44078
-
#34663 Hát igen, nagy mák, hogy elmaradt az 1. forduló. Marchisiót nem is értem. Anno az Internek is hihetetlen technikás gólt lőtt. Lehet irányítania kéne? A bal oldalon gyenge volt, középen meg nagyon hullámzó teljesítményt nyújt. -
#34662 baszki nálam előbb mutatta az összeset:D köcsög tmw -
#34661 nem jön össze :D -
-
-
#34658 korrekt kis szezonnyitó volt,tetszett a dolog.Lichtsteiner és Pirlo kifejezetten jó volt,elöbbiről ilyesmit vártam a szezon előtt is,Pirloval kapcsolatban meg ugye voltak fenntartásaim.hát amit eddig az előszezonban és ezen a meccsen mutatott az több mint jó,ha így csinálja tovább akkor küldök majd neki egy bocsánatkérő ajándékcsomagot.
a játék nem volt a legjobb,de azért ez teljesen más lesz mondjuk egy Elia-Krasic széllel,pláne hogy Giaccherinivel kb 10 emberrel játszottunk.ennél jobb teljesítményért anno Giovincot hónapokra mellőzték.nagy rá még a kabát az biztos,nem mutatott most semmi bíztatót.
Vucinic viszont sajnos azt hozta amit vártam tőle.flegma volt,nem futott,egyfolytában pofázott kb. szart bele az egészbe.lehet az órája miatt volt durcás,de szerintem azért mert nem kezdett.erről kurva gyorsan le kell szoktatni
DC mutatványáért kár,pont most amikor amúgy semmi probléma nem volt vele.szerintem Chiello vagy Vidal lesz a balhátvéd,Vidalt úgy is bárhova be lehet tenni.kibaszott szép gólt lőtt,de Marchisioé volt a legszebb.hihetetlen,hogy milyen technikásan és higgadtan működik a kapu előtt,lehet át kéne gondolni a posztját.középen szokása fél órákra eltűnni.
jó volt ez,szerintem jól jártunk azzal,hogy nem Udinében keztük a szezont -
#34657 Megmondom őszintén, mindig elfeledkezek róla. Még mindig jobb, ha őt játszatjuk Motta helyett, de nyugodt nem leszek. -
#34656 sajnos csak az összefoglalót láttam a meccsről, de hm.. :)
Pirlo remélem ilyen passzokat osztogat majd egész évben, tetszett amit láttam, mindenkitől, jó volt újra látni a csapatot normális meccsen nyerni -
#34655 nyugi, pl. Giaccherinit én is csak szám alapján tudtam. Igaz, felkészülés alatt nagyjából a stadionavatót tudtam megnézni. -
#34654 tetszik a csapat küzdőszelleme. az meg pláne, hogy már nem csak a széleken erőltetjük a támadásokat hanem középen is. meg is látszott ennek az eredménye.
sajnos a védelem nem lett letesztelve, arra még várnunk kell, hogy meglássuk mit tudnak nagy nyomás alatt.
nekem személy szerint még fura a csapat olyan szempontból, hogy sok új ember szaladgál a pályán (felkészülési meccseket nem tudtam nézni), de persze ez csak személyes probléma. pár meccs és belejövök ki kicsoda :) -
#34653 hát, ha azt a formát tudná hozni Grosso, egy büdös szavam nem lenne. hátha -
#34652 határeset, elfogadjuk! :) -
Laccyka93 #34651 Hát van nekünk egy imádott világbajnok balhátvédünk, nem emlékszel? -
#34650 majdnem -
#34649 Köze nem volt a Parmának a gólszerzéshez, de azért megajándékoztuk őket. Szép volt, jó volt, de túlzott következtetéseket nem vonnék le ebből a meccsből. Marchisio gólja viszont fantasztikus volt!
De Cegliét meg kíváncsi leszek, ki fogja pótolni. Pepe? Csak Mottát ne... -
#34648 én azért valahol megértem. ahogy vele itt játszadoztak... -
#34647 DC piros annak fényében kellemetlen, hogy ezzel megint nem lesz elősegítve a balbekk pozíció megoldása... -
#34646 Giovinco is kapja be, hogy ő lövi a tizit, látszik mekkora Juventino! -
#34645 Nem tudok senkire panaszkodni, egyértelmű javulás (igaz, egy Parma volt az ellenfél), hogy hátul nagyon labdabiztosak vagyunk, DC is nagyon jól játszott, Lichtsteiner meg egy állta :D :D Pirlo, ha tudja ezt hozni minden meccsen, akkor gond nem lehet, hamar meg fogjuk szeretni. A sérülések meg kerüljék már el a csapatot :)
DC piros ... belefér
Bufi védje a tizit! :D -
#34644 igen, egy meccsből ugyan nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, de én úgy látom, hogy nagyon együtt van a csapat, és küzdenek szépen a srácok. Conte hatása lenne? -
#34643 már én is, vazzeg! ;) -
#34642 Pedig gondolkodtam, hogy fogadjak-e rátok... már bánom hogy nem tettem :D -
#34641 SIPIRITOOOOOOOOO JUVEEEEEEEEEE! -
#34640 Az de szép!!! Pirlo megint milyen labdát adott Marcinak! :D -
#34639 Vidal milyen gólt karatéjjozott. :) 3-0! -
#34638 nem tudom, mi van vele, de nekem meg Vidal kihagyása volt meglepő. bár én csípem Marchisiót is, mégiscsak saját nevelés, és olasz. -
#34637 Csak én érzem jelzésértékűnek, hogy az új stadion első gólját Pirlo remek passzából a szintén új szerzemény Lichtsteiner szerezte? Eddig nagyon pozitív az összkép, de egyrészt még nincs vége, másrészt pedig tavaly és tavalyelőtt is remekül indultunk (lásd. Diego és Roma).
Az összeállítást viszont én is furcsállom. Krasziccsal mi van? Ha egészséges, klasszis különbség van közte és Pepe közt. -
#34636 10 olasz nálatok a kezdőben
ez igen -
#34635 Nekem is ez jutott eszembe. Mondjuk az még durvább volt, mert jóval hátrébb állt Rudolf. Ezért nem értem, miért nem lehet a videobírót bevezetni? -
#34634 magyar-moldávon ugyanez volt... -
#34633 Elegem van már. Minek van partjelző, ha nem bírja észrevenni, hogy melyik játékos van lesen és melyik nem? grrr -
#34632 nem volt les! -
#34631 na hivatalosan is elvettük a stadion szüzességét :D -
#34630 mekkora passz volt! :) -
#34629 ez a kezdő ez hogy jött Conténak amúgy? :) -
#34628 Gigi-Lichtsteiner,Barzagli,Chiello,DC-Pirlo,Marchisio-Pepe,Alex,Matri,Giaccherini
Storari,Vucinic,Krasic,Vidal,Bonucci,Elia
erősebb a padunk baszki:D -
#34627 A Veetle-lel állítólag itt lesz majd a meccs: Juventus-Parma -
#34626 Forza Juve! Már mióta a szezonkezdetre várok :) -
#34625 4-0 :) -
#34624 ma szándékotokban áll nyerni? :D