44078

ibogldrc.jpg

• Trunks
    Ha ezek után nem vesszük meg Matrit... kb. az egyetlen értékelhető teljesítményt ő nyújtotta a szezon 2. felében.
  • 9csöves9
    Cellino a Cagliari elnöke kijelentette,hogy nem érdekli őket senki a fiataljaink közül,csak pénzt fogadnak el Matriért.hát akkor ez mégsem ufficsálé

van egy olyan érzésem,hogy nem fogjuk megvenni,vagy max majd augusztusban amikor már Agüerotól kezdve a senkiházi Adebayor félékig mindenki visszautasított minket
  • Zsolti9014
    úgy legyen. bár én egy Rossival is kiegyeznék. meg amúgy Nasrit állítólag áron alul is lehetne vinni (persze inkább a MU/City kettős vinné), és én nagyon szerettem volna, hogy idejöjjön, már amikor a Marseille-ben játszott is... :)
  • 9csöves9
    én vagyok olyan hülye,hogy reménykedek:)

legyen egy:

Neymar-Real
    Rossi-Barca
    Sanchez-City/Inter

aztán Agüero már sehova nem fog kelleni:D
  • forzajuve5
    Neymart megvette a madrid, így Agüero már biztosan nem kell nekik. igaz még így se sok esélyt látok egy ekkora név leigazolására, de a remény hal meg utoljára :)
  • 9csöves9
    az a szomorú,hogy kb. igaza van.mondjuk nemhiszem,hogy pont ezt nyilatkozta volna,benne van a szokásos újságírói színezgetés

Agüero ügynökei ma ÁLLÍTÓLAG Torinóban vannak...
  • szucsy89
    "nélkülem nyerni sem nagyon tudott volna a csapat ebben az évben"

Melo... lol azé van arca :D
  • Zsolti9014
    egyetértek, meg úgy a cikkel is nagy részben. viszont Storari szerintem igenis klasszis. nem Buffon-szintű, ha Gigi legjobb formáját nézzük, de klasszis.

Meg mondjuk itt-ott elég érdekes fogalmazásmóddal találkoztam, de az most mindegy.

Bár kevés meccset láttam ahhoz, hogy érdemben nyilatkozzak többekről, de pl. azért Toni sem kezdett olyan rosszul, aztán visszaesett persze, de melyik játékos nem? (tisztelet a kevés kivételnek)
  • 9csöves9
    feljutott a Novara,így azért lesz egy kis piemonti derbi az A-ban
  • 9csöves9
    adom.nálam pl Storari egy jó két osztályzattal jobb lenne mint Gigi.imádjuk meg minden,de attól még ez az éve sajnos a sérülés miatt szinte értékelhetetlen

miközben olvasgattam,gondoltam magamban hogy Melo is le lesz húzva.meglepődtem,hogy nem
  • Grove4
    Kiváncsi vagyok, hogy ti ezzel az értékeléssel mennyire értetek egyet, mert én nagyon nem, néhány játékost nagyon lehúz, Buffont pedig az egekig magasztalja!

katt
  • 9csöves9
    Motta opciójával állítólag élni fog a klub...ha ez bekövetkezik,szeptemberig hagyjanak békén ezzel a szarral.hihetetlen,hogy ilyen dilettáns vak idióták dolgozhatnak a klubnál.nem ezt a szerencsétlen 0 Mottát bántom,mert ő persze,hogy nem fogja mondani,hogy szar vagyok nem velem kéne visszaterelni a csapatot a helyes útra.kész.
  • 9csöves9
    basszák meg magukat az ilyen szánalmas idióták akik ebből a rivalizálásból akarnak pénzt csinálni.
  • Zsolti9014
    Micsoda szép gesztus!
    Azért ilyenkor elgondolkodom, hogy miért nem tud az ember a saját csapatával foglalkozni, ahelyett, hogy másokat gyalázna. :)
  • Zsolti9014
    Criscito a Napoliban folytatja.
    Állítólag bepróbálkoztunk Vidicsért, de természetesen esélytelen.
    Melo azt mondta, neki fasza itt, de egyszer szívesen visszamenne Spanyolországba. Meg azt is mondta, hogy a sajtóból értesült a Real érdeklődéséről, és hogy csípi Mourinhót.
    Höwedesék nem tudnak róla, hogy el akarnánk hozni őt.
    És állítólag Pastore elérkezettnek látja az időt, hogy lekoccoljon Palermóból.
  • forzajuve5
    -Matri biznisz elég biztosnak tűnik. bár szerintem soha nem is volt kétséges az ő leigazolása.
    -Agüero majd a copa america után dönti el, hogy hol folytatja.
    -Conte nagyon vissza akarja hozni Sebat, de eddig még nem sikerült meggyőznie.

• Fabio Capello
    sportitalia, nso, gazetta.
  • 9csöves9
    egy igazi bunkó köcsög,de azért az utóbbi évek jobbhátvédjeihez képest felüdülés lenne.néztem egy Milan-Laziot amin feltűnően levette Ronaldinhot,pedig az utóbbi években rendre szopatta a fogas a szélső védőinket...
  • 9csöves9
    sehol nincs fent hogy hivatalos lenne,hol nézted?
  • Fabio Capello
    Ufficsálé, Matri a miénk. Nem tudni mi lett a végleges ár, de három ifistánkat (Marrone, Pasquate, Immobile) is belevonták az üzletbe, így valószínűleg nem a 15 millás kivásárlási áron kapjuk, hanem kevesebbért.
  • Trunks
    #33953: Kösz srácok, nem is néztem az elmúlt napokban a topicot. :)
  • Zsolti9014
    Trez állítólag közel a Napolihoz. Remélem minket azért nem fog gólokkal büntetni.
  • Grove4
    Közel a megegyezés Lichsteinerrel.
  • Breki33
    Giandonato nyugdíjba küldi Neville-t

http://gol.blog.nepsport.hu/archives/2011/05/25/Giandonato_nyugdijba_kuldi_Neville-t/

• Breki33

• 9csöves9
    végre akadt egy kis hír Matri ügyéről,folynak a tárgyalások, most éppen Pasquatoval akarjuk csökkenteni az árát

Dzsudzsi meg közben úgy néz ki aláír a Mahacskalához,gratula neki!Linduskának lesz miből cipőt venni...
  • 9csöves9
    sanszos:D

pár apró:

- Beck és a menedzsere közölték a Hoffenheim új edzőjével,hogy ne számoljon vele a következő idényben,szeretne a Juventushoz igazolni.tudomásul vették,gőzerővel keresik az útódját.jövöőre lejárna a szerződése így 5-6 millió euróért várható az érkezése

-Alexis Sanchez ügynöke,nem zárta ki azt hogy ügyfele a Juventuhoz igazoljon.egy nagy klubba akar menni és szerint egy ilyen fiatal játékos esetében nem számít,hogy 1(?) évet BL nélkül kell játszania

-Ekdal iránt állítólag érdeklődik a Dortmund.azt mondom vigyék is,ott jó kis játékost faragnak belőle,itt meg csak kallódik majd ilyen Siena-Bologna kaliberü csapatoknál

-a Galata elnöke meg azt nyilatkozta a napokban,hogy megpróbálták megszerezni Gigit,de maradni fog nálunk
  • bakkerman
    ez csak álca,egyébként lampard,rooney,gerrard,young miatt nézik a meccset :D
  • 9csöves9
    ma Conte és Marotta a Wembley-ben nézi meg Ziegler,Inler és Lichsteiner játékát az angolok ellen.aztán lehet még kedvük szottyan megszerezni a svájci válogatott másik felét is...
  • Zsolti9014
    Boldogat, Trunks!
  • 9csöves9
    Trunks,boldog születésnapot!
  • 9csöves9
  • 9csöves9
    Agüero most éppen Spanyolországban szeretne maradni...
  • forzajuve5
    kötelező darab :D
  • bakkerman
    nekem ugyanmind1,csak szerintem ő is benne volt,ennyi. nekem nem lesz jobb ha lecsukják,igyekszem kiélvezni a wembleyt
  • limperatore
    jólvan mondogassátok csak h moratti is benne volt..attól még nem lesz jobb nektek :D
  • Grove4
    “Quagliarella a Juventus játékosa. A Napoli eladta és az ügy ezzel le is van zárva. A szerződés már az asztalon van, a többi a Juventuson múlik. Nem tudok arról, hogy a Juve játékosokat vonna be ügyfelem végleges megvétele érdekében.”
  • Fabio Capello
    Már hogy a p*csába ne. a Juvénál is egy kb. ötéves sikerszéria után kerültek elő hirtelen ezek a dolgok, és előtte is volt már példa ilyesmire. Olaszban egyszerűen csak így oldják meg, hogy ne legyen valaki egyeduralkodó a ligában.
  • wright
    Kb Olaszország 90%-a tudja hogy nem kicsit sántít a Calcio-poli.Kb annyira sántít mint annak idején nálatok Ronaldo.
  • bakkerman
    persze hogy nem fog leülni,elég nagy ember ő ahhoz hogy börcibe kelljen vonulnia :) egyébként ha ő megy,akkor mehet utána Moratti is,semmivel se különb,max annyival,hogy egyikükről kiderültek a sztorik,a másikról meg nem. Persze hogy nem fogják elővenni Morattit,zsinórban 5 bajnoki cím után nem fogják befeketíteni,pláne hogy abból 2 cím Mourinho nevéhez fűződik