk.szerintem övék lesz a 4. hely,pláne ha a hordótestű Francesca még kap 18 büntetőt a szezon végéig -
#33705 meg lesz még napoli-inter -
MarcelloLippi #33704 Chievo, Parma, Napoli. Meg lehet az a 4. hely még.
Roma - Milan és Udine - Lazio lesz a 36. fordulóban.
Most kegyetlenül meg kell hajtani az utolsó fordulókat. -
#33703 Nem volt 1szeru, de sikerult. -
#33702 Csak behúztuk vhogy. Ezért nem értem, miért nem lehetett komolyan venni a Fiorentina elleni meccset...