44078
-
#34543 na hát akkor ilyenek lettünk
-
#34542 szerintem jó lesz ott,szurkolok neki
Elia lenyilatkozta,hogy Sneijdernek is nagyban köszönhető,hogy ideszerződött,sok jót mondott a bajnokságról,az országról és a Juventusról -
#34541 a Felix Magath edző által átadólistára tett brazil karmester, Diego az Atlético Madridban folytatja,
A Wolfsburg hivatalosan is bejelentette, hogy megállapodtak az Atletico Madriddal Diego átigazolásáról.
A brazil játékmestert egy évre vette kölcsön az Atlético, amely hárommilliót eurót fizetett a Farkasoknak ezért, s amennyiben végleg meg kívánja őt szerezni jövő nyáron, akkor további hétmillió eurót kell átutalnia a Volkswagen-gyáriak számlájára.
Diego a Werderben nyújtotta a legjobb teljesítményét eddig, majd eligazolt a Juventushoz, ahol jött a mélyrepülés, a múlt nyáron visszatért a német bajnokságba, a Wolsburg hívására, de ez már nem hozta meg a várva várt sikereket.
Felix Magath, a német klub edzője, biztos benne, hogy Diego az Atletico Madridban sikeres szezon előtt áll és meghatározó játékosa lesz a fővárosi klubnak.
-
#34540 Del Piero idén már tényleg csak epizód szerepeket fog kapni, de jó még mindig itt látni, ellentétben Amával... -
#34539 Quagliarella,Matri,Vucinic,Del Piero,Iaquinta,Toni,Amauri...már értem miért akarta Conte ezt a 4 csatáros felállást -
#34538 4,5 milliót keres ha jól tudom.Gigi után ő a 2. legjobban fizetett játékosunk,többet keres mint Quagliarella meg Matri együtt.
most az ügynöke azt is mondta,hogy ha visszatér a csapathoz,akkor meg fog küzdeni a csapatba kerülésért.anyáddal küzdjél...miért nem jó ennek,hogy elmegy egy nem szar Marseillehez ahol még akár összejöhet neki valami?jaa,hogy ott vannak gondolkozó emberek és még a felét se adnák a mostani fizetésének... -
#34537 legalább egyszer örömöt szerezhetne a szurkolóknak...AZZAL HOGY ELMEGY A KVA ANYJÁBA! Ha már gólokkal nem tudott...
Ez egy patkány... Jó kis fizetése lehet, ha ezért bevállalja azt, hogy kb. 6. számú támadó legyen, akit a drukkerek 99%-a addig ütne szívlapáttal, amíg mozog...
De legalább a szezon végén lejár már a szerződése, hogy kapná be. -
#34536 Amauriék természetesen nem fogadják el a franciák ajánlatát.rohadjon meg ez a retek vérszívó,meg az is aki alátolta ezt a kurva szerződést amikor leigazoltuk...
Moggi idejében a hasonló férgek szó nélkül csomagoltak...tényleg csak olyan módszerekkel lehet megszabadulni ezektől? -
#34535 és mivel Sörensen maradt,ő is bevethető középen,Conte elmondta,hogy nem jobbhátvédként számít rá szóvel ennek örülök.belőle még lesz valaki -
#34534 mondjuk igazad van, jól is elsülhet. de amúgy tényleg nem vagyok ellene, mert csípem a buráját, csak kicsit csalódott vagyok. bár inkább a khv poszt miatt. mondjuk azt azért Chiellini-Bonucci akár meg is oldhatja. Meg hát Barzagli is mégiscsak világbajnok. -
#34533 ezzel a DC dologgal akár nyerhetünk is.lehet,hogy a nagy bizalom felé végre kihozza belőle a legjobbat.aztán valószínűbb,hogy a 3. bajnokin megsérül és Ziegler veszi át a helyét -
#34532 Nocerino apróért ment a Milanba...padra ide is elfért volna,de nem tudom mivan azzal a palermói vén maffiózóval,mintha direkt le akarná építeni a csapatát -
#34531 de pont most írják, hogy inkább Gyan kellene nekik... -
#34530 komolyan mondom, vigyék már ingyen is...
legalább nem tőlünk kap fizetést, meg nem kell a pofáját nézni, még véletlenül se. -
karajjj #34529 na még állítólag a Marseille bepróbálkozik érte -
#34528 ezt valahogy minden évben elfelejtem...ha visszalapoznék, lehet tavaly is rácsodálkoztam, hogy ott 19-kor zár, mindig az éjfél tűnik logikusnak.
viszont akkor ez így nekem kis csalódás, hogy nem jött a hátsó alakzatba senki. egy középhátvéd kellett volna szerintem is, illetve (ez lehet az én hibám) nem látom azt, hogy De Ceglie lenne a tökéletes megoldás balra. Amikor első szezonját töltötte a nagyoknál, akkor még nagyon reménykedtem. De nem akarom leírni őt, ne értsetek félre, sőt nem is tehetem, mert felkészülési meccsekről főként csak összefoglalót tudtam nézni. -
#34527 igen Olaszországban 19.00-ig lehet igazolni és éjfélig lehet külföldre eladni.szóval még reménykedhetünk Amauriban... -
#34526 már zárt a Mercato? -
#34525 hát végül nem jött már senki...elfért volna egy középhátvéd,szerintem ott gondok lesznek.pláne,hogy a középpályán nem lesz nagy védekezés
elment Grygera a Fulhambe,Pasquato és Giandonato kölcsönbe mentek Leccébe -
#34524 "Italian sources claim Everton have offered John Heitinga to Juventus for €3 million."
Szerintem nem hangzik rosszul akár DC akár DR posztra jönne -
#34523 egész felkészülés alatt DC volt az elsőszámú balhátvéd nála,korábbi csapataihoz is el akarta vinni anno...valamiért nagyon bízik benne.
most Bocchettit írják nagyon hátra,jó spílernek tartom és tud balhátvédben is játszani.csak hát így megint nem egy tapasztaltabb védő érkezne
-
#34522 hát, nem tudom...igazából, ha nem rá számít elsősorban, akkor meg nincs balbekkünk. DC inkább középpályán volt jó, már amikor játszott (saját vélemény csak), meg sérülékeny is, meg szerintem nem elég jó még. vagy nem tudom. -
#34521 Ziegler nyilatkozott,kb ennyi a lényeg: beszéltem Contéval,és megértettem,hogy nem rám számít első sorban,más tervei vannak.még akkor bólintottam rá a Juventus ajánlatára amikor Delneri volt a csapat edzője,ő és Marotta jól ismert a Sampdoriából.ennek ellenére maradni akarok. -
#34520 Hónapokig tarthat az olasz sztrájk -
wright #34519 Én úgy olvastam a zenit nem ment bele! -
#34518 9 millióért jött Elia,4 milliót fizetünk most,jövőre 2,5-t meg utána évben 2,5-t.1 millió még jár nekik bónuszként,gondolom ha bejutunk a BL-be
Bonucci visszautasította a Zenitet,így úgy néz ki a Bruno Alves sztori egyelőre ugrik.max Pepe mehet hozzájuk.
ilyenkor nem tudom eldönteni,hogy Bonuccit a becsvágy hajtja és meg akarja mutatni,hogy a Juventusnak alapembere lehet,vagy csak baszik elmenni a hidegbe. -
#34517 Én konkrétan jósolni nem merek helyezést, annyit mondanék, hogy előrelépést várok, és harcot a dobogóért.
Rég vártam már úgy szezont mint most. -
#34516 :D :D :D ilyen is rég volt, hogy egy véleményen voltunk az öreggel -
#34515 Moggi egyetért veled.azt mondta,hogy az Inter-Milan páros előttünk van és a Napolival leszünk harcban a 3.helyért.megdicsérte az igazolásokat,szerinte sokkal jobb volt ez a mercato mint az utóbbi években
(tavaly a 7.helyet jósolta) -
#34514 a legerősebb kezdőcsapatban várhatóan 7 új játékos lesz,ráadásul nem egy meglévő jól működő rendszerbe kell őket belepakolni.ez azért ritkán szokott jól elsülni -
#34513 ez már azért elég korrekt csapat, miért vagytok ilyen pesszimisták, nevek alapján simán jó ez a csapat :D persze hogy mit fognak nyújtani a pályán az más dolog, de még el sem kezdődött a szezon. nagyon kéne a Serie A-nak egy régi Juve... -
#34512 pedig meglehet, igazából csak a Napoli lehet az ellenfél a két milánói csapaton kívül, az Udinese és Palermo is nagyon gyengült, a Fiorentina lassan középcsapat lesz, a Lazio ugyan erősödött, de az nem elég az első 4hez szerintem -
#34511 helyezést semmiképp nem jósolok az előző két szezon miatt.viszont egy biztos,hogy a keret erősödött,ezért előrelépést várok
a tavalyi keret is simán elég kellett volna legyen egy dobogóra,sőt a szezon első felében nem volt elérhetetlen az első hely sem,úgy,hogy tele voltunk egy valag sérülttel és egyik meccsen sem volt szerencsénk.
az átigazolási piacon nem feltétlenül ezt az utat választottam volna,de ezt majd úgy is az idő dönti el,hogy ki volt jó döntés és ki nem. örülök,hogy a vezetőség tudta,hova kell igazolni,még ha szerintem nem is a legmegfelelőbb arcok érkeztek.gyakorlatilag minden hiányposztra érkezett/érkezik ember.
viszont ez azt is jelenti,hogy rengeteg az új arc és ehhez időt kell adni.pláne,hogy a nagy részük fiatal,formálható emberke.Conte meg még az edzői karrierje elején jár,szóval vele is türelmesnek kell lenni.ha idén sem jön össze a BL,akkor jövőre nyilvánvalóvá válik,hogy nem szabad 10 játékost és az edzőt elzavarni,majd hozni egy újat megint 10 játékossal,hanem ezt a mostanit formálni 3-4 igazolással.
kibaszottul várom a szezont, és úgy gondolom,hogy az új stadion nagyon sokat fog lendíteni a csapat teljesítményén is -
eddie #34510 Én sajna pesszimista vagyok.Szerintem nem lesz meg. -
#34509 Lenne egy olyan kérdésem, hogy ezekkel az igazolásokkal hova várjátok a csapatot a szezonban? Én remélem, hogy meglesz a dobogó majd. -
#34508 -------Vucinic-Matri--------
Elia--------------------Krasic
---------Vidal--Pirlo---------
Ziegler,Chiellini,X,Lichtsteiner
-----------Buffon-------------
az X helyére szinte biztosan érkezik holnap egy középső védő(valószínűleg Bruno Alves.ha nem akkor a Bonucci/Barzagli kettős harcol érte -
#34507 Akkor így Elival együtt hogy nézne ki a legerősebb kezdő? -
-
-
#34504 Elia megérkezett,ma átesik az orvosi vizsgálatokon