44078

ibogldrc.jpg

• szucsy89
    Notts? Nem úgy volt hogy Real, MU, Bayern stb. egyike? :D Jól leadtátok :D
  • Grove4
    A Juventus hivatalos honlapján bejelentette, hogy szeptember 8-án az angol Notts County ellen lesz a stadionavató.
  • 9csöves9
    0-0 lett,nem láttam "sajnos"
  • banok
    20.45 Juventus-Betis
    streamek :
  • Zsolti9014
    Jelentések szerint elképzelhető, hogy a Juventus próbajátékra hívja a 22 éves Sone Alukot. A nigériai szélső eddig a Birmingham City, a Blackpool és legutóbb a skót Aberdeen együttesénél szerepelt.

juventushungary.hu

Na, ez igen...ne szórakozzanak már! Biztos tehetséges, meg minden, de...

Balra meg még Ribéryt rebesgetik.
  • 9csöves9
    kicsit visszatérve Eliára.pötyögött a twitterre,szánalmasnak nevezte az újságírokat,mert olyanokat írnak folyamatosan amiket nem is mondott.

ki látott még ilyet...
  • 9csöves9
    még nem hivatalos,de nagyon úgy néz ki,hogy a Manchester Uniteddel játszuk a stadionavatót szeptember 8-án.2 nappal később mindkét csapatnak bajnoki,szóval olyan nagy csörtére nem kell számítani
  • 9csöves9
    ma 21.00-kor játszunk a Betis ellen,a meccset kihagyja többek között Vidal(tegnap állt edzésbe),Chiellini és Quagliarella is.

közben mennek továbbra is a pletykák,most azt rebesgetik,hogy olyan ember jön a balszélre aki még eddig szóba sem került...

újraindult a bérleteladási kampály is,23.000 ment el az előző körökben(56%-al több mint tavaly),kiváncsi vagyok meddig árulják őket.szerintem 28.000-nél többet már nem nagyon kéne,végén még nem lehet majd jegyet venni
  • 9csöves9
  • bakkerman
    azért az milyen kijelentés,hogy a juve hamburg szint???? ez a hamburg olyan hót gyenge,hogy fantasztikus,a dortmund olyan simán picsázta őket 1 hete,hogy öröm volt nézni. kiesési gondjaik lesznek én úgy érzem
  • karajjj
    meg már kiskora óta csíkosat fingik...
    ezt mindig így szokták :D
  • bakkerman
    Megegyeztünk, hogy abban az esetben ülünk le beszélgetni, ha egy Arsenal, vagy Chelsea kaliberű klub érdeklődik majd irántam.”

a kis köcsög,csak azzal nincs tisztában hogy ő nem arsenal vagy chelsea kaliberű játékos...
  • 9csöves9
    :)

maradjunk annyiban,hogy ha Marotta hajlandó lett volna belemenni abba a pénzekbe amiket kértek,akkor rögtön azt nyilatkozta volna,hogy Juvés volt a pizsije
  • Grove4
    padozzon akkor a kikötőieknél fele annyiért, amennyit adtunk volna neki. Senki nem sír utána Torinóban.
  • Zsolti9014
    Elia nagyot zuhant a szememben, ha ezt tényleg ő mondta:

„A vezetők közölték velem, hogy nem adnak el a Juventus-nak, de számomra ez nem probléma. Megegyeztünk, hogy abban az esetben ülünk le beszélgetni, ha egy Arsenal, vagy Chelsea kaliberű klub érdeklődik majd irántam.”, idézi a holland játékost a Hamburger Morgenpost.

„Nincs miről beszélni, ha csak egy a HSV-hez hasonló erősségű csapat mutat érdeklődést. A Juventus még mindig az egyik legjobb olasz gárda, de szerintem nem jobb, mint a Hamburg.”

Szakadt volna az any.... na, mindegy.
  • Zsolti9014
    Gyönyörűszép aréna, remélem, ebbe már egyszer kijutok! :')
  • Ibuki
    Szuper lett De jó,hogy már nekünk is van egy nagyon szép stadionunk A régi igen elöregedett már.
  • gercse

fasza lett nagyon
  • 9csöves9
    faszért nem rakja be a képeket...

• 9csöves9

• 9csöves9
    a hamburgiak hivatalos oldalán megjelent hír szerint,ajánlatot kaptak tőlünk,de elutasították.akkor erről is ennyit.

marad Vargas.
  • Zsolti9014
    igen, végülis a kölcsön+opció egyáltalán nem hülyeség, persze ha belemegy a másik fél is.

viszont lassan már tényleg jó lenne ha teljes lenne a keret, mert már augusztusban benne vagyunk bőven.
  • 9csöves9
    :D

Vargas nagyon kéne,pedig neki se nagyon szimpatikus a pofája.biztos a mez teszi.

Alex is jó lenne,pletykálnak olyat is,hogy kölcsön+opcióval hoznánk.csodálkozom,hogy idén eddig még nem igazoltunk így,ha úgy vesszük tavaly bejött.Matri,Q,Pepe megvétele jó döntés,Puncilani meg nem ért annyit amennyit kértek érte.egyedül Motta megvételén rökönyödök meg mindig,el nem tudom képzelni mit csinál ez a pályán kívűl,hogy maradhatott
  • Zsolti9014
    Ja, meg felmerült, hogy a Cselzi Alexért Kraszicsot kérné...
    Meg a nagy lóf...
  • Zsolti9014
    - Vargasért állítólag 10 milliót + Amaurit adnánk
    - Jefferson Farfánt is figyeljük (lehet olcsó lenne, mert 2012-ig van szerződése)
    - Elia aszonta, hogy valószínűleg elhagyja a Bundesligát, gyakran beszél Sneijderrel meg van Bommellel Olaszországról, szívesen menne oda, és hallotta a Juve érdeklődését, de más lehetőségei is vannak.
    - Alexért a Bayernnel leszünk harcban állítólag.
  • 9csöves9
    nem hiszem,hogy rögtön megoldást jelentene a bal oldali problémáinkra.gyors,ügyes,fiatal,tehetséges,de Hamburgban sem tud mindig kezdő lenni,önző,és egy keményebb szélsőhátvéd lazán a földbe döngöli.ha meg még az is igaz,hogy kapásból a dupláját kéri mint amit ajánlottunk,akkor egy nagyképű hülyegyerek.
  • Rockynhooo
    Pedig nagy fogás lenne a kis Holland.
  • Zsolti9014
    Vargasszal kapcsolatban még mindig emlegetik Quagliarellát is. Akkor inkább nem kell Vargas...szerintem.

Egyébként Perottit pletykálják még balra, de őszintén megmondom, soha nem láttam játszani.
  • 9csöves9
    azt pletykálják,megegyeztünk a Hamburggal 9 millió körüli árban Eliaról.viszont állítólag ez a szupersztár úgy gondolta kevés neki az évi 2 millió euró és 4-t szeretne.Marotta erre beintett,mondta hogy köszönjük akkor nem.kíváncsi leszek,mi lesz még ebből:)

ha ő sem jön akkor fogalmam sincs kit igazolunk balra.a Bastos sztori teljesen megakadt,mostmár hosszabbítani akar Lyonban.Vargasról azt nyilatkozta Corvino hogy meg sem kerestük őket.kétlem,hogy a violákok pont minket erősítenének...
  • Breki33
  • 9csöves9
    el sem kezdődött a szezon de már sérültek hatan.köztük 3 csatár...
  • Ibuki
    :S
  • forzajuve5
    Toni összeszedett egy izomsérülést. még nem tudni mennyi időt kell kihagynia
  • 9csöves9
    én az első félidőt láttam az nagyon tetszett.persze gyenge ellenfél volt,de vannak elemek amiben folyamatos fejlődés látszik,na meg az is látszik,hogy mit akarunk a pályán.Pirlo játszotta végig egyedül a meccset,mindenki el van tőle ájulva.amit én láttam az alapján jogosan is.ha van ideje körülnézni meg totyorogni akkor hihetetlen milyen labdákat ad.a Krasic-Lichtsteiner páros ismét nagyszerű volt,és akit még kiemelnék az Pasquato.meg fogjuk tartani szerintem.

Eliat szinte már kész tényként kezelik.én nem őt hoznám,elég gyenge felépítésünek tűnik,viszont kibaszott gyors és jól tud a jobb lábára is húzni.mivel fiatal így megvan benne a potenciál,csak ide most rögtön kéne megoldás a bal oldal problémájára,ezért nálam Bastos vagy Vargas lenne a nyerő
  • Zsolti9014
    Amauri most elmondta, örülne, ha visszatérhetne korábbi klubjába, de tudja, hogy ehhez csökkentenie kellene bérigényét, amely körülbelül évi 4 millió €.

„Az emberek tudják, mit jelent számomra a Palermo, amikor az emberek a Rosaneroról beszélnek, jó érzés van a szívemben, és ez mindent elmond. Lehet, hogy csökkentenék fizetésemet? Igen, de ezek olyan dolgok, amelyek többnyire három szereplőn múlnak, rajtam, a Palermón és a Juventuson.” – mondta Amauri a Mediagol.it-nek.

A Palermo elnöke, Maurizio Zamparini pedig megnyitotta az ajtót Amauri számára.

„Amauri egy olyan játékos, akit kedvelek, és ő is kedveli Palermót, de probléma lenne a fizetése.” – mondta Zamparini a Sky Sport Italiának.

Attól tartok, a végén még mi fizetjük a gázsiját, miután elment is. De inkább legyen így ,csak tirhuljon.

Más: lia ügynöke állítólag azt mondta, hogy ajánlatot tettünk.
  • Zsolti9014
    Összefoglaló tegnapról. A meccset nem tudtam megnézni, de ez alapján szép gólok voltak, meg Pirlo és Toni nagyon elemében volt, Vucsinics is jól játszott.
  • 9csöves9
    most kezdődik az edzőmeccs

http://sport-uk-gratis.blogspot.com/
    http://real-tv-sport.com/channel-6.php
    http://skycalcio.blogspot.com/p/stream-1​.html
    http://www.norwaysport.co.uk/Norgeidrett​3/
    http://www.magedtv.net/ch3.php
    http://www.stopstream.tv/ch1.html
    http://www.chabka.org/
    http://www.cj-sports.com/
  • limperatore
    privát :)
  • forzajuve5
    pár hete olvastam, hogy idéntől kötelező a szurkolói kártya. erről van valami részletes infód?
  • Zsolti9014
    Na, az NSO is megírta, hogy Perotti, Elia és Vargas közül kerülhet ki a balszélsőnk. Elia 10, Perotti 12, Vargas 15 millió körül lenne. Ennyiért a holland szerintem nem lenne rossz vétel, nem tudom, ti hogy látjátok.

Középhátvédnek meg Luganóért tettünk állítólag egy 10 milliós ajánlatot, amit el is utasítottak, így Bruno Alvést néztük ki, aki viszont 20+ millió. Ez szerintem így nem igaz.