Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trunks
Jókat mondasz, tényleg nem idén kell még bajnoknak lennünk. Viszont meglehetõsen dühítõ, hogy az Almirón-, Andrade-, Tiago- Amauri-féle csodagyerekekre elkúrt 50-60 millió euróból milyen embereket lehetett volna venni...

Illetve most már nagyon csalódott lennék, ha a 2-3. hely nem lenne meg, mert a Romát muszáj megelõznünk, egyedül a két milánói lehet veszélyes. Ha a zingaro csak néhány hétig hozná a nálunk mutatott formáját, akkor elszállna a Milan is.

Amici di nessuno...

9csöves9
kibaszottul felkúrta az agyam ez az x,de valahogyan törvényszerû volt ez lesz.jó hogy itt a szünet,szinte mindenkinek a visszatérése a Parma elleni meccsen bekövetkezik.szerethetõ csapat ez,és nem most kell bajnoknak lennie.biztos vagyok benne,hogy hosszú távon a mi koncepciónk lesz a nyerõ és nem a Milan féle(ahol ezt a szót nem is ismerik).már elõre várom mikor Berlusconi utasítja Allegrit,hogy márpedig a Buzibra,Ropinnyó,Ragyás,Kacsa négyesnek együtt kell a pályán lennie😊
a dobogóban biztos vagyok,a Napolinak egyszerûen ennyiszer nem dobhat a gép,a Lazio meg örülni fog ha valamelyik EL helyre odaér.kiváncsian várom az erõsítéseket...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gercse
<#eljen>

cassoneitaly
DEL PIERO mai üzenete a saját oldalán:

A CÉL: Január 6.

Kezdjük a jó hírrel: Ma csináltunk egy MRI-t és ultrahang vizsgálatot, ami megerõsítette, hogy az elsõ orvosi vizsgálat eredményei után kisebb húzódás van a jobb lábam hajlító izmában. Szerencsére ezt csak egyszerûen a fáradság okozta, néhány napot pihenek, és remélhetõleg a karácsonyi szünet után már együtt tudok edzeni a csapattal, hogy Január 6-án játszhassak az Olimpico-ban a Parma ellen. Boldog vagyok, megkönnyebbültem, mert bizonyosan hamar visszatérek.

Csalódott voltam, hogy nem segíthettem a csapatot Veronában: Egy éve ez volt az elsõ olyan meccs, ahol sérülés miatt nem játszhattam (Az utolsó ilyen eset 2009 November 7-én, az Atalanta-Juventus meccsen fordult elõ). Szenvedés volt otthon a tévében nézni a meccset, és meg kell mondjam, a végén nagy csapás ért, mivel gyõzelmet eresztettünk ki a markunkból, amivel 3 ponttal közelebb kerültünk volna a Milanhoz.

Sajnálom, hogy döntetlent értünk el, de egy jó csapat ellen játszottunk, és a pálya minõsége sem volt tökéletes. Természetesen 10 emberrel már nem tudta a csapat azt nyújtani, amit kellett volna. Nem tudtuk megvédeni az eredményt. De az õszi idényben közel kerültünk a tabella felsõ fokához, és mindent megteszünk majd azért, hogy idény végén a lehetõ legjobb helyen végezzünk.

Addig is...még jelentkezem, és készülök egy kis karácsonyi meglepetéssel is!

Üdvözlettel, Alessandro

www.alessandrodelpiero.com

Google webfordító használatával fordította: CASSONE (én)<#vigyor>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Zsolti9014
mindenképpen játékban gondoltam, bár kevés meccset láttam eddig.
de tavaly nem volt olyan ember, aki olyan váratlan megoldásokat tudott volna húzni mint Kraszics (meg persze Alex). Ha a játékosokat egyenként nézzük is, pl. Melo nagyságrendekkel job szezont fut, szóval erre gondoltam.

viszont érdekes a statisztika, amit beraktál... érzésre tényleg teljesen más. de lehet hogy idén már nem is reménykedtünk úgy mint tavaly, ugye Diego leigazolása miatt pl., aztán ezért nincs akkora csalódás. legalábbis beszéljek inkább a saját nevemben. 😄

Hajrá Magyarország!

Trunks
Lehet, hogy érzésre így van, de ránézve a tabellára, tavaly sem voltunk rosszabbak. Igazából a szezon második fele volt csak igazán tragikus. Viszont játékban szerintem is sokat fejlõdtünk, csak túl sok az x.

Tavaly:
1. Internazionale 39/17
2. Milan 31/16
3. Juventus 17 meccs/9 gyõzelem/3 döntetlen/5 vereség 30-21 30 pont
4. Roma 28/17
5. Parma 28/17
6. Napoli 27/17

Idén:
1. Milan 36/17
2. Napoli 33/17
3. Lazio 33/17
4. Juventus 17 meccs/8 gyõzelem/7 döntetlen/2 vereség 32-17 31 pont
5. Roma 29/17
6. Palermo 27/17
7. Internazionale 23/15

Amici di nessuno...

Zsolti9014
én se láttam ezt se... 😞

Azért eddig a szezon nem olyan siralmas mint a tavalyi. Télen esetleg még jó lenne kicsit erõsítgetni.

Hajrá Magyarország!

Csacsi
4-ek, mert a Lazio is nyert 😞

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Grove4
nem láttam a meccset, kár az x-ért, pedig nagy lehetõség lett volna, na nem baj...
most akkor megint 3.ok vagyunk? 😞

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

nono84

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

gercse
jól játszott. tényleg, de neki a góllövés lenne a dolga, ami elég nehézkesen megy

Csacsi
Mondjuk ez a Chievo 2:1-re verte meg a "világ legjobb csapat Intert", Szóval egy szavunk sem lehet. Sajnos semmi nem jött össze, és még a bíró is belenyúlkált a meccsbe.

Ha nincs kiállítás megtömjük õket a végére, az biztos.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Trunks
Szerintem most vele nem volt gond. A ziccerénél nagyon jól jött ki a kapus, pedig nem rúgta el rossz ütemben. Kraszics sokkal nagyobbat hibázott.

Sajnálom, hogy Quagliarellának le kellett jönnie, megint az egyik legjobb volt, hihetetlen technikás a srác. Biztos vagyok benne, hogy rúgott volna még legalább egyet, ha fennmaradhat. Chiellini pedig ma is tanári volt, nagy kár ezért az utolsó percekben bekapott gólért.

Amici di nessuno...

gercse
Iaquintanak is hány helyzet kell basszus, hogy gólt lõjön...

...

Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved

Trunks
Nevetséges bazzeg. Kétszer beindítanak a védõk mögé, egyik 11-es, a másik kiállítás, mindkettõ elég határeset, bár a gyerek jól dobta magát a lerántásnál, én is kiküldtem volna Giandonettót. Ezeken kívül nem nagyon volt helyzetük, Kraszicsot meg szídnom kell, amikor imádom. Ha belövi üres kapura, akkor simán nyerünk 2-0-ra. Áááááááááááá. Ezeken fog elmenni a scudetto, ezeken a szar döntetleneken.

Amici di nessuno...

Csacsi
Ez de undorító.....Megérdemeltük volna a három pontot. De a bírói hármas úgy érezte mindenféleképp bele kell nyúljon a meccsbe, valahogy meg kellett állítani minket megint. A 11-es nem jött be, akkor állítsunk ki valakit.

Trunks
Eddig egész jól tolja Jaki, Quagliarella pedig ismét zseniális. Ha lenne egy fele ilyen jó középcsatárunk is, akkor vezetnénk már 6 ponttal. A 11-es meg elég véleményes volt, pláne hogy elõtte les volt, hál' isten Storari kifogta. Sörensen meg a gól elõtt kapufát lõtt.

Amici di nessuno...

McFrost
Az csodás....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Forza Italia
Q micsoda gól

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
pörgõs. kihagytatok egy 11-est

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

McFrost
Milyen a meccs?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

forzajuve5
hivatalos kezdõ:
Storari-Sorensen,Bonucci,Chiellini,Grosso-Krasic,Giandonato,Aquilani,Pepe-Quagliarella,Iaquinta

forzajuve5
Lazio sajnos nyerni tudott :S.
Ami viszont nagyobb baj, hogy állítólag Sissoko is kidõlt a sorból. így gyakorlatilag elfogyott a középpályánk...
A legnagyobb baj meg az, hogy megint nem látom a meccset mert menni kell dolgozni 😊

Grove4

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5
ki tudjuk holnap használni a lehetõséget?
jó lenne valahogy behúzni ezt a könnyûnek nem ígérkezõ meccset, és akkor már csak 3 pont...

Breki33
A Napoly ugy jutott tovabb, hogy EGYETLEN meccset nyert. Az utolsot. Egy 93. perczben lott gollal.
Zsolti9014
olyan jó ezt olvasni. bár nem láttam a meccset, de remélem azért a kis Boniperti is befut egy nagyon szép karriert nálunk.

Hajrá Magyarország!

9csöves9

9csöves9
nah ezek képek lettek volna,de elkúrtam😄

9csöves9

9csöves9

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Trunks
Szerintem történelmet írtunk: még senki se esett ki egyszerre veretlenül és nyeretlenül a csoportkörbõl. 😊))

Amici di nessuno...

Szivattok, hogy ez is 1-1 lett, beszarok... 😊

Csacsi
Nah, vereség nélkül búcsúztunk.

Én mondjuk leszartam az egész kupasorozatot.

Ehhez még kicsi a keret....fõleg úgy hogy Aquilani, és Q egyáltalán nem játszhatott.

9csöves9
na nem elég hogy elbasztam a nevét szegény srácnak még itt le is húzom😄 Giannetti góljával vezetünk,Sanyi bácsi szépen rátette a lábára

Csacsi
Annyira azért nem izgul..Szépen megelõzte a védõjét 😊

9csöves9
bírom amikor ilyen rém balfasz sporik eldöntik a meccs elõtt,hogy õk engedni fogják a kemény játékot,mert hogy ezt szereti a közvélemény.véletlenül sem fúj be semmit.a partjelzõi meg egy bedobást nem tudnak helyesen megítélni.szerencsétlen Gainetti meg nagyon izgul,nincs egy jó megmozdulása sem.Krasicnak meg láthatóan megmondta Delneri,hogy 50%-nál jobban ne pörögjön,ne hajtsa ki magát.békés kis iksz lesz ez

Zsolti9014
pedig elvileg volt egy ilyen alapelv, hogy a vitatott esetekben a támadó játékosnak adják. kár, pedig az lenne a tisztább.

Hajrá Magyarország!

limperatore
lassan csatlakozik hozzájuk balotelli is 😄 közönség kedvenc lesz a milán csatársora 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

9csöves9
Krasic gólját hivatalosan Musleranak adta a liga.eddig idén 1 gólt és 1 gólpasszt vettek el tõle

9csöves9
😄 szegény Balu pedig biztos szeretne Torinóban pályára lépni

(hamarosan megtudhatjuk milyen lett volna nálunk a Cassano-Zlatan csatárkettõs...)

forzajuve5
hírek röviden:

-márciusban hírdetnek ítéletet az új bundaügy kapcsán. azaz márciusban megy az inter a B-be 😄
-balotelli nem utazik torinoba a holnapi meccsre, mert majmokat nem engednek szállítani a repülõn
-Melo nem játszik a hétvégi bajnokin, mert összejöttek neki a sárgalapok
-Marchisio sérülése nem komoly, de lehet ki kell hagynia a Chievo elleni meccset

Juj. 😄

9csöves9

Jaj, semmi gond. 😊

Amúgy a Man City-t illenék megverni... függetlenül mindentõl... Itt az ideje...

Hogy beremegett a kamera.😄

9csöves9

9csöves9
atyaúristen...pár meccsen élõben csodáltam meg az itthoni tevékenyéségét,botrány hogy uefa meccseket vezethet