44078

ibogldrc.jpg

• eddie
    ez de ravasz gól:D
  • Trunks
    Cesena [1 - 0] Lazio
    14' [1 - 0] A. Mutu

Ez az ember hogy lehet még pályán? (pláne Olaszországban!)
  • eddie
    sop://broker.sopcast.com:3912/114018
  • eddie
    Ez elég tűrhető
  • Zsolti9014
    Nem a legjobb minőség.
  • Trunks
    Stream vkinek?
  • szucsy89
    Di Vaio volt játékosként tuti lő gólt nektek :D
  • Trunks
    Egy fokkal jobb. Ezt a mai meccset azért kb. bármilyen kezdővel illene hozni, bár nem akarom lebecsülni az ellenfelet. Di Vaiótól tartok is picit.
  • Zsolti9014
    ez találó. lehet, hogy még igaz is? :)

a kezdőre: nem biztos, hogy én ezt küldeném ki, de Contéban bízom, amíg az eredmények őt igazolják, addig meg főleg. remélem meg tudom nézni a meccset, de mostanában ez nem igazán biztos.
  • 9csöves9
    a Juventus channel ezt a kezdőt jósolja,nagyjából mindenhol hasonlót írnak maximum Marchisio-Vidal különbséggel:

a pad ismét brutális lesz: Storari,Bonucci,Elia,Quagliarella,Matri,Vidal+valaki
  • 9csöves9
    Juventino vero:)

• 9csöves9
    sajnos Vucinic esetében egyetértünk,eddig igazolja az előzetes félelmeimet.viszont Q visszatérését szerintem csak nem akrják elsietni amíg nem muszáj.legalábbis remélem ez,és nem egy Conte vs. Q affér van a háttérben

Elianak szerintem hamarosan megfogják tiltani a twitterezést,mindent kiír,most legutóbb pl azt hogy utálja Luciot amiért fejberúgta Stekelenburgot,ki kellett volna állítani.nagyon dühös rá.:D
  • Trunks
    Ez nálam (legalábbis) nem így van. Attól, hogy bemákoltuk pl. ezt a meccset, attól még biztos nem volt így jó az összeállítás. Giaccheriniről a nyár elején meg se tudtam volna mondani, hogy hol játszik, de az eddigi teljesítménye (pályafutása?) alapján nem is meglepő...

#34689: Elia mellőzését egyelőre még meg is tudom érteni, de hogy ez a lusta, körülményes, flegma Vucsinics előrébb álljon Quagliarellánál a sorban, aki mindig kitette a szívét-lelkét a pályára és a tavalyi szezon legjobbja volt? Na ezt nem tudom semmivel magyarázni. Egyszerűen minden aspektusában a játéknak Vucsinics felett áll, esetleg a fejjátékot leszámítva. Plusz Matri és a montenegrói olyan, mint anno a Trez-Ibra csatársor: nagyon nem illenek össze.
  • Grove4
    Amíg jönnek az eredmények teljeséggel hidegen hagy, hogy ki játszik.
  • 9csöves9
    nem hinném,hogy Conten kívül mindenki látja mi lenne a helyes kezdő és csak megy az árral szemben.nyilván mindennek megvan az oka,lehet ez az edzésmunka,erőnléti hiány,be nem illeszkedés,nyelvismeret hiánya,vagy csak nem értette meg az ő vagy a klub filozófiáját

türelem,bízzunk benne
  • Zsolti9014
    mondjuk azért apróság, de örülök, hogy Kraszicsnak csak az az értetlen fintor volt az arcán, nem kezdett el hisztizni meg vagdalkozni. :)
  • Trunks
    Azért eddig nagyon nem vagyok megelégedve Contéval. Konkrétan tegnap 3-4 helyen mást játszattam volna a helyében (Vidal, Kraszics/Elia, Quagliarella). Q-t egyszerűen vétek padoztatni, ki merem jelenteni, hogy jelenleg a legjobb olasz csatár (még ha ez nem is ugyanazt jelenti, mint mondjuk 10 éve).

De legalább elhoztuk a 3 pontot. Csinosan is néz ki a tabella jelenleg. :D
  • forzajuve5
    jó lenne tudni mit mondott neki :D
  • szucsy89
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD ez nagyon nagy :D
  • 9csöves9
  • 9csöves9
  • 9csöves9
    egész jó ez a Napoli,örülök,hogy előbb játszunk a Milannal mint velük.komolyan mondom már jobban vágyom arra,hogy megverjük végre ezeket a cigánytelepükön mint a milánóiak elleni sikerre.

nem tudom elképzelni,hogy idén is úgy adjon nekik a gép mint tavaly
  • Zsolti9014
    Egy árva percet nem tudtam nézni a meccsből, most tudtam végre leülni egész nap, holnap meg már suli kezdődik nekem is...

Ellenben a győzelemnek örülök, hajrá!
  • Kaplan
    A játék szerényebb volt mint a Parma ellen de kezdünk egy nagycsapatra hasonlítani. A padunk is rettentő erős ilyen tekintetben, ez a Gia srác nagyon-nagyon céltalanul mozgott a pályán, fogalmam sincs egyelőre mit lát benne Conte. Na mindegy, a lényeg tényleg a három pont, csak így tovább!!!

FORZAAAA JUVE!
  • 9csöves9
    gyengus volt nagyon,szerdán lecserélném a fél csapatot:Matri,Vucinic,Marchisio,Pepe,Gia.utóbbi kettőt remélem nem erőlteti a kezdőben Conte,Gia elképesztően semmilyen.Krasic be nem cserélése mikomoly volt már:D

este jó lenne egy x és máris pontelőnyben lennénk minden riválissal szemben
  • Trunks
    Nem nagyon láttam a streamen a meccset, de megvan a 3 pont, és csak ez számít. Majd hazai közönség előtt gálázunk megint.
  • Grove4
    behúztuk, ez a lényeg. Forza Juve!
  • forzajuve5
    szar játékkal, de azért elhoztuk a 3 pontot, most ez a lényeg
  • gercse
    nyögvenyelős volt, de lényeg a 3 pont,

kell ide Krasic meg Q is nagyon
  • Trunks
    Atyaég, Vidal...
  • Laccyka93
    És azért Pepe is nagy labdát adott lássuk be. Volt vagy 30-40 méteres passz.
  • Kaplan
    Szép gólt lőttünk! Csak így tovább! MATRI!

Vucinic le , Vidal fel. Amúgy vucsinicccss adta a gólpasszt.
  • gercse
    http://www.vipbox.tv/watch/7539/1/ac-siena-vs-juventus-fc.html

én ezen nézem, de biztos van jobb is, vadászni kell

egyébként elég langyos volt ez az első félidő, bele is aludtam, Vucinic jó nagy faláb, Pirlo továbbra is jó, de mindenki alszik
  • Trunks
    Giaccherinit miért erőlteti ennyire Conte? Közben Quagliarella meg ott ül a padon... elég vicc. Különben is most erősebbnek tűnik a padunk, mint a kezdő.
  • Laccyka93
    Hogy játszunk eddig? Első felesből kb negyed órát láttam, mert bátyám itt van a nőjéval, azt megkért a csaj, hogy hadd gépezzen már. Belül ezt mondtam: -Hát normális vagy, Juve meccs alatt?! Majd biztos..
    De neki azt mondtam, hogy: Persze, nyugodtan, nem gond. Így meg lemaradtam 30percről:( A Francba:D Megjegyzem, a negyed óra alatt nem voltunk nagyon meggyőzőek, bár lehet én várok el sokat.
  • forzajuve5
    valakinek működő stream?
  • 9csöves9
    jááj.

• Trunks
    Csak nehogy az legyen, mint Diegóval 2 éve. Ő is remekül kezdett, aztán eléggé eltűnt (mondjuk a csapat egy rakás fos volt). Na meg tavaly Kraszics is eléggé beleszürkült pár hét/hónap után.

Azt mondom várjunk 10 fordulót és akkor kicsit tisztábban látjuk a dolgokat, és lehet értékelni. Azért ha a sérülések elkerülnek minket, akkor a 3. helyért minimum harcban kell lennünk, elég vicc lenne, ha ezzel a Lazióval kellene harcolnunk a már semmit sem érő 4. helyért.
  • 9csöves9
    jólvan azért még így 1 forduló elteltével ne szomorkodj,pláne,hogy vezetjük a tabellát:D

az új stadion megnyitójára nem hívták meg egyébként,Morattival és a többi elnökkel,klubvezetővel ellentétben.ezt egy kicsit nehezményezte Moggi.(Moratti egyébként nem jelent meg,jól tette)

egyébként ez a Pirlo felszopás kicsit túlzásba megy már át.nehogy aztán minden kiscsapat ráállítson egy vadállatot aztán oda a nagy játék...a Parma szerintem rohadtul elcseszte,hogy hagyta szabadon kóricálni
  • Csacsi
    Luciano Moggi szerint a Juventus jól döntött, amikor Antonio Contét nevezték ki a csapat edzőjének, mivel a torinóiak egykori játékosaként jól ismeri a klub belső működését. Az egykori transzfer guru emellett elárulta, hogy a szezon végén hova várja a torinói csaptot.

„Már látni Conte munkájának a nyomát, ő a megfelelő személy az újrakezdéshez. Amennyiben a játékosai követik őt és át tudja nekik adni a Juve DNS-ét, akkor a klub elégedett lehet a szezon végén.”

Moggi ezután a meccs hősét, Andrea Pirlót dicsérte.

„Az új stadionban a Juventus egy olyan meccsen verte a Parmát 4-1-re, ahol végig ők irányítottak, ami nagyban Andrea Pirlónak volt köszönhető. Jelenleg úgy gondolom, hogy a Juventus a Lazioval lehet versenyben a negyedik helyért, ami előrelépés lenne az előző évekhez képest.”

A Bianconeri vasárnap délután a Siena együtteséhez látogat.

Forrás : Juventushungary.hu

Nah, akkor idén sem lesz dobogó :( Moggi eddig még nem nagyon tévedett. Két éve mindig megmondta év elején a 7. helyet. Félek most is igaza lesz :(