Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forzajuve5
A klub hivatalos közleményében tudatta: „A Juventus Football Club bejelenti, hogy közös megegyezéssel felbontotta Jonathan Zebina szerzõdését!” A francia hátvéd hat év után távozik a Bianconeritõl! A következõ csapatának nevét egyenlõre homály fedi!
<#worship><#worship><#worship>

forzajuve5
akkor meg minek kellene aggódni bármelyik nagy klubnak is.
az arab meg majd vesz 100 kamion city mezt és máris vásárolhatnak játékost

gercse
A 2008/09-es -nso-n talált cikk szerint- 200 milla körül.

forzajuve5
Új pénzügyi szabályozás lép életbe az európai kluboknál a 2011/2012-es szezontól, jelentette be az UEFA elnöke. A legfontosabb rendelkezés szerint a következõ szezontól kezdve egy klub nem költhet többet, mint amennyi a bevétele. Az UEFA szabályait megszegõ klubok nem indulhatnak majd az európai kupaküzdelmekben. Az új szabályok szerint a milliárdos tulajdonosok évente maximum 15 millió euróval segíthetik a klubjaikat 2015-ig. Ez az összeg 10 millió euróra csökken 2015 után, 2018-tól kezdve pedig nem juttathatnaktöbbletpénzt a tulajdonosok a csapatoknak.

meg tudja valaki mondani, hogy nekünk évente kb mennyi bevételünk van?

forzajuve5
Mauro Camoranesi egy éves szerzõdést kötött a Stuttgarttal, és ezalatt 2,5 millió eurót fog keresni!
(JH Twitter)

forzajuve5
De Ceglienél nem lehet rosszabb. egyetlen bajom vele a tapasztalatlansága

Zsolti9014
Magáról a játékosról nem mondanék véleményt, mert nem ismerem jól a játékát. DE: 21 éves, és nincs túl sok meccs a háta mögött, nem biztos hogy ideális megoldás, bár remélem jó lesz. Viszont újabb opciós kölcsön...

Hajrá Magyarország!

Grove4
Pont került a transzfer végére: Armand Traoré Bianconeri mezben tölti a következõ szezont. Az Arsenal 21 éves védõje kölcsönbe érkezik Torinóba, 500.000 euróért. A Juventus opciós jogot is szerzett a balhátvédre.

Részletek késõbb!

www.tuttosport.com

Ezúton szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy a Mercato utolsó napján percrõl percre közvetítjük az eseményeket Twitteren, avagy a „Rövid Hírek” menüpontban a bal oldalon!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

nono84
Giovinco és Diego is jól játszott :@ basszus

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Fabio Capello
fasza szezon lesz ez is, alig öt tétmeccs után már sérült a csapat 30%-a...

forzajuve5
kicsit pontosítok. Marci elutazott a válogatottal, de jöhetett is haza azzal a lendülettel. 3 hétig nem bevethetõ...

Vincenzo Iaquinta és Amauri felépülése még tart, a csatárpáros szeptember végén lesz újra bevethetõ. Gianluigi Buffon, akit gerincsérv miatt mûtöttek, legkorábban januárban állhat Luigi Del Neri rendelkezésére.

limperatore
ja de középpályájuk meg sehol semmi 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

forzajuve5
Martínez 1 hónapra dõlt ki térdsérülés miatt.
Marchiso nem mehetett a válogatottal mivel nem javult a combja tegnap óta. még nem tudni mennyire súlyos és mennyit hagy ki.

úgy néz ki a Milannal már megegyeztünk Borriello ügyben, már csak a játékossal kell ami nem lesz nehéz. érdeklõdve várom a Fabio Q - Borriello kettõs ténykedését. jó elõérzetem van ezzel a párossal kapcsolatban annak ellenére, hogy nem rajongok Borrielloért.
azért durva, hogy a Milan milyen csatársort össze tud hozni a semmibõl amennyiben még Robinhot is megszerzik.

Zsolti9014
jó ötlet, támogatom! 😄

Hajrá Magyarország!

Grove4
Amúgy kérdeztétek, hogy Q-nak kellene találni vmi becenevet, mivel leírhatatlan a neve.

Volna egy ötletem, tegyünk be a bannerba egy "Kvájjárella" gombot, amit ha megnyomunk beszúrja a rendes nevét a kurzor után.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Trunks
Úristen, Seba mekkora gólpaszt adott... benne több kreativitás van, mint a jelenlegi egész középpályánkban.

Amici di nessuno...

Trunks
Jöhet emiatt hozzánk Borriello. Fasza. Camo meg mi a büdös istenért nem fér bele Del Neri terveibe, ha már nincs egy épkézláb szélsõnk???

Amici di nessuno...

Zsolti9014
a hírek szerint Robinho a Milanban köthet ki, holnap be is jelenthetik...

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
úgy tudom hogy 50%-ot adtunk el.

Hajrá Magyarország!

Csacsi
A Parma 2:0-ra nyert. Érdemes megnézni az összefoglalót itt.

Giovinco, akit fillérekért adtunk oda benne volt mindkét gólban 😊

Nekünk meg nem volt egy érdemleges támadásunk sem tegnap este.

Tényleg, valaki mondja már meg, hogy milyen feltételekkel került Giovinco a Parmába. Van arra lehetõség, hogy jövõre visszaszerezzük, vagy elherdáltuk teljesen?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

gercse
A Sky Sports értesülései szerint a Juventus vezetõi szeretnék megszerezni Armand Traorét, az Arsenal 20 éves francia védõjét.
„Felkeltette a figyelmünket a játékos, de még semmi nem dõlt el" – mondta a Juve sportigazgatója, Giuseppe Marotta.
Traoré nem sok lehetõséget kap a londoni klubnál, mivel Arsene Wenger többnyire Gaël Clichynek és Kieran Gibbsnek ad lehetõséget a posztján.

NSO

Nem mondom, hogy rossz játékos, de hogy nincs formában az is elég valószínû.

gercse
nos én tegnap az éjféli ismétlést kezdtem el nézni, elsõ félidõ még sikerült is, másodiktól elaludtam...,
pocsék volt, de igazából nincs min csodálkozni, ki van cserélve a csapat jó része, és még 10 közös meccs sincs a lábakban,
bár hittem benne én is, hogy ettõl függetlenül a Juve az Juve, és lehet nyerni, de nem,
és most gondolom lesz még egy két új igazolás (csatárposztra mindenképp kéne, meg De Ceglie helyett), de miért kell ilyen késõn...a kevem is elmegy az egésztõl

Grove4
"Nem volt valami jó nyitány, de a bajnokság csak most kezdõdött, és nyilvánvalóan nem ez lesz a vége. Nagyon keményen kell dolgoznunk, de ezt korábban is tudtuk. Nem játszottunk jól, ezt mindenki láthatta, de azért voltak pozitívumok is. Karakteresek voltunk, a végsõkig harcoltunk, még akkor is, amikor Martínez sérülése miatt emberhátrányba kerültünk."

"Kellõ számú helyzetet alakítottunk ki, és egy csodás gólt kaptunk. A jövõben jobban kell majd koncentrálnunk, mert a gól egy gyorsan elvégzett szabadrúgásból született."

"Az átigazolási piac? Fontos, hogy Amauri és Iaquinta is felépüljön, és Aquilani is a rendelkezésünkre álljon. Mérlegelnünk kell az anyagi dolgokat, mielõtt újabb játékost igazolunk."

Mondta Delneri.

nono84
Lesz ez még ennél jobb, hátul jók leszünk úgy érzem, de még idõ kell, elöl viszont nagy baj lesz, nincs egy klasszis csatárunk sajnos aki nem csinál semmit a meccsen, de azért befûrészel egyet.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

forzajuve5
de jó neked

Csacsi
csak azért mondod 😞

Sajnos semmi elképzelés nem volt, Meg mióta "kérnek" már idõt?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

9csöves9
lehet csak azért mondom,mert nem láttam a meccset,de adjunk még idõt...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Csacsi
Nah, akkor legalább Neked hasznodra vállnak, ha már a csapatnak nem 😊)

Grove4
De én jól érzem magam, ha ezt a sok semmirekellõt(Pepe, Martínez fõleg) fikázhatom, megnyugtat.

Csacsi
Nah......akkor mostantól pesszimistán fogok nekiállni a meccseinket megnézni. Legalább kellemesen csalódok, bár nem hinném 😞

Martinez ide 12MEUR-ért.
Diego el 15MEUR-ért
Megérte....nah.

Ilyen erõvel maradhatott volna Giovinco is bal szélen. Kár volt pénzt adni Martinez-ért.

De egyébként mindenki szar volt. Semmi bíztatót nem láttam.

Forza Italia
Az a fasza h van 2 hadrafogható csatár akibõl az egyik 2 napja érkezett és elengedjük trezt. Gratulálok ehhez a húzáshoz. Egyszerûen az lepet meg de nagyon , h ilyen szinten nem TUDUNK beadni. Lanzafame is bejött de minek??? Dobálta magát. martinez bejött lesérülni. Valamit csinálni kell mert ez az év is arról fog szólni mint a tavalyi. Csak nem hiszem h ezt mégegyszer elnézik a szurkolók

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Grove4
Nyugi, este lesznek a poén percek, jönnek a nyilatkozatok 😄DDDDDD

forzajuve5
nagyszerû 12 milliós Martinez belesérült a semmittevésbe. lehet keményre vasalni neki a lepedõt a klinikán.
kibaszott nagy rémálom ez a hét.
soha nem gondoltam volna, hogy hiányozni fog Amauri. persze Diego sokkal jobban hiányzott. néha döcögve de legalább mûködött ez a páros a felkészülési idõszakban.
persze nekünk kellett egy olyan edzõ aki még soha nem nyert semmit. nálunk se szakad meg ezen sorozata ha így folytatja
nem is folytatom, inkább keresek valakit aki jó erõsen hátsón rúg, mert még hiszek benne, hogy csak alszok és rosszat álmodok

Zsolti9014
Nem vártam sokat, de ez alulmúlta...

Hajrá Magyarország!

Grove4
Pfújj köpedelm....

Grove4
Nézzétek már meg Martínezt a bal oldalon,indul a támadás és SÉTÁL BAZDMEEEEEEEEEG!!4

No comment... több, mint szánalmas.

Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved

Grove4
Hát öcsém mindegyik úgy kocog, mintha 5 góllal vezetnénk.
Vicccccccccccc
Minek is ide Diego, van egy zseniális Martínezünk, aki valószínûleg lesérült, de ne szídjuk (csak) Martínezt, hiszen Marchisio, Pepe, Lanzafame, DC, Sissoko és DP is ugyanolyan fos volt.

Végülis, tavaly csak a szezon közepén kezdtük a szopást, most kezdjük az elején.

Nem tudom ki az a szurkoló, aki örömmel fizet ezért.
Már csak abban reménykedem, hogy Marotta elõhúz még valami ütõset a kalapból, Lehet túl naív vagyok.

Trunks
Legalább meglepetés nem ért. Amúgy se vártam túl sokat a csapattól.

Amici di nessuno...

Grove4
Le akartam cserélni a logom, de úgy érzem maradhat még ... :S

Zsolti9014
Szívesebben nézném egy az egyben a 90-es évek bármelyik Juvéját, legyenek az emberek akár 50 évesek is. Persze a maiak közül tisztelet a kivételnek.

Hajrá Magyarország!

Trunks
Sry, Masiellóból tényleg van még egy.

Amici di nessuno...

Trunks
De idegesítõ ez az Egri. Mégis hány Masiello meg Martinez van a pályán? Miért kell a keresztnevüket minden egyes alkalommal mondani?

Amici di nessuno...

Grove4
Remélem Delneri meg Marotta bohóc sapkában ad sajtótájékoztatót.

Zsolti9014
Lehozza Melót. Egy vak edzõt váltottunk világtalanra?

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
és lehozza Melot. komolyan kinyomom az adást

Trunks
Jó kis csapatnak tûnik ez a Bari. Csak Alvarez lóg ki nagyon.

Amici di nessuno...

Zsolti9014
különben többször is említettem, hogy nem lehet így csapatot építeni. Quagliarella pl. ha 2 napja itt van... Krasics egy hete? Ez vicc... Nem elég hosszú ez a kibaxott nyár???

Hajrá Magyarország!

Grove4
A lófaszt jó, egy kapuralövéstõl nem lesz jó

És Marchiso fent amrad, istenem ...

Jó-jó nem is azé😄 Nekem am sincs bajom vele, egészen jó. Csak nem eléggé még.