44078
-
#34261 5 millát kell most érte fizetni,3 milliót 2012.06.30-ig és 2,5 milliót 2012.12.31-ig.valamint 2 millió bónusz is ütheti a Leverkusen markát jó szereplés esetén.Vidal 5 évre írt alá és 2,5-3 millió között pletykálják a fizetését.szerintem elég diszkontáron sikerült megszerezni és egészen hihetetlen,de Moggi is elégedett a megszerzésével,szerinte tökéletesen kiegészítik majd egymást Pirloval.ilyenre sem mostanában volt példa...
-
#34260 Melo is rajt van már a hivatalos oldalon.1,5 millióért megy most és 13-ért megvehetik -
#34259 Vidal végzett az orvosi vizsgálatokkal,holnap aláír
-
#34258 Nso is hivatalosnak írja a törökök oldalára hivatkozva. Mondjuk szerintük 3 millióért végleg meg is vehetik jövőre. :D Viszont a Galata oldalán lévő hír google fordítóval még csak annyi, hogy elkezdődtek a tárgyalások. -
#34257 footballpress azt írja, hogy official, mondjuk a klubok hivatalos honlapján tényleg nincs róla semmi. -
#34256 Marchisio,Pazienza
#34255:még nem hivatalos,szóval lehet,hogy kamu.én is jobban örülnék ha mondjuk megvennék 15 milláért -
#34255 erre nem tudok rájönni, hogy ez miért jó most így...
mert még ha megvennék rendes összegért, akkor azt mondom beleférhet, bár akkor sem örülnék neki. de kölcsönbe baromira semmi értelme. max. annyi, hogy esetleg ő akart ennyire elmenni...
legalább opcióval vitték? -
#34254 hm, az elég kígyó. és ha sissoko is megy, akkor lesz egy kemény pirlo-vidal belső kp, padon meg... senki? -
#34253 akkor az ő árából se fogunk már sokat látni -
#34252 Melo kölcsönbe megy a Galatához:o 2 millió eurót fizetnek és teljesen állják a fizetését -
#34251 :DDDDDDDDDDDDD ez mekkora -
#34250 igen,ma orvosi és elvileg holnap mutatják be -
#34249 hát amennyiben jók a fogai, ja -
#34248 Akkor Vidal 99% csak a hivatalos bejelentés van hátra kb? -
#34247 na neki is tetszeni fog legalább a vendégmezünk -
#34246 -
#34245 Ez kész. :)
És üdv nálunk, Vidal! -
#34244 "Vidal egy pusztításra született, korcs lelkű bérgyilkos, akihez fogható kullancs nem sok szaladgál a világban. De legalább rokonszenves a kinézete. Ha a Liget térre születik, most egy sötétkék Opel Calibrában hallgatna Ogli G-t és a környezete csak azt várná, mikor fedezik fel ezt a rusnya pofát a Machete 2-höz. Mi addig is nézzük a finom modorát és bízzunk Rodriguez szemében." -
#34243 ki ez a páva?! :D -
#34242 megérkezett.nagyonvad:D
-
#34241 há' szerintem se... :)
amúgy milyen meglepő, hogy tegnap nem jelentették be Rossit... :D -
#34240 Bonuccit ne adjuk már könyörgöm... -
#34239 Néhány rövidhír innen-onnan (olasz lapok, juventushungary.hu, stb.)
Sissoko a Stoke-ba tart.
Melo a PSG-é lehet.
Vargas iránt a Fio szerint nem érdeklődtünk még, ugyanakkor azt mondják, hogy Bonucci és Martínez is a Lilákokhoz kerülhet cserébe.
Ha ez megtörténik, Kjaer érkezhet Bonucci helyére.
Cáceres állítólag visszajöhet, de annyira nem akarják elengedni.
-
#34238 gyönyörű stadionunk lesz! :D -
#34237 Vidal tegnap este szállt repülőre Chilében és ott nyilatkozott is az újságíróknak.Nagyon boldog és ez egy hatalmas lépés a karrierjében.23 évesen elég idősnek érzi magát ahhoz,hogy Európa legnagyobb klubjai között játsszon.Több klub is megkereste,köztük a Bayern is,de mivel a Leverkusen hallani sem akart arról,hogy nekik adják így nem nagyon foglalkoztak az üggyel.Beszélt arról is,hogy korábbi klubja a Colo Colo 30%-t kap az átigazolási díjából és örül,hogy így tudja szponzorálni volt csapatát,ezzel is segítve a bajnoki cím megszerzését.Szóbahozták Salas itteni besülését,erre csak annyit mondott,hogy nem foglalkozik vele,elég tapasztalatot szerzett Németországban ahhoz,hogy csodálatos dolgokat vigyen itt véghez.
Gondolom ha nem került légörvénybe,vagy nem tört ki Izlandon egy vulkán akkor ma át is eshet a szükséges ceremónián.(teszem hozzá,szerintem egyszerűbb lenne,ha Chiléből inkább az államokban tartózkodó csapattársaihoz utazna,de hát gondolom nem akar a Copa után rögtön edzésbe állni) -
#34236 alakul:)
-
#34235 Moggi gondolatai. -
#34234 nyilván, de jobb lenne 3 "állat", amelyikből bármelyik kettő játszhat és nincs gond:D -
#34233 Almiron, Ekdal és Giandonato a Cesenába kerülhet, Bonuccit Vargasért adnánk.
Ezt meg állítólag Rossi mondta, ma 12.00-kor jelent meg: "When in January I extended my deal, I've done it, because I wanted. I'm a player of Villarreal and I want to stay here for so long".
Szóval lehet az lesz a vége, hogy se Rossi, se Agüero, de akkor megint lehet gratulálni a Kancsalnak.
Más kérdés, hogy szerintem a Quagliarella-Matri páros elég állat lehet majd. -
#34232 állítólag Vidal alá is írta a szerződését. 5 évre szól, évi 3 milliót keres. 12 millió volt a vételára.
mindenhol jókat írnak róla, de én még nem láttam játszani. mindenesetre jó lenne ha végre egy igazolásunk be is válna :) -
#34231 a másik ami még ok lehet,az Conte.elképzelhető,hogy nem akar ideggyenge brazilokkal dolgozni,na meg azért azt is valljuk be,hogy Melo nem a sebességéről volt híres.és mivel Pirlo a kezdőbe jött,ketten együtt szerepeltetni őket öngyilkosság lenne. -
#34230 állítólag keveselte a fizetését, és kapott egy jó ajánlatot Európából(valószínűleg Galata,PSG) és ő akart távozni. -
#34229 Mi az istenért adjuk el Melót? De tényleg, most mi tudja indokolni az ő eladását? Vicc már ami itt megy. Azt hittem kicsit jobbra fordulnak a dolgok, de nem... -
#34228 ez a studio sport komoly egy lap lehet,2 hete még fillérre tudták mennyit fog nálunk Agüero keresni:) -
#34227 Olasz értesülések szerint a Juventus a mai nap folyamán véglegesítheti Giuseppe Rossi átigazolását. A Studio Sport állítja, a Villareallal folyó tárgyalások már a végső részleteknél tartanak, és ma be is fejeződnek.
A Studio Sport tudni véli, hogy a játékos 25 millió €-ért, plusz 4 millió €-s teljesítménytől függő bónuszért írhat alá. A játékos neve ráadásul a kínai, nyári edzőtáborba utazók között sem szerepel. Pepito ára így lényegesen alacsonyabb, mint a Villareal eredeti, 30 millió €-s árcédulája, bár az esetleges bónuszokkal nagyon közel kerülhet hozzá.
(JuventusHungary) -
#34226 A Studio Sport c. lap (az mi amúgy?) szerint Rossit ma bejelenthetik.
A Corriere meg aszongya, rárepültünk Kjaerre is. -
#34225 De jó lenne ha nem esnénk két pad közt a betonra... -
#34224 Tiago -
#34223 ma egész nap arról szóltak a hírek,hogy Rossi ma nem játszik a Villarreal felkészülési meccsén hanem aláír 23-29 millió zsetonért.természetesen játszott és ő lőtte a győztes gólt is:)
Melo nyilatkozott,azt mondta távozik a csapattól,de nem Brazíliába.azt is elhintette,hogy jobb ajánlatai vannak mint amit most keres.
és a legfontosabbat a végére hagytam:HIVATALOS,TIAGO SZERZŐDÉSÉT FELBONTOTTA A KLUB!!! -