44078
-
#35104 BUFFOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON! -
#35103 Gigi Buffon :D -
#35102 Ez sokáig tartott... vicc -
#35101 EZ MI A FASZOM? Úristen... -
#35100 Nem volt egy igazán jó lövés Eszterkától de sebaj. -
eddie #35099 És most szedjük szét őket! -
#35098 ENNYI! KAPJA BE A FASZOMAT AZ ÖSSZES RÓMAI! :) -
#35097 Ez már undorító, amit a Roma művel... a bíró meg persze nem bírja megtorolni sárgákkal. -
#35096 Agyonrúgnak minket. Nem meglepő, találtak egy gólt és minden áron meg akarják tartani. -
#35095 De jó, sérüljön meg Marchisio! Conte meg a faszért nem tud megint változtatni. Esztinek egy jó megmozdulása alig volt. Többször lehetett volna ziccert kialakítani, ha jól meg bírja tolni a labdát. -
#35094 Én már akkor örülök, ha megússzuk törött láb nélkül. :( -
#35093 Hát eddig ez így nevetséges. Csak bedaráljuk őket a második félidőben, mert a meccshez sok közük nincs. Estigarribia hogy került a kezdőbe?
Végre mutat vmit Giaccherini, erre Conte akkor hagyja ki. Quagliarellát és őt is behoznám most. Vagy Del Pierót. -
#35092 ez nagyon hasonlít eddig a Napoli meccsre,bár ott sokkal indiszponáltabbak voltunk.mit ad isten akkor is ezzel a 3-5-2-vel próbálkozott Conte ami teljesen besült.akkor minek erőltetni? félidőben Q bárki jöjjön Eszti vagy Matri helyére,simán behúzható a meccs -
#35091 Ezt úgy értettem, hogy ha ennyire dominálunk, és ki sikerül kapni, akkor ideges leszek. -
#35090 ha nem de rossi lenne hátul akkor már vezetnénk. egyébként meg kötve hiszem h a roma bírni fogja ezt az iramot -
#35089 Játék képe? Töki, az utóbbi négy évben nem láttam ilyen intelligensen játszó Juventust. Ráadásul mi dominálunk a meccsen és nem csak keresztbe passzolunk. Ne temessük már magunkat :) -
#35088 nyugi, messze még a vége -
#35087 Ha ettől a fosszar Romától kikapunk, pláne ha ilyen lesz a játék képe, akkor nem leszek boldog. -
#35086 potyagól. azóta romaiak labdához se értek -
#35085 Azért nem gyengén nekik mentünk most a kapott gól után. Tíz perc és mi is lövünk egyet! -
#35084 Lemaradok az elejéről, aztán felidegesítem magam, mert a sima Digi sose adja a meccsünket, végül pedig látom, hogy vezet a Roma. Remek kezdés. -
#35083 Milyen gólt kaptunk?! :DDDD -
eddie #35082 Ilyen gólt kapni. -
#35081 atyaég -
#35080 20.45 Roma-Juventus
tv: Digisport Plus hu
streamek: -
#35079 csak Amauri mindig is szar volt,Milito pedig 1,5 éve még Európa egyik legjobb befejezőcsatáraként volt számon tartva.kibaszottul megzuhant az az ember,szerintem ha visszamenne Genovába az segítene rajta
Gigi-Chiello,Bonucci,Barza,Lichtsteiner-Pirlo,Marchisio,Vidal-Estigarribia,Matri,Pepe a kezdő estére,meg kell őket csapni! -
#35078 Amauri helyett Milito kapta az Arany szemetes-díjat. Nem értem, hogy miért. Ennél pocsékabb teljesítményt és hozzáállást nem lehet nyújtani, mint Amauri. Nyilván Milito se nyújt most kiemelkedőt, de a 9 meccs/3 gól mutató is jobb, mint a "szarok bele magasról, jobb is, ha edzésre se kell mennem, mert a pénzt így tényleg a semmiért kapom" attitűd. -
#35077 Napoli is szopik a Novara vendégeként. -
#35076 Pontot vesztett a Milán. Holnap nagyon kéne a győzelem, és ismét kis levegővételhez juthatnánk. -
#35075 -
#35074 -
#35073 Marchisio gólja valami káprázatos volt! :)
Meg az a mentalitás: az a gólöröm egy Bologna elleni kupameccsen! zt kell! Ez az ami hiányzott!
Kraszicsnak is volt egy szép szólója, Eliának is voltak szép megmozdulásai (pl. a gólpassz), illetve Storari is fogott vagy két nagyot (a túloldalt Agliardi sem volt ám gyenge).
Alextől meg még most is becsinálnak a védők, ha arról van szó.
Giaccherini gólja is szép volt, bár mikor nem passzolta le előtte, arra gondoltam, hogy önző p.cs, de aztán belőtte. :)
Jó, nyilván nem érdemes ez alapján a meccs alapján sem ítélkezni, de nem volt ez rossz. -
#35072 Quagliarella is nagyon hajtott, dícsérték is az olasz kommentátorok. Azért remélem inkább ő kezd Giaccherini helyett, bár sajnos Conte nem őt favorizálja.
Eliában pedig több fantáziát látok, mint Kraszicsban. Estegarribia helyett lehetne őt is többet játszatni. -
#35071 Giaccherini ezzel szerintem bejátszotta magát hétvégére a kezdőbe,pedig Alex simán jó lenne.nagyon megérdemelte volna a gólt,mondjuk elég önző volt.Elian látszik,hogy ügyes,szép volt a gólpassza is.Marchisiora nem mondok inkább már semmit:)
Agliardi nagy napot fogott ki náluk,de azért Storari sem volt kutya.kicsit sajnálom is,hogy csak a padot koptathatja itt.megvan az a lényeg,voltak szép jelenetek és majdnem mindenki játszott akinek kellett.én Tonit behoztam volna azért még,bekotort volna egy helyzetet
a Roma-Fiorentina győztesével játszunk majd a következő körben -
#35070 Legalább behúztuk. Giaccherini végre mutatott vmit (és itt nem is elsősorban a góljára gondolok). DP is jól játszott, csak a befejezések hibádzottak. Marchisio bejött és megmutatta, hogy is kell befejezni. :))) -
#35069 Remélem most hosszabbítanak 8 percet és a 130. percben kiegyenlít a Bologna... -
eddie #35068 Szépen csinálta. -
#35067 Azt a rohadt, Marchisio.... bejött, na. :)))) -
#35066 Miért van hosszabbítás?:O Nem 2 meccses? Vagy most nem vágom mivan. -
#35065 hát nem hittem,hogy egyszerű lesz,szerintem 11-esekkel kiesünk.
Alex kezdhetett volna Rómában,de 120 percet nem fog kipihenni hétfőre