Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyéb észrevételek:
-Egritõl agyfaszt kapok
-És megvan a piros-feket Muntari a szememben: Boateng :S
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
#32097: az utolsó 6 névbõl azért nem 1-2-t nem ismerek.
Amici di nessuno...
Hajrá Magyarország!
Az olasz élvonalbeli Sampdoria azonnali hatállyal szerzõdést bont futballsztárjával, a válogatott Antonio Cassanóval. A 28 éves csatár kedden nem kívánta elkísérni Riccardo Garrone klubelnököt egy ünnepségre, majd tisztségviselõk és játékosok elõtt hevesen kritizálta fõnökét. A genovaiak vezetõsége írásbeli bocsánatkérést követelt tõle, ám õ ezt megtagadta, s a fegyelmi vizsgálat szombati sajtóértesülések szerint biztosan szakításhoz vezet.
2 Motta, 3 Chiellini, 4 Felipe Melo, 5 Sissoko, 8 Marchisio, 10 Del Piero, 11 Amauri, 14 Aquilani, 18 Quagliarella, 19 Bonucci, 23 Pepe, 25 Martinez, 29 De Ceglie, 30 Storari, 31 Costantino, 33 Legrottaglie, 36 Giandonato, 41 Giannetti, 43 Sorensen, 44 Kirev.
azt ugye tudjuk, hogy Marotta Cassanot szeretné idehozni Alex helyett...
meg kellene toldani a szerzõdését még két évvel, egy jelentõs fizetéscsökkentéssel, és utána visszavonulhatna.
más:
Nedved megemlítette, hogy kipróbálna magát Krasiccal egy csapatban (" Ha visszatérhetnék a pályára, együtt játszanék Milos Krasiccal… képzeljen csak el minket a széleken.”😉 😄
2010-10-28 15:48:19
A 29 éves svéd válogatott csatár egy szezont együtt is játszott Chiellinivel, mielõtt 2006-ban a Calciopolit követõen az õsi rivális Interhez igazolt.
A hétvégi Milan - Juventus derbit megelõzõen Ibra az újságírók Chiellinivel kapcsolatos kérdéseire válaszolt:
– Igen, ez így van. Számomra Chiellini a legkeményebb és legszívósabb védõ. Õ az a játékos, aki mellett a legtöbbet szenvedek. Nagyon nehéz ellene játszani, mert egy négyzetcentiméter helyet sem enged át a támadóknak. Szinte levegõt venni sem enged.
Ennek ellenére kedvelem Chiellót. Egy igazi hûséges harcos. A mi párosunk mindig csodálatos párbajt jelent a nézõk számára.
Azért jöttem ide, hogy minél több meccsen gyõzzünk. Garantálom, hogy mindent a Milan fog megnyerni.
Csernus Imre
442.hu football-italia.net
pont olvastam vhol hogy egyik milan meccs elõtt még ibrát tiltották el mikor juvés volt, elõtte meg még vki meghatározó játékost a juvéból, msot meg krasicot
nagyon bajnokot akarnak csinálni milánó rondábbik felébõl 😄
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
õk is segíthetnének nekünk.mondjuk visszamehetnének oda ahonnan jöttek
:S
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Még szeptember 30-án írtam nekik egy emailt, mert Egri minden faszságot összehordott megint:
2010.09.30. 21:56 keltezéssel, [email protected] írta:
Egri úrnak üzenném, hogy Del Piero a 36.-at se töltötte még be, tehát 37 éves semmiképp se lehet. Nem baj az, ha ezt nem tudja, de akkor ne említse konkrétan az életkorát.
Digisport címzett: saját magam, részletek megjelenítése 13:49 (5 órája)
Tisztelt Felhasználónk!
Köszönjük szépen a tájékoztatást.
Tisztelettel:
-------------------------
Szakács Péter
E-mail Referens
Customer Service
-------------------------
Digi Kábel - Digi Kft.
Levelezési cím: 1134 Budapest, Váci út 35.
Tel: 1272
Fax: +3617076700
E-mail: [email protected]
http://www.digisport.hu
-------------------------------------------------------------------------
Privileged/Confidential Information may be contained in this message. If you are not in the addresses indicated in this message (or responsible for delivery of the message to such person), you may not copy or deliver this message to anyone. In such a case, you should destroy this message and kindly notify the sender by reply e-mail.
Amici di nessuno...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
ami a legrosszabb,hogy a napokban láttam a dákóját is egy képen.nem raktam be ide mert nem vagyok geci😄
én visszavárom, ha úgy alakul.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Alex-Q-Pepe/Martinez
Marchisio(Momo)-Melo-Aqua
Elõl gondolom Alex lesz Quagliarellával, az sem egy rossz páros, csak Krasic nélkül nehéz lesz, benne van a legtöbb fantázia, lát a pályán, tud cselezni, gyors, és beadásai is jók, ja és kapura lövései is. Szóval a jelenlegi keret legjobb játékosa
mondjuk a zingaro remélem játszik,és Giorgo ad neki egy olyan embereset mint múltkor.vagy Melo is ihatna a vérébõl...
és remélem más csapat is kap ilyen büntetést a szezon során, és nem csak velünk szarakodnak egy rangadó elõtt
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
hol lesz a meccs?
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
A PSV-t kezdi kinõni, profi szemléletû, felépítése sem rossz, tehát hogy egy belépõtõl eltörne a lába, az nem igaz rá jobban mint bárki másra. Nagyon jól passzol, jól lõ állítottból és akcióból is, ráadásul mindkét lábbal veszélyes tud lenni. Gyors is, szóval szerintem tök jó lenne.
Hajrá Magyarország!
tabellán nem estünk vissza ami jó, és az inter se tudott jobban meglógni. a Lazioval én nem számolok, szerintem a végsõ elszámolásnál már nem lesznek ennyire a tabella elején
Amici di nessuno...
Az a baj, hogy támadásban nem sok variációja van Del Nerinek. Beküldheti DP-t vagy Jakit Amauri helyére, meg esetleg Pepét vagy Martinezt. Közülük leginkább csak Ale képes egymaga eldönteni egy meccset.
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco