44078

ibogldrc.jpg

• szucsy89
    Nagy meccs volt, a 2. félidőre jócskán feljavult a játék, ennek ellenére a hiányosságokat észre kell venni

Én még mindig azt mondom, hogy nincs klasszis edzője a Serie A-nak, és így nehéz top bajnokságnak maradni (talán Mazzari most a legjobb)
  • 9csöves9
    remélem mi nem is kerülünk ilyen helyzetbe.

kemény,hogy 3 meccs alatt annyi gól esett már mint az előző fordulóban:D
  • Zsolti9014
    már 3-3, hajrá, mert tettem rátok! :)
  • Cike
    De vajon mi is feltudnánk állni 0-3 ról ez a nagy kérdés. Bár az ottani eredmény inkább most úgy helyes,hogy lecce-boateng 3-3.
  • szucsy89
    szánalom amit művelnek
  • 9csöves9
    hát ez már durva.mi meg itt húzzuk a szánkat egy Genoa elleni 2-2 miatt:)
  • 9csöves9
    nevezzük inkább nagyon-nagyon kiegyenlítettnek:)
  • Zsolti9014
    ez az idei Serie A nagyon gyengének tűnik nekem...a Milan is most ég Leccében...
  • limperatore
    akkor idén a serie a-ban év végén negyedik helytől fognak kezdődni a pozíciók :D
  • forzajuve5
    ennyi döntetlennel nem hogy bajnokságot nem lehet nyerni, de még a bl helyezés sem lesz meg. persze conte majd ezt is szépen kimagyárázza ahelyett, hogy elkezdene végre dolgozni a saját önfejűségén
  • Zsolti9014
    hihetetlen tényleg...és hogy Conte hogy tud indokolatlanul ragaszkodni 1-2 emberhez...
  • 9csöves9
    egészen gyönyörűen tudjuk leadni a már megnyert meccseket...kibaszott dühítő,ez ugyanaz mint tavaly,max egy masnival átkötve...és csak most jön a húzós része

a védelmünk egy katasztrófa,Chiellinivel az élen.idén kaptunk 5 gólt abból 3-t minimum róla.Vucsinics meg...nem szeretem amikor valaki ennyire igazolja az előzetes félelmeimet,igazán rámcáfolhatott volna. szerdán meg kell csapni a violákat.
  • Trunks
    Conte direkt megalázza Del Pierót azzal, hogy a 90. percben hozza be? Vucsinics egész meccsen iszonyat szar volt. 2 ziccerből semmi. Matri legalább hozta magát, végig veszélyesen játszott.
  • eddie
    Meg is érdemeljük.
  • Trunks
    Egész elképesztő bazzeg... a 2. gólunk óta nem is volt helyzetük. Storari is mit csinált...
  • Trunks
    És most lőtt még egyet... :D
  • Trunks
    Matri 1 óra alatt eddig többet csinált, mint Vucsinics az elmúlt 3 meccsen.
  • szucsy89
    Köszi, mennyivel nagyobbat dob így a hangulaton, mint a régi, 3/4 házas meccseken
  • gercse
    41000 a mostani
    69000 a régi
  • szucsy89
    Mennyi fős ez az új stadion? és a régi mennyi volt?
  • eddie
    sop://broker.sopcast.com:3912/91871
  • Csacsi
    Valaki meg tud dobni egy linkkel?
  • Breki33
  • Breki33
  • 9csöves9
    Gigi,Vidal és Giaccherini is megsérült.utóbbi 20 napra dőlt ki,másik kettő elképzelhető,hogy játszik hétvégén.a meccsre minden jegy elkelt.
  • BADE
    minden tiszteletem Alex-é,hogy nem hagyta el a csapatot a kizárás után,ráadásul az utóbbi években igencsak padoztatták az aktuális edzők,gondolom eléggé kivolt ezért bukva(mert többször nem volt jogos)

2006 után lett volna benne még 5 jó év(nagycsapatok is vitték volna:Chelsea,Milan,ha jól emlékszem a Barca is), de ő végig kitartott a Juve mellett
    Én nem sajnálnám,ha még játszana pár évet,akár más csapatban(olasz is),ugyanis jövőre is simán odafér a padra,egy kisebb csapatban még a kezdőbe is...

Ő még játszani akar,a klub nem hosszabbít vele(nekem ez olyan,mintha rákényszerítenék a visszavonulást),biztos most nagy dilemma előtt áll.

Én sem tenném le a cipőt,addig amíg megy a játék,igazából a foci az élete (jelenlegi csatárainknál semmivel se rosszabb)

Visszavonulása után nagy űrt hagy maga után az biztos.
    Nem érzem egyik jelenlegi játékosunkat sem,hogy a helyére lépjen,talán Buffon.
  • bakkerman
    biztos lesz az EB előtt/után egy búcsúmeccs a tiszteletére,arra nagyobb sanszot látnék a bejutást illetően
  • 9csöves9
    hát én azért fosok,bérletesek+premium memberek után kb 10 ezer jegy marad már csak,az most édes kevés lesz
  • Trunks
    Május 13. vasárnap, Juventus-Atalanta.

Ráérünk jövőre elkezdeni szervezni szerintem, csak jobb észben tartani.
  • Fabio Capello
    Minimum valami stábon belüli állást adnék neki, de hosszútávon nagyon örülnék, ha pár év múlva őt látnánk a Juve kispadján...
  • 9csöves9
    rajta vagyok az ügyön.bár nagyon távoli még az időpont
  • Trunks
    Meg kéne szervezni azt az utat. Hirtelen nem is tudom, mit mondjak. :( Annyi emlék tör elő...

Azért nagyon remélem, hogy Conte ennél több szerepet szán Del Pierónak ebben a szezonban, mert méltatlan lenne vele szemben, ha egész évben egy (ilyen) Vucsinics mögött koptatná a padot.
  • 9csöves9
    Krasic nagybátyja és apja szombaton autóbalesetet szenvedett,nagybátyja meghalt,apja túlélte az esetet.Krasic hazamehetett volna,de inkább úgy döntött,hogy játszik a Chievo ellen.
  • 9csöves9
    valószínűleg ez a mi korosztályunknak a legnehezebb,mi nem is láttunk Del Piero nélküli Juventust.igazából még nem tudom felfogni,de már nekiláttam keresni a megoldást,hogy ottlehessek az utolsó bajnoki májusban az Atalanta ellen.
  • Count Adyn
    Baziöregnek érzem magam...:)
  • Zsolti9014
    Tudom, és tudtam, hogy el kell jönnie egyszer ennek az időnek. De nem könnyű ezt megemészteni.
  • Grove4
    Agnelli elmondta, hogy Del Piero 2012-ben elhagyja a Juventust :(((

Valalki nem tudja, hogy mi a zene címe, ami ebben a videóban 2perctől hallható?
  • gercse
    Nincs benne már több, az biztos, már ez az év is nyögvenyelős lesz neki játékidőt tekintve, de a személye még rengeteget jelenthet a padon. Kíváncsi leszek, hogy mi lesz vele ha abbahagyta a játékot.
  • 9csöves9
    "Questo sarà l'ultimo anno di Del Piero in bianconero"-Andrea Agnelli
  • Zsolti9014
    Nem láttam a meccset, ezért nem is értem, hogy mi történhetett. Kicsik ellen sok pontot szórunk még mindig.