Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolti9014
sajnálom én is, ha tényleg menni akar, mert sok köszönettel tartozunk neki, jól pótolta Gigit, de mi másra számított, amikor aláírt?

Hajrá Magyarország!

WuFraZselic
ez mégis mire gondolt? 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Grove4
Olaszországi jelentések szerint Marco Storari nem kíván Gigi Buffon cseréje lenni, így januárban elhagyná Torinót.

Sajnálom, mert jó kapus Storari, de most mire számított?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Zsolti9014
Luque most a Malagában volt, elõtte játszott a Deporban, én onnan ismerem, aztán a Newcastle majd az Ajax játékosa volt, tizenvalahányszoros spanyol válogatott.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
amúgy most gondolkodom, hogy simán visszahozhattuk volna Marescát. 30 éves, ingyen igazolható volt, és igazi Juve-szíve van, csak épp õt sem becsültük meg, pedig szerintem jó játékos. Középpályán jó alternatíva lenne a formaingadozások, meg Melo eltiltásai miatt is. De már mindegy.

Hajrá Magyarország!

Grove4
Ki ez??

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Zsolti9014
Ez a meccs valahol nekem megvan teljesben. 😊

Mellesleg Albert Luque kitalálta állítólag, hogy itt akar játszani. Ingyen lenne, mert szerzõdést bontott a Malagával. 32 éves...

Hajrá Magyarország!

Grove4

Olyan jó visszanézni ezeket a videókat, kár, hogy a régi jó dolgokból nem maradt semmi. - Vagy csak nagyon kevés.

Zsolti9014
pedig még ebben reménykedtem erõsítés gyanánt, hogy elmegy. a vizesfiú mellett még bójaként tudnám elképzelni, kb. ugyanannyit mozog.

de ezek a kiegészítéseit ütnek. 😄

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
köszönöm

Hajrá Magyarország!

Grove4
"Amauri riporterek kérdésére válaszolva elmondta, hogy ebben a hónapban biztosan (nem lõ gólt a Juventusban) nem távozik Torinóból, majd nyáron dönt (arról, hogy a focista hellyett kipróbálja e a vizesfiú szerepkört) a hogyan továbbról."

Mor3llo
Tényleg sajnállak már titeket:S

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Boldog Szülinapot!

😞

Grove4
Tonit ma délelõtt megvizsgálták, és a vizsgálatok alapján a támadó térdszalag-sérülést szenvedett, amely miatt 25-30 napot lesz kénytelen kihagyni.

:@@ miért vagyunk mi ennyire szerencsétlenek??

forzajuve5
Lüke Tóni egy hónapra dõlt ki

Zsolti9014
Meg amúgy egyáltalán honnan veszik elõ ezeket a neveket, hogy Floro Flores, elõtte Martinez, meg ilyenek. Ezek egy jó Juventusban a wc-t nem pucolhatnák. Sõt, a Serie B-s csapatban sem!

Tudom én hogy behatároltak a lehetõségeink, de akkor is. Mondjuk egy Matri, Acquafresca vonalon el lehetne indulni. Utóbbi mondjuk most nincs élete formájában, de ez betudható annak is, hogy ide-oda rángatták, Atalanta, Genoa, vissza a Cagliariba, és õt mondjuk megszerezni is problémás lenne, mert most is csak kölcsönben van talán, vagy kettõs játékjoggal.

Vagy ha már idõsebbekben gondolkodunk, akkor ott van pl. Caracciolo, aki azért lõtt 5 gólt a Bresciában is, tavaly meg a B-ben vert 24-et. Szerintem ha Kraszicsék kiszolgálnák, nem lenne õ rossz. Nem is lenne drága, kérdés, hogy jönne-e.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
nagyon várom már. eddig fantasztikus teljesítményt nyújtott ebben a szezonban, 12 bajnoki meccsen gyakorlatilag ipari mennyiségû, három gólt lõtt, ami éppen hárommal több, mint amennyire Amauri 8 meccsen volt képes.

Hajrá Magyarország!

Trunks
Ennyi erõvel Di Vaiót is leigazolhatnánk, ha elengedi egyáltalán a Bologna. Ugyan már nem fiatal, de meglövi a 8-10 gólt egy fél szezon alatt. Trez pedig nyilván jó lenne, de nem hiszem, hogy visszajönne. Meg nem is hiszem, hogy megvennénk, ha a nyáron nem kellett. Floro Flores pedig egy vicc.

Amici di nessuno...

Grove4
A olasz sajtó szerint a Juventus hétfõn hivatalosan is kölcsönveheti az Udinesétõl Antonio Floro Florest.

Grove4
Jó lenne a kupát megnyerni leagalább és akkor újabb csilaggal gazdagodhatna mezünk! ^^

Zsolti9014
Veled is egyetértek Trezzel kapcsolatban, meg Buffonnal is maximálisan! 😄

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
szurkolók még mindig ugyanúgy szeretik ami sokat számít. helyükben el is kezdeném a meccsek közben a Treznek szóló rigmusokat, hátha felfigyelne rá a vezetõség is 😊

friss Buffon interjúból egy részlet:

"Szeretnék köszönetet mondani valamennyi Juventus szurkolónak. Rengeteg ember mondta nekem az elmúlt években, hogy más együttesekkel sokkal több mindent nyertem volna és ez talán igaz is, de amit a Juve szurkolók adnak nekem, azt nem biztos, hogy megkapnám máshol.”

Zsolti9014
Köszönöm a köszöntéseket és Istennek, hogy Juve-drukkernek születtem.

Santa Cruzt épp azért vetettem fel, mert olvastam, hogy a City meg akar tõle válni, ami ugye áron alul lenne. Transfermarkt szerint 7 millió, annál többet is adtunk már szarabb játékosért. De ez alatt is el lehetne szerintem hozni. Tény, õ sem világklasszis, de azért szerintem Floro Floresnél jobb.

Treznek meg nem tudom lenne-e kedve visszajönni, ezek után.

Hajrá Magyarország!

gercse
Én amúgy Trez helyében nem jönnék,
én is szeretném, ha itt lenne, de ha a helyébe gondoljátok magatokat, akkor elég szarul néz ki, hogy elküldtük, de szar helyzetben meg visszahoznánk

gercse
Boldog Szülinapot!

Santa Cruz nekem csak akkor kéne, ha olcsón adják, mert amúgy nem az a hejj de nagy játékos, soha nem volt kiemelkedõ, Bayernben voltak jó idõszakai, bár mostanában nem látom hogy játszik, de valaki acélosabb jöhetne

forzajuve5
Boldog Születésnapot!

én azt mondom, hogy hozzuk vissza Trezt és mögé tegyük be Di Natalet. tudom hogy öregek már, de tuti termelgetnék a gólokat megfelelõ mennyiségben.
Trezt nem lenne nehéz visszahozni és ingyen is lenne. Natale már más kérdés mert nyáron se akart jönni, de valahogy biztos meg lehet gyõzni, és az Amauriért kapott pénzbõl bõven meg is lehetne venni

Zsolti9014
köszi 😊

Hajrá Magyarország!

Grove4
Zsolti Boldog Szülinapot!

Zsolti9014
ja, és ami még fontos: van spanyol útlevele.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Amúgy mit szólnátok pl. egy olyan igazoláshoz, hogy Santa Cruz?
Nem nagyon láttam mostanában játszani, de alapvetõen jó képességû játékos, jól lõ távolról is, kétlábas, nincs még 30 éves, és a City el is engedné.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Magyar megye I. ifibõl kéne igazolni má'....:|

Remélem, hogy azért Floro Floresnél valami komolyabbat veszünk. Mondjuk lehet hogy mindegy, mert egy meccset bír úgyis nálunk.

Tudom én, hogy nem nagyon van kibõl válogatni, de azért egy szintet húzzunk már meg.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
nem mertem még beleélni magam😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
azért az tegyük hozzá hogy nincs könnyû dolga,nincs túl sok megszerezhetõ arc a piacon

mondjuk nem tudom elképzelni,hogy pl nem adták volna oda azonnal Pazzinit ha a kaméleonunk letesz egy 10 millió eurót tartalmazó teszkós szatyrot a Samp asztalára.persze tudom,manapság ez nem így megy...

forzajuve5
most erre mondjam azt hogy Moggit vissza? sajnos nem sok hozzá hasonló elérhetõ transzferguru van. Marotta egyre nevetségesebb a töketlenségével és a középszerû játékosok igazolásával

forzajuve5
igen igen igen igen 😄 hol kell ezt aláírni?

„Visszatérni Palermóba? Soha ne mond, hogy soha, hiszen a futballban bármi elõfordulhat.”, mondta Amauri a Stadionews-nak. „Zamparini fiának érzem magam, sokat foglalkozott velem, ami nagyon boldoggá tett. A két klub már dolgozik a részleteken, de ha a szívemre hallgatok, akkor már tudják a választ. Énem egy részét Palermóban hagytam, imádom a várost és a szurkolókat.”

Zamparini még lelkesebb volt Amauri esetleges visszatérését illetõen.

„Legszívesebben már holnap visszahoznám.”, mondta Zamparini. „Ahhoz, hogy hozzánk jöjjön, el kell fogadnia azt a tényt, hogy kevesebbet fog keresni, ám körülbelül annyit keresne, amennyit még a távozása elõtt.”

9csöves9
Toni térdficam->még a Bari elleni meccsig megpróbáljuk leigazolni Floro Florest

megbolondulok.nem tudom elképzelni,hogy egy ilyen szintû csatárért két zacskó szotyinál több pénzt adjunk

Trunks
Egri úrnak üzenném, hogy az olasz nyelvben nem véletlenül nem "szk"-nek ejtjük az sc betûkapcsolatot, ha e vagy i betû következik utána. Ezért nem sikerült kimondania Sciacca nevét egyszer se. Azt hiszem ennyi elég is lesz meccsértékelésnek.

Amici di nessuno...

9csöves9
ilyen segghülye bírói hármast régen láttam,pedig kijár belõlük mostanában

sokkal lazábban ment a vártnál,örülök hogy Melo nem bolondult meg a piroslapja óta mégjobban,Gigi meg kapott gól nélkül szépen hozta le a meccset

Trunks
Nakurvajó. És még a szabályos gólt sem adják meg.

Amici di nessuno...

cassoneitaly
Pepeeeeeeeeee!!4 Due-Zero

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

9csöves9
Toni amúgy már eleve úgy volt hogy nem is játszik ma.gondolom muszájból tették be,ha akár van egy valamire való ifi is a tarsolyban akkor a pálya közelébe nem engedik

Trunks
Az viszont egészen elképesztõ, hogy milyen balszerencsénk van a sérülésekkel. Szegény Toni...

Bár nekem tetszik ez a "kisemberes" felállás, csak erõsebb csapatok ellen nem sokat ér(ne) sajnos. Ehhez szét kéne futni az ellenfelet, azt viszont nem lehet cserepad nélkül. Azért annak örülök, hogy Amauri nincs a pályán. Jobb így.

Amici di nessuno...

#32815 köszi a választ.
Mi lesz velünk csatár nélkül?Mert ugye Amaurival nem vagyunk kisegítve.

9csöves9
jellemzõ,hogy Alex élete legönzõbb napján ad egy szép gólpasszt,meg egy mégszebbet amit Marci elkúrt.nagyon gyenge ez a Catania

Trunks
Egész pontosan "Russo úgy fütyül, ahogy DP táncol". De kb. 5 percen át ezt ecsetelte. Ale pedig még mindig zseniális, ha kicsit gyorsabb lenne, akkor még a világ legjobbjai közt lehetne.

Amici di nessuno...

Trunks
Elsírom magam, akkora fasz ez az Egri. DP valóban kapott egy véleményes szabadot, de aztán kétszer teljesen egyértelmûen buktatták. Azóta meg azt hajtogatja, hogy mennyire Del Pierónak fúj a bíró. Nincs ennél a bohócnál jobb kommentátor???

Amici di nessuno...

Mit mondott Egri?

cassoneitaly
Miloooooooos Krasic!! Uno-Zero

<#worship>GRANDE ALEEEX!!!!<#worship> Most is milyen labdát adott Marchisionak!

Egri Viktornak meg aa KURVA ANYJÁT <#banplz><#falbav><#boxer>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Forza Italia
Krasic 1-0

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa