44078
-
#34583 hát ez kész! :D hatalmas!
Egyébként Nocerinót tényleg fél millióért vette meg a Milan? Nem akarok akadékoskodni, meg fanyalogni, de pl. Pazienza helyett lehet, hogy elférne a keretben, szerintem nem rosszabb ő sem. Ezzel nem Pazienzát akarom bántani.
-
#34582 az Internél is bemutatták az új stadion tervét
-
#34581 Stadionavató előtt
Hozzászólásokat is érdemes elolvasni, nevetés garantált. :)
A posztban: "Fontos megjegyezni, hogy a lelátó és a pálya közötti legkisebb távolság 7 és fél méteres, így az ellenfél egy-egy gyűlöltebb labdarúgóját kényelmesen le lehet majd köpni.
Ígérjük, vasárnap mi is kipróbáljuk!"
Erre a reakció:
"a díszpáholyhoz is oda lehet férni? csak már az inter elleni meccsre gondolva..."
Válasz:
"Felesleges, Morattinak elég vastag a bőr a képén, a csulát meg sem érezné, ennél jobban elcsúfítani meg már nem tudod." -
#34580 az ultrák Olaszország szerte szeretik,mert még Palermoban egyszer egy gólja után felvillantott a meze alatt egy "Ultras Liberi"(kb.szabadságot az ultráknak) pólót. elfogultak is vele rendesen,olvastam olyat,hogy valaki még adna neki még egy esélyt is... -
#34579 Azért az ultrák kitalálhattak volna vmit. Nekem lenne pár ötletem. A moggis rész meg nagyon igaz, sajna a legnagyobb hiányosságunk mondjuk 8 évvel ezelőtthöz képest a technikai igazgató (vagy nem tom most hogy hívják) posztján van.
A vicc, hogy lehet mindig rosszabbul jár így. Amauri hiába keresi még egy évig a dupláját, mint máshol, ha utána senki nem ad neki negyedennyit se. Ha most elment volna a Marseille-be, akkor 3 évre garantált lett volna a 2-2,5 milla. Jövőre ingyen elmegy töttyedt szarként vmelyik kiesőjelölt olasz csapatba vagy esetleg haza sörhast növeszteni. Na ott tuti nem fog milliókat keresni évente. -
#34578 :DDDDDD Mekkora! Jól meg kell gyalázni, csak keményen! : ) -
#34577 Amaurit törölték a hivatalos oldalon a keretből. -
#34576 Neville!
Azok voltak a szép idők. Akkoriban lettem Juve-drukker! Meg focibuzi is. -
#34575 a nyitómeccs,bár Gyurka kivégzése is vonzana ennyi embert:)
remélem az angolok azért a fejszéket otthon hagyják,nem kéne sérülést összeszedni vasárnap előtt.kíváncsi vagyok mi lesz a válogatott játékosokkal,Pirlo például ma is tuti kezdő lesz az olaszoknál,ha még csütörtökön is játszana akkor semmi értelme vasárnap játszatni.
most találtam,nem tudom volt e már. Gary Neville önéletrajzából egy részlet:
"The previous year we’d been knocked out of the Uefa Cup in the first round by Rotor Volgograd. We might be champions of England but this wasn’t form to terrify the rest of the world, especially when in the autumn of 1996 we stumbled through the Champions League group stage. We lost the club’s 40-year unbeaten record at home, defeated by Fenerbahçe, and went down in both games to Juventus – the European champions, and one of the best teams I ever faced.
Juventus were unbelievably good, so big and powerful as well as packed with talent. Just standing in the tunnel next to them was intimidating. I’d never faced such a formidable team: Ferrara and Montero in defence, Deschamps, Conte and Zidane in midfield, and Del Piero with two big and dangerous strikers in Boksic and Vieri. Big names, big players, in every respect. We lost 1–0 to them in Turin, but it could have been 10–0. It was the biggest battering I’ve ever had on a football pitch. They took us to school, boys against men. We didn’t have a proper chance in the whole match. Manchester United played ninety minutes without a shot, without a sniff of a chance. It’s the only time that happened in my 602 games.
Del Piero was a class act, so sharp and elusive and intelligent. There’s a lot of thick footballers out there, players with huge talent when the ball’s at their feet but no real understanding of where to move or how best to link with their teammates. That is a criticism you’d never make of Zidane or Del Piero, and Juventus had both of them. These were the guys who made the Champions League such a massive test. They knew how to play and they were streetwise, too. They could handle themselves, and if anyone did have a go they had tough nuts like Montero to offer protection." -
#34574 Ez most a csütörtöki nyitómeccs, vagy Amauri nyilvános kivégzése? :)
Amúgy remélem, tényleg nem hagyják edzeni. Alapvetően ezt nem tartanám szép bánásmódnak, de ha már ekkora patkány volt... -
#34573 Juventus fans already have a number of media platforms to choose from, but the club is going one step further – allowing all supporters to watch this once in a lifetime event on Juventus.com and Youtube.com/Juventus, streaming the full ceremony from 10pm onwards."
-
#34572 edzeni nem fog a klubbal elvileg,majd megoldja ő magának.egy elhízott brazil picsa lesz belőle,kétlem,hogy így kelleni fog valakinek.az új stadionban meg remélem ki lesz rakva az arcképe a beengedő kapuknál,hogy neki tilos a bemenet...
kibaszottul dühítő,Moggi idejében egy levágott Tyrannosaurus fejjel ébredt volna az ágyában,aztán még fizetett is volna érte,hogy elmehessen -
#34571 ezt benéztem :D valahogy én átsiklottam a link felett. nem gáz na :D -
#34570 ugyanazt linkelte ő is. :)
Amúgy elég szomorú sztori ez, sajnos megszívtuk vele. De emberileg egy nagy nulla, azt legalább bebizonyította.
Del Piero: Lehet, hogy ez az utolsó szezonom. :( -
#34569 épp aktuális ez a mai poszt a Népstadion blogon:
Bosman szabály vs. Amauri sztrájk -
#34568 az Amauri ügy
nem tudom eldönteni,hogy a klubotokat sajnáljam-e,vagy inkább Amaurit éltessem,mert azért ezt így csinálni jó vastag bőr kell a pofán,és ha belegondolok,miért ne csinálná?? jogilag a Juventus alkalmazottja,dolgozója,és amíg komolyabb kihágást,szerződés szegést nem követ el,addig bizony jogilag teljesen mozdíthatatlan,és egyoldalúan semmit nem csinálhat a Juve vele. jó 10 hónap nyaralás vár rá,játszani nem fog,edzeni lejár,meccsekre ingyen megy be a VIP-be,és szarrá keresi magát :) És még azt se lehet mondani,hogy elfog tűnni a süllyesztőben,mert nem rossz játékos,Parmaban magára talált nemrég,és vagy elmegy brazilba,20%-al kevesebb cashért(nem jár rosszul),vagy elmegy egy anzsihoz,vagy akárhova. -
-
#34566 na sikerült megállapodni,hétvégén végre elkezdődik.
holnap tesztelik a stadiont nézőkkel stb, aztán csütörtökön jön az avató a Notts Countyval.Magyarországon fogható csatorna nem adja,de sztrím biztos,hogy lesz. -
#34565 hát ez kész... :) -
#34564 -
#34563 jó, én ezt értem, nem is úgy gondoltam, hogy tök ingyen adtuk oda, csak nem jól fogalmaztam. akkor sincs szerintem értelme ennek a kölcsönadásnak. -
#34562 600ezer eurót kaptunk így is érte -
#34561 ráadásul kölcsönbe? ha annyira nem kell, adjuk el pénzért, vagy csak ne igazoljuk le! ha meg már itt van, akkor nem kell kölcsönadogatni, hanem tegyük el szűkösebb időkre. DC tényleg többet sérült szegény, mint amennyit egészséges... -
#34560 goal.com szerint hivatalos a dolog. ezt rohadtul nem értem. a nagy nulla Grosso és az örök sérült DC maradt így csak arra a posztra. rohadt nagy átjáróház lesz ez a védelem idén is -
#34559 Amauri ügynöke a Mercato végén mondta: "The player won't move abroad, he has refused many interesting offers but he has decided to remain to show to the club and the coach that he can still be useful. I ask Juventus fans to support him as he has shown a high professionality".
Hát köszönjük bázze... -
#34558 már kifejtettem a véleményem ezzel kapcsolatban, nem is untatlak vele titeket. mondjuk Grossónak annyiból örülök, hogy azért ha Conte lelket verne belé, akkor ő udna lendíteni a balhátvéd pozícióban. Zieglert meg akár Amauri (Trabzon), és Toni (Galata, Fener) is követheti Törökországba. -
#34557 Grosso ma a csapattal edzett,holnap Ziegler valószínüleg KÖLCSÖNBE kerül a Fenerhez...vicc. -
#34556 érdekes téma. ennyi pénzből már azért lehetett volna olyan csapatot építeni, hogy csak na...
viszont ha Alex a szezon végén visszavonul, nagyon szomorú leszek...tudom, hogy már idén is csak epizódszerepeket fog kapni, meg minden, de nálam egyszerűen Ő a Juventus! Jó, ez enyhe túlzás, de a régi szellemiséget képviselők közül nem marad már csak Gigi meg Chiello. És Buffon is már 34 lesz jövőre. Azt sem tudom elképzelni, hogy ki lesz majd az ő utóda. Egyszerűen nem nagyon tudnék említeni senkit. Storari ugyebár nehezen, mert kb. egyidős Gigivel, a mostani legjobb kapusok meg mind vagy most váltottak, vagy stabil helyük van egy sztárklubnál. Jó, kapusoknál a 34 még nem olyan sok, de azért 2-3 éven belül aktuális lesz a kérdés. -
#34555 a feljutás óta 273,697,600 millió fontot költöttünk játékosok igazolására (mai árfolyamon 311,349,967 euró)
111.588.400 millió font értékben távoztak (mai árfolyamon 126,948,327 euró)
ehhez képest tessék megnézni hol állunk most,mik voltak az elmúlt években stb. elkeserítő.
a mostani keretben 9 db játékos van aki 2 évnél régebb óta a csapat tagja:Gigi,DC,Chiellini,Marchisio,Alex,Jaki,Amauri,Grosso,Manninger
ebből: Iaquinta,Amauri,Grosso,Manninger csak azért maradt mert vagy nem kellettek senkinek vagy basztak elmenni,Alex meg valószínű a szezon végén visszavonul.maradt Gigi,Chiellini,DC,Marchisio előbbi 2 ugye Moggiék alatt jött,utóbbi 2 pedig saját nevelés.
erre kb nincsenek szavak,egészen hihetetlen
-
#34554 Deschamps lehet amúgy rajtunk akart segíteni azzal, hogy elviszi ezt a pénznyelő, demotivált f.szt. :) -
#34553 persze ezt adom.
amauriról nyilatkozott Deschamps is,elmondta,hogy ők le akarták igazolni,a játékos mondott nemet...beszélt Contéról is,szurkol neki nagyon
a törököknél szeptember 15-én zárul a piac,szóval hírbe is hozták Zieglert a Fenerrel...beszarok ha elengedjük -
#34552 annyit tennék hozzá, hogy Jakit meg a sérülése miatt nem lehetett volna egyszerű elpasszolni. Meg ő legalább amikor játszik, hajt, nem úgy mint Amauri. Persze, Jaki se férne már be nálam se, de azért ne vegyük egy kalap alá a kettőt. -
#34551 még c.ronaldot is elhitte írta nekem :D:D:D: -
#34550 az utolsó rész esetében kicsit megvédeném Marottát.egyszerűen az amaurifélékkel nem lehet mit csinálni,ha inkább ül a lelátón egész évben mint hogy kevesebb lóvéért játsszon.tavaly adtak ki egy nyilatkozatot az ultrák,hogy az ilyeneknek meg fogják keseríteni az életüket.hát kíváncsi leszek
amauriról nyilatkozott is Marotta.2,5-t kapott volna Marseilleben és ő ezt nem fogadta el.nem tud vele mit kezdeni -
#34549 Fabregast egy percig sem, többiekkel akikkel szóba hoztak minket ott volt valami realitás azért -
#34548 Nekem tetszik nagyjából, csak ennyi pénzből vicc, hogy csak ilyet sikerült. Vucsinics a felét talán ha megérte volna az árának, Eliának a játéka a holland válogatottban mindig tetszett, amikor beállt csereként. Pirlót most nem pocskondiáznám, a szélső hátvédek nagyon kellettek, De Cegliében nagyon bízok. Quagliarellát és Matrit pedig kötelező volt elhoznunk.
Viszont Contét agyoncsap(at)om, ha nála Vucsinics > Quagliarella. Ha egész szezonban egészségesek, akkor szerintem 35 gólt össze tudna hozni a Q-Matri csatárkettős. És ne felejtsük, hogy Kraszics most velünk csinálta végig a felkészülést, ez sokat jelenthet. Amauri viszont undorító, hogy még mindig itt rontja a levegőt.
3. helynek meg kell lennie, merészebbet most nem remélnék. -
#34547 Milyen Fabregas meg Bale? Ha ezt tényleg elhitted, akkor be is lettél csapva rendesen. -
#34546 "legnagyobb bajom, hogy be lettünk csapva, ugyanis egy sztárigazolás be volt harangozva a klub részéről még nyár elején, aztán abból nem lett semmi"
Detto. Ti: elején Rossi, Agüero aztán lett belőe egy Vucinic, nálunk Fabregas, Bale, és jött egy Aquilani... -
#34545 az durva hogy mi lettünk a 3. legtöbbet költő csapat. csak a PSG és a City előzött be.
összeségében nem vagyok megelégedve a mercatoval. legnagyobb bajom, hogy be lettünk csapva, ugyanis egy sztárigazolás be volt harangozva a klub részéről még nyár elején, aztán abból nem lett semmi.
védelemmel lesznek a legnagyobb bajok úgy érzem. középen Chiellini nem fogja tudni megoldani egyedül a dolgokat, plusz kérdés hogy ő is milyen formában lesz. ráadásul a kp egy átjáróház lesz, így még nagyobb teher lesz az egész védelmen. télen biztosan fog ide érkezni plusz ember. (oroszoknál akkor szünet van, így könnyebben lehetne hozni Bruno Alvest).
Középpálya rendben van szerintem. minden posztra van bőven variáció. azt azért hozzáteszem, hogy Krasictól kicsit tartok. remélem formába tud lendülni. Elia gyerek meg egy nagy kérdőjel, de remélem jól teljesít, az Krasic válláról is levenni a terhet és szabadabban mozoghatna a saját oldalán.
Csatárunk akad egy pár. ezúton küldenék Marottanak egy tüskés vibrátort a seggébe amiért nem tudta kidobni Amaurit és Jakit legalább (na meg persze Grossot és Mottat). kicsit félek, hogy nagy lesz a bomlasztás az öltözőben mert mindenki be akar kerülni a kezdőbe.
mindenesetre reméljük a legjobbakat. -
#34544 Nem rossz ez egyáltalán! És azért van még ott egy Alex, aztán Marchisio, Quagliarella.... nem rossz.