Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekünk meg mi szükség van ifit igazolni az átigazolási idõszak utolsó napján?
Hajrá Magyarország!
Bakker, jelentkezni kéne sportigazgatónak a Juvéhoz. Végülis sokat toltam fm-mel, meg van két nyelvvizsgám... Igaz, olaszul nem tudok, de részletkérdés...
Hajrá Magyarország!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
#31403: pár oldallal ezelõtt be lett linkelve az eredeti angol és a magyar fordítás is. De azért köszi.
Amici di nessuno...
Elérkezett a búcsú pillanata. Már el is felejtettem, hogy mennyi idényt fociztunk együtt és hogy mennyi gólt rúgtunk. Biztosan mi vagyunk az a csatárpáros, amelyik a Juve történetében a legtöbbet szerezte, többet, mint a két hatalmas bajnok Charles és Sivori, és ez tudod, hogy nagy büszkeség mindkettõnknek.
Mennyi összeállítás volt, amelyik így végzõdött: Del Piero és Trezeguet, Trezeguet és Del Piero. Mennyi gyõzelem, mennyi csalódás (szerencse, hogy sokkal kevesebb a csalódás), mennyi gólöröm. Nincs csapattárs, akivel többet játszottam volna együtt.
Tizenhét gól átlagban idényenként. Mint a mezszámod. Ez elmondja milyen bombázó vagy. De nekem, aki melletted játszottam, nincs szükség számokra. Úgy gondolom, hogy kiváltság volt a világ egyik legjobb csatára mellett játszani. A legjobb, beleértve mindenkit, mindenhonnan, mindenkor.
Most útjaink különválnak, ami a fociban elõfordul. Üdvözölni foglak az öltözõben, de örömmel tettem így a nyilvánosság elõtt is.: Sok szerencsét az új helyeden! Sok szép emlékünk lesz, amelyeket megoszthatunk egymással, mikor ismét találkozunk!
Arrivederci David!
il tuo compagno Alessandro
Del Piero a blogjában búcsúzott el Trez-tõl
#acm
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Amici di nessuno...
Hajrá Magyarország!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
http://transfermarkt.de/de/frederik-sorensen/profil/spieler_91716.html
Még google se ad ki semmit róla😄
Hajrá Magyarország!
Azzal együtt - nem leírva õt elõre - én jóval erõsebb Mercato-finálét vártam.
Hajrá Magyarország!
mennyivel jobb lett volna ha mindenki megkapja a maga büntetését, aztán tiszta lappal kezdeni
Hajrá Magyarország!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
A torinoi gárda 112 millió euróért adta el a Mediaset-nek a 2009/10-es idény közvetítéseit, most azonban részben az új Serie A-s szabályoknak is köszönhetõen ez az összeg 30-40 millió körül mozog.
azért ez nem kis különbség. már nem kapkodnak a tv-k a meccseinkért sajnos.
mezszponzori pénzünk is évrõl évre kevesebb. nem lesz egyszerû ebbõl talpra állni
az biztos, hogy Camo egy fantasztikus játékos volt.
jó lenne ha pár év múlva összehoznának egy közös búcsúmeccset Trezzel 😊
Köszönjük szépen Camo az elmúlt feledhetetlen 8 évet! (hozzáteszem annak a második fele már közel sem sikerült feledhetetlenre, köszönhetõen a vezetõségnek)
Amici di nessuno...
Én még amúgy Candrevában láttam volna fantáziát, eggyel kevesebb Matínezt kellett volna venni. Most õ is ment a Parmába.
Álmodoztunk itt a nyáron Zieglerrõl, Dzekóról, Cassanóról, Pazzinirõl, Rossiról, Robinhóról, stb. - persze nem kollektíven, ki-ki másról. Vessük össze, hogy mit kaptunk. Nem kellene elõre ennyire pesszimistának lennem, de az elsõ meccs... És két nagyszerû játékossal, két ikonnal kevesebb. Eljárt felettük az idõ, az tény, de szerintem innen kellett volna visszavonulniuk.
Hajrá Magyarország!
még a végén úgy fogunk járni mint a Lazio...
szinte biztosra veszem, hogy lesz olyan amikor két belsõ védõ egyszerre sérült, vagy eltiltás miatt nem áll rendelkezésre legalább két ember erre a posztra.
most szeptember végéig meg imádkozzunk, hogy Alex öreg csontjai kibírják, valamint senki nem rúgja agyon az egyébként nem sérülékeny Fabio Q-t
Szép volt. Sikerült még rosszabbá tenni, az eddig is gyenge csapatot. Gratulálok...."megváltó".
Jó kis Sampdoria szintû klub lett belõlünk.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
azért egy középsõ védõnek örültem volna még...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
egyébként én még várnék, egy pár forduló, meg rengeteg edzés után csak összeszoknak a srácok, bár elsõ hely tényleg álom, még a 2., 3. is, de én bízom még bennük, csak idõ, bár a vezetõség attól még elmehet a francba (Gio, Diego, Trez...)
Nekünk jó lenne benne lenni az elsõ négyben. :S
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Hivatalos: Yohan Benalouane a Cesenáé!
Serdar Tasci ügynöke kijelentette: "Ügyfelemet a Juventus le szerette volna igazolni, de a Stuttgart nem engedte el."
Marco Boriellót nem adja kölcsön a Milan, csak végleges átigazolás jöhet szóba: az ára 15 millió euró!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Lassan kicserélõdik az egész csapat, a legutóbbi bajnokcsapatból (04/05) csak Gigi meg Alex maradt. 😞
Zebina meg ideje volt hogy elhúzzon, soha egy pillanatig nem bírtam a képét, pedig próbáltam megkedvelni.
Hajrá Magyarország!