Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
kamu volt,ami nem jó,mert nem fogják segíteni Krasicot a bírók.szénné fogják rúgni és jópárszor nem fogunk róla jogos tizit kapni...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Semmi nem volt szerintem amúgy. De akkor is. Miért Jaki? Siralmas a játékunk szerintem, legalább kihasználhattuk volna az ajándék lehetõséget.
Trunks
Hihetetlen. A stream pont akkor döglik le, amikor a tizi van, Jaki meg kihagyja. Miért nem Melo vagy Kraszics lõtte?

Amici di nessuno...

forzajuve5
miket kihagynak ezek ott elõl...

Trunks
Emlékszik vki arra, hogy legutóbb mikor lõtt gólt Amauri?

Amici di nessuno...

Trunks
A középpályánk kurva erõs, de Amauri helyére nagyon kéne vki, mert azon kívül, hogy a haját igazgatja meg reklamál, semmit nem csinál.

Amici di nessuno...

cassoneitaly
Nah készüljünk a meccsre egy Aranyos képpel:

<#taps> FORZA JUVE!!! <#taps>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

9csöves9
legalább egyikünk kihagyhatta volna Amaurit😄

forzajuve5
ezt sikerült összehoznunk 😄

forzajuve5
Storari - Motta,Bonucci,Chiellini,De Ceglie -Krasic,Melo,Aquilani,Marchisio - Amauri,Quagliarella

nem tudom Amaurit miért erõlteti még mindig ennyire

Streamek

9csöves9
Storari - Motta, Bonucci, Chiellini, De Ceglie - Krasic, Melo, Aquilani, Marchisio - Quagliarella, Amauri

9csöves9
valószínûleg így akarják õket büntetni,hogy nem akartak elfogadni semmilyen ajánlatot a nyáron és csak ücsörögni szeretnének a fizetésükért

forzajuve5
A Rossobluk ellen Grygera sérülés miatt nem léphet pályára. A cseh kidõlését Del Neri egy meglepõ húzással oldotta meg, Simone Pepe-t ugyanis balhátvédként fogja alkalmazni: „Muszáj ezt a megoldást alkalmaznom, nem gondolnék ilyenre, ha nem lenne más választásom. Meglátjuk, hogy az edzés alatt hogyan fog teljesíteni szélsõvédõként. Keresünk alternatívákat, még a Primaverában is. Camilleri, például már játszott a legmagasabb osztályban, habár nemrég épült fel sérülésébõl.”

Grossot mi a fa**ért nem lehet visszatenni a keretbe ilyen esetben?

9csöves9
nem jutott eszembe más kelet-európai balszélsõ😊

#32045:van abból elég

Trunks
Remélem ez a dzsudzsákos dolog csak vicc volt. 😊 Srna pedig nem is tudom, Grygeránál rosszabb nemigen lehet.

A blog pedig amit linkeltél nagyon király, Csöves, kösz.

Amici di nessuno...

limperatore
miért nem olaszokat akarsz inkább? <#ravasz1>

dzsudzsák lába egy belépõ után lehet ketté törne a serie a-ban 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

9csöves9
egy próbát megér.közben a jobbhátvéd posztjára felmerült Srna,neki nagyon örülnék.szerintem Krasic végleg bebizonyítja,hogy érdemes Kelet-Európa felé nyitni.mondjuk egy Srna-Dzeko-Dzsudzsák hármast alá is írnék😊

itt a holnapi keret,visszatérünk a Marci-Melo-Aqua-Milos kp-ra,Jaki is bevethetõ szóval csak nem kell néznünk Amaugli szenvedését.1-4-t várok,term. Di Vaio gólt lõ

2 Motta, 3 Chiellini, 4 Felipe Melo, 5 Sissoko, 8 Marchisio, 9 Iaquinta, 10 Del Piero, 11 Amauri, 13 Manninger, 14 Aquilani, 18 Quagliarella, 19 Bonucci, 23 Pepe, 25 Martinez, 27 Krasic, 29 De Ceglie, 30 Storari, 31 Costantino, 33 Legrottaglie, 36 Giandonato, 43 Sorensen

Grove4
Az egykori Udinese játékos, Simone Pepe, aki idén nyáron szerzõdött Torinóba, nem tudja, miért került ki a kezdõcsapatból. Egyes források szerint Pepe játéka nem volt meggyõzõ Gigi Del Neri tréner számára.

Tudom, hogy mindezidáig nem játszottam jól.” (- Talán EZÉRT!!!), mondta a középpályás a La Stampa címû lapnak. „Azon dolgozok, hogy visszaszerezzem a helyemet. Nem tudom, miért nem vagyok kezdõ. Nem tudom megmagyarázni és még korai megvitatni Gigi Del Neri edzõvel az ezzel kapcsolatos dolgokat.”

Pepe nyitott a változásra és egy olyan szerepkörben is el tudná magát képzelni, melyben Gianluca Zambrotta játszott néhány évvel ezelõtt a klubnál.

„Ha megkérnek rá, akkor szélsõvédõt játszom. Néha gondolok a jövõre is.”

(JuventusHungary)

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
"Juventus Midfielder Simone Pepe Ready To Play In Defence"

Lehet jobb lenne, ha tényleg a védekezéssel foglalkozhatna a védelemben, szerintem azt jobban meg tudná oldani, mind az eddigi szerepkörét, csak ki lenne a helyén?? DC? Hát nem tudom, mindenesetre, ha Del Neri egy jó balhátvédet faragna belõle, akkor máris nem lenne olyan haszontalan ez a Pepe gyerek.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5
Zdenek Grygera komolyabb ínszalag sérülést szenvedett: 40 napra kiesett!

Grove4
Az Inter brazil portása, Julio Cesar szerint a milánóiaknak nem szabadna visszaadniuk a 2006-os bajnoki címet a Juventus együttesének. A Nerazzurrik még a 2006-os Calciopoli ítéletek részeként kapta meg a két elvett bajnoki címbõl az egyiket, míg a másiknak hivatalosan nincs tulajdonosa.

„Visszaadni? Ezek után…”, jegyezte meg az Inter kapusa a Chiambretti Night címû televíziós mûsorban. „Tisztelem a Juventus játékosait, szurkolóit, de én csak az Internél dolgozó emberekkel foglalkozom, azokkal, akik már nálam is hosszabb ideje ott vannak, és akik megdolgoztak a bajnoki címért. Úgy értesültem, hogy a Juventust egy kicsit segítették. Meg akarjuk tartani a Scudettot. Voltak olyan személyek a színfalak mögött, akik arra játszottak, hogy ne nyerjünk semmit sem.”

Grove4
😄DDDDDDD bazzmeg tényleg😄
sorry

9csöves9
azok a szlovákok igazából lengyelek😊

Grove4
Jaja, utána már rájöttem 😄

9csöves9
Martinez elképesztõ.a meccs alatt azon gondolkoztam,hogy ki kéne lõni az ûrbe,de oda is csak hulladéknak...Amauri volt még bicskanyitogató,de azt már megszoktam.a csapat játékának meghatározói szerintem egyértelmûen Krasic,Aqua és Melo,vártam hogy nélkülük ez lesz.csatár,balszélsõ és szélsõhátvédek is kellenek.kiváncsi vagyok mi élvez majd prioritást a télen

ettõl függetlenül továbbmegyünk

Zsolti9014
Elég kétarcú most a csapat egyébként (az eredményeket tudom alapul venni csak). Mióta nincs a SportTV-n olasz bajnoki, alig látom a csapatot, nem mindig tudok gépközelben lenni, hogy streamen nézzem... 😞

A tárgyaláshoz: ahogy írják is a bevezetõben, nem Alex lesz a perdöntõ tanú. 😊
Nem nagyon kérdeztek tõle igazán érdemlegest.

Hajrá Magyarország!

WuFraZselic
"Akikkel még játszunk..." <#idiota>
3 forduló után ez egyértelmû 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Nagyon úgy tûnt, hogy ma itt nem igazán akartunk nyerni.
Bár annyira nem értem miért.Épp, hogy rá nem faragtunk.

Grove4
Ez így elég elkeserítõ 😞 1-1 😞
1.:Manchester City -----7 pont
2.:Szlovákok ------------4 pont
3.:Juventus -------------3 pont
4.: Salzburg ------------1 pont

Akikkel még játszunk: Szlovákok meg Mancity meg még egyszer a Salzburg 😊
Háááát nem tudom, ez ma nagyon nem volt az igazi, sõt! Marottanak be kell látnia, hogy Pepe-Martínez-Amauri nem old meg semmit, szóval kell erõsítés a télen és fõleg majd a nyáron, mert ok, hogy itt van Krasic, de õ egyedül kevés.

Csacsi
Amaurival csak egyel kevesebben voltunk, egyszer nem tudta úgy levenni a labdát(nem hogy elõnybe kerüljön), de úgy sem, hogy meg tudja tartani.

És úgy látszik ha Martinez játszik, nekem mindig az jut eszembe, hogy kiadtunk érte tizenx milliót, holott ingyen lett volna egy Giovincon.

Nem értem mi volt ma a fiúkkal.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Grove4
1-1 KRASIIIIIIICCC!!!!

Grove4
1-el megy a Salzburg :S

Grove4
Ez az Amauri-Pepe-Martínez trió ritka szar :S

Grove4

Grove4
köszi

Csacsi
Mostanában már nem nagyon lehet. De a myp2p.eu oldalon találsz pár linket.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Grove4
Az esti meccset a Digi honalapján nyomon lehet majd követni?

9csöves9

9csöves9

james69holden
arról nincs linketek (képekre gondolok) h milyen állapotban van most az új stadionunk?

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

9csöves9
akartam írni fogadástopikban,hogy azért vigyázni vele.fõleg Krasic miatt

WuFraZselic
pedig jó a szorzótok, ne most tartalékoljatok, ráér hétvégén <#idiota>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

9csöves9

9csöves9
most jó,bár tegnap nálam sem ment.kurvára várom már hogy elkészüljön

Krasic ma nem lesz kezdõ,Martineznek itt a lehetõség hogy mutasson valamit.Manninger véd,Motta és Alex is kezdõ lesz.kicsit tartok a meccstõl,de oda-vissza be kell húzni.

forzajuve5
nálatok se tölt be az új stadion weboldala? most csinálták az oldalt. állítólag be lehet járni virtuálisan a stadiont

LINK

Breki33
Juventus is ready to get back to the Europa League. Three weeks after the away draw against Manchester City, the bianconeri will be playing another away match. This time the team will be travelling to Austria, more precisely to Salzburg, where on Thursday they will be playing a match valid for the third match day of Group A.

The bianconeri worked this morning at the Juventus Center. The work was physical and tactical and came to an end with a mini-match. It was the last session before the departure, tomorrow morning, but also the last of the week at the Juventus Center. Upon return from Salzburg, Del Neri’s team will travel to Bologna where they will be spending the two days before the match on Sunday afternoon at the Dall’Ara.
9csöves9
Dzeko ügynöke megmosolyogta,ilyenrõl nem hallott és utoljára 4 hónapja volt kontakt Marrottával

forzajuve5
Diego szerint Dzeko nyáron szinte biztosan hozzánk igazol

9csöves9
Aqua egy nyilatkozatában kijelentette,hogy szerinte Milos a holdról jött😄

Salzburg elleni keret,Jaki nem 100%-os

2 Motta, 3 Chiellini, 4 Felipe Melo, 5 Sissoko, 8 Marchisio, 10 Del Piero, 11 Amauri, 13 Manninger, 19 Bonucci, 21 Grygera, 23 Pepe, 25 Martinez, 27 Krasic, 29 De Ceglie, 30 Storari, 31 Costantino, 33 Legrottaglie, 34 Ferrero, 36 Giandonato, 37 Boniperti, 41 Giannetti.

9csöves9