Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
<#taps>#taps> FORZA JUVE!!! <#taps>#taps>
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
nem tudom Amaurit miért erõlteti még mindig ennyire
Streamek
Grossot mi a fa**ért nem lehet visszatenni a keretbe ilyen esetben?
#32045:van abból elég
A blog pedig amit linkeltél nagyon király, Csöves, kösz.
Amici di nessuno...
dzsudzsák lába egy belépõ után lehet ketté törne a serie a-ban 😄
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
itt a holnapi keret,visszatérünk a Marci-Melo-Aqua-Milos kp-ra,Jaki is bevethetõ szóval csak nem kell néznünk Amaugli szenvedését.1-4-t várok,term. Di Vaio gólt lõ
2 Motta, 3 Chiellini, 4 Felipe Melo, 5 Sissoko, 8 Marchisio, 9 Iaquinta, 10 Del Piero, 11 Amauri, 13 Manninger, 14 Aquilani, 18 Quagliarella, 19 Bonucci, 23 Pepe, 25 Martinez, 27 Krasic, 29 De Ceglie, 30 Storari, 31 Costantino, 33 Legrottaglie, 36 Giandonato, 43 Sorensen
„Tudom, hogy mindezidáig nem játszottam jól.” (- Talán EZÉRT!!!), mondta a középpályás a La Stampa címû lapnak. „Azon dolgozok, hogy visszaszerezzem a helyemet. Nem tudom, miért nem vagyok kezdõ. Nem tudom megmagyarázni és még korai megvitatni Gigi Del Neri edzõvel az ezzel kapcsolatos dolgokat.”
Pepe nyitott a változásra és egy olyan szerepkörben is el tudná magát képzelni, melyben Gianluca Zambrotta játszott néhány évvel ezelõtt a klubnál.
„Ha megkérnek rá, akkor szélsõvédõt játszom. Néha gondolok a jövõre is.”
(JuventusHungary)
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Lehet jobb lenne, ha tényleg a védekezéssel foglalkozhatna a védelemben, szerintem azt jobban meg tudná oldani, mind az eddigi szerepkörét, csak ki lenne a helyén?? DC? Hát nem tudom, mindenesetre, ha Del Neri egy jó balhátvédet faragna belõle, akkor máris nem lenne olyan haszontalan ez a Pepe gyerek.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
„Visszaadni? Ezek után…”, jegyezte meg az Inter kapusa a Chiambretti Night címû televíziós mûsorban. „Tisztelem a Juventus játékosait, szurkolóit, de én csak az Internél dolgozó emberekkel foglalkozom, azokkal, akik már nálam is hosszabb ideje ott vannak, és akik megdolgoztak a bajnoki címért. Úgy értesültem, hogy a Juventust egy kicsit segítették. Meg akarjuk tartani a Scudettot. Voltak olyan személyek a színfalak mögött, akik arra játszottak, hogy ne nyerjünk semmit sem.”
sorry
ettõl függetlenül továbbmegyünk
A tárgyaláshoz: ahogy írják is a bevezetõben, nem Alex lesz a perdöntõ tanú. 😊
Nem nagyon kérdeztek tõle igazán érdemlegest.
Hajrá Magyarország!
3 forduló után ez egyértelmû 😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Bár annyira nem értem miért.Épp, hogy rá nem faragtunk.
1.:Manchester City -----7 pont
2.:Szlovákok ------------4 pont
3.:Juventus -------------3 pont
4.: Salzburg ------------1 pont
Akikkel még játszunk: Szlovákok meg Mancity meg még egyszer a Salzburg 😊
Háááát nem tudom, ez ma nagyon nem volt az igazi, sõt! Marottanak be kell látnia, hogy Pepe-Martínez-Amauri nem old meg semmit, szóval kell erõsítés a télen és fõleg majd a nyáron, mert ok, hogy itt van Krasic, de õ egyedül kevés.
És úgy látszik ha Martinez játszik, nekem mindig az jut eszembe, hogy kiadtunk érte tizenx milliót, holott ingyen lett volna egy Giovincon.
Nem értem mi volt ma a fiúkkal.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Krasic ma nem lesz kezdõ,Martineznek itt a lehetõség hogy mutasson valamit.Manninger véd,Motta és Alex is kezdõ lesz.kicsit tartok a meccstõl,de oda-vissza be kell húzni.
LINK
The bianconeri worked this morning at the Juventus Center. The work was physical and tactical and came to an end with a mini-match. It was the last session before the departure, tomorrow morning, but also the last of the week at the Juventus Center. Upon return from Salzburg, Del Neri’s team will travel to Bologna where they will be spending the two days before the match on Sunday afternoon at the Dall’Ara.
Salzburg elleni keret,Jaki nem 100%-os
2 Motta, 3 Chiellini, 4 Felipe Melo, 5 Sissoko, 8 Marchisio, 10 Del Piero, 11 Amauri, 13 Manninger, 19 Bonucci, 21 Grygera, 23 Pepe, 25 Martinez, 27 Krasic, 29 De Ceglie, 30 Storari, 31 Costantino, 33 Legrottaglie, 34 Ferrero, 36 Giandonato, 37 Boniperti, 41 Giannetti.