44078

ibogldrc.jpg

• Trunks
    Szerintem meg már rég nem csinált semmit. AZ-nál nagyon jól szerepelt, de mégiscsak egy kiscsapat, Bayernnél meg megbukott. Nagyon nem illene ide. Viszont lehet még ő is viszonylag jó megoldás lenne.

Az EL meg személy szerint nekem nem hiányozna, de ne felejtsük el, hogy azért még egy közepes szerepléssel (mondjuk negyeddöntő) is nevetséges(en nagy) mennyiséggel lehet növelni az UEFA-együtthatót. Ami pár év múlva még igen sokat jelenthet.
  • paly90
    ő egy igazi hajcsár sztem pont ő kéne nektek
    felrázná a játékosokat az biztos
  • limperatore
    van gaal világ egyik legjobb edzője, sztem jó lenne
  • 9csöves9
    felerősödtek a Van Gaal pletykák.számomra rendkívűl ellenszenves, és a Bayern is csúnyán befásult alatta,de én már neki is örülnék
  • Fabio Capello
    Hát ez egy vicc volt tegnap... :/

Mindenesetre lassan úgy érzem, nem is baj ha nem lesz nemzetközi a következő szezonban, hátha felébred végre a mélyen tisztelt vezetőség, hogy valami kurvára nem stimmel... :|
  • 9csöves9
    nem is lepődök már meg ezen a 100 millás átigazolási kereten.a meccs előtt 9x szorzó volt a Chievon,2-0 után meg biztos,nagyon jól fizetett az X :D

gyerünk srácok még a Parma ellen meglehet a 200 is!
  • Kaplan
    Jajj, jajj, jajj... Kezdem úgy érzeni, hogy engem már csak úgy lehetne kárpótolni a következő évben ha egyből bajnokok lennénk és úgy eveznénk a BL-be. Széééép álom!
  • Grove4
    VICC volt ez a tegnapi meccs! :/
  • 9csöves9
    Marrotta azt nyökögte ki,hogy a Parma elleni meccs után lesz döntés Delneriről.miért akkor mi lesz?ha 4-0-ra szopunk ki csak akkor küldik el?a minimális célt sem teljesítette,nincs miről beszélni
  • 9csöves9
    beszarok már ezen komolyan:D

az a vicc,hogy nem a Barcát kellett volna oda vissza,hanem csak 3 C betűs kiscsapat ellen kellett volna tartani a 2-0-t és megvan a bl.vicc.
  • forzajuve5
    DN már nyilatkozott is. nem fogjátok kitalálni mit mondott :D

csak egy kis részlet, de ezt muszáj kiragadnom belőle:

"I think we were unlucky"

a mindenségit ennek a szerencsének, mindig ellenünk játszik 12. emberként a pályán az ellenfél csapatát erősítve :D
  • Csacsi
    Csak ha Milan Inter lesz a kupadöntő. De nekem nem hiányzik.
  • szucsy89
    A 7. helyezett is indulhat az EL-ben, vagy hogy van ez? Remélem azért arra oda tudtok érni... :/
  • forzajuve5
    de előtte csapkodja jól arcon valaki
  • Csacsi
    Remélem még ma este elzavarják DN-t.

Elvégre nem teljesítette amit elvárt tőle a vezetőség.

Remélem viszi magával Marrottát is.
  • Cike
    Az egy dolog,hogy az eredmény katasztrófális,de mi játszuk a szezon legjobb meccsét. Még ezek után mondják,hogy unalmas az olasz foci.
  • Trunks
    Igazából már oly mindegy... legalább szólnának ide a srácok, layeltem volna 1.02-1.03-on a Juve győzelmet 2-0-nál a 67. percben, szép hasznot hozott volna...
  • MarcelloLippi
    na ...pjatok le...
  • Trunks
    Ez mi megint? :))
  • eddie
    Ezt nem hiszem el!
  • forzajuve5
    erre nem lehet mit mondani
  • Cike
    ez egészen elképesztő:S:S:S kezd újra rossz érzésem lenni:S most basszuk el az európa ligát is..........
  • Cike
    2-1 csak ne basszuk el végét nagyon kell ez a siker!!
  • eddie
    És Alex újabb isten passza
  • MarcelloLippi
    MATRIIII JEAH
  • Cike
    2-0 Matriiiiiii
  • MarcelloLippi
    GÁL GÁL GÁL GÁÁÁÁÁLLLLLL

ALEX DEL PIERO
  • McFrost
    Laja!
    A holnapi 3 pontért, én ma kérem a 3at :)
  • 9csöves9
    na ikszelt a Roma(azthittem leadja a Milan),így holnap egy Udinese-Lazio x esetén nagyon keményen feljöhetnénk...
  • forzajuve5
    ok már látom. eladók közé soroltad :)
  • forzajuve5
    mivel szeretek álmodozni, íme az én kezdőm jövő évre:

Buffon
    Beck(10m)-Bonucci-Chiellini-Bastos(20m)
    Krasis-Melo-Vargas(15m)
    Q(10m)
    Matri(15)-Agüero(35 + Tiago)

edző: Villas Boas (ez nem tudom mennyibe kerülne)

ez az én 4-3-1-2 felállásom ahol a csatártriót jól lehetne variálni

elköltöttem játékoskra 105 milliót. egy-két esetben akár részletfizetés is lehetséges lenne. arról nem is beszélve, hogy el tudunk adni olyan játékosokat akikért még lehet egész jó összegeket kapni, valamint az ő fizetéseiken tudunk igazán nagyot spórolni (pl Amauri).

tudom elég lehetetlen lenne ilyen árakon megszerezni őket, de a remény hal meg utoljára :)

#33743: Sissokoval mit kezdenél? én személy szerint adnék neki még egy évet, úgyis kell egy csere aki Melot pótolni tudja amikor megöl valakit és eltiltják 3 meccsre
  • 9csöves9
    szerintem a Real idén komolyan ráfekszik majd a csatárposztra és Benzema felesleges lesz.azt meg ti tudjátok a legjobban,hogy onnan elég jó áron lehet jó játékosokat hozni:D
  • WuFraZselic
    hát így hirtelen "nagyobb" nevű befejező csatár nem jut eszembe. mellette még Milito (sajnos), Tévez, Llorente akik nagy valószínűséggel távoznak, és őket sem adnák olcsón
  • 9csöves9
    kinézem belőlük
  • WuFraZselic
    elhozzátok Adebayort a Citytől :D
  • 9csöves9
    Q jobb előkészítésben,és van egy olyan érzésem,hogy a nagyobb nevű csatárigazolásunk egy befejező típusú csatár lesz.ők váltanák egymást Matrival forma,erőnlét stb. szerint
  • WuFraZselic
    érdekes, hogy Q-t kezdetnéd Matri helyett :D
  • forzajuve5
    legnagyobb baj, hogy Marotta gazdálkodhat ezzel az összeggel.
    olyan keretet kellene összehozni ami nem csak egy taktikára épül. ennyi pénzből pedig simán meg lehet valósítani bármit
  • 9csöves9
    Buffon-X,Chiellini,Bonucci,X-X,Melo,X,Krasic-X,Q

pad:Storari,Alex,Pepe,Marchisio,Barzagli,Sorensen,De Ceglie,Matri?,X,X,X,X,X,X

el:Jaki,Grosso,Momo,Martinez,Amauri,Tiago,Toni,Motta,Aquilani,Grygera,Brazzo,Manninger

nálam így nézne ki a keret,konkrét érkezők nélkül,persze ennyi távozó biztosan nem lesz,a padon lévő x-ek helyére jópáran behelyettesíthetők.abban sem vagyok biztos,hogy feltétlenül 4-4-2-re kéne kialakítani a keretet szerintem a 4-2-3-1,vagy a 4-3-3 az ami a mostani fociban megállja a helyét
  • 9csöves9
    Agnelliék eldöntötték,nem adósságtörlesztésre,hanem igazolásokra fog menni az a bizonyos 100 milla :o

kurva nagy butaságnak tartom,viszont gondolom a tuttonál,gazzettánál,cds-nél már nyáladzanak:D