Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csacsi
Angliában

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Grove4
Az olaszok több mint fele elkötelezett labdarúgó-szurkolónak vallja magát, és emelkedett az ultrák száma – derült ki az itáliai futball világában végzett felmérésbõl. A Juventus népszerûsége a legnagyobb, s a legtöbben az Internazionalét utálják.

A labdarúgás egyre népszerûbb Itáliában. Az olaszok 52.2 százaléka szorít egy konkrét csapatért, s annak mérkõzéseit rendszeresen követi. A közvélemény-kutató Demos és a La Repubblica napilap felmérése azt mutatja, hogy a foci iránti szenvedély 2005 óta tíz százalékponttal nõtt. A sportág szeretete (a megkérdezettek az amore kifejezést használták) az olasz társadalom minden rétegét áthatja, kor, nem, politikai meggyõzõdés és pozíció közötti különbségek nélkül. Itália az az ország, ahol a gyerekektõl a nagymamákig, a buszvezetõtõl a politikusig és a bíborosig mindenki szurkol.

A kutatás azt is kimutatta, hogy az utóbbi öt évben emelkedett a magukat „militáns" szurkolóknak nevezõ ultrák aránya. Válaszaikban a labdarúgás iránti szenvedélyük fokát az adható legmagasabb 9-10 ponttal értékelték. 2005-ben az ultrák aránya 15 százalék volt, jelenleg meghaladja a 22 százalékot. Nem számít újdonságnak, hogy tíz nõbõl négy vallja magát tifosónak. Az ultrákhoz azonban kevés nõ csatlakozik.

A futball iránti rajongás erõsödéséhez a felmérés szerint a politikában, a szakszervezetekben és az egyházban való csalódás vezetett. A szurkolók között fokozatosan emelkedik a munkanélküliek száma, akik így keresik önmegvalósításukat és a máshol elvesztett társadalmi elismertséget. A klub számukra viszonyítási pont: ha csapatuk gyõz, õk is sikeresnek érzik magukat.

Ez magyarázza a továbbra is a kedvenc csapat címét birtokló Juventus elsõ helyezését a népszerûségi rangsorban. A szurkolók 29 százaléka Juventus-drukkernek mondja magát. A torinói együttes ezt az elnyert trófeák számának köszönheti, de annak is, hogy a Juvét még ma is a (dél-olasz) északra vándorlók, a vidékiek csapatának tekintik. Az igazi torinóiak ugyanis a Torónak (Torino) szurkolnak. A Juventus támogatottságát a 2006-os bundabotrány, a Serie B, valamint az azóta sem túl fényes szereplés sem csökkentette (öt évvel ezelõtthöz képest négy százalékpontot sem veszített). A második kedvenc – jelentõs hátránnyal – az Inter (17%), majd a a Milan (14%), a Napoli (9.2%) és a Roma (7.4%) következik a sorban.

A mai szurkolók azonban nem járnak ki a stadionba. Az elõfizetéses sportcsatornákon nézik a meccseket a nappali díványán, a sarki presszóban vagy a csapatklubokban. A drukkerek 42.4 százalékának nemcsak saját kedvenc csapatuk, hanem ellenségük is van (2005-ben az arány 51 százalék volt). A leggyûlöltebb jelenleg az Inter (az öt évvel ezelõtti 6.4-rõl 16.1 százalékra ugrott az iránta érzett utálat), amely átvette a Juventus helyét (utóbbi indexe az öt esztendõvel ezelõtti 24.4 százalékról 13.4-re esett vissza).

Ami pedig a szurkolók politikai beállítottságát illeti, a felmérés azt mutatja, hogy a foci nem kis mértékben befolyásolja a szavazási preferenciákat. A miniszterelnök Silvio Berlusconi birtokolta Milan híveinek 40 százaléka a kormánypártra szavaz. A Milan ellen szurkolók fele az ellenzékkel szimpatizál. A Roma rajongóinak többsége balközép szavazónak vallja magát, a Lazio szurkolói jobbközépre hajlanak. Az Inter-drukkerek a bevándorlásellenes Északi Ligát választják, pedig egy szinte csakis idegenlégiósokra épülõ csapatért szorítanak.
(ADP portal)

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

limperatore
hol lesz a meccs?

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Csacsi
Nah, hát az idén a bajnokságban még veretlen Chelseat (eddig 5 meccs 5 gyõzelem 21 rúgott 1 kapott góllal állt.) ma megverte a Manchester City.

Jó elõjelek csütörtökre 😞

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Breki33
Delle Alpi

klikk
Breki33
A példa effektezve és kicsit belassítva megvágva

Breki33
Csak ha tudok jobbat flash-ban készíteni, vagy bárki más 😊

Azon gondolkozom, hogy a mostani bal oldala effektek nélkül maradna
jobb oldalra keresnék ilyen videót, elég egy jó minõségû youtube-s videó és pontos idõpont ahol látható
abból majd megcsinálom ilyenre aztán megpróbálom flash-ba

Zsolti9014
A háttér nekem is tetszik, a bannert meg úgyis azt írta Breki, hogy ideiglenes.

Hajrá Magyarország!

Trunks
A banner nekem nem tetszik, de ízlések és pofonok. A háttér viszont iszonyat jó, köszi.

A meccset nem láttam, de a gólok megint elég viccesre sikerültek. A 11-es pedig nem is lehetett volna ennél egyértelmûbb, ráadásul 0-1-nél... Storari pedig a gólokban eléggé benne volt, úgy érzem Buffon ezekbõl kettõt könnyedén hárított volna.

Ezért mondtam, hogy az Udinese elleni meccs után még kár volt örömtüzeket gyújtani, hogy mennyire jók vagyunk, mert sajnos nem vagyunk azok.

Amici di nessuno...

gercse
na ez így már nagyon zsír, ötletes, szép

Count Adyn
nagyon fasza lett itt minden vizuálisan😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

9csöves9
a háttér kurvajó<#eljen>

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Breki33
A háttérkép kép méretben

Majd ki akarom próbálni melyik mutat jobban különbözõ felbontásokban

A banner is ideiglenes flasht szeretnék készíteni
jó alapképek továbbra is jöhetnek, köszi.

limperatore
Lippi készen áll a visszatérésre

Három hónappal azt követõen, hogy felállt az olasz válogatott kispadjáról, a világbajnok mester Marcello Lippi úgy érzi, készen áll a visszatérésre.

"Jót tett nekem ez a kis pihenõ" - kezdte a La Gazzetta dello Sportnak adott nyilatkozatát a 62 esztendõs mester, majd hozzátette: "Ha kapok egy olyan ajánlatot, amely megfelelõ a számomra, akkor vissza fogok térni az edzõsködéshez."

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Zsolti9014
nem láttam én sem a meccset, digi nincs, este meg már nem volt idõm/energiám géphez jönni. szomorú vagyok kicsit, az Udinese ellen úgy éreztem elindult valami. Mindenesetre én szurkolok a csapatunknak továbbra is nagyon. Ez nem fog változni soha.

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
most nem tudom nézni a meccseket (off: angliába tettem át a székhelyem munka miatt, és mindig esti mûszakban vagyok...), de valahogy éreztem, hogy ez fog történni az elõzõ meccs után.
érdekes év elé nézünk ismét

Azért a -3-as gol átlagot tartják a srácok!!!! Nagyon nem jól van ez igy! Remélem nem lesz csúfosabb,mint a tavalyi év!?
otthon 3-ra kikapni egy Palermotol hova süllyedett egykori kedvenc csapatom?😞 márcsak Del Piero éltet itt...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

9csöves9
😄D

limperatore
legalább a bannert letudjátok már cserélni 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

9csöves9
szarok voltunk nem vitás,de én nem éreztem hogy jobb lenne ez a Palermo.amúgy milyen érdekes,Zamparini sírt a bíróknál,egybõl kedveskedett nekik a bíró sporttárs...

nono84
Leírná valaki, hogy mi a fasz van?!?

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Jó estét! A rémálom folytatódik!!! Az idei csapat sem jobb a tavalyinál! Nevetséges, cél a dobogó? Ilyen játékkal a city jövõ héten kitöm bennünket sajna! Ez van!
Csacsi
Idén mindig a második félidõben táltosodtunk meg....remélem ezt most is így lesz. Ki lehetne õket tömni.....csak aa végén kéne kicsit jobb koncentráció.

És imádom Del Pierót, de beadhatná más a szögleteket, mert egy sem jön be középre...mindig kifejelik.

majdnem 2-0

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Csacsi
A digi oldalán nem lehet nézni?

Amúgy www.myp2p.eu oldalon van rengeteg link.

Csacsi
Massimo Moratti szerint a Juventus felesleges köröket fut a calciopoli felülvizsgálatával kapcsolatban, Andrea Agnelli viszont hisz az igazságszolgáltatásban és mindent megtesz az elvett bajnoki címek visszaszerzése érdekében.

A nápolyi bíróság a FIGC elrendelésére újabb vizsgálatokat indított a calciopoli per kapcsán, de az Inter elnöke szkeptikus az üggyel kapcsolatban és kijelentette, hogy az Internek ítélt bajnoki cím teljesen jogos döntés alapján született.

„Láttam, hogy nagyon jókedvûek voltak a megbeszélés után. – utalt Moratti Giancarlo Abete és Andrea Agnelli találkozójára. Ez biztos azt jelenti, hogy közös állásponton vannak. Mindazonáltal én nem fogok találkozni Abete-vel. A scudettot méltán vonták meg, a következmények pedig teljesen normálisak voltak. Kitartok a véleményem mellett és nem azért, mert Inter szurkoló vagyok ” – nyilatkozta Moratti a Sky Sport Italiának.

A Juventus elnöke Andrea Agnelli nem sokat várt a válasszal:

„Úgy látszik Moratti elnök úr ideges. Ami minket illet, teljesen nyugodtak vagyunk semmi okunk idegeskedni. Az Inter ugyanígy érez? Nem tudom. Én csak arra akarok összpontosítani, ami a Juventussal történik. Nyugodtak vagyunk. Tudjuk mit tartalmaznak a bizonyítékok, a szövetség szintén tudja, így már csak az ítéletre várunk. A tények ismertek. Az Inter szintén kapcsolatban állt bizonyos tisztviselõkkel, mégis odaadták nekik a scudettot.”

Nah derüljön ki az igazság, és jöjjön vissza Moggi nyáron.

Én csak ennyit kérek.

nono84
esetleg streamet tud valaki?

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Grove4
Digi adja a meccset nyerni kellene, a Roma és a Milan is betlizett.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Trunks
Mekkora bannerre gondoltatok? Mármint hányszor hány pixel legyen kb.? Csak mert különbözõ méretûeket láttam itt.

Amici di nessuno...

Grove4

9csöves9
grat neki!nem vártam,hogy már az elején ilyen jó lesz,de ahogy egyre jobban jön meg az önbizalma,meccsrõl meccsre jobban játszik.mit meg nem adnék ha a balon Pavel jobbon meg õ osztogatná a zsugát😊

forzajuve5
Milos Krasic nem csak a teljesítménye miatt lehet boldog, de most a magánéletében is örömteli dolog történt: megszületett kislánya, Mila!

Gratuláció nekik!

Grove4
Van pár nagyobb meccsképem, majd du. felteszem, mert most mennem kell.

JUVEfun
Nemrég kinn voltam és azt hallottam,hogy katasztrofálisan csökkent a bérlet és jegy eladás és amikor a fan-nok nosztalgiáznak egy-egy eladott v. kölcsönadott játékosért akkor az azt jelenti , hogy nem nagyon jó a csapat ( a jelenlegi) . Az én véleményem , hogy még idõt kéne adni az új edzõnek,játékosnak stb... Igazi "JUVÉS" azt szereti ami van ,aki most játszik....ami a CSAPAT . Mindegy,hogy ki ment , ki maradt ..EZ A JUVENTUS

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

JUVEfun
Azok az archiválva vannak és azért fizetni kell (sajnos)

Breki33
Luciano Moggi, a zebrák korábbi transzfer guruja az elmúlt hét során már kinyilvánította fájdalmát a Juventus 3-3as végeredménnyel végzõdõ EL mérkõzést követõen, egy bezárt oroszlánhoz hasonlította önmagát, amiért nem tud segíteni szeretett "gárdáján".

Ismét megszólaltátták, nevezetesen a Studio Stadio:

"A Cesena-ban szereplõ Schelotto játéka nyûgözött le a legjobban idáig. Õ egy igazi bajnok, gyorsan le kellene igazolnia a Juventus-nak."

Kitért a torinóiak tegnapi diadalára is:

"Végre egy jó kis gyõzelem, mely nagyon kellett már, hogy magabiztosságot adjon. Krasic ismét megmutatta, hogy õ a legjobb igazolás, még akkor is ha nem egy különbséget tevõ bajnok."

"Október 3-án, az Inter elleni meccsen látjuk majd meg a Juve valós értékét, jelenleg csak egy negyedik helyre jó csapat."
Breki33
A jelenleg a Parma csapatát erõsítõ Sebastian Giovinco még a mai napig sem érti miért nem jutott elég játéklehetõséghez a zebráknál. Az apró termetû támadó még a Juventus játékosa, ám a szezon végeztével közös tulajdonba kerülhet.

"Amikor Diego érkezett, maradtam, hogy kijátszam kártyáim."

"Hat meccset játszottam Ferrara kezei alatt, ezek során néhány kiváló eredményt értünk el, melyeket követõen többet nem játszhattam, nem értem miért."

Az Atom Anti becenévre hallgató játékos az olasz média szerint hamarosan a válogatottba is behívást nyer , azt követõen, hogy Prandelli kijelentette, új "arcokra" is számít majd az elkövezkezendõ EB selejtezõk során
Breki33
és ahova dolgoztok nincs olyan hely ahonnan lehet válogatni?

gercse
Na látom gyûlik azért az alapanyag, csak így tovább, én hulla vagyok, de remélem be tudok szállni majd holnap, addig is jó munkát

Breki33
Támadt egy ötletem ezt össze lehetne hozni a #31677-vel úgy hogy a bal oldali layer helyére berakom a fejeket egy magasságba hozom

és akkor még találni kéne valami jó Juvés dolgot amire könyököl :-)
csak most nincs ott ps-em meg már fáradt is vagyok hozzá, de ha esetleg másnak is bejön az ötlet egy próbát megér, bár lehet inkább háttérkép lesz belõle 😛
JUVEfun

JUVEfun

JUVEfun
Juvés max. idegenbeli és az is a szégyenteljes tavalyi évbõl. Régen sokat csináltam amig Pipo /Inzaghi/ "örök" kedvencem itt játszott... (majd azért körül nézek)

gercse
<#wow1> elszántan vicsorít, jó kép, címeren lehetne dolgozni esetleg

Matthew Prosac
adom. szép

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

gercse
Holnap du. neki állok én is vadászni képek után, hátha találok vmit, ami jól mutathat, egyébként szerintem mindenki írhatna véleményt, vagy pár szót, hogy mi az elképzelése, vagy, hogy mindegy, stb.
csak azért, mert szoktunk itt lenni sokkal többen, több szem meg többet lát 😊

Breki33
Mutatok egy példát, hogy milyenekre gondolok
ez szerintem nagyon jó pl

Breki33
jó de szerintem kicsi

tényleg neked nincsenek jó képeid élõben kintrõl?
Breki33
igazad van csak kéne jó stadionos kép

sajna nekem a mostani stadion annyira nem tetszik Delle Alpi nekem sokkal szebb volt