44078

ibogldrc.jpg

• Trunks
    :DDD

Ezt valszeg a ruszkik rontották el, ha Witsel már Torinóba volt rendelve gondolom az ok-ra vártak Marottáék, hogy a szerződést Witsel orra alá dughassák. Nem hiszem, hogy azért ez olyan durva nagy hatással lenne a szezonra, gondolom pár millióért elhozzuk januárban, úgyis a tavasszal dőlnek el a dolgok.
  • 9csöves9
    Van valami pozitívum is. Így, hogy jött Cuadrado és maradt Hernanes elég csak levágni a banner jobb szélét és maradhat még egy évig!
  • 9csöves9
    Állítólag az utolsó pillanatokban megegyeztek a felek, de nem lett lepapírozva időben... :D kabaré
  • 9csöves9
    Komédia :D Este még Martinez a belgák szövetségi kapitánya azt válaszolta arra a kérdésre, hogy Witsel játszik-e, hogy nem, mert Torinóban van...
  • Trunks
    Hehe, úgy néz ki a Zenit mégse engedi el Witselt, mert nem találtak a helyére senkit. Így jövőre jöhet vagy remélem találunk valaki jobbat helyette. Így viszont maradt Hernanes. :( Nem tudom melyik a jobb.
  • Trunks
    Mehetett volna a Sunderlandbe is, mégis a Torinót választotta. Ki tudja még milyen ajánlatai voltak. Már önmagában a nagyobb médiafigyelem miatt is megéri.
  • Rudee
    Egy választása volt ezen kívül, hogy marad és padozik. A kapusposzt talán az egyetlen, ahol már az átigazolási szezon hajrájára a csapatok 99%-a rendben van. Simán befért volna más csapatba is, de nagyjából sehol sincs már hely ilyenkor. Ettől nem fog a Serie A elismertsége nőni, egy Hart nem fogja megnyitni a kapukat egy sztár előtt sem. Aki oda akar menni az oda megy.
  • 9csöves9
    Na Cuadrado hivatalos, elég érdekes konstrukcióban érkezik. 5 millióért kölcsön 3 évre! és ha az időszak alatt különböző feltételek teljesülnek akkor meg kell vennünk 20+4 millióért.
  • Trunks
    Ez igaz, valószínűleg úgy ítéljük meg Sissoko teljesítményét, mint más Pogbáét. Viszont elnézve a játékát, nekem meglepően erős volt támadásban, azt hittem egy aprító védekező kp. Witsellel meg a bajom, hogy nem véletlen, hogy valaki 4-5 évig játszik Oroszországban, onnan nehéz visszakerülni nyugatra egy erős csapatba. Plusz Nainggolan - akinek a játékát nagyra tartom - mellett súlytalannak tűnt. Meglátjuk, korát tekintve jó, remélem Marottáék ezzel nem nyúlnak nagyon mellé.

Ami még érdekes, hogy ha Cuadrado érkezik és Lichtsteiner távozik, akkor teljesen más lesz a jobb szél képe, mint eddig. Alves és a kolumbiai is inkább előrefelé erős, semmint védekezésben.
  • 9csöves9
    Néztem a Milan elleni meccset, nem volt benne egyikben sem. Bacca kétszer ziccerben fejezhette be pár méterről, a harmadik meg 11-es volt.

Amúgy egyetértek a többivel, ma olyan szinten van a Serie A megítélése, hogy az ilyen apróbb dolgok is segítenek.
    Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2016.08.31. 14:30:25
  • 9csöves9
    Az a helyzet, hogy szerintem egyikünk se látta mindkét játékost elég meccsen, hogy mi ezt megtudjuk ítélni. Sissokonál azért erősen bejátszik az EB hype, gondolom te sem láttad azon kívül túl sokszor. Ha olyan kurvajó lett volna a PL-ben idén gondolom nem lenne még augusztus 31-én a másodosztályban.

Amúgy Witsel nem szimpla védekező kp, szokott a csatárok mögött is játszani. Mindegy meglátjuk, nekem is kicsit felemás érzéseim vannak vele kapcsolatban.
  • Trunks
    Az egésznek az üzenete szerintem elég pozitív: az első számú angol kapus egy olasz középcsapatba igazol. Szerintem ez javítja a bajnokság megítélését, még ha ettől nem is lesz az egész jobb. A helyükben én is megléptem volna, állítólag Padelli elég nagyokat lepkézett a Milan ellen is, azt a szintet azért Hart is tudja+lehet egy ideig könnyebb lesz játékosokat is szerezni ("mi vagyunk a Torino, akik az angol Hartot is leigazolták").
  • Trunks
    Értem, amit mondasz, de kb. 6. számú középpályásnak valami fiatalt vagy egy olcsó közepes képességű kiegészítő embert is lehetne hozni. Nem egy nemzetközileg közepes játékost 20 millióért, amikor jövőre lejár a szerződése. Sissokót 30 millió fontért engedné el a Newcastle, ami kb. 35 millió euró, ez közel Hernanes tavalyi ára+Witsel idén. Benne én több perspektívát látnék, előrejátékban is erősnek tűnik, a belga pedig egy "futottak még" védekező kp. Érdemes megnézni kik érdeklődtek iránta. Tavaly a Milan, idén meg főleg az Everton. A franciáért a Real és a Tottenham. Az a rossz érzésem van, hogy a belga válogatottból inkább Fellainihez hasonlítható, mint Nainggolanhoz.

Mindegy, remélem beválik, csak tényleg nem látom milyen tekintetben erősödtünk ezzel. Hajban biztos.
  • 9csöves9
    Szerintem olyan extrán sokan nem vagyunk. Marrone végül elment a Zulte Waregemhez,Hernanes ki lesz paterolva szerintem, akkor meg a középső 3 posztra lesz Pjanic,Khedira,Witsel,Asamoah,Lemina,Sturaro,Marchisio amiből ugye utóbbi talán decemberben lesz használható, Khedira meg Asamoah nagyon sérülékenyek, a ghánai ráadásul Afrika kupázni is fog télen Leminával együtt. Meg még akár az is lehet, hogy 4-3-1-2-t is játszunk majd Pjaniccsal irányítóban, ahhoz is akkor több kp. kell.

Luxus persze ennyi jó játékost padoztatni, nagy feladat lesz ez Allegrinek, de kell a bő keret.
  • 9csöves9
    Én is rögtön arra gondoltam, hogy ez egy jó PR-fogás. 1 milliót kell állniuk a fizetéséből szóval elfér náluk. Mondjuk abban nem vagyok biztos, hogy sokkal jobb lesz Padellinél, egy átlagos szintet az is hozott, Hartnak meg most egy teljesen más közegben, kultúrában kéne érvényesülnie, védelmet irányítani angolul stb. Arról nem is beszélve, hogy alapból sem egy mentálisan erős játékos hírében áll, gondolom milyen jól érezheti most magát, hogy egyik napról a másikra kibaszták onnan ahol egész életében védett és most egy kiscsapatban találja magát.

Azt mondjuk szép baleset lesz amit a derbin kapni fog amikor a Sud előtt véd majd :D
  • Trunks
    Mit szóltok Harthoz a Torinónál? Egyszerűen nem tudom hova tenni. Jó PR-fogás, Padellinél pedig még ő is jobb, de nem lehet, hogy azt hitte Torinóban a Juve van?
  • Trunks
    Ezzel számomra elég vegyes lett a mercato. Középpálya megint úgy néz ki, mint tavaly: 46 ember a 3 posztra, mégis Marottáék szerint kellett igazolni. Hernanest nem sikerült kiszórni, Sturaro se értem miért nem lett pénzzé téve, ha ilyen Witsel-szintű senkit veszünk. Vagy ezt a szintet fiatal olaszként tudná ő is hozni vagy aķkor minek a keretbe?

Ráadásul ez a 21 millió is elég nevetséges, amikor jövőre ingyen jöhetett volna. Főleg európai szinten semmi előrelépest nem látok vele.
  • limperatore
    jöjjön csak, jobb mint dambrosio :D
  • 9csöves9
    Na úgy néz ki a végére csak beesik a két nagyhajú. A kolumbiainak örülök, odatette magát tavaly és jelentősen növeli a taktikai repertoárunkat. Witselben nem látok semmit, de előre azért nem írom le. Egy középpályás kellett mindenképp...

Cuadrado 5 milliós kölcsön+20 opció
    Witsel 18 millió+3 bónusz

Vételi oldalon ennyi volt, még Hernanes és Lichtsteiner távozhat ma. A svájci kapcsán szó van az Interről, állítólag ő menne, szóban meg is egyeztek, de a klubok nem úgy néz ki, hogy meg fognak egyezni. Ők valami 3 milliót ajánlottak érte, ezt elutasítottuk és bedobtuk hogy valahogy Brozoviccsal együtt legyen a biznisz, ez meg nekik nem tetszik. Ez a házasság jobban fájna nekem mint bármelyik távozónk, oda egyszerűen nem mehet. Azt megértem, ha Alves és Cuadrado miatt távozni akar, de akkor tegye ezt mondjuk Németországba.
  • Breki33
    http://www.rangado.hu/tartalom/cikk/380932_csak_osszejott_chelsea_sztart_igazolt_a_juventus
  • 9csöves9
    Nem erről van szó. Conte meg akarja tartani, Cuadrado meg nem akar maradni ilyen egyszerű.
  • Rudee
    Múltkor olvastam egy interjút Conte-val, ahol Pedro és Victor Moses mellett Cuadrado-t említi, hogy erőnlétileg vissza kell még hozni. Ezért kapnak max perceket előbbiek is. Még a Bréma elleni meccsük előtt sérült meg könnyebben állítólag. Persze hogy mi a valóságtartalma az kérdéses, de nem hiszem, hogy az utolsó pillanatban akarják eladni. Főleg hogy akkor az utolsó utáni percekben kell majd pótlást találni, mert annyira az ottani keret sem bő.
  • Trunks
    Másrészről meg az első 4 meccsen keretben sem volt. Állítólag ő mindenképp menne vissza Torinóba, elnézve a londoni időjárást, meg is értem. :)

Hernanesszel viszont úgy érzem kb. úgy fogunk járni, mint Iaquintával, leszámítva, hogy az olasz legalább az elején hasznos volt. Magas a fizetése, és sorban utasítja vissza a kérőket. Állítólag valami kínai klub meg a Besiktas ajánlatát is visszautasította, Olaszországban szeretne maradni.
  • Rudee
    Cuadrado marad a Chelsea-nél szerintem, mert már kapott megint mezszámot. Conte csak van Ginkel-től szabadulna jelenleg.
  • Tibre
    khedira a real előtt is gólerős védekező kp volt, annyira nem lepett meg a tavalyi szezonja után, hogy megint lövi a gólokat, csak tényleg maradjon egészséges. pogba pótlására meg sztem a legideálisabb lemina egyelőre, a póklábaival ő is sok labdát tud szerezni, és a távoli lövései is veszélyesek, cselezni is tud.

a szélekkel kéne még csinálni vmit. gyengék voltak a beadások a lazio ellen, egyik csatár se tudott így élni. cuadrado akkor most jön vissza? mert nagyon kéne.

• 9csöves9
    Hát sok sikert Zazának, biztos követni fogom miatta a West Hamet. A 20 milliós opció állítólag elég könnyen teljesülő feltételhez van kötve, szóval ő már nem fog visszajönni a kölcsön lejárta után. Erre valószínűleg sokáig emlékezni fogunk, a tavalyi szezon egyik legfelemelőbb pillanata volt számomra:

• Trunks
    Khedira nagyon durván bejött így ingyen elhozva, bár remélem azért sérülések terén jobban fogja bírni, mint tavaly.

Marotta közölte, hogy a Matuidi-biznisz gyakorlatilag besült. Nem tudom ki volt az az ostoba, aki megírta, hogy 25 millióért a miénk. Túl szépnek tűnt, de gondoltam ha lehozzák, akkor rendben van a dolog. Azt mondta ha találnak valakit, aki erősítés a középpályára, akkor jöhet, de nem létszükség. Asamoah felépülésével majdnem egy plusz embert nyertünk, eddig a teljesítményére nem is lehet panasz.

Érdekes, hogy az előszezonban a csatáraink rúgták a gólokat (leginkább Mandzukic és Dybala), míg most eddig a középpálya a termékenyebb.

Zaza pedig 5 millióért kölcsönben a West Hamé, van rá opciójuk. Ez így rendben is van.
  • 9csöves9
    Ezt amolyan Juvésan behúztuk. Most válogatott szünet, kellemesebb így 2/2-vel szünetre, nem úgy mint tavaly.

Khedira hihetetlenül érzi a helyezkedést, egy külföldi fórumon a "középpálya Müllerjének" hívták, találó :D

Pár adalék vele kapcsolatban:

-22 meccsen kezdett nálunk, ebből 21 győzelen, 1 döntetlen
    -kicsi a minta,de egyelőre hozza Vidal gólátlagát, pedig a chilei a góljai jó részét 11-esekből rúgta
    -a Realban 161 meccsen 9 gólig jutott, itt már 27/7

Jó vásár volt. Pláne ingyen.
  • Trunks
    A Rojadirecta fórumába mindig felteszik nem sokkal a meccs után a meccs felvételét. Itt a maié, van kommentár több nyelven is, többek közt angolul.

• banok
    Orosz nyelven
  • Csacsi
    Lemaradtam a meccsről, nem is olvasok semmit, valaki tud küldeni linket privátban ahol megtalálom online a full matchet? Nagyon szépen megköszönném
  • 9csöves9
    Mert ő így hívja magát...én már a fejétől is irtóztam amikor meglátta. A brazil conchita.

Jó szar a meccs, de egy Higany góllal behúzzuk.
  • Rudee
    Hogy legalább a nevében legyen benne a gól, mert a lábában úgyse lesz
  • Trunks
    És valóban. Akkor miért emlegeti az olasz média minden egyes alkalommal Gabigolként?
  • Grove4
    * Gabriel Barbosa
  • Grove4
    Ez neki is csak a beceneve,Gabriel Városának hívják.
  • Trunks
    Gabigol hál' isten Milánóba tart. Valakinek tényleg lehet ilyen idióta neve? Hetekig azt hittem, hogy Gabriel Jesus vagy hasonló a neve, csak így becézik (a lá Batigol/Trezegol). Ezek a fiatal brazil csodagyerekek ritkán szólnak nagyot, úgyhogy örülök, hogy ezt inkább az Inter vállalja be, nem mi. Meg játékperc se sok jutna nekik nálunk.
  • limperatore
    :DDD látszik a képen h milyen eredeti
  • 9csöves9
    Thaiföldről 4500-ért jön neki, szóval akciózzon is! :D
  • Breki33