Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 év kölcsön és ha jól nyomja jöhet a Juveba.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
„A Juventus véglegesítette a Piazon üzletet. – nyilatkozta Durante a Tuttosportnak adott interjújában.
„Az egyetlen probléma, hogy 18 éves koráig nem mehet Olaszországba. Lucas néhány nap múlva lesz 17 éves, de a családja velencei felmenõkkel rendelkezik, tehát ha megkapja az olasz útlevelét, már júniusban Torinóba költözhet.”
„Lucas fantasztikus játékos, olyan mint egy kiválasztott. Ilyen tehetségek csak minden 50 évben születnek. Lucas posztja visszavont csatár, európa bármelyik csapatában megállna a helyét. Õ egy igazán erõs játékos.”
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Giampiero Pocetta szerint nagyon kicsi az esélye annak, hogy Amauri a téli átigazolási idõszakban a Real Madrid játékosa legyen.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Hajrá Magyarország!
Arshavin szerintem nagy kamu,Rakitic meg nem nagy szám szerintem
A caughtoffside.com szerint a torinói óriások 18 millió fontot adnának az Arsenal orosz középpályásáért. Az olasz média szerint az Öreg Hölgy a Schalke 04 középpályásáról sem mondott még le. A Corriere dello Sport úgy tudja, a Juventus Momo Sissokot adná Rakiticért cserébe.
www.football-italia.net
(JuventusHungary)
„Jelenleg még szerzõdésem van az al-Ahlival a mostani és a következõ szezonra is, de a Juventusszal is van egy megállapodásom – amit még tavaly kötöttünk –, hogy vezetõségi tagként visszatérek hozzájuk. Azt nem tudom, milyen pozíciót tölthetnék be, de a szerzõdés még mindig él" – nyilatkozta az aranylabdás olasz védõ.
Hirdetés
Cannavaro korábban kétszer is megfordult a Juventusnál, játékosként 2004 és 2006 között, valamint a 2009–2010-es szezonban erõsítette a „zebrákat".
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Amici di nessuno...
Én is mindenkinek sikeres esztendõt kívánok,szerintem egy fasza év lesz😊
így az év végén nézzük meg Amauri legszebb 2010-es GÓLJAIT
http://www.youtube.com/watch?v=ezKOm3ZLaWE
Bebaszás szagot érzek a levegõben 😄
-Gilardinot is pletykálják,de nagyon úgy tûnik,hogy nem lesz belõle semmi.én nem is bánom,max úgy érné meg ha 1-1-ben cserélnénk Amaurira
-aztán van még Dzeko ugyebár nyárra,aki szerintem csakúgy mint Milos,leszarja a City érdeklõdését és hozzánk igazol
"Az õszrõl pedig: jól küzdött, elégedettek vagyunk vele, bár kicsit mintha túl hamar feladta volna a tél elleni meccset, ezt az idény végi fáradtságnak tudjuk be. De látszik a fejlõdés, néhány új hónap igazolásával versenyképes lehet a többi évszakkal szemben is."😄D
mindenesetre gratuláció nekik! nem lehet egyszerû három gyerek mellett ilyen szinten focizni. a pici végigsírja az éjszakát, de másnap meg tétmeccset kell játszani 😊
Alexnak ma délután megszületett 3. gyereke,aki a Sasha névre hallgat😄 a 2 srácból csak futballista lesz az egyik😊
Amici di nessuno...
Adják vissza a scudettókat,állítsák vissza a renomét,saját erõbõl meg feláll a csapat 1-2-3 év alatt aztán annál édesebb lesz a siker.
és igenis fizessenek kártérítést, nem is keveset. nagyon kemény pénzeket buktunk a rossz döntésük miatt. bl pénz, elpártoló szponzorok, posztjukon a világ legjobb játékosai közé tartozó emberek áron alul eladása, presztízsveszteség és még sorolhatnám.
visszacsinálni már nem lehet ami megtürtént, de egy jelentõs pénztõkével újra képesek lennénk mindenhol helytálló csapatot építeni mivel a spirito megvan hozzá.
Bergamo azt állítja, hogy az ügyészek négy évvel ezelõtt nem vették tudomásul, amikor azt mondta nekik, hogy a klubokkal és sok magánszeméllyel is tartotta a kapcsolatot. Bergamo volt a FIGC középpontjában, amikor megkérdõjelezte Stefano Pallazzi 2006-os bizonyítékait, melyek ismét felhasználhatóak lesznek Nápolyban.
„Maximálisan megtettem mindent, remélem, hogy most már hisznek nekem, akik 2006-ban nem hallgattak rám. Az igazság az, hogy akkoriban ez egy abszurd folyamat volt. Teljes bizonyossággal merem állítani az új telefonhívások alapján, hogy a 2006-os vizsgálat nem volt hiteles. Szomorú, hogy négy évvel ezelõtt is ezekrõl a dolgokról beszéltem. Mindenkivel beszéltem. Mindenkinek elmondtam, hogy beszéltem Giacinto Facchettivel és Massimo Morattival is és ezt azért tettem, mert a FIGC kötelezett rá. Mindenkivel beszéltem a játékvezetõkkel kapcsolatban és ezt Nápolyban senki sem rögzítette. Ami a vacsorákat illeti… Vacsoráztam Facchettivel, Adriano Gallianival, Luciano Moggival és Antonio Giraudóval is, de csak a Juventusos fiúkat vizsgálta a rendõrség." - mondta Bergamo a Tuttosportnak."
Forrás:juventushungary.hu
Én csak egyenlõ bánásmódod kérnék legalább egyszer az életben.
Nem kell, hogy mást is megbüntessenek. Nem várok csodát, hogy kártérítenek minket. Csak annyit, hogy akik lecsalóztak minket....azok nyílvánosan kérjenek bocsánatot.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Bergamót kedden a FIGC szövetségi ügynökének, Stefano Palazzinak az irodájába hívták be és válaszolni kellett a Nápolyban zajló Calciopoli per kapcsán a felmerülõ kérdésekre. A FIGC független vizsgálatot indított azt követõen, hogy a Juventus megkérte rá, hogy szolgáltassa vissza a két elvett Scudettót a Nápolyban felmerült új bizonyítékok alapján. Az egykori játékvezetõ küldõ állítja, a 2006-os Calciopoli egyáltalán nem volt pártatlan. A Calcionews24.com szerint Bergamo a következõket mondta Palazzinak:
„A 2006-os Calciopolinak nem volt szilárd alapja, az egész egy bohózat. Én is beszéltem mindenkivel, mivel a FIGC utasított bennünket, hogy tartsuk a kapcsolatot a klubokkal és mi ezt maximálisan megtettük. Azért vagyok itt, hogy segítsek rávilágítani arra, ami valójában történt. Az Internek vissza kellene adnia a Scudettót? Engem ez nem érdekel.” "
Forrás : juventushungary.hu
Milyen rohadt csalók vagyunk 😊))
Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved
Tudja õ merre kell vezetnie karrierjét 😄
Ez is menne inkább gyapotot szedni egy fél évre, aztán tanulna kis alázatot!
Hajrá Magyarország!
Egy angol szövegbõl tökéletesített verziót beküldtem a Juventushungary.hu-ra, remélem kiteszik.
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub