44078

ibogldrc.jpg

• limperatore
    tőlünk elvették már azt a ronaldo 11-est a juve ellen, ti kaptátok vissza most
  • 9csöves9
    elég nagy naívság azt hinni hogy leültetik 6 évre:)

ezt csak az egyik ügyész kérte,nem jelent semmit
  • MarcelloLippi
    Te beszélsz? Hát akkor te nudlit nem tudsz az egészről... Kivéve titeket... na nem baj... úgy is visszaestek megint...a sors visszaadja amit elvett, hogy aztán még nagyobbat essetek pofára fentről.

Többieknek, Signori is bundagyanúba keveredett, mi a f... van itt....???
  • forzajuve5
    és moratti lesz a cellatársa mivel semmivel sem ártatlanabb mint Moggi
  • limperatore
    rendes ítélet születik, mindenki elnyeri a büntetését
    moggi főleg a közel 6 évével
  • forzajuve5
    soha nem fog kiderülni az igazság. felsőbb körökben nem fogják hagyni
  • MarcelloLippi
    Amúgy most mi van a Calciopoli-val? Ennyien kapnak börtönbüntetést vagy? Sportigazgatók, bírók? 18-19 név.
    Most akkor ez itt bukta vagy mi?
  • MarcelloLippi
    Jól van, akkor nem csak én érzem így. :)

Amauriról pedig annyit, hogy Suca Minchia!!!
  • 9csöves9
    a cikkben linkelt videón erősen meglátszik Trap hatása:D

http://bianconeri.blog.nepsport.hu/archives/2011/05/31/Bentornato_Antonio/
  • Zsolti9014
    fú, de hosszú nyelve van...lehet nem is látta még játszani Conte csapatait...
    különben meg volt esélye, eljátszotta...semmi szükség rá, hogy csípőre tett kézzel sétálgasson a pályán egy derbin. bármelyik ifista aktívabb lett volna, mint ő. jó, a Parmában ment neki azért, de én nem akarom zebramezben látni többé.
  • forzajuve5
    ne is mondd. a szerencsétlenke már jönne is vissza hozzánk.

"Igen, szeretnék visszatérni a Juventushoz, hogy kapjak még egy esélyt." - mondta Amauri a Mediasetnek - "Sajnos azonban nem sokat hallottam mostanában a klub vezetőiről."
    "Szeretem Conte futball-filozófiáját. A csapatai szép focit játszanak, és tetszik a formálódó Juventus. Jó lenne, ha segíthetném a csapatot visszatérni a győztes útra. Nem tudom, mi lesz, türelmesnek kell lennem, aztán majd meglátjuk."
  • Zsolti9014
    "sokunknak ő volt az első igazi kapitánya"

Milyen igaz! :)
    Még meg is van egy régi ('97-es) Megasport újság, abban van egy kép Contéról a karszalaggal a karján. Az volt az első találkozásaim egyike a Juventusszal!
  • 9csöves9
    “There are important foundations already in place, so we do not need to revolutionise the squad. We need to give them motivation. The desire to prove themselves is crucial."

ennek mondjuk annyira nem örülök.végén még kiderül,hogy Amaurinak is csak extra motiváció kell aztán egyből aranycipős lesz...
  • 9csöves9
    rettenetesen bízok benne,csak nem szeretnék csalódni...sokunknak ő volt az első igazi kapitánya én személy szerint imádtam.valamiért nekem is jó előérzetem van
  • MarcelloLippi
    Nedved Óriási és nagyon helyén volt az esze és a szíve, így igaz!
    Conte-ban bízom, valahogy, hm, hogy is mondjam, jó lesz úgy érzem. nagyon harcos szellemiség, bízom benne nagyon!
  • Zsolti9014
    féltem Őt egy kicsit, de nagyon bízom benne.

homlokegyenest más mentalitású edzőként mint Ferrara, tapasztaltabb is, és azért eredményei is vannak. emellett Ciróhoz hasonlóan tudja, mi az a Spirito Juve!

Forza Conte! Solo Juve!
  • forzajuve5
    ma délután négykor mutatják be Contet mint a Juventus új edzője
  • Oziris666
    Lehet volt volt vmi mellékállása:P
  • forzajuve5
    komolyan mondom ezek nem normálisak. felajánlották Nedvednek a vezetőedzői pozíciót, amit ő tisztelettel vissza is utasított nagyon okosan.
    hihetetlen, hogy olyan embert neveztek volna ki akinek nulla tapasztalata van. szerencsére Pavelnek helyén volt a szíve és az esze.

forrás
  • Csacsi
    Csak kérdeztem...Mint mondtam...nem hiányzik :)
  • WuFraZselic
    szerintem nem, mert már az elődöntők után biztos volt, hogy a Palermo EL-ben indul (mivel az Inter biztos BL-induló), kétlem, hogy erről elfeledkeztek volna
  • Csacsi
    Csak kérdezem....Most ilyenkor mi van? (félre értés ne essék, nem akarom, hogy az EL-ben induljunk)

De msot hogy az Inter nyerte a kupát...így nem a 7. helyezett indul az EL-ben mint tavaly? Mivel az Inter a BL-ben indul.
  • nono84
    RIP
  • Zsolti9014
    bár nem éltem még akkor, így nincs emlékem róla, de szomorú része ez a történelemnek...
  • 9csöves9
    lezajlott a serie b utolsó fordulója.ami számunkra érdekes,az az,hogy kikapott Conte csapata a Siena és így nem lettek bajnokok

a másik pedig az,hogy a toro is kikapott,nem érték el a rájátszást így még egy évet maradnak a helyükön:)
  • szucsy89
    Pirlo (még) nagyon motivált
  • 9csöves9
  • limperatore
    beb*szna ha őt is a real vinné el, kezdem nagyon megunni őket... 1 milliárdból euróból felépítenek 1 csapatot, 5 év után nyernek 1 kupát azt úgy örülnek mintha bl-t nyertek volna
  • 9csöves9
    vicces:D

nem is baj amúgy,én valamiért nem bírom a srácot.bár nyilván nem sírnék ha nálunk játszana.szerintem a Realba megy
  • limperatore
    AS:DAS:D
    23m-ért jelentkezett be a juve tevezért de city elutasította 30m az ára
    meg tevez nem fog a juvéba menni, azt mondta olaszban akar játszani meg a bl-ben is
  • forzajuve5
    fél angol sajtó azzal volt tele az elmúlt pár napban, hogy megvesszük Tevezt és adunk neki évi 20 millió eurós fizut!!!! :D

ITT van pl egy goal.com cikk is róla
  • Breki33
    csak kitörölni tudom
  • 9csöves9
    Gil Marín: „Lehetetlen, hogy Kun a Madridban kössön ki”

AS.com | 26/05/2011

„Nem kérdés. Nem fogunk egyezkedni a Real Madriddal és a szavukat adták, hogy ők sem fognak háborúzni. Bármelyik csapathoz mehet, aki kifizeti a kivásárlási árat, kivéve a Real Madridot. Florentino biztosított arról, hogy nem fognak olyan üzletet véghezvinni, amely szemben állna az Atléticóval. Nem akarunk üzletet. Nem fog a Realhoz menni sem idén, sem máskor.”

„Elképzelhetetlen, hogy Agüero a Real Madridnál kössön ki. Ez nem pénz kérdés, sokkal inkább elvi. Nagyon megsértene minket. Ezt már az ügynökeivel is közöltük. Nem kérte, hogy engedjük át a Madridnak, tudattuk vele, hogy ez az egyetlen megvétózott klub.”

„Ebben az esetben van egy kivásárlási ár, és ha a játékos a Real Madridba kötne ki, akkor az Atlético kapna egy csomó pénzt. Ez nincs írásba rögzítve, szóban közöltük a játékossal, aki tudja, hogy ezt nem lehet, és a Real Madriddal is, hogy ezt nem teheti.”

„Az Atlético nem börtön, nem tarthatunk vissza egy játékost. Nem vagyunk a rabszolgakorban. Mondtuk neki, hogy ha egyszer el akar menni, akkor segítünk ebben, és ezért állapodtunk meg ebben az összegben a szerződés hosszabbítás során. Ha menni akar, akkor mi nem sokat tehetünk, bármikor talál egy olyan klubot, ami kifizeti a záradékban szereplő összeget, kivéve a Madridot.”

„Az Atlético nem függ Kuntól. Ha elmegy, jön más, aki helyettesíti. Nem szeretném, ha elmenne, de vannak erőforrásaink a helyettesítésére.”

A Barcelona érdeklődésére elmondta: „Nem én vagyok, aki megmondja a csapatnak, hogy egyezkedjenek Kun ügynökével. Csak a Real Madridot vétóztuk meg.”

A Juve kapcsán: „Hétfőn ajánlatot kaptunk a Juventustól Agüeróért. Kevesebb összegért nem engedjük. Konkrét árajánlatot nem kaptunk még senkitől, és szeretném, ha nem is kapnánk. Ha nincs meg a 45 millió, akkor nem megy sehová”

Arról, ha Kun mégis a Madridban akar játszani: „Ez egy tévedés és soha nem játszana a Real Madridért.”
  • 9csöves9
    na ez a képlinkelés faszán sikerült.Breki,ha tudod esetleg varázsold elő légyszíves
  • 9csöves9
    most Inlert pletykálják nagyon,neki örülnék.egy Inler,(pirlo),Melo,Marchisio,Pazienza ötössel középen neki is mernék vágni az idénynek,bár jó lenne még oda valami kreatív gólerős emberke
  • forzajuve5
    jó sokat kell még várnunk

Az Olasz Labdarúgóliga vezetői úgy döntöttek, hogy a Serie A és a Serie B 2011–2012-es idénye szeptember 4-én, a hónap első hétvégéjén kezdődik.
    A döntéshozók arról is határoztak, hogy a következő szezonban nem lesznek bajnoki mérkőzések húsvétkor, valamint több találkozót rendezhetnek esti időpontban.

Azért augusztusban is lesznek meccsek, igaz, augusztus 17-től csak az Olasz Kupa első körének küzdelmeit rendezik meg.
  • forzajuve5
    az istenért nem találom melyik oldalon és melyik cikkben olvastam, de az volt benne, hogy Agüero az ügynökein keresztül igent mondott. más cikkekben is leírják, hogy kifejezte a klub felé távozási szándékát, amit az elnök nagyon sajnál, de amint valaki odateszi az asztalra a 45 milliót akkor el kell engednie mert ez van a szerződésben. és ugyebár mi vagyunk az egyetlen csapat aki hivatalosan tárgyal a játékossal. ezt szintén az atletico elnöke ismerte el (küldtünk egy faxot. kicsit poénos, de ezek szerint ennyi is elég :D)
  • Grove4
    forrás?
  • forzajuve5
    a játékos igent mondott, innentől nem szabadna szarozni. srácok a vezetőségben igen idegesek az idény után, úgyhogy szerintem le fogják pengetni érte a pénzt.
  • 9csöves9
    na az Agüero sztoriról.állítása szerint,sohasem mondta,hogy a Realhoz igazol.az Atleti elnöke pedig kijelentette,csak a Juventustól kaptak eddig hivatalos ajánlatot.mint ahogy írtam korábban,Kun szerintem lesz annyira normális,hogy nem baszik ki az Atleticoval azzal,hogy a városi riválishoz megy.ha meg így is gondolja,az elnökük van annyira kemény,hogy esze ágában sincs ő nekik adni a legnagyobb sztárjukat.

persze ez még mindig csak álom kategória,de én úgy érzem csak a City lehet a vetélytársunk ha eladják Tevezt.a Chelsea nem hinném hogy fél év alatt lepakolna 100 millát 2 csatárért,pláne hogy Torres eddig nem is váltotta be a hozzáfűzött reményeket.Barcelonában megvannak nélküle ráadásul ő szerintem egy Messi light,nemhiszem hogy ilyen stílusú támadóban gondolkoznak.a Madridról meg már beszéltünk.Milano kék fekete fele lehet még kérdéses,de ő róluk mostanában nem nagyon lehet hallani.

én mindenestre reménykedek,gyakorlatilag össze is hugyoznám magam ha a következő idénynek egy Del Piero,Agüero,Matri,Quagliarella,Toni ötössel vágunk neki.