Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forzajuve5
Az IFFHS (A labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet) szerint Buffon volt az elmúlt évtized legjobb kapusa. A 2001-es Juventusba szerzõdése és a 2009 közötti idõszak alapján Gigit szavazták meg a legjobbnak, többek között Iker Casillast és Petr Cech-et megelõzve.

Blanc is elég jól tevékenykedik a háttérben. A Sony újra támogat minket, pl az új stadionban nagyon komoly technikai eszközöket fognak beépíteni. valamint a Sony Ericssonnal is sikerült meghosszabítani a szerzõdést.

nono84
van egy olyan érzése, hogy Momo-n lassan túladunk

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

9csöves9
állítólag Melo és Momo összeugrottak kicsit edzésen egy belépõ után,a többiek szedték szét õket.késõbb leültek Delnerivel beszélni és kibékültek...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
a klub egyik megfigyelõje kint volt a Hollandia-Svédország meccsen,Van der Wielt figyelte elsõsorban

kicsit örülök,hogy a szerbek tegnap balhéztak a válogatott meccsen,féltem hogy Chiello véletlenül lerúgja Krasicot😄

Grove4
Rosetti: Nem volt nyomás a bírókon

A Calciopoli tárgyalás folytatódott. Ahogyan azt az elõzõ cikkben is írtuk, a Calciopoli tárgyalás ma folytatódott, ahol olyan tanúkat hallgattak meg, mint Roberto Rosetti játékvezetõ, a Milan védõje, Alessandro Nesta, és a Lazio középpályása, Cristian Ledesma.

Teresa Casoria a bírókra helyezett állítólag nyomással kapcsolatban kívánta meghallgatni Rosettit. Egyes hírek szerint ugyanis a játékvezetõknek bizonyos csapatoknak és játékosoknak kedvezniük kellett. Rosettit elõször a 2005. májusi Lazio – Fiorentina mérkõzéssel kapcsolatban kérdezték meg, melyen a Lazio egyik játékosa, Luciano Zauri jól láthatóan kezezett, ám Rosetti mégis továbbot intett. Visszajátszások kimutatták, hogy a spori látta az esetet és ennek okán piros lapot kellett volna adnia, valamint büntetõt ítélnie a Fiorentina javára. Ám Rosetti, állítása szerint, nem kezezést, hanem fejelést látott Zaurinál.

„Sohasem próbáltak befolyásolni a bíróküldõk. A Lazio – Fiorentina meccsen elkövetett hibám? Fejelésnek láttam, nem kezezésnek. A félidõben közöltem, hogy véletlen volt és csak egyedül Chiellini jegyezte meg, hogy kéz volt.”, mondta Rosetti a meghallgatáson. „Emberek vagyunk, hibázunk. De a helyzet az, hogy nem követtem el hibát azon a mérkõzésen. Nem láttam a kezezést. Ha láttam volna, akkor büntetõt ítélek a Fiorentina javára, Zaurit pedig kiállítom. De nem tettem, mert nem láttam.”

Ledesma következett; neki a Lecce – Juventus mérkõzésrõl kellett beszélnie, a mérkõzést az Öreg Hölgy 1-0 arányban nyerte meg, de adódott a kérdés, hogy az adott idõjárási körülmények között le lehetett volna-e játszani a találkozót.

„Lecce – Juventus? Mély volt a pálya, de senki sem kérdezte meg, hogy elhalasszuk-e a mérkõzést. A mély pálya nem kedvezett a Juventusnak.”

A körülmények ellenére a mérkõzést lejátszották a felek.

Nestát hallgatta meg utoljára a bíró, aki arra volt kíváncsi, hogy a védõ vajon nem kapott-e szándékosan sárgalapot az akkori Milan – Juventus rangadó elõtt, amely miatt esetleg ki kellett volna hagynia a rangadót. Egyes állítások szerint Moggi arra törekedett, hogy a játékvezetõk bizonyos játékosokat kisárgázzanak kulcsmérkõzések elõtt.

„Alig emlékszek már arra az idényre, különösen a büntetésekre. De, De Santis nem adott nekem sárgakártyát a Fiorentina – Milan mérkõzésen, így pályára tudtam lépni a Juventus ellen.”

A meghallgatások után, a bíróság idõt szentelt a korábbi nyomozásnak is, a nyomozás akkori vezetõje, Auricchio ezredes 136 olyan hangfelvételt tüntetett el, melyek döntõ befolyással bírtak volna a 2006-os tárgyalásoknál. Luciano Moggi védelme újabb hangfelvételeket mutatott be, a bíró pedig a jövõ heti tárgyaláson fogja eldönteni, hogy beleveszi-e ezeket a nyomozati anyagba.

Ami Auricchiot illeti, ellene büntetõeljárás folyik hamis tanúzásért és bizonyítékhamisításért. De Santis ügyvédje, aki szintén jelen volt a tárgyaláson, kijelentette, bûnvádi eljárást fog kezdeményezni Auricchio ellen, amiért olyan bizonyítékokat tüntetett el, amelyek csak most kerültek felszínre.

Alessandro Del Pierot is beidézték erre a meghallgatásra, ám a futballistát nem értesítették idõben. Casoria bíró szerint neki is meg kell jelennie és a jövõ hét keddi meghallgatáson erre sor is fog kerülni, ahogyan a tárgyalássorozat folytatására is.
(Forrás: Juventus Hungary)

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Giorgio Chiellini tagadta, hogy Giuseppe Rossi az Azzurrik egyik edzésén bebõrözte volna. "Különben már nem járna", mondta Chiello.

😄DD

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
október 27-én lesz hivatalosan is bejelentve

Grove4
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint Pavel Nedved a jövõben az igazgatótanács munkájában vállalhat szerepet.

9csöves9
ma éppen Veloso-Sissoko cserérõl cikkeznek.játszik ez az efemsztár egyáltalán a Genoában?

Grove4
Olvastam, csak az a baj, hogy az ilyet nem lehet átnevelni, õ kéri ki magának. Elektrosokk sem segitene sokat.

forzajuve5
hihetetlenül szimpatikus játékos 😊 és ugyanolyan jól tud nyilatkozni mint focizni

más: aki kicsit fel akarja húzni magát idegileg az olvassa el a juventuz.freeblog-on a Buffonos cikk kommentjeit. hihetetlen mennyi barom él köztünk...

Grove4

Grove4
Nem szükséges.

Grove4
Nem tudnátok mondani egy oldalt, ahonnan letölthetem azt a betûtípust amivel a jelenlgei mezünkre írva vannak a nevek?

Grove4
Ma én is megpróbálok valamit alkotni, ha lesz idõm és rávisz a lélek.

9csöves9

Mor3llo
Semmiféle megegyezés nem volt...

limperatore:3. Germany 59.770
4. Italy 54.266

😉

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Breki33
limperatore
ez elég új szöveg 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

cassoneitaly

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

WuFraZselic
nekem errõl a Robben-Ribery-Real-Bayern sztori jut eszembe, elvileg Robben is azért ment át aprópénzért, mert a Ribery transzfert így alapozták meg

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

9csöves9
azért az kurva nagy túlzás,hogy egy kalap fos volt.a csapat volt egy kalap fos,amiben Diego volt még az egyik legjobb.nálatok pl kétlem,hogy nem lett volna kibaszott jó

limperatore
hát azért azt ne feledd h egy bundesligából jön, diego is jó volt ott itt meg egy kalap fos

zlatannal meg sokkal jobb csatárok vannak, akiknek nem kell 10 db ziccer h egy gólt belõjenek

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

9csöves9
kétlem,hogy már októberben lezsíroznánk egy nyári átigazolást.bajnoki szünet van,valamivel el kell adni az újságokat.ha meg igaz,akkor szépen lehúz minket a Wolfsburg,mert akkor ez Diego+Momo+zseton.mindegy,kurvára kéne Dzeko

Dzeko nagy fogás lenne...állítom hogy jobb csatár, mint a nagy Zlatan Ibra...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Grove4
A Manchester City elleni mérkõzés elõtt Leandro Rinaudo egyre élesebb lumbális (ágyéki, gerinc környéki – szerk.) fájdalmat érzett, ami a napokban az egész jobb lábra átterjedt. A Napolitól kölcsönben érkezett védõre hosszú kihagyás várhat. (JH)

Fasza! 😞

A Wolfsburg trénere, Dieter Hoeness szerint együttesét nem érdekli egy esetleges Mohamed Sissoko-Edin Dzeko csere.

A Gazzetta szerint a Juventusnak és Chiellini ügynökének, Davide Lippinek nem sikerült megállapodniuk a védõ szerzõdéshosszabbításáról.

(JH)

Zsolti9014
én majd akkor hiszem el, ha rajta lesz a zebramez, vagy ha személyesen a szemembe mondja õ maga 😄

Hajrá Magyarország!

Grove4
Hááát nem tudom, mennyire lehet lezsírozva még az ügy.

Grove4
Jó ez szerintem.

Breki33
Akkor jók ekkora méretben a képek vagy legyenek nagyobbak?
Breki33
limperatore
magyar lapok 😄

Grove4
Egyáltalán nem biztos még.

Esetleg te hol olvastad?

limperatore
na semmi ujjongás h megvettétek dzekot?😄

gercse
De igaza van, Storari érkezésével nem termett neki sok babér, csak kupa meccseken, sajnálnám én is.

Grove4
Az Itasportpress szerint a Juve kapusa Alex Manninger a kevés játéklehetõség miatt elfogadhatja a Red Bull Salzburg állítólagos ajánlatát.

Sajnálnám :C

9csöves9
fasza<#eljen>

Breki33
Képek frissítve

Ahogy nézem ha rakok be a albumba új képeket azok is megjelennek.

Képek lehetnek kisebbek és nagyobbak tetszés szerint.
Grove4
<#idiota> : D

9csöves9
de a Juvénál doppingolnak orrba szájba,arrafelé meg nem is ismerik😞

Grove4
Rafa Benítez vezetõedzõ szerin ha a címvédõ Internazionale nem ennyire fáradt, akkor biztosan hozta volna a meccset!

Csak azt felejti el hogy a Juve egy nappal késõbb játszott, és az ellenfelek jelenlegi formáját tekintve keményebb csapat ellen.

0-0 lett a Derby D'Italia... jó meccs volt ennek ellenére

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Zsolti9014
jó az iksz idegenben, de sajnos nem láttam a meccset.
az egyik képpel kapcsolatban: ez a "lézerezés" egy hülye új divat, ki kellene valahogy szorítani a stadionokból. nem poénos

Hajrá Magyarország!

Grove4
<#eljen>

Breki33
Grove4
Pavel Nedved várhatóan a Juventus ’szuper csapatmenedzsere’ lesz még a hónap végén, állítja a torinói székhelyû Tuttosport. A cseh legenda tegnap este megtekintette a Derby d’Italia-t, ahol a Juventus öltözõjébe is belátogatott tapasztalatai megosztása végett.

Leendõ posztjával kapcsolatban Pavel így fogalmazott a Sky kameráinak: „Nem tudom, mikor fog megtörténni a kinevezés. Andrea a barátom. Az a tény, hogy mérkõzésekre hívnak, nagy örömmel tölt el.”

A 37 esztendõs egykori középpályás ezután szót ejtett Milos Krasic-ról is.

„Nem tudom, hogy Krasic egy szinten van-e velem. Ezt önök ítéljék meg. De õ egy jó játékos és ez nagyon fontos.”

www.football-italia.net (JuventusHungary)

Grove4
Tedd fel lécci multiuploadra, este, vagy holnap, vagy valamikor, amikor ráérek, lehet én is összedobok egyet (nem biztos 😄).

Breki33
Na valami ilyesmi bannert gondoltam alapnak a flash-hez most paintal raktam össze de a részek külön is megvannak, ha valaki esetleg másképp rakná össze

Lehet ilyesmi is

Vagy simán ilyen alap és alul flash animáció, vagy másmilyen képek

Breki33
forzajuve5
Pavel kapott már valami állást?