44078

ibogldrc.jpg

• limperatore
    mibe h következő juve fion gólt lő :D
  • Zsolti9014
    Juventinók milliói várták már ezt a gyönyörű napot! KÖSZÖNJÜK, FIORENTINA!!!
  • 9csöves9
    (állítólag) megszületett a megállapodás a Sevillával,Caceres holnap már Torinóban részt is vesz az orvosi vizsgálatokon.kölcsön+opció
  • 9csöves9
    UFFICIALE: Amauri è della Fiorentina

ezt a napot már az sem tudná elrontani,ha kiesnénk a Roma ellen.(szerintem ez lesz,sokkal fontosabb nekik)
  • forzajuve5
    egyre soványabb a keretünk. elég rossz érzésem van a mai meccsel kapcsolatban, lehet belenézünk az első vereségbe.
    Conte ma azokat akarja játszatni akik eddig padoztak. szegény védelmünknél nem sok szart tud rotálni...

A Juventus 19 fős kerete:

Kapusok: Manninger, Storari, Branescu
    Védők: Chiellini, De Ceglie, Barzagli, Bonucci, Lichtsteiner
    Középpályások: Pazienza, Pirlo, Vidal, Giaccherini, Krasic, Estigarribia, Marrone
    Támadók: Del Piero, Quagliarella, Borriello, Matri.

A Roma 19 fős kerete:

Kapusok: Stekelenburg, Lobont, Curci
    Védők: Heinze, Juan, Kjaer, Rosi, Taddei, José Angel
    Középpályások: Gago, Greco, Perrotta, Pjanic, Simplicio, Viviani
    Támadók: Borini, Bojan, Lamela, Totti.

Claudio Marchisio és Simone Pepe a szombati Atalanta ellen 2-0 megnyert találkozón szenvedtek sérülést, akikhez most Mirko Vucinic és Eljero Elia is csatlakoztak. Gigi Buffon pihenőt kapott.

Vucinicnek Bergamóban gyulladt be a bal térde, amit ma délután vizsgáltak meg a Fornaca klinikán. A vizsgálatot Prof. Carlo Faletti végezte, aki nem talált károsodást a támadó térdizületeiben. A montenegrói játékos előreláthatólag pár napon belül felépülhet. A holland Elia pedig az edzésen érzett fájdalmat a térdínszalagjában.
  • Zsolti9014
    egyetértek. szerintem azért így nem kéne belemenni, nagyon sok az egy fiatal tehetségért.
    jó, 23 éves, annyira nem tejfelesszájú már, én elhiszem, hogy jó játékos, de ennyire?
  • forzajuve5
    és még több mint 10 millió eurót is le kell pakolni érte. megint egy rizikós igazolásnak tűnik ez nálam
  • Zsolti9014
    ennek nem örülök, mert ha így lesz, megint két ígéretes saját nevelésünket herdáljuk el...

Immobile folyamatosan bizonyít, Marronét pedig láthattuk az Atalanta ellen
  • szucsy89
    Jókat hallani róla, biztos jó játékos!
  • 9csöves9
    Cellino(a Cagliari elnöke): Van egy megállapodásom Marottával,Nainggolan júniusban a Juve játékosa lesz.

Immobile és Marrone mehet érte...
  • 9csöves9
    :D

háborús veterán és néha bevillannak az emlékek
  • gabber_saviola
    bocs, jobban belegondolva, tényleg nem.
  • Count Adyn
    a kettő kizárja egymást?:DD
  • gabber_saviola
    tintás vagy csak sokat nézte a minden héten háborút? :D
  • 9csöves9
    ‎"Ez egy háború, és mindig készen kell állni a harcra. Amikor idejöttem, olyan csapatot találtam, amelyik mindenkihez kedves volt. Amilyen gyorsan csak lehet, szemétládákká kell válnunk, mert a győztesek mindig szemetek." - Antonio Conte
  • Trunks
    Ezek jó hírek, 2-3 hét kihagyás még nem vészes.

Cacéresnek jobban örülök. Nainggolant annyira nem ismerem, csak néhányszor láttam játszani. Komolyabb összeget most nem lenne érdemes rááldozni, inkább kölcsön párszázezerért+opció nyárra mint anno Candreva vagy Stendardo.
  • 9csöves9
    Marchisio sérülés nem olyan komoly,nem szakadt el szalagja.7-10 napot kell kihagynia.Pepének kicsit többet, 15-20 napot írnak.

állítólag Conte a Caceres-Guarín párosból Cacerest választotta,a középpályára meg olyat szeretne aki ismeri már a Serie A légkörét.Nainggolant írják a Cagliariból.ügyes gyerek,meg talán egyelőre jobban is tűrné a padozást,de az ilyen bizniszeken mostanában minket úgy lehúznak mint annak a rendje szóval nem erőltetném
  • 9csöves9
    Pazienza elképzelhető,hogy távozik,Marrone pedig ügyes meg minden,de ő még azért nem áll készen arra,hogy kezdő legyen.a 3-5-2-t meg eddig 3 meccsen játszottuk az első perctől,mindegyiken botrányosan gyengék voltunk( Napoli,Udinese,Roma),szerintem az nem járható út egyelőre,nincs meg hozzá a keretünk. a 4-3-3 volt eddig a legcélravezetőbb és oda azért nem ártana 5 db kp.elég komoly sorozat jön lassan,simán benne van,hogy más is lesérül vagy eltiltott lesz.
  • Trunks
    Miért kellene? Pazienza és Marrone helyettesítheti, illetve nem is kell 3 belső kp.-val játszanunk. Azért igazolni egy középső kp.-t, hogy aztán padozzon, ha felépül Marci, luxus. Jöjjön egy belső hátvéd inkább és játsszunk 3-5-2-t. Meg kellene vki a szélekre is, mert Pepe jó, de ki tudja mikor épül fel, Kraszics tragédia, Elía nem játszik, Giaccherini meg max. cserének jó.
  • 9csöves9
    Marchisio megsérült,lehet meg is kell műteni a térdét.3-4 hetet írnak.na most már tényleg kell egy középső kp.

Pepenek meg bokarándulás, még nem tudni mennyit hagy ki.a Roma ellen kedden biztos nem játszik
  • Trunks
    Igen, de szerintem ő is Pirlo passzára gondolt, mert én is arról írtam. A második gólról rögtön Marchisio Parma elleni idénnyitó gólja jutott eszembe, habár persze az sokkal nagyobb volt.
  • Kaplan
    A második is kifejezetten szép és okos passz volt.
  • Trunks
    Ha Pirlóra gondolsz, az az első gólnál volt.
  • bakkerman
    az óriási passz volt,a 2. gólnál
  • Trunks
    Ebben lehet vmi, csak Elía a Bologna elleni kupameccsen 20 perc alatt többet mutatott, mint Giaccherini az előtte lévő 5 meccsen, amin kezdett. Cserének mondjuk jó lehet.

Pazienza viszont nekem hiányzott, amikor lehetőséget kapott az idényben, mindig meggyőző teljesítményt nyújtott. Marrone meg úgyis még játszik 3-szor a bajnokságban csereként idén, aztán nyáron elpasszoljuk vmi kisebb csapathoz.

Pirlo papa viszont mekkora gólpasszt adott már tegnap. Jó volt végre látni tőle vmit 8 meccs alibi után.
  • 9csöves9
  • 9csöves9

• 9csöves9

• 9csöves9
    pont ezt akartam írni.lehet,hogy ez az Elia egy olyan kis hülyegyerek mint amilyennek látszik.gondolom ha olyan frankó lenne akkor játszana is,minek szopatná magát Conte?

tetszett a tegnapi játék,főleg az első fél óra.szimpatikus volt az Atalanta is.Conte tegnap szinte tökéletesen meccselt,kár volt azért a Bonucci cseréért.nagy ötlet volt ez a Marchisio-Gia csere,Marci megint láthatatlan embereset játszott érett már neki.úgy néz ki ez a Giaccherini meg erre tökéletes lesz,hogy meccs közben felfrissítse kicsit a csapatot és lendületet hozzon.az meg,hogy egy meccsen 3 különböző formációban is játsszunk az egy ilyen fiatal edzőtől nagy szó,pláne,hogy nincs 1 éve együtt a keret.

balhátvédet kéne csak igazából igazolni,bár De Ceglie nem annyira vészes.csak hát bármikor benne van,hogy pár fűszál eltöri a bordáját vagy ilyesmi

elsők vagyunk féltávnál,örüljünk.
  • forzajuve5
    gondolom szakmai szemmel edzésen látja ki hogyan teljesít. Elía itt már nem fog labdába rúgni, sikerült egy jó nagy üzleti bukást összehozni megint
  • Zsolti9014
    Végre sikerült végignéznem egy meccset! :D

Szóval tegnap Chiellini jól játszott, a védelem rendben volt, de amint Bonucci beállt, majdnem össze is hozott vagy két gólt...

Pirlo egész jó volt, bár nem annyira, mint az idénynyitón.

Nagyon szép gólokat szereztünk, és Conténak most nagyon bejöttek a cseréi - bár elsőre én is csak néztem, hogy mit akar ezzel a Giaccherinivel megint, meg hogy miért pont Marronét hozza be, de igaza lett.
    Matrinak ellenben nem ment.

Jó meccs volt ez!

Átigazolásokra: miért mindig belső középpályásokat nézegetünk? :)
  • Trunks
    Azért azt meghllgatnám Contétól, hogy mivel tudja indokolni azt, hogy Elía helyett Giaccherinit, Pazienza helyett pedig Marronét játszatja.

A meccs tetszett, végre jó játékot nyújtottunk, megérdemelten nyertünk. Az Atalantától pedig szimpi volt, hogy nem akartak beállni védekezni. Chiellini remek volt újra középen. Sokkal jobb így "bonuccimentesítve" a védelem. :)
  • Rockynhooo
    Juveban ez a szimpi hogy jó látni mennyi olasz van egy olasz csapatban.
  • eddie
    Valaki mondja meg, hogy Bonuccit miért kellett beállítani.Még így is adott majdnem egy gólpasszt az ellennek, hogy csak 8 percet volt a pályán és négy védő volt még mellette.
  • eddie
    Ezt a Marrone gyereket lehetne nyugodtan játszatni mert elég ügyesnek tűnik.
  • Trunks
    De Cegliét ne bántsuk már ennyire. Ma is tök jól játszik. Bonucci viszont szerintem is mehet.

Guarín pedig nem tudom hol férne el a középpályán. Cacéresnek jobban örülnék.
  • 9csöves9
    Buffon - Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, De Ceglie - Vidal, Pirlo, Marchisio - Pepe, Matri, Vucinic

Storari, Bonucci, Marrone, Giaccherini, Krasic, Del Piero, Borriello
  • banok
    20.45 Atalanta-Juventus
    tv: Digisport hu
    streamek:
  • Zsolti9014
    Barzagli hálistennek egész szépen magára talált, régi önmagát idézi (gyorsan le is kopogom). Pedig amikor idejött, én is - bár amúgy Palermós kora óta nagyon bírom - feleslegesnek tartottam, vagy max. jó cserének. De most jól megy neki.
  • forzajuve5
    arról nem is beszélve, hogy abból az ötből háromra mondhatjuk, hogy megüti a szintet vagy a fölött van. bár én mostanában Chiellinivel nem vagyok megelégedve. Lichtsteiner és Barzaigli előtt viszont le a kalappal.
    csatársor se valami acélos. nyáron tényleg jöhetne már oda a régóta várt klasszis igazolás