Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
it's time to say hello. I lost count of the seasons we played together and goals that we did. Certainly, we are the couple who has scored most in the history of Juventus, the most of Charles and Sivori - two huge samples - and you know this well is a great pride for both.
How many courses in the years ended as follows: Del Piero and Trezeguet, Trezeguet and Del Piero.How many victories, so many disappointments (fortunately, not many of the satisfactions we have removed), it covers: there is another partner with whom I have played more.
Seventeen year goal of media, such as your jersey number: this is enough to say that six bombers. But for me that I played at your side, you do not need numbers. I think it was an honor to team up the field with one of the greatest strikers in the world, ever.
Now our paths diverge, happens in football. Greet you in the dressing room, but I am pleased to do so publicly also: good luck for your new adventure. We will have many wonderful memories to share, the next time we meet.
Arrivederci, David.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
2 Motta
3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Sissoko
8 Marchisio
10 Del Piero
13 Manninger
18 Quagliarella
19 Bonucci
20 Lanzafame
21 Grygera
23 Pepe
25 Martinez
27 Krasic
29 De Ceglie
31 Costantino
32 Storari
33 Legrottaglie
34 Ferrero
Aquilani hol van? Talán nem sérült? 😊
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
TREZEGUET,TREZEGUET QUANDO GIOCA SEGNA SEMPRE TREZEGUET!
Az ügy azután vált ismét aktuálissá, hogy a nápolyi ügyészség a tavasszal az eredeti tárgyalás során fel nem használt, más klubokra is terhelõ telefonfelvételeket kezdett el vizsgálni.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
A két évre aláíró játékos évente 1.5 millió eurót kap majd szolgálataiért a spanyol csapattól, ám az elsõ esztendõben a Juve még további 3 millió euróval „egészíti ki" a csatár fizetését. (A Juventusnál 4.5 millió euró volt Trezeguet fizetése, és mivel egy évig még élt volna a szerzõdése, az Öreg Hölgy állja a különbözetet.
Hajrá Magyarország!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Viszont így jöhet Pazzini, ha már kiestek a BL-bõl.
Amici di nessuno...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
így folytatják a fantasztikus vezetõink akkor egy bajnokunk se marad már 😞
hova tûnik a Spirito Juventus???
Kérem szépen Cassanót, Rossit, Zieglert, meg egy belsõ védõt a padra...!!!
Hajrá Magyarország!
Kell egy erõs befejezõ csatár, aki méltó éktársa lehet DP-nek, mert a felsoroltak közül egyik sem az... Marotta pedig remélem ma még nyugodtan alszik, mert lefogadom, hogy holnap meglincseli a Drughi... 😄
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Jaki, DP, Amauri, Quagliarella, Lanzafame (?). Õk a csatáraink. Közülük Jaki általában sérült, jelenleg Amauri is, Ale pedig nyilván nem bír hétrõl hétre 90 percet játszani. Lanzafame pedig kérdés mit tud.
Amici di nessuno...
azért én Trez mama utolsó idõszakban a díszpáholyban Trez góljai után mutatott örömünnepeit se felejtem el soha 😊
nem tudom mikor lesz újra egy ilyen minõségi befejezõ csatárunk aki a tizenhatoson belülrõl bárhonnan jó labdát kapva 100%-os pontossággal találja el a kaput.
Van három napja a Marotta-brigádnak hogy elõálljanak valami ûberigazolással...
David Trezeguet, hatalmas futballista vagy! Köszönünk mindent, amit értünk tettél! Grazie David, mille grazie! <#worship>#worship><#wave>#wave><#rinya>#rinya>
Köszönjük a 320 mérkõzést és a 171 gólt!
-----------
Ahogyan olvastam, elméletileg közös megegyezéssel történt a szerzõdésbontás. Nem hiszem el, hogy egy 5 milliót nem húzhattunk volna ki ebbõl az üzletbõl, ha már mennie kell. Az egész vezetõség jó mélyen benyelheti...
Hajrá Magyarország!
Amici di nessuno...
mindenképpen jár neki egy hatalmas köszönet. a legsikeresebb külföldi támadónk nem ilyen távozást érdemelt volna
😮
Delneri: "I’d like to underline the excellent work done on the transfer market by director general Beppe Marotta and the club."
Megaszongya: “this will be a season of Juventus standard.”
Hajrá Magyarország!
és tényleg nem fognak jönni. a nagyszerû Marotta kijelentette, hogy már csak 1 védõ érkezik. az a védõ pedig nagy valószínûséggel Benalouane lesz középre.
azt pedig nem értem hogyan tudja valaki elszúrni a karrierjét ilyen csapatokkal mint a Kazany
amúgy Bocchettit megvette a Rubin Kazany 9,5 milláért.
Hajrá Magyarország!
Amici di nessuno...
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!

Dzeko meg dupla.ha ezt a párost összehoztuk volna ide...
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
egyébként nagy a kussolás most felénk az átigazolásokkal kapcsolatban. ez ugye csak valamiféle vihar elõtti csend, és kedd éjfélig még kapunk legalább két védõt?
kicsit féltem, hogy Diego nem fog nyilatkozni, és nem köszöni meg nekünk az egy évnyi bíztatást. eddig emiatt nem tettem meg, de mostmár sok sikert kívánok neki németországban!
"Nem gondolták úgy, hogy részese leszek a Juventus tervének. Semmi gond, egy hozzám hasonló játékosnak mindig lesz helye a labdarúgásban. Õszintén szólva nem vagyok túlzottan ideges a távozás miatt. Viszont sajnálom a Juve szurkolóit, akiknek megköszönöm a felém irányuló tiszteletüket és szeretetüket."
"A Juventus nem volt egyenes. Nem a klub számolt be nekem az eladásról, hanem egy FIFA ügynök, Giacomo Petralito, és csak ezután beszéltem Beppe Marottával. Több tiszteletet vártam."
Az eligazolás meglepõnek mondható annak tükrében, hogy Luigi Del Neri többször is kijelentette, számít a brazilra.
"Del Neri mindig egyenes volt velem, és azt akarta, hogy maradjak. Úgy tûnik, hogy a klub vezetõi közül senki sem hallgatott rá, és én sosem értettem meg, hogy miért mennek szembe az akaratával."
Íg már más a helyzet, ez nem volt szép :S
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"