Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
Az meg a másik. 😛

"A párnak két gyermeke van: Cindy (2002) és Hugo Leonardo (2007)."

http://futballistafeleseg.blog.hu/2010/02/28/amauri_cynthia

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Breki33
+ gyerek is 😛
Trunks
Végre jó hírek! Drenthét mondjuk sajnálom, jól jött volna. Attól meg nem félek, hogy Amauri a következõ Juve elleni meccsén betalál ellenünk. Nem nagyon fog õ gólt lõni senkinek. A Parmát pedig nem értem. Crespo, Palladino, Bojinov, Giovinco mellett szerintem egyértelmûen nem fér be Amauri, ha meg a formáját nézzük, akkor pláne nem. Azért remélem ettõl az istencsapástól még nem fognak kiesni. 😊)))

Amici di nessuno...

Fabio Capello
Hát, emiatt én is szomorú vagyok... :|

gabber_saviola
Nem védem Ama Claudiáját, de ez így érdekes összehasonlítás, mivel a két no kozt van vagy 10 év korkulonbség.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
Drenthe:„Szomorú vagyok, amiért a Hercules nem engedett el a Juventushoz! Nem azért jöttem ide, hogy kispadozzak, a Juvénak pedig szüksége volt rám. Most hogy maradtam, mindent bele fogok adni, mert profi vagyok, de a helyzetnek változnia kell. Nem engedtek el, mert fontos játékosnak tartanak, de ha nem játszok nem tudok bizonyítani. A Juve engem akart, és a Reallal is megállapodtak, de a Hercules nem ment bele. Düh helyett szomorúságot érzek. Már összeszedtem a cuccaimat, és elköszöntem a csapattársaimtól, de ma edzeni fogok, mint egy normális napon."

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

WuFraZselic
te jó isten, hagyj békén 😄
ezminõ bazz <#rolleyes>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

szucsy89
<#szeret>
Kaplan
Ennél jobb cserérõl nem is álmodhattunk volna, minden tekintetben a pokolból a mennyországba. <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

9csöves9
asszem bulvár terén is minõségit javultunk😄

forzajuve5
talán mindenkinél részletfizetés van, így az árak kb egyharmadát kell kipengetni nyáron ha megtartjuk õket (nem tudom pontosan, hogy van-e olyan akiért egyben kellene fizetni)

Nahát mily remek hírek. 😄

Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved

9csöves9
egyébként csak most gondoltam bele,hogy én a helyszínen láthattam Amauri utolsó gólját.augusztusban😄

9csöves9
😄D valami ilyesmit akartam én is írni

hihetetlenül boldog vagyok,ez segít elfelejteni azt hogy milyen szarul állunk.remélem rúg vagy 15 gólt,akkor talán még van esély arra hogy valami elmebeteg megvásárolja.

Matrinak is örülök,bár nemhiszem,hogy megvesszük nyáron,max ha lõ még egy 10 gólt.durván 2x annyi gólt lõtt idén mint Amauri 2 év alatt,és ami a legjobb,hogy kb õ az egyedüli csatárunk most aki letudja futni az emberét.ezért most pirospont Marottáéknak.szerintem Tonival jó párost fognak alkotni

azthittem még egy Drenthét bedobnak végül,de azért így se rossz ez

WuFraZselic
:ASDASD😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Fabio Capello
lololo 😄😄:😄😄😄

Count Adyn
Picsaba elment amauri, pedig két hét mulva ünnepelhettük volna az 1 éves évfordulóját hogy Serie A-s gólt lõtt😄DSADS
Na nembaj akkor:

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Fabio Capello
OAS:F_AS_D:SA_F:_SAD

VÉGRE. TAKARODJÁL AMAURI.

limperatore
na akkor ha parma - juve vagy juve-parma lesz biztos h egy 5öst ráteszek h gólt lõ nektek 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Zsolti9014
jogos 😄

ti meg talán nyáron vinnétek Montolivót. Õt is csípem amúgy.

Hajrá Magyarország!

WuFraZselic
szerintem ha összesen lõ 2 gólt a szezon hátralevõ részében, már azért is megérdemelné 😄

gercse
<#eljen>
ha mostantól beindul, az sem érdekel, nálunk nem ment neki, vissza ne jöjjön soha

Zsolti9014
és ha minden igaz, leálltak az egyeztetések dominguezrõl

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
bazeg, megyek pezsgõért!!! 😄
hááháá!!!

(mondjuk lehet köv. meccsen ver nekünk kettõt, de akkor én ölöm meg)

Hajrá Magyarország!

WuFraZselic
Ufficiale: Amauri al Parma

ezt meg kell ünnepelnetek 😄

gercse
Matri nekem is szimpi játékos, kíváncsi vagyok mit fog alkotni.

Zsolti9014
én mondjuk azt sajnálom a legjobban, hogy Amauri ha megy is csak kölcsönbe viszik... 😄

Hajrá Magyarország!

WuFraZselic
hát igen, így gondoltam én is =/

amúgy Matrit személy szerint nagyon szeretem, kíváncsi vagyok mire lesz képes egy nagycsapatban

Zsolti9014
az a baj, hogy ha kipengetjük azokat a pénzeket, akkor nyáron meg megint nem lesz mibõl igazolni.

de Matrinak örülnék, már korábban is írtam.

Hajrá Magyarország!

WuFraZselic
amúgy ha minden igaz Matri a tiétek, (szokásos 😄) kölcsön+opció (15m + ariudo nyáron)

baszki, ha mindenki beválik akkor kb 40 millát már biztosan elköltötök a nyáron 😄

WuFraZselic
elvileg a japán balbekket elhoznánk Cesenából, és az üzlet részeként fél évig ott lenne. legalább játszana, nem tudom miért nem stabil kezdõ nálunk...

amúgy ha odaadnánk Criscitoért én is felvágnám az ereimet

Zsolti9014
úgyúgy, csak nem írtam ki teljesen. 😉

de az is lehet, hogy bevonjátok egy üzletbe Criscitóért. Akkor viszont felvágom az ereim

Hajrá Magyarország!

WuFraZselic
azt max kölcsönbe szerintem 😄

Zsolti9014
Kálcsómerkátó szerint Amauri minnyá a Parmáé, Matri egy lépésre a Juvétól.
Santont meg lehet viszi a Cesena.. 😮

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Dominguez csapatai közt a Wikin már ott a Juve...jó, nem egy 100-as forrás. De mondjuk egész évben egy darab meccset játszott végig, amúgy utolsó 20-30 percek. 1 gól... Még egy Amauri?

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Azt olvasom most, hogy Amaurit vinné az utolsó pillanatokban a Parma. És a délután állítólag a vezetõk Matriról is tárgyalnak, de abból nem lesz semmi, amíg az a f.szarcú nem takarodik el innen. Monnyuk szerintem utána se sûrûn, de mindegy...

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Zebraportálon ezt találtam. Van több csoportról is, de az említettek közül egyikrõl sem.

A Viking a 90-es évek elején alakult, a Delle Alpiban a DOC klubok bevezetéséig a Curva Nordban foglaltak helyet. Egyik nevezetes tettük, hogy miattuk szûnt meg a Fossa dei Leoni, a Milan legnagyobb szurkolói csoportja. Történt ugyanis, hogy a fosszák Eindhovenbõl tartottak haza BL mérkõzésrõl kisbusszal, s az autópályán a Viking buszai leszorították az útról a fosszákat, majd elvették a nagy drapijukat, s minden kétrudasukat. A szégyenben pedig megszûnt a Fossa dei Leoni.

A Fighters a Juventus legelsõ szurkolói csoportja, 1977-ben alakult. Folyamatos versenyben állnak a Drughival, a Juve egyes számú szurkolói csoportja címért. Jelenleg a Curva Nordban foglalnak helyet. Egy Parma-Juventus utáni balhé után kitiltották a stadionokból évekre a Fighters vezetõit, s betiltották a Fighters nevet. 2006 nyarán tértek vissza, Tradizione, azaz Hagyomány néven.

Az Arancia Meccanica (Mechanikus Narancs) 1987-ben alakult meg a Black&White Supporters maradványaiból. A névváltoztatásra a heyseli tragédia után került sor, amikor minden angol szöveget ki akartak irtani a stadionból, így esett a választás Stanley Kubrick legendás filmjének a címére. A Drughi a 96-os BL döntõ után eltûnt a színrõl a vezetõk bebörtönzése miatt, 2005. február 13-án tértek vissza hivatalosan.

Hajrá Magyarország!

Trunks
Gusztustalan ez az ember.

Amici di nessuno...

Zsolti9014
Hát sajnos én ilyen adatokat nem tudok.

Az biztos, hogy még régebben én legelõször a Drughiról hallottam, utána Fighters, Viking, Arditi. A többi nem igazán ismerõs... 😞

Hajrá Magyarország!

Az alábbi szurkoló csoportokról tud valaki valamit?
Drughi, Viking, Arditi, Nucleo, 06 Clan, Noi Soli, Marche, Bruxelles Bianconera, Gruppo Homer, Assiduo Sostegno.

hírnév, létszám, stb...

Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved

Zsolti9014
én tökönszúrom magam.
akkor igazoljuk le Torghellét, most úgyis kiszorult a fortunából...

Hajrá Magyarország!

Grove4
A Tuttosport szerint a Juventus kölcsönvette Alejandro Dominguez a Valenciától. Az olasz-argentin csatár 12 meccsen 1 gólt szerzett idén.

Megy a kapkodás... :S

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Zsolti9014
Hát mit is mondjak, fasza. Remélem, legalább neki jó lesz ott. Emlékszem, amikor a feljutás után Chiellinivel ketten voltak sokáig középen, jól nyomták azért. Én csíptem Legrót.

A játékosra nézve szép dolog elengedni, ha már nem jut neki lehetõség, de hogy mi ingyen szórjuk a játékosokat, amikor venni meg nem tudunk...

#33065-33066 De hülyék vagytok! XD Ezeken felnevettem. Mondjuk jobb lenne ha inkább másik csapathoz ment volna...

Hajrá Magyarország!

Grove4
Vagy lehet gólt rúgott és ment anyuhoz elújságolni... bár ennek kicsi az esélye.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5
jelentések szerint Amauri ma elhúzott az edzõközpontból, de tuti nem másik csapathoz. szerintem csak kiruccant a közértbe hajzselét venni

forzajuve5
A klub hivatalos közleményt tett közzé: „A Juventus Football Club bejelenti azon döntését, miszerint teljesíti Nicola Legrottaglie kérését, akinek a szerzõdése 2011. június 30-án járt volna le, és elengedi õt az AC Milan csapatához. Az átigazolás végleges, és Nicola ingyen került a Rossonerihez.”

forzajuve5
Mindeközben Ernesto Bronzetti, Amauri ügynöke elismerte, hogy a csatár több Premier League-csapat megkeresését is elutasította.
"Elutasította a Fulham-et és a West Bromwichot" - mondta Bronzetti a Sky Sport Italiának.
"A West Bromwich Albion, a Fulham és a Zaragoza érdeklõdött a játékos iránt, azonban ezek a klubok nem olyan híresek, mint a Juventus, így a játékos nem szívesen igazol oda."

Grove4
„Létfontosságú lenne, ha lennének variációs lehetõségeink elõl, hiszen jelenleg egyetlen olyan egészséges játékosunk sincs, aki hozzá tudna tenni valamit érdemben a támadásokhoz. Nincs erõnk ahhoz, hogy a saját javunkra fordítsunk egy mérkõzést.”

forzajuve5
mennyibe kerülne felbontani a szerzõdését és elküldeni a p*csába ezt a nyomorékot?