Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolti9014
Mellesleg a Hérculesnél Trez, Portillo, Nelson Valdez nem gyenge csatársor...

Nekünk meg mi szükség van ifit igazolni az átigazolási idõszak utolsó napján?

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Na ez az, Drenthe meg a Hérculeshez ment. Nem létezik, hogy nem tudtuk volna ezeket az embereket megszerezni.

Bakker, jelentkezni kéne sportigazgatónak a Juvéhoz. Végülis sokat toltam fm-mel, meg van két nyelvvizsgám... Igaz, olaszul nem tudok, de részletkérdés...

Hajrá Magyarország!

Kaplan
Nem nagyon írogattam a mercato közben mert én még bíztam benne, hogy lesz valami meglepetés. De, nem lett és összegezve az idei igazolásainkat egyszerûen borzasztó, most még borúlátóbb vagyok mint az elsõ Serie A-s idényünkben a feljutás után. Elengedjük az egyetlen értelmes valamire való karmesterünk és sokad rangú játékosokat veszünk zsákbamacskára és hatalmas értékben. Giovinco és Candreva eltékozlása pedig.. Na jó hagyjuk is. Egy negyedik helyet megjósolok magunknak, ne legyen igazam.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Trunks
Lol, jellemzõ. A Spurs 8 millió fontért megvette van der Vaartot.

Amici di nessuno...

Trunks
#31401: kurva vicces.

#31403: pár oldallal ezelõtt be lett linkelve az eredeti angol és a magyar fordítás is. De azért köszi.

Amici di nessuno...

LasCar16
Kedves David!

Elérkezett a búcsú pillanata. Már el is felejtettem, hogy mennyi idényt fociztunk együtt és hogy mennyi gólt rúgtunk. Biztosan mi vagyunk az a csatárpáros, amelyik a Juve történetében a legtöbbet szerezte, többet, mint a két hatalmas bajnok Charles és Sivori, és ez tudod, hogy nagy büszkeség mindkettõnknek.

Mennyi összeállítás volt, amelyik így végzõdött: Del Piero és Trezeguet, Trezeguet és Del Piero. Mennyi gyõzelem, mennyi csalódás (szerencse, hogy sokkal kevesebb a csalódás), mennyi gólöröm. Nincs csapattárs, akivel többet játszottam volna együtt.

Tizenhét gól átlagban idényenként. Mint a mezszámod. Ez elmondja milyen bombázó vagy. De nekem, aki melletted játszottam, nincs szükség számokra. Úgy gondolom, hogy kiváltság volt a világ egyik legjobb csatára mellett játszani. A legjobb, beleértve mindenkit, mindenhonnan, mindenkor.

Most útjaink különválnak, ami a fociban elõfordul. Üdvözölni foglak az öltözõben, de örömmel tettem így a nyilvánosság elõtt is.: Sok szerencsét az új helyeden! Sok szép emlékünk lesz, amelyeket megoszthatunk egymással, mikor ismét találkozunk!

Arrivederci David!

il tuo compagno Alessandro

Del Piero a blogjában búcsúzott el Trez-tõl

#acm

forzajuve5
Zaccant lett Japán szövetségi kapitánya? 😄

limperatore
és hány nagy csapat van a serie a-ba? 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Trunks
Azért vicc, hogy a Milan hogy lenyomott minket a Mercato végén. Bár egyikõjüket se szívesen látnám Juve-mezben, a Milannak mindenképp erõsítést jelentenek (legalábbis Robinho, zlatan max. a kiscsapatok ellen).

Amici di nessuno...

Zsolti9014
negyedik középhátvédnek szerintem jó lesz azért.

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
micsoda fantasztikus igazolás...olyan igazi Marotta féle

Zsolti9014
Na, ez már azért nem olyan rossz hír.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
erre aztán tényleg volt szükség. biztos nagy tehetség, de Ekdal, Gio, ... õk is azok.

Hajrá Magyarország!

Forza Italia
van akkor még 28 perc h bejelentsék Pazzinit is😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
A Bianconeri megszerze Leandro Rinaudót is! A Juve vezetõi a szerzõdéssel a kezükbe elhagyták Nápolyt!

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

forzajuve5
megtaláltam az utánpótláscsapatukban

http://transfermarkt.de/de/frederik-sorensen/profil/spieler_91716.html

forzajuve5
transfermarkt se ismeri. Lyngby megvan, de ott meg nincs a névsorban. nem lehet hogy utánpótlást vettünk

Forza Italia
na látod ez egy jó kérdés😄
Még google se ad ki semmit róla😄

forzajuve5
olvastam, de ki a fene ez? 😄

forzajuve5
olvassátok el Chiellini nyilatkozatát a juventushungaryn. azért szólok elõre, hogy a maradék életkedve is elmegy az embernek ha ezt elolvassa

Forza Italia
Sorensen Frederik Hillesborg nálunk folytatja. Lyngbytõl érkezik

Zsolti9014
uficsálé: Robinho a Milanban...

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Konkrétabban: azt vártam (naivan), hogy a szemtengelyferdüléses valami nagyot robbant a végére. Pl. egy Cassano-Pazzini duó, vagy mittomén. Jó, tudom, beleért a bilibe is a kezem...

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Isten hozta!
Azzal együtt - nem leírva õt elõre - én jóval erõsebb Mercato-finálét vártam.

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
Hivatalos: Armand Traoré a Juventusé!

forzajuve5
igen. ezért is mondom én, hogy a többi csapatot interestõl mindenestõl egyformán kellett volna büntetni. mi is bûnösök voltunk, ott vannak az egyértelmû bizonyítékok, de ugyanilyen bizonyítékok vannak a többi csapatra is. csak sajnos is itt érvényesült az erõsebb kutya ba**ik elv 😊
mennyivel jobb lett volna ha mindenki megkapja a maga büntetését, aztán tiszta lappal kezdeni

Zsolti9014
igen, azért lehet érezni, hogy a Calciopoli valójában nem egy szezont vett el a Juventustól, hanem évekre "tönkretette". Persze részben - sajnos - az alkalmatlan vezetõknek is köszönhetõ ez, akik már a botrány után kerültek vezetõ helyekre.

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
nem tudom Marotta mit beszélt, de épp egy utolsó rohamot indított a hírek szerint Pazziniért. 15 millió + Jakinta

Matthew Prosac
Zebinát leigazolta a Brescia!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

forzajuve5
most találtam egy nem túl régi írásban egy ilyet:

A torinoi gárda 112 millió euróért adta el a Mediaset-nek a 2009/10-es idény közvetítéseit, most azonban részben az új Serie A-s szabályoknak is köszönhetõen ez az összeg 30-40 millió körül mozog.

azért ez nem kis különbség. már nem kapkodnak a tv-k a meccseinkért sajnos.
mezszponzori pénzünk is évrõl évre kevesebb. nem lesz egyszerû ebbõl talpra állni

forzajuve5
talán Krasic lesz olyan minõségi szélsõ mint Camo, de ez még a jövõ zenéje.
az biztos, hogy Camo egy fantasztikus játékos volt.

jó lenne ha pár év múlva összehoznának egy közös búcsúmeccset Trezzel 😊

Trunks
Szomorú, hogy Camót is ilyen könnyen elengedjük. Még ha tele lenne klasszisokkal a keret, akkor megérteném, de így...

Köszönjük szépen Camo az elmúlt feledhetetlen 8 évet! (hozzáteszem annak a második fele már közel sem sikerült feledhetetlenre, köszönhetõen a vezetõségnek)

Amici di nessuno...

Zsolti9014
Amúgy ez a Benalouane nemtom mennyire volt komoly a részünkrõl, de ha az volt, és mégis a Cesena vitte, akkor azért is grat Marottának.

Én még amúgy Candrevában láttam volna fantáziát, eggyel kevesebb Matínezt kellett volna venni. Most õ is ment a Parmába.

Álmodoztunk itt a nyáron Zieglerrõl, Dzekóról, Cassanóról, Pazzinirõl, Rossiról, Robinhóról, stb. - persze nem kollektíven, ki-ki másról. Vessük össze, hogy mit kaptunk. Nem kellene elõre ennyire pesszimistának lennem, de az elsõ meccs... És két nagyszerû játékossal, két ikonnal kevesebb. Eljárt felettük az idõ, az tény, de szerintem innen kellett volna visszavonulniuk.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
igazad van, õ is itt volt. bocsi. 😊

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
legjobb tízbe beférünk talán.
még a végén úgy fogunk járni mint a Lazio...
szinte biztosra veszem, hogy lesz olyan amikor két belsõ védõ egyszerre sérült, vagy eltiltás miatt nem áll rendelkezésre legalább két ember erre a posztra.
most szeptember végéig meg imádkozzunk, hogy Alex öreg csontjai kibírják, valamint senki nem rúgja agyon az egyébként nem sérülékeny Fabio Q-t

Csacsi
Marotta kijelentette: "a Mercato a Juve számára véget ért!"

Szép volt. Sikerült még rosszabbá tenni, az eddig is gyenge csapatot. Gratulálok...."megváltó".

Jó kis Sampdoria szintû klub lett belõlünk.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

gercse
Jobb is, Quagliarrelának legalább egybõl mély víz, bizonyítania kell,

azért egy középsõ védõnek örültem volna még...

gercse
Nem igazolunk senkit...

Kaplan
Azért a Milán eléggé megerõsödött, neveket igazoltak és nem zsákbamacskát. Ez igazán fájó.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

gercse
ez egyértelmû, teljesen felesleges pénzkidobás, Amauri és Iaqui, ha felépülnek, jobbak nála, csak hát a k.rva sérülések, jó lenne már véget érnének

forzajuve5
nem azt mondom, hogy ne jöjjön Borriello, mert valakit muszáj lenne szerezni, de kizárólag kölcsönbe. 15ért nagyon rizikós vásárt csinálnánk vele

gercse
Legrottaglie is itt volt már, csak kölcsönben

egyébként én még várnék, egy pár forduló, meg rengeteg edzés után csak összeszoknak a srácok, bár elsõ hely tényleg álom, még a 2., 3. is, de én bízom még bennük, csak idõ, bár a vezetõség attól még elmehet a francba (Gio, Diego, Trez...)

Grove4
Úgy érzem ez a bajnokság a Milan és Inter között fog eldõlni, esetleg még a Roma is beleszólhat, meg talán a Genoa (bár nekik nagyon kevés esélyük van).

Nekünk jó lenne benne lenni az elsõ négyben. :S

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5
most az egyszer nem beszélsz hülyeséget 😊

limperatore
12 millioért vettetek egy szart, most 15ért lehet nem kéne még egyet venni

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

forzajuve5
továbbra se leszek Marotta párti úgy érzem

Hivatalos: Yohan Benalouane a Cesenáé!
Serdar Tasci ügynöke kijelentette: "Ügyfelemet a Juventus le szerette volna igazolni, de a Stuttgart nem engedte el."
Marco Boriellót nem adja kölcsön a Milan, csak végleges átigazolás jöhet szóba: az ára 15 millió euró!

Matthew Prosac
ezzel a két távozóval nagyon sokat erõsödtetek 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Zsolti9014
Akarom mondani 2005/2006. És Gigi, Alex, Chiello

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Sok sikert neki. Sajnos sokat volt sérült, és gyakran elvesztette a pályán a fejét, de köszönöm amit a klubért tett!

Lassan kicserélõdik az egész csapat, a legutóbbi bajnokcsapatból (04/05) csak Gigi meg Alex maradt. 😞

Zebina meg ideje volt hogy elhúzzon, soha egy pillanatig nem bírtam a képét, pedig próbáltam megkedvelni.

Hajrá Magyarország!

végre 😊