Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Nem tudom Quagliarelláról mit gondoljak. Ha 5 millió körül meg lehet szerezni, akkor jöjjön, sokkal többet tuti nem ér.
#31126: azért milyen lába van még mindig az öregnek!<#wow1>#wow1><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship> Szomorú, hogy az elmúlt években elkerülnek minket a hasonló kaliberû klasszisok. (vagy aki lenne, azt is eladjuk áron alul, hmmm...)
Amici di nessuno...
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Viszont Quagliarella, Krasic sokat dobhat a középpályán, és ahogy néztem tegnap a meccset, Felipe Melo, és Sissoko sem feltétlenül csak az eszetlen labdaszerzõ, voltak nagyon szép indító passzok tõlük. Meg Sissokonak vannak nagy rohanásai is elõre 😊, és ott van Marchisio, aki szerintem jövõre még jobb lesz.
Majd meglátjuk, az idõ úgyis bizonyítja, hogy helyes úton vagyunk e.
egyébként mihez kell ha szabad tudnom? vagy csak úgy?
Hajrá Magyarország!
----zebina------thuram----cannav-----zammbrota----
-----------------emerson---blasi---------------------
----------nedved----ibrahimovic----delpiero-----------
----------------------trezeguet----------------------
Ilyenekre gondoltam amúgy.
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
kicsit most utánaolvastam milyen módon vettük meg Diegot tavaly:
A Juventus összesen 24,5 millió eurót fizet a német klubnak három részletben. 14 milliót 2009. július 1-jéig, 5,5 milliót egy év múlva, majd újabb öt milliót 2011 júliusáig.
Ezen kívül az Öreg Hölgy becenevû klub még 2,5 milliót utalhat át a Bréma számlájára, attól függõen milyen sikereket ér el a 24 éves játékos az új csapatával.
most akkor lehet, hogy az utolsó két részletet átvállalták? vagy ha nem is mindkettõt akkor az utolsót tuti.
azért kicsit részletesebb tájékoztatást is adhatna az ilyenekrõl a klub.
egyébként a mostani vételárat csodák csodájára egyben megkapjuk.
Más Burdisznó egyre közelebb. NEEEEEEmááár! Nem akarom õt... 😞((
Hajrá Magyarország!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Haj-jaj, Marotta! Szép szemednek nincsen párja!
Hajrá Magyarország!
Alex meg maga a fekete-fehér Isten, szép gólt varrt.
Rohadt érdekes szezon lesz, én alapjáraton bírom Quagliarellát, de minimum egy Cassano kéne még ide. És az is igaz, amit írtatok: ha jövõre kipengetjük az opciós pénzeket (márpedig miért ne tennénk...), akkor megint nem jön senki szinte...
Hajrá Magyarország!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
és úgy tûnik mások is,Q 99,99% nyilatkozott róla õ maga,Del Neri és Alex is.aztán még Capdevila/Ziegler és a St. etienne középsõ védõje Benalouane érkezik
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Felnem tudom fogni a juve miért adja el az eggyikelgjobb játékosát.
Persze én nem bánom mert örülök h megint németországba látom majd.
Hát ez a juve sose esz az ami még a botrány elõtt volt.Olyan kerete volt....
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Ha odafenn is úgy akarják, akkor jön a Juve megküzdeni a Lokival, és akkor majd a meccs elõtt meghívsz egy sörre 😉, ha mégsem, akkor is megelégedtem annyival, hogy sikerült meglepõdést keltenem 😄
ezért kipostázok neked egy kupac szart😄
csövestõl meg csak nem fogadhatok el semmit <#idiota>#idiota>
nekem ez elég,majd valamit kitalálok😊
Haas:
1992–1999 SK Sturm Graz
1999–2000 Racing Strasbourg
2001–2005 Sturm Graz
Szabics:
1998–1999 Ferencváros
1999–2003 Sturm Graz
Amici di nessuno...
kapjuk a Lokit!
aztán amilyen szerencsénk van összesorsolnak a man cityvel, mivel õk 2. vagy 3. kalapban vannak, mi pedig az elsõben. debrecen 4. kalap úgyhogy reménykedjünk
biztos játszottak õk akkor együtt?Szabics akkor ment oda Haas meg akkor el nem?ha valami apró bizonyítékot mutatsz nyertél😄
bár a mai meccsen egymás cseréi voltak, az elõzõn meg negyed órát játszottak együtt, de biztos lesz a bajnokságban olyan, hogy együtt kezdenek