Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolti9014
legalább nem kaptunk ki...:|
a támadójátékunk jobb volt mint a Bari ellen, helyzetkihasználás lehetne jobb, védelem gyenge volt.

Hajrá Magyarország!

ez jó meccs volt mégtöbb ilyet😊

kár érte, hogy a Juve nem használta ki a botlásokat, de a Samp az nehéz ellenfél, nincs miért szégyenkezni sztem a csapatnak

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Zsolti9014
Jaki, bammeg!!!

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Q bammeg...

Hajrá Magyarország!

Juve legszebb támadása volt...az a sarkazás <#taps>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Grove4
Ilyen játék kell, csak be kell lõni!!!!

Meloooooooooo

Nagyon jól játszik, és a csapat is, csak könyörgöm rúgjunk már még egyet legalább!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5
fasza. levitte azt a Krasicot akiben ott volt a kreativítás.
Pepe-Aquliani? akkor még szerkezeti átalakítást is akar az utolsó negyed órára?

Grove4
DE MIÉRT KRASICOT???? BASSZAMEG!!! Del Piero végigjátszik egy meccset??? OMG

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5
lesz itt még hátul eladott labda is. megjött Grygera

Zsolti9014
védelem negatív sajnos, a stream meg szétesett, de már jó.

Hajrá Magyarország!

az a gond, h a kihagyott helyzetek miatt jön a samp és tessék õk is tudnak gólt lõni😄 már hiányzott egy ilyen meccs...Milan és a Róma botlását jó lenne kihasználni a Zebráknak

Forza Italia
3-3 szar a védelem mint a kurva élet

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

forzajuve5
ne csináljuk már ezt :@

3-3 omg a védõk<#taps>

limperatore
3:3 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Zsolti9014
Milos gólt érdemelne 😄

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Pepe jól játszik. Bíztam benne, az elsõ forduló csalódás volt ,de most jó.

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
igen, Moszkvából érkezett meg nagynehezen.
elsõ félidõben kicsit furcsáltam hogy nem passzolnak neki. lehet nem bíztak még benne. hiába, keveset töltöttek még együtt vele a társak. viszont ezután a félidõ után már nem lesznek bizalmi problémák

Zsolti9014
jaja, CSZKA volt.

nekem amúgy az is jó, ha mindig ilyen gólokkal nyerünk, csak eggyel többet lõjünk mint kapunk.

Hajrá Magyarország!

Forza Italia
Q na végre

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

ja neked nincs DIGI-d... 3-2😄😄 mekkora meccs

amúgy honnan szedték ezt a Kraszicsot? valami ruszki csapat rémlik CSZKA? mert baromi jól tolja

forzajuve5
egész fura gólokat szerzünk ma. Fabio Q is felavatva 😊

forzajuve5
remélem nem megy el a játéktól a kedvük. gyorsan hozni kellene Aquilanit

Zsolti9014
nekem meg az eredmenyek.com bejelez, hogy 2-2. mondom, ezek hülyék. hát, a stream késik...

Hajrá Magyarország!

ez mekkora gól volt és Palombo tudta, h Cassano ott lesz😮O az meg kapásból lõtte nagyon szép gól volt

tessék Cassano és 2-2 ...

forzajuve5
aztamindenit de kár ezért. durván gyors ez a Krasic

Krasic mit hagyott ki te jó ég...1 az egyben...jó meccs amúgy

szõke kobak nyomán Krasic picit Nedvedre hasonlít...gondolom még a játéktudásban össze nem hasonlíthatók <#zavart1><#idiota>

Forza Italia
Krasic jól játszik

Zsolti9014
ez migól volt már 😄 csóri Curci mekkorát fogott pedig

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
azért Krasic ma már 2. gólpassznál tart (jó ez a 2. nem volt annyira egyértelmû gólpassz, de õ ívelte oda így én neki adom)

forzajuve5
na végre 😄 Pepe

Forza Italia
Milyen góllal vezetünk azt se tudom ki rúgta xdxdxd

gercse
egyetértek, kell a változtatás a támadó játékban

forzajuve5
Cassanot le kellett volna mindenképp igazolni nyáron, de legkésõbb januárban be kellene próbálkozni.

most pedig gól ide vagy oda, hoznám Marci helyére Aquilanit. Alex helyett pedig majd Jakit a 60-70. perc között

gercse
csak is, be kell gyötörni a gólokat, és küzdeni kell, másképp nem megy

9csöves9
igen,ezen csak sorozatos gyõzelmek tudnak segíteni

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gercse
egyértelmû, hogy a csapaton belül vannak széthúzások, a csapatszellem eléggé súrolja a béka seggét, és szerintem ezért látjuk azt, amit, nekem ez jön le

remélem a gól ezen változtat, és felpörögnek a srácok

9csöves9
hát elég gyenge,hálisten jókor jött a gól.szentségtörés ide vagy oda,ha ma kicserélnénk Alexet Cassanora akkor 3-0 lenne ide

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Zsolti9014
Marciiii!!!

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
ez most kellett. a csapatnak is és Marcinak is

Forza Italia
MArchisio mekkora gól na végre valami

McFrost
Ölég gyönge ez a kezdõ.....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Zsolti9014
hú, Alex, majdnem!

Hajrá Magyarország!

Forza Italia
gyerekek sírni tudnék olyan rosszak vagyunk. Most mondom ne nagyon éljük bele magunkat a dolgokba ez az év se lesz jobb a tavainál sõt.....

Zsolti9014
nabazmeg...

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
gyerekek, ez már megint mi?

Forza Italia
0-1 úgy ahogy vagyunk egy kalap szar az egész

Zsolti9014
Koman meg kezdõben, most nézem az összeállításokat.

Hajrá Magyarország!