Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Illetve most már nagyon csalódott lennék, ha a 2-3. hely nem lenne meg, mert a Romát muszáj megelõznünk, egyedül a két milánói lehet veszélyes. Ha a zingaro csak néhány hétig hozná a nálunk mutatott formáját, akkor elszállna a Milan is.
Amici di nessuno...
a dobogóban biztos vagyok,a Napolinak egyszerûen ennyiszer nem dobhat a gép,a Lazio meg örülni fog ha valamelyik EL helyre odaér.kiváncsian várom az erõsítéseket...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
A CÉL: Január 6.
Kezdjük a jó hírrel: Ma csináltunk egy MRI-t és ultrahang vizsgálatot, ami megerõsítette, hogy az elsõ orvosi vizsgálat eredményei után kisebb húzódás van a jobb lábam hajlító izmában. Szerencsére ezt csak egyszerûen a fáradság okozta, néhány napot pihenek, és remélhetõleg a karácsonyi szünet után már együtt tudok edzeni a csapattal, hogy Január 6-án játszhassak az Olimpico-ban a Parma ellen. Boldog vagyok, megkönnyebbültem, mert bizonyosan hamar visszatérek.
Csalódott voltam, hogy nem segíthettem a csapatot Veronában: Egy éve ez volt az elsõ olyan meccs, ahol sérülés miatt nem játszhattam (Az utolsó ilyen eset 2009 November 7-én, az Atalanta-Juventus meccsen fordult elõ). Szenvedés volt otthon a tévében nézni a meccset, és meg kell mondjam, a végén nagy csapás ért, mivel gyõzelmet eresztettünk ki a markunkból, amivel 3 ponttal közelebb kerültünk volna a Milanhoz.
Sajnálom, hogy döntetlent értünk el, de egy jó csapat ellen játszottunk, és a pálya minõsége sem volt tökéletes. Természetesen 10 emberrel már nem tudta a csapat azt nyújtani, amit kellett volna. Nem tudtuk megvédeni az eredményt. De az õszi idényben közel kerültünk a tabella felsõ fokához, és mindent megteszünk majd azért, hogy idény végén a lehetõ legjobb helyen végezzünk.
Addig is...még jelentkezem, és készülök egy kis karácsonyi meglepetéssel is!
Üdvözlettel, Alessandro
www.alessandrodelpiero.com
Google webfordító használatával fordította: CASSONE (én)<#vigyor>#vigyor>
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
de tavaly nem volt olyan ember, aki olyan váratlan megoldásokat tudott volna húzni mint Kraszics (meg persze Alex). Ha a játékosokat egyenként nézzük is, pl. Melo nagyságrendekkel job szezont fut, szóval erre gondoltam.
viszont érdekes a statisztika, amit beraktál... érzésre tényleg teljesen más. de lehet hogy idén már nem is reménykedtünk úgy mint tavaly, ugye Diego leigazolása miatt pl., aztán ezért nincs akkora csalódás. legalábbis beszéljek inkább a saját nevemben. 😄
Hajrá Magyarország!
Tavaly:
1. Internazionale 39/17
2. Milan 31/16
3. Juventus 17 meccs/9 gyõzelem/3 döntetlen/5 vereség 30-21 30 pont
4. Roma 28/17
5. Parma 28/17
6. Napoli 27/17
Idén:
1. Milan 36/17
2. Napoli 33/17
3. Lazio 33/17
4. Juventus 17 meccs/8 gyõzelem/7 döntetlen/2 vereség 32-17 31 pont
5. Roma 29/17
6. Palermo 27/17
7. Internazionale 23/15
Amici di nessuno...
Azért eddig a szezon nem olyan siralmas mint a tavalyi. Télen esetleg még jó lenne kicsit erõsítgetni.
Hajrá Magyarország!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
most akkor megint 3.ok vagyunk? 😞
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Ha nincs kiállítás megtömjük õket a végére, az biztos.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Sajnálom, hogy Quagliarellának le kellett jönnie, megint az egyik legjobb volt, hihetetlen technikás a srác. Biztos vagyok benne, hogy rúgott volna még legalább egyet, ha fennmaradhat. Chiellini pedig ma is tanári volt, nagy kár ezért az utolsó percekben bekapott gólért.
Amici di nessuno...
Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Storari-Sorensen,Bonucci,Chiellini,Grosso-Krasic,Giandonato,Aquilani,Pepe-Quagliarella,Iaquinta
Ami viszont nagyobb baj, hogy állítólag Sissoko is kidõlt a sorból. így gyakorlatilag elfogyott a középpályánk...
A legnagyobb baj meg az, hogy megint nem látom a meccset mert menni kell dolgozni 😊
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
jó lenne valahogy behúzni ezt a könnyûnek nem ígérkezõ meccset, és akkor már csak 3 pont...
Hajrá Magyarország!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Amici di nessuno...
Én mondjuk leszartam az egész kupasorozatot.
Ehhez még kicsi a keret....fõleg úgy hogy Aquilani, és Q egyáltalán nem játszhatott.
Hajrá Magyarország!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
(hamarosan megtudhatjuk milyen lett volna nálunk a Cassano-Zlatan csatárkettõs...)
-márciusban hírdetnek ítéletet az új bundaügy kapcsán. azaz márciusban megy az inter a B-be 😄
-balotelli nem utazik torinoba a holnapi meccsre, mert majmokat nem engednek szállítani a repülõn
-Melo nem játszik a hétvégi bajnokin, mert összejöttek neki a sárgalapok
-Marchisio sérülése nem komoly, de lehet ki kell hagynia a Chievo elleni meccset
Amúgy a Man City-t illenék megverni... függetlenül mindentõl... Itt az ideje...