Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grove4
"Az Inter védõje, Marco Materazzi 'visszaköveteli' a 2002-es bajnoki címet a Juventustól. "

Ezeken olyanokat röhögök 😄😄
Nem tudom elképzelni, felkel reggel és most kitalálja, hogy én most "visszakövetelem" a 2002-es bajnoki címet a Juventustól?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
nem vágom,de 0-0-nál volt nem?senki se tudhatja,mi lett volna ha kiszórják és 10 emberrel kell folytatnotok

Morgantit eltiltják,hurrá...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

WuFraZselic
jó de Õ úgy nézi, hogy az Internek kedveztek, nem azt, hogy a Bari ellen tévedtek 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
hát nyilván nem látta a bíró meg a partjelzõ, mert ha látja akkor egybõl piros, remélem jó hosszú idõre eltiltják, legalább erõsödik a csapat

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Grove4
Nem is a meccs eredményérõl beszélt, hanem az "egyenlõ" elbírálásról, meg a bírói tévedésekrõl.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

limperatore
nem oszt nem szoroz chivu kiállítása 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

9csöves9
egyetértek.egyáltalán nem érdemeltünk vereséget,max az elsõ 25 perc alapján.nagyot küzdöttek a srácok és sajnos cserék híján a végére természetesen elfogy a lendület meg az energia,plusz kurvára frusztráló lehet,hogy ellenünk fújnak és kihagyunk mindent.a legjobban nem is a 2-3 11-es gyanús eset baszott fel,hanem Melo elsõ szabálytalanságára adott sárga.Buta Viktor talán egyetlen jó meglátása volt,hogy ahogy Krasicra ráragasztották a mûesõ jelzõt,úgy Melora a brutálist és ezen nem is akarnak változtatni.Bacinovic akár fejszével is vagdoshatott volna a pályán akkor sem kapott volna szóbeli figyelmezetést sem.

max az eleje miatt tudok haragudni amúgy rájuk,utána rendesen odatették magukat.Matrival elégedett vagyok,igaz hogy egy nagy helyzetet csúnyán elbaszott,de 60 perc alatt több pozitívum volt a játékában mint Amauri utolsó másfél évében

most az van,hogy ugyanúgy kezdtük a tavaszi szezont mint az õszit(akkor Bari,Palermo szopó,Udinese ellen gyõzelem,Samp ellen x) szóval talán egy kicsivel jobb folytatással még bármi lehet.talán végre egy kicsit már nekünk is fog adni a gép

Csacsi
Ez milyen már. Az Interes Chivu szétveri az ellenfél fejét...és ki sem állítják. Bezzeg nekünk nem fújnak be egy jogos büntetõt sem

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Nem hiszem el, hogy megint kikaptunk, ez már k-ra nevetséges... én a szurkolók helyében már...

Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved

limperatore
de utána meg gólt lõttetek, lehet 11-es kimaradt volna 😄

Fabio Capello
Csinos kis kezezés volt...

Trunks
Mert nem fért be, õ meg játszani akart. Ráadásul nálunk nem is nyújtott vmi meggyõzõ teljesítményt. Di Vaio elengedése nekem sokkal jobban fájt.

Ez meg kifejezetten egy vicc...

Amici di nessuno...

Fabio Capello
Szégyenteljes a 2011-es mérlegünk, 6 meccs, 1 gyõzelem, 1 döntetlen 4 vereség...

Fabio Capello
Soha nem értettem, miért kellett eladnunk Miccolit, emlékszem az elsõ évben (vagy második?) amikor nálatok volt, végigalázta a ligát...

Régi szép idõk... de jó is volt amikor DP-Trezegol kezdett, a padon pedig ott volt Di Vaio és Miccoli...

Köszönöm!

gabber_saviola
Köszi Zsolti.

Férfiasan bevallom izgatott voltam meccs elott, mert mind2 csapatban több olyan játékos volt, aki volt már a másik csapatnál is (Del Neri, Grosso, Barza, Balza, Cassani, Noce, Mikkó ... stb.). Rossz volt nézni Barzát Juve mezben, O egy olyan személy számomra, ki miatt megszerettem a csapatot /neki IS szólt a szmájli/.

Ha majd legközelebb elvertek minket, el is várom, hogy gyertek -ni a Palermo topikba.

ˆ eddie: levettem a buntetést, mert elnézést kértél a seggfejezésért.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Grove4

Zsolti9014
Nem kell Gábort basztatni, fiúk!

Tiszta sor, hogy örül a gyõzelemnek, és mivel rendszeresen jár ide, nem is helytálló azt mondani, hogy csak direkt most jön át arcoskodni. Persze nem szép dolog az ilyen megnyilvánulás egy olyan szurkolótáborral szemben, amely már amúgy is padlón van.

Sajnos itt tartunk, de lesz ez még jobb is, és akkor majd megyünk vigyorogni a Palermo-topikba... 😉

Szóval nyugi, legyen békesség.

Hajrá Magyarország!

Trunks
Most tényleg baj az, hogy leírtam egy ilyen vulgáris szót? Remélem ettõl azért tudsz aludni. Az, hogy a gizda kisebbségi szó vagy sem, senkit nem érdekel, nem tudom ezt miért kell felhozni. És igenis, aki az ellenfél szurkolójaként a vesztes csapat topikjába posztol vmi örömködõ dolgot, az igenis idegesítõ. Igazából csak arra jó, hogy irritálja a vesztes csapat szurkolóit. Tudod én sose mentem a legyõzött csapat topikjába irkálni. A meccs után meg pláne. Se amikor a Palermót verte meg a Juve, de még akkor se, amikor az Intert. Az meg elég undorító, hogy itt játszod, hogy te semmit nem csináltál. De remélem büszke vagy magadra, még jól ki is oktattál minket.

Amici di nessuno...

forzajuve5
<#violent> <#vigyor3>

Tényleg nem vitázni akarok de ezt is Te írtad: "nem megyünk át másik rivális topikba csak azért, hogy ott BEFLÉMELJÜNK, azaz vitát kezdeményezzünk ott."
A szmájlival pontosan ezt tetted.
A "seggfejért " pedig itt mindenki elõtt elnézést kérek.
Kurvát nem írtam.
Na béke.

gabber_saviola
Tudod én elég régóta járok ide, mert alapban szimpi a Juve, és szimpi itt jópár régi arc /Lajos, Breki ... stb./.

Én nem írtam semmi csúnyát ... nem seggfejeztem le senkit, nem használtam olyan vulgáris szót, mint a kurva, nem használtam a kisebbségi "gizda" szót ... hanem csak egy szerencsétlen szmájlit raktam be. Ha Te erre bepörögsz, akkor szerintem nem velem van baj.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Magadnak miért nem adsz büntit?Fájt az igazság?

Trunks
Akkor ez mire is volt jó?

Amici di nessuno...

-moderálva-

gabber_saviola
összekeversz valakivel öccse, én rendszeresen járok ide át, és sosem gizdáskodtam még itt.

Trunks
Remélem kurva büszke vagy magadra, hogy ide jössz gizdázni.

Amici di nessuno...

Trunks
De az a kurvára dühítõ, hogy a múlt héten az Udinese ellen se. Erre mindkét közvetlen riválistól kikapunk. Elõtte hetekig minõsíthetetlen volt a játékunk, akkor azt mondtam ok, megérdemeltük. De most nem! És ez még szarabb érzés...

Amici di nessuno...

gabber_saviola

Ma sokkal jobbak voltunk mint az ellenfél.Nem érdemeltünk vereséget.

Trunks
Most nézem az eredményeket, mi van itt... Lazio, Roma, Udinese x. Napoli vereség. Azaz mindegyik riválisunk pontokat vesztett. Ha most megvertük volna a Palermót... 😞((((

Amici di nessuno...

Trunks
Elõrebocsátom, hogy az elsõ félidõt nem láttam. De a második félidõben SOKKAL jobbak voltunk, sokkal. Az elsõ tíz percben rúghattunk volna két gólt simán. Matrit nem tudom, miért kellett lehozni. Grosso és Grygera 1 vicc!!! Brazzo több bizalmat érdemelne. Ha nem látom a meccset, csak ránézek a végeredményre, azt mondanám a szokásos. Viszont szerintem most jól játszottunk és megvoltak a lehetõségek. A tizenegyes gyanús esetet pedig nem láttam, de ha a Diginél mindig válltig állítja, hogy jogos lett volna, akkor bizony elcsalták ezt a meccset. És állítom, ha vhogy megszereztük volna az egyenlítõ gólt, be is húztuk volna. Így mehet le a klotyón a szezon. Majdnem elsírtam magam, komolyan mondom, annyira semmi nem jön össze az elmúlt néhány évben. Mikor fogjuk ezt visszakapni a sorstól???

Amici di nessuno...

Csacsi
Akkor lehet mégsem kellett volna kikapcsolnom 2:0-nál?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Esküszöm hogy jobbak vagyunk.Ha nem lenne ilyen gyenge szélsõ védelmünk ennek a Palermónak esélye sem lenne.

Azért a micsodám tele van ezekkel a bírókkal.
Még vissza jöhetünk ebbe a meccsbe. 2:1

Count Adyn
ésmég a tizit se adja meg eza faszkuppancs, nembaj szöglet is bejött

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Hát ez eddig elég sima meccs😞

Count Adyn
ne nézze senki a meccset aki jót akar😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Gratulálok és jó egészséget Nektek!

Csacsi
Köszönöm mindenkinek. Igyekszem hû Juventinóvá nevelni, és remélhetõleg addigra már a csapatnak is jobban megy majd 😊

Zsolti9014
Gratulálok!

Hajrá Magyarország!

limperatore
jó sorozat vár rátok

Palermo - Juventus
Cagliari - Juventus
Juventus - Internazionale

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

9csöves9
nagy gratula!nagyon belehúzott a társaság,csak így tovább😊

forzajuve5
Gratulálok!

Csacsi
Kösöznöm. Pár részlet.

19:55-kor 4100 grammal, és 57 centivel, 13 órás kemény munka után. Minden tiszteletem a feleségemé....iszonyatosan erõs asszony.

WuFraZselic
gratulálok 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Csacsi
Újabb fiatal Juventinóval bõvült a társaság. Ma született Bence fiam....aki imádnivaló.

Forza Italia
Bazmeg Matri csaja uffff😄😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Zsolti9014
teljesen rendben van a cikk. mondjuk nekem eddig se az volt a gondom, hogy nem veszünk fel hitelt, hanem hogy amit költünk, azt kire költjük... DE Matriért egy nagy pirospont Marottának.

Csatlakozom Csöveshez, szerintem Tonival kiváló páros lehetnek.

Plusz: Matri csaja nagyonnagyon ott van a szeren! 😄

Hajrá Magyarország!

ja hogy ez a nõje?!
azt hittem hogy az anyja