Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Storarit vinné a Genoa
-Fabianora hajtunk, 10 misi lenne
-egy francia u21-est is akarunk igazolni, név szerint Eliaquim Mangalát
-Ha érkezik Barzagli, Leggro a Bariba igazolhat.
-Felröppent egy hír egy lehetséges Amauri-Vucinic cserérõl
-Mutura is fáj a fogunk
-AdP kész aláírni újabb négy évre.
---------------
Az Ama-Vuci cserét hol kell aláírni? 😄
Amici di nessuno...
de most akkor kíváncsi leszek, veszünk-e valakit, vagy majd Storari lesz a csatár.
Hajrá Magyarország!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Perpillanat Q és Alex az egyetlen normális csatárunk, Amauri két petákot nem ér meg, Toni meg jó gyorsan lerendezte magát... Q sérült, Alex meg nem tudni, meddig bírja még, hogy még mindig neki kell a hátán vinni a csapatot.
Tessék már kinyitni a csipát, és igazolni két értelmes csatárt, mint Pazzini vagy Adebayor...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
érem én hogy olcsó, meg némelyik csak kölcsön, de akkor is. Martínezért mennyit is adtunk?
Innentõl kezdve ha pénzhiányra hivatkoznak, azt i tegyék hozzá, hogy ami volt azt el..., szóval elszórták.
Hajrá Magyarország!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
ez aztán nagyon jó. veszünk egy idényben 10 szar játékost akiknek az árából kijönne mondjuk két klasszis akik tudnak is nyújtani normális teljesítményt és a vállukon viszik a csapatot
#32865: persze, érthetõ, a helyében lehet hogy én is ugyanezt tenném. csak kíváncsi vagyok, mire gondolt, hogy kiszorítja-e Gigit.
Hajrá Magyarország!
nem voltunk valami jók,de hát nem is vártam jobbat.Momo játéka tetszett és örülök,hogy a vezetõséggel való vitája miatt nem szarik bele az egészbe
Zsolti,utólag is boldog születésnapot!
Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved
Amici di nessuno...
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Amici di nessuno...
A lényeg, hogy gól és vezetünk. 😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Amici di nessuno...
http://www.stopstream.com/ch4.html
Amici di nessuno...
szép kerettel futottunk neki ennek a meccsnek is. nincs bevethetõ csatár a padon
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Amici di nessuno...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.