44078
-
#34062 -
#34061 Lichtsteiner most van orvosi vizsgálaton,hivatalosnak tekinthető a biznisz.elvileg 9,8 milláért jön és évi 2 milliót fog keresni.el sem hiszem,hogy még július sincs és már szereztünk mint két oldalra értelmes szélsőhátvédet -
#34060 Ez is marha! -
#34059 úgy,hogy Frosinone tartományban született,ugyan nigériai származású,de végigjárta az olasz utánpótlás válogatottakat. szerintem ebben semmi kivetnivaló nincs,nem egy honosított szarfaszuról van szó,hanem egy olaszban születettről. -
#34058 A Juventus vezetője, Beppe Marotta kijelentette, jövő héten találkoznak Sergio Aguero ügynökeivel.
ezzel így mi kerülünk nagy előnybe. gondolom majd vitáznak egy nagyot a játékos fizetésén :)
más:
A Juventus együttese, mindenkit meglepve, ajánlatot tett a városi rivális Torinonak Angelo Ogbonnáért, akit nemrégiben hívtak be az olasz válogatottba. A Tuttosport értesülése szerint Antonio Conte a 23 esztendős bekkel szeretné megerősíteni csapata védelmét.
hogy az istenben lehet ilyen névvel és kinézettel valaki olasz válogatott... -
#34057 ebbe a gyenge olasz bajnokságba 3-4 jó igazolással megy egy jó starttal simán scudetto esélyes lehet a juve is
-
#34056 de amúgy ha Melót eladják, az megint hülyén veszi ki magát. Tavaly ilyenkor nem túl sokan voltak, akik marasztalták volna (én pl. el is kereszteltem Pélónak...), de aztán idén a csapat talán legjobbja volt (hja, mondjuk most mondhatjuk, hogy ebből kiemelkedni nem volt nehéz), de lényeg, hogy ha egy sz.r szezon után megtartjuk, akkor miért kell eladni, amikor van előrelépés nála... -
#34055 mostanában erősen pletykálják Arturo Vidalt is,neki én is örülnék.egy igazi vadállat köcsög,Meloval elég szépen gyilkolnának középen.a baj csak az,hogy sajnos van egy olyan érzésem Felipét el fogják adni... -
#34054 ha így is van,gondolom arról az újságírók nem nagyon tudnának,hogy mit akar,nekem nem tűnik annak a kikotyogós fajtának:)
másrészt szerintem visz magával egy csatárt,és akkor mondjuk egy Torres,Falcao,Drogba hármashoz én nem egy 40-50 milliós Agüerot vinnék.
arról már nem is beszélek,hogy nem mindig csak a pénz és a csapat pillanatnyi erőssége dönt,ki tudja lehet hogy kiskölyök korában nyálcsorgatva nézte a 90-es évek-beli Juvét,amikor éppen a Chelsea ádáz harcot vívott a 6.helyért.
én reménykedek,annyira meg nem élem bele magam,hogy eret vágjak esetleg,ha nem ide jön:) -
#34053 én úgy tudom, hogy Villas Boas első igazolásként Agüerot szeretné (Anelkával nem számolnak), így nehéz lesz meggyőzni :/ -
#34052 megszereztük Grandolfo játékjogának a felét,de Bariban marad.ő az a kölök aki a szezon utolsó meccsén,első serie a-s meccsén volt kezdő és vágott egy mesterhármast. -
#34051 az ő esetükben nem a pénz lesz a legnagyobb akadály.ha Agüerot sikerül valahogy meggyőzni,hogy érdemes ide igazolni,akkor gond nélkül le fognak pakolni 40 millát
közben állítólag Conte megtorpedózta a Bastos üzletet,nem nagyon van oda érte.egyrészt jó,hogy van elképzelése és nem csak Marottán múlik egy egy játékos igazolása,másrészt viszont Bastos jobb mint bármelyik bal oldalon futkározó emberünk és nem hinném,hogy egyáltalán dolgozott már együtt edzőként hasonló kvalitású játékossal. -
#34050 Marotta szerint Rossi és Agüero is tökéletesen beleillenek a klub elképzeléseibe
vajon tudja az árukat? :D -
karajjj #34049 azt nem is figyeltem, sportgézán elbaszták akkor a fordítást -
#34048 mascherano helyére igazolták,amolyan MC/DM -
#34047 Meireles úgy rémlik kp-n játszik. -
#34046 de Meireles nem középpályás? mindenhol úgy írják, meg a vb-n is mintha az lett volna. mondjuk angol bajnoki hála a tévécsatornáknak rég láttam, de ennek az üzletnek semmi értelme... -
#34045 Melo eladása lenne a mercato legnagyobb baromsága. van egy világklasszis belső középpályásunk, de ez a félszemű szerencsétlen állandóan meg akar válni tőle -
karajjj #34044 A Juventus Matri, Pepe, Motta és Quagliarella szerződtetése után a Liverpool portugál hátvédjét, Raul Meirelest is leigazolná. A Daily Express szerint 13 millió fontért, és Felipe Melo játékjogáért szeretnék Torinóba vinni a játékost. Melo nem örül, hogy belevonják az üzletbe. -
#34043 According to unconfirmed Uk media reports, Juventus officials could soon try to sign Argentinian winger Angel Di Maria for a yet to be determined amount plus Felipe Melo and either Claudio Marchisio or Giorgio Chiellini. However, the claim seems quite far-fetched at least for the time being.
Meg még a fél keretet, nem? XD -
#34042 jó kérdés...én nem akarom Juve-mezben látni. -
#34041 A Juventus egy igen mozgalmas napon van túl. Első ízben megvásárolta (visszavásárolta) Sergio Almiron játékjogának másik felét a Baritól. Mialatt eladta Lanzafame játékjogának másik felét a Palermo-nak, Palladino engedélyének 50%-át pedig a Parmának. Paolucci játékjoga az újonc Sienához került.
Azonban a Juve vaklicitre ’hívta ki’ a Bolognát Ekdal ügyében, miután nem tudott megegyezni a bolognaiakkal. A vaklicit során azon klub szerzi meg a svéd középpályást, mely nagyobb ajánlatot tesz érte.
vajon mi a terv a nagyszerű Almironnal? -
#34040 nah állítólag 120 milliót határozott meg a cda és 70 millió kölcsönt(?) ad az Exor.ez természetesen nem mind igazolásokra fog menni,a következő 3 évre tervezett összeghez adódik.az a cél,hogy a 14/15-ös szezonra BL győzelemre esélyes csapatot kell építeni,és természetesen Olaszország trónjára visszaülni.az idei szezonban nem elvárás a scudetto.emelett áldásukat adták egy nagy igazolásra(Agüero) -
#34039 Ennyit tuti nem ér. Beck jobb lett volna ennyiért. -
#34038 igazoljátok le maldinit is -
#34037 Klasszis középsővédő jelenleg a piacon elérhetetlen, főleg olyan, aki lemondana az európai kupaszereplésről... -
#34036 attól függ, hogy hogyan értik, ha igaz is. mostantól, vagy már az előző 40 milliós akció is benne volt (igaz, az is részletfizetős téma)? Illetve Lichtsteiner is egy tízes. De reméljük a legjobbakat. -
#34035 abból már lehetne igazolni bőségesen :)
Agüero: 40
Bastos: 17
és akkor még mindig maradt kb 60 millió amiből én vennék egy klasszis középső védőt még, és a védelem széleire még 1-1 embert.
na és persze ott lesz még a játékosok eladásaiból származó pénz is remélhetőleg. bár nagy valószínűséggel mindenkit csak részletfizetéses konstrukcióban tudunk eladni -
#34034 dejólenne végre látni egy fasza juvét,egy fasza rómát,hogy megint 3-4 csapat legyen harcban a scudettoért,egy jó napolival,és egy fiorentinaval/udinesevel kiegészülve. sajnos nekem a tévés fociélményem (köszi sport tv) az nb1-el,és a spanyol focival kimerül,ugye a spanyol fociról tudjuk hogy 2 csapat van :SS -
#34033 a jól értesült magazinok 120 millás tőkeemelésről csacsognak,a tutton főlapján JUVENTU$$$ felirat látható:D -
#34032 elég kamunak hangzik,de ha igaz akkor lehetne rendes a klub és kifizetné azt a +2 millát.(amúgy én sokallok ennyit érte,Becket simán hozhattuk volna a feléért.) -
#34031 persze, mindenbe bele lehet kötni :D
mondjuk éhen biztos nem fog halni, az is igaz. -
#34030 vagy úgy gondolkodik, hogy ez a 2 millió euró ~fél év alatt megtérül :D -
#34029 egyetértek, ha ez igaz, akkor ilyen mentalitású emberek kellenek! :) -
#34028 -
#34027 Juventus: Lichtsteiner kétmilliót fizet, hogy Torinóba igazolhasson
A Lazio 12 millió eurót kér a Juventustól a svájci jobb oldali mindenesért, Stephan Lichtsteinerért, a torinóiak viszont csak tízet hajlandóak fizetni.
Mivel Stephan Lichtsteiner mindenképpen a Juventusban szeretné folytatni, egyedi megoldáshoz és zsebbe nyúlt: kétmillió euróval maga pótolja ki a tízmilliót egytucatnyira.
(NSO)
ha ez igaz és ilyen formában megtörténik az üzlet akkor minden tiszteletem az ilyen játékosnak -
#34026 Giovincót is elherdáltuk szerintem végleg. Az lesz vele is mint Mimmóval. Addig lesz távol, hogy vissza se akar jönni... -
#34025 érdekes amúgy,hogy Aquilaniról nem született döntés,szerintem most már tuti nem marad.Giovinco kapcsán élt az opciójával a Parma,megvették a felét... -
#34024 mint VICE IBRA!:D biztosan elzavarjuk van bőven kérője ennek a szerencsétlennek -
#34023 Amaurit akarjuk Kérlek ne adjátok!!! :D