Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grove4
Nagyon lazák 😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gercse
a közepes legyen inkább közép 😊

gercse
Így van, és fõleg az utsó mondatod a fontos, a kis és közepes csapatokat egyszerûen meg kell verni (max egy egy x és 0-hoz közelítõ vereség fér bele)

9csöves9

9csöves9
teljesen megérdemelt az x,bár szerintem ezt a tegnapi intert meglehetett volna verni.jobb lett volna ha az a krumpliarcú Biabiany fentmarad,na meg ha Chivu is marad balhátvédben😄
Eto'o nagyon jó volt náluk,viszont hihetetlen hogy elvileg a világ legerõsebb csapata az egész meccsen rinyált meg dobálta magát minden szarra.
nemtudom Pepe sérülése mennyire volt komoly,de én behoztam volna,Marchisio ha nem is konkrétan balszélsõ volt,de már többször bizonyította hogy ott nagyon gyenge.egyetlen jó momentuma a gólpassza volt Q-nak.Alex hozzáállása nem tetszett,úgy láttam csak az lebeg a szeme elõtt hogy az õ kurva nagy góljával nyerjük a meccset.Krasic nagyon jó volt,sajnos mire Santonnal kellett versenyt futni addigra elfáradt,ráadásul a második félidõ második felében látványosan hanyagoltuk a jobb oldalt.na mindegy összességében elégedett vagyok,lehoztuk a City és az Inter elleni meccset idegenben vereség nélkül és 1 kapott góllal.ha a kis és középcsapatok ellen hozzuk a pontokat akkor szép kis szezon lehet ez

forzajuve5
én mondtam a VB után, hogy idei év pozitív meglepetésembere lesz 😊

meccset sajnos nem láttam, de jó eredménynek tartom a döntetlent

nono84
én bírom, de attól még néha nagy állat 😊

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Nem tudom Ti, hogy vagytok vele, de Melo teljesen megkedveltette magát.A tavalyi szezonja után nem gondoltam volna.

Grove4
Úgy látom jön Motta. Én még taktikailag nem nyúlnék bele a meccsbe. Mondjuk szerintem Delneri sem fog még.

Most már tuti:
<--- De Ceglie
---->Motta

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Eddig egy két momentumtól eltekintve tetszik a játékunk, nagyjából kiegyenlített a meccs, viszont mi voltunk közelebb a gólhoz. Krasic oldalán kellene próbálkozni, ott már a román Balu kapitány besárgult.

Fabio Capello
lesgól :/

nono84
Krasic megint jól pörög

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Fabio Capello
Gyakorlatilag öt perc elég volt ahhoz hogy látszódjon, bohócot fognak csinálni a védelembõl... :/

cassoneitaly
FORZA JUVE!!!

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Fabio Capello
Hát gyerekek, nem sok elvárásom van, csak a régi Juve szellemet lássam ismét a csapatban... Ha végre képes lesz a régi fényében játszani a csapat, akkor már elégedett leszek...

Gyõzzön a jobbik, FORZA JUVE

Grove4
Nem várok gyõzelmet (jó, titkon igen), csak lássam a spirito Juve-t és a harcosságot, a küzdeni akarást egészen a meccs végéig, és nem leszek csalódott, akkor sem, ha kikapunk.

FORZA JUVE PER SEMPRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fabio Capello
htx! 😊

Grove4
<#fejvakaras>

9csöves9
Pepe az utolsó pillanatban összeszedett egy kisebb sérülést így Delneri húzott egy váratlant. 4-3-3-ban küldi fel a srácokat.kiváncsi leszek,de szerintem nem most kéne kísérletezni.na mindegy,11 oroszlánt fogunk látni a pályán,ebben biztos vagyok

Storari
Grygera-Bonucci-Chiellini-De Ceglie
Aquilani-Melo-Marchisio
Krasic-Iaquinta-Quagliarella

banok
20.45 Internazionale-Juventus
tv: Digisport
stremek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Zsolti9014
ezért is írtam, tavaly is nyertük az egyik meccset. ha fél évig nem nyerne a csapat, a derbin akkor is ki-ki meccs lenne, háromesélyes. Juve szurkolóként meg még jó, hogy nem tippelek a csapatom ellen. 😊

Hajrá Magyarország!

majd most is😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

limperatore
mondjuk a juve az inter ellen mindig felszívja magát

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

9csöves9
szerintem egyáltalán nem esne le az emberiség álla a megdöbbenéstõl ha ez lenne az eredmény.benne van a pakliban,úgy ahogy egy 4-1-is.a tavaly decemberi meccs elõtt is kb ilyen volt a helyzet

limperatore
most ezeket te komolyan gondolod?😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Zsolti9014
1-2 v. 2-3 ide.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
sérült,kb 2 hét múlva lesz bevethetõ

Csacsi
Tényleg....tudja valaki mi van az utolsó pillanatban történt "nagy" igazolásunkkal, Traoréval(vagy hogy hívjákkal)?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Breki33
At the end of the training session on the eve of the match, Luigi Del Neri announced the players called-up for the match at the San Siro. Amauri is in the list. Here it is:

2 Motta
3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Sissoko
8 Marchisio
9 Iaquinta
10 Del Piero
11 Amauri
13 Manninger
14 Aquilani
18 Quagliarella
19 Bonucci
20 Lanzafame
21 Grygera
23 Pepe
25 Martinez
27 Krasic
29 De Ceglie
30 Storari
31 Costantino
33 Legrottaglie
9csöves9
a City elleni meccs bírója,adott egy aláírott piros lapot Alexnek😄

ennyit mondott neki: "Congrats. You are a great player. Great game and a great Freekick" a kártyára meg annyit írt,hogy For Alex Grande.bár én ezt nemtudom kiolvasni belõle😄

Nos nem mondom, hogy rossz játékos, mert nem az, ügyes, gyors, atletikus és jó fizikumú, de a stílusa nem Juventushoz való szvsz. Valahogy nem illik bele a csapatba szerintem, leginkább emberileg.
Grove4
Emmanuel Adebayor feladta a leckét a Juventusnak, és igyekszik az õ javára billenteni a mérleg nyelvét. A togói csatár továbbra sem érzi jól magát a Manchester Citynél, és mielõbb távozna.

Az Arsenal egykori gólvágóját Roberto Mancini a manchesteri klub kispadjára számûzte, és a Bianconeri elleni 1-1-s döntetlennel záruló mérkõzésen sem nyûgözte le mesterét. Adebayor a Tuttosportnak osztotta meg gondolatait: „Olaszországban szeretnék játszani, már látom magam a fekete-fehér csíkos mezben! Beszéltem errõl Patrick Vierirával, aki szép emlékeket õriz a Torinóban eltöltött szezonjáról. A olasz futball középpontjában a technika áll, és ez tetszik nekem! Már tárgyaltam a Juvéval Fabio Capello ideje alatt, de soha nem lett belõle semmi. Akkor még nagyon fiatal voltam, de most már teljesen érettnek érzem magam.”

Emmanuelt már szóbahozták a Milannal és az Interrel is, amikor elhagyta az Arsenalt, de az érte kifizetett hatalmas összeget nem hálálta meg a Manchester Citynek. „Egy kényes pillanatot élek át a karrieremben, és valaminek történnie kell. Nem vagyok haragban Mancinivel, tisztességes a viszonyunk, de nem mehet így a végtelenségig. Ezért ha a Juve akar engem…”

www.football-italia.net (JuventusHungary)

Grove4
vagy 1-1, esetleg 0-0 (bár ez eléggé valószínûtlen)

9csöves9
kicsit mákosan behúzzuk.1-2

limperatore
mit tippeltek a derbyre?

9csöves9
Cari tifosi,

questa prima parte di stagione agonistica è stata spesso accompagnata da polemiche, da opinioni e in taluni casi da attacchi veri e propri alla Juventus e alla sua storia. Tra poche ore si aprirà il palcoscenico su una partita che da sempre racchiude gran parte della storia del calcio. Una storia per noi juventini fatta di passione e molto spesso di vittorie, tutte meritate sul campo.

Le chiacchiere degli ultimi mesi hanno contribuito ad alzare i toni, mescolando spesso i ruoli. È venuto ora il momento di occuparsi del presente.

Un tempo in cui gli azionisti e il management sono da una parte impegnati a tutelare e difendere i colori bianconeri in ogni sede, con i giusti strumenti e nel modo più corretto e trasparente, e dall’altra si concentrano quotidianamente per mettere in condizione i calciatori di offrire una prestazione all’altezza dei colori bianconeri.

Un tempo nel quale i tifosi, con senso di responsabilità perfino superiore a quello di alcuni dirigenti, sostengono la propria squadra anche nei momenti di difficoltà, senza cadere in inutili esagerazioni e violenze che macchierebbero l’impegno congiunto di tutti coloro che hanno a cuore la Juventus: calciatori, tecnici, dirigenti, dipendenti e milioni di sostenitori.

Un tempo che dura da 113 anni e continuerà anche dopo questi novanta minuti nei quali tutti dovremo essere tifosi leali per poi tornare al nostro lavoro: la Juventus continuerà a farlo nelle sedi competenti perché le ragioni di tutti siano ascoltate e valutate con pari dignità.

Forza Juve
Andrea Agnelli

Kedves Szurkolók!

A szezon elsõ részét ellentétek, vélemények és sokszor a Juventust és a történelmét ért támadások kísérték. Néhány óra múlva felmegy a függöny egy olyan meccs elõtt, amelynek mindig is fontos szerepe volt a futball történelmében. Ez a Juventus történelmének a része, amelyet szenvedéllyel és gyakori gyõzelmekkel építettünk, melyeket mindig a pályán érdemeltünk ki.

Az elmúlt hónapok nyilatkozatai hozzájárultak a hangok növekedéséhez, amelyek összekeverték a szerepeket. Itt az ideje, hogy a jelennel foglalkozzunk.

Itt az idõ, hogy a részvényesek és a vezetõk mindenhol kiálljanak és megvédjék a klub színeit, a megfelelõ eszközökkel és a leghelyesebb és legátláthatóbb módon. Másfelõl minden nap azon kell lennünk, hogy a játékosok a megfelelõ kondícióban legyenek, hogy a Juventushoz méltó teljesítménnyel rukkolhassanak elõ.

Itt az idõ, hogy a szurkolók minden eddiginél jobban támogassák a csapatot, még ha nagyon nehéz helyzetbe is kerül, szükségtelen túlzások és erõszak alkalmazása nélkül, mivel közös összefogásra van szükség azoktól, akikben Juventus-szív dobog: játékosok, edzõk, vezetõk, alkalmazottak és a szurkolók milliói.

Ez (az összefogás) már 113 éve tart, és a következõ 90 percen túl is folytatódni fog, mialatt nekünk hûséges szurkolóknak kell lennünk, hogy nyugodtan visszatérhessünk a munkánkhoz. A Juventus továbbra is jól fog teljesíteni minden helyzetben, hogy mindenki méltósággal értékelhesse a csapatról hallott dolgokat.

Forza Juve!

Andrea Agnelli

Zsolti9014
alapvetõen én nem vagyok most Moggi-párti, de nagyon igaza van ebben. nem tudom, mit képzelnek Milánóban...

Mellesleg most tudtam megnézni Jaki gólját, amit a Citynek vágott. Nem is gondoltam, hogy ilyeneket is tud. 😊 Gyönyörû volt.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Pandev,Zanetti és Samuel kihagyja a derbit,nálunk Rinaudo csatlakozott a sérültekhez

Grove4
Válaszul az Inter kijelentéseire, Moggi, akit a Juventus szurkolók többsége nem utasít el, megvédte a klub múltját azért, hogy jobb lehessen a jövõje. A korábbi igazgató a Tuttomercatoweb.com-on tüzelt vissza.

„Ez az Inter – Juventus hete, ez a mérkõzés fogja elbillenteni a mérleg nyelvét. Mérges voltam Paolillo és az Inter elnöke, Massimo Moratti kijelentései miatt. Nem akarok belekeveredni, de muszáj. A Juventusnak további Scudettókat kell visszaadnia az Internek? Melyek ezek? Talán azok, amelyeket a Juve a pályán szerzett, míg az Inter, Recoba (Alvaro – a Szerk.) hamis útlevérõl tárgyalt. Vagy az is lehet, hogy meg kell nézniük a tabellákat. Hozniuk kellett volna egy számológépet és összeadni a Juventus pontjait, amelyeket a meccseken szerzett. Egy Scudettót valóban elvettek. Azt a Scudettót mi adtuk át. És itt meg is állnék és a vasárnapi mérkõzésre térnék rá. Rossz tett úgy jellemezni õket, mint becsületes emberek. Az ilyen embereknek túlzottan nagy hangjuk van a stadionokban, ez a mostani az elsõ jel arra, hogy Paolillo valóban bajban van.”
(J.H.)

Grove4
Inter: A Juve további Scudettókkal tartozik!

Az Inter igényt tart rá, hogy további Scudettókat kapjon meg a Juventustól a Calciopoli ügy kapcsán. Az Inter elnöke, Massimo Moratti és vezérigazgatója, Ernesto Paolillo már fegyverkeznek a Juventus elleni vasárnapi mérkõzésre, ugyanis azt állítják, hogy további Scudettók illetik meg csapatukat.

Az észrevételek Andrea Agnelli mondataira lehetnek válaszok, ugyanis a Juve elnök szerint az Inter ideges lehet amiatt, hogy a FIGC meg fogja vizsgálni az újabb bizonyítékokat, amelyet a Calciopoli ügy kapcsán a nápolyi bíróság is vizsgálni fog.

„Ha vissza kell adnunk a címet, a Juventusnak még több címet kell visszaadnia.” – mondta Paolillo a La Gazetta dello Sportnak.

Moratti, Paolillo mellé állt, tisztázva a helyzetet:

„Paolillonak igaza van. Õk azok, akiknek címeket kellene nekünk visszaadniuk. Ez igaz, de én már a vasárnapi, egymás elleni mérkõzésre koncentrálok.”
(JuventusHungary)

Vicces srácok ezek, halljátok! 😄😄

Zsolti9014
Szerintem is rendben van az 1-1.

Az mmartin91-félékkel kapcsolatban: ilyenek mindenütt vannak, engem is határtalanul idegesít, de át kell siklani rajtuk, ha nem szólnak hozzá, majd befejezi. Nem igazi drukker az ilyen. Mi is ki szoktunk néha kelni magunkból egy-egy edzõ/játékos kapcsán, de azért nagy a különbség a kettõ közt.

Hajrá Magyarország!

BADE
Nem rossz ez az X idegenben,ugye a Chelsea kikapott tõlük.
Hazai meccseket mindenképp hozni kell és akkor nem lehet gond.
Remélem hétvégén teljes kerettel tudunk az Inter ellen játszani.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

9csöves9

9csöves9

nem akarom tudni mit csináltak😄

9csöves9
na az baszta fel az én agyam a legjobban még jó hogy nem rángatta fel a földrõl.szerintem mindkettõ tizi volt amúgy,labdát nem ért,lábat igen és ha akart volna se tudott volna továbbmenni Krasic.kibaszottul megfújta nekik a hazai pályát.ettõl függetlenül jó az x,sajnos karcsú volt a keret,teljesen elfáradtak a srácok

forzajuve5
hónapok óta figyelem én is, hogy miket ír. elég nagy pesszimista a gyerek(?). így szerintem nem lehet szurkolni egy csapatnak ha mindig mindenkit fikázunk. igaz, hogy van sok igazság abban amiket ír, de néha kis pozitívum is áradhatna belõle. na mind1.

meccsünknek megint csak a góljait láttam. Jaki szépet rúgott, a bekapott gól pedig megint védelmi hiba sajnos. mindenestre ez az X is több mint amire számítottam

Trunks
Biztos, hogy nem volt gól. Ettõl függetlenül sztem hiányzott Quagliarella a csapatból, Martinezt nem akarom többet látni, és Grygera helyett is jöhetne vki.

Amici di nessuno...

Grove4
Nézem megint ezt, sírni tudnék, hogy ilyen szurkolóink vannak 😞

Trunks
A helyzetek alapján akár nyerhettünk is volna, de a játék képe alapján jó az x. Jól játszottunk szerintem, a bíró meg kritikán aluli volt. Kb. 5%-ban ha lefújta a szabálytalanságokat, volt érdekes ítélet itt is, ott is. Viszont a tizi járt volna. Mind1, jó eredmény a döntetlen Angliában.

Amici di nessuno...