44078

ibogldrc.jpg

• 9csöves9
    Trez aláírt a Riverhez,örülök,hogy nem jöttek be a Napolis pletykák.elképzelhető,hogy Camo is követi.

holnap 6-kor lesz a meccs,Vucinicen kívűl mindenki bevethető,az Udinesénél pedig a velünk is hírbe hozott Benatia eltiltott lesz.

a mérkőzésre egyébként megy egy 50 fős magyar csoport is a JCH,tessék belépni,mert ez végre egy komoly átgondolt kezdeményezés,nem mellesleg be is van jegyezve,adószámmal mindennel.a juventushungary-n minden infót megtaláltok. az út során lesznek megbeszélések a csoport jövőjével kapcsolatban,valószínűleg januártól már tagdíj is lesz,hogy csatlakozhassunk a DOC rendszerhez.ehhez 50 fő kell,100-an már jelentkeztek pár nap alatt. a következő két túra az Inter és az Atalanta ellen májusban biztos,de igény szerint más meccsekre is megoldható.a jegyeket amúgy a Vikingtől kapja a csoport, melynek egyik vezetője már küldött is egy levelet amiben elismerését küldi.szóval hajrá!
  • Trunks
    A tizedéért is nyugodtan.
  • Csacsi
    Nah...a lényeg a 3 pont. Ne feledjük, hogy két évig, pont az ilyen kis csapatok ellen küszködtünk.

Szerdán lesz az igazi erőpróba, mert eddig rangadóink, vagy kis csapatok ellen voltak (Roma, Inter), vagy pedig éppen gyengélkedő Milan ellen, aki azóta azért szépen össze szedte magát. Nagy küzdelem lehet itt még a Scudettóért.

Szóval nagyon kéne az Udinese ellen a 3 pont, de félek, hogy 1 pont is kínkeserves lesz.

De reméljük a legjobbakat, és majd Conte kitalál valamit.
  • gercse
    huh, vigyééék :D
  • forzajuve5
    milyen szép is lenne...

A kínai első osztályba nemrégiben feljutott Dalian Aerbin 20 millió eurót ajánlana a Juventus mellőzött támadójáért, Amauriért.
  • 9csöves9
    nagyon laza kis meccs volt, azért látszott,hogy tartalékolunk Udinére. Quaglia góljának nagyon örülök és jó volt látni,hogy a társak is mennyire örültek neki.Pirlo ma (is) szar volt,jó lenne ha felpörögne olyan szintre mint szezonkezdetnél
  • gercse
    Lényeg a 3 pont, de nem volt rossz meccs

• Big Boss Hu
    A kapus szadomazo maszkja volt a hibás, ha ránéznél te is mellérúgnád :D
  • Trunks
    Túl sok szót nem vesztegetnék a meccsre, mert a Novara nemigen fejtett ki ellenállást. Kicsit idegesít, hogy a helyzeteinket borzasztó százalékban, néhol bután használjuk csak ki. Ma is simán lőhettünk volna 4-5 gólt. Quagliarella találatának nagyon örültem, megérdemelte.
  • forzajuve5
    helyetkihasználásunk még szörnyű. jó lenne javítani már rajta
  • Zsolti9014
    nemtom bazeg, de mióta van nálunk is Digi, egy szerencsétlen meccsünket nem adták... sztrímen meg általában nem tudom nézni sajnos.

Viszont Pepe azért nem rossz formában van. Ráadásul nagyon szimpatikus is, mindig megy előre! :D
  • forzajuve5
    szép kezdés. szegény Novara elég furán védekezik
  • Trunks
    Ha vki, akkor ő megérdemli.

Más: direkt szopat minket a Digi? Ha tudtam volna, hogy mindig a Plus adja a meccsünket, akkor nem is fizetik rá elő.
  • 9csöves9
    4-5 éve ez volt a csengőhangom:D
  • Rockynhooo
    Szerintem megérdemli a kurvája.
  • bakkerman
    hát ha engem szidna így egy egész stadion,és befutnék sírva az öltözőbe :DDDDD
  • szucsy89
    azért ez mekkora geciség, fasza lehet így játszania, meg hát sztem kb. minden meccsen kapja
  • limperatore
    haha, a kanyar neked énekel, zlatan cigány vagy :D:D
  • riccardogardoni
    kemény volt XD
  • Trunks
    Atyaég! Én is csak most néztem meg a Roma gólját, mert pont lekéstem az első pár percet. Vidal nyilván óriásit hibázott, de a szöglet kivédekezése is borzasztó volt. Pirlo mit csinált?

Azért így megnézve az összefoglalót Vidal elég szépet alkotott. Rúgott kvázi egy öngólt és összehozott egy 11-est. :)))
  • Zsolti9014
    A kapott gólnál mekkora lufit rúgott Vidal...:(

Viszont Giginek köszönjük, már nem először a történelem során! :)
  • 9csöves9
    mit is ünnepelünk?
  • Trunks
    Ez is igaz, de Marchisiót is le lehetett volna kapni ma, pláne a sérülése után. Pazienza nagyon meggyőző volt az elmúlt két végig játszott meccsén. Azt meg továbbra is tartom, hogy Q/Giaccherini/Elía hamarabbi behozatala felpörgette volna a játékot.

Matri pedig tényleg szürkébb így, ezért kéne mellé egy másik igazi csatár (Pepe és Esti nem azok).
  • eddie
    Két utolsó meccset nyerni kellene, mert ha valamelyiken is botlunk Milán beelőz minket.Azt meg ugye nem kéne!
  • 9csöves9
    ja és nem hittem volna,hogy ilyet mondok,de hiányzott Vucinic. Matri teljesen máshogy játszik nélküle,gyakorlatilag észrevehetetlen
  • 9csöves9
    szarul meccselt Conte, de szerintem kulcs a hullagyenge Pirlo-Marchisio kettős volt,oda meg max egy Pazienzat lehetett volna hozni
  • forzajuve5
    ez a sok döntetlen biztosan nem fog jól jönni a végén.
    egy ilyen motiválatlan játékosokkal teli csapat nem fog rangadót nyerni sajnos
  • Trunks
    rúgták=rúgtuk természetesen
  • Trunks
    Megint mindenki le fog hurrogni, de ez a meccs teljesen Contén ment el. Az alaptaktika nem működött, nem változtat. Szünetben nem cserél, mire már pont elfogyott a lendület, akkor rúgták rá 5 percre a gólt. A semmiből. Előtte kellett volna cserélni jóval. A végén látszott, hogy Elía 8 perc alatt sokkal többet csinált, mint Eszti hetvenakárhány alatt. Mindhárom cserével elkésett.

A másik oldalon le a kalappal De Rossi előtt, hatalmasat játszott. Buffon pedig pontokat mentett, köszönjük. A második félidő alapján örülök az x-nek, de az első játékrészben látottak miatt 2 góllal illett volna nyernünk.
  • 9csöves9
    ennyi szarul játszó kulcsjátékossal egyszerűen nem lehet nyerni.Pirlo és Marchisio 0 volt,de nagyon kevés játékost lehetne kiemelni.még Conte sem pörgött a vonal mellett,nagyon nem stimmelt a játék.csalódott vagyok
  • Kaplan
    KIBASZOTT bosszantó iksz... Wááá, tépem a hajamat. Simán be kellett volna őket darálni... Na mindegy, ez van, legalább még mindig veretlenek vagyunk azért ez nem akármi!
  • Trunks
    Erre még 2 percet simán rátehetett volna plusszban. Ááááá
  • Trunks
    Na, mire megírtam, jött Giaccherini. :D
  • Trunks
    Conte, megint miért? Miért Matrit, akiben benne van a gól bármikor? Miért nem Esztit, akit borzasztó ma nézni?
  • Cike
    Innen kiegyeznék ezzel az x el , jövő héten ütjük a novarát és aztán a 2011 es év záró meccse az ősz derbije lesz udine-juve a két listavezető és a papíforma szerint azonos ponttal.
  • Trunks
    Ámen.
  • Kaplan
    Jön Q, lő egy duplát aztán szevasz-tavasz!
  • Trunks
    Ezért meg adjál sárgát, te bohóc!
  • Trunks
    Innen nincs kegyelem...
  • eddie
    Akkor most szedjük szét őket!