Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
még "szerencse", hogy nem Chiello, vagy Melo töri a lábát...(kopp kopp kopp)
Mindkét játékosnak komoly fájdalmak között kellett elhagynia a pályát, és a mai vizsgálatok a legrosszabb verziót erõsítették meg.
De Ceglie Bonerával ütközött, és utána még hosszú percekig a pályán maradt, de végül õt is le kellett cserélni. A mai röntgenfelvételek szerint eltörött a térdkalácsa. A játékos lábán jelenleg gipsz van, és a csapat orvosai még nem döntötték el, hogy szükség lesz-e mûtétre.
A Juventus hivatalos honlapja szerint De Cegliének legalább három hónapot kell majd kihagynia.
Martínez sérülése sajnos még ennél is komolyabb. Már a tegnapi felvételeken látszott, hogy a játékos lába vérzett a lecserélést követõen, és a mai vizsgálatok szerint lábközépcsont törést szenvedett, amit néhány napon belül mûteni is kell.
Jelenleg Martínez lába is gipszben van, és legalább két hónapot kell majd kihagynia.
Alexander Manninger körülbelül egy hónapot hagy majd ki, miután tegnap kificamodott a bokája edzés közben.
Szintén tegnap dõlt ki Giorgio Chiellini is, õ a bemelegítés alatt, de szerencsére kisebb vádlisérülést szenvedett, így néhány nap pihenõ után már újra pályára léphet.
Forrás : juventuz.freeblog.hu
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Fantasztikus gyõzelem volt,ha visszatérnek a hiányzók és összeszoknak végre,akkor bármi lehet a bajnokságban.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Amici di nessuno...
Közben Trez tegnap megint gólt szerzett, ezúttal a Real ellen, ezzel idén 5 gól/7 meccsnél tart. Nálunk Amauri idén 0/5, a legutolsó 35 meccsén pedig 5-ször (!) volt eredményes, pedig ezek közül 27 meccsen volt kezdõ. David még tavaly is 19 meccsen lõtt 7 gólt, pedig nem játszott olyan sokat, csak 13-szor kezdett. Ezen elgondolkozhatnának a vezetõk is...
Amici di nessuno...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
sajnos megint nem tudtam nézni a meccset, mióta nem sport tv adja, kb. 3-at láttam összesen, nem mindig vagyok gépközelben.
de imádom ezt a csapatot, és gratulálok a fiúknak a gyõzelemhez! Alex hatalmas!!!
Hajrá Magyarország!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Amici di nessuno...
Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved
ez a küzdõ Juve, ez kell nekünk, ha Chiello, Krasic, esetleg Iaqui is lett volna, de nem is folytatom mert nyertünk 😊
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Az utolsó 12 perc pedig nem hiányzott. A végén meg a frászt hozta rám Momo, bár sztem kívül volt, de mondjuk nem láttam jól. Hál' isten behúzták a lest. Összességében szép volt, fiúk!!!
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Még annyit, hogy Krasiccal, és Chiellinivel...ez a meccs még simább lett volna 😊
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sissoko mit mûvelt elõtte. A nehezén már túl volt 😊
Amici di nessuno...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Forza!!!!!!!!!!
Amici di nessuno...
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
"Még a végén nyerünk"
koppkoppkopp
Más: De Ceglie. Nekem egyre szimpibb. Utóbbi idõben jól játszott szvsz, meg most a mai meccsen tanusított hozzáállása is bejött. Ez a Martínez gyerek is jó most. Elég jól védekezünk. Még a végén nyerünk😮😊😛
Zlatannak pedig szólhatna már vki, hogy meg van átkozva és a Juvénak nem tud gólt lõni (na nem mintha nagycsapatok ellen be szokott volna találni), még szabálytalanul sem.
Ja és akármennyit fikázzuk De Ceglie-t, beadni sztem nagyon jól tud. Quagliarellának is tökéletes volt ez a beadása, sõt még anno Amaurival is fejeltett gólokat, ami azért lássuk be, nem kis teljesítmény. Sajnálom, hogy le kellett jönnie. Giorgio sérülését is nagyon sajnálom, õ mindig levette Ibrát a pályáról, elég vicc így a védelmünk. 😞
Amici di nessuno...
Az elsõ 10 perc, és az utolsó 5 perc kivételével elégedett vagyok.
Felipe Melo, meg örülök, hogy megújult.
Viszont mivel asszony a faktor-t nézi...árullja már el, hogy is van a középpályánk, mert nem vettem észre valakit. Az megvan, hogy Melo, Marchisio, Martinez, de ki a negyedik? 😊
FORZA JUVE