44078
-
#35024 Nem, nem és nem. Az eredményeknek ugyan én is örülök, de úgy érzem sokszor nem Contén múlott. A második félidőket pedig rendszerint bealussza, a cserék totál indokolatlanok. Ha meg DP-t csak 2 percre akarja behozni, akkor inkább hagyja a padon.
#35023: Ja bocs. Néha nehéz az iróniát felismerni a neten. :) -
eddie #35023 Irónikusan értettem a kérdést, nem bántani akartalak.:)Temészetesen én is örültem, hogy Pandev játszik és nem Cavani.De hát most összehozták Neki a védőink rendesen. -
#35022 Nem értem minek bántjuk Contét.
Amíg veretlenek vagyunk a bajnokságban....vezetünk..és tetszetősen játszunk...kivéve néhány alkalmat, akkor hadd döntse el Ő, hogy ki mennyit kap, és ki nem.
Én is szeretném többet látni DP-t, és Q-t, de ha az edző úgy látja jónak, hogy nem valók a kezdőbe, akkor igazat adok neki. Mert az eredmények Contét igazolják.
És inkább nézek mondjuk 11 "Bonuccit" is akár a pályán, amíg ilyen eredményeket produkálnak, mint azt, hogy tavaly....ugyanitt sima 3:0-al küldtek haza minket...és lélektelen volt a játékunk. -
#35021 Szerintem ő se. A kedvence a Q+DP csere a legvégén. De egyik se játszom 10 percnél többet se, erre nagyon vigyáz. De a legjobb, összesen se kapnak annyit. -
#35020 1. tényleg vonjál le következtetéseket egy meccsből. Tehát ha jól értem, ha én játszottam volna Cavani helyett és rúgok 4 gólt, akkor a Juve jobban jár, ha mindig én játszom helyette?
2. aki a 2. félidőt látta csak, az nagyon örülhet, mert az elsőben a gólokon és a kihagyott 11-esen kívül semmi nem történt, az is inkább a Juve térfelén. Se helyzet, se iram. A 2. játékrész viszont nagyon lüktető, színvonalas játékot hozott.
3. Conte most már tényleg elmehet a francba. De persze megint mákja lett, mert Esti gólt rúgott, pedig egész meccsen semmit nem csinált, a végére el is fáradt. Az meg amit Q-val és DP-vel művel, az bicskanyitogató. A végére pont Quagliarella és Kraszics kellett volna, simán lerohanhattuk volna őket.
Összességében jó az x, pláne idegenben. Ahhoz képest pedig amennyire elbasztuk az 1. félidőt, még örülhetünk is az 1 pontnak. -
#35019 Erre csak ő tud válaszolni. -
eddie #35018 Valaki magyarázza el nekem, Conte miért így cserélget! -
#35017 Jól meggyűrte egymást a két csapat. Szerintem semmi félni valónk nincs, nagyon jó csapatunk van most... Q-t kicsit többet lehetne játszani, Pirlo meg amilyen éber kómában élő ember volt, úgy felébredt, hogy nem is tudom mitől történt mindez. :D -
#35016 Kurva jó meccs, én csak a második félidőt látom de nagyon szépen folyik a laszti! Nyerni kell!!! -
eddie #35015 Pepe az isten! -
Santata #35014 Nem gyenge meccs!:D -
Cike #35013 3-3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
eddie #35012 Conte bünteti a cseréinket vagy mi? -
eddie #35011 Na ki is mondta azt, hogy ha Pandev játszik akkor már nekünk jó? -
#35010 Nevetséges. Végre jól játszunk, erre a semmiből lőnek gólt. Pandev is ellenünk játssza élete meccsét.
Conte, te pedig nehogy véletlenül cserélj bazzeg! Vagy hozd be inkább Giaccherinit! -
eddie #35009 Nem kéne már cserélni? -
#35008 Hogy bevarrta fér fordulatból :DD (Kár a lesért.) -
eddie #35007 Ez egész korán jött.Csak így tovább! -
#35006 Mekkora góóóól! MATRI! -
#35005 Totál egyetértek. Bár nem tudom Kraszics jelenleg milyen formában van. Egy próbát megérhet, mert más támadó felfogású kp-nk nem nagyon van a padon. -
#35004 Nem vágom én azt h ma ez mi féle taktika. Pepe mért középen futkozik amikor a jobb oldalon kurva jo volt eddig. Nem értem mért eröltetjük esztit amikor szart se ér. Vucinic is csak reklamál sétálgat, nála még a 37 éves Alex is többet csinálna. 2 félidőre egy eszti- vucinic le, q és krasics be -
#35003 Tragikus a mai játékunk. Pirlo összehozott egy tizenegyest, meg adott két gólpasszt, azok közül az egyiket belőtte Pandev.
Hozzáteszem bár jobb a Napoli, leginkább a játékunk rombolásában jeleskednek, normális kidolgozott helyzetük nagy jóindulattal az első góljuk volt csak. De az is mekkora védelmi hiba volt már...
Ez a bíró meg egy nagy barom. Vidalt legyilkolják hátulról, erre Bonucci kap sárgát. A tizenegyest is vicc volt, hogy visszafújta. Lichtsteiner se értem miért kapott sárgát.
Estigarribia ---->
<---- Quagliarella kellene -
Laccyka93 #35002 Nem is az a baj, hogy már kettővel megy a Napoli, hanem, hogy nem jöttem még rá mit is akarnánk játszani ma. Értelmes akciónk nem volt még. Lassúak vagyunk, körülményesek, indiszponáltak. -
Cike #35001 vége lehet bármilyen jó a szezon verhetóünk meg mi tényleg bárkit idegenbe egy mumusunk örökre megmarad a nápoly:S -
Cike #35000 Remélem ettől felébred a csapat, ugy érzem megint a régi juve van a pályán de lehet ez csak a szokásos napoli elleni görcsös játék viszont edduig fantasztikus volt a csapat a szezonban szoval most nagyon bízok benne,hogy ez valóban észhez térít minket és elhiteti a srácokkal,hogy most tényleg nyerhetünk meg amugy is nem lehetetlen nyerni egy ilyen katlanban se. -
#34999 Imádom ezt a csapatot! Hajrá ma este is! -
#34998 Szerintem nem érdemes egy komolyabb sérülést kockáztatniuk. Mindenesetre ha Pandev helyettesíti, akkor már jól jártunk a halasztással. -
#34997 most egyelőre úgy áll,hogy Inler játszik,Cavani nem.el nem tudom képzelni,hogy ne drótoznák össze -
#34996 Cavani és Inler játéka erősen kérdéses -
#34995 Lavezzi sárgáját utólag visszavonták így játszhat ellenünk:)))
De Laurentis ezt is szépen kisírta maguknak,remélem azért a könnyei most nem árasztják el a koszfészket
-
#34994 az utolsó fordulóban hálisten nem kell majd igénybe venni:D -
#34993 Ilyen mezzel egyszerűen nem nyerhettek bajnokságot -
#34992 Nem akarok trollkodni de ez a rózsaszínű mez...
( ) -
-
-
#34989 Reja a spori miatt puffog,szerinte az első félidőben nem kaptak meg egy tiszta 11-est és Barzaglit ki kellett volna állítani.Rocchi helyzetéről van szó,amikor "tisztán" látszott a 6789. visszajátszásból,hogy Gigiről rápattant a labda Barza kezére.hozzáteszem,egyik Lazios sem reklamált,pedig Rocchi azért gondolom követte az esetet elég közelről:) -
#34988 nagyon fontos 3 pont,megküzdöttünk érte rendesen.jó ez a Lazio,Hernanes jöhetne is majd Pirlo utódnak.az ilyen meccseken nagyon szépen visszaszedtük a kiscsapatok ellen elhullajtott 2 pontokat,remélem tavasszal ezt már ki tudjuk küszöbölni.
Conte cseréi megint nem ültek,de majd belejön ebbe is.Giaccherininél a hajamat téptem,pláne,amikor Marchisio lazán begúríthatta volna a labdát a helyzeténél.én a 60.perc körül behoztam volna Pazienzát Pirlo helyére,mert őt nagyon megfogták és látszott rajta a sérülés is.Matrit meg nem kaptam volna le,Vucinic helyére jöhetett volna Quaglia.na mindegy ne elégedetlenkedjünk:))
Marchisio nem játszhat Nápolyban,a túloldalon elvileg Lavezzi lesz az eltiltott,de olvastam már más infót is róla. -
#34987 Nah....A lényeg a 3 pont. Ebből látszik, hogy nem sok hiányzott ebből a Juventusból.
Kellett egy jó irányító : Pirlo
Kellett egy tüzes csupa szív edző : Conte.
Lehet szídni a cseréit. De 11 meccs után veretlenül vezetjük a bajnokságot, úgy hogy 1 meccsel kevesebbet játszottunk a második Udinesenél. Ás találkoztunk már az Interrel, a Milannal, a Palermóval, és ma a Lazioval.
Ha kedden megverjük a Napolit...akkor kár lehet nagyot is álmodni.
Én örülök a fiúknak, és a mutatott játéknak is. Nemzetközi szinten ez kevés lehet, de igazából most kezdünk el újra építkezni...és mióta Nedved visszavonult most van igazán Juventus mentalitás a csapaton, ami nagyon hiányzott az elmúlt évekből. -
#34986 Őszintén megvallva megköszönhetjük a Laziónak a 3 pontot. A 2. félidőt jobb lesz elfelejteni. -
#34985 más játékkal, de szépen behúztuk a meccset. most ütni kell a Napolit és akkor őszi bajnokok vagyunk (?) :)