44078
-
#34864 Nagy meccs volt, a 2. félidőre jócskán feljavult a játék, ennek ellenére a hiányosságokat észre kell venni
Én még mindig azt mondom, hogy nincs klasszis edzője a Serie A-nak, és így nehéz top bajnokságnak maradni (talán Mazzari most a legjobb) -
#34863 remélem mi nem is kerülünk ilyen helyzetbe.
kemény,hogy 3 meccs alatt annyi gól esett már mint az előző fordulóban:D -
#34862 már 3-3, hajrá, mert tettem rátok! :) -
Cike #34861 De vajon mi is feltudnánk állni 0-3 ról ez a nagy kérdés. Bár az ottani eredmény inkább most úgy helyes,hogy lecce-boateng 3-3. -
#34860 szánalom amit művelnek -
#34859 hát ez már durva.mi meg itt húzzuk a szánkat egy Genoa elleni 2-2 miatt:) -
#34858 nevezzük inkább nagyon-nagyon kiegyenlítettnek:) -
#34857 ez az idei Serie A nagyon gyengének tűnik nekem...a Milan is most ég Leccében... -
#34856 akkor idén a serie a-ban év végén negyedik helytől fognak kezdődni a pozíciók :D -
#34855 ennyi döntetlennel nem hogy bajnokságot nem lehet nyerni, de még a bl helyezés sem lesz meg. persze conte majd ezt is szépen kimagyárázza ahelyett, hogy elkezdene végre dolgozni a saját önfejűségén -
#34854 hihetetlen tényleg...és hogy Conte hogy tud indokolatlanul ragaszkodni 1-2 emberhez... -
#34853 egészen gyönyörűen tudjuk leadni a már megnyert meccseket...kibaszott dühítő,ez ugyanaz mint tavaly,max egy masnival átkötve...és csak most jön a húzós része
a védelmünk egy katasztrófa,Chiellinivel az élen.idén kaptunk 5 gólt abból 3-t minimum róla.Vucsinics meg...nem szeretem amikor valaki ennyire igazolja az előzetes félelmeimet,igazán rámcáfolhatott volna. szerdán meg kell csapni a violákat. -
#34852 Conte direkt megalázza Del Pierót azzal, hogy a 90. percben hozza be? Vucsinics egész meccsen iszonyat szar volt. 2 ziccerből semmi. Matri legalább hozta magát, végig veszélyesen játszott. -
eddie #34851 Meg is érdemeljük. -
#34850 Egész elképesztő bazzeg... a 2. gólunk óta nem is volt helyzetük. Storari is mit csinált... -
#34849 És most lőtt még egyet... :D -
#34848 Matri 1 óra alatt eddig többet csinált, mint Vucsinics az elmúlt 3 meccsen. -
#34847 Köszi, mennyivel nagyobbat dob így a hangulaton, mint a régi, 3/4 házas meccseken -
#34846 41000 a mostani
69000 a régi -
#34845 Mennyi fős ez az új stadion? és a régi mennyi volt? -
eddie #34844 sop://broker.sopcast.com:3912/91871 -
#34843 Valaki meg tud dobni egy linkkel?
-
#34842 -
#34841 -
#34840 Gigi,Vidal és Giaccherini is megsérült.utóbbi 20 napra dőlt ki,másik kettő elképzelhető,hogy játszik hétvégén.a meccsre minden jegy elkelt. -
#34839 minden tiszteletem Alex-é,hogy nem hagyta el a csapatot a kizárás után,ráadásul az utóbbi években igencsak padoztatták az aktuális edzők,gondolom eléggé kivolt ezért bukva(mert többször nem volt jogos)
2006 után lett volna benne még 5 jó év(nagycsapatok is vitték volna:Chelsea,Milan,ha jól emlékszem a Barca is), de ő végig kitartott a Juve mellett
Én nem sajnálnám,ha még játszana pár évet,akár más csapatban(olasz is),ugyanis jövőre is simán odafér a padra,egy kisebb csapatban még a kezdőbe is...
Ő még játszani akar,a klub nem hosszabbít vele(nekem ez olyan,mintha rákényszerítenék a visszavonulást),biztos most nagy dilemma előtt áll.
Én sem tenném le a cipőt,addig amíg megy a játék,igazából a foci az élete (jelenlegi csatárainknál semmivel se rosszabb)
Visszavonulása után nagy űrt hagy maga után az biztos.
Nem érzem egyik jelenlegi játékosunkat sem,hogy a helyére lépjen,talán Buffon. -
#34838 biztos lesz az EB előtt/után egy búcsúmeccs a tiszteletére,arra nagyobb sanszot látnék a bejutást illetően -
#34837 hát én azért fosok,bérletesek+premium memberek után kb 10 ezer jegy marad már csak,az most édes kevés lesz -
#34836 Május 13. vasárnap, Juventus-Atalanta.
Ráérünk jövőre elkezdeni szervezni szerintem, csak jobb észben tartani. -
#34835 Minimum valami stábon belüli állást adnék neki, de hosszútávon nagyon örülnék, ha pár év múlva őt látnánk a Juve kispadján... -
#34834 rajta vagyok az ügyön.bár nagyon távoli még az időpont -
#34833 Meg kéne szervezni azt az utat. Hirtelen nem is tudom, mit mondjak. :( Annyi emlék tör elő...
Azért nagyon remélem, hogy Conte ennél több szerepet szán Del Pierónak ebben a szezonban, mert méltatlan lenne vele szemben, ha egész évben egy (ilyen) Vucsinics mögött koptatná a padot. -
#34832 Krasic nagybátyja és apja szombaton autóbalesetet szenvedett,nagybátyja meghalt,apja túlélte az esetet.Krasic hazamehetett volna,de inkább úgy döntött,hogy játszik a Chievo ellen. -
#34831 valószínűleg ez a mi korosztályunknak a legnehezebb,mi nem is láttunk Del Piero nélküli Juventust.igazából még nem tudom felfogni,de már nekiláttam keresni a megoldást,hogy ottlehessek az utolsó bajnoki májusban az Atalanta ellen. -
#34830 Baziöregnek érzem magam...:) -
#34829 Tudom, és tudtam, hogy el kell jönnie egyszer ennek az időnek. De nem könnyű ezt megemészteni. -
#34828 Agnelli elmondta, hogy Del Piero 2012-ben elhagyja a Juventust :(((
Valalki nem tudja, hogy mi a zene címe, ami ebben a videóban 2perctől hallható? -
#34827 Nincs benne már több, az biztos, már ez az év is nyögvenyelős lesz neki játékidőt tekintve, de a személye még rengeteget jelenthet a padon. Kíváncsi leszek, hogy mi lesz vele ha abbahagyta a játékot. -
#34826 "Questo sarà l'ultimo anno di Del Piero in bianconero"-Andrea Agnelli -
#34825 Nem láttam a meccset, ezért nem is értem, hogy mi történhetett. Kicsik ellen sok pontot szórunk még mindig.