Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kezdõ: BUFFON-Sörensen,Chiello,Bonucci,Grosso-Milos,Marchisio,Melo,Pepe-Alex,Toni
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Hajrá Magyarország!
inkább õt kellett volna visszahozni és nem Tonit leigazolni. persze ez csak az én véleményem.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Akkor érdeklõdjünk Suarez iránt!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
#32800: ez mindig is egy vicc volt, semmi jelentõsége.
Amici di nessuno...
Több mint fél évvel nyáron elszenvedett hátsérülése után visszatérhet a pályára Gianluigi Buffon, a Juventus világklasszis kapusa.
A 32 éves olasz válogatott játékos – aki operációját követõen december végén edzett elõször társaival – a Juventus holnapi, Catania elleni Olasz Kupa-nyolcaddöntõjében térhet vissza a pályára.
Az utóbbi hónapokban klubcsapatában Marco Storari helyettesítette Buffont, aki a tavalyi dél-afrikai világbajnokságon, a Paraguay elleni csoportmérkõzésen játszott legutóbb.
#32795: hátha jót tesz neki a környezetváltozás, és visszanyeri a régi formáját.
Más: PASQUATO nem kicsit akasztott szabadból. 😄
Hajrá Magyarország!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Beppe Marotta a következõt mondta Sissokóról a Corriere dello Sportnak: „Hat játékos hiányzott a Napoli ellen, és Sissoko volt az egyik, bár nem világos, hogy neki mi volt a problémája, és ez egy kis vitát generált. Meg kell oldalunk ezt a helyzetet, neki pedig több tisztelet kell mutatnia a klub, és a szurkolók felé. Ha el szeretnéd hagyni a klubot, rá kell jönnöd, hogy senki nem fog csak úgy rákapni a feltételeinkre. Nem igazán foglalkoztat az, hogy a saját érdekeit akarja rákényszeríteni egy transzferre. Jelen pillanatban elég egyszerû a helyzet: nem kaptunk egy ajánlatot sem érte.”
Most pedig válasz érkezett a játékostól, Mohamed Sissoko a francia Football365-nek nyilatkozott, és kertelés nélkül visszaszólt Beppének: „Soha nem voltam tiszteletlen senkivel, különösen azokkal a szurkolókkal nem, akik mindig is támogattak engem, és még akkor is drukkoltak nekem, amikor sérült voltam. A Juve vezetõi el akartak adni az év elején. És néha olyan lehetõséget próbáltak rám erõltetni, amit nem szerettem volna. És a Wolfsburgnál is beajánlottak a Dzeko transzfer részeként. Amikor egészséges verseny folyik, azzal nincs probléma. De ma már nem ez a helyzet. Del Neri minden szavát lesem, de õ csak akkor vesz figyelembe, ha szüksége van rám. Egyébként én itt nem számítok. Nem akarok vitát indítani, de nem vagyok egy árucikk.”
Majd Momo ismét a klubbot támadta: „Ha valaki tiszteletlenül bánt valakivel, az a klub volt, méghozzá velem szemben. Tisztában vannak vele, hogy hibáztak, és most kitalálnak olyanokat, hogy azért nem játszottam a Napoli ellen, mert megtagadtam a szereplést. Ez színtiszta hazugság! Azért nem játszottam, mert a combizmom be van gyulladva, és nem akartam sérülést kockáztatni. Egyik nap eladnának, másik nap nem. Melót három meccsre eltiltották, és én már nem vagyok a piacon. Nem tehetik ezt. Vannak klubok, akik érdeklõdnek felõlem. De engem csak a két elvesztett meccsért akarnak hibáztatni…”
www.goal.com; www.tuttosport.com; JuventusHungary
Amici di nessuno...
Konko nem a mi tulajdonunk volt anno?láttam pár meccsen idén és elég jól tolja
a tegnapi meccs után én is elkeseredett voltam,de nem a mutatott játék és nem is az eredmény miatt,hanem köbö ugyanaz volt bennem mint a Parma elleni meccs után.szarok voltunk,de azért vicces,hogy az ég világon semmi nem akar összejönni a csapatnak és még a sporik is rátesznek egy lapáttal.a koszosoknak ez az év meccse,állítom hogy a csütörtöki Inter elleni meccset is lazán beáldozták a tegnapiért.
a keret gyenge,a Chiello,Bonucci-Melo,Aqua,Krasic-Q tengelyre épül minden ebbõl ugye nincs Melo és Q.Chiellinitõl és Bonuccitól nem várhatjuk a támadásokat.Aqua és Krasic pedig fáradt és nagyon könnyen ki lehet õket kapcsolni ha nincs támogatásuk.kicsit borúlátó vagyok,de annyira gyenge a mezõny,hogy egy dobogóra lazán fel kéne férnünk ilyen kerettel is
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Nem is tudom, hogy jó-e vagy rossz, hogy nem látok mostanában meccseket... 😞
Nagyon szomorúan olvasom ezeket a hozzászólásokat, lehangol, hogy ilyen "teljesítményt" nyújt a csapat.
Hajrá Magyarország!
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Karácsony elõtt még mindenki istenítette a csapatot és már lehetséges bajnokcsapatról beszélt.Most becsúszott két - elismerem csúnya - vereség és már is csak "középcsapat" vagyunk.
Inkább legyünk optimisták és hátha lesz még néhány jó sorozatunk.
Vagy csak én vagyok ilyen optimista?
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Amici di nessuno...
Álomvilágban éltek...remélem a vezetõség másképp látja, mert ha nem....akkor itt ne álmodozzon senki arról, hogy az elkövetkezendõ években BL-ban fogunk indulni....nemhogy arról, hogy bajnokok leszünk.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Storari : Semmi különös.
Grygera : Lófaszt nem csinált...de 2 gólban tuti benn volt.
Bonucci, Chiellini : lehet a szélsõ védõk miatt, de nem álltak a heylzet magaslatán
Traoré: Nem tud védekezni...ütemtelen
Grosso: A VB gyõzelem óta nem volt értékelhetõ meccse.
Marchisio, Aquilani : Úgy jöttek át a középpályánkon, ahogy nem akartak..és támadásban sem nagyon segítkeztek.
Krasic : Hajtott....de egyedül nem megy.
Pepe : Szintén hajtott, de nincs tehetsége
Amauri : Szokásos
Toni : Küzdött, de nem ment
DelPiero : Legenda, de ne várjunk már tõle megváltást.
Q nélkül nincs támadójátékunk. Pontrugásokból tudunk veszélyeztetni, ami vagy bejön....vagy nem.
Nehogy már elég legyen egy Juventusba, hogy küzd valaki. Ez alap kell hogy legyen. Emelett kéne tudni focizni is. Hiába küzd Toni is, ha egyszerûen nem képes gólt szerezni. Vagy normálisan labdát megtartani...helyzetbe kerülni.
Siralmasak vagyunk....és ezt Marrotta-nak köszönhetjük.
A sok igazolása közül 3 ember van, aki jó valamira. Q, Aquilani...bár õ is kezd beszürkülni, és Krasic. (még max Storarit ide veszem)
Pepe, Motta, Traoré, Martinez, Toni....nem Juventus szint.
Középcsapatba jók, de állítólag itt BL-t érõ csapat épül. Sehol sem vagyunk....nemcsak a Seria A topp mezõnyétõl....de a nemzetközi porondtól is.
Szóval középcsapat leszünk...és ez , még így is marad sokáig, amíg ilyen Grygera, Grosso, Amauri...és többiek játszhatnak egy ilyen csapatban.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Ez a szezon is elment. Talán lesz megint UEFA indulási jogunk....de hogy minek...azt nem tudom.
A szerencse pedig totál elpártolt mellõlünk, mert ezen a meccsen a helyzetek alapján legalább 1 gól járt volna nekünk. Mind1, tovább kell lépni, és vhogy hozni a következõ pár meccset.
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Csak míg õk maguktól voltak szánalmasak, addig minket mások tettek ilyenné.
Nyáron vissza kell hozni Moggit.
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
játék alapján rosszabbra számítottam,szerintem nem volt eddig jobb 2 góllal a Napoli
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
A bíró meg eléggé a délieknek fúj. Alig kaptunk szabadot. A gólunk pedig inkább szabálytalan volt, én se adtam volna meg.
Amici di nessuno...