44078
-
#34463 Lugano a PSG-be igazolt (durva csapat épül Párizsban, és nem csak agyatlanul költekeznek)
Alexet viszont állítólag kinézte az Arsenal is. -
#34462 Gastaldellóért rajtunk kívül amúgy a Parma és az Inter is beszállt már állítólag, Pasquato a Leccébe mehet kölcsönbe, és feldobták Boulahrouz nevét is. -
#34461 akkor ezért elnézést kérek :)
kárpótlásul egy videó róla (nem ügyetlen, és még gyors is)
-
#34460 Eszti is kölcsönbe jött,400 ezerbe került most és megvehetjük jövőre
Bonuccit hülyeség lenne eladni,de nagyon érik ez a Bruno Alves csere -
#34459 számomra felfoghatatlan, hogy Malouda 5-6 milláért elhozható (állítólag annyiért érkezhet) a mai árak mellett... -
#34458 kölcsön + 6 milla az semmi...
ugyanaz az érzésem van ezzel kapcsolatban, mint a Roma-Kjaer transzferrel... Ráadásul belső kp. poszton sem vagyunk azért annyira eleresztve, Pirlo, Vidal, Marchisio, aztán Pazienza és ennyi. Ráadásu Poli 21 éves csak! (azt hittem több egy kicsivel)
Az angol wiki szerint ő most az indonéz Persib Bandung kölcsönjátékosa. XD
Wikipedia+hiteles infók, sokadik rész. :)
Bonucci ügynöke pedig azt mondta, hogy a Zenittel még mindig tárgyalnak, noha most éppen várakozó az álláspont, de ki tudja, akár napokon belül létrejöhet az üzlet. Na, szerintem nem lesz belőle semmi, de ha igen, akkor megint csak Kjaer ügyét hoznám fel.
Bruno Alves (Bonucci csere lehetséges) meg Malouda szívesen jönne, Afellayt meg kölcsön akarjuk venni még mindig. Jó dolog ez a kölcsön (főleg +opcióval), de akkor az olcsóbb játékosokat, akik még nem bizonyítottak (pl. Estigarribia) miért nem így hozzuk, pl. Quagliarellát meg igen? (oké, azért a pénzügy kockázat kisebb)
Lugano is terítéken, két napon belül eldőlhet a sorsa.
Moggi szerint nem elég jók az igazolások a Scudettóhoz.
Amúgy a felesleget meg már csak el kéne adni, mert olyan bő keretünk lesz, hogy csak még...
-
#34457 Giaccherinit szerintem balra és jobbra is cserének szánták,Eszti meg gondolom bal csere.szerintem Pasquato végül kölcsönben fog kikötni és akkor nem ártana még valaki balra.akkor kb nézhetne így ki
bal: X/Pepe/Eszti jobb: Krasic/Pepe/Giaccherini
közben az Inter fű alatt elhozta Polit a Samptól kölcsön+6 millás opcióval.nálunk is bőven elfért volna vice-Pirlonak -
#34456 na ja, pont reggel még félálomban gondolkodtam az átigazolási időszakunkon.
Az első fele egy nagy pirospont a Kancsalnak. Ugyebár Matri, Quagliarella, Pepe, (jó, Motta az nem + pont), ingyen Ziegler, Lichtsteiner, Pirlo (Pazienza)... aztán Vidal is jött, ez fasza.
De egyszerre elengedték Melót és Mommót, meg utána jött ez az Agüero->Rossi->Vucsinics (bár eddig nem tűnik rossznak ő se, de majd elválik tétmeccseken).
Most meg egy ideje már csak dobálóznak a nevekkel szélre meg a védelembe, és most nem tudom...
Szerintetek szélső jön még? Mert ugyebár Giaccherini meg Estigarribia is arra a posztra érkezett, és mivel 3 igazolásról beszéltek, így ebből kettő megvan, maradt 1 védő?
Mindenesetre a két új srácnak is sok sikert és kemény munkát kívánok! Remélem átérzik a Juve-szellemiséget. Estigarribiát meg még őszintén megmondom, nem emlékszem, hogy láttam volna játszani, de az idei Copába későn kapcsolódtam be. -
#34455 Pasquato februárig lenyomorította Flaminit.tíccsákel!:D -
#34454 Estigarribia is átesett az orvosin, ma bejelentik.semmi bajom így látatlanba a sráccal de azért Marotta bekaphatja.
Agüero->Rossi->Vucinic!
Bastos->Vargas->Estigarribia!
következő mi lesz? Alex->Lugano->Gastaldello? -
#34453 Köszönöm a választ :) -
#34452 +1, Football Manager!
Indoklom is, ne csak lógjon a levegőben:
- nagyobb, pontosabb, jobb adatbázis, több játékossal (magyar NB2 is játszható pl.) bár e téren az új fifásat nem ismerem.
- reálisabb, valósághűbb minden szempontból szerintem, komolyabb a "szimuláció"
- rengeteg plusz kis pakkot lehet letölteni, így a játék kinézetét saját magadnak tetszőre alakítod (skinek, arcok, mezek, logók)
- nagyobb kihívást jelent ( mondjuk itt megint nem a legújabb Fifáshoz viszonyítom).
- nagy az "ezsgés" közössége, elég jól pörög a topikja.
Egyébként még annyit, hogy kisebb koromban, még a Total Club Manager 2004-gyel kezdtem, nekem az is tetszett, még FIFA-ban a meccseket is le lehetett játszani. Aztán 2005, majd 06-tól lett a neve FIFA Manager, akkoriban már párhuzamosan nyomtam az efemmel, de végül a Football Manager maradt.
#34451: igazad van, Csöves, bár szerintem Kjaer most, hogy visszajön Olaszországba, megint jobb lesz, itt jobban ment neki mint a németeknél. És az ára sem volt így magas. Bár az jogos, hogy ott van Bonucci és egy érett ember kellene. -
#34451 egyértelműen Football Manager.
#34449: nem lett volna rossz Kjaer,de azért nem véletlen,hogy 2 szezon után simán továbbadják a németek kb féláron.nem váltotta meg ott a világot.fiatal tehetségnek ott van Bonucci,ide most egy idősebb,vezér típus kell Chiello mellé
Iagot megnéztem volna már a nagycsapat közelében,nem hiszem hogy pont Anglia és egy viszonylag erős csapat kellett most neki.jó ha játszani fog 2 fa kupa meccset -
#34450 OFF, de ha itt játszik közületek valaki manageres progival, akkor tőle kérdezném, hogy melyik jobb játék a Fifa Manager vagy a Football Manager? Melyikkel érdemes inkább játszani? -
#34449 A Roma leigazolta Kjaert: 2 millió kölcsön + 7 millió opció... annyit azért szerintem nekünk is megérhetett volna, szerintem jó játékos, és még fiatal is, sokat fejlődhet.
Legro a Cataniában folytatja. Ugyan nem tőlünk ment már oda, de azért beírom. És sok sikert neki!
Iago --> Tottenham.
-
#34448 Értem, köszönöm!
Egyébként Pepe eladását mindaddig nem tartom jó ötletnek, amíg egy má bizonyított szélső nem jön, mert Pepe szerintem nem rossz, és igen hajtós srác. -
#34447 Giaccherini hivatalos.
(amúgy állítólag nagy interista a srác) -
#34446 Eszti is Torinóban van... -
#34445 Giaccherini orvosin van,ma aláír.
beszarok ha egy Giaccherini(aki inkább jobbszélső),Pasquato,Estigarribia hármassal akarják megoldani a balszélső problémát... -
#34444 Copán láttam két meccsen ott igen jó volt.bal szélen pörög,de kezdőbe azért túlzásnak érzem...max akkor látom értelmét ha hozunk még egy balszélsőt(valami komolyabbat) és Pepét elbizniszeljük a Zenittel -
#34443 Marcelo Estigarribia
paraguayi válogatott középpályás
http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2011/07/19/2581771/juventus-set-sights-on-paraguays-marcelo-estigarribia-report -
#34442 Leigazoltunk egy szélsőt Marcelo Estigarribia személyében állítólag. Na, az ki? -
karajjj #34441 igen jó igazolás lenne -
#34440 Matri lesérült,két hetet kell kihagynia.
szóbakerült Malouda a balszélre, mivel leigazolták Matát. én örülnék neki 2-3 jó év mindenképp van benne. -
#34439 Egy kis edzéselmélet :)
-
#34438 ezt lehetne törölni? -
#34437 Pepéért 10 millát kérni az büntetendő :D jaj istenem, akkor lehet Muntarit is eltudjuk adni 7-8 milláért :D -
#34435 állítólag a Zenit megkérdezte Pepe árát, és 10 milliót mondtunk nekik. Nem hiszem, hogy eladnánk, és nem is igazán örülnék neki. -
#34434 úgy néz ki megvan Giaccherini. 3 millió eurót fizetünk,plusz megkapják Martinezt egy évre kölcsönbe.jó döntés,kiegészítő embernek jön és a gyorsasága lendülete jól jöhet néha ha beáll csereként.Martinez meg semmire sem jó,csak foglalta volna a helyet -
#34433 A juventushungaryról puskázok: 73,25 milliót költöttünk játékosokra, 13,61-et pedig kaptunk az eladottakért/kölcsönadottakért.
Az elköltött összegben természetesen benne vannak az opciós kifizetések is: Matri, Quagliarella, Motta, Pepe.
Nem tudom mennyire volt komoly az a 100 millió, de ha tényleg jön még 3 ember, akkor lehet meg is lesz. -
#34432 Mintha nyár elején valami olyasmire emlékeznék, hogy 100 millátok van átigazolásokra... eddig mennyit költöttetek? -
#34431 Állítólag Bonucci meg Pepe kéne a Zenitnek.
Ekdal--> Cagliari közös játékjog
A szélre meg megint előkerült Afellay neve, de most bedobták Arsavint is.
Az Alex üzlet része lehet akár Storari is (nem biztos, hogy jó ötlet lenne eladni őt).
-
#34430 -
#34429 Lesz itt még meló rendesen.
Nem leszünk idén sem sokkal előrébb attól tartok :(
-
#34428 volt egy jó 30 percünk,talán amiatt inkább x-esnek mondanám a meccset.
#34426: a helyzeteknél egyelőre nagyon jó megoldásokat választ,viszont ma is többször előjött a flegmaköcsögvagyokfosokbelemindenbe.eddig viszont abszolut pozitív csalódás
kell még nagyon az a 2-3 ember -
#34427 Fordult a kocka, most már ti domináltok, nálunk a középpálya olyan mint ha nem is lenne... -
#34426 mondtam h vucinic jó lesz, én nagyon bírom a játékát -
#34425 nekem meg azt hogy jobbak vagytok
nagyon gyengus ez eddig,valami most nagyon nem oké a csapatrészek között.a Sporting elleni meccsre hajaz -
#34424 hm, azt kell hogy mondjam, erősebb a kezdőcsapatotok (meg a pad is) -