44078

ibogldrc.jpg

• Zsolti9014
    főleg az általad elsőként feltüntetett idézet üt hatalmasat! :D
  • Trunks
    Hehe, jó kis videó. Érdemes megnézni oldalt a "Materazzi dives after Del Piero pwnage" címűt is. DP lefordul Matrixról, erre ő a fejét fogva elterül a füvön. A legjobbak a hozzászólások: :D
    »in honor of Zidane, everybody should headbutt this guy. it" should be a Football tradition .«
    »Del Piero's face is saying "Where's Zidane when you need him?"«
  • Zsolti9014
    vagyis, nem biztos, hogy pont ezt kerested, mert kicsit itt a vágás miatt kevesebb látszik...
  • Zsolti9014
    Keresés közben ezt találtam, nem az amit kértél, de érdekes :D ITT

Amit pedig kerestél, 3:30-tól
    EBBEN a videóban

Most jövök rá újra, mennyire is hiányzik Pavel! :')
  • Zsolti9014
    nekem valahol megvan a komplett meccs is :)
  • Csacsi
    Az a videó nincs meg valakinek, amikor Nedved sárgát kap a Bl elődöntőben, és emiatt nem játszhat a döntőben. Ott elméletileg pont Conte vígasztalja.

Köszi előre is.
  • 9csöves9
    Storari-Motta,Sörensen,Bonucci,Grosso-Vidal,Pazienza-Eszti,Q,Toni,Elia kezdő állt ki a meccsen.azthiszem mondhatjuk,hogy elég bő keretünk van,pár csapatot megfingatna ez a kezdő az A-ban
  • 9csöves9
    ma már játszott is a csapat egy barátságos meccset,természetesen nagyrészt a kimaradók.14-2 lett a vége Q 6,Toni 4,Elia 2 illetve Grosso és Motta 1-1 gólt rúgtak.Quagliarellát már ettől függetlenül is késznek tartották a Catania elleni meccsre,Eliával és Esztivel együtt.szerintem Conte most már be fog dobni mindenkit az újak közül még a Milan meccs előtt.
  • gercse
  • 9csöves9
    http://bianconeri.blog.nepsport.hu/archives/2011/09/22/Az_ember_aki_ott_sem_volt/

kurvanagy:D
  • gercse
    Most én is inkább az előttem szólóval értek egyet, most még teljesen hülyeség jósolni, bármi lehet még.
    Ranieri meg nem rossz edző, de remélem tartja a jó szokását, és bajnok ezután sem lesz :)
  • WuFraZselic
    úgy látom félreértettél, én leszarom, hogy lenézed az Intert, de 3 forduló után felesleges esélyesekről beszélni, csak 3 hely kiadó a BL-be, és jó pár csapat pályázik rá
  • limperatore
    bár én utálom de a fos romát 2. helyre hozta fel, ez a keret pedig sokkal erősebb mint a romáé volt
  • Trunks
    Gratulálunk, ha ennyi jött át. Gyere máskor is!
  • Trunks
    Én nem akartam senkit provokálni, ha nem tetszik, nem kell ezt a topikot olvasni. Azt meg sehol se írtam, hogy milyen jó a csapatunk, mert eddig egész jól ment. Csak annyit, hogy Ranieri nem fog semelyik csapattal se bajnokságot nyerni soha. Ezzel az Interrel még a dobogó is bravúr lesz az ő képességeivel.
  • WuFraZselic
    tehát 3 forduló után reális BL-helyekről beszélni? értem. akkor a Betis már készülhet a 2012/13as csoportkörre
  • bakkerman
    Innentől a BL-nek muszáj meglennie

nem bajnoki címről beszélt,hanem arról,hogy a BL hely meglehet,amiben igaza is van,az internek viszont közel se biztos még a BL
  • WuFraZselic
    ej de nagy az önbizalom kemény 3 forduló után
  • Trunks
    Először azt hittem, hogy vmi kegyetlen szar vicc, hogy Ranieri lesz az Inter edzője, de aztán kiderült, hogy mégse. Lassan a helyükre kerülnek. Végül is jó döntés, ha a 4-5. helyért akarnak harcolni a Romával, Udinesével, Lazióval. Innentől a BL-nek muszáj meglennie. Csak a Napoli és a Milan maradt, mint rivális.
  • Zsolti9014
    A meccsnek csak az elejét láttam, meg a gólokat. A döntetlen az nem örömteli, de legalább veretlenek vagyunk, és ahogy írjátok, hajtás is volt.

A gólt nem akarom senkire kenni, mert persze nagyon kellemetlen volt az a fejes, de Gigi pár évvel ezelőtt ezt kitolja. :)
    Mondom még1x, véletlen se volt az övé a gól, csak régebben ezt bravúrral fogta volna.
  • gercse
    igen,
    az egyetlen igazán nagy pozitívum a mai döntetlenben, hogy hajtottak rendesen a srácok, le a kalappal, csak nem kéne így elcseszni egy nyerhető meccset
  • Csacsi
    Ma nem is volt akkor baj ez a Giaccherinivel....lendületet vitt a támadásokba. Érzésem szerint Krasic elfáradt. És ráadásul többet is tud védekezni mint Krasic, így érthető csere volt.

Vucinic meg egy balfasz.

Buta szabálytalanságot csinált. Semmi értelme nem volt.

Viszont tetszett, hogy meghalt a csapat a pályán.

Nagyon rég nem láttam ilyen Juventust....pedig mikor beléjük szerettem...az leginkább annak volt köszönhető, hogy 90 percig nem nagyon álltak meg.
  • 9csöves9
    hát kurvaanyáztam rendesen,de igazából nem tudok rájuk haragudni mert mentek előre rendesen.kivéve a türhő Vucinicra,faszomért nem kért cserét inkább.na meg ez a Giaccherini erőltetés egy rossz vicc,nem is értem.amúgy durva volt,mindhárom cserét pontosan bemondtam előtte,mondjuk a Gia-Krasicot úgy,hogyha ezt meghúzza Conte akkor kidobom a tévét

Pirlo világklasszis módon játszott megint,és ez még jobb lesz ha Vidal kerül mellé.bírom Marchisiot meg minden,de iszonyat gyengén játszik.mindig villant egy két szép cselt vagy gólt és akkor mindenki elfelejti a lopakodó üzemmódot amiben pörög egész meccsen
  • eddie
    Kíváncsi vagyok, hogy Contét most is meggyőzte e Giaccherini játéka, mert engem egyáltalán nem.
  • Kaplan
    Én sem kerültem lépéshátrányba, de szerencsére a csapat sem :DDD
  • Kaplan
    Jó lesz ez, még veretlenek vagyunk és nem kerültem lépéshátrányba sem. Forza Juve!

• gercse
    10 emberrel is simán jobbak voltunk, akkor 11-gyel még inkább meg lett volna ez a meccs...kár a 2 pontért, de legalább az ellenfelek sem nyertek
  • Trunks
    Ugyan a meccsből jó ha minden 15. másodpercet láttam, de úgy tűnt, hogy simán verni kellett volna a Bolognát. Ráadásul a Napoli, Inter kikapott, a Milan és az Udinese x-elt. Rohadt nagy sansz volt pedig. :(
  • gercse
    csak annyi lett volna, hogy most még nem annyira gáz, mint eddig
  • eddie
    Simán be lehetne darálni pedig ezt a Bolognát.
  • Trunks
    Vmit nagyon láthat benne Conte, amit senki más...
  • gercse
    nem vágom én sem,
    a kispadon ülő többi ember csak dísz lenne?...
  • Trunks
    Komolyan? Giaccherini a csodacserénk? Vicc...
  • gercse
    De Ceglie bekaphatja, miatta lett szöglet, pedig azt meg lehetett volna oldani jobban is...

de én még érzek erőt a csapatban, csak a Krasic féle helyzetek bemehetnének...
  • gercse
    ez igaz, de bőven sárgát ért az a becsúszás, csodálkoztam is, hogy nem ad rá egyből lapot
  • Trunks
    Ostoba barom
  • Grove4
    Megjegyzem a bíró is egy fasz. Ha a zsebébe nyúl, adjon pirosat, ha nem tette, akkor már ne beszéljék rá.
  • gercse
    jobb lett volna, ha annál a lábfájásnál le is jön Vucinic...fasza
  • Trunks
    Ugyan a gólt nem láttam, de vezetünk! A flegma jugó! :)))
  • gercse
    ez szép volt,
    bíró kérdi, kell a síp? Pirlo már passzol is :) Vucinic gól :)