44078
-
#34422 -
#34421 Köszi. -
#34420 Milan-Juve streamek -
#34419 majd meccs előtt lökök be egyet.nekem is kéne,vagy inkább szerválni egy digit munkahelyre:) -
#34418 Nincsen valakinek streamje....mert a myp2p.eu nem jön be :S -
#34417 lassan maccs, Vidal lesz a balszélső :o Gigi-DC,Chiello,Barza,Licht-Marchisio,Pirlo-Vidal,Vucinic,Matri,Krasic
Q már ott lesz a padon. -
#34416 na igen, én ezt párszor szintén leírtam már, a többiek lehet meg is unták tőlem. :)
Conte is azt mondta, szeretne minél hamarabb teljes kerettel dolgozni... Szerintem a leginkább a védelem kényes, márpedig elvileg még oda is jön ember, meg amúgy is 2 új szélsőhátvéd van már. Azért ott hátul kell egy kis idő, főleg míg a belső kettős egymásra hangolódik. -
#34415 Jaja ez a para hogy kellenének még az emberek de beépíteni őket is azért egy jó idő és a végére hagyni szerintem nem jó ezeket a dolgokat. -
#34414 Azt hiszem augusztus 31-én szokott zárulni majdnem egész Európában, az angoloknál meg szeptember elsején. De sajnos nem tudom pontosan. Viszont 27-28. már bajnoki forduló. -
#34413 mikor zárul hivatalosan az átigazolási szezon? túl sok már nem lehet hátra, és Marotta még három embert akar igazolni -
#34412 fizikálisan nagyon jó állapotban van, és egy tényleg minőségi védő, aki nem csak védekezni tud hanem a támadásoknál is feltalálja magát. igenis le kellene tenni érte a 10 milliót. nem hiszem el hogy nincs ennyi pénzünk -
csak jöjjenek :D -
#34410 nyilatkozott a Chelsea-s Alex. az ügynöke értesítette a megkeresésünkről és tetszik neki a dolog,nagyon érdekes kihívásnak tartaná az ideigazolást.viszont a Juventus egyelőre csak kölcsönbe akarná hozni,ami szerinte nem jó sem a Chelsea-nek sem neki,29 éves úgyhogy még úgy érzi egy hosszútávú szerződést köthetne egy nagy klubbal.Amaurival és Diegoval beszélt a csapatról és jókat mondtak neki(hát persze,pont ők:D )
szerintem jó lenne és 10 millánál többe nem is kerülne.ugyan most a bajnokság elején kezdő volt,de ha jól tudom Terry,David Luiz és Ivanovic is előtte van a sorban,már ha éppen nem jobbhátvéd.
közben Marotta elnyögte,hogy még 2 játékos biztosan érkezik és elképzelhető,hogy lesz még egy 3. is.állítólag a levegőben lóg egy biznisz,amit szerinte nem lehet kihagyni.a két játékos gondolom a balszélső és a középhátvéd,a 3. meg valószínű egy középső kp.ezzel kész is lenne a keret,ezekre a posztokra bárki jön erősítés lesz -
#34409 Ha Pirlo ilyen labdákat ad majd, mint az Inter elleni gól előtt, és Vucsinics így használja ki a helyzeteit, akkor nem lesz gond.
Ez a mez viszont... nincsenek rá szavak. -
#34408 van baja valóban:D -
#34407 4. kép eléggé andrássi útos fíling nem? :DDDDD -
#34406 Sztankovics hogy nézi a szép mezünket:D
-
#34405 -
#34404 -
#34403 Gyerek nehezen aludt el...így mindkét meccsről(félidőről) lemaradtam.
Ha majd lesz összefoglaló megköszönnék egy linket. -
#34402 eleinte picit megilletődött volt,de nagyon belejött.gól+gólpassz,na meg az az átvétel meg a megoldás a kapufája előtt.Matri fejese meg halálpontos. -
#34401 Matri 2:1 -
Cike #34400 Jó vétel volt ez Vidal gyerek már most látszik, idén nagyon erős lesz a támadó szekció Krasic, Alex, Vidal, Matri, Toni, Vucinics,Quaglia. -
#34399 Bari
tényleg nagy labda volt,a meccs sem rossz.szerintem igazságos az 1-1,de a góljuknál Motta szabálytalan volt.apropó Motta.ekkora sunyi tapló férget még Inter szinten se láttam sokat pedig aztán...nem csodálom hogy Alexnál is felment a pumpa,szerintem Mottát még a pápa is fejbebaszná szó nélkül -
#34398 Pirlo de szép gólpasszt adott :)
Egyébként helyszínileg ez a torna hol van? -
#34397 az Interrel kezdünk,utána a vesztes tolja a Milannal
Juventus: 30 Storari; 26 Lichtsteiner, 15 Barzagli, 19 Bonucci, 29 De Ceglie; 36 Pasquato, 21 Pirlo; 8 Marchisio, 27 Krasic, 14 Vucinic, 10 Del Piero.
Inter: 12 Castellazzi; 23 Ranocchia, 25 Samuel, 26 Chivu; 42 Jonathan, 8 Thiago Motta, 5 Stankovic, 20 Obi; 27 Pandev, 7 Pazzini, 10 Sneijder. -
#34396 Tudom, hogy magamat ismétlem, de: lassan azért már véglegesíteni kellene a keretet, akit még akarnak, hozzák, főleg ha védelembe is akarnak. Mert hát nemsokára vége már augusztusnak is. -
#34395 -
#34394 ma 20.45 től Trofeo Tim,közvetíti a Digi.
hihetetlen,de Jaki megint megsérült...botrány.Chiellini,Toni,Pepe,Martinez és Quaglia sem lesz ott a többiekkel
1 Buffon 2 Motta 5 Pazienza 8 Marchisio 10 Del Piero 13 Manninger 14 Vucinic 15 Barzagli 16 Ziegler 19 Bonucci 21 Pirlo 22 Vidal 26 Lichtsteiner 27 Krasic 29 De Ceglie 30 Storari 32 Matri 33 Sorensen 34 Marrone 36 Pasquato 38 Ruggiero 39 Libertazzi 40 Spinazzola -
#34393 Tuttosport címlap: Vargas? No grazie.
Jakit állítólag a Betis meg a Blackburn vinné, Alexet mi kölcsönbe akarjuk, a Chelsea ezért nem lelkesedik.
Barnettáék meg nem nagyon tudnak arról, hogy mi akarunk valamit.
Ja, és Amauri még mindig a Parma látószögében. -
#34392 találtam is most egy Bastos nyilatkozatot.
lényeg: A Juventus túl sokat szarakodott,a Lyon elutasította az első két ajánlatukat,majd miután megmondták mennyi az ára,lelassultak a tárgyalások.az ügynöke folyamatos kapcsolatban volt a Juveval.10 napja döntötte el,hogy marad Lyonban. -
#34391 nem rossz,csak az a baj,hogy most már megy a kapkodás és minden játékosra rá akarnak menni akinek nem egy seprűnyél van a bal lába helyén.ahelyett,hogy júniusban elhoztuk volna már Bastost.az szinte már egy kész biznisz volt,kb annyi lett volna az egész,hogy Conte az áldását adja. -
karajjj #34390 Edu rohadtjó játékos, anno a Hoffenheimben a csapat motorja volt -
#34389 Na, most a középpályára a brazil Carlos Eduardo (Kazany), illetve a svájci Barnetta neve merült fel. -
-
#34387 nekem tetszik az ötlet. nagyon is. :) -
#34386 -
sokkal értékesebb, és emlékezetesebb is lesz ez így, nem tucat meccs... -
#34384 a megállapodás értelmében jövőre is játszunk velük egy barátságos meccset.az első félidőben a rózsaszín mezben játszunk és a második félidőben váltunk fekete-fehérre ezzel is szimbolizálva a váltást :)
amúgy a Notts a világ legöregebb profi futballklubja.szerintem szép gesztus,szimpatikus döntés.nem csak a csillogásról meg a sztárokról kell ennek a dolognak szólnia,hanem a hagyományokról a múltról is. -
#34383 biztos győzelemmel akarnak avatni :P
amúgy történelmi szempontból van jelentősége,a Notts County miatt vagyunk fekete-fehérek