Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trunks
Nevetséges a Serie A. Hogy lehet egy római derbit délutánra rakni? Még szép, hogy azt adja a TV. Pedig most meg is akartam volna nézni, de hát így marad a Juve stream. Ha vki tud jót, akkor ne habozzon belinkelni.

Amici di nessuno...

Trunks
A különbség az, hogy a cigány valszeg a múlt héten a Juvénak lõtte élete elsõ gólját fontos meccsen (persze már ott is már tök mindegy volt), Eto'o meg folyamatosan ezt teszi (elég a BL-döntõt megemlíteni). Ibra minden eddigi klubjánál (a Malmö és az Ajax kivételével) megbukott, Eto'o pedig a Real kivételével (ahonnan méltatlanul elküldték) mindenhol bizonyított. Szóval kijelenthetjük, hogy a Barca minden idõk valszeg legrosszabb üzletét hozta meg azzal, hogy Eto'ót elajándékozta az Internek + még fizetett 46 millió eurót. Felfoghatatlan.

Az eset meg nem volt olyan durva, direkt megnéztem, nem feldobta magát, tehát szóba se jöhet az eltiltás. Ettõl függetlenül szerintem hülyeség utólag ilyesmi miatt eltiltani vkit több meccsre.

Amici di nessuno...

limperatore
nem nagyon szeretném megtudni 😄 embertelen amit csinál idén

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

9csöves9
szerintem se kéne ezért eltiltani,de azért kurvára kíváncsi lennék mit mûvelnek nélküle.durvábban viszi egyedül a csapatukat mint anno a bosnyák cigány

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Csacsi
Mintha nekünk nem lenne az.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

limperatore
azért ne hasonlítsd már össze a 2-t, õ rálépett a labdára azt elcsúszott 😄
meg minek tiltsák el, sérült a fél keret

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Csacsi
Vajon most Eto is kap két meccses eltiltást a kamu 11-ért? Ami ráadásul befolyásolta is a végeredményt?

Nem hinném 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

9csöves9
Sorensen lesz Bonucci párja,lehet kifogunk mi is egy Kjaert😊

elõl pedig Alex-Q páros fog kezdeni

Zsolti9014
Bonuccin kívül van még középhátvédünk?
Vagy Motta tud ott játszani? Akkor Brazzo lehetne jobbon.

Storari - Brazzo, Motta, Bonucci, Grosso - Pepe, Melo, Marchisio, Aquilani - Del Piero, Iaquinta (Quagliarella).

Vagy nem is tudom... nem egyszerû.

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
ki szeretne Del Neri helyében lenni? 😊

Luigi Del Neri mester az utolsó edzést követõen kinevezte 21 fõs keretét a vasárnap délutáni Cesena elleni mérkõzésre. Jó hír a csapatnak, hogy Felipe Melo, Vincenzo Iaquinta és Davide Lanzafame is visszatérhetett a keretbe viszont Giorgio Chiellini továbbra sincs bevethetõ állapotban. Amauri az utolsó pillanatban belázasodott, ezért õ is kihagyja a holnapi mérkõzést.

A Juventus 21 fõs kerete:

2 Motta, 4 Felipe Melo, 5 Sissoko, 6 Grosso, 7 Salihamidzic, 8 Marchisio, 9 Iaquinta, 10 Del Piero, 14 Aquilani, 18 Quagliarella, 19 Bonucci, 20 Lanzafame, 23 Pepe, 30 Storari, 31 Costantino, 36 Giandonato, 39 Camilleri, 41 Giannetti, 43 Sorensen, 44 Kirev, 46 Liviero

Trunks
Amauri max. akkor távozik, ha visszavonul, mert senkinek nem kell. Buffon meg hova menne már, hagyjuk ezt, tavaly is jó vicc volt.

Amici di nessuno...

Grove4
Izomsérülés miatt Milos Krasic 25, Nicola Legrottaglie pedig 40 napos pihenõre kényszerül.

Remek :S

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Zsolti9014
ez jó 😄

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
Amauri azért maradt csak le róla mert nem készült el idõben a hajával, a többieknek meg nem volt kedve kivárni 😄

Zsolti9014
Amauri menjen nyugodtan, Gigi meg marad és kész! 😊

Hajrá Magyarország!

9csöves9
a hivatalos csapatfotóról lemaradt Gigi és Amauri,egyesek már eligazolást látnak a háttérben.állítólag photoshoppal utólag ráteszik õket,hát kiváncsi leszek😄

forzajuve5
Marotta szerint ha Alex játszani szeretne az új stadionban akkor annak semmi akadálya 😊

9csöves9
Milos sérülése nem annyira komoly,talán a Roma ellen játszhat...pont jókor jönnek össze a sérültek megint,egy Roma,Genoa,Fiorentina,Catania,Lazio sorozatra elég lesz lazán a primavera

9csöves9
én ezen a 98ban játszó öreg Del Piero-ra kaptam fel a fejem. ha már akkor öreg volt akkor most mi?😄

Murder3
Hát a juvét a fradival összehasonlítani...
a juvénak volt a kizárás elõtt a világ akkori legjobb csapata, keret szempontbóll 100.
aztán az egész szétesett és lett egy maszlag.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Zsolti9014
alapvetõen nem lenne rossz a párhuzam, de:
a Juve kizárás után élbõl vissza, aztán irány a dobogó, a Fradinak meg csak kellett azért 3 év az NB2-ben, meg még most sem olyan híresek. 😊
Persze a Juve sincs a toppon jelenleg az igaz.

FORZA JUVE!

Hajrá Magyarország!

Grove4
"Jah, annyi különbség van, hogy régen szerettem a Juventust (fradit meg soha😄😄😄)"

Ezek szerint most már nem szereted a Juve-t.
ha emiatt nem szereted, az hát... hogy is monjdam, elég gáz.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Kaplan
Berlusconi vinné Alexet a Milanba.
Jézusom, ez mit hisz? 😄DD

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Szerintem a juventus olyan, mint a fradi. Van egy hatalmas múltja, amit senki sem vitat (98ban volt ott talán egyszerre zidane és az öreg Del Piero), fradinak is megvolt a szép idõszaka. Aztán jött a botrány és haza vágták õket és most kezd mindkettõ éledezni.

Mondjátok, hogy hülye vagyok, de szerintem erõs a párhuzam😛

Jah, annyi különbség van, hogy régen szerettem a Juventust (fradit meg soha😄😄😄)
forzajuve5
úgy néz ki, hogy hétvégére maradt egy darab védõnk Bonucci személyében. plusz Grosso. Chiello még lehet nem játszhat, így egész érdekes lesz.
középpályánkon se sok legény maradt már talpon. hihetetlen, hogy évek óta ez miatt szívunk ennyit. azért megérne egy próbát egy másik edzõpálya kipróbálása (igaz idén a többség meccs közben sérült le)

Grove4
Ez a sok sérülés kezd aggasztó lenni, nem igaz, hogy nem lehet megoldani, kutassák már ki, hogy mi az oka ennek, mert nem lesz jó vége.

Zsolti9014
elég kétarcú a csapat idén...
nem láttam mondjuk ezt sem 😞
de akkor is legalább szeretnivaló csapatunk van 😄

Hajrá Magyarország!

james69holden
ez megint mi volt?

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Csacsi
Ennyit az Európa ligáról 😊

Csacsi
Nagyon úgy tûnik, hogy itt ma nem nyerünk...a Poznan meg vezet a City ellen.😞

9csöves9
Storari-Motta, Bonucci, Legrottaglie,Pepe-Krasic, Sissoko, Giandonato,Marchisio-Del Piero, Amauri

Pepe mint balhátvéd és Giandonato.érdekes lesz😊

Zsolti9014
"el is kell felejteni ezt az európa ligát. nincs benne annyi pénz és presztizs amiért érdemes lefárasztani és sérülésnek kitenni azt a maradék pár kezdõjátékosunkat "

részben egyetértek, ugyanakkor a Juventusnak mindig gyõzelemre kell(ene) törekednie.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
10 felnõtt játékos,az azért korrekt...szerintem egy jó kezdõt így is ki tudunk hozni és az elég kell,hogy legyen

Berlusconi a hétvégi meccs után felajánlotta Alexnek,hogy a szerzõdése lejárta után szerzõdjön a Milánba😄

forzajuve5
2 Motta
5 Sissoko
8 Marchisio
10 Del Piero
11 Amauri
19 Bonucci
23 Pepe
27 Krasic
30 Storari
31 Costantino
33 Legrottaglie
35 Buchel
36 Giandonato
37 Boniperti
38 Libertazzi
39 Camilleri
41 Giannetti
45 De Paola
46 Liviero

el is kell felejteni ezt az európa ligát. nincs benne annyi pénz és presztizs amiért érdemes lefárasztani és sérülésnek kitenni azt a maradék pár kezdõjátékosunkat

Ámen!

Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved

manome
Én is néztem a meccset, örültem is a Tottenham gyõzelmének. Bale-t már egy jó ideje figyelem, szoktam nézni a Tottenham meccseket, szimpatikus csapat. Õ mindig hozza a formáját, jól játszik már hétrõl hétre, fiatalos, dinamikus, gyors, jó a labdaérzéke. Csak egy angol középcsapatban, akik ráadásul most szerepelnek a nemzetközi porondon JÓL hosszú idõk óta, s így nyilván könnyebben felfigyelnek rá. Bizony, szívesen látnám én is a csapatban, bal hátvéd posztra is és bal szélsõ posztra is nagy erõsítés lenne.

Zsolti9014
Tegnap néztem a Tottenham-Intert. Az a Bale gyerek milyen jó is lenne nekünk! 😊

Hajrá Magyarország!

gercse
Úgy legyen

9csöves9

Nagyon fain torta. 😄

Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved

Trunks
Szép szülinapi ajándék volt ez a gyõzelem. 😊)

Amici di nessuno...

Zsolti9014
<#eljen><#worship>

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
<#worship>

Krasicnak is ma van születésnapja. Boldogat neki is! 😊

9csöves9
el is felejtettem😊

ma 113 éve!

BUON COMPLEANNO JUVENTUS !

9csöves9

9csöves9
Cassano egyébként bocsánatot kért és nem is lesz felbontva a szerzõdése úgy néz ki.majd szépen januárban eladják valakinek

9csöves9

9csöves9

9csöves9
Alex hihetetlen,jegelt térddel,kabátját ledobva fut be ünnepelni...nem tudom elképzelni,hogy abbahagyja ezt a játékot egyhamar

Zsolti9014
ez bolond! de a második gólnál az ünneplésnél azé keményen szájbakönyökölte Marchisiót is.

Ünnepélyesen visszavonom a "Felipe Péló" elnevezést, és bocsánatot kérek érte! 😄

Hajrá Magyarország!