Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
tehát 25milliót <#idiota>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
állítólag 25m-t + amaurit ajánlottátok torresért

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Csacsi
Löktétk Traorét....miért nem veszik el a gólt?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Milyen már ez a védelem?

gercse
és Toni szabélyos fejesét nem adják meg...Morganti mehet a ...

Csacsi
2 forduló alatt 2 szabályos gólunkat veszik el.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Kaplan
Iszonyatosan vicces olvasni a reakcióitokat a csatársorunkra és egyben elszomorító mert annyira igazatok van! 😄

Borzasztó egyszerûen.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

9csöves9
NAPOLI (3-4-2-1) De Sanctis; Campagnaro, Cannavaro, Grava; Maggio, Gargano, Pazienza, Dossena; Hamsik, Lavezzi; Cavani.

JUVENTUS (4-4-2): Storari; Grygera, Bonucci, Chiellini, Grosso; Krasic, Aquilani, Marchisio, Pepe; Amauri, Toni.

Isten segíts.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
unibet

Trunks
Lol. És ezeket hol teszed?

Amici di nessuno...

9csöves9
3,5.ha egyikük sem lõ nem adják vissza,csak akkor ha valamelyikük nem kezdõ.úgy nézem vissza is kapom a lét,mert mindenhol Tonit írják

csütörtökön tettem Legro sárgára,aztán visszakaptam a tétet,mert hogy szerintük nem kezdett Legro😊

Trunks
Mármint ez a #32745-re ment válasznak...

Amici di nessuno...

Trunks
Klikk
The ranking at the end of the 2010–11 season determines the allocation in 2012–13 competitions.

#32746: Én meg arra, hogy a Juve nem nyer. A Cavani-Amaurinak milyen az oddsza? Rakom rá a házat... (feltéve ha 0-0 esetén visszaadják a tétet)

Amici di nessuno...

9csöves9
de baszott jó lett a juventushungary bannerja

9csöves9
biztosra tudom,a 4. is indulhat

#32744: a gazella kezdõnek írja

azért ez egy jó kis forduló,a Lazio szopott,a Palermo ikszelt nekünk sajnos õket kell nézni

fogadtam arra hogy Cavani több gólt lõ ma mint Amauri.nem nagy kockázat...

szucsy89
Én úgy tudom hogy már eldõlt hogy csak 3 indulhat, ha valaki biztosra tudja akkor mondja meg...
Trunks
Toni miért nem kezd? Így tényleg kár kiállni is, hogy Amauri van elöl.

Egyszerûen nem hiszem el, hogy minden riválisunk ég, aztán mégis mindig bemákolják vhogy. A Milan 4x egyenlített, egyszer 2 gólos hátrányból, a végén a 93. percben. Az Inter meg fordít. Legalább a Roma kikapott.

Amici di nessuno...

Trunks
Legalább mielõtt kijavítasz, utánanéznél. Mivel az elmúlt idény végén a Serie A-nak még nagyobb volt az UEFA-együtthatója, mint a Bundesligának, ezért idén sehogyse változhatott volna a dolog. A másik, hogy még a jövõ szezonra sincs lefutva a dolog, bár valszeg elõzés lesz.

Amici di nessuno...

Hatalmas<#nyes>
Forlan? nem rossz csatár, de már 30 felett van. Jó lenne valami fiatal vérfrissítés, aki késõbb lenne meghatározó játékos...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

9csöves9
összeállítások a bianconeri blogról

De Sanctis - Campagnaro, Cannavaro, Aronica - Maggio, Gargano, Pazienza, Dossena - Hamsik, Lavezzi - Cavani, Amauri, A Bíró
Juventus:
Storari - Grygera, Chiellini, Bonucci, Grosso - Krasic, Marchisio, Aquilani, Pepe - Del Piero

WuFraZselic
idén még BL-t

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Mor3llo
Ebben az évben még a 4. hely is BL-selejtezõt ér olaszhonban. Jövõre viszont nagyon-nagy valószínûséggel már a Bundesliga elveszi azt a helyet😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

forzajuve5
az a baj, hogy Krasicra odaállítanak két embert és így nincs esélye.
Aquilaninak kellene magát összekapni középen és osztani a pontos passzokat

szucsy89
A 4. hely sajnos már csak EL helyet fog érni, úgyhogy inkább a 3. hely legyen a cél...
Trunks
Nem szoktam ilyet mondani, de valahogy most úgy érzem, hogy kurvára nincs esélyünk. Talán ha Kraszics varázsol, és Toni vhogy gólt szerez. De legalább kettõt kell rúgnunk az x-hez. Az a baj, hogy nagyon úgy néz ki megismétlõdik a tavalyi szezon. Mármint az elsõ fele bíztató (közben európai kupában nagy csalódás), a második meg tragikus. Most felajánlaná vki a 4. helyet év végén, rögtön aláírnám. Milant valszeg már nem érjük utol, Laziót és Palermót meg lehet elõzni, a Napoli-Roma-Inter hármast nagyon nehéz lesz.

Amici di nessuno...

Trunks
Gondolom sérült.

Amici di nessuno...

Zsolti9014
sajnos még az. 😄 de talán sérült.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
állítólag Cataniaban van és segít összeszámolni az elnöknek azt a temérdek pénzt amit kifizettünk érte...

Toninak nagyon nem örülök,bár annak igen,hogy nem õt tervezték Q pótlására,hanem amúgy is jött volna

ma Napoli,kibaszott nehéz lesz szerintem szopunk 3-1-re.ahol nyerhetünk az a két széle,hiszen a Nápoly 3-5-2-ben játszik ahol a kp szélein igazából hátvédek vannak.nem mindig fognak visszaérni Krasiccsal vagy Pepével

Grove4
Martínezzel mi van? Még a mi játékosunk?😄😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
A La Gazetta Dello Sport szerint a Juventus 15 millió €-t hajlandó adni az Atléticó Madrid támadójáért, Diego Forlánért.

Igaz, hogy már nem mai gyerek, de Q pótlására jelenlegi helyzetben jó lenne. Más kérdés, hogy ennyiért elengedi e az Atletico.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5
Melo 3 meccs eltiltást kapott + 150ezer euró büntetést a vezetõségtõl

gabber_saviola
viccnek is rossz lenne. <#smile>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gercse
Pastore - Ama csere? <#idiota>

gabber_saviola
gyere Ama, én visszavárlak. <#puszi>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Trunks
#32723: héttel és tízzel lejjebb is.

#32724: Szánalmas, ha egy ilyen szinten lévõ profi labdarúgónál ez a legfontosabb. Máshol is kereshetett volna évi 3-4 milliót, így meg kap mondjuk 6-ot. Ettõl nem lett ez jó döntés. A Cityt sem értem: Adebayor, Tévez, Santa Cruz, Jo, Balotelli, Dzeko...

Amici di nessuno...

nem hülye, jó sok pénzt kereshet az araboknál

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

szucsy89
Én sajnálom valahol, elbaszta a karrierjét a szerencsétlen...
Trunks
Nevetséges ez is. Csalódtam benne is. Csak úgy, mint a vezetõségben. Sokadszor.

Amici di nessuno...

nono84
Dzeko a citybe ment....okos döntés....

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

forzajuve5
majd meglátjuk mi sül ki ebbõl, de most megint nem tudok optimista lenni (annyira nem, hogy még a bl indulást is féltem).

lehet jobb lett volna visszahívni Trezt 😊

Trunks
Vicc ez az 1 EU-n kívüli emberes szabály. Most simán megvehetnénk Adebayort tök olcsón, és mindenki boldog lenne. Így viszont szopunk.

Amici di nessuno...

Zsolti9014
vótmá 😊

Na jó, bocsi. 😄

Amúgy a hivatalos oldalon is fent van már.

Hajrá Magyarország!

Fabio Capello
gercse
nem vagyok nagy rajongója, de tûzoltásként nem rossz, csak kevés, kellene még egy csatár

Trunks
Összességében nagyon impresszív Toni mutatója a Serie A-ban: 98 gól/202 meccs. (Amaurié 58/217...) Ugyanakkor mióta visszatért a fritzektõl, azóta 7 gól/25 meccs. 2007-ben kellett volna megvennünk, nem most. Viszont ingyen azért még mindig jobb, mint a semmi. Ha bever 8-10 gólt, akkor boldog leszek.

Amici di nessuno...

nem azért de találhattatok volna jobbat is..

Melo 3 meccses eltiltást kapott

Trunks
Ezek után örülni kell majd, ha a BL-es helyek egyike meglesz.

#32710: kéne, persze, de kit és mibõl? Mindenesetre én bízom De Ceglie visszatérésében, még ha alapból nem is balhátvéd a srác.

Amici di nessuno...

Forza Italia
Q ebben az idényben már nem játszhat. jobb térdében elszakadt az elülsõ keresztszalag. :S na fasza :S:S

Melo meg 3 meccset kapott :S

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa