44078

ibogldrc.jpg

• Count Adyn
    Marci hevesen!!:DDDD
  • Breki33
    Az a csapat nyer amelyik nyerni akart
  • Cike
    gooooooooooooolllllllllllllllllllllll
  • eddie
    Végre!
  • eddie
    Kraszics megint elég gyengécske.
  • Trunks
    Így van. Még annyit akartam hozzátenni, hogy Chiellini végre megint klasszis teljesítményt nyújt. Bonucci viszont elég bizonytalannak tűnik. Kraszics pedig egy az egyben agyonverhetné Zambrottát (+ ott van Lichti is). Jobban kihasználhatnánk a széleket.
  • gercse
    Jó lenne ezt folytatni, védelem is viszonylag szépen teljesít, ha gond volt, akkor jött a végén blokk rossz esetben.
  • eddie
    Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem eddig nagyon tetszik a játék képe.Néhány kivétel persze akad.
  • Trunks
    Eddig határozottan jobbak vagyunk. Vucsinics végre a szebb napjait idézi, Marchisio pedig nem tudom ma mit evett, mert minden támadásban részt vesz, végre hasznos mezőnymunkát végez. Egyelőre tetszik a játék, csak gólokban is megmutatkozhatna.
  • Count Adyn
    Na mivan mar hogy mindenki kisszögletet csinal?:D
  • Grove4
    Na Forza Juventus!!! Nagyon kell ez a győzelem!
  • banok
    20.45 Milan-Juventus
    tv: Digisport hu/sk/cz, Digisport 1 ro
    streamek:
  • gercse
    Gio ma eddig 2 gól, egyik tizi...
  • limperatore

#34763: Azt hittem juvés vagy nem Interes

• Trunks
    Azért tegnap elég csúnyán belenyúltak a meccsbe. Ha nem az Inter lett volna a szenvedő fél, még sajnáltam is volna őket.
  • 9csöves9
    Aquilani: Conte did not consider me in his plans? That's his choice I respect that, but Juve will see blood on Sunday evening.

huhú mi van menstruál?
  • Breki33
    intert is tolták

akkor nem panaszkodtak :-)
  • 9csöves9
  • 9csöves9
    a Napolit masszívan tolják a sporik amióta feljutottak.kiváncsi leszek ez elég lesz e a bajnoki címre...

ma Pirlo és DC játéka kérdéses
  • bakkerman
    nézz be inter topikba,ott a bírótól kezdve moggi-ig mindenkinek anyáznak :DDDDDD nem ízlett a nápolyi,pedig 3-at is kaptak kóstolónak :DDD
  • Csacsi
    Reméljük Ranieri még sokáig boldogítja az Intert :)
  • 9csöves9
    már 3 gólnál jár és oda vannak érte.sajnáltam én is,de szerintem jó helyen van.

bár én nem vagyok benne biztos,hogy ki fogja csengetni a Galata azt a 13 milliót...
  • Trunks
    (ráadásul gólt is lőtt tegnap)
  • gercse
    hát csak ez a lelkesség néha átcsapott ámokfutásba nálunk, amire sok szükség nincs
  • forzajuve5
    kell nekünk az ilyen lelkes embereket elengednünk...

• 9csöves9
    sajnos igazságos ez az x,nagyon nem ízlett a csapatnak ez a hirtelen felforgatás.én a szezon előtt 10 ponttal számoltam erre a 4 meccsre,szóval nem vagyok teljesen elégedett.a Milan szerintem hazai pályán fogható,az lesz az első igazi erőpróba,na meg onnan csinos kis sorozatunk lesz.ezért lett volna fontos ez a hozható 12 pont
  • Trunks
    Ááá, második félidő már jó volt, ezzel a játékkal simán nyernünk kellett volna, még hátrányból is. A védelem nagyon bizonytalan volt Lichti és Barzagli kivételével, úgyhogy végül is örülhetünk az 1 kapott gólnak.

Összességében azért a 4 (könnyen) nyerhető meccsből nem vagyok elégedett eddig a 8 ponttal, most megléphettünk volna picit a riválisoktól.
  • Trunks
    20 perce kellett volna behozni Q-t, nem az utolsó 10 percre.
  • Trunks
    Sokat javult a játékunk. Viszont ez a bíró egész nevetséges. Vidalnak lerúgják a fejét a 16-oson belül, erre semmi. Elég érdekes...
  • banok
    Gyengébb nettel ez talán nem akad igaz ez nem Digisport.
  • Csacsi
    Sajnos igen...bár lehet rossz helyen nézem :(
  • banok
    A Digisport link is akad? Mások nem panaszkodnak.
  • Forza Italia
    KRASICCCCCCCCC :D:D
  • Csacsi
    Nincs valakinek egy normális streamje....mindenhl akad :(
  • Trunks
    Szerintem már évek óta a világ legjobbjai közt van. Ebben a gólban ő is benne volt, de ilyen mindenkivel előfordul. Emellett vagy 3-4-szer mentett kritikus pillanatban, míg Grosso össze-vissza bénázik csak.

A játékunk pedig tragikus eddig. Mondjuk a Cataniának se volt túl sok helyzete, de eddig határozottan jobbak. Conténak nagyon ki kéne vmit találni.
  • forzajuve5
    de Chielliniből se lesz már soha klasszis védő. mire egyszer talán lesz egy értelmes edzőnk aki azt faraghatna belőle addigra már túl idős lesz
  • Trunks
    Most rohadtul haragszom Contéra. Ha nem bízik De Cegliében, akkor miért kellett elküldenie Zieglert? Grosso továbbra is egy vicc.
  • banok
    15.00 Catania-Juventus
    tv: Digisport hu/sk/cz
    streamek:
  • forzajuve5
    meccs előtt ha tud valaki jó streamet akkor azt megköszönném
  • 9csöves9
    a Bologna meccs vége felé történt kakaskodásnál,egy szurkoló megütötte Di Vaiot.várhatóan 5 évre kitiltják a stadionból.