Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nono84
Este lehet nézni a digi sporton, a neten adják a meccset élõben.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

forzajuve5
lehet válogatni a streamekbõl este

forzajuve5
Alex 😊 nem csak nagyszerû játékos hanem nagyszerû ember is egyben

9csöves9
Dear David,

it's time to say hello. I lost count of the seasons we played together and goals that we did. Certainly, we are the couple who has scored most in the history of Juventus, the most of Charles and Sivori - two huge samples - and you know this well is a great pride for both.

How many courses in the years ended as follows: Del Piero and Trezeguet, Trezeguet and Del Piero.How many victories, so many disappointments (fortunately, not many of the satisfactions we have removed), it covers: there is another partner with whom I have played more.

Seventeen year goal of media, such as your jersey number: this is enough to say that six bombers. But for me that I played at your side, you do not need numbers. I think it was an honor to team up the field with one of the greatest strikers in the world, ever.

Now our paths diverge, happens in football. Greet you in the dressing room, but I am pleased to do so publicly also: good luck for your new adventure. We will have many wonderful memories to share, the next time we meet.

Arrivederci, David.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

forzajuve5
tegnapi Genoa meccs kapcsán jutott eszembe, hogy mennyire kellene még nekünk legalább egy jó védõ, de volt olyan hülye Marotta, hogy eladta Criscito játékjogának másik felét is... pedig simán vissza tudtuk volna vásárolni, és akkor lenne mégegy minõségi védõnk. játszhatna Õ akár a bal oldalon is, jobb lenne mint De Ceglie

Csacsi
Itt az esti keret.

2 Motta
3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Sissoko
8 Marchisio
10 Del Piero
13 Manninger
18 Quagliarella
19 Bonucci
20 Lanzafame
21 Grygera
23 Pepe
25 Martinez
27 Krasic
29 De Ceglie
31 Costantino
32 Storari
33 Legrottaglie
34 Ferrero

Aquilani hol van? Talán nem sérült? 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

gercse
<#eljen>

9csöves9
komolyan még a végül Alexet sem búcsúztatják el,hogy spóroljanak rajta...Trez a klubtörténelem legeredményesebb külföldi játékosa,egy köszönömöt talán megérdemelt volna.minden jót David,legyél spanyol gólkirály!

TREZEGUET,TREZEGUET QUANDO GIOCA SEGNA SEMPRE TREZEGUET!

forzajuve5
Andrea Agnelli klubelnök ígérete szerint a Juventus jogi úton próbálja visszaszerezni a bundabotrány miatt elvett 2005-ös és 2006-os olasz bajnoki címét.
Az ügy azután vált ismét aktuálissá, hogy a nápolyi ügyészség a tavasszal az eredeti tárgyalás során fel nem használt, más klubokra is terhelõ telefonfelvételeket kezdett el vizsgálni.

forzajuve5
jó de nálam a közös megegyezés az ilyen esetben, ha nem kell lelépési pénzt fizetni, mivel a játékos is belemegy a szerzõdése felbontásába a saját érdekében. ezek szerint mégis kell lelépési pénzt fizetni csak más formában

Grove4
Nem, ha szerzõdést bontottunk vele. Én annyira nem bánom a távozását, az utóbbi idõben semmit nem csinált.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5
ez normális dolog?

A két évre aláíró játékos évente 1.5 millió eurót kap majd szolgálataiért a spanyol csapattól, ám az elsõ esztendõben a Juve még további 3 millió euróval „egészíti ki" a csatár fizetését. (A Juventusnál 4.5 millió euró volt Trezeguet fizetése, és mivel egy évig még élt volna a szerzõdése, az Öreg Hölgy állja a különbözetet.

Zsolti9014
Az mekkora lenne, ha az utolsó napokban a Cassano-Pazzini duót idehozná Marotta, és kiderülne, hogy végig arra készült.

Hajrá Magyarország!

az viszont jó fogás lenne a Juvénak, Giampolo szépet duplázott a Werder ellen...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Trunks
köszönjük a hozzászólást

Viszont így jöhet Pazzini, ha már kiestek a BL-bõl.

Amici di nessuno...

én is akkor utáltam meg a 2000-es EB az az Olaszoké volt nem az övéké...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

biztos hallottatok Trezeguetrõl, aki megy a Herculesbe valószínûleg😄

forzajuve5
lehet kellene küldenünk Marottanak pár könyvet amiben benne van a Juventus történelme. vegye már észre, hogy ez nem a Samp. itt nem az van, hogy van egy tehetséges játékosunk akkor két év után jó pénzért túladunk rajta és keresünk egy másik tehetséget. itt bajnokok vannak akik hosszú idõre meghatározzák a csapat játékát és akik miatt ennyire imádjuk ezt a csapatot! velük nem szabadna így bánni. hány millió ember lehet a világon aki szerette volna könnyes szemmel megtapsolni Trezt amikor utoljára lesétál Juventus mezben a pályáról?
így folytatják a fantasztikus vezetõink akkor egy bajnokunk se marad már 😞

hova tûnik a Spirito Juventus???

Zsolti9014
ha Torinóban élnék, vinném a benzint meg a gyufát a székházhoz...

Kérem szépen Cassanót, Rossit, Zieglert, meg egy belsõ védõt a padra...!!!

Hajrá Magyarország!

Fabio Capello
delol, kicsoda? A folyton sérült Jaki? Elismerem, hogy jó csatár, de sajnos többet van kórházban, mint a pályán... Az impotens Amauri? A frissen igazolt, és még nem beilleszkedett Q? A fiatal Lanzafame, aki lutri?

Kell egy erõs befejezõ csatár, aki méltó éktársa lehet DP-nek, mert a felsoroltak közül egyik sem az... Marotta pedig remélem ma még nyugodtan alszik, mert lefogadom, hogy holnap meglincseli a Drughi... 😄

Zsolti9014
sajnos szerintem már nem várható csatár. nyilatkozatokban mondták, hogy megvan a csatársorunk, és a felsorolásban nem szerepelt Trez, nem számoltak vele eddig sem...

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Szidtam a Realt, hogy Raúllal mit csináltak. Marottának köszönhetõen a Juve sem különb jelenleg. De még ha olyan jól állnánk elöl, hogy egy ilyet megengedhetünk magunknak....😞((

Hajrá Magyarország!

nono84
Akkor jöhet Rossi, de kurvagyorsan!

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Trunks
Ennyi dilettáns barmot... pár év múlva középcsapat lesz a Juvéból, ha így folytatják.
Jaki, DP, Amauri, Quagliarella, Lanzafame (?). Õk a csatáraink. Közülük Jaki általában sérült, jelenleg Amauri is, Ale pedig nyilván nem bír hétrõl hétre 90 percet játszani. Lanzafame pedig kérdés mit tud.

Amici di nessuno...

forzajuve5

azért én Trez mama utolsó idõszakban a díszpáholyban Trez góljai után mutatott örömünnepeit se felejtem el soha 😊

nem tudom mikor lesz újra egy ilyen minõségi befejezõ csatárunk aki a tizenhatoson belülrõl bárhonnan jó labdát kapva 100%-os pontossággal találja el a kaput.

Fabio Capello
Trezegol 😞 Ráadásul így...

Van három napja a Marotta-brigádnak hogy elõálljanak valami ûberigazolással...

Zsolti9014
Istenem...számítottam rá, de most majdnem elsírtam magam. Komolyan. Nem állítom, hogy mindig a kedvencem volt, a 2000-res Eb után kifejezetten nem, de aztán szépen lassan (annyira nem is lassan) megkedveltem, igazi Juventino, akinek még közvetve egy vb-címet is köszönhet Itália.
David Trezeguet, hatalmas futballista vagy! Köszönünk mindent, amit értünk tettél! Grazie David, mille grazie! <#worship><#wave><#rinya>

Köszönjük a 320 mérkõzést és a 171 gólt!

-----------

Ahogyan olvastam, elméletileg közös megegyezéssel történt a szerzõdésbontás. Nem hiszem el, hogy egy 5 milliót nem húzhattunk volna ki ebbõl az üzletbõl, ha már mennie kell. Az egész vezetõség jó mélyen benyelheti...

Hajrá Magyarország!

Trunks
Én is ezt olvastam. Nevetséges. Senki ne mondja, hogy 2-3 millió eurót nem ér meg Trez.

Amici di nessuno...

nono84
erre nem lehet mit mondani 😞 Remélem lesz valami búcsúmeccs....

forzajuve5
pénzt is kaptunk érte? csak azért mert épp most olvastam olyat, hogy fel lett bontva a szerzõdése velünk

mindenképpen jár neki egy hatalmas köszönet. a legsikeresebb külföldi támadónk nem ilyen távozást érdemelt volna

Murder3
Szerintem a maradék pár napra imádkozzatok😄

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Trunks
Komolyan mindjárt elsírom magam. Ennek pl. mi értelme?

Amici di nessuno...

9csöves9
UFFICIALE: Trezeguet è dell'Hercules

😮

Zsolti9014
mondjuk Bocchettirõl hivatalos bejelentést a két csapattól nem találtam, de sok híroldal hivatalosként írja, és wikipedián is angolul és olaszul egyaránt az orosz csapat a jelenlegije.

Delneri: "I’d like to underline the excellent work done on the transfer market by director general Beppe Marotta and the club."

Megaszongya: “this will be a season of Juventus standard.”

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
nem vitatkozunk, csak eszmét cserélünk 😊.
és tényleg nem fognak jönni. a nagyszerû Marotta kijelentette, hogy már csak 1 védõ érkezik. az a védõ pedig nagy valószínûséggel Benalouane lesz középre.

azt pedig nem értem hogyan tudja valaki elszúrni a karrierjét ilyen csapatokkal mint a Kazany

Zsolti9014
nehogymár ezen vitatkozzatok 😊 egyik se jön ide szerintem.
amúgy Bocchettit megvette a Rubin Kazany 9,5 milláért.

Hajrá Magyarország!

Trunks
van der Vaart legalább letett vmit az Ajaxnál sé a Hamburgnál. Robinho kicsit szenvedett a Realnál, aztán a Citynél még inkább. Nagylépû, öncélû játékos, teljesen felesleges lenne a megvétele. Vmint az ilyen típusú játékosoknak nem kifejezetten a Serie A való.

Amici di nessuno...

Zsolti9014
ja, mondjuk azt meg most veszem észre, hogy 3-0-ról csak sikerült kiszívniuk. 😊 Szalai powaa!

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
épp akartam írni, hogy csak összejött a Diego-Dzeko páros, csak nem a legjobb helyen...

Hajrá Magyarország!

nono84
....akkor nem úgy hívnák, hogy Marotta 😞

forzajuve5
ha olvasnák a fórumunkat akkor tudnák, hogy akár egy Q is elég 😊

9csöves9
elég veszélyesen fért ki a neve😄

9csöves9
<#worship>

Dzeko meg dupla.ha ezt a párost összehoztuk volna ide...

WuFraZselic
Diego góllal nyitott <#eljen>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

9csöves9
Q:"Sokáig szeretnék itt maradni,egy álmom válik valóra azzal,hogy Del Pieroval játszhatok"

forzajuve5
jajj de jó 😄 ez megnyugtató hír.
egyébként nagy a kussolás most felénk az átigazolásokkal kapcsolatban. ez ugye csak valamiféle vihar elõtti csend, és kedd éjfélig még kapunk legalább két védõt?

Fabio Capello
hálistennek megúsztuk a búrdisznót, a romába ment...

a Diego ügy meg egy vicc... -.-"

forzajuve5
ezzel most akkor megint az a baj, hogy ezek szerint nem az edzõ mondhatja meg kikkel szeretne dolgozni. ez így nagyon nem jó.

kicsit féltem, hogy Diego nem fog nyilatkozni, és nem köszöni meg nekünk az egy évnyi bíztatást. eddig emiatt nem tettem meg, de mostmár sok sikert kívánok neki németországban!

Grove4
"Nem én mentem el. A Juve rúgott ki." - jelentette ki a Wolfsburg középpályása egy sajtótájékoztatón a football-italia.net szerint.

"Nem gondolták úgy, hogy részese leszek a Juventus tervének. Semmi gond, egy hozzám hasonló játékosnak mindig lesz helye a labdarúgásban. Õszintén szólva nem vagyok túlzottan ideges a távozás miatt. Viszont sajnálom a Juve szurkolóit, akiknek megköszönöm a felém irányuló tiszteletüket és szeretetüket."

"A Juventus nem volt egyenes. Nem a klub számolt be nekem az eladásról, hanem egy FIFA ügynök, Giacomo Petralito, és csak ezután beszéltem Beppe Marottával. Több tiszteletet vártam."

Az eligazolás meglepõnek mondható annak tükrében, hogy Luigi Del Neri többször is kijelentette, számít a brazilra.

"Del Neri mindig egyenes volt velem, és azt akarta, hogy maradjak. Úgy tûnik, hogy a klub vezetõi közül senki sem hallgatott rá, és én sosem értettem meg, hogy miért mennek szembe az akaratával."

Íg már más a helyzet, ez nem volt szép :S

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5
azért be kell látni....