Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Nagyon sajnálom szegény Fabiót, élete formájában volt, élete lehetõsége elõtt. 😞(( Nagyon fog hiányozni.
Amici di nessuno...
Mindegy, inkább õ, mint az a román patkány.
Hajrá Magyarország!
amúgy kezdhetünk megbarátkozni Lucatonival...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Hajrá Magyarország!
amúgy megmondom õszintén, hogy én régebben nagyon csíptem Barzaglit, még a Palermós korszakában, amikor Zaccardóval meg Grossóval is együtt játszott. Most viszont úgy gondolom, hogy a leigazolása max. arra lenne jó, hogy legyen kit beküldeni, ha sok a sérült. Nem tudom, hogy a másik opció, nevezetesen Agger mennyivel lenne jobb, de õ legalább ballábas, szóval balbekknek is jó.
igazából én minden követ megmozgatnék, hogy a védelembe visszahozzam Balzarettit. mindkét szélen tud játszani, a támadásokkal is szépen felér, a beadásai sem rosszak. Abszolút kulcsembere a Palermónak.
Hajrá Magyarország!
nekem egyszer csak megcsavarodott a keresztszalagom,de azzal is 2-3 hónapot kellett kihagynom
#32699: Õ is annyira hiányozna nekünk kb mint mókusnak az erdõtûz.
lesznek itt még az újságokban érdekes cikkek a következõ napokban 😊
Hajrá Magyarország!
ezeket a neveket dobták be leendõ csatároknak😄
(TEKERJETEK 5:45 -ig)
Na, ki a Buzi? <#idiota>#idiota>
Nagyon hasonlít a két jelenet...
Ennyi maradt, már csak nevessünk egyet, majd túlleszünk ezen is, mint a bari elleni vereségen...Vasárnap ha Isten is úgy akarja ott lehetünk a második helyen...
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
de az idei Parmát elnézve ezt meg sem álmodtam volna. És azt se tudtam, hogy Palla is ott játszik már. Hiába, sajnos ilyen az, amikor nem látok olasz bajnokit egy fél éve...
Hajrá Magyarország!
Olyan rég volt... 😞(( Ami nagyon dühítõ, hogy sose kapta meg igazán a lehetõséget. Jó duma volt, hogy megvettük Diegót, ezért nem fér be. Aztán egyikõjükre se tartottunk igényt...
Amici di nessuno...
Itt még fordítva:
Kung-fu Melo:
Iszonyat nagy ostobaság volt a részérõl, de hozzáteszem: nevetséges, hogy Paci ezért nem kapott sárgát. Jól megtaposta Melót.
Amici di nessuno...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Mi a faszért DEL PIERO-t kell lehozni?????? Lehet, hogy többet csinált volna, mint Amauri... Melo meg egy állat. Pedig kezdett egyre szimpatikusabb lenni a játéka...
Na nembaj, egyszer vége kellett érnie ennek a 18 meccses veretlenségnek. Vasárnap este bizonyítani kell.
Valahogy éreztem, hogy ez lesz. Szeptemberben s az elsõ meccsen egy CSICSKA GENYÓ baritól kaptunk ki, most is egy fasszopó parmától...Innen már csak jobb lesz!
FORZA JUVE!!!
GRANDE DEL PIEROOOOOOOOO!!!!
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Nápolyban minimum 2 kapott gól,egyszerûen esélyt sem látok arra,hogy egy Amaurival megnyerjük a meccset
Talán Pepe teljesítménye értékelhetõ egyedül, szép volt a szabadja is.
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
2. Amauri egy vicc, inkább lenne sérült.
3. Felipe Melónak kell egy pszichológus.
4. Delneri hogy hozhatta le DP-t?! A majom meg fennmarad és semmit sem csinál.
5. Sörensent el kell felejteni 1 idõre. Mindkét gólban bennevolt.
6. Seba remélem lõ mostmár egy mesterhármast, ha már így alakult. És elgondolkoznak a vezetõk, hogy tisztességes volt-e, amit vele mûveltek.
Amici di nessuno...
kicsit vicces hogy Seba állandóan legyûri a földre Sörensent 😊.
pedig ez a Parma simán verhetõ lett volna. nagyon gyengék
ha pontot szerzünk az is csoda lesz
Amici di nessuno...
2 Motta
3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Sissoko
6 Grosso
7 Salihamidzic
8 Marchisio
10 Del Piero
11 Amauri
13 Manninger
14 Aquilani
17 Traore
18 Quagliarella
21 Grygera
23 Pepe
27 Krasic
30 Storari
31 Costantino
33 Legrottaglie
41 Giannetti
43 Sorensen
talán Pazzini az aki beleillik most a csapat profiljába és megszerezhetõ is,mást nem látok a piacon
Hajrá Magyarország!