Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De nagy góóól!

Miket hagyunk ki.

Grove4
Begombázott ez a MiháyLÓvics

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Trunks
Rossz nézni bazzeg. Annyival jobbak vagyunk, mégis mindig hibádzik vmi...

Amici di nessuno...

Trunks
Jaki inkább ne jöjjön...

Amici di nessuno...

Grove4
Motta mit összeszerencsétlenkedik, jöhetne Sörensen!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Sokszor tizen tömörülnek be a saját térfelükre és látszik, hogy nem tudjuk mit tegyünk ellenük.

Trunks
Fiorentina jól játszik, de helyzetük nem volt. Mi körbelõjük a kaput, sokszor 8 emberrel támadunk, mégse megy be semmi. Ale már simán kettõnél tarthatna. Rosszul leszek, ha ezt a meccset nem húzzuk be.

Amici di nessuno...

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Grove4
„Dzeko és Benzema közül, Dzekot választanám. Ami Maxi Lopezt illeti, nem része a tervünknek.”, mondta Marotta a Tuttosport-nak adott interjújában. „A januári piac? Minden csapat számára remek lehetõség lesz, csapatunknak talán van néhány olyan eleme, melyeken javítanunk kell, de komoly erõsítések nem várhatóak. Konkrét elképzelésem van az átigazolási idõszakot illetõen, melyben nem szerepel nagy játékos érkezése.”

9csöves9
Firenze polgármestere azt nyilatkozta,hogy a fekete-fehér mezes kiscsapat(😄!) elleni meccs nekik a legfontosabb és még egy komoly térdsérülést is bevállalna a gyõzelemért.a gyõzelmet biztos hogy nem,de remélem a térdsérülést azért megkapja az a nyomorult...

Un solo grido un solo allarme firenze in fiamme firenze in fiamme!

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
Frey,Montolivo,Jovetic,Mutu,Zanetti,Kroldrup és Natali kihagyja ellenünk a meccset,Gamberini és Felipe pedig most épült csak fel,így egy ifi is kezdeni fog náluk a védelem közepén.illene hozni,pláne hogy náluk meg Mihajlovic ül a padon

nálunk Gigi,Legro,Grygera,DC,Rinaudo,Martinez és Amauri nem bevethetõek.Marcinak és Melonak pedig nem kéne sárgalapot kapnia

Breki33
Aquilani, Good News

Good news for Alberto Aquilani, who next Sunday was forced to go out during second half of the match vs. Genoa for a pain at his right adductor muscle. The specific tests he underwent this morning have not highlighted any lesion. It has to do about a muscle fatigue; for this reason the midfielder will stay two days at rest, before restarting his training.
9csöves9

Trunks
Ha vkitõl, akkor tõle nem sajnálom.<#worship><#worship><#worship>

Amici di nessuno...

forzajuve5
Chiellini alárta a szerzõdés. 2015-ig szól és évi 3,5 milliót keres <#worship>

Trunks
Adebayor nekem sem szimpatikus, viszont Adebayor >>>>>>>>>>>>>> Jaki >>>>>...>>> Amauri. Mondjuk sehogy se jöhet emiatt az ostoba szabály miatt. Viszont sürgõsen kellene egy erõcsatár, mert ez sajnos teljesen igaz: "... Iaquinta néhány szemet bántó megmozdulása maradt meg az elsõ félidõbõl. A Roma elleni csodagól emléke gyorsan tovaszáll, amikor az ember azt látja, hogy a labda sós bánatkönnyeket zokog, amikor a csatár hozzáér."

Amici di nessuno...

Breki33
18 éves 😊
Zsolti9014
Örülök annak, amit Sörensenrõl írtatok, hogy nagy tehetség. Remélem meg is tartjuk, ha tehetem, én is megnézem már hogy is játszik.

Dzsudzsáknak ismételten mondom, hogy örülnék, Adebayor nem szimpi... Csatár kell, de nem õ. Ha mégis õ jön, akkor valami eget rengetõt kell produkálnia.

Hajrá Magyarország!

Breki33
köszi, csak olyan kéne ami nem árnyékos
9csöves9

Breki33
Sorensenrõl keresnék közelebbi arcképet

forzajuve5
nincs EU útlevele ha jól tudom. transfermarkt oldalán is csak Togo és Nigéria szerepel a neve mellett, így szerencsére nem jöhet.
el nem tudom képzelni ezt az embert zebracsíkosban...

Kaplan
Adebayor elmondta a Juventusban folytatja. Csak ezt a férget ne... soha nem fogom megbocsájtani neki, hogy milyen egy pénzéhes szarházi volt az Arsenalban, aztán az a bizonyos gólöröm stb. Most megint nézhetem a pofáját. :/

Reméljük kacsa.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

gercse
Egyetértek, jó lenne ez így simán, én inkább attól félek, hogy túl sokat fogjuk játszatni Krasicot, és nem bírja majd az állandó hajtást, bár ha mindig elintézzük az ellenfelet az elsõ félidõben, akkor nem gond<#idiota>

9csöves9
Gigi rehabilitációja véget ért,elkezdte a könnyített edzéseket😊

9csöves9
pár habzószájú hülyegyereknek rendesen felküldte a vérnyomását😄

9csöves9
és van egy olyan érzésem,hogy az õ kibaszott jó szereplése miatt kezdtünk el komolyan érdeklõdni Dzsudzsák iránt.Milos sem nagyon védekezik,de ezt szerintem meglehet oldani úgy,hogy nem engedjük elõre a szélsõhátvédeket,mint pl Sorensent Milos mögött.jóformán át se lépi a félpályát,de védekezésnél mindig ott van ahol kell.támadásban meg megoldja Krasic.kérdés,hogy mennyire válna ettõl egysíkúvá,kiismerhetõvé a játékunk,de szerintem simán jó lenne

gercse
Krasicot jelenleg nem hiszem, hogy túl sokan meg tudják fogni, nagyon jól bánik a labdával, és mellette iszonyat gyors, ember legyen a talpán, aki megállítja, csak felrúgni lehet jóformán, õ nagy vétel volt

Criscitót tény, hogy kár volt elengedni, de azért bennem tegnapi meccs után megfordult az is, hogy mégsem.Krasic akkor csinált belõle "hülyét" amikor akart.De lehet én vagyok csak túl szigorú.

Grove4
Dzsudzsák Balázs ügynöke állítja, a Juventus már mindenben megegyezett velük! (Juventus Hungary)

Grove4
"The outspoken Moggi believes that Rafa Benitez has instigated the downfall and the Nerazzurri will now need a new Calciopoli to win again. "

haha 😄😄
Moggi jól beszólt. 😊

forzajuve5
Trunks
1. Criscitót kár volt elengedni, vissza kellene hozni.
2. Kíváncsi leszek, hogy Mihajlovics vagy Benitez húzza tovább. Szoros a verseny.
3. Az Internek vége, ha Eto'ót elmeszelik 3-4 meccsre. Már pedig a papírforma alapján elfogják. Idei 14 bajnoki góljukból 8-at (!) õ lõtt.
4. A mai meccsen is látszott, hogy Jaki/Amauri helyére kellene Quagliarella mellé egy csatár, de nagyon. Valamint egy balhátvéd, mert szegény Grossónak Zambrottával együtt az öregek otthonában lenne már a helye. Ha erre a 2 posztra megfelelõen igazolnánk, akkor azt mondom ilyen fosszar Inter és védelem nélküli, egy személyes Milan mellett igenis lenne esélyünk a scudettóra.

Amici di nessuno...

Breki33
Összefoglaló

Breki33
Gólok nagyon jó minõségben <#eljen><#taps>

Ok.Meg van.

Linket tudnál adni Eto balhéra?

9csöves9
a Melo-Aquilani páros ma 94% pontossággal passzolt.az egész szezonra nézve is valami durva százalékot hoznak,ha végre megtalálom beírom

9csöves9

9csöves9

9csöves9
vége kicsit necces volt,de ha az ilyen meccseket be tudjuk húzni akkor már jó úton járunk.több mint 2 hónapja nem kaptunk ki,ilyen utoljára szerintem Capellonál volt.Krasic kurvanagy, és Sörensen meccsrõl meccsre bizonyítja,hogy tehetséges,teljesen megölte a Genoa baloldalát.forzajuveval egyetértve,Gigivel a háta mögött nagyon jó kis spíler lesz,bár örülnék ha középen játszana a jövõben.Gigi visszatérése a Bonucci-Chiello párosnak is jót tenne,semmi bajom Storarival(sõt!),de azért nem véletlenül volt annyira nagyon ütõs annó a Cannavaro-Thuram kettõs

ha sérülés nélkül masszívan összeáll az Aqua-Melo-Krasic hármas a középpályán,akkor még bármi lehet.jó lenne a 4 hiányposztból 1-2-t betömni télen

Eto'o meg korrekt keretek között minimum 3,de inkább 5 meccs eltiltás.kiváncsi leszek...

Csacsi
Már megvan. Kíváncsi vagyok eltiltják-e. Nem hinném...mert a legjobb formában lévõ Inter játékos. És Moratti ezt nem engedi meg 😊

Amúgy az milyen kemény....hogy olyan játékos rúgott gólt a végén, akinek már rég nem kellett volna a pályán lennie 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Nem láttam a meccset, de gratula a csapatnak. Így kell ezt. Eto mit mûvelt? Linket valaki pls.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Zsolti9014
Kraszics hatalmas vétel volt. 😊

Amit meg Eto'o csinált az Inter meccsén... én szándékos fejelésért,ütésért, stb. legalább fél-egy év eltiltást adnék, mert nem jó ha ezek miatt eldurvul a játék. ráadásul adott esetben a lelátón is komoly összeütközést okozhat.

ilyenkor szoktak jönni, hogy mert nem õ kezdte, biztos beszóltak, meg ilyesmi... én ezt elhiszem, nekem se esett jól soha, ha meccs közben beszóltak, de egy sportembernek tettlegességig nem lehet elmennie. a szavak valószínûleg nem kerülnek nyilvánosságra (általában), a tetteket viszont emberek és GYEREKEK milliói látják, esetleg a példaképüktõl.

Hajrá Magyarország!

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

cassoneitaly
Ég az inter ég, el ne aludjék.... Sállálállálállálá.... <#idiota><#idiota><#idiota>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Count Adyn
közbe Chievo-Inter 2-0 😄SADSD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Trunks
Remélem a szezonban többet már nem játszunk ilyen elbaszott idõpontban, de a lényeg, hogy behúztuk. Aquilani és Melo megint remekül játszott, Kraszics hozta, amit tõle várunk, és végre szerencsénk is volt. Mondjuk azt nem értem, hogy a sok impotens Genoa-játékos helyett miért nem cserélték be Rudolfot elõbb, de hát õk tudják. Toni is lassan mehetne nyugdíjba, mert csak küszködik. Valamint látszik, hogy lassan Jakitól is el kéne köszönni, mert elég szomorú, amit mûvel.

Amici di nessuno...

gercse
félig meddig láttam csak a meccset, de teljesen elégedett voltam a látottakkal, a cserék jók voltak, a védelem normálisan helyt állt, Storari is védett, amikor kellett, kp rendben, elõre játék meg Krasiccal megvolt szépen, persze nélküle vérszegényebb lett, de 2-0-nál ez már érezhetõen megnyert meccs volt, így kell hozni a többit is, és szépen bandukolni fel a tabellán