Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
Rövidek:

-Storarit vinné a Genoa

-Fabianora hajtunk, 10 misi lenne

-egy francia u21-est is akarunk igazolni, név szerint Eliaquim Mangalát

-Ha érkezik Barzagli, Leggro a Bariba igazolhat.

-Felröppent egy hír egy lehetséges Amauri-Vucinic cserérõl

-Mutura is fáj a fogunk

-AdP kész aláírni újabb négy évre.

---------------

Az Ama-Vuci cserét hol kell aláírni? 😄

gercse
Kösz mindenkinek 😊!

Fabio Capello
7.5 volt

Trunks
Az oké, hogy nem nagyon van csatár a piacon, akit most meg tudnánk venni. De más posztra miért nem tudunk igazolni? A Hoffenheim most vette meg Babelt a 'Pooltól kb. 10 millió euróért. Ennyit nem tudtunk volna mi is adni érte? Mégiscsak 40x-es holland válogatott, minõségi ember. Úgy látszik csak az ilyen Amauri-, Almirón-, Tiago-féle gyászhuszárokra tudunk elverni több tízmilliót... Aztán lehet sírni, hogy nincs pénz.

Amici di nessuno...

Fabio Capello
HBD, hbd 😊

Zsolti9014
uficsálé, hál' Istennek.
de most akkor kíváncsi leszek, veszünk-e valakit, vagy majd Storari lesz a csatár.

Hajrá Magyarország!

Grove4
HBD!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

gercse
Én is kösz Zsolti!

Zsolti9014
Köszönöm!

Gercse, neked meg boldogat! 😊

Hajrá Magyarország!

gercse
Köszi szépen Breki!

Breki33
gercse-nek NOW és Zsolti-nak is utólag is boldog születésnapot!

Fabio Capello
de akkor meg adjunk esélyt a fiataloknak, ne porcelánbabákat igazoljunk. Ja tényleg, nincsenek fiatalok, mert bizonyos emberek úgy gondolták nemkellenek, és eladták. Ja és két-három gólokat lõdöznek nekünk azóta. Welldone, well done. :/

9csöves9
télen ez azért nem olyan egyszerû.gondolom a Sampnál nem a szezon közepén szeretnék pótolni a nem gyenge Pazzini-Cassano párost,Adebayornak meg tudtommal nem jött össze a non-eus ügyeskedése

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Fabio Capello
Csak azt nem értem a mélyen tisztelt vezetõségtõl, miért PÓTLÁSRA akarnak igazolni?

Perpillanat Q és Alex az egyetlen normális csatárunk, Amauri két petákot nem ér meg, Toni meg jó gyorsan lerendezte magát... Q sérült, Alex meg nem tudni, meddig bírja még, hogy még mindig neki kell a hátán vinni a csapatot.

Tessék már kinyitni a csipát, és igazolni két értelmes csatárt, mint Pazzini vagy Adebayor...

gercse
Legyen úgy, nekem már a neve hallatán is elmegy tõle a kedvem, de ez a FLóra jó volt <#idiota>

9csöves9
nagyon úgy néz ki hogy Flórától megment minket a Genoa😄

Grove4

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Zsolti9014
köszönöm

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
egyet kell hogy értsek.
érem én hogy olcsó, meg némelyik csak kölcsön, de akkor is. Martínezért mennyit is adtunk?

Innentõl kezdve ha pénzhiányra hivatkoznak, azt i tegyék hozzá, hogy ami volt azt el..., szóval elszórták.

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
Zsolti,utólag is boldog születésnapot!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

forzajuve5
Beppe a következõket mondta a 2-1-re záruló összecsapás elõtt: “Floro Flores? Igaz a hír, már csak néhány részlet vár tisztázásra. Keresünk minden lehetõséget, hogy hogyan igazolhatnánk a pénzügyi forrásainknak megfelelõen. Hogy Luis Fabiano lenne a cél? Inkább errõl nem beszélnék, nagyon tisztán látjuk, hogy mit kell tennünk...nem vagyunk abban a pozícióban, hogy jelentõs kiadásokat vigyünk végbe.“

ez aztán nagyon jó. veszünk egy idényben 10 szar játékost akiknek az árából kijönne mondjuk két klasszis akik tudnak is nyújtani normális teljesítményt és a vállukon viszik a csapatot

Zsolti9014
köszi

#32865: persze, érthetõ, a helyében lehet hogy én is ugyanezt tenném. csak kíváncsi vagyok, mire gondolt, hogy kiszorítja-e Gigit.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
tavaly ezt a meccset simán elvesztettük volna😊

nem voltunk valami jók,de hát nem is vártam jobbat.Momo játéka tetszett és örülök,hogy a vezetõséggel való vitája miatt nem szarik bele az egészbe

Zsolti,utólag is boldog születésnapot!

Nah, azért csak megnyertük. 😊

Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved

Trunks
A végén nem kaptunk meg egy jogos 11-est. A visszajátszásból látszott, hogy Pepét akasztották. Mind1, a lényeg, hogy behúztuk vhogy. Kár, hogy a Palermón kívül mindenki más is nyert.

Amici di nessuno...

Trunks
Vezet már a Roma és a Lazio is. Szoros marad az eleje, ha így marad.

Amici di nessuno...

Na, Aquilani😊
Trunks
Jó kis pörgõs meccs lett itt a végére. Még élvezném is, ha vezetnénk.

Amici di nessuno...

limperatore
bl hely reális cél

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Trunks
Tényleg kár bármirõl is beszélni, ha itt se nyerünk.

Amici di nessuno...

Nem tudom, hogy játszottunk eddig, de amióta nézem (nemrég), azóta nem valami jól. Plusz ki más ha nem Rudolf lõ gólt nekünk.
Trunks
Rohadjon szét Rudolf. A védelmünk megint csak asszisztált. Buffon meg elugrott a labda elõl.

Amici di nessuno...

-.--.-
Hm, micsoda Juves csajszik táncoltak ottan az elõbb pomponnal a kezükben😄 Hajjajj 😄

Trunks
Széép!!! Néhány képkockát sikerült elkapnom, meg az ismétlést láttam. 😊

Amici di nessuno...

forzajuve5
ALEEEEEEEEEEEEEX<#worship>

Hogy az a nem is tudom ki, de áhh... pont akar áll meg, amikor gólt lõ Alex... pf...

A lényeg, hogy gól és vezetünk. 😄

Count Adyn
csak altatott, másodjára bevágta😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Uhh, Alex... majdnem.

Trunks
Kösz srácok, ezeket próbáltam is, csak kb. 10 mp-enként megáll, meg van hogy ugrik kb. fél percet az egész. Nézhetetlen így. 😞

Amici di nessuno...

Én itt nézem:

http://www.stopstream.com/ch4.html

forzajuve5
http://www.iraqgoals.us/ch3.html

Trunks
Vmelyik stream mûködik is rendesen?

Amici di nessuno...

Trunks
Azért az durva, hogy Giannettinek kell kezdenie. A másik oldalon Rudolf is játszik.

Amici di nessuno...

ÉÉÉÉÉÉÉ Nedved-et éltették. 😊))

forzajuve5
abban hitben voltam h este lesz a meccs 😄 még jó h észrevettem.

szép kerettel futottunk neki ennek a meccsnek is. nincs bevethetõ csatár a padon

banok
15.00 Juventus-Bari
magyar tv nem adja
streamek itt

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Trunks
Nem tudom, mi ezzel a baj. Jött, pótolta Gigit. Most jó formában van, nem akar fél évet a padon ülni. Sztem érthetõ.

Amici di nessuno...

Csacsi
15:00-kor.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Grove4
Mikor játszunk srácok?