44078
-
#34783 Marci hevesen!!:DDDD -
#34782 Az a csapat nyer amelyik nyerni akart -
Cike #34781 gooooooooooooolllllllllllllllllllllll -
eddie #34780 Végre! -
eddie #34779 Kraszics megint elég gyengécske. -
#34778 Így van. Még annyit akartam hozzátenni, hogy Chiellini végre megint klasszis teljesítményt nyújt. Bonucci viszont elég bizonytalannak tűnik. Kraszics pedig egy az egyben agyonverhetné Zambrottát (+ ott van Lichti is). Jobban kihasználhatnánk a széleket. -
#34777 Jó lenne ezt folytatni, védelem is viszonylag szépen teljesít, ha gond volt, akkor jött a végén blokk rossz esetben.
-
eddie #34776 Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem eddig nagyon tetszik a játék képe.Néhány kivétel persze akad. -
#34775 Eddig határozottan jobbak vagyunk. Vucsinics végre a szebb napjait idézi, Marchisio pedig nem tudom ma mit evett, mert minden támadásban részt vesz, végre hasznos mezőnymunkát végez. Egyelőre tetszik a játék, csak gólokban is megmutatkozhatna. -
#34774 Na mivan mar hogy mindenki kisszögletet csinal?:D -
#34773 Na Forza Juventus!!! Nagyon kell ez a győzelem! -
#34772 20.45 Milan-Juventus
tv: Digisport hu/sk/cz, Digisport 1 ro
streamek: -
#34771 Gio ma eddig 2 gól, egyik tizi...
-
#34763: Azt hittem juvés vagy nem Interes
-
#34769 Azért tegnap elég csúnyán belenyúltak a meccsbe. Ha nem az Inter lett volna a szenvedő fél, még sajnáltam is volna őket. -
#34768 Aquilani: Conte did not consider me in his plans? That's his choice I respect that, but Juve will see blood on Sunday evening.
huhú mi van menstruál? -
#34767 intert is tolták
akkor nem panaszkodtak :-) -
#34766 -
#34765 a Napolit masszívan tolják a sporik amióta feljutottak.kiváncsi leszek ez elég lesz e a bajnoki címre...
ma Pirlo és DC játéka kérdéses -
#34764 nézz be inter topikba,ott a bírótól kezdve moggi-ig mindenkinek anyáznak :DDDDDD nem ízlett a nápolyi,pedig 3-at is kaptak kóstolónak :DDD -
#34763 Reméljük Ranieri még sokáig boldogítja az Intert :) -
#34762 már 3 gólnál jár és oda vannak érte.sajnáltam én is,de szerintem jó helyen van.
bár én nem vagyok benne biztos,hogy ki fogja csengetni a Galata azt a 13 milliót... -
#34761 (ráadásul gólt is lőtt tegnap) -
#34760 hát csak ez a lelkesség néha átcsapott ámokfutásba nálunk, amire sok szükség nincs -
#34759 kell nekünk az ilyen lelkes embereket elengednünk...
-
#34758 sajnos igazságos ez az x,nagyon nem ízlett a csapatnak ez a hirtelen felforgatás.én a szezon előtt 10 ponttal számoltam erre a 4 meccsre,szóval nem vagyok teljesen elégedett.a Milan szerintem hazai pályán fogható,az lesz az első igazi erőpróba,na meg onnan csinos kis sorozatunk lesz.ezért lett volna fontos ez a hozható 12 pont -
#34757 Ááá, második félidő már jó volt, ezzel a játékkal simán nyernünk kellett volna, még hátrányból is. A védelem nagyon bizonytalan volt Lichti és Barzagli kivételével, úgyhogy végül is örülhetünk az 1 kapott gólnak.
Összességében azért a 4 (könnyen) nyerhető meccsből nem vagyok elégedett eddig a 8 ponttal, most megléphettünk volna picit a riválisoktól. -
#34756 20 perce kellett volna behozni Q-t, nem az utolsó 10 percre. -
#34755 Sokat javult a játékunk. Viszont ez a bíró egész nevetséges. Vidalnak lerúgják a fejét a 16-oson belül, erre semmi. Elég érdekes... -
#34754 Gyengébb nettel ez talán nem akad igaz ez nem Digisport. -
#34753 Sajnos igen...bár lehet rossz helyen nézem :( -
#34752 A Digisport link is akad? Mások nem panaszkodnak. -
#34751 KRASICCCCCCCCC :D:D -
#34750 Nincs valakinek egy normális streamje....mindenhl akad :(
-
#34749 Szerintem már évek óta a világ legjobbjai közt van. Ebben a gólban ő is benne volt, de ilyen mindenkivel előfordul. Emellett vagy 3-4-szer mentett kritikus pillanatban, míg Grosso össze-vissza bénázik csak.
A játékunk pedig tragikus eddig. Mondjuk a Cataniának se volt túl sok helyzete, de eddig határozottan jobbak. Conténak nagyon ki kéne vmit találni. -
#34748 de Chielliniből se lesz már soha klasszis védő. mire egyszer talán lesz egy értelmes edzőnk aki azt faraghatna belőle addigra már túl idős lesz -
#34747 Most rohadtul haragszom Contéra. Ha nem bízik De Cegliében, akkor miért kellett elküldenie Zieglert? Grosso továbbra is egy vicc. -
#34746 15.00 Catania-Juventus
tv: Digisport hu/sk/cz
streamek: -
#34745 meccs előtt ha tud valaki jó streamet akkor azt megköszönném -
#34744 a Bologna meccs vége felé történt kakaskodásnál,egy szurkoló megütötte Di Vaiot.várhatóan 5 évre kitiltják a stadionból.