44078
-
#35344 ígyígy -
#35343 Milan lesz a következő ellenfél az olasz kupában. sima továbbjutás :D -
#35342 -
#35341 nekem úgy is jó, lehet alkudni :D -
#35340 Én meg remélem nem cáfol rád, mert játéklehetőséget se kap már a szezonban. -
#35339 ez beteg! :)
bár ő speciel jól játszott az öngólja ellenére. ha nem így tesz, akkor nem 3-at kapnak. Bonucci helyett akár nálunk is elnézném, de remélem, Leonardo rám cáfol majd. -
#35338 "a fogai rendben vannak?"
-
#35337 na ez most meglepett.nem sokat láttam játszani,de akkor egész jó volt. a fogai rendben vannak?
én abban a hitben éltem,hogy Cacerest ilyen mindenesnek hozzuk,de ha veszünk egy balhátvédet is akkor már nagyon rendben leszünk hátul. -
#35336 "A Lyonnak el kell gondolkoznia a játékos eladásán, mert a klubnak bevételre van szüksége. Most itt vagyok Olaszországban, mert pénteken találkozni fogok a Juventus képviselőivel. Amennyiben Cissokho távozik januárban, azt csak a Juventus miatt teszi meg. Azonban Evra sérülése miatt a nyáron a Manchester United előtt is megnyílhatnak a kapuk. Nemrég kaptunk egy 7 millió eurós ajánlatot a Newcastle csapatától, de a Lyon 9 millió euróra becsüli a játékost és tudjuk, hogy a Juve nagyobb költségvetéssel rendelkezik."
(JuventusHungary) -
#35335 wikipédia szerint:
Cáceres joined FC Barcelona on 4 June 2008, with a reported transfer fee of €16.5 million being paid to Villarreal. A buyout clause of €50 million was included in the deal, which ran until June 2012 -
#35334 na látjátok én mondtam: ezt hozzuk ki az ellenfelekből, h azt se tudják milyen rendezvényen vesznek részt és képzelődnek :D:D:D -
#35333 Kjaer szerint tegnap jobbak voltak nálunk és csak szerencsénk volt:) -
#35332 nekem valami 14 millió rémlik.
kicsit soknak tűnik ez a 9,5 a 3 millióhoz képest,de hát teljesen más ha valakit úgy igazolsz le,hogy nem kell egyáltalán a Barcának,vagy úgy hogy valahol alapember,nekünk meg egy kezdőcsapatra való védőnk van csak -
#35331 persze hogy nem tudták visszautasítani. nyáron 3 millióért lett az övék.
jól rémlik egyébként, hogy a Barca annak idején 20 millió környékén vette? -
#35330 Caceres már Torinóban van,a Sevilla hivatalos oldala is megénekelte az átigazolást.visszautasíthatatlan ajánlatot emlegetnek ezért gondolom a kölcsön és opcióból nyáron kötelező megvásárlás lesz.9,5 millió lesz a végösszeg.
Guarin így bukó,szerintem nyáron sem rá fogjuk ellőni a nem eu-s helyet.a középpályára még így is fog érkezni valaki,Nainggolant már most szeretné a klub a soraiban tudni,de elképzelhető,hogy végül Palombo lesz belőle.tegnap a Samp átigazolásokkal foglalkozó vezetője egyébként ott volt a stadionban.egy Toni-Samp pletyka is felmerült velük kapcsán -
#35329 jó volt ez! bár Bonucci megint a szívbajt hozta rám egyszer-kétszer.
De Alex gólja! Hatalmas volt! :D -
#35328 szépen kiszedte a pókot del piero is :D -
#35327 -
#35326 :))
-
#35325 Jó volt látni mennyire örült mindenki Ale góljának. -
-
#35323 ma 9 éve amúgy,hogy eltávozott közülünk az Ügyvéd úr,szép győzelem volt az emlékére
-
#35322 Gyönyörű! Alex gólja szintén!
Kraszicsot csak azért játszatja még Conte, hogy hátha lesz egy-két normálisabb megmozdulása, és el tudjuk adni? -
#35321 és az elődöntő két meccses lesz -
#35320 Lazio-Milan -
#35319 Lehet már tudni, hogy melyik párharcból kerül ki az ellenfeletek? -
eddie #35318 Remélem hétvégén legalább ennyit rúgunk mint most, és legalább ennyit kapunk mint most! -
#35317 jó volt ez:)
nem nagyon szoktam Roma meccseket nézni,ez a Lamela gyerek amúgy is ilyen kis kabbefaszom,vagy csak ellenünk éli ki a frusztrációit rugdosódással?már a bajnokin is kiszórhatták volna legalább 2x
Krasicot előbb behoztam volna,de hát megszoktuk -
#35316 Hihetetlen, nagyon féltem a mai meccstől de sima liba! Örülök, szép volt srácok! :) -
#35315 le a kalappal a srácok előtt. ez nagyon szép volt. órákig tudnám még nézni ezt a játékot :).
reméljük kitart az Udine ellen is a jó forma -
#35314 egészen hihetetlenül szarul vezeti a meccset,komolyan beszarás
mondjuk ez a fasz Banti kevés segítség a Romának,gyakorlatilag csak átlövésből veszélyesek.Alexnek nagyon kellett ez a gól,na meg nekünk is:) -
#35313 grande grande Alex :D :D -
#35312 Alex bevarázsolta:DDD 2-0 -
#35311 Alexxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx mekkora góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól -
#35310 áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá mekkkora -
#35309 szívlapáttal kellene tarkón csapni az ilyet -
#35308 ez a spori azt se tudja milyen rendezvényen van -
#35307 Így van srácok így kell ezt :D:D Forza Juve -
#35306 így kell ezt csinálni. 1-0 -
#35305 nem nagyon zavarna már az se... :)