44078
-
#33901 Pazienza azért más tészta.egyrészt ő alapembere volt idén az elég jól szereplő Napolinak(31 bajnokinak a nagy részét végigjátszotta és volt pár hetes kihagyása),Rinaudo meg tavaly ott is peremember volt.Rinaudo majdnem az egész idei szezont sérüléssel töltötte,azon az egy meccsen amikor meg játszott elég jó volt.amúgy most visszamegy mert nem élünk az opcióval.
nem a kezdőbe jön és nem árt,ha ingyen szerzünk ilyen embereket beugrónak,pláne hogy a középpálya közepéről nem egy távozó lesz.a Juventusnak mindig is voltak ilyen igazolásai annak idején nyilván a Di Liviokra,Tacchinardikra is ilyen lenéző hozzászólások születtek volna:) -
#33900 teljesen feleslegesnek tartom. nem Juventusba való játékos a képességei alapján. ugyanaz lesz majd vele mint Rinaudoval (tényleg vele most mi van? :D), soha nem látjuk a pályán -
#33899 Jó De Cegliét újra a pályán látni. Kár, hogy Ziegler a bal oldalra jön, ott úgyis erősebbek vagyunk (konkrétan nincs jobbhátvédünk). Mindenesetre szerintem az ő megszerzése mindenképp erősítés, ingyen meg pláne. Legalább most nem szórjuk úgy a pénzt, mint szoktuk. -
#33898 -
#33897 a napokban bejelentik Pazienzat is.padra jó lesz,aztán júniusban jönnek a nagyobb halak -
#33896 juhúúú! vettünk egy védőt! :D -
#33895 Ziegler a tiétek, hivatalos. -
#33894 -
#33893 szerintem szereti ő annyira az Atletit,hogy nem megy a Realba.aztán ebben a mai világban ki tudja... -
#33892 átvettétek az igazolási politikánkat:) amúgy jó igazolásnak tartom őt főleg ingyen, Pirlo is jó lesz szerintem, hátha jót tesz neki az új környezet
a Sampból Polira is le fog valaki csapni szerintem... viszont úgy tűnik Agüeroról lecsúsztatok, a Realba megy valószínűleg -
#33891 akkor meg pláne jó :) -
#33890 ingyen jön -
#33889 A Tuttosport jelentései szerint Reto Ziegler orvosi vizsgálatra érkezett Torinóba.
bal oldalra egy alternatívának szerintem jó lesz. és most tuti nagyott esett az ára a Samp kiesésével. biztos ami biztos alapon azért kellene egy klasszis, már befutott bal hátvédet is beszerezni -
#33888 Jó lenne őt nem úgy elherdálná, mint sok más fiatalt... -
#33887 legszimpibb nem Palermós pali Olaszban. -
eddie #33886 Nagy gólt lőtt. -
#33885 Giandonato mekkora szabadrúgásgólt vágott :) -
#33884 Kell két szélső hátvéd.....kell egy bal szélső....egy belső középpályás...+ Matri-nak..és Q-nak maradnia kell.
Ennyi az egész. -
#33883 A másik meg nyilván Melo. Csak azt nem tudom, hogy védekezésbe hogy fog tudni besegíteni, amikor már alig bír futni. Legalább érte nem dobtunk ki az ablakon 12 millát, mint Martínezért...
Mindenesetre ha megvesszük még Bastost+egy jobb hátvédet, esetleg vkit még a középpályára+Quagliarellát és Matrit és eladjuk Amaurit, akkor nem szólok semmit. -
#33882 jól hangzik,de majd kiderül...ahogy a leigazolása is valakiknek az érdeke volt,úgy az is az lesz,hogy játsszon.sajnos mi innen az ilyen bizniszekbe nem látunk bele -
#33881 Andrea Pirlo? Ő egyike lesz a két belső középpályásomnak, de be kell majd játszania magát a kezdőbe.
Nekem ennyi elég.
És inkább ő ingyen...mint Aquilani 16m-ért. -
#33880 Erre nincs mit mondanom. Legalább mostmár a szezon előtt se lesznek magasak az elvárásaim. -
MarcelloLippi #33879 Pirlo bazz... nagyon oda kell tennie magát... nem lenne rossz, ha úgy játszana, mint anno. ha nem, akkor kezdő sem lesz... -
#33878 ennyi.kurvajól hangzik,meg Conteból ki is nézem,de a duma most kurvára nem érdekel
pláne ha ilyenekkel basszák az ember agyát
még a vizsgálaton is alszik basszus...hihetetlen
-
#33877 sokan ígértek már sok mindent, sztem az már kevés
majd év végén a tabellán elfoglalt hely alapján lehet értékelni -
#33876 Az ígéretek hangzatosak és ha be is váltja őket akkor nem lesz itt gond. -
#33875 Antonio Conte elárulta, mit fog kérni leendő játékosaitól, amint a kinevezése hivatalossá válik. A Siena vezetőedzője, aki Luigi Del Nerit fogja váltani a torinóiak kispadján, a mai nap folyamán adott interjút a Tuttosport-nak.
„Tisztelned kell a mezt, a szurkolókat, és a klubot.”, mondta Conte. „Profizmust akarok és elkötelezettséget ezen színek iránt egészen az utolsó percig. Természetesen szeretek nyerni és nem bírom azokat a játékosokat, akik egy vesztes meccs után mosolyogva hagyják el a pályát. Ez valósággal dühit. Játékosaimnak úgy kell elhagynia a pályát, hogy mezükről csavarni lehessen az izzadságot. Ezen követelmények szükségesek a jó munkához. Nincs kompromisszum.”
Az egykori Bari tréner világos elképzelésekkel veszi át a Juventus kispadját.
„Nem minden ex-Juventus játékos kap ilyen lehetőséget. Ahhoz, hogy ezt elérd, ötletekre és tervekre van szükséged. Mindent együtt fogok csinálni Andrea Agnelli elnökúrral, Beppe Marotta igazgatóval, és Fabio Paratici-vel. Andrea Pirlo? Ő egyike lesz a két belső középpályásomnak, de be kell majd játszania magát a kezdőbe. Az elsődleges dolgunk mindig a labdatartás lesz.”
Conte kinevezését olyan neves szakemberek és egykori játékosok támogatták, mint Fabio Capello és Pavel Nedved.
„Hasztalan lenne tagadnom az elégedettségemet, ez azt jelenti, hogy jó emlékeket hagytam magam mögött. Sohasem vagy egyedül egyetlen egy stadionban sem, sem Olaszországban, sem a nagyvilágban, a bianconerik zászlói mindenhova elkísérnek. Ez a határtalan elkötelezettség. Ez a Juventus. Mostanáig két csapatot jutattam fel a Serie A-ba, melyeket jó eredményeknek tartok. Az eredmények, amiket elértem, a jó minőségű futballnak volt köszönhető.”
Forrás : Juventushungary
Az egész csapat felkötheti a nadrágját...ha Conte jön..és be is váltja amit "ígér". -
#33874 Mai hírek
Jelentések szerint Andrea Pirlo ezen a héten fog megjelenni a Juventusnál orvosi vizsgálaton.
A Juventus egyik átigazolási célpontja, Sergio Aguero el akarja hagyni jelenlegi klubját, az Atletico Madridot.
A Corriere dello Sport szerint Frank Ribery, míg a Tuttosport szerint Nani szerződik hamarosan a Juventus együtteséhez. -
#33873 kölcsönben van ha jól tudom -
#33872 Traorét nem végleg vettük meg? -
#33871 A Juventus 22 játékossal utazik angliába:
Kapusok: Buffon, Manninger, Storari
Védők: Motta, Chiellini, Barzagli, Traore, Bonucci, De Ceglie, Sorensen
Középpályások: Melo, Salihamidzic, Marchisio, Aquilani, Pepe, Martinez, Krasic, Boniperti, Giandonato
Támadók: Del Piero, Toni, Matri
Traorenak és Aquilaninak csak egyirányú jegyet kellett venni :) -
#33870 Egyetértek, őket én is megtartanám.
#33869: nókomment.
#33862: Storarit azért el kell még ismerni, noha ő alapból kiegészítő ember, egy időre elbizonytalanított, hogy kinek is kellene védenie.
#33858: az egész bagázsból őt sajnálom leginkább...nem ezt érdemelné. -
#33869 „Az újjáépítés éve volt ez, tudtuk, hogy több nehézség elé fogunk majd nézni. Jól kezdtük a szezont, ősszel remek ritmusban futballoztunk. Aztán januártól megváltoztak a dolgok. Több olyan esemény is történt, ami nem segített rajtunk. Az egyetlen pozitív dolog, hogy rendkívül fontos tapasztalatokat szereztem Torinóban. Másrészt egyetértek Elkann úr véleményével, hogy a nehéz körülmények ellenére NAGYSZERŰ MUNKÁT VÉGEZTEM” – értékelte a szezont Luigi Delneri.
AZÉRT EHHEZ KELL A BŐR A POFÁN!
korrekt nyilatkozat,ha kiejtette volna aJuvet,akkor talán azt mondta volna hogy "sajnálom,gyengén irányítottam a csapatot".... -
#33868 Én is :D:D:D
Amúgy én hoznám Bastost, Drenthet, Pastoret, Pirlot ha nagyon akarják évi 1 milláért jöhet a padra, (most több név nem jut eszembe) Aqua mehet Isten hírével, Martínez színtén Mottával karöltve, viszont én Pepét, Tonit, Q-t és Matrit mindenképpen megtartanám. -
#33867 Delneri: Nagyszerű munkát végeztem Torinóban
:DASDSAD:DSAASD:DSAAD ezen most beszartam :D -
#33866 Te jó isten, azért az Andrade-ért, aki játszott három meccset, majd úgy megsérült, hogy másfél évig nyista, kidobtunk TÍZ MILLIÓT?!?!
Én azért Jakit is a jóba sorolnám, Amaurihoz képest csodákat művelt itt, csak a sérülékenysége... :/ Manningerrel lett egy remek cserekapusunk, bár szerintem ő többre hivatott a padozásnál, csak nálunk Gigi mellett nem nagyon van sütnivalója... -
#33865 Matri statisztikái viszont a szezonban:
Cagliari: 22 meccs/19 kezdőként/11 gól
Juve: 16 meccs/15 kezdőként/9 gól
szumma: 38 meccs/34 kezdőként/20 gól
Impresszív. Ezek után muszáj kicsengetnünk érte a 15,5 millát. Kis érdekesség: a nálunk játszott 16 meccs alatt 28-szor lőtt kapura, ebből 14-szer találta el azt, amiből 9 gólt lőtt. Elég jónak tűnik.
Ha összeállna jövőre a Quagliarella-Matri csatárpáros, szerintem a 30-35 gólt meglőhetik ketten együtt simán. Őket kell idehozni, pár védőt venni, és egy jó edzőnek a csapatot összerakni. -
#33864 és még a nem kevés fizetésüket is add hozzá -
#33863 Igen, ezt mondtam már én is korábban. Közülük Sissoko, Jaki, Nocerino (őt elherdáltuk), Poulsen, Manninger, Grosso (ennyiért) az elmegy kategória; Diego, Melo, Storari, Krasic jó vétel voltak. Bonuccival szerintem csúnyán lehúztak minket, de benne van potenciál. De Cegliének meg csak a "felét" adtuk el a Sienának, majd azt vettük vissza.
A többiek viszont durván kidobott pénz, kiemelve az Almiron-Tiago-Andrade-Amauri-Martinez - ne kisebbítsük érdemeiket - világklasszis ötösért kiadott szerény 68,8 milliót. Nincs mit mondanom. -
#33862 Egy érdekesség. Kizárásunk utáni visszajutástól az érkezett játékosaink és az értük fizetett összeg. Ezt kéne a vezetőségnek odarakni és megkérdezni h minek nézik a csapatunkat.
Sissoko 11m
Iaquinta 11.5m
Almiron 9m
Nocerino 4.7m
Molinaro 2.5m
Tiago 15m
Jorge Andrade 10m
Amauri 22.8m
De Ceglie 3.5m
Poulsen 9,8
Manninger 2.5
Diego 27m
Felipe Melo 25m
Grosso 2.5m
Storari 4.5m
Bonucci 15.5m
Martinez 12m
Krasic 15m
a kölcsönjátékosok ára nincs benne
ezek összesen 204m euróba fájtak.
Ezek közül Krasic, Bonucci akik talán megérték.
Ezen kéne elgondolkodni.