Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
egyébként össze tudom nyomni kisebbre is, de akkor nem szép
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
és nincs kedvem és idõm most napokat szórakozni saját létrehozásával képeket feltölteni, hogy
aztán vki kijelentse, hogy neki egyáltalán nem tetszik :-)
de miért a milan elleni meccsrõl van? legutóbbi meccs képeivel kéne...vagy béta verzió?😄
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Ettõl a gyõzelemtõl azért nem kell még lefosni a bokánkat, mert a védelem egy katasztrófa, ott javulni kell! Kicsit olyan a taktikánk, hogy lõjünk többet, mint amennyit kapunk.
Amúgy csak én láttam úgy, hogy Bonucci gólja nem is az õ gólja volt, hanem öngól?
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Delneritõl nagyon szimpi volt,hogy a meccs végén nem engedte a srácokat az öltözõbe,hanem odaküldte õket az ultrákhoz.Melo ugrált is a chi non salta nerazzurro-ra😄
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Egyébként csak én gondolom, hogy KRASIC az új NEDVED? <#idiota>#idiota>
(A baloldali kép a mai meccsrõl származik... (Nemzetisport.hu) Basszus nem csak kinézetre tiszta Nedved a srác... <#taps>#taps>)
FORZA JUVE!
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
egyszer csak sikerül majd találni egy stabil összeállítást 😊
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
pont akartam említeni,hogy ki kéne próbálni Rinaudot(mondjuk én középre gondoltam)
más: Trezegól 11-esbõl ismét betalált,Diego 2 gólpasszt adott,Seba pedig kb 4 hétre kidõlt.egyébként Seba elõzõ meccsét Prandelli a helyszínen nézte végig
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Mondom ezt úgy hogy nyár elején én is azt mondtam minek kapust venni legyen Manninger az elsõ számú kapus.
Mellesleg nekem a Delle Alpi a legszebb stadion volt anno, szeretném ismét régi pompájában látni. 😊
Hajrá Magyarország!
védjen Manninger...
Elvileg jövõ szezonra már kész lesz az új stadion. Kíváncsian várom.
Amici di nessuno...
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...