44078
-
#34301 másfél éve csak 1-2 meccsre lehet zsinórban bevetni,erre nem lehet építeni.a sérülései mellett mindig van neki ramadán meg Afrika kupa,lehetlen így normálisan formába jönni.sajnos már nem sok hasznunk volt belőle -
#34300 hát ez kemény, szellős lesz a pálya közepe... hiába jöttek a helyükre, azért ő és melo elég jó vkp-k voltak... -
#34299 hát Enyókám örülök,hogy így látod,én még nem vagyok elégedett.kell egy balszélső mindenképp anélkül neki se menjünk az idénynek.aztán még kéne egy hátvéd és egy csatár is... -
#34298 Momo-Psg hivatalos
én bírtam nagyon,de itt volt az ideje. -
#34297 pedig de jó lett volna Agüerot látni a Serie A-ban... még néztem volna pár Juve meccset is :P Bár így is fogok Pirlo miatt... azért még Rossit meg Bastost remélem megszerzitek, de legalább az egyik mindenképp kéne még... szerintem :D -
#34296 nekem alapvetően nincs Vucsiniccsel bajom, de semmi előrelépést nem jelentene a szerződtetése. Kb. egy jó formában lévő Iaquinta szintje (bár amikor Jakinak megy, lehet hogy inkább ő a jobb), Tonitól befejezésben elmarad, míg Matritól, Quagliarellától és Alextól mindenben. Amauri az egyetlen a keretben, akitől egyértelműen mindenben jobb. -
kretyás #34295 ne legyetek ennyire pesszimisták sztem, mint laikus azt mondom, jól igazoltatok most :) de majd elválik, saját vélemény -
#34294 mármint a 6-10 helyig. ott lesz esélyünk -
kretyás #34293 basszus... kurva erős a keretetek!
az biztos h idén lesz keresnivalótok minden téren... csak ügyesen -
#34292 -1 valakinek -
#34291 a képességeit nem vitatom,de nem előrelépés.emelett flegma,akaratgyenge,az előző szezon után meg az önbizalma is a béka segge alatt lehet.ilyen mentalitású játékosra nincs szükség
a mostani Toninál talán jobb,de helyzetkihasználásból vehetne tőle egy párszáz leckét.Matrit inkább nem is mondom,szerintem jópáran megfognak lepődni milyen szezont fog futni.már ha egyáltalán valakinek a tavalyi 20 gólja után meglepetést tud okozni valakinek -
karajjj #34290 Bojinov kategória kb -
#34289 nemtom miért nem szereted vucinicet, lehet volt pár hibája ettől függetlenül nagyon jó csatár, jobb mint toni meg matri -
#34288 gyönyörű stadion,kis ékszerdoboz -
#34287 best of Vucinic az előző idényből
-
karajjj #34286 komolyan? :| -
#34285 nem hiszem el...úgy néz ki Vucinic lesz a nagy csatárigazolás...komolyan mondom összefosom magam,pláne ha még ezzel azt is gondolják,hogy balszélső sem kell mert ott is elvan.kibaszott dühítő ami itt megy -
#34284 elkezdtünk füvezni.müncheniek csinálják,remélem nem rejtettek el aknákat,hogy megleckéztessék Vidalt.
-
#34283 9-13-ig veszélyes lesz...sajnálom,hogy rögtön Udinében kezdünk,oda ki akartam jutni:(
1° GIORNATA (28/8 - 29/1) - Udinese-Juventus
2° GIORNATA (11/9 - 1/2) - Juventus-Parma
3° GIORNATA (18/9 - 5/2) - Siena-Juventus
4° GIORNATA (21/9 - 12/2) - Juventus-Bologna
5° GIORNATA (25/9 - 19/2) - Catania-Juventus
6° GIORNATA (2/10 - 26/2) - Juventus-Milan
7° GIORNATA (16/10 - 4/3) - Chievo-Juventus
8° GIORNATA (23/10 - 11/3) - Juventus-Genoa
9° GIORNATA (26/10 - 18/3) - Juventus-Fiorentina
10°GIORNATA (30/10 - 25/3) - Inter-Juventus
11°GIORNATA (6/11 - 1/4) - Napoli-Juventus
12°GIORNATA (20/11 - 8/4) - Juventus-Palermo
13°GIORNATA (27/11 - 11/4) - Lazio-Juventus
14°GIORNATA (4/12 - 15/4) - Juventus-Cesena
15°GIORNATA (11/12 - 22/4) - Roma-Juventus
16°GIORNATA (18/12 - 29/4) - Juventus-Novara
17°GIORNATA (7/1 - 2/5) - Lecce-Juventus
18°GIORNATA (14/1 - 6/5) - Juventus-Cagliari
19°GIORNATA (21/1 - 13/5) - Atalanta-Juventus -
#34282 ezek persze érthető dolgok, csak akkor feleslegesen hülyítik a népet. jó, mondjuk az uborkaszezon erre is való. -
#34281 Rossi ügybe bekavart Cazorla elengedése,de ő szerintem hozható.arról is szólnak hírek,hogy a Villarreal bl-selejtezői után jönne csak.
Agüero esetében sajnos szembe kellett nézni a valósággal,ennyit nem lehet érte kifizetni.az átigazolási összeggel és a fizetésével 5 évre több mint 100 millióba került volna...ekkora összegért évente 50 gólt kellett volna lőnie legalább -
#34280 most ahogy olvasom, Berbatov neve is felröppent pletykaként. De amilyen profik ezek Kancsalék, a vége tényleg Vucsinics lesz, akit én elismerek, de nem kéne...
Sőt, már nem is az idegesít, hogy nem tudjuk megszerezni se Agüerót, se Rossit (ha tényleg ez lesz a vége), hanem az, hogy lassan már akárkit is akarnak hozni, ideje lenne a végére járni, hogy kész keretünk legyen. Ugyanis elvileg itt most csapatépítés folyik, ott pedig minden nap számít.
A City meg olajostul, sejkestül tehet egy szívességet...állítólag Nasrival is közel a megegyezésük. Mondjuk a játékosokat is minősíti, hogy egy zsák pénzért elmennek egy olyan klubba, ahol aztán hamarosan megpályázhatják a kispadot, mert a keretük mérete mellett a Vörös Hadsereg szégyenkezve elbújhat.
Pedig ezt a Nasri gyereket még Marseille-es korában is nagyon szívesen láttam volna nálunk... -
#34279 És be fog következni a két pad között pofára esés úgy néz ki, Agüerot elvitte a City, a Rossi-ügyben pedig semmi de semmi előrehaladás... -
#34278 Sosem értettem, hogy a tehetségesebb fiatalokat miért kell rögtön kölcsönadni, Mottát pl. meg miért kell megvenni? Amikor eleve hosszú a szezon és a padra biztos, hogy nem fogunk tudni igazolni minőségi cseréket. Ilyenkor jönnének jól a Pasquato féle fiatalok, akiket simán be lehetne dobni a kisebb csapatok ellen a mély vízbe. Bennük él a bizonyítási vágy és sokkal rosszabbak egy Martíneztől nem lehetnek, sőőőt! -
#34277 itteni idő szerint ma hajnalban játszottunk a Club America ellen.nyertünk 1-0-ra,a 30. perc körül félbeszakadt a meccs,olyan vihar volt,azt hittem nem is folytatják.a játék nem volt annyira rossz,bár nagyon nehézkesen megy a támadásépítés.ami pozitívum az a Krasic-Lichtsteiner páros együttműködése,nagyon jól megértik egymást és alapból Licht eddig kurvajó vételnek tűnik.ha lenne egy ilyen páros a bal oldalon akkor jelentősen javulna a játékunk.balszélen Pasquato-De Ceglie páros volt,Pasqua lőtte a győztes gólt és amúgy is ígéretesen mozgott.jól cselez,gyors,bátran próbálkozik azonban gyenge,könnyen elnyomják.szerintem érdemes lenne itt tartani,De Silvestroval együtt.Pirlo kurva nagy labdákat adott,alig volt rossz átadása,viszont jópárszor elkúrta egy-egy tötymörgős labdavesztéssel.az erőnlét alakul, most pl. a 70. perc környékén cserélt először embereket Conte,gondolom kiváncsi volt ki hogyan bírja.az amerikai túra utolsó meccse pénteken lesz ugyancsak hajnalban.
-
#34276 :D kb -
#34275 hogyne.a következő nyáron esküszöm fel fogok jegyezni minden pletykát az ilyen szennyektől és megnézem,hogy mennyi válik be belőle.olyan 0-10% közé teszem saccra,de lehet 0 és 1 közötti intervallumot kéne nézni -
#34274 kvájjárellá mehetne cserébe vargasért -
#34273 az első mondat után azt hittem valami juventusigazolasok.gportal.atw.hu oldalról másoltál :DDD -
#34272 állítólag Conte telefonált egyet Marottának az USA-ból (erre van pénz mi?:D)
:SDASD:AASD_DAS_ de hülye vagy :D -
#34271 állítólag Conte telefonált egyet Marottának az USA-ból (erre van pénz mi?:D),hogy neki aztán nagyon kell még egy középhátvéd.ezzel párhuzamosan ugye Uruguay megnyerte a Copát,így el is kezdték pletykálni a firkászok Luganot és Coatest.szerintem mindkettő kurvajó,amúgy is bírom az urukat a Montero,Recoba,Dario Silva stb. féle időkből.Luganot már régebben is pletykálták velünk,amikor lejárt volna a szerződése a Fenernél.szerintem nem lenne drága és simán jó lenne.
Coates nem annyira ismert még,mivel csak 20 éves,de nagyon tehetséges.közel 2 méter magas,van spanyol útlevele és az ügynöke elejtette,hogy az elmúlt héten vagy 20 helyről megkeresték köztük egy nagy történelemmel rendelkező,nagy olasz klub is,de nem nevezheti meg. -
#34270 Agüero perpill úgy néz ki megy a Citybe,de már egy hete azt irogatják,hogy éppen egy Manchesterben tartó repülőn van.lassan mehet az a gép.
szerintem lett volna rá lehetőség,hogy leigazoljuk,de tény hogy kibaszottul drága és nem feltétlenül,a csatárposztra kéne ennyi lóvét költeni.pláne,hogy itt van Q és Matri is már.Agüero leigazolása erődemonstrációnak lett volna fontos.hogy megmutassa a klub,hogy ittvagyunk,van lóvé és olyan játékost tudunk megszerezni akit Real Madrid,Chelsea stb. szintű klubok is vadásztak.
Rossiról is nagy a csend,ellentétben Vuciniccsal,akit ha idehoz Marotta,esküszöm,hogy kitépem a jobbik szemét és odaadom a macskámnak. -
#34269 nem,Juvés gyerek -
#34268 gondolom interesek készítették xdd -
#34267 -
#34266 faszán beemelte, jó még mindig az öreg a háznál :)
ezt a mezt nem tudom hogy gondolták..., nagyon brutál szar színe van, valami szebb árnyalattal is próbálkozhattak volna, ha már rózsaszín -
#34265 DP igen szép gólt lőtt, de ez a mez... hát no comment :D
-
#34264 foci éjszakai baglyoknak...
01.00 Juventus-Sporting Lisboa
streamek: -
#34263 Wait. What? A mi 10 millás ajánlatunkat visszadobta a Leverkusen, nem hiszem, hogy fél millán vacilláltak volna... de gecik :D -