Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trunks
Most muszáj lenne nyerni és "elhúzni" 4 pontra az Intertõl. Kösz, Lazio!

Amici di nessuno...

forzajuve5
„Nem tudom, hogy mi nem tetszik bennem Roberto Mancininek, de sohasem ad lehetõséget nekem. Januárban klubot váltok, és elárulhatom, hogy a City megegyezett a kölcsönadásomról a Juventusszal. Arra számítok, hogy már decemberben távozhatok" – nyilatkozta korábban Adebayor.

Grove4
thx😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5

Grove4
OFF: Húúúúú gyerekek, de bebasztam tegnap. Forza JUVE!!!!!!!!!!!!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Zsolti9014
ez a rozsomákos hatalmas! XD

Hajrá Magyarország!

Trunks
Most így gyorsan átfutva a dolgokat egy tavalyihoz hasonló szerepléssel talán meg lehetett volna. Ez amúgy a jövõre nézve is sokat számít. Gondolom néhány év múlva vissza akarnánk kerülni a minket megilletõ helyre, azaz az elsõ kalapba. Mondjuk az is igaz, hogy pont idén esett ki egy nagyon erõs évünk (05/06) és a 06/07-es, ill. a 07/08-as szezonokban alig szereztünk pontot (nem véletlenül). Viszont jövõre mindenképp kellene egy BL-negyeddöntõ.

Itt lehet böngészni amúgy, ha vkit érdekel: http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method4/trank2011.html

Amici di nessuno...

9csöves9
Alessandro Del Piero a mérkõzés után kijelentette: "Ezek voltak a legrosszabb körülmények, melyek között valaha is játszottam."

azért egy közel 20 éves pályafutás alatt az nem rossz😊

egy hsz az nstrõl: "a legjobb az volt, amikor egy szerelés után olyan nyomok maradtak a hóban, amilyeneket én eddig csak természetfilmeken láttam, amikor a rozsomák vonszolja a jávorszarvast."

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
nem vágom most pontosan a számokat,de szerintem csak egy nagyon jó EL(negyed-,de inkább elõdöntõ) szerepléssel akadályozhattuk volna meg a 3. kalapot.szerintem ez már a bajnokság rovására ment volna

Trunks
Most lehetne szomorkodni a kiesés miatt meg minden, nem teszem. Viszont ha már a negatív oldalát nézzük a dolgoknak: az UEFA-koefficiensünk egész tragikusan alacsony lesz jövõre. Jelenleg a 38. helyen tanyázunk, de sacc/kb. olyan 5 csapat még meg fog elõzni minket. Ez azt jelenti, hogy kb. 99% valószínûséggel a 3. kalapból fognak minket kisorsolni, ha sikerül bejutnunk a csoportkörbe, mivel a 2. kalapra esélyünk sincs, viszont a 4.-be kerülni se. Ami azért nem olyan örömteli dolog.

Amici di nessuno...

9csöves9

9csöves9

9csöves9

9csöves9
csak a 2. félidõt láttam,hát volt baja.az a vicces,hogy simán nyerhettünk volna,csakúgy mint az összes csoportmeccsen😄

a lényeg,hogy nem sérült le senki és lehet a bajnokságra koncentrálni

limperatore
<#eljen><#zavart2>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Trunks
Ez elég lol így utólag olvasva: http://ilnostrocalcio.blog.nepsport.hu/archives/2010/12/01/EL_-_Valtozatos_Juventus_egy_csepp_Sampdoriaval/

Amici di nessuno...

Trunks
Nem értem miért nem a cserecsapat játszott. Olyan volt, mintha azt akarná jelezni Delneri, hogy igenis fontos az EL, de eddig nem úgy tûnt.

A meccshez túl sok hozzáfûznivalóm nincs. Amíg tûrhetõek voltak a körülmények az egyetlen helyzetüket belõtték, aztán kibekkelték a meccset. Talán jobb is, hogy a végén nem ment be a fejesünk. Bár hozzáteszem a cserecsapattal is simán tovább kellett volna jutnunk a csoportból és tavasszal is játszhattak volna a mellõzöttek. Sírni azért nem fogok, mert kiestünk.

Amici di nessuno...

Veretlenül de kiesünk.Lehet erre ment ki az egész.
1 Manchester City 5 10
2 Lech Poznañ 5 8
3 Juventus 5 5
4 FC Salzburg 5 2

forzajuve5
igen. mostmár tét nélkül verhetjük meg a cityt. egyetlen örömünk az el-ben az lesz amikor belotelli lábából kiáll a csont

Csacsi
Nagyjából ezt vártam.

Ezzel most kiestünk, ugye?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

forzajuve5
ezek a nagy helyzetek direkt maradnak ki, hogy kiessünk. más ötletem nincs miért csináljuk ezt

forzajuve5
forralt bor biztos jól fogyott a félidõben az öltözõben 😄

Grove4
Jaki õszül 😄😄😄

Grove4
bazzmegggggg

Kaplan
Rudnevs hobbiból lövöldözi nekünk a gólokat..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Grove4
Apa kezdõdik, amúgy valahogy nem bánom, az egész csapat szarja le az egészet.

forzajuve5
nem nagyon akarjuk lejátszani a mai meccset, mivel állítólag az egész pálya meg van fagyva, és kb -15 fok van :S
viszont az UEFA nem akar halasztani, mert még késõbbre nincs értelme halasztani a meccset

forzajuve5
én úgy tudom, hogy még lesznek tárgyalások mivel sok idõ van még addig, és a szövetség részérõl még reménykednek a megállapodásban.

Stream a meccshez.
remélem nem sérül le senki az extra hideg miatt. várom mit nyújt majd a fiatal srác a jobboldali védõ posztján.

JUVEfun

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

JUVEfun
Serie A: jövõ hétvégére sztrájkot hirdettek a játékosok
Szeptemberben elhalasztotta, de most ismét sztrájkot hirdetett az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplõ játékosok szakszervezete.

Leonardo Grosso alelnök keddi bejelentése szerint jövõ hétvégén nem lépnek pályára a labdarúgók.
Az Olasz Futballisták Szövetsége azért tiltakozik, mert a klubok és a labdarúgók érdekvédelmi szervezete közötti, nyáron lejárt kollektív szerzõdést még nem újították meg, ráadásul a csapatok a korábbihoz képest módosítanák az átigazolási szabályzatot. A játékosok elõször szeptember 10-én döntöttek úgy, hogy nem lépnek pályára, késõbb azonban a tárgyalások zavartalan folytatása miatt elhalasztották a lépést, de megállapodás azóta sem született.
EZ MÁR 100%

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Trunks
Ez mennyire biztos? Mert már kétszer úgy volt talán októberben, hogy elmarad 1-1 forduló, de aztán mindig megtartották. Szerintem jobb lenne játszani.

Amici di nessuno...

9csöves9
elmarad a dec. 11-12-én rendezendõ forduló a játékosok sztrájkja miatt.a Lazioval játszottunk volna

9csöves9
Poznan elleni keret,Motta kikerült😄

3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Sissoko
8 Marchisio
9 Iaquinta
10 Del Piero
13 Manninger
17 Traore
19 Bonucci
20 Lanzafame
23 Pepe
27 Krasic
30 Storari
31 Costantino
35 Buchel
36 Giandonato
38 Libertazzi
39 Camilleri
41 Giannetti
45 De Paola
46 Liviero

9csöves9
jézusom😄 kíváncsi leszek milyen csapattal állunk fel,legszívesebben a primaverat látnám.ilyen idõben méginkább fosni fogok a sérülésektõl

bár úgy néz ki a digók bírják a hideget,Spalletti -15 fokban így ünnepelte a Zenit bajnoki címét😄

http://www.youtube.com/watch?v=vCHcDph9-ZA&feature=player_embedded

forzajuve5
tuttosport szerint -33 fokban kellene játszanunk szerdán a lengyelek ellen 😄 hülyék ezek.
kicsit utánanézve kiderül, hogy csak -9 fok lesz

http://www.wunderground.com/sports/IFB_UEFA/hometeam/:Lech_Poznan.html?st=1291219500

limperatore
ez nem a spanyol bajnokság ahol 2 meccsen dõl el a bajnoki cím 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Trunks
Kegyetlen szoros a bajnokság: <#wow1>
3. Juventus 24 pont
...
10. Chievo 19 pont

Minden az ilyenfajta meccseken fog múlni, mint a Brescia elleni vagy a mostani.

Amici di nessuno...

Az a szomorú ebben a döntetlenben, hogy minden csapat aki a közelünkben van a tabellán - kivéve az Intert - mind bukott vagy szintén döntetlent játszott.Most lehetett volna faragni a pontokból.

gercse
Lehet jó, hogy most nyertek, mert így marad Benítez <#eplus2>

Trunks
Jaja, Frey sérült.

Az Inter meg baszki... csatár nélkül is vhogy behúzzák az olyan meccseket, amiket mi lehozunk x-re. Én még ilyen mesterhármast nem láttam, mint amilyet Sztankovics lõtt ma. Két megpattanó lövés távolról, meg egy rossz labdaátvétel után a rövidbe lõtt gól, amit ki kellett volna fognia a kapusnak. Nevetséges. Megint nem szívesen nézek a tabellára.

Amici di nessuno...

forzajuve5
meccset nem láttam, csak az összefoglalót. az alapján tényleg gyõzelmet érdemeltünk volna.
hiába nem kapunk ki meccsek óta, ez a sok döntetlen vissza fog ütni. hozni kellene végre az ilyen meccseket

9csöves9
sérült,ha jól rémlik térdszalagszakadás.tavasszal tér vissza

Kaplan
Amúgy Frey-el mi van? Mert ahogy látom még mindig a Fio kötelékeibe tartozik. Akkor viszont egyértelmûen elõnyben részesíteném Boruccal szemben.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

9csöves9

9csöves9

9csöves9
adom.találtak egy gólt aztán beálltak 9 emberrel védekezni...na meg ez a Boruc is baszki.nem hittem volna hogy sajnálni fogom Frey hiányzását.haragudni nem lehet a srácokra,mert mentek elõre mint az állat csak hát ezekkel az x-ekkel semmire sem megyünk.inkább a 6 x-bõl buktunk volna 3-szor cserébe 3 gyõzelemért

Trunks
Nevetséges. Ha az ennyire egyértelmû meccseket nem tudjuk behúzni, akkor nincs esélyünk a scudettóra. 😞 Motta kegyetlen szar volt ma. Sztem itt kiütéses gyõzelmet arattunk volna, ha nem pattan be az a labda az elején.

Amici di nessuno...

Csacsi
Az utolsó fél órát láttam csak. Az alapján a Fiorentinának ez az eredmény felért egy gyõzelemmel...ha nem kettõvel 😞((

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Ha ezt a meccset 5 góllal nyerjük akkor se csodálkozhatott volna senki.

Grove4
Le a kalappal a csapat elõtt, küzd hajt, csak az eredmény hiányzik még. 😞