44078

ibogldrc.jpg

• Grove4
    ígyígy
  • forzajuve5
    Milan lesz a következő ellenfél az olasz kupában. sima továbbjutás :D
  • 9csöves9
  • Zsolti9014
    nekem úgy is jó, lehet alkudni :D
  • Trunks
    Én meg remélem nem cáfol rád, mert játéklehetőséget se kap már a szezonban.
  • Zsolti9014
    ez beteg! :)

bár ő speciel jól játszott az öngólja ellenére. ha nem így tesz, akkor nem 3-at kapnak. Bonucci helyett akár nálunk is elnézném, de remélem, Leonardo rám cáfol majd.
  • szucsy89
    "a fogai rendben vannak?"

• 9csöves9
    na ez most meglepett.nem sokat láttam játszani,de akkor egész jó volt. a fogai rendben vannak?

én abban a hitben éltem,hogy Cacerest ilyen mindenesnek hozzuk,de ha veszünk egy balhátvédet is akkor már nagyon rendben leszünk hátul.
  • Grove4
    "A Lyonnak el kell gondolkoznia a játékos eladásán, mert a klubnak bevételre van szüksége. Most itt vagyok Olaszországban, mert pénteken találkozni fogok a Juventus képviselőivel. Amennyiben Cissokho távozik januárban, azt csak a Juventus miatt teszi meg. Azonban Evra sérülése miatt a nyáron a Manchester United előtt is megnyílhatnak a kapuk. Nemrég kaptunk egy 7 millió eurós ajánlatot a Newcastle csapatától, de a Lyon 9 millió euróra becsüli a játékost és tudjuk, hogy a Juve nagyobb költségvetéssel rendelkezik."
    (JuventusHungary)
  • forzajuve5
    wikipédia szerint:

Cáceres joined FC Barcelona on 4 June 2008, with a reported transfer fee of €16.5 million being paid to Villarreal. A buyout clause of €50 million was included in the deal, which ran until June 2012
  • Forza Italia
    na látjátok én mondtam: ezt hozzuk ki az ellenfelekből, h azt se tudják milyen rendezvényen vesznek részt és képzelődnek :D:D:D
  • 9csöves9
    Kjaer szerint tegnap jobbak voltak nálunk és csak szerencsénk volt:)
  • 9csöves9
    nekem valami 14 millió rémlik.

kicsit soknak tűnik ez a 9,5 a 3 millióhoz képest,de hát teljesen más ha valakit úgy igazolsz le,hogy nem kell egyáltalán a Barcának,vagy úgy hogy valahol alapember,nekünk meg egy kezdőcsapatra való védőnk van csak
  • forzajuve5
    persze hogy nem tudták visszautasítani. nyáron 3 millióért lett az övék.
    jól rémlik egyébként, hogy a Barca annak idején 20 millió környékén vette?
  • 9csöves9
    Caceres már Torinóban van,a Sevilla hivatalos oldala is megénekelte az átigazolást.visszautasíthatatlan ajánlatot emlegetnek ezért gondolom a kölcsön és opcióból nyáron kötelező megvásárlás lesz.9,5 millió lesz a végösszeg.

Guarin így bukó,szerintem nyáron sem rá fogjuk ellőni a nem eu-s helyet.a középpályára még így is fog érkezni valaki,Nainggolant már most szeretné a klub a soraiban tudni,de elképzelhető,hogy végül Palombo lesz belőle.tegnap a Samp átigazolásokkal foglalkozó vezetője egyébként ott volt a stadionban.egy Toni-Samp pletyka is felmerült velük kapcsán
  • Zsolti9014
    jó volt ez! bár Bonucci megint a szívbajt hozta rám egyszer-kétszer.

De Alex gólja! Hatalmas volt! :D
  • limperatore
    szépen kiszedte a pókot del piero is :D
  • Trunks
  • 9csöves9
    :))

• Trunks
    Jó volt látni mennyire örült mindenki Ale góljának.
  • 9csöves9

• 9csöves9
    ma 9 éve amúgy,hogy eltávozott közülünk az Ügyvéd úr,szép győzelem volt az emlékére

• Trunks
    Gyönyörű! Alex gólja szintén!

Kraszicsot csak azért játszatja még Conte, hogy hátha lesz egy-két normálisabb megmozdulása, és el tudjuk adni?
  • 9csöves9
    és az elődöntő két meccses lesz
  • Csacsi
    Lazio-Milan
  • szucsy89
    Lehet már tudni, hogy melyik párharcból kerül ki az ellenfeletek?
  • eddie
    Remélem hétvégén legalább ennyit rúgunk mint most, és legalább ennyit kapunk mint most!
  • 9csöves9
    jó volt ez:)

nem nagyon szoktam Roma meccseket nézni,ez a Lamela gyerek amúgy is ilyen kis kabbefaszom,vagy csak ellenünk éli ki a frusztrációit rugdosódással?már a bajnokin is kiszórhatták volna legalább 2x

Krasicot előbb behoztam volna,de hát megszoktuk
  • Kaplan
    Hihetetlen, nagyon féltem a mai meccstől de sima liba! Örülök, szép volt srácok! :)
  • forzajuve5
    le a kalappal a srácok előtt. ez nagyon szép volt. órákig tudnám még nézni ezt a játékot :).
    reméljük kitart az Udine ellen is a jó forma
  • 9csöves9
    egészen hihetetlenül szarul vezeti a meccset,komolyan beszarás

mondjuk ez a fasz Banti kevés segítség a Romának,gyakorlatilag csak átlövésből veszélyesek.Alexnek nagyon kellett ez a gól,na meg nekünk is:)
  • forzajuve5
    grande grande Alex :D :D
  • Count Adyn
    Alex bevarázsolta:DDD 2-0
  • Forza Italia
    Alexxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx mekkora góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól
  • forzajuve5
    áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá mekkkora
  • forzajuve5
    szívlapáttal kellene tarkón csapni az ilyet
  • Forza Italia
    ez a spori azt se tudja milyen rendezvényen van