Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na, ezt meg mifasznak?
Valószínû, hogy kacsa, legalábbis nagyon remélem.
Hajrá Magyarország!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Elbocsátásuk elõtt, Angel Moretto Argentínában, míg Junior Chavari Brazíliában figyelte a tehetségeket. Mindkettejüket a klub korábbi általános igazgatója, Jean-Claude Blanc, és sportigazgatója, Alessio Secco nevezte ki. A Föld ezen tájékáról azonban már jó ideje nem szerzõdtetett senkit az Öreg Hölgy, melynek új vezetõi végül a megfigyelõk kirúgása mellett döntöttek. A Tuttosport szerint, e két tehetséges játékos megfigyelõ a gyenge eredményük miatt lettek elbocsátva. Marotta úgy döntött, az ügyet jobb kezének, Fabio Paratici-nek adja.
www.football-italia.net
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Hajrá Magyarország!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ne beszéljünk már hülyeségeket Storarival semmi gond nincs !
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
„Az emberek kérdezgetnek, hogy én mit tettem volna…semmit! Az vezetõség olyan játékosokat igazolt, akik tartalékok voltak más csapatoknál. Jó példa erre Leandro Rinaudo. És Simone Pepével is ugyan ez a helyzet!”
„A Juve átigazolási piaca egy vidéki csapatéhoz hasonlít. Nekik sincs meg a képességük, hogy vonzóak legyenek a játékosok számára. És a klub nem tudta megvédeni azokat a játékosokat, akik gyakran a középpontban vannak.”
„Minõségre van szükségük. Semmi értelme egy tucat olyan játékost vásárolni, akik haszontalanok a projecthez.”
(juventushungary)
látszik, hogy szegény mindenképpen szeretne nálunk játszani
„Ez igaz, a vezetõnek egyenesnek kellett volna lennie, és így kellett volna viselkedniük már akkor is, mikor visszatértem. Ehelyett azonban más történt. Ámen, az élet megy tovább. Nem tudom, a vezetõk, hogy viselkedtek Diegoval. Én csak a saját esetembõl tudok kiindulni. Nem úgy bántak velem, ahogyan azt elvártam volna, de erre többé már nem gondolok. Most csak azzal foglalkozok, hogy jól teljesítsek. Meglátjuk, mi lesz. Remélem, jól játszok majd itt, és a Juventus velem kapcsolatban meggondolja magát. A mostani állomáshelyemet össze sem lehet hasonlítani a Juventussal, különösen a tavalyival nem. Tavaly a dolgok nagyon rosszul mentek. Nekem, a csapatnak, és a klubnak is nehéz idõszak volt az akkori. Összességében a tavalyi volt a legcsúnyább idõszaka a Juventusnak, képzelhetik, milyen lehetett.”
"Azért vagyok a Brescia-nál, hogy elfelejtsem a Juventus-t. Ha az elmúlt három szezonra gondolok, nekilátok szálanként kitépni a hajam."
"Nagyszerû múltal rendelkezõ klubhoz érkeztem, ahol korábban Baggio és Guardiola is megfordult. A posztommal kapcsolatban pedig annyit, hogy Iachini kérésére a védelem tengyelyében fogok szerepelni."
Kitépjük mi a haját szívesen!!! Farok.
Hajrá Magyarország!

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A brazil támadó Beppe Marottát támadta egy interjúban, amiért el kellett hagyni Torinót.
Diego mindössze egyetlen szezon után távozott a Bianconeritõl, jelenleg már a német Wolfsburg játékosa.
"Elárultak." - mondta Diego a La Gazzetta dello Sport munkatársának.
"Del Neri májusban és a Trofeo TIM után is azt mondta, hogy részese vagyok a terveknek, és hogy lehetetlen lenne engem levenni a pályáról, és ez boldoggá tett."
"Ugyanakkor ránéztem Marottára, és megértettem, hogy õ más irányba dolgozik. Mindent megtett, hogy eladjon. Az eladásom pénzügyileg is sokba került a klubnak. Marotta nem tudja, hogyan kezelje az olyan bajnokokat, mint én vagy David Trezeguet."
"Ha Marotta másképpen viselkedett volna velem szemben, akkor együttesen dolgozhattunk volna a transzferen, és a Juve több pénzhez juthatott volna."
"Marotta azért döntött az eladásom mellett, mert csak olaszokat akar, de ez rossz út. A Juventus hibát követett el az igazolásaival, sok jó játékos érkezett, de nem igazi bajnokok."
"Del Neri? Láttam egy keveset a Bari elleni meccsbõl. Sem Del Neri, sem Marotta nem dolgozott soha a Scudetto megnyerésén. Még mindig az Inter a favorit, de figyeljék a Milan-t is."
Diego mellett megszólalt Sebastian Giovinco is, aki a Parma csapatához került kölcsönbe.
"Itt, a Parma gárdájában akarok nagy dolgokat elérni." - mondta Atom Anti a Sky Sport Italia kamerája elõtt.
"Itt más, mint a Juventusnál. A tavalyi talán a Juve legrosszabb idõszaka volt. Most csak a Parma-ra gondolok. Nem úgy kezeltek a Juventusnál, mint ahogy elvártam volna. A jövõ? Nem tudom. Meglátjuk."
(Juventus FC Blog)
lehet mondani, hogy nagyképû és hisztis brazil, de sok igazság van abban amit mondott. én se viselkednék másként egy ilyen után
“I didn’t want to use him
„Nem szerettem volna játszatni, pont azért, hogy ne ártsunk neki, amennyiben tényleg kölcsönbe kerül, hiszen számára most az a legfontosabb, hogy rendszeresen pályára lépjen, mégpedig aktuális csapata elsõ számú embereként"
Emiatt nem tudtam hogy most mi van, de akkor máskor meg mégis játszott.
Hajrá Magyarország!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Hajrá Magyarország!
Védõk: Marco Motta, Giorgio Chiellini, Armand Traore, Leonardo Bonucci, Zdenek Grygera, Leandro Rinaudo, Paolo De Ceglie, Nicola Legrottaglie, Vincenzo Camilleri.
Középpályások: Felipe Melo, Mohamed Sissoko, Claudio Marchisio, Milos Krasic, Simone Pepe, Marcel Büchel
Támadók: Vincenzo Iaquinta, Alessandro Del Piero, Amauri, Davide Lanzafame, Jorge Martinez, Leonardo Spinazzola, Niccolo Giannetti.
nagy hibának tartom Brazzo mellõzését is. szükség esetén nagyon is jól jönne. ne mondja Del Neri, hogy az ismeretlen 19 éves osztrák gyerek a primaverából jobb.
az meg, hogy az elsõ meccseken ki fog csatárt játszani az egy hatalmas kérdõjel. ott is csak a primaverákra számíthatunk Alex és Lanza mellett
Továbbá az olyan kulcspozíciókba, mint pl. a balbekk vártam volna komoly, tapasztalt embert, persze bízom a fiatal Traoréban is, amíg nem ad okot az ellenkezõjére. Rinaudo leigazolásával pedig már remélem, hogy egy esetleges sérüléshullám esetén is lesznek középhátvédeink.
Hajrá Magyarország!
Tényleg igazoltatok pár középszerû játékost, de õk kiegészítõnek jók lesznek, kellenek cserék is. Krasic, Bonucci, Quagriella nagyon jó igazolásaok, és ha Aqualani keveset lesz sérült, akkor vele is nagyon jól jártok, az a baj nagyon sok játékost vettetek és szerintem mire összeér a csapatotok addigra elmegy a scudetto de 2-3 hely meglehet, jövõre bajnokok lehetettek. Mondjuk Del Neri nem hinném hogy legjobb megoldás edzõ posztra.
Yo, Bitch!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Szeptember elsejétõl nem lesz ingyenes élõ közvetítés a DIGI Sport honlapján, csupán az UEFA által rendezett mérkõzéseket (BL, EL) lehet majd nézni - 600 forintért meccsenként. Azonban az összefoglalókat az események után továbbra is megtekinthetnek a digisport.hu-n.
Szeptember elsõ napjától megszûnik az ingyenes élõ közvetítés a DIGI Sport hivatalos honlapján. Csatornánk weboldalán a továbbiakban csupán az UEFA által rendezett mérkõzéseket a Bajnokok Ligája-, és az Európa Liga összecsapásokat lehet megtekinteni. Mivel azonban az európai szövetséggel kötött szerzõdésünk értelmében térítésköteles a mérkõzések megtekintése, az online közvetítés találkozónkét 600 forintos díjjal jár majd. Ezeket a „Mûsoraink” menüpont alatt az „Élõ közvetítés” fülre kattintva érhetik el.
amúgy tényleg: mintha szándékosan nem akarnátok megerõsíteni a keretet, sõt..
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Aszongya: elégedettek vagyunk. Beszélj csak a saját nevedben...TE vagy elégedett bakker, rajtad kívül talán még talán az elnökség meg az edzõ SEM!
Hajrá Magyarország!