Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Borzasztó egyszerûen.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
JUVENTUS (4-4-2): Storari; Grygera, Bonucci, Chiellini, Grosso; Krasic, Aquilani, Marchisio, Pepe; Amauri, Toni.
Isten segíts.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
csütörtökön tettem Legro sárgára,aztán visszakaptam a tétet,mert hogy szerintük nem kezdett Legro😊
The ranking at the end of the 2010–11 season determines the allocation in 2012–13 competitions.
#32746: Én meg arra, hogy a Juve nem nyer. A Cavani-Amaurinak milyen az oddsza? Rakom rá a házat... (feltéve ha 0-0 esetén visszaadják a tétet)
Amici di nessuno...
#32744: a gazella kezdõnek írja
azért ez egy jó kis forduló,a Lazio szopott,a Palermo ikszelt nekünk sajnos õket kell nézni
fogadtam arra hogy Cavani több gólt lõ ma mint Amauri.nem nagy kockázat...
Egyszerûen nem hiszem el, hogy minden riválisunk ég, aztán mégis mindig bemákolják vhogy. A Milan 4x egyenlített, egyszer 2 gólos hátrányból, a végén a 93. percben. Az Inter meg fordít. Legalább a Roma kikapott.
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
De Sanctis - Campagnaro, Cannavaro, Aronica - Maggio, Gargano, Pazienza, Dossena - Hamsik, Lavezzi - Cavani, Amauri, A Bíró
Juventus:
Storari - Grygera, Chiellini, Bonucci, Grosso - Krasic, Marchisio, Aquilani, Pepe - Del Piero
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Aquilaninak kellene magát összekapni középen és osztani a pontos passzokat
Amici di nessuno...
Toninak nagyon nem örülök,bár annak igen,hogy nem õt tervezték Q pótlására,hanem amúgy is jött volna
ma Napoli,kibaszott nehéz lesz szerintem szopunk 3-1-re.ahol nyerhetünk az a két széle,hiszen a Nápoly 3-5-2-ben játszik ahol a kp szélein igazából hátvédek vannak.nem mindig fognak visszaérni Krasiccsal vagy Pepével
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Igaz, hogy már nem mai gyerek, de Q pótlására jelenlegi helyzetben jó lenne. Más kérdés, hogy ennyiért elengedi e az Atletico.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
#32724: Szánalmas, ha egy ilyen szinten lévõ profi labdarúgónál ez a legfontosabb. Máshol is kereshetett volna évi 3-4 milliót, így meg kap mondjuk 6-ot. Ettõl nem lett ez jó döntés. A Cityt sem értem: Adebayor, Tévez, Santa Cruz, Jo, Balotelli, Dzeko...
Amici di nessuno...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Amici di nessuno...
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
lehet jobb lett volna visszahívni Trezt 😊
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
#32710: kéne, persze, de kit és mibõl? Mindenesetre én bízom De Ceglie visszatérésében, még ha alapból nem is balhátvéd a srác.
Amici di nessuno...
Melo meg 3 meccset kapott :S
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa