44078
-
#34101 a médzsör ligákban se ér sokmindent a fizetési sapka,ígyis kurva sokat keresnek,egy stabilan padozó,átlag 5 percet pályán levő kosaras annyit keres mint nálunk egy VV,vagy egy Dani Alves...ott a pénzeik nagyrészét a juttatások adják,meg a reklám pénzek,amibe nem szól bele a klub,papíron persze szegény Lebron is csak annyit kap évente mint Messi... -
#34100 Amiről beszéltek abban mind-mind igazatok van de sajnos ez már egy olyan folyamat amelyet sosem lehet visszafordítani. A klub presztízs visszahozása, az értékek (nem a pénz) megbecsülése tenné a legjobbat... De hát erre várhatunk :( -
#34099 -
#34098 tényleg szép is lenne, globálisan bevezetni egy fizetési sapkát, ami felé nem mehetne senki. megállna az őrült költekezés, a játékosok pedig klubszimpátia és szakmai szempontok alapján választanának...
persze valami sunyiságot akkor is kitalálnának (ilyen olyan juttatások, autó, lakás, stb...), szóval elég szigorú ellenőrzésekre lenne szükség... -
#34097 cr havi 3,2m-t keresett 2010ben :D napi 29 millió ft -
#34096 Amúgy a foci már rég rossz irányban halad.
Mindig elgondolkozom azon,hogy pl. CR keres havi 1.083 millió euró-t,egy itthoni orvos kb.200ezret.(de nézhetjük külföldi orvoshoz képest is,akkor is eltörpül ez az összeg)
Hol van ő egy orvoshoz képest,aki emberek ezreit menti meg élete során?
Ezt sosem tudom felfogni.
Sokkal igazságosabb rendszer lenne,ha ugyanúgy menne az átigazolás,mint az NBA,NFL,NHL-ben.
Van egy fizetési sapka,a gyengébbek előbb draftolhatnak.
Persze a fizetések ott is horribilisek. -
#34095 az arabok ingatlan meg olaj bizniszeiből 1 év alatt annyi profit jön be nekik,hogy abból 10 évre megoldanák egy európai nagycsapat költségvetését -
#34094 továbbmegyek,szerinted egy manszúr sejket érdekel valamennyire a profit??? NEM! ezeket az arabokat még az se érdekli! Nekik ez játék,a vagyona 2%-ból játszadozik,olyan mint amikor te kispénzzel elmész tippmixezni...nincs benne rizikó,a futballban nem mozognak milliárdok,még a PL-ben sem,max tíz/százmilliók,de nekik még ezis játékpénz. hidd el,ha 10 év múlva se lesz BL győztes a city,akkor max átmennek egy másik csapathoz,és ott játszanak tovább. -
#34093 ezt adom -
#34092 A jelenlegi piacon noname játékosokért fizetnek 10milla fölött,biztos van olyan hülye,aki kifizetné őket.(pl.ruszkik)
Ha pl. tegnap olvastam,hogy a PSV kifizetne 2 niemand-ért 13milliót -
#34091 nem a tehetség a kérdés, hanem az ALÁZAT és KITARTÁS a klub mellett. Ez az, ami kurvára hiányzik a mai fiatalokból, a 90%-a az anyját eladná egy vaskosabb szerződésért. És pontosan ez az, amit a Manszúrsejkek meg Bodegahercegek maximálisan kihasználnak. Azt hiszitek egy csilliárdost a klubsiker motivál? Egy nagy büdös lóf*szt. Semmit nem számít neki az a 30 millió a BL győzelemért, neki a kétmilliárd kell a reklámbevételekből. Igazolj nyolcvanért, kaszálj háromszázért, és máris profitod van. -
#34090 Iaquintáért még esetleg, de pl Grosso-Almiron-Thiagoért biztosan nem adnak 3millánál többet :)
meg nem is azzal van a baj, mennyit kapnátok értük, hanem hogy látva a teljesítményüket, ki venné meg őket...?! -
#34089 Az elmúlt szezonbeli teljesítményük alapján nem érnek ennyit,de Jakiért,Amauriért csak kiperkálnak 8 millát,a többiekért 5-6 milla,akkor megvagyunk.
Ráadásul Martinezt 15-ért vettük,ha 6-ért menne el(amit én számoltam) óriási bukás...
Mondjuk én egy fillért nem adnék egyikért sem,ez igaz:) -
#34089 mondjuk 40-45 milliót kiadni tényleg kockázatos, főleg egy spanyol bajnokságban játszó játékosért, itt nem lesz tere, ideje ficánkolni. egy PL-ben is befutott játékosért már lehet megérné, mint anno pl CR -
#34088 "ItalJuve projekt" - ebből is látszik sajnos,hogy az olasz foci nagyon mélyponton van,nincsenek olyan tehetségek mint Maldini,Totti vagy Del Piero,Buffon
Minőségben egyetértek,mert tőle tényleg várhatjuk a gólokat.
De én jelenleg nem érzem úgy,hogy bárki is Alex helyére léphetne,egyrészt egy külföldit soha nem fognak annyira szeretni,mint egy olaszt,másrészről,ha jön Agüero nem fog 3-5 évnél tovább maradni,mert viszi a Real.
(most ugye nem viheti,mert az Atletico nem adja a riválisnak)
Ha csak Martinez marad közülük,már azzal jó "igazolási idényt" tudhatunk magunk mögött.
Amúgy sztem a védelemben vagyunk a leggyengébbek,oda kellene sztárigazolás.
Nem hiába emelték meg a keretet a bevásárlásra(ezáltal egyételműek az elvárások=Scudetto),de ezekkel a játékosokkal nem lesz bajnoki cím.(akiket jelenleg megvettünk) -
#34087 úgy értette 3 darab 1.5 milliós játékost :DDDDDDDD Amauri Jakinta kettősért kapásból nem adnék 200k eurónál többet -
#34086 az általad említett 7 játékosért akarsz 45 millát?! :D -
#34085 még most kezdődik a július,felesleges aggódni.szerintem a Ziegler-Lichtsteiner párossal mindenképp sokkal előrébb vagyunk.nem sztárok,de fényévekkel jobbak mint az utóbbi évek szélsőhátvédei.tavaly láthattuk mennyit ér az ItalJuve projekt.semmit.a külföldiek kellenek,ez van.Pirlonál nálam is kinyílik a bicska,Pazienza padra hasznos lesz ebben biztos vagyok és bukni nem tudunk rajta.
az általad írt nevekből csak Martinez maradására van esély,a többi szerintem 100% hogy távozik.lehet,hogy nem végleg mindannyian,de a szezont nem itt kezdik meg.
Agüero meg drága ez tény.de egy kezemen megtudom számolni,hányan lehetnek akik adott esetben később Alex helyére léphetnek(nem feltétlenül az itt töltött időre és a kapitány szerepre gondolok).ő ilyen.a minőséget pedig meg kell fizetni -
#34084 Én egy esetben tartom észszerűnek Agüero leigazolását,ha Jaki és Amauri is lelépnek.(egyrészt az elmúlt idényben csak a pénzt vitték a klubtól,semmit nem tettek hozzá,még egy jó megmozdulásukra sem emlékszem)
Másképp túl magas az ára,helyette 2db 20millás játékossal előbbre lennénk.
Melot nem szabad eladni,tényleg ő a középpálya motorja,nem tudnék mondani a piacon olyat,aki elérhető összegű és helyettesíthetné őt.
A jelenlegi igazolásainkkal végképp nem vagyunk előbbre.
Hoztuk Zieglert egy kieső csapatból,Lichtsteinert,Pazienzát,Pirlot(ő ugye nem kellett senkinek,a fizetése pedig horribilis).
Arról nem is beszélve,hogy tele leszünk külföldiekkel,ami engem kicsit zavar.
Akire még nincs szükség:
Grosso,Martinez,Almiron,Thiago,Grygera,Jaki,Amauri
Tőlük minden gond és lelkiismeret nélkül megválnék.
Az értük kapott pénzből lehet venni 3 15milliós játékost. -
#34083 -egy Fifa ügynök szerint megszereztük Danilot a Santostól.védekező kp,kb 5 millióba fájna.(Piazont is egy fifa ügynök kotyogta ki,látjuk azóta is itt van)
-közeledtek az álláspontok Agüero ügyben,bár az Atletinek még mindig nem igazán ízlik az ajánlat.kedden utaznak Marottáék Madridba,de itt már szerintem a Copa végéig nem lesz megállapodás.
-találtak egy II.világháborús bombát az új stadion építésénél,de hatástalanítva is lett
képek
körvonalazódik a megnyitás dátuma szeptember 8-ra írják, és a MU a legesélyesebb ellenfél -
#34082 ázsiai piac, nincs miről beszélni -
#34081 állítólag a Real,Bayern,MU,City(mivan?) négyesből kerül ki az ellenfelünk a stadionavatóra.a gond az,hogy most úgy néz ki,hogy mégse készül el a nyitányra minden,így a bajnokságban várhatóan idegenben kezdünk és az azt követő válogatott meccsek miatti szünet alatt történne meg a nyitás -
#34080 ez a pekingi hülyeség mutatja mekkora presztizse is van ennek a szuperkupának.kibaszott nagy vicc,de már akkor is felbaszott amikor nekünk kellett Líbiában játszani pár éve Khaddafiék kedvéért... -
#34079 láttam már 2-3 napja, inkább agnelli mehetne pekingbe megnézni a szuperkupa döntőt ;) -
#34078 mehet inter topikba limp. örülne neki -
#34077 :DDD -
#34076 :DDDDDDDDDDDDDDDD intert rommá oltotta :D -
#34075 ez jó :D
„A nézettség alapján kéne felosztani a csapatok között a közvetítési jogokból származó bevételeket? Támogatom az ötletet, de ehhez figyelembe kéne venni a klubok történelmét is. Mi 29, a Milan 18, az Interről pedig nem tudjuk hány scudettot nyert…Valami oka azonban biztos van, hogy az olasz szurkolók 70%-a ennek a három csapatnak drukkol.” – nyilatkozta Agnelli. -
#34074 hát, ha ez igaz, akkor nem is kellene ő ide. :)
de nem akarok pletyka alapján ítélni -
#34073 azt is beszélik, hogy jó brazil módjára szarik a világra mert most szabi van, és el se tudják érni hogy tárgyaljanak vele. persze ez is csak pletyka -
#34072 Ő az! -
#34071 Ha ő az a Honda aki Oroszországban játszik akkor vele iszonyatosan jól járnánk. Nagyon penge a srác! -
#34070 kicsit igen,egyes hírek szerint Conte támadóbb játékost szeretne oda,de lehet csak az eu-s papírjaival vannak gondok.mindenesetre bedobtak egy új nevet,Keisuke Honda személyében. -
#34069 Remélem ti fogjátok őt leigazolni :D
Bastossal megakadtak a tárgyalások? -
#34068 A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Juventus 35 millió eurót ajánl az Atlético Madridnak Sergio Agüeróért, akit a torinóiak évi 7.5 milliós fizetéssel, 2016-ig kötnének magukhoz. -
#34067 Bruno Satin(Agüero ügynökségének az Img-nek az egyik fejese): " Kapcsolatunk a Juventusszal állandó.Egy nagy klubba akar igazolni és a Juventus ilyen.Tudjuk,hogy nagy változások mennek végbe Torinóban,de ez nem hátráltat minket.A lehetőség adott,hogy Agüero a Juventus mezét viselje."
Lichtsteiner is nyilatkozott,nagyon ide akart igazolni és Conte egy korábbi telefonhívása nagy lökést adott az elhatározásában.
-
#34066 valahogy én nagyon bízom abban, hogy a következő szezonban jók leszünk. lényegében egy frontra kell figyelnünk, mert a kupa az nem olyan nagy presztízzsel bír, meg amúgy sem sok meccset jelent pluszban. persze nem örülök, hogy nem vagyunk eur. porondon, de így ha Conte összepakolja a csapatot rendesen... de várjuk ki a végét. -
#34065 az új stadionban egy kanyarban lesznek az ultrák méghozzá a Sud-ban.állítólag nevében is visszatér a Fighters és a Nucleoval és a Vikinggel lesznek alul,fölöttük pedig a Bravi Ragazzi,a Drughi és Drughi további szekciói.
a nordban pedig a Club DOC csoportok foglalnak majd helyet -
#34064 van eszük akkor 35-40 között odaadják és nem ragaszkodnak a 45 millához. kétlem, hogy egy atleticoban tartani tudja ezt az árat még évekig legyen szó akármilyen jó játékosról, és szerintem ezt ők is tudják csak még kicsit húzzák a dolgot pár plusz millió reményében -
#34063 közben megvolt az első hivatalos ajánlat Agüeroért, 35 millió euró.kizárólag a Juventus állt elő eddig konkrét ajánlattal.