44078
-
#34623 a keret holnapra. Q-t nagyon hiányolom,remélem csak a sérülése miatt nem akarja rögtön bedobni Conte és nem lesznek igazak a nyáron felreppent pletykák arról a bizonyos ellentétről köztük...
1 Buffon
3 Chiellini
5 Pazienza
7 Pepe
8 Marchisio
10 Del Piero
11 De Ceglie
14 Vucinic
15 Barzagli
17 Elia
19 Bonucci
20 Toni
21 Pirlo
22 Vidal
24 Giaccherini
26 Lichtsteiner
27 Krasic
30 Storari
32 Matri
33 Sorensen -
-
#34621 Az a vidó nincs meg valakinek, amikor Conte, Davids, Ferrara, meg a többiek vonulnak befelé? -
#34620 ejj mi szép ceremónia volt,igaz nem néztem élőben,de nézegettem videókat,fasza volt nagyon,a stadion pedig...áhh nagyon ottvan :)) -
#34619 Ennek örülök. én csak a myp2p-t ismertem, de ott a legtöbb stream minőségben és "folyamatosságban" meg sem közelítette ezt. :) -
#34618 persze én azzal szoktam. a veetle oldalán kívül a myp2p.eu-n szoktak linkek lenni,de az most meghalt szóval nemtudom hol lesznek -
#34617 Tényleg, egyébként van esély rá, hogy a tegnapi Veetle-ös megoldással lehet majd ilyen minőségben követni a meccseinket szezon közben? -
#34616 szimpatikus csapat ez a Notts! A két kapusuk is rendben volt, meg úgy többiek is. Mondjuk volt pár kevésbé szabályos/sportszerű megmozdulásuk. Amikor valamelyik szinte rávetődött csóri Pepére. :D
A meccsnek tényleg nem volt amúgy túl nagy jelentősége (mármint eredmény szempontjából persze, mert egyébként meg történelmi), de pl. Storari is nagyokat fogott. -
-
#34614 na ez nagyon összekavarodott meg előbb elküldte mint akartam:D
szerintem sem voltak rosszak,Esztin látszott,hogy úgy vetette bele magát az egészbe mintha az élete múlna rajta,beakarta játszani magát a kezdőbe:)
amúgy a meccs nagyon langyos volt,de hát igazából másodlagos is. pár nappal a rajt előtt,úgy,hogy végigseggeltek egy 2 órás ceremóniát nem is vártam sokat.szimpatikus volt,hogy megtapsolták a Notts gólját,a gólszerző faszi szerintem élete góljának tekinti majd úgy örült neki:) -
#34613 szerintem sem voltak rosszak,Esztin látszott,hogy úgy vetette bele magát az egészbe mintha az élete múlna rajta,beakarta játszani magát a kezdőbe:)hát igazából másodlagos is. pár nappal a rajt előtt,úgy,hogy végigseggeltek egy 2 órás ceremóniát nem is vártam sokat.szimpatikus volt,hogy megtapsolták a Notts gólját
amúgy a meccs nagyon langyos volt,de -
#34612 Tegnap Estigarribia meg Elia játéka is tetszett, előbbi kicsit Camoranesire emlékeztet. Ügyes srác. Elia meg mint a gyorsvonat. :) -
-
#34610 -
-
#34608 Szegény Pepe hogy probalja szerelni azt a nagy négert, tiszta Bud Spencer film:DD -
#34607 Remélem Pazienza összeszedi magát...ma még nem volt pontos labdája.
Elia viszont eddig tetszik...csak ne hasonlítana annyira kinézetre arra a majom Balotellire :) -
eddie #34606 Totál ezt éreztem én is. -
#34605 Akkor jó...Azhtittem sérült.....és átsiklottam valamin :) -
#34604 végignyomta mind a két válogatott meccset,pihen hétvégére ahogy Pirlo is.a második félidőre lehet beállnak egy kicsit -
#34603 Motta vazzeg mit keres még mindig itt? Elképesztő
Chiellinivel mi van? -
#34602 nem rossz ez. nem full A-csapat, de persze Alexnek külön örülök. Az ünnepséget sajnos nem láttam teljes egészében, a meccset egyelőre talán meg tudom nézni. -
#34601 1 G. Buffon
2 M. Motta
19 L. Bonucci
15 A. Barzagli
29 P. De Ceglie
22 A. Vidal
5 M. Pazienza
7 S. Pepe
10 A. Del Piero
11 E. Elia
32 A. Matri -
#34600 És ismét a csapatunk felülkerekedett egy újabb dologgal a riválisok előtt. Ezzel megint történelmet írtunk.
-
#34599 az indexes fórumról egy hsz,valami ilyesmit éreztem én is a műsor közben:)
"Gyerekek, hogy a picsába lehet más csapatnak szurkolni?" -
#34598 hát ez valami elképesztő volt...bevallom őszintén valami kis egyszerű dologra számítottam,ehhez képest kibaszott nagy show volt.történelmi pillanatok ezek,van egy olyan érzésem,hogy nagy lökést fog adni a csapatnak a szezon során -
#34597 Annak én is tudnék örülni
Megnézném egybe az egészet.....nagyon sokszor. -
#34596 De király, most az alapítás legendáját játsszák el, a paddal meg minden. :) És Alex az egyik szereplője, Boniperti meg a másik, ha jól látom. -
#34595 Ezek az olaszok meg tudják adni a módját azért! Remélem, hogy ezt látva a játékosok mindegyike átérzi majd, mi is az a Spirito Juve! -
#34594 nekem még nincs infóm róla.
Amúgy jó lenne, ha a ceremónia valahol letölthető lenne majd, mert eltenném emlékbe, plusz most egyben nem is tudom nézni, majd csak a meccset. Mondjuk sajnos nem értek olaszul, max írott szöveget szótárral... :( -
#34593 Lehet tudni a kezdőket? Ha valami normális összeállítás lesz (netán a legerősebb csapat) még bele is néznék... csak hát ugye hétvégén bajnoki, lehet hogy az ifi fog játszani... -
#34592 STADIONAVATÓ GÁLAMÉRKŐZÉS
21.30 Juventus-Notts County
streamek: -
#34591 köszönjük szépen! tényleg jó minőség. :) -
#34590 http://veetle.com/index.php/channel/view#4e68da82a6492
itt van egy link,veetle-t töltsétek le hozzá.érdemes,akadásmentes jó minőség teljes képernyőn is,pedig mobilnettel nézem -
#34589 Nem, de ez itt már erősen OFF :D -
#34588 kölcsön + opcióval van nálatok nem? és mintha 1.5 millát fizettetek volna -
#34587 ? -
#34586 nem vette meg -
#34585 igaz, fél millió volt -
#34584 tegnapig 39 ezer jegy fogyott a stadionavatóra,valószínűleg a maradék ma már el is kelt. 19.30-tól kezdődik a ceremónia 21.30kor a meccs.sztrím egészen biztos,hogy lesz