Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grove4
Nagyon jó így. Ötlet, hogy ne kelljen állandóan frissíteni, felrakhatnánk pl. õket : Buffon-Chiellini-Bonucci-Legro-Pepe-Melo-Marchisio-Krasic-Ale-Q-Amauri

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Breki33
pedig elég nagy, én már vártam mikor kritizálja valaki 😛

egyébként össze tudom nyomni kisebbre is, de akkor nem szép
Lacee86
Basszus, most vettem csak észre ezeket a fényképeket! Hát összef*som magam ettõl a megoldástól, nagyon zsír! 😄 <#eljen>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Breki33
talán azért mert Flickr vagy Picasa RSS feed kellene hozzá
és nincs kedvem és idõm most napokat szórakozni saját létrehozásával képeket feltölteni, hogy
aztán vki kijelentse, hogy neki egyáltalán nem tetszik :-)
szucsy89
de zsír ez a fényképes megoldás😄

de miért a milan elleni meccsrõl van? legutóbbi meccs képeivel kéne...vagy béta verzió?😄
Grove4
Amauri jobb bokaficam sérülést szenvedett. A brazil támadót ma alaposabban is kivizsgálják, hogy kiderüljön mennyit kell kihagynia.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Én nagyon örülök annak, hogy végre megvan a méltó utódja Nedvednek. Remélem, hogy ez a meccs egy új lendületet ad a csapatnak.
Grove4
Hol találok nagy felbontású képeket a meccsrõl?

Grove4
Krasic elõtt le a kalappal, én pont azon gondolkoztam meccs elõtt, hogy most mesterháramst rúghat. kétség kívûl õ az új Pavel <#eljen>

Ettõl a gyõzelemtõl azért nem kell még lefosni a bokánkat, mert a védelem egy katasztrófa, ott javulni kell! Kicsit olyan a taktikánk, hogy lõjünk többet, mint amennyit kapunk.

Amúgy csak én láttam úgy, hogy Bonucci gólja nem is az õ gólja volt, hanem öngól?

Egyetértek, sõt, ha így folytatja, még jobbá is válhat, mint Nedved. Ez a mesterhármas remélem felspannolja még jobban a srácot, és még motiváltabb lesz. Én szurkolok neki! 😊
limperatore
ha van egy kis esze beniteznek santont teszi oda, vagy zanettit ha játszhat végre 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

WuFraZselic
hát ti tényleg csak más csapatokban reménykedhettek 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

szucsy89
remélem intert megcsapjátok :p
Breki33
Lacee86
Részletkérdés. xD

9csöves9
na ez nagyon kellett.Krasic kibaszott jó,ha nem lõtt volna 3-t akkor is ez lenne a véleményem.mondjuk nem kicsit fostam a végén,hogy kap még egy sárgát és kihagyja a derbit.Delneri helyében lehoztam volna.pont ez a poszt ahol nagyon meg lehetne fogni õket,pláne ha marad Chivu balhátvédben.bója szerepet játszana az egész meccsen😊

Delneritõl nagyon szimpi volt,hogy a meccs végén nem engedte a srácokat az öltözõbe,hanem odaküldte õket az ultrákhoz.Melo ugrált is a chi non salta nerazzurro-ra😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

limperatore
de kapta is a legtöbbet 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Lacee86
Hát ez a gyõzelem tényleg nagyon kellett. Azért azt jó látni, h eddig a Juve szerezte a legtöbb gólt a bajnokságban.

cassoneitaly
Úgy kellett a gyõzelem, mint egy falat kenyér. De lényeg, hogy megvan! Csak próbáljunk valamit ott hátul helyrehozni, és törjünk elõre! <#nyes>
Egyébként csak én gondolom, hogy KRASIC az új NEDVED? <#idiota>

(A baloldali kép a mai meccsrõl származik... (Nemzetisport.hu) Basszus nem csak kinézetre tiszta Nedved a srác... <#taps>)

FORZA JUVE!

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Azért a védelem megint megmutatja mit tud.

Ha egyszer Krasic beindul😊

Breki33
Mesterhármas igaz nem klasszikus 😊
Breki33
akkor ki rúgná a harmadik gólt? P
most lõtt gólt 😊 bár eddig én is ezt mondtam 😄

Grove4
Bonucci helyett kezdhetett volna Legro szvsz.

Fabio Capello
Kapcsolódó: Trezegól duplázott...

jo a védelem <#eljen> kezdõdik...

limperatore
azért martinez se kutya 😄

nono84
Krasic jó vétel

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

1:0 😊

Csacsi
valakinek mûködõ link?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

forzajuve5
hát ez így érdekes lenne/lesz. megint olyan csapat megy ki amelyik nincs összeszokva.
egyszer csak sikerül majd találni egy stabil összeállítást 😊

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

9csöves9
a sky szerint így állunk fel: Storari-Grygera,Chiello,Bonucci,Rinaudo,-Pepe,Melo,Aqua,Milos-Ama,Q

pont akartam említeni,hogy ki kéne próbálni Rinaudot(mondjuk én középre gondoltam)

más: Trezegól 11-esbõl ismét betalált,Diego 2 gólpasszt adott,Seba pedig kb 4 hétre kidõlt.egyébként Seba elõzõ meccsét Prandelli a helyszínen nézte végig

JUVEfun
Egy kapus a csapat alapja , azt nem lehet rotálni , arra kell építeni ! Szerintem meg nem rossz kapus csak az a baj , hogy Buffon a mérce , hozzá képest meg mindenki rosszabb

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

9csöves9
nekem sincs semmi bajom vele,de ha van 2 kb azonos képességû kapusunk akkor rotálni kellene szerintem.bár az látszik,hogy Delneri alapból nem a rotáció híve...

Breki33
ezért írtam a talánt

de eddig mindenki egyöntetûen dicsérte itt is
Csacsi
Szerintem az elsõ gólban nem volt benne. Az elsõ lövést megfogta, a másodikról nem tehetett. A védõknek kellett volna elõbb kapcsolniuk.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

gercse
Én meg pont akartam Storarit, mert úgy gondoltam sokkal megbízhatóbb, és bravúrkapus, de eddig nem ezt látom tõle, Manninger meg állandó teljesítményt tud hozni, mindegy, nehéz értékelni a kapusokat, fõleg objektíven

Breki33
Az elsõ és azt hiszem a harmadik gólban talán benne volt, de azért túlzásnak érzem, hogy nem kell nekünk, eddig mindenki csak dicsérte õt 😊

Mondom ezt úgy hogy nyár elején én is azt mondtam minek kapust venni legyen Manninger az elsõ számú kapus.
Zsolti9014
nem láttam az elõzõ meccset, de valami gond volt Storarival?

Mellesleg nekem a Delle Alpi a legszebb stadion volt anno, szeretném ismét régi pompájában látni. 😊

Hajrá Magyarország!

gercse
én is õt raknám be, lehet nem kellett volna Storari nekünk

9csöves9
Motta, Chiellini, Felipe Melo, Sissoko, Marchisio, Iaquinta, Del Piero, Amauri, Manninger, Aquilani, Quagliarella, Bonucci, Lanzafame, Grygera, Pepe, Martinez, Rinaudo, Krasic, Storari, Costantino, Legrottaglie

védjen Manninger...

Breki33
Nekem se tetszenek pár éve nagyon jó labdák voltak azóta évrõl évre rondábbak lesznek, most nem a szinekre értve.
Trunks
Mondjuk ezek a rózsaszín lasztik elég undorítóan néznek ki...

Amici di nessuno...

Trunks
Akit amúgy érdekel, egy kis érdekesség a Delle Alpiról. Mintha Magyarországon építették volna, annyira el lett szúrva. A legfontosabb azonban: "The Stadio Delle Alpi will not be remembered for it's atmosphere, but for the trophies conquered there, great games and the great players who played there (Baggio, Del Piero, Zidane)."

Elvileg jövõ szezonra már kész lesz az új stadion. Kíváncsian várom.

Amici di nessuno...

Breki33
Hát a kisképekhez nem megy, de majd vhogy megoldjuk

lehet ilyesmi lesz alul

JUVEfun
Amíg nyerünk ez marad (banner) Jó lett <#eljen> Grat...<#worship>

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Breki33
Voltak durvább képek is azokat nemis raktam be eztis direkt csak linkeltem

Az igazi képe

Trunks
Majdnem elsírtam magam, szomorú így látni. <#rinya>

Amici di nessuno...