Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szóval lehet ilyesmiben is gondolkodni, bár nem egyáltalán nem vágom milyen effektek vannak még, csak gondoltam hozzászólok.
u.i.: olyan bannerrõl ne is álmodjon senki, ami mindenkinek magát a tökélyt fogja jelenteni 😄
ez csak egy gyors példa volt ez volt a legelsõ flash-em benyomorítva egy kisebb gif-be
amúgy a Chelsea-s tényleg jó igazad van
Nézd meg pl a Chelsea topicot, nállam az a favorit szépség témában.
Ez csak magánvélemény.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
ha megvan az alap psd-ben megpróbálom flashesíteni.
" Mindenképp gólt akartam szerezni, és megmutatni nekik, mivel az egész mérkõzés alatt engem és az édesanyámat szidták."
És ez nemcsak erre a mérkõzésre vonatkozott
Az eset
nem igazán tudja kimutatni a csapat iránt az örömét
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
pár hírmorzsa:
-Zamparini szerint az Inter az új Juve,mármint a játékvezetõk támogatása szempontjából
-Marci a 100.meccsén lépett pályára tegnap,még 10x ennyit neki
-Jaki bocsánatot kért a gólja utáni mutogatás miatt.néha komolyan azt hiszem nincs agya ennek a csávónak
az elõzõ bannert kiis csinálta? 😊
a most bent lévõt se én készítettem Konamisban se az én bannerem van.
Szerintem egyáltalán nem néz ki rondán elõzõ bannerrel sem nézett
és nem hiszem, hogy az általad berakottal olyan szép lenne.
Ami jó bekerül, de a tiéd szerintem nem jó
ha ez faszság legyen.
sima egyszerû,sötét háttér lenne a legelegánsabb
az ilyen, és ehhez hasonló képek jobban tetszenek, mint a mostani bannerben lévõ, az már kicsit átesett a ló másik oldalára
Egyébként felõlem is maradhat,(nekem is vannak ilyen babona szerû dolgaim) amíg nyerünk, 23-án Palermo ellen odahaza 20:45 Digisport, nem lesz könnyû, de meríteni kell a mostani sikerbõl
a probléma azzal van,és azt tartom faszságnak,hogy amit nem te találsz ki,nem te csinálod,nem te találtad máshol az nem jó és nem is fog bekerülni.ez így van,mindketten tudjuk,azért egy ideje már pötyögünk itt.és egy jó ideje ez az egyik legrondábban kinézõ topik...
mindegy,nem lényeg
Egyébként babona amióta az új banner + háttér bent van csak nyertünk úgyhogy míg nyerünk biztos marad.
Ha ez faszság legyen, de amit készítettél egyenlõre nagyon nem tetszik.
SZóval hajrá!
na mindegy,nézegessük Blasi meg Zebina képét,úgyis a szívûnkbe zárták magukat😄
mjad még nyomok pár verziót,hátha
#31669: remélem lesz idõd, mert egy flashesbõl bõven többet ki lehet hozni
esetleg, ha fehér lenne a baloldali háttér és színesek a játékosok.
Bannert csak akkor cserélek, ha nagyon jó lesz, ha lesz idõm akkor szeretnék egy flashest.
a mostanival tényleg annyi baj van, hogy kicsit zsúfolt, összevisszaság van rajta,
ez szép, letisztult, esetleg más betûtípusokat még ki lehetne próbálni, nekem bejön
összedobtam egy bannert,mondjátok ha tetszik,vagy ha nem és van valami ötletetek

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"