Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én is mondtam már máskor is, hogy Robinhoval rohadt jól járnánk. az a 15-20 millió szinte semmi érte. kicsit elrontotta a karrierjét azzal, hogy angliába ment ebbe a semmitérõ csapatba, de attól még klasszis játékos.
annyira nem lenne jó ha a kedvenc svéd patkányunk a Milanba menne. azért ne kell látni, hogy neki az olasz bajnokság nagyon fekszik. más kérdés, hogy majd Chiellini lazán leveszi a pályáról amikor ellenük játszunk 😄
Amici di nessuno...
VdV inkább. Sõt, õ tudná is helyettesíteni Diegót, bár kétlem, hogy hasonló kaliberû embert vennénk. Trezt meg ne adjuk már el, könyörgöm, alig marad normális csatárunk.
Amici di nessuno...
„Gyerünk srácok, mindent megnyerhetünk. Torino egy nagy város, jöjjön ki mindenki szurkolni az Olimpicoba. Forza Juve!”
lehet nem szóltak neki vagy nem vette észre eddig, hogy Torino lakóinak nagy része inkább Serie B meccsekre kénytelen járni 😄
35 évesen ugyanazt megcsinálta, mint 20 évesen, talán mostani gólja még nagyobb is, mint a Borussiának lõtt klasszikus.
http://sportgeza.hu/futball/2010/08/27/del_piero_ugyanolyan_zseni_mint_15_eve/
ha valaki beleállítja a szögletzászlót az rasszista megnyilvánulásnak minõsül?
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
biztos kibírják az ultrák, hogy ne piszkálják 😛
amúgy szerintem Qki jó lesz,kevés amúgy is a távolról jól lövõ játékosunk.van most köbö 7-8 olasz válogatott emberünk,kiváncsi vagyok,hogy Prandelli is baszogatva lesz a azzal,hogy köcsög Juve-s😊
Van egy olyan érzésem ezután, hogy Diego is vastagon bennevan az eligazolásában.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
sokan lenézik Melot, de a legszimpatikusabb játékosok közé tartozik.
ennél már csak az jobb ahogy más góljának tud örülni 😊
"Dai ragazzi inter soto de 2 gol hahhaha forza juveee forza juveee forza juveeee!"
kivételesen nem bánom a dolgot. jobb a meccset streamen nézni mint a GP-t. persze aki nem szereti a motorversenyt azt most eszi a méreg jogosan
Hát gratulálok magyarország, hogy ezt megengedted. ÉN így szeretlek.<#boxer>#boxer>
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
„Csoportunk ereje a Bajnokok Ligájával vetekszik" – nyilatkozta az Európa-liga sorsolását követõen Huub Stevens, a Salzburg vezetõedzõje, miután a Lech Poznan mellett a Juventus és a Manchester City kapott besorolást az A jelû négyesbe.
Jean-Claude Blanc (a Juventus ügyvezetõ igazgatója): „Olasz beütése lesz a Manchester City elleni párharcnak Mario Balotelli és Roberto Mancini személye miatt, két fantasztikus mérkõzés elébe tekintünk. Kemény csoportba kerültünk, talán a legnehezebb négyesbe, úgy hallottam a Lech Poznan jó csapat és a Salzburg tavaly megnyerte összes csoportmeccsét az Európa-ligában.
Brian Marwood (a Manchester City képviselõje): „Nagyszerû volt a sorsolás, mindenki erre a pillanatra várt. Juventus egy híres, különleges csapat, már most izgalommal tölt el minket, hogy velük találkozhatunk. Mint minden tornát, ezt is maximálisan tiszteljük és igyekszünk a lehetõ legjobban teljesíteni, jól kezdtük a szezont, de rengeteg mérkõzés van hátra, úgy érezzük elég jó a keretünk, hogy minden porondon helytálljunk."
Huub Stevens (a Salzburg vezetõedzõje): „Csoportunk ereje a Bajnokok Ligájával vetekszik, elsõ osztályú csapatokkal találkozunk, óriási meccsekre és telt házas arénákra számítok."
Már nem titok, kire költi a Diego eladásából befolyt pénzt a Juve: nagy meglepetésre sikerült meggyõznie a Napoli vezetõit arról, hogy elengedjék a klub talán legnagyobb sztárját.
A torinóiak 15 millió eurót adnak a 27 éves támadóért, amelybõl ötmilliót rögtön a Partenopei számlájára utalnak, a további tízmilliót részletekben, három év alatt kapja meg a dél-olasz egyesület.
A Juve óriási hajrát nyitott az átigazolási piacon, az olasz szakírók szerint két védõigazolást is bejelenthetnek a hétvégén a Bianconerók, a St. Etienne 23 éves középsõ védõjérõl, Yohan Benalouane-ról és a Villarreal spanyol világbajnok balhátvédjérõl, Joan Capdeviláról van szó.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Értelme volt megvenni a serie a-t, hogy ha nem adják a meccseket (ez esetben a miénket). Nekem van DIGI, de így se tudom ebben az esetben nézni :S
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
meccset nézhetjük majd streamrõl, mivel kedvenc sportcsatornánk nem adja. igaz most pont akkor vannak Moto GP futamok amelyek priorítást élveznek.
sport tv-t azért szerettem mert náluk elsõbbséget élveztek a Juve meccsek.ritka volt mikor nem azt adták. persze ehhez az is kell, hogy nekünk nagy a szurkolótáborunk 😊
Az olasz válogatott támadója egy éves kölcsönszerzõdést írt alá, amiért a Juventus 4.5 millió €-t fizet a Napoli csapatának. A szerzõdés értelmében a 2010/11-es szezon végén a Juventusnak opciós joga lesz a játékos megvásárlására, akiért három év alatt 10.5 millió €-t kellene kifzetnie a klubnak.
De akkor úgy gondoltam, hogy nem elég jó (most is így gondolom), de azért bemutatom:
Más kérdés, hogy max Capdevilla jön még.
Egyébként hallotátok, hogy Zebinával szerzõdést bontottunk? Elvileg nincs a játékosaink közt a hivatalos oldalon.
Erre megint csak azt tudom mondani, hogy a francia újoncnak igazán elpasszolhattuk volna, pénz is lett volna belõle (ha igaz ez egyáltalán)
Juventus-Lech Poznañ Szeptember 16.
Juventus-Red Bull Salzburg November 4.
Juventus-Manchester City December 16.
idegenbeli EL meccsek:
Manchester City-Juventus Szeptember 30.
Red Bull Salzburg-Juventus Október 21.
Lech Poznañ-Juventus December 1.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
nem vagyok Amauri fan, de felkészülés alatt eddig õ volt a legjobb befejezõ csatárunk.
másik hír: Q már orvosi vizsgálaton van, valószínûleg már délután vag este aláír
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Amici di nessuno...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
4. kalap: Debrecen, Rapid, Hajduk
Amici di nessuno...
3.-ból Salzburg vagy a 4.-bõl Debrecen vagy Rapid vagy Hajduk.
Amici di nessuno...
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub