44078
-
#34141 4kor az új stadionnál.Alex,Pirlo és Gigi lesznek a modellek,remélem Pirlon lesz az a rózsaszín borzalom,és akkor legalább kihányom magam még a bajnokság előtt -
#34140 én is én is én is :D
nem tudod mikor mutatják ma be az új mezeket? -
#34139 Gigi-Ziegler,Chiello,Bonucci,Licht-Bastos,Vidal,Melo,Krasic-Agüero,Matri
ilyetakarok -
#34138 Moggi:
„Óriási hibát követtek el azzal, hogy halottnak hittek. Azt hitték, hogy a 2006-os tárgyalás után nyugovóra térek, ám még mindig ébren vagyok. Calciopolit akartak? Legyen, most már teljes a kép. Néhányan sírni fognak, néhányan magyarázkodni, de mindenki veszélyben van." :D
más hírek:
-állítólag 21 milliót akarunk adni Vidal-ért
-ezentúl két EU-n kívüli játékost lehet igazolni. a szövetség a csapatok kérésére változtatott a szabályon
-elkezdtek Rossiról cikkezni, már konkrét találkozoról írnak. ennek nem örülnék, mivel Agüero sokkal jobb játékos mint Rossi, viszont árban nincs köztük olyan nagy különbség -
#34137 akkor se lesz érdemes,nem lesz belőle semmi.csak azért szar az egész,"igazság"szolgáltatás úgy ahogy van... -
#34136 ha jól emlékszem tavaly, vagy tavalyelőtt is voltak "telefonbeszélgetések", amelyekről kiderült, hogy össze voltak vágva... mind1, ezen ne vitatkozzunk, majd júl18 után :D -
#34135 konkrét telefonbeszélgetések vannak Fachetti és a bíróküldő személyek között,ezen nagyon nem lehet semmit sem bizonyítgatni.Fachetti maximum annyival védekezhetne,hogy nem is ő volt. -
#34134 ezzel az a gond, hogy Fachetti sajnos elhunyt, és egy "védtelen" emberre könnyebb bármit is bizonyítani -
#34133 vicc az egész.és nagyon rossz vicc.az is megérne egy misét,miért pont 5 év után jönnek elő ezek a dolgok?ja,hogy 5 év az elévülési idő...
akkor hoztak egy nagyon elhamarkodott,hibás döntést ez már teljesen nyilvánvaló.most meg már nem merik kimondani,hogy nem teljesen úgy volt,mert azzal csúnyán maguk alatt vágnák a fát.egészen hihetetlen
meglepő amúgy,de néhány Interes fórumon,már komolyabban veszik az ügyet és aggódnak valamelyest.nem megy a tisztamintazinter mantra,meg a hasonló faszságok.
júl. 18-án lesz az újabb tárgyalás -
#34132 És a legszomorúbb az egészben, hogy annak idején kb 15 napig tartott míg visszasoroltak minket a "b" ligába...most hogy az Inter ellen is megvannak ugyanezek a bizonyítékok....miért tart 15 napnál tovább, hogy visszasorolják őket ugyan azért, amit állítólag mi is csináltunk?
Aki nem látja, hogy a FIGC-et is Morratti mozgatja az vak. -
#34131 A legutolsó ítélet szerint. A Juventus nem kapja meg a 2006-as Scudettot, így az az Internél marad. Ez elég erkölcstelen.
És már megint Mogginak van igaz. Vagy mindenki bűnös, vagy senki sem. Hát megint úgy tűnik, hogy csak mi vagyunk azok. Hiába van a FIGC-nél minden bizonyíték, nekik nem érdekük az Interre is ráhúzni a vizes lepedőt...ahogy érdekük volt az Inter nyomására ránk húzni 2006-ban. -
#34130 azt utasították el eddig,hogy mi visszakapjuk a scudettokat,azt nem,hogy az Intertől adott esetben elvegyék.beleolvastam a Palazzi által kiadott 72! oldalas jegyzetbe,hát Morattin és Facchettin kívűl több embert is megnevezett akik folyamatosan beszélgetéseket folytattak Bergamoval és Pairettoval pl Foschit,Zamparinit,Sensit,Preziosit
érdekes lesz,bár korrekt ítéletet nem várok továbbra sem -
#34129 A korábbi olasz bajnok együttes is megpróbálta saját előnyére befolyásolni az olasz játékvezetőket, állítja az Olasz Labdarugó Szövetség (FIGC) vezető nyomozója, Stefano Palazzi.
Az Inter is benne volt a Calciopolival kapcsolatos csalásokban állítja ugyanaz a személy, aki korábban kijelentette, hogy a Juventusnak esélye sincs visszakapnia a 2006-os bajnoki címet. Az FIGC vezető nyomozója, Stefano Palazzi szerint az Inter is felelős azokért a 2005/06-os szezonban történt csalásokért, melyek végül a botrány kirobbanásához vezettek.
„Az Inter is megsértette a sporttal kapcsolatos csalásokra vonatkozó törvényi pontot, méghozzá pozíciójának javítása érdekében.”, mondta Palazzi az ANSA hírügynökségnek.
Nyilatkozata alapjául a jelenlegi Calciopoli nyomozás szolgál, melynek során kiderült, hogy több, akkori, Inter vezető is kapcsolatban állt játékvezetőkkel és más magas beosztású szövetségi vezetővel a 2004-2006 közötti időszakaszban.
A Nápolyban bemutatott hangfelvételekből az is kiderült, hogy Giancarlo Facchetti állandó kapcsolatban állt a szövetség akkori bíróküldőivel, nevezetesen Paolo Bergamoval és Pierluigi Pairettoval.
Palazzi továbbá kijelentette, hogy az „Inter közvetlenül felelős azért, hogy a tabellán akkor megszerzett helyét úgy érte el, hogy közben állandó kapcsolatot tartott fenn a játékvezetőkkel.”
Múlt héten az FIGC, döntő bizonyíték hiányában, elutasította a Juventus 2006-os Scudettoval kapcsolatos fellebbezését. A Juve fellebbezésének ügye ugyan lezárult, ám a Szövetség nyomozása még nem, ezzel kapcsolatban július 5.-n és 18.-n tartanak megbeszélést.
Forrás: juventushungary.hu
Csak tudnám, hogy ezek alapján miért is utasították el a fellebézésünket?
A FIGC elmehet a faszba. -
#34128 biztos megtudta,hogy Riquelme szobrot kapott Maradona mellé a Bomboneranál aztán ő is akar:) -
#34127 olyan hírek is vannak, hogy viszi ma a 45 milliót valamint Amaurit a pénz mellé.
annyira nem félek ettől a Chelsea hírtől, mivel köztudottan eddig csak mi tettünk hivatalos ajánlatot
-
#34126 csak otthon rázódhatna vissza mentálisan,jót tenne neki 1 év a Boca-ban,rossz nézni őt,meg hallgatni a nyilatkozatait,mentálisan egy csődtömeg lett -
#34125 hm, most nézem, Tevez részéről ez egy hivatalos nyilatkozat volt... nem igazán értem mondjuk, hogy mitől lenne "közelebb" a gyerekeihez, szerintem a Manchester - Buenos Aires vs. Madrid - Buenos Aires távolság között kb 1000-1500km eltérés lehet, ami 1.5-2 órával jelent több/kevesebb repülőn utazást :D mondjuk amilyen kattant Tevez, kinézem, hogy a Bocába igazol :D -
#34124 Mancini meg tegnap azt mondta, hogy megpróbálták egy az egyben elcserélni Eto'ora, amit az Inter elutasított, úgyhogy biztosan marad :D -
#34123 nagyon el van baxva ez a mai foci, annyira elüzletiesedett...
persze benne volt z üzlet 10 éve is, meg régebben is, de azért nem ilyen mértékben.
Ezt legjobban az mutatja, amikor ilyen Martínez-féle noname játékosokért kell 15 milliót perkálni. aki ténylegesen ér is valamit, sok esetben 40-50-100 millió... -
#34122 közben Tevez meg kijelentette,hogy távozik a Cityből.remélem megy Madridba és akkor egy rivális kilőve:D mondjuk akkor meg lehet képbe jönne a City és megbolondítja Kunt egy 79 csilliárdos fizetéssel. -
#34121 én örülnék, ha hozzátok menne, egyrészt jobbak lennétek, másrészt az olasz focinak is jót tenne egy újabb nagy név
btw, ha a Chelseabe megy, akkor szerintem Torres lehet(ett) az aduász -
#34120 ez így van.én akkor lennék meglepődve ha idejönne,de akkor le is cummantom magam meg megnyalom Marotta egyik szemét:D
amúgy a gazzettán fent van a videó a sajtótájékoztatóról.konkrétan kérdezték a Juventusról(egy kis kaján vigyor is elhagyta a száját ekkor),tud az ajánlatról és tudja,hogy 30-40 millió között ajánlottak érte.amikor arról kérdezték,hogy szívesebben maradna e Madridban akkor csak annyit mondott,hogy a legfontosabb,hogy megnyerjék a következő meccsüket. -
#34119 amennyiben ez igaz, nem lennék meglepődve... egy olasz klubnak 4-5 évente van (anyagi) lehetősége ekkora összeget áldozni egy sztárra, míg pl egy Chelsea minden átigazolási szezonban megteheti -
#34118 én is bírtam nagyon. mondjuk hogy jobb-e így, azt nem tudom, mert csodacserének 4 posztra még most sem lett volna rossz. de amíg itt volt, valóban küzdött a csapatért, mert ő még annak a korszaknak az embere, amelyben ez szokás volt...sajnos ma ez egyre ritkább...
viszont jobban megbecsülhettük volna, és a sok világtalan még kár játszathatta is volna a gyökerek helyett.
Sok sikert neki a pályafutásához, és a civil élethez egyaránt! -
#34117 tegnap Agüero volt soros az Argentínok sajtótájékoztatóján.jövőjéről annyit mondott,hogy már tudja hol folytatja,az ügynökei lezárták az ügyet.csak a Copa után fogja megnevezni a csapatot.
közben a jól értesült firkászok már tudni vélik,hogy minket is és a Realt is visszautasított Chelsea kedvéért.elvileg ma utazna Marotta Madridba,de olyan hírek is voltak,hogy ma még marad,mert szeretné eladni a sok szemetünket csütörtökig. -
#34116 Én csíptem, de jobb ez így. -
#34115 A német labdarúgó-bajnokságban szereplő VfL Wolfsburghoz szerződött Hasan Salihamidzic, a korábban a Bayern Münchenben futballozó bosnyák szélső.(nso)
amikor pályán volt akkor küzdött becsülettel. sok sikert neki a továbbiakban -
#34114 Amauri:
"I still don't know if Juve's club officials are going to keep me or not for the upcoming season. However, I am not worried and I am not in a hurry because I know that I can do well in any team, anywhere - no problem. ....
Vicces csóka. :)
Amúgy Mottát is szóba hozták az Atlétivel, ő érdekes lehetőségnek tartaná a külföldi szerződést, de inkább maradna, mert boldog, hogy topcsapatban játszhat. -
#34113 Agüero a Juventus játékosa lesz -
#34112 hát ha még Amaurit is a nyakukba varrjuk, akkor jár a képzeletbeli vállveregetés a keresztbe-szeműnek! :D -
#34111 holnap utaznak Marottáék Madridba,hogy meggyőzzék az Atleti vezetését.Amauri+35 millió,vagy 40 milliós ajánlatot rebesgetnek.az sem elhanyagolható probléma,hogy eddig állítólag a madridiak a hallani sem akartak részletfizetésről:D -
#34110 meg hogy Mommo meg Melo egyszerre mehetne el? azért az túlzás. -
#34109 adom.bár nem hinném,hogy a rózsaszín vécépapírnál belelátnának Conte fejébe,szóval még nem aggódok.Meloból még azt is kinézem,hogyha el akarják küldeni akkor egyszerűen nem ír alá az adott csapathoz:D
teljesen abszurd lenne az egész.elzavarjuk a legjobban teljesítő kp-nkat,hogy vegyenek helyette 15 milláért egy olyat akiről nem tudni beválik e?Toni meg 5. keréknek teljesen jó,Amauriból és Jakiból lehetne valamennyi pénzt csinálni. -
#34108 Melot meg Tonit nem értem miért akarják elküldeni. -
#34107 A Gazzetta dello Sport közben azt is megtudta, hogy Antonio Conte mely játékosokkal nem számol a következő szezonban.
Íme a névsor: Alex Manninger, Zdenek Grygera, Marco Motta, Fabio Grosso, Momo Sissoko, Tiago Mendes, Felipe Melo, Luca Toni, Vincenzo Iaquinta, Jorge Martinez, Amauri. -
#34106 Agüero visszafoghatná kicsit magát,ha ilyen gólokat lő esélytelen,hogy ne nyáladzanak érte az angliai pénzes emberek
-
#34105 Érdekes, hogy Bastost meg sem említi. ezek szerint tényleg nem fog jönni, de akkor nem lesz a csapatnak bal oldala.
védelemről se beszél, pedig én még mindig tartom, hogy a Bonucci-Chiellini, Barzagli belső védő trióval nem szabadna belevágni a szezonba.
én kétlem, hogy a Chelsea még kiad ennyit egy játékosra idén.
középpályásaink sorsa ezek szerint érdekesen fog alakulni. Vidalról mindenhol jókat írnak, így várom az esetleges érkezését. ha pedig dönteni kellene Marci és Melo között, akkor egyértelműen Melot tartanám meg.
de miért pont csütörtökig kell eladni a játékosokat?
nagyon bő keretünk lesz ha nem tudja eladni a selejtet, és durván sok pénzt ki kell szórni feleslegesen fizetésekre -
#34104 Marotta nyilatkozat (juventushungary.hu):
Okosan szeretnénk költekezni. Világos elképzeléseink vannak, már csak az időzítés kérdéses. Készen állunk a költségvetés egy nagy részéből egy nagy játékost venni, még akkor is, ha figyelembe veszünk olyan tényezőket, mint a bérek. Agüero például olyan adókedvezményben részesül Spanyolországban az Atléticó Madridnál, amit Olaszországban nem kapna meg. Ha valaki kétségbe vonja Agüero érkezését, az csak azért lehetséges, mert nem lehetséges az, hogy gazdaságos szerződést adjunk neki.” – kezdte Marotta.
Az argentin játékos a klub elsődleges, de nem az egyetlen célpontja.
„Alexis Sanchez jól illeszkedne Antonio Conte futballjába, épp úgy, mint Agüero. A többiek egy kicsit kevésbé. Vucinic olyas valaki, akit kedvelünk, és az ő érkezése nem akadályozná meg egy top játékos érkezését. Ugyanakkor még nem beszéltünk a Romával, mivel először ki kell alakítanunk a keretünket.”
Az udinei Sanchez úgy tűnik a Barcelona csapatáé lesz, míg mai jelentések alapján a Chelsea belépésével a Juve kiszállhat az Agüero üzletből.
„El kell ismernem, hogy elgondolkodtunk a Napoli játékosát, Edinson Cavanit illetően, de soha nem tettünk érte ajánlatot, mivel 50 millió €-t kérnek érte. Javier Pastore a Palermoból nem illene bele Conte futballjába.”
Ami a középpályát illeti, a Juve érdeklődik a Real Madrid játékosa, Lassana Diarra, illetve a Bayer Leverkusen játékosa, Arturo Vidal iránt.
„Mindketten közel vannak hozzá, hogy a Juventushoz igazoljanak. De Vidal érkezése jobban megfelelne a célnak, mivel éhesebb a sikerre, mint Diarra. Jó néhány középpályásunk van, de lehetséges, hogy fog valami történni a szezon előtt. Reméljük, hogy el tudunk adni néhány játékost jövő hét csütörtökig, de lehetetlen mindegyikőjüknek új klubot találni addig.”
Lehetséges, hogy Claudio Marchisio értékesítésre kerül?
„Az ő jövője éppen elemzés alatt áll. Meg akarjuk tartani őt, de a dolgok gyorsan változhatnak a labdarúgásban.” -
#34103 Nasrira már a fél világ szemet vetett amióta hisztizik a másik kedvenc csapatomnál a fizetése miatt. :( -
#34102 Néhány kisebb pletyka:
- érdekel minket Elia
- Amaurit és Sörensent kölcsönvenné a Bologna
- Melót szeretné a Villarreal
Ami nem közvetlenül érint minket:
Nasrira _állítólag_ szemet vetett a Milan (be is baxna...én szeretném itt látni)
Volt játékosunk, Diego mostmár Angliában akar futballozni.