44078

ibogldrc.jpg

• Trunks
    Igeeeeeeeeeeeeeeeeeen!!! Gyönyörű, megérdemelt győzelem! Az sokat elmond az Inter támadóerejéről, hogy Maicon volt a legveszélyesebb emberük. Bár az első félidőben meglepően jól játszottak.

Conte cseréit megint abszolút nem értettem, de megvan a 3 pont és ez a lényeg. Felőlem elhullajthatunk néhány pontot a kiscsapatok ellen, ha a derbiket hozzuk. :))))
  • Csacsi
    Nah nem volt gond a kis csapat ellen sem :))
  • MarcelloLippi
    Szép volt, bár egy két dologgal nem értettem egyet Conteval. Meg van a győzelem, Inter mehet a B-be!
  • gercse
  • Trunks
    A játék képe alapján x lenne a reális, úgyhogy örülök az 1-2-nek. Viszont ez egy teljesen egyértelmű 11-es volt. Nem is értem, mit gondolt Rizzoli. Castellazi simán felrúgta Marchisiót.

Matri ismét remekül játszik. Pirlo viszont néha elég körülményes és felesleges megoldásokat választ.
  • eddie
    Jók vagyunk, de volt néhány nagy szerencsénk is.
  • eddie
    Vucinic végre :-)
  • banok
    20.45 Internazionale-Juventus
    tv: Digisport hu
    streamek:
  • Csacsi
    Remélem kivételesen bedaráljuk a kis csapatot :)
  • Breki33
    1897 őszén néhány torinói gimnazista összeült, unatkoztak, és létrehoztak egy klubot, hogy szervezett keretek között kergethessék a gömböt. Vita tárgya az volt, hogy Societá Via Fori vagy Societá Sportiva Massimo D'Azeglio legyen a klub neve. Mivel nem sikerült eldönteni e kérdést, így Sport Club Juventus lett a csapat neve. A hivatalos mezszín rózsaszín-fekete lett, a csapat nevét pedig két év múlva Football Club Juventusra keresztelték át.
    Mezcsere
    1903-ban mezt cserélt a Juventus, de ez csak a véletlennek köszönhető. Akkoriban csak Angliában készítettek mezeket, és a nottinghami gyárban nem vették figyelembe, hogy nem fekete-fehér, hanem fekete-rózsaszín csíkos szerelést kértek az olaszok, vagy már sokat mosott szereléseket küldtek. :-) . ÍA lényeg, ígyTorinóba a Notts County mezét postázták. A csalódás óriási volt, sok játékos nem akart pályára lépni a "börtönszerelésben", de később mindenki megbarátkozott az új színekkel.

Aztán később beszált a bizniszbe a Fiat, és onnantól kezdve a Juventus lett Olaszország legsikeresebb csapata.
  • gabber_saviola
    azzal a mezszínnel, ti minket kopiztok? :ASDasdasd
  • eddie
    Én tartok a hétvégi meccstől.Kis csapatok ellen ugyanis mindig szenvedünk.
  • 9csöves9

• karajjj
    arra értettem, hogy megint gólt rúgott
  • 9csöves9
    megint?utoljára szerintem ilyet az általános iskolai bajnokságban csinált.bár néha kételkedek,hogy részesült bármiféle oktatásban:D
  • szucsy89
    Lehet fél millióért jött Mr.X :D
  • karajjj
    én is Nocerinon csodálkoztam tegnap, hogy megint gurított hármat
  • 9csöves9
    Nocerino beszarás,egész szezonban jól játszik.ő a Milan házi gólkirálya:D

érdekes lesz hétvégén a derbi,általában mostanában az van,hogy tartottam tőlük és ennek ellenére jó meccset játszottunk velük.most egyszerűen nem tudom elképzelni,hogy kikapjunk tőlük,szóval lehet hogy a fordítottja sül el.Ranieri mindenesetre a derbiken általában jól meccsel,kiváncsi vagyok húz e valami váratlant.Julio Cesar megsérült náluk,nálunk Gigi nem valószínű,hogy vállalni tudja a játékot.

Matrit Trezhez hasonlítják az újságírók,erre Matri csak ennyit mondott:
    " Trezeguet egy fejezetet írt a klub történelmébe,de én még kezembe sem vettem a tollat"
  • Trunks
    Na, ez egy jó forduló volt. Inter megint majdnem kikapott, az Atalanta a hosszabbításban hagyott ki egy 11-est.

A Milannál mit adnak a középpályásoknak enni? A múltkor Boateng, most Nocerino (!!!) lőtt mesterhármast. Megkockáztatom, hogy egyikük se nagyon fog többet ilyet tenni a Serie A-ban. Direkt megnéztem: Nocerino 260 Serie A-s és B-s mérkőzésen összesen 9 gólt szerzett. Ma meg rögtön hármat. Ki érti ezt? :D
  • 9csöves9
    az első félidő valami kibaszott jó volt,csak pislogtam.ha Q játszik Vucinic helyén el is dőlt volna a meccs.a második félidő már a szokásos téma volt,de teljesen megérdemelten nyertünk szerintem.Matri magasan a legjobb,ha nem lő gólt akkor is ő lett volna nálam a meccs embere.szerintem megint betalál majd az Internek.
  • Trunks
    Matri nélkül nem tudom mi lenne... kb. mint tavaly. Contét megint nem teljesen értettem, de legalább ezt behúztuk. Mondjuk 5-1 reálisabb lett volna az 1. félidő után, de nem vagyok telhetetlen. :D
  • gercse
    Matri a falat kenyér
  • eddie
    igen igen igen
  • Breki33
    nem kell aggódni :P
  • Trunks
    Ezt komolyan nem hiszem el... egy ilyen szinten agyon nyert meccset is le lehet adni. Vucsinics meg miért van még a pályán???
  • eddie
    ezt nem hiszem el
  • Csacsi
    Remélem félidőben jön Q, vagy Alex Viccenic helyett...és akkor jönnek a gólok is.
  • eddie
    Szívesen.
    Csak nehogy megbosszulja magát a sok kihagyott helyzet.
    És szerintem a kimondhatatlan nevű jobb hátvédünk óriási vétel volt.
    Ma is nagyon jó.
  • forzajuve5
    köszönöm. ez tökéletesen működik.

nagyon tetszik a mai játék. durván beszorítjuk a lilákat
  • Trunks
    Barzagli mit művelt itt a végén. Megkerülős csel?! :D

Esélye nincs a Fiorentiának, ha nem Vucsinics kezd ma, akkor már 3-0-ra vezetnénk. Ha a második félidő elején lövünk egy gólt, akkor vége is a meccsnek. Na nem mintha így félni kéne, mert a Fio mai játéka jól mutatja Mihajlovics hozzáértését is.
  • eddie
    Valaki mondja meg miért nem vezetünk vagy 5 góllal?Mert minimum annyit rúghattunk volna.
  • eddie
    Lemaradt
    sop://broker.sopcast.com:3912/91871
  • eddie
    Én itt nézem
  • eddie
    Az ilyen gólok hiányoznak amiket itt Pepe kihagy
  • forzajuve5
    streamet tud valaki?
  • eddie
    És most nem beállni védekezni!
  • Grove4
    Vucinic megint kezd, ezt nem hiszem EL!
  • 9csöves9
    egy kis érdekesség: "‎A topligák legmagasabb labdabirtoklási arányt átlagoló csapatai a szezonban: Barca 75%, Bayern 65%, Juve 62%, Real 62%. Kontroll." lehetne is ezzel valamit kezdeni

Conte ismét változtatni fog a taktikán 4-3-3 lesz ma(szerintem ez feküdne legjobban a keretnek,csak mondjuk Melot nem kellett volna elküldeni...)
  • Breki33
  • 9csöves9
    szerintem egyáltalán nem az a baj,hogy nincs klasszis edző.Angliában dolgozik 2-3(a ligát viszont olyan csapat vezeti ahol finoman szólva sem klasszis edző ül),Spanyolban 2(abból az egyik csak a Barcát irányította eddig),Németben jóindulattal 1,de a "klasszis edző" jelzőre nem feltétlenül Heynckes jutna eszembe...

pénz,infrastruktúra,fiatalok telibeszarása,múlthoz való ragaszkodás,csökönyösség...ezek azok ami miatt hátrányba került a Serie A.