44078

ibogldrc.jpg

• 9csöves9
    nálam egyedül Matri a kérdés,Q még nem áll készen a visszatérésre,Toni meg nagyon hátul van a sorban.nagyon bosszantó volt a tegnapi meccs,Conte muszájból játszatni akarja a Pirlo-Vidal-Marchisio hármast,pedig lehetne akár rotálni is őket.ha meg mégis ezt az egycsatáros taktikát akarja követni,akkor valamit kezdeni kell a szélsőjátékkal mert anélkül nem megy.Krasiccsal mi a picsa van?a legegyszerűbb passzoknál is gondokba ütközik,az meg,hogy 1-1-ben megverjen valakit és beadja az teljesen esélytelen.fejben nagyon nagy gondok vannak nála.

egyelőre pontszámban nem sokkal jobb a helyzet mint az utóbbi években,hála a többi rivális szarakodásának még nincs gáz.most viszont a Genoa elleni meccs után olyan sorozatba kezdünk,hogy ha nem hozzuk a pontokat akkor decemberre megint szétesik a csapat.mindenesetre pozitívan állok a történethez
  • gercse
    Én azt nem értem, hogy mi a franc van Quagliarellával, Matrival, Tonival? Miért nem lehetett volna őket megpróbálni? Toni pl. lehet befejeli DP helyzetét, persze a fociban nincs "ha".
    Vagy sérülés gondok vannak?
  • Rockynhooo
    Az a vicc hogy normális taktikával illetve normális kezdővel minden meccs hozható lett volna kb :S
  • Grove4
    Vucinicet akkor is kedetni kell, ha a teljesítménye egy zsák szarral egyenlő... nem értem ezt. :S
  • Cike
    Érdemes végig nézni a délutáni eredmény soron elég régóta nem jött ki ennyire az olasz foci igazi arca,de hát első a védelem. A csapat pedig nagy lehetőséget szalasztott el hiszen minden riválisunk x-elt, na majd jövő héten ujra lehet javítani a genoa ellen a kis ékszerdobozban :D
  • Count Adyn
    kibaszott kapufa áááá
  • Trunks
    Ezt a rózsaszín Pirlót a jobb oldalról pedig vigye vki innen, mert meglehetősen gusztustalan.
  • Trunks
    Ez már vicc, amit Conte művel. Minden meccsen Kraszics a jobbszélső, Vucsinics a (közép)csatár, ha a szerb olyan szarul teljesít, ahogy az várható, akkor jön Giaccherini, a montenegrói meg csinálhat akármit, őt le se hozza. Q meg közben ül a lelátón. Matri, Elía, Del Piero, esetleg Toni?! Semmit nem próbál meg változtatni Conte, pedig szarok vagyunk.
  • Breki33
  • Breki33
    meg a keret is, csak itt most nincs rendesen működő ps így kénytelen voltam paintel méretezni
  • 9csöves9
    amúgy jól mutat meg minden csak Gyurika rontja az összeképet(már ha ő az)

mondjuk így ha ügyes vagyok rá tudom tetoválni legalább a bőrére,hogy "takarodjál el az első csapathoz amelyik megkeres télen" :D
  • Breki33
    rémeket látsz :-)

egyébként csak azért van bent mert véletlen kitöröltem a régit, de ha megtalálom visszarakom
  • 9csöves9
    a szövegdoboz baloldalán jól látom,hogy Amauri látható ráadásul félmeztelenül?nemááár:D
  • 9csöves9
    Marchisio tegnap megszerezte első válogatott góljára,és összeszedett egy kisebb sérülést is.amúgy kezdő volt még Gigi,Bonucci,Chiello,Barzagli és Pirlo is.Prandellinek miért nem sipákol most senki,hogy a fél kezdő Juvés?:) a túloldalon Krasic játszott,ám általában Chiellinivel és Marchisioval találkozott akik mindig előre tudták mit fog csinálni és könnyedén hatástalanították.tanulhatna egy két új mozgást,mert iszonyatosan egysíkú lett a játéka.
  • MarcelloLippi
    Köszi. :)
  • forzajuve5
    a wikipedia Juventus Stadium-nak nevezi, és a legtöbb helyen is ez van.
    annyit tudok még, hogy a Sportfive Italia nevű cég vásárolta meg a jogot a névadáshoz
  • MarcelloLippi
    Szép meccs volt, szép győzelem. :)
    Amúgy most mi pontosan az új stadionunk neve?
  • IXEMGabeo
    rég írtam ide:D de Juve Milan 2-0 örültem neki:D:D
  • Breki33
  • Breki33
  • Zsolti9014
    hatalmas figura Conte. játékosként is imádtam, pedig akkor ő volt a "szürke vízhordó"...na ja, milyen csapat is volt az! :)
  • Trunks
    Ja meg én pont azért játszattam volna tegnap Matrit, mert Milan-nevelés, ezért pluszmotivációja van ellenük.

Az Udinese elleni meccset mikor pótoljuk? Minél később, annál jobb.
  • Trunks
    Sajnos Seba már nem fog visszajönni, úgy érzem. Különben sem férnek el Pirlóval együtt a pályán. Kár érte, az tuti.

Vucsinics meg tegnap pont a szebbik oldalát mutatta, de néha túl flegma és önző. A kiscsapatok ellen meg tényleg majdhogynem használhatatlan, ahogy mondtad. Giaccherinit tegnap se láttam jónak, bár a szélsők közül egyedül Pepe védekezését tudom kiemelni, Kraszics is szürkébb volt egy elefántnál is. Legalább van hova fejlődni. :)
  • eddie
    Belőle simán kinézem:)
  • gercse
    Lichtsteiner pedig frankó igazolás volt, most már nagyon tuti :)
    tetszik, hogy hajt mint az állat, és annyira nem ügyetlen, meg eszetlen
  • 9csöves9
    Alex nyilatkozta a meccs után,hogy annyira együtt élt a meccsel,hogy úgy elfáradt mint ha végigjátszotta volna:)
  • 9csöves9
    adom,bár azért ilyenkor megjegyezném,hogy most pont Vucinic és Gia nem volt annyira szar,ilyenkor azért nem bántom őket.Vucinicnál viszont kurvára látszik,hogy mentálisan nincs teljesen a toppon.tegnap is azért játszott jobban,mert rangadó volt és ez motiválja.ha egy kiscsapat ellen kell esetleg csereként beállni akkor megy a lötyögés,a pofázás meg a kiállítás.ez nagyon nem jó,remélem Conte ezzel kezdeni fog valamit

az megvan,hogy Seba vezeti a góllövőlistát?én még mindig nem tettem le róla,hogy nálunk fog játszani jövőre
  • Breki33
  • Zsolti9014
    sajnos nem tudtam megnézni a meccset, de nagyon jó volt ilyen eredményre ébredni! :)
    Abbiatit sajnálom a potyagólja miatt (na, azért nem annyira, csak mégis jól nyomta nálunk is).

Ellenben Marchisio... :) Nem tudom szavakba önteni a gondolataimat. Van, hogy eltűnik hónapokra (pedig pályán van :P), aztán pedig lő 2-t a Milannak, vagy valami parádésat, mint az első meccsen.

Forza JUVENTUS!!!!
  • Trunks
    Jó volt ez így, de azért Contéval továbbra se értek egyet sok dologban. Konkrétan ezek a csatárposzt, vmint Giaccherini további erőltetése. Az eddigiek nem igazán őt igazolják, hisz összesen a 9 gólunkból kettőt lőtt csatár (Matri-Vucsinics 1-1), egyet Lichti, a többit pedig a középpálya, élén Marchisióval. Giaccherini pedig konkrétan eddig alig mutatott vmit. De legalább a tabellára jó ránézni.
  • gercse
    Szegény Abbiati, nagy kapus még, de egyre gyakrabban csúsznak be neki ilyen bakik (hál'isten :D)
  • eddie
    Jó volt látni azt, hogy a meccs után Conte mekkora boldogsággal ölel meg minden játékost.Az viszont picit elszomorít, hogy Alex ilyen mérkőzéseken már epizódszerephez sem jut.Persze tudom, hogy sajnos ez az élet rendje.
  • 9csöves9

• 9csöves9
    persze,teljesen elégedettek akkor lennénk,ha rúgtunk volna egy hatost:D

szerintem a Milan nem a 2.félidőben játszott X-re,hanem az első perctől fogva.ez egy bajnoktól számomra kibaszott nagy gáz,pláne,hogy nem a Barcelona vagyunk
  • LasCar16
    Hát mit mondjak, erőnlétünk egy nagy nulla volt, Xre mentünk a második félidőben, grat a Juvénak, de azért ezzel a produktummal nem lehettek teljesen elégedettek.
  • 9csöves9
    nagyon nagy volt! hihetetlen a Milan mennyire az x-re játszott,bármelyik kiscsapat többször próbálkozott volna mint tegnap ők.a mi csapatunk viszont nyerni akart és meg is lett az eredménye.voltak gyengébb teljesítmények,de hát ilyenkor leszarom,ha így hajt mindenki.Contéra kicsit pipa voltam,hogy nem mert változtatni nagyon 0-0-nál,de hát őt igazolta a történet.(én egy Marchisio-Matri cserét húztam volna:D)
  • Grove4
    SOLO LA JUVE E MAGICA JUVE ALE!
  • eddie
    Eddig is kirobbanthatatlan volt a csapatból ezután meg pláne.
    Ma viszont nagyon jó volt!
  • Trunks
    Gyönyörű!!! Azt hittem, hogy már 0-0 lesz a vége, miután körbelőttük a kaput. Szerintem elégedettek lehetünk a játékkal, az eredménnyel meg pláne. Kicsi csalódást nyújtott a Milan játéka, mert szinte végig 8 emberrel védekezve bunkerfocit játszottak, ennél többet vártam tőlük. Megérdemelt a győzelem, még ha a góloknál szerencsénk is volt. Csak így tovább!
  • Breki33