Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Blanc is elég jól tevékenykedik a háttérben. A Sony újra támogat minket, pl az új stadionban nagyon komoly technikai eszközöket fognak beépíteni. valamint a Sony Ericssonnal is sikerült meghosszabítani a szerzõdést.
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
kicsit örülök,hogy a szerbek tegnap balhéztak a válogatott meccsen,féltem hogy Chiello véletlenül lerúgja Krasicot😄
A Calciopoli tárgyalás folytatódott. Ahogyan azt az elõzõ cikkben is írtuk, a Calciopoli tárgyalás ma folytatódott, ahol olyan tanúkat hallgattak meg, mint Roberto Rosetti játékvezetõ, a Milan védõje, Alessandro Nesta, és a Lazio középpályása, Cristian Ledesma.
Teresa Casoria a bírókra helyezett állítólag nyomással kapcsolatban kívánta meghallgatni Rosettit. Egyes hírek szerint ugyanis a játékvezetõknek bizonyos csapatoknak és játékosoknak kedvezniük kellett. Rosettit elõször a 2005. májusi Lazio – Fiorentina mérkõzéssel kapcsolatban kérdezték meg, melyen a Lazio egyik játékosa, Luciano Zauri jól láthatóan kezezett, ám Rosetti mégis továbbot intett. Visszajátszások kimutatták, hogy a spori látta az esetet és ennek okán piros lapot kellett volna adnia, valamint büntetõt ítélnie a Fiorentina javára. Ám Rosetti, állítása szerint, nem kezezést, hanem fejelést látott Zaurinál.
„Sohasem próbáltak befolyásolni a bíróküldõk. A Lazio – Fiorentina meccsen elkövetett hibám? Fejelésnek láttam, nem kezezésnek. A félidõben közöltem, hogy véletlen volt és csak egyedül Chiellini jegyezte meg, hogy kéz volt.”, mondta Rosetti a meghallgatáson. „Emberek vagyunk, hibázunk. De a helyzet az, hogy nem követtem el hibát azon a mérkõzésen. Nem láttam a kezezést. Ha láttam volna, akkor büntetõt ítélek a Fiorentina javára, Zaurit pedig kiállítom. De nem tettem, mert nem láttam.”
Ledesma következett; neki a Lecce – Juventus mérkõzésrõl kellett beszélnie, a mérkõzést az Öreg Hölgy 1-0 arányban nyerte meg, de adódott a kérdés, hogy az adott idõjárási körülmények között le lehetett volna-e játszani a találkozót.
„Lecce – Juventus? Mély volt a pálya, de senki sem kérdezte meg, hogy elhalasszuk-e a mérkõzést. A mély pálya nem kedvezett a Juventusnak.”
A körülmények ellenére a mérkõzést lejátszották a felek.
Nestát hallgatta meg utoljára a bíró, aki arra volt kíváncsi, hogy a védõ vajon nem kapott-e szándékosan sárgalapot az akkori Milan – Juventus rangadó elõtt, amely miatt esetleg ki kellett volna hagynia a rangadót. Egyes állítások szerint Moggi arra törekedett, hogy a játékvezetõk bizonyos játékosokat kisárgázzanak kulcsmérkõzések elõtt.
„Alig emlékszek már arra az idényre, különösen a büntetésekre. De, De Santis nem adott nekem sárgakártyát a Fiorentina – Milan mérkõzésen, így pályára tudtam lépni a Juventus ellen.”
A meghallgatások után, a bíróság idõt szentelt a korábbi nyomozásnak is, a nyomozás akkori vezetõje, Auricchio ezredes 136 olyan hangfelvételt tüntetett el, melyek döntõ befolyással bírtak volna a 2006-os tárgyalásoknál. Luciano Moggi védelme újabb hangfelvételeket mutatott be, a bíró pedig a jövõ heti tárgyaláson fogja eldönteni, hogy beleveszi-e ezeket a nyomozati anyagba.
Ami Auricchiot illeti, ellene büntetõeljárás folyik hamis tanúzásért és bizonyítékhamisításért. De Santis ügyvédje, aki szintén jelen volt a tárgyaláson, kijelentette, bûnvádi eljárást fog kezdeményezni Auricchio ellen, amiért olyan bizonyítékokat tüntetett el, amelyek csak most kerültek felszínre.
Alessandro Del Pierot is beidézték erre a meghallgatásra, ám a futballistát nem értesítették idõben. Casoria bíró szerint neki is meg kell jelennie és a jövõ hét keddi meghallgatáson erre sor is fog kerülni, ahogyan a tárgyalássorozat folytatására is.
(Forrás: Juventus Hungary)
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
😄DD
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
más: aki kicsit fel akarja húzni magát idegileg az olvassa el a juventuz.freeblog-on a Buffonos cikk kommentjeit. hihetetlen mennyi barom él köztünk...
limperatore:3. Germany 59.770
4. Italy 54.266
😉
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
zlatannal meg sokkal jobb csatárok vannak, akiknek nem kell 10 db ziccer h egy gólt belõjenek
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Fasza! 😞
A Wolfsburg trénere, Dieter Hoeness szerint együttesét nem érdekli egy esetleges Mohamed Sissoko-Edin Dzeko csere.
A Gazzetta szerint a Juventusnak és Chiellini ügynökének, Davide Lippinek nem sikerült megállapodniuk a védõ szerzõdéshosszabbításáról.
(JH)
Hajrá Magyarország!
http://www.goal.com/en/news/10/italy/2010/10/05/2151278/juventus-have-signed-edin-dzeko-from-wolfsburg-report
Esetleg te hol olvastad?
Sajnálnám :C
Ahogy nézem ha rakok be a albumba új képeket azok is megjelennek.
Képek lehetnek kisebbek és nagyobbak tetszés szerint.
Csak azt felejti el hogy a Juve egy nappal késõbb játszott, és az ellenfelek jelenlegi formáját tekintve keményebb csapat ellen.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
az egyik képpel kapcsolatban: ez a "lézerezés" egy hülye új divat, ki kellene valahogy szorítani a stadionokból. nem poénos
Hajrá Magyarország!
Leendõ posztjával kapcsolatban Pavel így fogalmazott a Sky kameráinak: „Nem tudom, mikor fog megtörténni a kinevezés. Andrea a barátom. Az a tény, hogy mérkõzésekre hívnak, nagy örömmel tölt el.”
A 37 esztendõs egykori középpályás ezután szót ejtett Milos Krasic-ról is.
„Nem tudom, hogy Krasic egy szinten van-e velem. Ezt önök ítéljék meg. De õ egy jó játékos és ez nagyon fontos.”
www.football-italia.net (JuventusHungary)
Lehet ilyesmi is
Vagy simán ilyen alap és alul flash animáció, vagy másmilyen képek