Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A párnak két gyermeke van: Cindy (2002) és Hugo Leonardo (2007)."
http://futballistafeleseg.blog.hu/2010/02/28/amauri_cynthia
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
http://www.juventushungary.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=4422%3Ahet-szk-esztend&catid=43%3Ablog&Itemid=175
Amici di nessuno...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
ezminõ bazz <#rolleyes>#rolleyes>
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved
hihetetlenül boldog vagyok,ez segít elfelejteni azt hogy milyen szarul állunk.remélem rúg vagy 15 gólt,akkor talán még van esély arra hogy valami elmebeteg megvásárolja.
Matrinak is örülök,bár nemhiszem,hogy megvesszük nyáron,max ha lõ még egy 10 gólt.durván 2x annyi gólt lõtt idén mint Amauri 2 év alatt,és ami a legjobb,hogy kb õ az egyedüli csatárunk most aki letudja futni az emberét.ezért most pirospont Marottáéknak.szerintem Tonival jó párost fognak alkotni
azthittem még egy Drenthét bedobnak végül,de azért így se rossz ez
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Na nembaj akkor:

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
ha mostantól beindul, az sem érdekel, nálunk nem ment neki, vissza ne jöjjön soha
hááháá!!!
(mondjuk lehet köv. meccsen ver nekünk kettõt, de akkor én ölöm meg)
Hajrá Magyarország!
ezt meg kell ünnepelnetek 😄
Hajrá Magyarország!
amúgy Matrit személy szerint nagyon szeretem, kíváncsi vagyok mire lesz képes egy nagycsapatban
de Matrinak örülnék, már korábban is írtam.
Hajrá Magyarország!
baszki, ha mindenki beválik akkor kb 40 millát már biztosan elköltötök a nyáron 😄
amúgy ha odaadnánk Criscitoért én is felvágnám az ereimet
de az is lehet, hogy bevonjátok egy üzletbe Criscitóért. Akkor viszont felvágom az ereim
Hajrá Magyarország!
Santont meg lehet viszi a Cesena.. 😮
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
A Viking a 90-es évek elején alakult, a Delle Alpiban a DOC klubok bevezetéséig a Curva Nordban foglaltak helyet. Egyik nevezetes tettük, hogy miattuk szûnt meg a Fossa dei Leoni, a Milan legnagyobb szurkolói csoportja. Történt ugyanis, hogy a fosszák Eindhovenbõl tartottak haza BL mérkõzésrõl kisbusszal, s az autópályán a Viking buszai leszorították az útról a fosszákat, majd elvették a nagy drapijukat, s minden kétrudasukat. A szégyenben pedig megszûnt a Fossa dei Leoni.
A Fighters a Juventus legelsõ szurkolói csoportja, 1977-ben alakult. Folyamatos versenyben állnak a Drughival, a Juve egyes számú szurkolói csoportja címért. Jelenleg a Curva Nordban foglalnak helyet. Egy Parma-Juventus utáni balhé után kitiltották a stadionokból évekre a Fighters vezetõit, s betiltották a Fighters nevet. 2006 nyarán tértek vissza, Tradizione, azaz Hagyomány néven.
Az Arancia Meccanica (Mechanikus Narancs) 1987-ben alakult meg a Black&White Supporters maradványaiból. A névváltoztatásra a heyseli tragédia után került sor, amikor minden angol szöveget ki akartak irtani a stadionból, így esett a választás Stanley Kubrick legendás filmjének a címére. A Drughi a 96-os BL döntõ után eltûnt a színrõl a vezetõk bebörtönzése miatt, 2005. február 13-án tértek vissza hivatalosan.
Hajrá Magyarország!
Az biztos, hogy még régebben én legelõször a Drughiról hallottam, utána Fighters, Viking, Arditi. A többi nem igazán ismerõs... 😞
Hajrá Magyarország!
Drughi, Viking, Arditi, Nucleo, 06 Clan, Noi Soli, Marche, Bruxelles Bianconera, Gruppo Homer, Assiduo Sostegno.
hírnév, létszám, stb...
Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved
akkor igazoljuk le Torghellét, most úgyis kiszorult a fortunából...
Hajrá Magyarország!
Megy a kapkodás... :S
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
A játékosra nézve szép dolog elengedni, ha már nem jut neki lehetõség, de hogy mi ingyen szórjuk a játékosokat, amikor venni meg nem tudunk...
#33065-33066 De hülyék vagytok! XD Ezeken felnevettem. Mondjuk jobb lenne ha inkább másik csapathoz ment volna...
Hajrá Magyarország!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
"Elutasította a Fulham-et és a West Bromwichot" - mondta Bronzetti a Sky Sport Italiának.
"A West Bromwich Albion, a Fulham és a Zaragoza érdeklõdött a játékos iránt, azonban ezek a klubok nem olyan híresek, mint a Juventus, így a játékos nem szívesen igazol oda."