Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amici di nessuno...
Az eset meg nem volt olyan durva, direkt megnéztem, nem feldobta magát, tehát szóba se jöhet az eltiltás. Ettõl függetlenül szerintem hülyeség utólag ilyesmi miatt eltiltani vkit több meccsre.
Amici di nessuno...
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
meg minek tiltsák el, sérült a fél keret
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Nem hinném 😊
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
elõl pedig Alex-Q páros fog kezdeni
Vagy Motta tud ott játszani? Akkor Brazzo lehetne jobbon.
Storari - Brazzo, Motta, Bonucci, Grosso - Pepe, Melo, Marchisio, Aquilani - Del Piero, Iaquinta (Quagliarella).
Vagy nem is tudom... nem egyszerû.
Hajrá Magyarország!
Luigi Del Neri mester az utolsó edzést követõen kinevezte 21 fõs keretét a vasárnap délutáni Cesena elleni mérkõzésre. Jó hír a csapatnak, hogy Felipe Melo, Vincenzo Iaquinta és Davide Lanzafame is visszatérhetett a keretbe viszont Giorgio Chiellini továbbra sincs bevethetõ állapotban. Amauri az utolsó pillanatban belázasodott, ezért õ is kihagyja a holnapi mérkõzést.
A Juventus 21 fõs kerete:
2 Motta, 4 Felipe Melo, 5 Sissoko, 6 Grosso, 7 Salihamidzic, 8 Marchisio, 9 Iaquinta, 10 Del Piero, 14 Aquilani, 18 Quagliarella, 19 Bonucci, 20 Lanzafame, 23 Pepe, 30 Storari, 31 Costantino, 36 Giandonato, 39 Camilleri, 41 Giannetti, 43 Sorensen, 44 Kirev, 46 Liviero
Amici di nessuno...
Remek :S
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
a juvénak volt a kizárás elõtt a világ akkori legjobb csapata, keret szempontbóll 100.
aztán az egész szétesett és lett egy maszlag.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
a Juve kizárás után élbõl vissza, aztán irány a dobogó, a Fradinak meg csak kellett azért 3 év az NB2-ben, meg még most sem olyan híresek. 😊
Persze a Juve sincs a toppon jelenleg az igaz.
FORZA JUVE!
Hajrá Magyarország!
Ezek szerint most már nem szereted a Juve-t.
ha emiatt nem szereted, az hát... hogy is monjdam, elég gáz.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Jézusom, ez mit hisz? 😄DD
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Mondjátok, hogy hülye vagyok, de szerintem erõs a párhuzam😛
Jah, annyi különbség van, hogy régen szerettem a Juventust (fradit meg soha😄😄😄)
középpályánkon se sok legény maradt már talpon. hihetetlen, hogy évek óta ez miatt szívunk ennyit. azért megérne egy próbát egy másik edzõpálya kipróbálása (igaz idén a többség meccs közben sérült le)
nem láttam mondjuk ezt sem 😞
de akkor is legalább szeretnivaló csapatunk van 😄
Hajrá Magyarország!
Pepe mint balhátvéd és Giandonato.érdekes lesz😊
részben egyetértek, ugyanakkor a Juventusnak mindig gyõzelemre kell(ene) törekednie.
Hajrá Magyarország!
Berlusconi a hétvégi meccs után felajánlotta Alexnek,hogy a szerzõdése lejárta után szerzõdjön a Milánba😄
5 Sissoko
8 Marchisio
10 Del Piero
11 Amauri
19 Bonucci
23 Pepe
27 Krasic
30 Storari
31 Costantino
33 Legrottaglie
35 Buchel
36 Giandonato
37 Boniperti
38 Libertazzi
39 Camilleri
41 Giannetti
45 De Paola
46 Liviero
el is kell felejteni ezt az európa ligát. nincs benne annyi pénz és presztizs amiért érdemes lefárasztani és sérülésnek kitenni azt a maradék pár kezdõjátékosunkat
Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved
Hajrá Magyarország!
Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved
ma 113 éve!
BUON COMPLEANNO JUVENTUS !