Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hajrá Magyarország!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Sajnálom, mert jó kapus Storari, de most mire számított?
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Mellesleg Albert Luque kitalálta állítólag, hogy itt akar játszani. Ingyen lenne, mert szerzõdést bontott a Malagával. 32 éves...
Hajrá Magyarország!
Olyan jó visszanézni ezeket a videókat, kár, hogy a régi jó dolgokból nem maradt semmi. - Vagy csak nagyon kevés.
de ezek a kiegészítéseit ütnek. 😄
Hajrá Magyarország!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
:@@ miért vagyunk mi ennyire szerencsétlenek??
Tudom én hogy behatároltak a lehetõségeink, de akkor is. Mondjuk egy Matri, Acquafresca vonalon el lehetne indulni. Utóbbi mondjuk most nincs élete formájában, de ez betudható annak is, hogy ide-oda rángatták, Atalanta, Genoa, vissza a Cagliariba, és õt mondjuk megszerezni is problémás lenne, mert most is csak kölcsönben van talán, vagy kettõs játékjoggal.
Vagy ha már idõsebbekben gondolkodunk, akkor ott van pl. Caracciolo, aki azért lõtt 5 gólt a Bresciában is, tavaly meg a B-ben vert 24-et. Szerintem ha Kraszicsék kiszolgálnák, nem lenne õ rossz. Nem is lenne drága, kérdés, hogy jönne-e.
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Amici di nessuno...
friss Buffon interjúból egy részlet:
"Szeretnék köszönetet mondani valamennyi Juventus szurkolónak. Rengeteg ember mondta nekem az elmúlt években, hogy más együttesekkel sokkal több mindent nyertem volna és ez talán igaz is, de amit a Juve szurkolók adnak nekem, azt nem biztos, hogy megkapnám máshol.”
Santa Cruzt épp azért vetettem fel, mert olvastam, hogy a City meg akar tõle válni, ami ugye áron alul lenne. Transfermarkt szerint 7 millió, annál többet is adtunk már szarabb játékosért. De ez alatt is el lehetne szerintem hozni. Tény, õ sem világklasszis, de azért szerintem Floro Floresnél jobb.
Treznek meg nem tudom lenne-e kedve visszajönni, ezek után.
Hajrá Magyarország!
én is szeretném, ha itt lenne, de ha a helyébe gondoljátok magatokat, akkor elég szarul néz ki, hogy elküldtük, de szar helyzetben meg visszahoznánk
Santa Cruz nekem csak akkor kéne, ha olcsón adják, mert amúgy nem az a hejj de nagy játékos, soha nem volt kiemelkedõ, Bayernben voltak jó idõszakai, bár mostanában nem látom hogy játszik, de valaki acélosabb jöhetne
én azt mondom, hogy hozzuk vissza Trezt és mögé tegyük be Di Natalet. tudom hogy öregek már, de tuti termelgetnék a gólokat megfelelõ mennyiségben.
Trezt nem lenne nehéz visszahozni és ingyen is lenne. Natale már más kérdés mert nyáron se akart jönni, de valahogy biztos meg lehet gyõzni, és az Amauriért kapott pénzbõl bõven meg is lehetne venni
Nem nagyon láttam mostanában játszani, de alapvetõen jó képességû játékos, jól lõ távolról is, kétlábas, nincs még 30 éves, és a City el is engedné.
Hajrá Magyarország!
Remélem, hogy azért Floro Floresnél valami komolyabbat veszünk. Mondjuk lehet hogy mindegy, mert egy meccset bír úgyis nálunk.
Tudom én, hogy nem nagyon van kibõl válogatni, de azért egy szintet húzzunk már meg.
Hajrá Magyarország!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
mondjuk nem tudom elképzelni,hogy pl nem adták volna oda azonnal Pazzinit ha a kaméleonunk letesz egy 10 millió eurót tartalmazó teszkós szatyrot a Samp asztalára.persze tudom,manapság ez nem így megy...
„Visszatérni Palermóba? Soha ne mond, hogy soha, hiszen a futballban bármi elõfordulhat.”, mondta Amauri a Stadionews-nak. „Zamparini fiának érzem magam, sokat foglalkozott velem, ami nagyon boldoggá tett. A két klub már dolgozik a részleteken, de ha a szívemre hallgatok, akkor már tudják a választ. Énem egy részét Palermóban hagytam, imádom a várost és a szurkolókat.”
Zamparini még lelkesebb volt Amauri esetleges visszatérését illetõen.
„Legszívesebben már holnap visszahoznám.”, mondta Zamparini. „Ahhoz, hogy hozzánk jöjjön, el kell fogadnia azt a tényt, hogy kevesebbet fog keresni, ám körülbelül annyit keresne, amennyit még a távozása elõtt.”
megbolondulok.nem tudom elképzelni,hogy egy ilyen szintû csatárért két zacskó szotyinál több pénzt adjunk
Amici di nessuno...
sokkal lazábban ment a vártnál,örülök hogy Melo nem bolondult meg a piroslapja óta mégjobban,Gigi meg kapott gól nélkül szépen hozta le a meccset
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Bár nekem tetszik ez a "kisemberes" felállás, csak erõsebb csapatok ellen nem sokat ér(ne) sajnos. Ehhez szét kéne futni az ellenfelet, azt viszont nem lehet cserepad nélkül. Azért annak örülök, hogy Amauri nincs a pályán. Jobb így.
Amici di nessuno...
Mi lesz velünk csatár nélkül?Mert ugye Amaurival nem vagyunk kisegítve.
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
<#worship>#worship>GRANDE ALEEEX!!!!<#worship>#worship> Most is milyen labdát adott Marchisionak!
Egri Viktornak meg aa KURVA ANYJÁT <#banplz>#banplz><#falbav>#falbav><#boxer>#boxer>
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub