44078
-
#34221 én személy szerint eddig is úgy éreztem, és most is, hogy ha már elvették, nyilván nem adják vissza nekünk, viszont nem kellett volna odaadni az Internek anno. Ha elveszik akkor elveszik, de törölni kellett volna, és ne lenne arra az évre kiadva az arany. -
#34220 és az indoklás pedig az volt,hogy jogilag nincs rá lehetőségük,mert elévült az ügy.ki gondolta volna.
amúgy én már szarok bele,nem is lettem volna elégedett ha az ellenkezőjét állítják.szerezzük vissza a pályán.az biztos,hogy az minden idők egyik legnagyobb jelentőségű scudettoja lesz. -
#34219 Ahogyan az várható volt, az Olasz Labdarugó Szövetség [FIGC] bejelentette, hogy nem vonja meg az Intertől a 2006-os bajnoki címet. Az FIGC vezérkara, hétfőn, Rómában tartott ülést, ahol egyértelművé vált, hogy nem vonják vissza a bajnoki címet a nerazzurriktól. -
#34218 Megvizsgálták az Intert...és bár bűnösnek találták....az elkövetkező 30 évben megint nem fognak Scudettót nyerni....így úgy érezték maradhat náluk.
Aztán 30 év múlva megint vesznek egyet az asztaloknál, ha már a pályán nem megy.
Éljen az olasz igazságszolgáltatás. -
#34217 bár nem tudok olaszul, de asszem a gazzetta.it azt írja, marad az Internél.
Más:
A Rossi-ügy talán a héten lezáródhat. -
#34216 Amauri: "The chance of joining Flamengo makes my heart beat"
Hát az enyémet is bázze! :) -
#34215 akárkit is akarnak megszerezni, lassacskán azért időszerű lenne, hogy tudjon együtt dolgozni a komplett csapat. -
#34214 mikor lesz ma ítélethirdetés az elvett bajnoki címmel kapcsolatban? -
#34213 csak az egyiket.Rossi van most állítólag közelebb,de szerintem több vasat tartanak a tűzben.
Agüero esetében több oldalról is hibádzik a dolog,hiszen nem lehet tudni,hogy egyáltalán kifizetnénk e érte a kért összeget.na meg azt sem,hogy akar e a sejkekhez menni(Tevezzel gondolom beszélgetett erről,ő nem hiszem,hogy javasolta) vagy hogy ki akar e baszni az Atleti drukerekkel(és ezzel együtt kicsit magával is) azzal,hogy a Realhoz megy.én egyiket se tartanám jó döntésnek részéről.persze az évek óta balfaszkodó Juve sem biztos,hogy ideális választás... -
#34212 Most vagy Kun vagy Rossi érkezne hozzátok? Vagy mindkettőt akarjátok :D -
#34211 Agüero ügynöke szerint a héten dönteni fog Kun,hogy hova megy.továbbra is minket a Realt és a City-t rebesgetik.állítása szerint nem a pénz a fontos,hanem,hogy magasabb szintre lépjen -
#34210 a mai produkcióját nem láttam,de agyba főbe dícsérik.az ilyen ellenfelek ellen belefér a totyogás -
#34209 Pirlo?:O Utóbbi 2 évében vagy 2 gólt lőtt a Milanban :D -
#34208 ők mennek az amerikai túrára.Melo és Amauri sincs rajta...
Barzagli
Bonucci
Buffon
Chiellini
De Ceglie
De Silvestro
Del Piero
Giandonato
Grygera
Immobile
Krasic
Lichtsteiner
Manninger
Marchisio
Marrone
Martinez
Matri
Motta
Pasquato
Pazienza
Pepe
Pirlo
Quagliarella
Sorensen
Storari
Toni
Ziegler -
#34207 2x30 perces minimeccset játszott ma a csapat a Lucento csapatával.az eredmény 6-1,érdekesség,hogy most is hátrányból nyertünk.a gólszerzők Matri tripla,Quaglia dupla,Pirlo. Márti nagyon pörög és Q-t is rendesen dicsérik.lehet nem is kéne egy sokmillás csatárt idehozni?(Matri pont ezt nyilatkozta amúgy)
első félidő : Buffon; Lichtsteiner, Sorensen, Chiellini, Ziegler; Pazienza, Pirlo; Krasic, Marchisio, Quagliarella, Matri;
második félidő: Storari; Motta, Barzagli, Bonucci, Grygera; Marrone, Giandonato; De Silvestro , Pasquato , Quagliarella, Matri -
#34206 állítólag Melo nem utazik el a csapattal az amerikai túrára:( szerintem kurva nagy hülyeség eladni...
ami viszont jó,hogy Amauri sem utazik -
#34205 Jó látni ezeket a sorokat, még ha az ellenfél harmatgyenge is volt,
egy dolgot kérek csak a feljebbvalótól, vagy nem tudom kitől, hogy idén ne legyen agyba főbe sérülés sérülés hátán, Conteben bízom, aztán majd úgyis a bajnoki meccsek lesznek a mérvadóak -
#34204 12-1 lett a vége,Matri lőtt még egyet,Toni és Pepe duplázott illetve De Silvestro és Melo is gólt lőtt.Lichtsteiner már ezen a meccsen megmutatta miért választotta Conte.fut mint az őrült,bedobás elvégzéséért is sprintelt x gólos előnynél és egy levakarhatatlan kullancs.De Silvestro meg kellemes meglepetés,bevallom őszintén nem is hallottam róla.ügyes kis játékos,érdemes lesz rá odafigyelni -
#34203 Lichtre kíváncsi leszek nagyon, ha tolja majd úgy mint a Lazioban, akkor rendben lesz -
#34202 félidő 5-1,Marchisio,Matri 2x,Quagliarella,Sörensen a gólszerzők.eddig teljesen pozitív az egész,de azért elég gyenge az ellen.Marci a mezőny legjobbja,de Pirlo kurvajól osztogat,Matri,Quaglia,Krasic is nagyon jó.egyedül talán De Ceglie akit alig látni,Lichtsteiner sokkal többször felér a másik oldalon. -
#34201 itt lehet nézni a meccset,vezet a Susa:D
meccs -
#34200 Drughi-Bravi Ragazzi affért írnak,érdekes -
#34199 nincs még sok infó a késelés is egyelőre pletyka csak.egyes hírek szerint visszatér a Fighters és valószínűleg újra ők akarnak a vezető csoport lenni akik legközelebb vannak a húsosböndönhöz.ahhoz pedig a Drughin át vezet az út -
#34198 mi volt ez a késelés a drukkereknél ma? http://www.tuttomercatoweb.com/juventus/?action=read&idtmw=281729 -
#34197 Corinthians elnöke Tevezről:
„A Manchester Citynek kell arról döntenie, hogy eladja őt vagy sem.” – mondta a brazil klub elnöke, aki a héten 35 millió fontos ajánlatot tett Tevezért. – A Juventustól van egy 52 millió eurós ajánlatuk, de Tevez nem akar Európában maradni. Folyton álmodozom. Végül tettem egy ajánlatot, amin még én is meglepődtem. A többi a Cityn múlik.
-
#34196 ez kb így nézhet ki sajnos a valóságban is.
más hírek:
-Rossi bejelentette a fizetési igényét. 5 millió évente. először talán bizonyítani kellene valamit a pályán...
-Vidal ügynöke szerint a játékos szívesen játszana nálunk, már voltak is kisebb tárgyalások az ügyben
-stadion átadása szeptember 8., az ellenfél még nem ismert -
#34195 :D -
karajjj #34194 :DDDDD -
#34193 :D
Conte: Beppe, we need to create a Scudetto winning squad this season!
Marrotta: Si! Si! Si!
Conte: I play a 4-2-4 so I have some specific players in mind.
Marrotta: Si! Si! Si! Like who?
Conte: I want Sanchez or Aguero for the attack!
Marrotta: Si! Si! Si! Here is Rossi.
Conte: I want Ribery or Nani on my LW.
Marrotta: Si! Si! Si! Here is Bastos.
Conte: I want Diarra as DM.
Marrotta: Si! Si! Si! Here is Poli as CM.
Conte: Please get me Luciano Moggi.
Marrotta: Si! Si! Si! Here I am. -
#34192 ma lesz az első felkészülési meccsünk,5 órakor a Val di Susa ellen.
van egy várható kezdő is
JUVENTUS (4-2-4):
Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Ziegler, Felipe Melo, Pirlo, Krasic, Del Piero, Quagliarella (Matri), Marchisio
Marchisio megint mit csinál ott a bal szélen?ráadásul ebben az elvileg támadóbb felállásban?ez megint egy eltolt 4-4-2-nek néz ki így -
-
#34190 a villarreal honlapján közzétették mely játékosok utaznak el az edzőtáborba.ott van Rossi is. -
#34189 én is nagyon bizakodó vagyok valamiért.tetszik,hogy világos elképzelése van Contenak a futballról és a keret úgy alakulgat,hogy nem csak egy formációra lesz jó.nem akar jósolgatni sem és célokat kitűzni(mint tavaly Delneri a kitűzte keményen a 4.helyet...),annyit mondott,hogy nyerni akar,és ezért mindent meg fognak tenni
ki kell szórni a a botlábúakat és a pénznyelőket,megtartani Melot és hozni 3 játékost(Vidal,Bastos,Agüero/Rossi).aztán bármi lehet -
#34188 Zsír, zsír, alakul a csapat! Conteban pedig nem nagyon bíztam az elején, de kezdem nála látni azt amit már rég nem, hogy a játékosok is hisznek benne és szeretnek együtt dolgozni vele. Persze nem akarom elkiabálni! -
#34187 egyes hírek szerint meg van a megegyezés Bastossal és Rossival is,most már csak a klubokon van a sor.Bastosra 12 milliót írnak,annyiért ajándék.
közben gőzerővel gyakorolják a srácok a 4-2-4-et,az alapfelállás per pillanat így néz ki:Gigi-Ziegler,Chiello,Bonucci,Licht-Melo,Pirlo-Quagliarella,DP,Matri,Krasic
a hírek szerint Q-nak nagyon fekszik ez a balos poszt és a sérülése is teljesen a múltté -
#34186 Az Anzsi pont neki való.
A csapatbemutatóval kapcs. pedig a szpíker lehet hogy már tud valamit? Én Rossinak is örülnék, csak a kettő közül jöjjön valaki. Agüero is már majdnem tény volt, szóval óvatosan kell még ezeket kezelnünk. -
#34185 jól halad a bérletárusítás,már 18 ezer elfogyott pedig még kész sincs a stadion:)
állítólag Amaugli után érdeklődik az Anzsi.tökéletes választás lenne,Gyurkának úgy is csak az a lényeg hogy megkapja a lét,az ottaniakat meg elkápráztatja pár jutúb videóval -
#34184 Giuseppe Rossit lassan tényként kezelik a firkászok.nem tudom miért,de nem tudnék neki felhőtlenül örülni,pedig jó spílernek tartom.biztos Agüero miatt...
közben tegnap megvolt a csapatbemutató,majd keresek róla videókat mert érdekes volt.
a szpíker megkérdezte a közönséget,hogy kit kéne igazolni.kis túlzással így zajlott:
szurkolók:Agüero!!
műsorvezető:Kicsoda?Nem értem.
szurkolók:Agüero!(halk Rossi kiáltásokkal)
műsorvezető:aha értem Rossi!
-
#34183 Canna elhintette amúgy,hogy most a visszavonulása után egyeztetni fog a Juventus vezetőivel,hogy milyen szerepet szánnak neki a jövőben
hihetetlen,meg is van az első sérültünk,természetesen ki más mint a jó öreg Vincenzo aki két éve bajlódik már mindenével.megsérült a térde,lehet,hogy hónapokat kell kihagynia.természetesen így sem eladni nem lehet,se erőnléte nem lesz a későbbiekben... -
#34182 Soha többet nem csalózod a Juventust
http://nepstadion.blog.nepsport.hu/archives/2011/07/06/Soha_tobbet_nem_csalozod_a_Juventust/