Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forzajuve5
igen. fejben nagyon összeszedett a srác. tecnikailag és erõnlétileg pedig még bõven van ideje profi szintre fejlõdni. jól emlékszem akkor Chiello is kb hasonló kaliber volt, és látjuk mi lett belõle 😊.
véleményem sszerint sokat fog még segíteni a fejlõdésében ha Buffon lesz a kapuban. Õ folyamatosan kommunikál a védelemml és ezzel sokat segít nekik.

De jó volt a csapat.Csak annyit hajtott amennyit kellett.Sörensen pedig egyre jobb.

Jogos.Jaki helyett simán jobb még mindig Alex.

forzajuve5
legnagyobb bajom még mindig az, hogy nincs olyan csatárunk aki egy az egy szituációkat meg tudná oldani és kapura törni. itt még azzal is problémák vannak amikor egyedül lehetne menni és már csak a kapust kell kicselezni

forzajuve5
pont ez kellene a kis és középcsapatok ellen mint amit ma csinálunk. nem kell agyonhajtani magunkat, hanem a helyzeteket kihasználni és lazán hozni a mérkõzést. persze még nincs vége és szerencsénk is volt mindkét gólnál, de szerintem itt már nem tud fordítani a genoa. Del Neri meg is ölné a srácokat meccs után ha nem nyerünk 😊

Teljesen igazad van.Nem csípem ha valaki ilyen gusztustalan módon akar gólt szerezni.

Forza Italia
Nagyon jól játszunk, élmény nézni

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
ravasz ravasz csak az a baj h nem veszi észre a spori visszajött volna a meccsbe a genoa

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Ravasz gyerek ez a Toni

Forza Italia
nagyon jó a kp ja

forzajuve5
azért nem szegény kapus napja ez 😄
Krasic nem semmi ahogy becselezte magát

#32342: a kp meg is nyerte a meccset 😊

Nagyon ügyes ez a fiú.Kellett, hogy õ játszon.

Az szép 😄D

REAL MADRID

Jujj, ez szép volt😄
Forza Italia
Milos Krasiccccccccccccccccccccccccccccs 0-2 óriási ez az ember

Forza Italia
q lefejelte a labdát Marci rálõtte a védõn irányt változtatott a kapus kapufára tolta a kapufáról meg a kapus fejére és gól😄

Milyen? 😊

REAL MADRID

Forza Italia
Góóóóóóóóóóóól milen gól volt😄

nono84
A középpálya nagyon erõs így, remélem ez elég lesz a gyõzelemhez.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

forzajuve5
hivatalos kezdõ:

Storari-Motta,Bonucci,Chiellini,Grosso-Krasic,Melo,Aquilani,Marchisio -Iaquinta,Quagliarella

Rudolf a padon kapott helyet.

Krasic játszatásának pedig nem örülök

Trunks
Csak holnap játszunk, ráadásul ebédidõben. :S

Amici di nessuno...

bakkerman
Martineznyi XDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

9csöves9
ha csak kettõjük közül lehet választani akkor én is.Maxi Lopez is egy nagy hulladék amúgy idén,meg kb a tavalyi szezon elõtt is az volt.ráadásul valószínûleg lehúzna minket a Catania megint egy Martineznyi lóvéval

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

bakkerman
Maxi Lopeznek eddig bejött az olasz foci,inkább õt játszatnám,mint Amaurit

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

9csöves9
Krasic úgy néz ki,már ma a kezdõben kap helyet.nem örülök neki hogy ilyen hamar erõltetik,de hátha nem lesz baj.kiváncsi leszek mit hoz a Milos-Criscito párharc

9csöves9
Amauri hosszú hónapokra kidõlhet.nagy kár,hiszen hétvégén ahhoz a Genoához látogatunk,akik ellen utoljára bajnoki gólt szerzett.ez február 14-én volt...

így már végre biztosnak vehetjük,hogy szerzünk egy csatárt a télen.remélem nem ilyen Maxi Lopez félét,mert akkor hülyét kapok

9csöves9
Paratici itt volt tegnap megnézni élõben Dzsudzsákot és állítólag beszélt a psv csapatmenedzserével is.már januárban szeretnénk hozni,a a psv pár hetes gondolkodási idõt kért,hogy felmérjék,hogy tudnák pótolni Balázst

Trunks
Egy gólerõs csatárra lenne a legnagyobb szükségünk amúgy, nem balszélsõre. Olyanra, aki bárhogy ér a labdához, gól lesz belõle. Mint Trezeguet anno. Hozzáteszem most látszik, hogy mennyire hülyeség volt õt elküldeni.

Pazzinit megvehetnénk a télen. Vagy sztem még Benzema lenne jó ötlet, nagyon jó csatár, és a Realnál nem becsülik meg. Nem hiszem, hogy túl nagy jövõ elõtt állna Madridban. Meg lehetne venni nem túl drágán gondolom, ha õ is akarna jönni.

Amici di nessuno...

limperatore
nyal mindenhova hogy sok pénzt kapjon 😄 múltkor már mindenképpen a chelseaben akart drogbával játszani
interrõl nem is hallottam h akarná neymart :o

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

forzajuve5
-Krasic már lehet játszhat a hétvégén
-jövõ héten adhatnak be utoljára bizonyítékot az ügyvédek a bundaügyes tárgyaláshoz. utána már nem lehe mit csinálni. azután már csak a vádlottakat hallgatják meg. a bíró minél elõbb le akarja zárni az ügyet. egyébként jövõ héten még benyújtunk egy cd-t amin 300 beszélgetés van. már várom mi lesz ebbõl 😊

9csöves9
szóbakerült Neymar is a csatárposztra.Qatarban kérdezgették az újságírók a jövõjével kapcsolatban,állítása szerint az 5 kérõje közül(Juve,Inter,Chelsea,MU,Real) a Juve érdeklõdése tetszik neki a legjobban,Gigi-t a világ legjobb kapusának tartja és viccesen megjegyezte,hogy örülne ha az új klubjában is fekete-fehér mezben játszhatna.emellett szimpatikus neki az Inter is Ronaldo miatt,pár hónapja meg még a Chelseat emlegette.télen még biztos nem hagyja el a Santost

gercse
Dzsudzsák..., hm, nekem nagyon nem szimpatikus a srác, de egyre jobban focizik, viszont magyar, de talán olcsóbb mint mások, mérlegelni kell, hogy van-e más elvihetõ játékos a piacon

Breki33
"Last updated: 15th November 2010 "

volt már ró szóla korábban is de ez most friss hírként került fel a juves oldalakra !

egyébként nem értek egyet veled én szerintem simán jó lenne a Juve-ba

forzajuve5
épp nekem is az jutott eszembe, hogy honnan szereznénk két olyan szélsõ védõt akik tudnak a két szélsõ középpályás helyett védekezni. meg egyébként is nagyon rizikós biznisz lenne

Trunks
Ez már kb. egy hetes és nem hiszem, hogy túl sok realitása lenne. Dzsudzsák tehetséges, de egyrészt még túl nagy ugrás lenne neki egy Juve-szintû klub (ne felejtsük, hogy még csak Hollandiában bizonyított, és hány remek játékos remekelt az Eredivisiében, aztán nem sokra vitte nagyobb kluboknál (hirtelen Kezsman ugrik be)), másrészt meg Olaszország egyáltalán nem neki való. Darabokra szednék a védõk, ez nem az a hely, ahol fickándozni lehet a szélsõknek. Spanyolország jobban feküdne neki. És a védõmunkája meglehetõsen sok kívánnivalót hagy maga után. A Juve meg nem engedheti meg magának, hogy egyik szélen Kraszics alig védekezik, a másikon meg Dzsudzsák. De Pepénél ettõl függetlenül szerintem jobb.

Amici di nessuno...

Breki33
Juve keen on Dzsudzsak
Agent reveals contact with Italian giant

http://www.skysports.com/story/0,19528,11669_6509731,00.html

Grove4
Olasz lapértesülések szerint Luciano Moggi és Marcello Lippi a Palermo csapatánál köthet ki.

Acélos csapat lesz a Palermo. 😊

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Breki33
Breki33
9csöves9
Aqua újra meghívót kapott a válogatottba,kijárt neki.csak kurvára félek tõle,hogy lesérül...

9csöves9
Chiello😄

gercse
ja basszus az nagyon nagy védés volt, már szinte bent láttam, és kitolta<#eljen>

Trunks
Sörensennel nem volt semmi gond, van benne potenciál. Viszont Traoré vmi borzasztó volt, alig volt pontos passza. Meg néha teljesen értelmetlenül szép mozdulattal akarta továbbítani a labdát, mintha a grundon lett volna.

Kraszics tényleg hiányzott, Pepe mondjuk jól tolta, csak beadni nem tud. Csak berúgja középre a labdát, anélkül hogy felnézne. Eddig Storarival sincs gond (kopp-kopp), tegnap védett egy nagyot talán Menez lövésénél.

Amici di nessuno...

gercse
Egyetértek, Karsiccsal simán hoztuk volna a meccset, Pepe nem tud rendesen passzolni, meg beadni, még gyakorolhatja, kis dán gyerek meg teljesen jól nyomta, meglepett, hogy milyen magabiztos, odatette magát, így kell csinálni, akit még ki lehet emelni, az Quagliarella, nagyon hajtott, voltak szép megmozdulásai meg lövései is, hasznos tagja a csapatnak, reméljük legközelebb verjük õket, mert tegnap semmivel sem voltak jobbak, és még az 1 pontot sem érdemeltek.

9csöves9
simán hozható lett volna,szerintem sajnos Alex behozatalával basztuk el a meccset...utána meg már mindegy volt még Amauri is.a Melo-Aqua páros kurvajó,Krasic kellett volna mert még Pepe is a halálba szopatta Riisét,ott nyerhetõ lett volna a meccs.Chiello egy állat volt,Sörensen és Bonucci is jól tolta.jó lenne most már behúzni ezeket

forzajuve5
én is csak összefoglalót láttam. nagyon szép Jaki gól volt. ha lett volna elõl mondjuk egy Trezeguet akkor gólokkal nyertük volna a meccset. ezért kellene végre venni egy értelmes csatárt

Grove4
Amaurival csak egy emberrel kevesebben voltunk, takaradjon már. Minden csatárunk jobb nála.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Zsolti9014
Nem láttam csak az összefoglalót. Jaki gólja káprázatos volt, az x-et kicsit sajnálom, mert így hátrébb kerülhetünk + leszakadhatunk a tabellán, de van még idõ.

Hajrá Magyarország!

Trunks
Simán nyerhetõ meccs lett volna, a 2. félidõben helyzete se volt a Romának. Kár érte. Az a baj, hogy nincsenek igazán cseréink, akik el tudnának dönteni egy meccset.

Amici di nessuno...

azért Iaquinta gólja szenzációs volt😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.