44078
-
#33861 most olvasom épp, hogy Ancelottit kirúgták. kicsit előbb is megtehették volna és akkor talán reménykedhettünk volna az érkezésében.
Conte mellett annyi szól, hogy szép támadófocit játszat amihez már most sincs rossz keretünk, de pár igazolással nagyon ütős csapatot lehetne összedobni, plána ha tényleg van 100 milla igazolni.
viszont nem tudom mennyire fogják megérteni egymást Marottaval. Conte azok közé tartozik aki kiköti, hogy mely játékoskra van szüksége. ugye tudjuk, hogy ez a rendszer nem nagyon működött nálunk az elmúlt években. az jött akit Secco és Marotta igazolt, kb az edzők megkérdezése nélkül.
én még mindig azon az állásponton vagyok, hogy Marottanak is takarodni kellene.
Agnelli kinevezésének mennyire örültünk év elején. hát nem tudom... bennem nem hagyott nagy nyomot. fogjuk arra, hogy nincs még nagy tapasztata e téren, majd az évek során talán változik. ha jutna valamire a bundaügy újratárgyalása kapcsán, akkor azt mondom megérte kinevezni :).
jövőre mindenkinek össze kell kapni magát, mert lassan eltűnünk európa futballtérképéről. így meg hogy csak az első három hely ér majd bl-t pláne nem lesz egyszerű.
olaszok csapatok szerintem egyre nagyobb bajban lesznek nemzetközi téren. következő idényben minden nagy olasz csapat élén olyan fiatal edzők lesznek akik még semmit nem értek el nemzetközi szinten (Allegri, Leonardo, Conte, Romanal nem tudom ki lesz). lényeg, hogy jelenleg nincs az egész olasz bajnokságban egy valamire való edző. így nehéz lesz visszaküzdeni magunkat az elitbe -
#33860 hátigen ez mindent elárúl a szezonunkról. De remélem h most már tényleg odatesszük magunkat az átigazolási piacon és h újra azt a Juvét látjuk akitől mindenki fél. -
#33859 Ha Conte lesz az edző Nanit és Riberyt is szeretné a csapatba. Hát??? De legalább az jó pont h Conte nem lófaszra való játékosokba gondolkodik. -
#33858 rz az arc mindent elárul...
http://www.tuttomercatoweb.com/?action=foto&id=48794 -
#33857 végre vége...el nem tudtam volna képzelni,hogy még egy olyan szar szezont lehet produkálni mint a tavalyi.hát sikerült
izgalmas mercato lesz nyáron az biztos,Contét szerintem már borítékolhatjuk.szeretnék hinni benne,hogy sikerülni fog neki,de a józan ész nem ezt mondja.
közben az újságírok begombáztak rendesen Agüero és Tevez után Ribery-t és Nanit emlegetik... -
#33856 legalább nem vereséggel zártunk. kíváncsi leszek, milyen változások történnek a nyáron... -
MarcelloLippi #33855 Matri. Bíztam is benne. -
#33854 Nem érdekel ki lesz az edző jövőre...de remélem eltöri annak a lábát...aki ívelgetni akar előre...és majd lesz valami. -
MarcelloLippi #33853 Nem lepődök meg... -
#33852 nem a "rendes" csapatok. :)
rendesebb volt az mint ez :D
persze, tudom, hogy érted.
Delnerit én sem nagyon sajnálom, de azt azért kíváncsian várom hogy ki jön helyette... -
#33851 igen azthiszem kedden.de nem a rendes csapatok lesznek,hanem ilyen 90es évek allstars,náluk Giggs,Cantona,Beckham?,Yorke,Cole nálunk Alex,Zizou,Davids stb -
#33850 Ügynöke szerint Michel Bastos 10 napon belül a Juventus játékosa lesz.
-
#33849 végre valami. az is mehetne vele együtt aki idehozta.
más:
jövő héten megyünk manchesterbe haknizni? -
eddie #33848 Nem hiszem hogy sokan fogják sajnálni. -
#33847 Delneri bejelentette,távozik a csapat éléről! -
#33846 -
#33845 állítólag hétfőn jelentik be Conte érkezését.Moggi szerint jó döntés lenne,ellenben Mazzarival akit ugyanolyannak tart mint Delneri.
4-2-4-t játszat a Sienával,mivel szélső kp-k voltak elől a széleken, ezért felfoghatjuk egy egyszerű 4-4-2-nek is,de kevesebb védekező feladatot láttak el a szélsők.ez Krasicnak nagyon feküdne,viszont akkor középre nem fér bele,hogy Pirlo,Aquilani,Montolivo féle tutyimutyik játszanak,hanem 2 verőember kell.
nálam köbö így nézne ki,a mostanában bedobált nevekből reálisan nézve: Gigi-Ziegler,Chiello,Bonucci,Beck-Lassana Diarra,Melo-Bastos,Q,Matri,Krasic -
#33844 az utolsó bekezdésben van a kutya elásva.valami elképesztően elbaszott dolgok folynak nálunk e téren.arra most ki sem térnék,hogy pénztelen középcsapatok milyen csiszolatlan gyémántokat találnak minden szezonban,pedig gondolom sokkal szerényebb eszközök állnak az ő rendelkezésükre.én a legjobban azon vagyok kiakadva,hogy máshol bőven középszerű játékosokat fel tudnak úgy építeni,hogy később alapemberek és hasznos csapattagok legyenek.maradva csak a bl-döntőnél pár példával.Fletcher baszki!!ő még a középszer alatt van és évek óta hasznosan részt vesz egy toppon lévő csapat menetelésében.vagy a másik oldalon Busquets vagy Pedro.semmi extra egyik sem,még is olyan munka van mögöttük és körülöttük,hogy a világ legjobb csapatának hasznos tagjai.eljátszhatunk a gondolattal,hogy hol tartana most Giovinco vagy Marchisio ha az általad említett 3 csapat valamelyikében pallérozódik... -
#33843 Úgy látom a vezetőség még mindig nincs tisztában,hogy ide egy nagy tekintélyű,korábban nagy sikereket elért edző kell.
Ha lett volna ebben a kiegyensúlyozatlan szezonban egy normális edzőnk simán meg lett volna az első 3 hely valamelyike.
(ha megnézitek Lippi-vel,Capello-val eredményeket értünk el,ilyen kaliber kell)
Agüero árából illetve fizetéséból három másik játékost is tudunk igazolni.
Pirlo évi fizetését max 2 millában szabnám meg,máskülönben nincs rá szükség.
Del Piero-Quagliarella-Matri-Toni csatársor teljesen megfelelő.
Ha megnézzük a szezont nem a csatárokon múlott,hanem a védelmen.
Amúgy a játékosmegfigyelőink illetve az utánpótlásnevelés is elmehet a francba,állítólag korosztályos bajnokok vagyunk mégsem tudunk beépíteni egyetlen épkézláb játékost sem a csapatba.
Meg kell nézni a Barca-t,Manchester-t,Arsenal-t!
-
#33842 Diarra helyett Melo. Agüerot esélyünk nincs megszerezni sajnos. valamint én jobban örülnék Benzemanak. olcsóbb és könnyebben megszerezhető. én hatalmas potenciált látok abban az emberben -
#33841 egyetértek! én sem szeretnék csalódni még egy ikonban, viszont szerintem is más karakter mint Ferrara. (sztem eredményesebb lenne)
De Pirlo...én nem bánom, ha ingyen idehozzuk, csak a fizetése...tényleg szegény Alex-szel kell kibaszni, utána meg idehozni egy veteránt 4+ millióért? Hozzuk ide, oké, de mivel zsákbamacska, ne írjon már alá 3 évre (meg amúgy is, az már 34-35 lesz a végére), meg ne kapjon annyi pénzt. Esetleg kapjon teljesítményprémiumot...
Agüerónak örülnék, de ha választani kellene, akkor inkább Quagliarella-Matri. Meg komolyan, ha Agüero jön 45M-ért, akkor ide épkézláb védőt nem hoznak az száz... -
#33840 hú ez nem semmi csapat lenne azért -
#33839 A Napoli automatikusan főtáblás lesz, a Samp nem volt. -
#33838 -
#33837 Ha csak a fele meglenne, én elégedett lennék... -
#33836 Azért ez így nem néz ki rosszul... Az edzőnek pedig Villa Boas! :) -
#33835 gazzetta
-
#33834 Del Neri is nagyon megmutatta magát a BL-ben a Sampdoriaval -
#33833 szerintem a napoli edzője jövőre szeretné a BL-ben is megmutatni magát,hamár azért küzdött hogy kivigye a nápolyiakat oda -
#33832 én nem akarom Contét.nem szeretnék még egy bálványunkban csalódni,bár ő azért merőben más stílus volt játékosként mint Ferrara.szerintem mindig is az egyik legelszántabb és legintelligensebb játékosaink közé tartozott és azért az edzői múltja is merőben más,mint Cironak a segédedző-ifjúsági edző vonala.kiváncsi leszek -
#33831 Agüerónak nagyon örülnék, viszont azt mondom, hogy nehogy idehozzuk! Matri+Quagliarella kb. fele ennyiből megvan, és még marad pénz a védelem megerősítésére. Legalább két szélsőhátvéd kell+a középpályára se ártana 1-2 új ember. -
#33830 ott van a napoli edzője is, nem értem miért nem őt viszik a juvéhoz, akár még lavezzit is átvihetné -
#33829 azért elég nevetséges lenne ha egy évek óta nulla teljesítményt nyujtó Pirlo megkapná ezt a fizetést miközben a csapat legnagyobb ikonja Alex jelentős fizetéscsökkentésbe ment bele azért, hogy maradhasson még egy évet...
és én személy szerint Conte érkezésének se örülnék. megint zsákbamacska. egy olyan edző aki nagy csapattal még nem bizonyított. -
#33828 A Corriere dello Sport szerint hétfőn, vagy kedden bejelentik az új edző, Antonio Conte érkezését! Andrea Pirlo pedig zöld utat kapott, nem hosszabbít a Milannal: három évre írhat alá a Juventushoz, és évi több mint négy millió eurót, plusz bónuszokat tehet zsebre. Agüero? 45 millió eurót kér érte az Atletico, és öt órás tárgyalás volt tegnap az ügynökével! Halkan jegyeznénk meg, hogy Jose Segui annak a Momo Sissokónak is az ügynöke, aki valószínűleg távozik a nyár folyamán a Bianconeritől… -
#33827 Érdekes. Hát Marottának ideje lenne villantani.
Az Ansa hírügynökség szerint Sergio Agüero ügynöke kedden a Juventus elnökével, Andrea Agnellivel, illetve sportigazgatójával, Guiseppe Marottával tárgyalt. -
#33826 Moggi tényleg ért hozzá, de ez a nyilatkozata teljesen nevetséges volt. A keret alapján nekünk nem a 7-8. helyen kellett volna végeznünk. Kinek erősebb a kerete a miénknél? Inter, Milan, nagyon esetleg Napoli. Ennyi. A realitás a dobogó 3. helye, esetleg a 4. pozíció lett volna. Ha nem sérül meg Quagliarella, meg is lett volna. Ettől függetlenül tényleg változásokra van szükség. -
#33825 Nekem is ez rémlik...sőt kijelentette már év elején, hogy a Milán lesz a bajnok.
Hiába...van aki beszél róla...és van aki beszél róla..és ért is hozzá.
Állítólag Conte lesz az új edző. -
#33824 jó lenne előbányászni azt a cikket amiben megjósolta az idei helyezést. nekem erősen rémlik, hogy tényleg mondott ilyet annak idején -
#33823 na igen, ez a baj. ha ugyanezt még a samp edzőjeként nyilatkozza, azt mondom, király, nagyon jól összerakta a csapatát. na de, ez a JUVENTUS! szólni kéne már azoknak akik ezt nem tudják... -
#33822 Luciano Moggi nyilatkozata