44078

ibogldrc.jpg

• eddie
    Tiszta vicc az egész!
  • Trunks
    Mi a retkes halálért kellett itt 5 percet hosszabbítani? De tényleg, mi történt? Aztán persze a 97. percben sikerült kiegyenlíteniük...
  • forzajuve5
    ilyen a mesében nincs. inkább meg se nézem a hosszabítást
  • Trunks
    Köszi, tényleg jó.

Bírom az olasz kommentárt: "perecc" (Pérez) :D
  • cassoneitaly
    Működő, stabil Stream: http://www.rojadirecta.me/goto/sphd3-ch1.blogspot.com/

FORZA JUVE!!! GRANDE ALEEEX!!!
  • 9csöves9
    ez is meglehet,bár szerintem Vidal sem egy olasz nyelvtudós.nyilván azért a spanyol nyelv közelebb áll az olaszhoz mint a holland:)

ez a hivatalos úgy néz ki

Juventus (4-3-3): Storari; Sorensen, Barzagli, Bonucci, De Ceglie; Marrone, Pazienza, Giaccherini; Krasic, Quagliarella, Del Piero. All: Conte.
    A disposizione: Manninger, Chiellini, Pepe, Marchisio, Elia, Estigarribia, Toni.

Bologna (4-3-2-1): Agliardi; Garics, Raggi, Loria, Crespo; Pulzetti, Perez, Taider; Gimenez, Vantaggiato; Acquafresca. All: Pioli
  • forzajuve5
    vagy nem képes megtanulni olaszul és így Conte nem hajlandó játszatni mert nem tud utasításokat adni neki
  • Trunks
    Azért vicc lesz, ha DP ma is kimarad. Giaccherinit azért most is erőltetni kell persze, mert ő a legnagyobb spíler a keretben. Elíát nem is értem.
  • 9csöves9
    én most olyat láttam ahol DP is kezdő.szimpatikusabb lenne

Elia meg valamit nagyon nem tehet oda edzésen.szerintem nála is az a szitu,hogy nem Conte kívánsága volt,hanem Marotta látta benne a potenciált.csodálkoznék ha Conte egy ilyen kinézetre Balotelli féle hülyegyereket akart volna
  • forzajuve5
    ilyesmi kezdő várható:

Storari - Sorensen, Bonucci, Chiellini, De Ceglie - Marrone, Pazienza – Giaccherini-Kraszics-Estigarribia – Quagliarella

ja és Elia még ebbe a keretbe se tudott bekerülni. eddig csúnya pénzkidobásnak tűnik a srác
  • banok
    COPPA ITALIA
    21.00 Juventus-Bologna
    streamek:
  • Grove4
    Jaaaa én azt hittem, hogy nyolckor. :D
  • 9csöves9
    most azt látom hogy 9-kor

Heinze is kidőlt amúgy hétvégére szóval a Roma védősora így fog kinézni: Rosi-De Rossi-Casetti-Taddei:D
  • Grove4
    Mikor kezdünk???
  • gercse
    itt meg itt is menni fog elvileg, reméljük
  • Grove4
    Köszi!
  • forzajuve5
    http://www.firstrowsports.tv/watch/96682/1/watch-juventus-vs-bologna-fc.html

én ezen az oldalon nézem mostanában a meccseket és mindig működik. reméljük most is fog, de azért jöhet jobb minőségű is ha valaki tud majd
  • Grove4
    streamet tud dobni vki?
  • Trunks
    Elég szemét dolog lenne ennek örülni, úgyhogy csak annyit mondok: végre jó, hogy mások is megkaphatják a lehetőséget a bizonyításra.
  • 9csöves9
    Vucinic megsérült, 2011-ben már nem játszik.na itt a lehetőség pár ember előtt,csak aztán ne Giaccherini foglalja el a posztját:)

holnap este Bologna,itthoni csatorna nem adja
  • Zsolti9014
    Gratulálok a csapatnak a győzelemhez! Jó lenne végre tévében is meccset nézni, mert gépnél nem túl gyakran tudok. De digi már van, csak azóta nem adták meccsünket.
  • 9csöves9
    Alex jól van a szemöldöke repedt fel,az eset után már a mentőből rakott ki képet a fészbukra:) ha a pályán marad szerintem betalált volna.ez a Rossi meg egy rohadt nagy köcsög,tavaly ő volt az akit Chivu és Zingaro is megütött.

nem volt könnyű meccs,de azért érezhető volt,hogy csak egy csapat van a pályán.akit kiemelnék az Vidal,meccsről meccsre egyre jobb,kellett neki egy kis idő amíg hosszászokik a bajnoksághoz.Lichtsteiner mellett a legjobb igazolásunk.

csütörtökön kupa a Bologna ellen,remélem most már tényleg azok játszanak akik eddig nem nagyon jutottak szóhoz.elől pl megnéznék egy Elia-Q-Krasic kezdőt akár.

a római túra meg érdekes lesz,valamiért még így is tartok tőlük
  • Forza Italia
    javítom magamat Gago is pirosat kapott így ő sem játszhat :D
  • Trunks
    Lehetett volna simább is a játék képe alapján, de legalább behúztuk. Conténak kivételesen jár a dicséret, jól cserélt ma. Q és DP fel is pörgették a támadójátékunkat. Ale játékát még ma is öröm nézni, remélem nem lett komolyabb baja. Irtó nagy peche volt szegénynek.
  • Forza Italia
    Tudtuk h nehéz lesz de legalább behúzva. Jövőhéten Roma. Juan és Bojan nem játszik mivel mindkettőjüket kiállították ma.
  • Trunks
    Claudioooo Maaaarchiiiiiisiooooooooo!!!!
  • Trunks
    Na bazzmeg. Ez már hihetetlen...
  • Trunks
    Nocsak, nocsak.
  • Trunks
    Hihetetlen, hogy mennyire köze nincs a Cesenának a meccshez, mégse vezetünk. Vucsinics továbbra is ugyanolyan önző (ha nem önzőbb), a többiek semmit nem mutattak eddig.
    Én megint behoznám Quagliarellát (vagy akár Del Pierót), de Contét ismerve ez a 88. percig nem fog megtörténni.
  • Trunks
    Mekkora egy mocskos banda ez, Mutuval az élen. Hatalmas örömet jelentene, ha ezt a kis görényt kiállítanák ma.
  • Trunks
    Ezt hogy lehet nem lefújni? Simán felrúgták Lichtsteinert...
  • Trunks

Diginek meg: szerintük Pick-Szeged - Köbenhavn > Juve-Cesena
  • banok
    15.00 Juventus-Cesena
    tv: Digisport Plus hu
    streamek:
  • IXEMGabeo
    :D:D thy:)
  • Zsolti9014
    ez jó :)
  • 9csöves9
  • 9csöves9
    azért gondolom nem kis szerepe volt Conténak abban,hogy így ment ki a csapat a 2. félidőre,mi lett volna ha Delneri motyog valamit a bajszocskája alatt a szünetben? a tavalyi csapat kapott volna 3-1-után még egy 3-ast

én Csacsival értek egyet,felesleges ennyire savazni Contét,mert eddig minden őt igazolja.hibázik,ez természetes,de adjunk időt neki,egyelőre örüljünk,hogy egy erős,összetartó társaságot hozott össze,akik nem adják fel soha.ez pedig szerintem kizárólag Conte érdeme és sokkal többet számít,mint hogy éppen cserél e vagy sem

ami nagy hülyeség volt a részéről az az,hogy egy jól működő taktikát változtatott meg úgy,hogy rá sem tudott készülni a csapat a meccs előtt.maradhatott volna a 4-3-3 Marchisio helyett Pazienzával.nem lett volna annyira gyenge szerintem.így viszont Pepe erősségei középen elvesztek és Eszti is súlytalan volt.mák,hogy pont ők lőtték a gólokat

amúgy nagy meccs volt,igazságos az x,viszont a végén meglehetett volna ezt nyerni mert teljesen szétesett a Napoli.ez a meccs is nagyon jól mutatta,hogy télen mindenképp igazolni kell,mert Bonucci gyenge,Chiello a baloldalon olyan suta mint egy korhadt pinokkió.kp is kell,mert egy ember kiesése miatt,taktikát kellett váltani és ez nem jó.

ha az Udinese Roma párosból hozunk 4 pontot és a kicsiket verjük,akkor nagyon elégedett leszek
  • Breki33
    Marcelo Estigarribia
  • IXEMGabeo
    ez aki lőtte a második gólt a Juvében ez a Eszteragabila?:D:D vagy ki a fene életembe nem láttam még, úgy néz, ki, mint Hugo Chavez fiatalon
  • IXEMGabeo
    egy kifejezetten jó meccs volt, élvezet volt megnézni, teljesen jogos a döntetlen 1. félidő Napolié, második félidő a Juvéé volt, tehát egál:)