Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grove4
ups bocsesz, átsiklottam felette, ne haragudj!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

WuFraZselic
nem tudom volt e már, de Vad II István vezeti a Juve - City meccset

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Leírtam mi a neve. 😄 De eléggé messze jársz a helyestõl. 😄

Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved

Grove4
És hogy hívják? Csak nem Milán?? 😄😄😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Óriási, hogy gyõztünk, nagyon örülök. 😊 Kellett ez is és csak így tovább... no és akkor VIDEÓ. 😄 Claudiooo Zuliani!!!

Zsolti9014
Gratulálok!

A meccshez pedig: KRASIIIIIIIIIICS!!!

Hajrá Magyarország!

forzajuve5

Trunks
Ettõl függetlenül szegény Ale elég borzasztóan játszott. Rengetegszer elszórta a labdát, összességében nem bizonyult jó cserének. A beállása elõtt pedig mondtam Delnerinek, hogy nehogy Quagliarellát hozza le. Örülök is, amikor felmutatják a táblát a 9-es számmal, erre végül csak Q jött le. Pedig sztem sokkal veszélyesebben játszott, mint Jaki.

Amici di nessuno...

szucsy89
6. képen Melo 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
9csöves9

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

cassoneitaly
Most jöttem rá, hogy Del Piero csodás szabadrúgásánál megsérült a kapus keze, és talán azért ütötte be, mert fájt neki...
Szóval mindenképp köszönhetjük a gólt Sissoko és KRASIIIC mellett DEL PIERO-nak is! <#idiota>
<#worship><#worship><#worship>Grazie Capitano!<#worship><#worship><#worship>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

9csöves9
azt mondogattam akkor magamban,hogy most az egyszer légyszíves ne lõdd rá😄

ha valaki talál Zuliani kommentárjával videót Krasic góljáról akkor lökje be azonnal.már ha túlélte😄

Csacsi
Feleségem engem is nézett, hogy mit rázom a kezemet 1 percig összezárt ököllel. 😄

Aztán rájött...és meglepõdött, hogy milyen csöndes vagyok....pedig õ szállt már rám, hogy ne káromkodjak a kihagyott helyzetek alatt 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Trunks
Visszaadta, amit Del Pierótól elvett. A védés után rájött, hogy ezt nem szabadott volna kifognia. 😊))

Amici di nessuno...

cassoneitaly
Mi Krasic góljánál a faterral ordibáltunk, mint az õrültek... <#idiota>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

gercse
Én is..😄, anyám meg épp benézett és csak annyit tett hozzá, hogy "normális vagy?"😄

Trunks
Huhú, de megérdemeltük... pedig már kezdtem volna sírni a temérdek kihagyott helyzet miatt. Akkorát ordítottam, amikor bement a 94. percben!<#worship>

Amici di nessuno...

gercse
Köszönjük meg Muslerának is 😊 szép volt

9csöves9
kibaszottul megérdemelték már ezt a srácok,egyszerûen ennyi nyert meccset nem lehet ikszre hozni.szerencse hogy egyedül vagyok az éjszakai mûszakba mert lehet kicsapnának ha meglátnák hogy sállal a nyakamban üvöltözök😄

Grove4
Krasiiiiiiiic!

9csöves9
MILOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS BAZMEEEEEEEEEEG!!!!

gecinagy ez az ember!!!

Csacsi
KRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIC

Teljesen megérdemelt gyõzelem....

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Így legyen mindig igazad!

Kaplan
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

cassoneitaly
MILOOOOOOOOOOOOOOOS KRASIIIIIIIIIIICCCCCCCCCCC!!!!

Forza Italia
Góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóólllllllllllll Milos KRASICCCCCCCCCCCCCC

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Kívánságodra sárga mez😊

9csöves9
fogadtam meccs elõtt egyébként arra,hogy Krasic gólt lõ és nyerünk,egy 1000-esre 7000-t hozna.jönni fog😊

9csöves9
ráadásul fekete mezben van és sztrímen kibaszottul azthiszem állandóan hogy egy Lazio játékos...

Jaki baszott még fel,folyamatosan hisztizik,a szabadrúgást is el akarta venni Aquától(faszért pattant az is meg)

Trunks
Egyszerûen közük nincs a meccshez. A szezon eddigi legjobb félideje volt a teljesítményünk alapján valószínüleg. Már a Fiorentina ellen is nevetséges volt, hogy nem nyertünk, ha ezt se húzzuk be, akkor mirõl beszélünk.

Amici di nessuno...

Trunks
Te jó atyaég, mit mûvel ez a bíró??? Kraszicsot egyértelmûen felvágják, semmi, Aquilaniba egyértelmûen belerúg Lichtsteiner, semmi! Chiellinit felrúgják hátulról, még örülhetünk, hogy lefújják. Mauri egyértelmûen kirúgja a labdát, kirúgás! Egyszerûen nevetséges volt.

Kraszics meg orrba-szájba alázza a kis srácot. Már nem mernek a bal oldalra passzolni a laziósok... 😊)

A Lazio meg nagyon csúnyán le van focizva. 3 góllal kellene vezetnünk, vki már belõhetné a helyzeteket. Storari meg pont a legjobbkor hiányzik. Ezeket a sima meccseket miért nem tudjuk simán megnyerni?!

Amici di nessuno...

9csöves9
szerintem baszott jók vagyunk,vicces hogy nem vezetünk.sehol nincs ez a Lazio,nagyon megöltük a játékukat hála az Aqua,Chiello,MELO hármasnak.utóbbi nálam most nyújtja a legnagyobbat,egyszerûen hihetetlen mennyi labdát szed össze és mennyire leradírozta eddig Hernanest.

ha ezt a meccset is ikszre hozzuk(vereség nálam elképzelhetetlen) akkor nem érdemes bajnoki címrõl álmodozni

Csak én érzem úgy, hogy megint nagyon gyenge a játékvezetés?

Hatalmas nagy gratuláció a kicsihez!Sok-sok egészséget kívánok.

Grove4
Ez miért nem volt szabad, még nekem is fájt!

Csacsi
Eddig még jó 😊

Grove4
GIORGIO!!! Annyira éreztem!

Forza Italia
Chielllllllllllllllo ez gyors volt

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Grove4
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!

9csöves9
Juventus (4-4-2): Storari; Sorensen, Bonucci, Chiellini, Grosso; Krasic, Melo, Aquilani, Marchisio; Quagliarella, Iaquinta.
Lazio (4-2-3-1): Muslera; Lichtsteiner, Biava, Dias, Cavanda; Brocchi, Matuzalem; Mauri, Hernanes, Zarate; Floccari.

tipp : 3-1 ( Bonucci,Krasic,Q)

Köszi mindenkinek. Ma bizony nyernünk kell!!! 😊

Grove4
<#eljen>

Trunks
Grat! Akkor mostmár muszáj nyernünk ma!

Amici di nessuno...

Breki33
Ilyet is lehet :-)

Breki33
Juvestore.com
forzajuve5
hatalmas Gratuláció!<#worship>

ma végigszurkolhatja élete elsõ Juve meccsét 😊

gercse
Gratula!<#smile>

Csacsi
Ilyet, hol lehet venni? Kell azonnal 😊

Csacsi
Gratulálok....Képet hamar. 😊

Nálunk ha minden jól megy Január 19-én jön az utánpótlás 😊

Breki33
Gratulálok :-)