44078
-
#34342 Ha érdekel valakit út az Inter-Juvéra, az írjon privátba. 40.000 ft amiben benne van jegy, út, hotel reggelivel, egy buli valamint szurkolói foci Milánóban műfüves pályán. Már több juvés is jelentkezett -
#34341 Marotta nyilatkozott:
-jönni fog egy balszélső és egy középhátvéd.neveket nem mondd inkább,mert az csak megnehezíti az átigazolásokat
-Bonucci iránt tényleg érdeklődött a Zenit,de marad hiszen nagyon tehetséges és csak az első idényén van túl
a csapat Chiusa di Pesioba tette át a székhelyét,27 játékossal dolgozik Conte.ezen a listán nem szerepel Amauri és Grosso sem,pedig hálisten remek egészségnek örvendenek.Vidal még szabadságon van,elvileg a héten csatlakozik -
#34340 -
-
#34337 lassan lezárul a bérletárusítás,eladják az összeset
-
#34336 -
#34335 holnap lesz Van der Sar búcsúmeccse Amsterdamban,elvileg Alex is játszani fog -
#34334 ez valami elképesztően hülye vicc lehet.fel nem tudom fogni miért lenne jó az,hogy a legjobbjainkat 1-2 év után elzavarjuk,jópár vérszívó hulladék meg 3 év után is a nyakunkon van/volt.falnak megyek ha ez igaz -
#34333 remélhetőleg az csak pletyka. ha nem, akkor nókomment... -
#34332 Elvileg Q-t adnánk Vargasért cserébe, mert az olasznak nem jó a viszonya Contéval. Ez nagyon remélem, hogy valami óriási nagy tréfa, mert Q a legjobb csatárunk, Conte meg megtanulhatná, hogy nem spanolni kell a játékosokkal, hanem észrevenni, hogy az akit el akar üldözni, az egyik legjobb góllövőnk. Nagyon remélem, hogy Vucinic nem Q pótlására érkezett. Minek kell elbarmolni azt a szekciót, ahol jók vagyunk???? -
#34331 Hát én mondjuk adnék értem egy Martinezt 3 év alatt hamár egy árban vannak, idén mondjuk a bal lábát:D -
#34330 15 milliót fizetünk 3 év alatt.
-
#34329 na a videjó meg lemaradt
-
#34328 :DD
kis érdekesség 2006ból
Vucinic mesterhármas,3 Krasic asszisztból:) -
#34327 A padra már jókat igazoltunk, most kéne pár ember a kezdőbe is:DD -
#34326 -
#34325 egyetértek mindenben. Cassano egy zseni, Conte kezelni is tudná szerintem, de már nem lesz fiatalabb ő se, meg a hisztije se hiányzik. -
#34324 ha már itt van én se fogom köpködni,bízok benne hogy jó lesz.amúgy az olasz sajtó,meg különböző szemilyésegek egyöntetűen jó igazolásnak tartják(Moggi is).ha nem balszélsőnek hozzák és nem lesz bérelt helye a kezdőben,hanem szépen megküzd a többiekkel akkor elfogadom.
Bonuccit nem szabadna elengedni viszont egy tapasztaltabb védő elkéne.Alexet a Chelseaből és Luganot pletykálják mindkettővel elégedett lennék.
Amauriból meg pénzt kéne szerezni,Cassano játékát szeretem,de nem kell ő már ide -
#34323 Egyébként a Zenit vinné Bonuccit, aztán szóba került egy Amauri-Cassano csere (na persze, majd a Milannak pont az a gyökér kellene). Mellesleg Cassanót a Palermónak is beajánlották állítólag.
A bal szélre Bastoson kívül Nani, Afellay és Perotti neve merült fel.
Conte meg azt mondja, Vucsinics méltó arra, hogy itt játsszon.
Ja, és a Mesternek meg boldog születésnapot, tegnap ünnepelte a 42-t. :) -
#34322 Mivel nem akarok addig ítélkezni, amíg nem lépett pályára Juve-mezben, így Isten hozta, és sok sikert neki! -
#34321 Vucinic Torinóban van,ma átesik az orvosi vizsgálatokon -
#34320 Vucsinicsnek a képességeivel nincsen probléma, csak kb. a mentalitása mint Cassanóé. Mindkettejükben sokkal több lett volna. Cserének még azt mondanám jó is lenne, ha nem lett volna az előző szezon+16 milla a vicc kategória. Amikor hallottam, hogy távozhat a Romától, gondoltam jó ha 8 milliót kapnak érte, erre persze minket le lehet húzni ennyivel... Pedig egész ígéretesen indult a mercato, de úgy látszik a rózsaszín undormány bemutatása óta lejtmenetbe kapcsoltunk. -
#34319 -
#34318 A Juve-Inter gyűlölködés bölcsője
http://nepstadion.blog.nepsport.hu/archives/2011/07/31/Nem_futball_calcio_VIII_resz_-_A_Juve-Inter_gyulolkodes_bolcsoje/ -
#34317 Vucsiniccsel kapcsolatban én inkább azt tartom aggasztónak, hogy 4 éves szerződésről beszélgetnek. Most 27 éves a csóka, lassan 28.
Azért tanulhatnának már a Tiagókból. Azért annyira nem kockázatmentes a dolog. Most oké, ha egy Rossi/Agüero kapna 4 éves szerződést, de most ide elég lenne 2+1, vagy 2+2, vagy valami. -
#34316 gáz lenne,ha Vucinicról is lecsúsznánk:D bár én nem bánnám
Aquaban nem vagyok biztos hogy kéne.max valami nagyon diszkont áron.viszont pletykálnak hálisten középhátvédeket Lugano és Alex is szóbakerült,mindkettőnek örülnék -
#34315 még a hétvégén bejelenthetik...
Mondjuk tegnapi hír, hogy a Bayern is felmerült vele kapcsolatban.
Aquilanit meg megint szóba hozták velünk... -
#34314 az most komoly, hogy legalább 15 millát kidobunk érte? ennyiből, vagy minimálisan többől Bastos is leigazolható lett volna -
#34313 célozzuk meg az ötödik helyet, és akkor talán nem csalódunk nagyot -
#34312 az Isten sem ment meg minket Vucinictől.ma részt sem vett a Roma edzésén,és Magyarországra sem jön.ilyenkor miért nem tud ránklicitálni valamelyik angol szutyok?
és ezzel a zseniális húzzással valószínűleg balszélsőt sem fogunk hozni,ugyanis szerintem egy Vucinic-Quagliarella-Matri-Krasic 4-est álmodott meg elől Conte.ha Q v Márti lesérül akkor be középre Vucinic és szélre meg mehet Pepe vagy Martinez...nem baj,most legalább nem optimistán vágok majd neki a szezonnak,az utóbbi 2 évben úgyis besült ez a hozzáállásom,hátha most a fordítottja jön be -
#34311 :DD
közben Vunicic már 99%...komolyan mondom beszarok.hány gólt lő évente? 5-6? -
#34310 Amauri elhagyta a hajgumiját, aztán most mindenkinek azt kell keresni -
#34309 -
#34308 -
#34307 nem láttam sajnos,de nagyrészt azok játszottak akik az előzőn csak 20 percet vagy annyit se kaptak szóval elég felforgatott csapat volt.ennek ellenére egész jó véleményeket olvastam,viszont jó pár helyen kiemelték,hogy Motta egy katasztrófa.el nem tudom képzelni,mi a szart keres még itt,pláne,hogy fizetni is kellett érte.beszarás. -
#34306 Q góljával nyertünk a Chivas ellen hajnalba. -
#34305 most akkor vagy emelni akarnak az árán, vagy nem mennek bele részletfizetéses üzletbe (szinte biztos vagyok benne, hogy a félszemű így akarja megvenni).
így folytatjuk akkor megint meg lehet célozni egy 5-8. helyezést a bajnokságban, mivel eddig a keretünk szinte semmit sem erősödött, sőt... -
#34304 ez lesz remélem Marotta utolsó idénye nálunk -
#34303 5 ember lenne ideális,de hát ez van.szerintem nem ott lesznek feltétlenül gondjaink
Rossi ügynöke kijelentette,a Villarreal nem akarja már eladni Rossit... -
#34302 nem feltétlen Momora gondoltam, de hogy így együtt a kettő lép, az komoly érvágás szerintem. főleg hogy ezt a 4-2-4et akarjátok játszani, akkor Vidal mellett Pirlo nem fog megálljt parancsolni az ellenfélnek