Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gercse
hihetetlen, hogy még mindig ennyi sérült van, ekkor balszerencse nem létezik, itt még mindig valami nem gömbölyû...
még "szerencse", hogy nem Chiello, vagy Melo töri a lábát...(kopp kopp kopp)

forzajuve5
Traore lassan összekaphatná magát, mert így szükség lesz rá. Grossot is vissza kellene dobni a keretbe

Csacsi
Paolo De Ceglie és Jorge Martínez is csonttörést szenvedett a tegnapi, Milan elleni mérkõzés során, így több hónapot kell majd kihagyniuk.

Mindkét játékosnak komoly fájdalmak között kellett elhagynia a pályát, és a mai vizsgálatok a legrosszabb verziót erõsítették meg.
De Ceglie Bonerával ütközött, és utána még hosszú percekig a pályán maradt, de végül õt is le kellett cserélni. A mai röntgenfelvételek szerint eltörött a térdkalácsa. A játékos lábán jelenleg gipsz van, és a csapat orvosai még nem döntötték el, hogy szükség lesz-e mûtétre.
A Juventus hivatalos honlapja szerint De Cegliének legalább három hónapot kell majd kihagynia.
Martínez sérülése sajnos még ennél is komolyabb. Már a tegnapi felvételeken látszott, hogy a játékos lába vérzett a lecserélést követõen, és a mai vizsgálatok szerint lábközépcsont törést szenvedett, amit néhány napon belül mûteni is kell.
Jelenleg Martínez lába is gipszben van, és legalább két hónapot kell majd kihagynia.
Alexander Manninger körülbelül egy hónapot hagy majd ki, miután tegnap kificamodott a bokája edzés közben.
Szintén tegnap dõlt ki Giorgio Chiellini is, õ a bemelegítés alatt, de szerencsére kisebb vádlisérülést szenvedett, így néhány nap pihenõ után már újra pályára léphet.

Forrás : juventuz.freeblog.hu

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

BADE
Végre úgy játszottak,küzdöttek a srácok,ahogy egy Juventus-tól elvárható!
Fantasztikus gyõzelem volt,ha visszatérnek a hiányzók és összeszoknak végre,akkor bármi lehet a bajnokságban.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

nono84
Amióta a Digi adja a meccseket én sem tudom nézni, a streamek meg katasztrofálisak sajnos. Alexnek grat, Melo meg egy igazi állat 😊

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Trunks
Mostmár nagyon megszerettem, hihetetlen fanatizmussal játszik. A 2. gif, ahol ünnepelteti magát, azután történt miután kifejelte a zingaro egyik lövését. Rohadt nagy mentés volt. Az egészbõl kellene egy gif.

Amici di nessuno...

Trunks
Delneri: "Juve senza limiti" 😊))))

Közben Trez tegnap megint gólt szerzett, ezúttal a Real ellen, ezzel idén 5 gól/7 meccsnél tart. Nálunk Amauri idén 0/5, a legutolsó 35 meccsén pedig 5-ször (!) volt eredményes, pedig ezek közül 27 meccsen volt kezdõ. David még tavaly is 19 meccsen lõtt 7 gólt, pedig nem játszott olyan sokat, csak 13-szor kezdett. Ezen elgondolkozhatnának a vezetõk is...

Amici di nessuno...

9csöves9

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
dolgoztam,úgyhogy én se láttam,de majd letöltöm.Melo baszki mit levágott a góloknál😄 mit lemûvelne ez ha megnyernénk a scudettot

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Zsolti9014
köszi az összefoglalót.

sajnos megint nem tudtam nézni a meccset, mióta nem sport tv adja, kb. 3-at láttam összesen, nem mindig vagyok gépközelben.

de imádom ezt a csapatot, és gratulálok a fiúknak a gyõzelemhez! Alex hatalmas!!!

Hajrá Magyarország!

Count Adyn
<#taps>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Breki33
Trunks
Az a baj, hogy Momo jelenleg nem fér be. Én is szívesen látnám a pályán, de Melo világklasszis formában játszik (végre!) és Aquilani sem rossz. Kraszics mondjuk nagyon hiányzott a szélrõl.

Amici di nessuno...

Én is azt várom, szerintem lehet olyan jó a kp-nk, mint anno a Puma-Vieira páros. Szélen meg Krasic. Mondjuk Aquilani is jó 😊

Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved

Egyértelmû, hogy Momo-t csak bírni lehet.Nem is azért írtam róla amit írtam, hisz titokban még bízom benne, hogy összejön a Melo, Momo beton közép pálya.:-)

Momo-t pedig nagyon bírom, tud õ focizni, nem is kicsit, talán most olyan formában van, mint tavaly Melo?

gercse
Félig meddig láttam csak a meccset, de szép kis 3 pont 😊
ez a küzdõ Juve, ez kell nekünk, ha Chiello, Krasic, esetleg Iaqui is lett volna, de nem is folytatom mert nyertünk 😊

Grove4
Na csak behúztuk, megszenvedtünk, de a jobbik gyõzött. Így van, végre lehetett látni a közdést, hajtást a SPIRITO JUVE-t, nagyon nagy grat a srácoknak, igazi nagy csata volt, most rendezni kell sorainkat, mert kidõlt De Ceglie, Giorgio, Martínez (aki meglepõen jó volt). Zingaro is betalált, de hát a védelmünk elég szedett vedett volt.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Sajna Momónál egyre jobban látni, hogy nem igazán a kezdõbe való.

Trunks
Még pár dolog: Amaurit el kell küldeni a francba, ma is hihetetlen volt, amit mûvelt. Vagy mûesett vagy ugrált a levegõben össze-vissza vagy táncolt a labda mellett a szögletzászlónál, de egy kurva bedobást nem tudott összehozni, mert leszerelték.

Az utolsó 12 perc pedig nem hiányzott. A végén meg a frászt hozta rám Momo, bár sztem kívül volt, de mondjuk nem láttam jól. Hál' isten behúzták a lest. Összességében szép volt, fiúk!!!

Amici di nessuno...

Gyõzelem!! Krasiccal és Chiellinivel meg... 😄 Majd visszavágón megmutatjuk. 😊

Trunks
Végre újra szerethetõ csapatunk van, és ezt most az eredménytõl függõen mondom. Melo, Bonucci és Quagliarella is klasszis teljesítményt nyújtott, Del Piero meg beverte, ha már elé került a labda. Mondjuk Sissoko, amit mûvelt elõtte...

Amici di nessuno...

Csacsi
Nah végre. Nem érdekelt a végén már az eredmény sem....végre láttam a JUVENTUST. Senkit nem tudok elkárhoztatni....mert mindenki 110%-ig odatette magát. Végre mindenkiben a JUVE szív dobogott...és ezt hiányoltam már régóta.FORZA JUVE....GRANDE ALEX....

Még annyit, hogy Krasiccal, és Chiellinivel...ez a meccs még simább lett volna 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

cégre elvertük a Milant...végre ismét jó a Juve😊 azért ez haladás tavaly óta

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Nagyon nagy boldogságot okoztak ma a fiúk.Köszönöm Nekik!

Ez az Amauri tipikusan olyan csatár, aki elõzõ klubjában (Palermo) sokkal jobban játszott élveztem a játékát akkoriban, de nem klasszis ebbõl látszik...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Trunks
Ajjaj, jön Amauri...

Amici di nessuno...

azért Del Piero még 35-36 évesen is veszélyt jelent a Milanra azért ez se semmi<#eljen>

Trunks
Mi a faszért Pepe maradt mindig Ibrával fejelni?

Amici di nessuno...

zingaro, fuj de utálom

Gyönyörû "lövõcselt mutatott be".

Csacsi
GRANDE AAAAALEEEEEX.

Sissoko mit mûvelt elõtte. A nehezén már túl volt 😊

GOOOOOOLLLLLLAAAAAAAA DI DEL PIEROOOOOOOO

Góóóóóóóóóóllllllllll
GÓL!

Vki tud adni egy normális streamet? Mert ez amin én nézem állandóan megáll. :S

Trunks
Pedig ez tizi volt... Ebbõl a Melo-blokkból pedig gifet kell majd csinálni.

Amici di nessuno...

Grove4
Ez mi a fasz volt????'?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Csacsi
Hát akkor õ volt az, aki annyit csúszkált....mert mást nem nagyon láttam tõle 😊

Grove4
Én olyat olvastam, hogy csak húzódás, de holnap már többet fogunk tudni.

Forza!!!!!!!!!!

Trunks
Bemelegítés közben megsérült állítólag. Nagyon-nagyon reméljük, hogy nem súlyos. Az maga lenne a tragédia.

Amici di nessuno...

Trunks
Akkor tényleg szar lehet a stream, ha nem tûnt fel Aquilani 😄

Amici di nessuno...

Giorgioval mi lett ?

Grove4
"na várjuk meg a szombat estét koma"

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

"Még a végén nyerünk"
koppkoppkopp

Volt tegnap a digin ilyen beharangozó mûsor, természetesen a mai meccs volt a téma. Benn ült a stúdióban Juhár Tamás, aki Juvés, meg valami milános csávó. De az az ember úgy el volt szállva a Milannal, hogy az összeszarás. Mást se hallottam, csak h a Milan így, a Milan úgy. Mondtam magamba, na várjuk meg a szombat estét koma... Jó annyira nem figyeltem, mert barátnõmmel voltam. Kapcsolgatta a tévét, azt megláttam h Juve, mondom hopp-hopp, álljunk itt meg😊

Más: De Ceglie. Nekem egyre szimpibb. Utóbbi idõben jól játszott szvsz, meg most a mai meccsen tanusított hozzáállása is bejött. Ez a Martínez gyerek is jó most. Elég jól védekezünk. Még a végén nyerünk😮😊😛
Trunks
Akartam meccs közben írni, hogy Aquilani cipõt cserélhetne, mert az elsõ 20 percben annyit csúszkált. Nem tom mi van a pálya talajával.

Zlatannak pedig szólhatna már vki, hogy meg van átkozva és a Juvénak nem tud gólt lõni (na nem mintha nagycsapatok ellen be szokott volna találni), még szabálytalanul sem.

Ja és akármennyit fikázzuk De Ceglie-t, beadni sztem nagyon jól tud. Quagliarellának is tökéletes volt ez a beadása, sõt még anno Amaurival is fejeltett gólokat, ami azért lássuk be, nem kis teljesítmény. Sajnálom, hogy le kellett jönnie. Giorgio sérülését is nagyon sajnálom, õ mindig levette Ibrát a pályáról, elég vicc így a védelmünk. 😞

Amici di nessuno...

Grove4
Aqua

Csacsi
Akkor örülök, hogy Streamen nézem. 😊

Az elsõ 10 perc, és az utolsó 5 perc kivételével elégedett vagyok.

Felipe Melo, meg örülök, hogy megújult.

Viszont mivel asszony a faktor-t nézi...árullja már el, hogy is van a középpályánk, mert nem vettem észre valakit. Az megvan, hogy Melo, Marchisio, Martinez, de ki a negyedik? 😊

Egri az nekem mindig no comment volt. Digi sport... komolyan mondom...nem írok semmit. Vezetünk, ez a lényeg.

FORZA JUVE

Egri hülyeségei nekem nem újdonság😄 hallottad volna a 6 évvel ezelõtti EB-n közvetíteni