Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forza Italia
na fasza megsérült Bonucci:S
remélem tudja folytatni

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

forzajuve5
már a Sport tv-n is idegesített amikor a stúdióban Várhidi tologatta a mágnestáblán a mágneseket, de közben halvány fogalma nem volt, hogy kik alkotják a kezdõ tizenegyet. most ugyanez megy a digin is. Egri Viktor is most látja a kezdõt 5 perccel a kezdés elõtt. stúdióban ülõk szerint Pazzini is kezdõ...
fájna nekik utánanézni a neten??? felmarkolják a sok pénzt ezek is a semmiért. rohadtul tud idegesíteni.

na de most FORZA JUVE!

Forza Italia
Forza Juve

Jó játékot és gyõzelmet szeretnék.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Grove4
Forza Juve!

Remélem nem egy Bari-meccsre emlékeztetõ játékot látunk.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Fabio Capello
Pepe lassan villanthatna valamit azért a pénzért amennyiért elhoztuk...

9csöves9
gondoltam hogy nem fog Aqua kezdeni.remélem azért beáll

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

forzajuve5
hivatalos oldal szerint a kezdõ:

Storari
Motta-Bonucci-Chiellini-De Ceglie
Krasic-Melo-Marchisio-Pepe
Del Piero-Quagliarella

9csöves9
én is pont erre gondoltam,szerintem benne van a pakliban

7-es és a 8-as pont a beszt😊

forzajuve5
nagyon jó írásai vannak mostanában. a hetes pont külön kiemelendõ 😊.
viszont nekem ebbõl olyasmi jön le, hogy fejben már készül a visszavonulásra. remélem azért év végén még nem akarja átadni a helyet a fiatalságnak.

Breki33
Nedved klubigazgatóként térhet vissza a torinóiakhoz
Visszatérhet a Juventushoz Pavel Nedved: a korábbi futballista a torinóiak klubigazgatója lehet a jövõben.

A tavaly májusban visszavonuló cseh klasszis megerõsítette, hogy tárgyalásokat folytat az egyesület vezetõivel.
9csöves9
17 esztendõ telt el azóta, hogy Juventus mezben debütáltam a Serie A-ban. Íme 17 ok, amiért meg kell ünnepelni ezt a „születésnapot”, 17 ok (a több ezerbõl) eme rendkívül hosszú történelembõl.

17) A fekete-fehér mez elsõ felvételéért, az elsõ igaziét, nem azét, melyet boltban lehet megvenni…

16) A második, harmadik, negyedik, 630.-ik felhúzásért…

15) A szurkolók énekének hallgatásáért: „Mindig melletted. Soha el nem hagyunk. Te vagy a világ legszebb dolga. Alessandro Del Piero ole.” (Ez az úgynevezett La Stangata zene, amit a legvérmesebb Juventus szurkolók írtak hajdanán)

14) A haragért, a könnycseppekért. Egy vereség, vagy a sérülés után. A sérülés után: 1998. november 8. E dátum megváltoztatott, jobb lettem általa.

13) Azért a személyért, akivel a következõ beszélgetést folytattam: „Jó reggelt Alessandro, hogy vagy? Ébren vagy?” . „Nem, Az igazat megvallva, aludtam.” . „Jó, akkor itt az ideje, hogy felébredj.” Reggel hat óra volt ekkor, és aki hívott, csak Avvocatonak hívják.

12) Alessandro Orlando hosszú labdájáért és azért az ösztönért, amellyel feléje futottam és jobb lábbal, 7 óra irányából, egybõl átemeltem a kapus felett: 1994 december 4., 0-2-rõl 3-2-re hoztuk vissza a mérkõzést az én gólommal.

11) Azért a gólomért, ami után Interkontinentális bajnokok lettünk: 1996. november 26., Tokió, a River Plate elleni mérkõzés 82. perce.

10) A mezemért. Nehezen szereztem meg. Sohasem fogom eldobni. A nevem van rajta, csak az enyém, mióta a neves mezek léteznek… A legmegfelelõbb pillanatban érkeztem!

9) Amiért együtt játszhattam, olyan játékosokkal, mint: Antonio, Gianluca, Roberto, Moreno, Fabrizio, Michelangelo, Ciro, Angelo, Giancarlo, Andrea, Dino, Sergio, Jurgen, Paulo, Didier, Zinedine, Filippo, David, Nicola, Massimo, Alessio, Luca, Vladimir, Attilio, Pietro, Christian, Alen, Raffaele, Michele, Edgar, Fabio, Zlatan, Puma, Patrick, Manuel, Mauro, Marcelo, Mark, Igor, Lilian, Gigi, Pavel, Paolo, Stephen, Claudio, Jonathan, Emanuele, Giorgio, Diego, Ama, Cristiano, Alexander, Hasan, Zdenek, Vincenzo, Cristian, Momo, Sebastian, Alberto, Simone, és még sokan mások…

8) 2002. május 5.-ért.

7) 29 Scudettoért

6) Valamennyi kupáért

5) A 200. Juventusban lõtt gólomért. A Frosinone elleniért. És azért a büszkeségért, amit a Serie B-ben a Frosinone elleni gólom után éreztem.

4) Gaetano Scirea-ért, mindenért, amit õ jelent a Juventusnak, és nekem.

3) Giampiero Bonipertiért, mindenért, amit õ képvisel mind a Juventusnak, mind nekem.

2) Az okért, amiért sohasem felejtem el, honnan jöttem. És ezúton is szeretnék ezért köszönetet mondani.

1) A tegnapi és a mai Juventusért. Mindenek elõtt pedig a holnap Juventusáért.

Alessandro

www.alessandrodelpiero.com (fordítás:juventushungary)

forzajuve5
Az utolsó edzés után, Luigi Del Neri kihirdette keretét a genovai gárda elleni mérkõzésre. Martínez és Buffon továbbra is sérültek, Marchisio és Iaquinta viszont felépültek, és az edzõ rendelkezésére állnak.

Íme a teljes keret:

2 Motta
3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Sissoko
8 Marchisio
9 Iaquinta
10 Del Piero
13 Manninger
14 Aquilani
17 Traoré
18 Quagliarella
19 Bonucci
20 Lanzafame
21 Grygera
23 Pepe
26 Rinaudo
27 Krasic
29 De Ceglie
30 Storari
31 Costantino
33 Legrottaglie

meccs holnap délután háromkor a digisporton

Forza Italia
igen

ja nem is rosszul😉

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

forzajuve5
Trez játszott?

Zsolti9014
Trez csapata 2-0-ra verte a Barcát idegenben, Valdéz duplájával.

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
ebben az a szívás, hogy ha jól emlékszem talán 2012-tõl jön az új szabály ami szerint csak annyit lehet költeni igazolásra amennyi a bevétel.
közvetítési jogokért már idén is nagyon keveset kaptunk

Grove4
„A 2010/11-es évre negatív gazdasági hatásokat jelez elõre a klub vezetése, mivel a csapatnak nem sikerült az UEFA Bajnokok Ligájába kvalifikálnia magát. Ennek következtében csökkenés várható mind az európai kupaküzdelmek bevételei, mind pedig a kereskedelmi bevételek terén. Ennek pedig következménye lesz az új közvetítési jogokra és a médiából származó egyéb bevételekre is

A jelenleg elérhetõ információkat alapul véve és feltételezve, hogy nem történik semmi rendkívüli a klub életében szignifikáns veszteség várható a 2010/11-es pénzügyi évben.”
(Juventus FC Blog)

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Zsolti9014
"Cassano? A Juventusnak le kellene igazolnia õt. Nem tudom, hogy megteszik-e. De õ egy kiváló játékos, aki a Milanban, az Interben és a Romában is helyet kapna" - kezdte Secco az Il Corriere dello Sportnak.

Akkor MIÉRT NEM igazoltad le bazmeg??? 😊

"Két éve nagyon közel voltunk a leigazolásához, de akkor kétségei voltak a transzferrel kapcsolatban, és végül nem minket választott."

Ezért? Kétségei voltak? Nem lehetett meggyõzni? 😊

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
vicces is lenne ha egész évben még edzésre se járhatnának. ki a fenének kellene olyan játékos aki nem edzett egy teljes féléven/éven át

Zsolti9014
szerintem is. elsõsorban Brazzo az, aki szótlanul tûrte a padozást mindig, amikor pedig beállt, kitette a szívét is a pályára, soha nem alibizett. normális bánásmódot érdemel.

Grosso is jól jöhet még, jó játékos õ, ezt tavaly nem sikerült bizonyítania (finoman szólva), de adódhatnak olyan helyzetek, amikor szükség lehet a tapasztalatára a fiatal Traoré vagy De Ceglie helyett.

Meg amúgyis fölösleges a kirekesztés, szerzõdésük van, akkor legyenek edzésbe, és szükség esetén álljanak be.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
nagyon jó!már csak Cassanon jöjjön ki az akut ragyásság

Brazzo és Grosso újra együtt edz a többiekkel,és adott esetben számíthat rájuk Del Neri.szerintem jó döntés

forzajuve5
A Sampdoria csatára, Giampaolo Pazzini akut lumbágó miatt kihagyja a Juventus elleni összecsapást.

bakkerman
erre szerintem (pláne így recesszió idején) nagyon,NAGYON sokan kiváncsiak lennének...báár,lehet nem szeretném tudni...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Zsolti9014
szép idõk voltak! 😊

Hajrá Magyarország!

poénkodtam csak...tudom h multimilliomos szinte...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

WuFraZselic
jaj =/ ez fájt

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Hát igen. Szép is volt. Mindenki félt tõlünk.

Mellesleg Trez szépet nyilatkozott. Kár érte.

Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved

9csöves9
"A Juventus-t, Marcello Lippi Juventus-át, hogy egész pontos legyek sokszor példaként emlegetem csapatom elõtt. Többször nézettem régebbi Juventus-meccset valamelyik játékosommal. Eleinte nem értették, miért kell végignézniük egy tízévesnél régebbi felvételt. Ilyenkor mindig azt felelem, hogy ne a játékot figyeld, hiszen nem ezért ültettelek a TV elé. Azért kell megnézned, hogy megtanuld, hogyan kell hajtani egy klubért."
Sir Alex Ferguson

9csöves9
fizetési sapka van a Doriánál

forzajuve5
ha már úgyis errõl beszélünk, akkor megkérdezem, hogy a magyar bajnokságban mennyi lehet a topfizetés? 😊

Cassano és Pazzini fizetése indokolatlanul kevés...én 2 nagyon jó játékosnak tartom akiknek elég nagy szerepük lehetett volna, hogy a BL kerüljön a csapat, de sajnos a 91. percben szúrták el

Eto és Ibra keresi a legtöbbet, de még Totti se keres rosszul a Rómában...

ami viszont érdekes a Genoában kimagaslik Toni, ami azért elég fura, mert mégcsak most érkezett😄😄

Napoliban csodálkozom, h nem Hamsik keresi a legtöbbet, Lavezzi mondjuk oké, de hogy a 3-4. hely között tengõdjön az érdekes😮

forzajuve5
Koman többet kap, de csak rongyos 100ezer euróval 😊

bakkerman
Rudolfka se fogja szégyelni a padozást évi 84 millió forintért 😊)

9csöves9
a Samp elnöke azt nyilatkozta,hogy a nyáron elutasítottak egy ajánlatot Pazziniért,de nem mondja meg melyik csapattól.5 milliós kölcsön lett volna 20 millás opcióval.vajon ki tehette ezt a visszautasíthatatlan ajánlatot?😄

bakkerman
háát...bánná a faszom ha a Lecceben kéne "tengõdnöm"...

forzajuve5
If Juventus win enough titles I want to be the first to wear the shirt with three stars.<#worship><#worship><#worship>

http://www.goal.com/en/news/12/spain/2010/09/08/2108587/hercules-striker-david-trezeguet-will-remain-a-juventus-fan

azért jó ilyet olvasni

psnid HaTeBeKa

9csöves9
már visszavonult volna 6 éve csak fél,hogy nem tud mit enni holnap a gyerek...

forzajuve5
azért én lennék Manninger vagy Traoré is. nem is jó átszámolni ezeket a fizetéseket forintba mert hülyét kap az ember 😊

ez is önmagáért beszél h Delpipapát még 36 évesen is gyönyörûen megfizetik...okos az öreg addig játszik amíg eleget nem gyûjt😊

9csöves9

gercse
kicsit lehetne alakítani az összképen az biztos, az összes pados játékosnak lehetne kicsit csökkenteni, persze nem tudom, hogy mostanában voltak-e már csökkentések, meg meg lehetne nézni más csapatoknál mi a helyzet

9csöves9
lehet pont ezért szar,újítsák meg neki szépen

Gio asszem 900-t,de nem veszek rá mérget

Grove4
Jelenleg nagyon jó neki az az 1, nem nagyon villog mostanában, amit a Bari ellen mûvetl, az is vicc volt, mondjuk ez alapján Martínez 1,5 e is vicc.

Gio mennyit keresett az elõzõ szezonban?

gercse
bár Sali, meg Grygera is szépen elüldögél a pénzéért

gercse
Ama meg Aqua lehetne lejebb, de kb. jónak érzem, bár mintha olvastam volna, hogy Marci többet akar bõven

9csöves9
fizetési lista...

9csöves9
nálam Momo kiesett már az érinthetetlen státuszból (mondjuk nincs egyedül),szóval nem sírnám tele a kispárnámat ha távozna.de szerintem is kacsa,én novemberig nem is akarok átigazolási híreket olvasni