Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
az arab meg majd vesz 100 kamion city mezt és máris vásárolhatnak játékost
meg tudja valaki mondani, hogy nekünk évente kb mennyi bevételünk van?
(JH Twitter)
Hajrá Magyarország!
Részletek késõbb!
www.tuttosport.com
Ezúton szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy a Mercato utolsó napján percrõl percre közvetítjük az eseményeket Twitteren, avagy a „Rövid Hírek” menüpontban a bal oldalon!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Vincenzo Iaquinta és Amauri felépülése még tart, a csatárpáros szeptember végén lesz újra bevethetõ. Gianluigi Buffon, akit gerincsérv miatt mûtöttek, legkorábban januárban állhat Luigi Del Neri rendelkezésére.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Marchiso nem mehetett a válogatottal mivel nem javult a combja tegnap óta. még nem tudni mennyire súlyos és mennyit hagy ki.
úgy néz ki a Milannal már megegyeztünk Borriello ügyben, már csak a játékossal kell ami nem lesz nehéz. érdeklõdve várom a Fabio Q - Borriello kettõs ténykedését. jó elõérzetem van ezzel a párossal kapcsolatban annak ellenére, hogy nem rajongok Borrielloért.
azért durva, hogy a Milan milyen csatársort össze tud hozni a semmibõl amennyiben még Robinhot is megszerzik.
Volna egy ötletem, tegyünk be a bannerba egy "Kvájjárella" gombot, amit ha megnyomunk beszúrja a rendes nevét a kurzor után.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Giovinco, akit fillérekért adtunk oda benne volt mindkét gólban 😊
Nekünk meg nem volt egy érdemleges támadásunk sem tegnap este.
Tényleg, valaki mondja már meg, hogy milyen feltételekkel került Giovinco a Parmába. Van arra lehetõség, hogy jövõre visszaszerezzük, vagy elherdáltuk teljesen?
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
„Felkeltette a figyelmünket a játékos, de még semmi nem dõlt el" – mondta a Juve sportigazgatója, Giuseppe Marotta.
Traoré nem sok lehetõséget kap a londoni klubnál, mivel Arsene Wenger többnyire Gaël Clichynek és Kieran Gibbsnek ad lehetõséget a posztján.
NSO
Nem mondom, hogy rossz játékos, de hogy nincs formában az is elég valószínû.
pocsék volt, de igazából nincs min csodálkozni, ki van cserélve a csapat jó része, és még 10 közös meccs sincs a lábakban,
bár hittem benne én is, hogy ettõl függetlenül a Juve az Juve, és lehet nyerni, de nem,
és most gondolom lesz még egy két új igazolás (csatárposztra mindenképp kéne, meg De Ceglie helyett), de miért kell ilyen késõn...a kevem is elmegy az egésztõl
"Kellõ számú helyzetet alakítottunk ki, és egy csodás gólt kaptunk. A jövõben jobban kell majd koncentrálnunk, mert a gól egy gyorsan elvégzett szabadrúgásból született."
"Az átigazolási piac? Fontos, hogy Amauri és Iaquinta is felépüljön, és Aquilani is a rendelkezésünkre álljon. Mérlegelnünk kell az anyagi dolgokat, mielõtt újabb játékost igazolunk."
Mondta Delneri.
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Sajnos semmi elképzelés nem volt, Meg mióta "kérnek" már idõt?
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Martinez ide 12MEUR-ért.
Diego el 15MEUR-ért
Megérte....nah.
Ilyen erõvel maradhatott volna Giovinco is bal szélen. Kár volt pénzt adni Martinez-ért.
De egyébként mindenki szar volt. Semmi bíztatót nem láttam.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
kibaszott nagy rémálom ez a hét.
soha nem gondoltam volna, hogy hiányozni fog Amauri. persze Diego sokkal jobban hiányzott. néha döcögve de legalább mûködött ez a páros a felkészülési idõszakban.
persze nekünk kellett egy olyan edzõ aki még soha nem nyert semmit. nálunk se szakad meg ezen sorozata ha így folytatja
nem is folytatom, inkább keresek valakit aki jó erõsen hátsón rúg, mert még hiszek benne, hogy csak alszok és rosszat álmodok
Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved
Vicccccccccccc
Minek is ide Diego, van egy zseniális Martínezünk, aki valószínûleg lesérült, de ne szídjuk (csak) Martínezt, hiszen Marchisio, Pepe, Lanzafame, DC, Sissoko és DP is ugyanolyan fos volt.
Végülis, tavaly csak a szezon közepén kezdtük a szopást, most kezdjük az elején.
Nem tudom ki az a szurkoló, aki örömmel fizet ezért.
Már csak abban reménykedem, hogy Marotta elõhúz még valami ütõset a kalapból, Lehet túl naív vagyok.
Hajrá Magyarország!
Amici di nessuno...
Hajrá Magyarország!
És Marchiso fent amrad, istenem ...