Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grove4
Nem ismeritek a zenét alatta?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Csacsi
Mióta Bence fiam...itthon van már...azóta csak nyertünk. Igaz azóta csak egy meccset játszottunk, de remélem nem szakad meg ez a széria 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Grove4
lol, keresetem a "tetszik" gombot 😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

limperatore
azért már õsszel is érezhetõ volt hogy a derbyk nem olyanok mint régebben

semmi feszültség nem volt a meccsen mintha egy sima meccs lett volna

de remélem torinoban este elszabadul a pokol én ha rágondolok már görcsben a gyomrom 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Grove4

És még egy ^^

Grove4

Mutassuk meg, hogy mi vagyunk a Juventus!

szucsy89
Agüero 50, Pastorét meg nem fogják elengedni 30ért... 😊
Grove4
A La Gazetta dello Sport és a Sportmediaset.it szerint a Juventus nyáron 80 millió €-t fog áldozni Javier Pastoréra és Sergio Agueróra. kb 1 órája

Ez mind szép és jó, de a védelembe meg varázsoljuk a neveket?

limperatore
papírforma szerint nem is lenne esélye a juvénak 😄 de ismerjük a juvét -.-

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Grove4
Az Inter védõje, Andrea Ranocchia szerint a Juventusnak esélye sem lesz csapata ellen a vasárnap esti Derby d’Italia-n.

Hamar megfertõzte az Inter vírus 😄😄

9csöves9

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
az edzéseken Delneri 4-3-3-t(de lehetne 4-5-1 is) próbálgat Martinez-Matri-Milos hármassal.nem hiszem hogy most kéne kísérletezni,pláne nem Martinezzel és egy kurvára fáradt Milossal aki gondolom természetesen végigjátszotta a hétközi barátságos meccset

9csöves9
áhá értem.nem hallottam róla

limperatore
nem akarok belemenni, de itthon is milliárdos csalást intéztek mr bajnainak

9csöves9
évek óta figyelgetem,tõled hallottam most elõször,hogy valaki nem tartja hitelesnek.várum?

limperatore
na deloitte meg a hitelesség 😄

9csöves9
kijött a Deloitte magazin 2010-re szóló gazdasági kimutatása.a Juventus 205 millió euró bevétellel a 10. helyen áll Európában.ez 132,5 millió euró tv-s jogdíjakból(a teljes bevétel 65%-a),55,6 millió szponzori bevételekbõl(27%),és 16,9 millió euró meccsnapokon befolyó(8%) összegekbõl áll össze.
egyértelmûen a meccsnapokon szerzett bevétel miatt állunk szarul,amivel a top 20-tól is rendesen le vagyunk maradva Európai viszonylatban,hiszen a 20.helyezett Werdernek is 27,8 millió euró a bevétele a meccsekbõl.ezen az új stadion óriásit fog dobni remélhetõleg.amúgy tavalyhoz képest még így is javulás tapasztalható,az átlag nézõszám 4%-os növekedésével,és a jegyárak növelésével meccsenként kb. 700.000 euró folyik be a kasszába.

a betclic 15 millió eurót fizet(2011-2012-ig),a Nike 12,4-t(2015-2016-ig)

a tavalyi bl szerepléssel összesen 22,2 millió bevétel keletkezett,rettenetesen fontos lenne visszakerülni ehhez a mézesbödönhöz.
ami miatt még mindig top 10-es klub bevétel terén a csapatunk az egyértelmûen a tv-s jogdíjaknak köszönhetõ.az évi 132,5 millió euróval európai viszonylatban az 5. helyen állunk.az idei szezonban azonban ez is csökkenni fog hiszen változott az elosztás a bajnokságban,engedve a kiscsapatok nyomásának.

a magazin nem vállalt nagy kockázatot azzal a kijelentéssel,hogy szerintük 2011-ben kiesünk a top 10-bõl.szerintem is.

kis érdekesség,hogy a szinte mindent megnyerõ inter "csupán" 20 millió euróval kasszírozott többet nálunk.az elsõ helyen a Real Madrid áll a maga 438,6 millió eurójával

9csöves9
Alex hosszabbítása a finishez ért,várhatóan 1,5+bónusz vagy 2 millió bónusz nélküli szerzõdést ír alá.ezzel fizetése több mint felérõl mond le,pedig ha akarna simán elmehetne a mostani fizetésénél is többért bohóckodni valahova.

9csöves9
azokat is õ😄

Barzagli eddig pozitív csalódás,szerintem nem lesz gond vele.vagyis hát biztos csinál majd a védelmünk cifra dolgokat,de nem ezen fog múlni.kíváncsi leszek beteszi e Leonardo Nagatomot.vele nagyot húzna,hiszen a jobbhátvédünket könnyedén megenné,Krasiccsal meg bírná a futóversenyt.érdekes párharcok lesznek

WuFraZselic
de akkor ki fogja meg Pazzinit és/vagy Eto'ot? <#idiota>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

9csöves9
Chiello szerdán is balhátvéd lesz.ennek örülök,mert hétvégén biztos ott fog játszani és nem lenne jó kavargatni.egyedül neki van esélye megfogni Maicont

9csöves9
Gigi,Bonucci,Chiello,Aqua,Matri és nem mellékesen Giovinco is meghívót kapott a németek elleni barátságos meccsre.kurvára nem hiányzik ez most,tuti valaki megsérül

Trunks
Közben rájöttem, hogy nem szabad Amaurit bántani, és a vezetõk is nagyot hibáztak, amikor elengedték kölcsönbe. Február az õ hónapja: tavaly is szerzett gólt ebben az idõszakban és most is. <#idiota>

Amici di nessuno...

Trunks
Ja. Azt hittem rosszul látok, amikor láttam a gólszerzõt. Így 8 nap választotta el az 1 éves gólcsendtõl a Serie A-ban. Majdnem összejött. 😞 Viszont a gólját elnézve orbitális mák volt, nálunk is próbálkozott minden elbaszott mozdulattal, ezúttal összejött. Kívánom, hogy rúgjon még jó sok gólt a tavasszal, mert bár rühellem, de akkor legalább normális áron (értsd: áron felül) tovább tudunk rajta adni.

Amici di nessuno...

limperatore
amauri már is gólt lõtt 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Zsolti9014
Egyébként Luca Toni 100. gólját szerezte a Serie A-ban!!!
Gratulálok neki!

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
én is csak az összefoglalót láttam, szép gólokat lõttünk, és remélem, hogy Matri így folytatja, és meg is vesszük. nagyon szimpatikus a srác, Toni szintén. 😊

Barzagliról nem tudok érdemben nyilatkozni, mert az összefoglalóban nem túl gyakran szerepelt, de már le kell ülnöm valahogy megnézni egy meccset, mert nagyon ki vagyok rá éhezve.

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
összefoglalót láttam csak, de a gólok tetszettek. különösen Matri 2. találata.
és tényleg nem szabad elbízni magunkat egy gyõzelem után, de az õszi szezon is pontosan így kezdõdött ami még jó jel lehet.
viszont amennyiben nem tudjuk az intert megverni jövõ héten akkor hivatalosan is búcsút lehet mondani a BL helynek

Grove4
Jó ez a gyõzelem, de azért nem kell hasra esni. Majd a következõ fordulóban eldõl, h mire is vagyunk képesek igazán. Ha azt az Intert meg tudjuk fogni, akkor azt mondom, hogy lehet bizakodni a negyedik(!) helyben.

Kaplan
Azért Toni nem gyenge gólt fejelt 16-ról. Én bízom abban, ahogy Del Neri mondta, itt hosszú távra épít csapatot. Jó lenne ha bejönnének a számításai!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

9csöves9
Aqua árából is faragni kéne szerintem,idén már nem elõször tûnt el hónapokra és ugye nála bármikor elõjöhet egy sérülés is.bár ha Martinez megért 12 millát,akkor õ is bõven megér 16-t

Trunks
Nekem is furcsa volt a helyzet. Mondjuk Chiellini azért hosszú éveken át játszott szélsõhátvédet, sõt ha az egész karrierjét nézzük, akkor többet is, mint belsõt. Viszont Sörensent el lehet felejteni, adjuk kölcsön a másodosztályba fejlõdni. Brazzónak én is megadnám a sanszot, pláne ha Grosso és Motta is ennyit kapott.

Amici di nessuno...

Trunks
Matri miért örült volna? Szerintem ennél természetesebb dolog nincs Olaszországban, minthogy ilyenkor nem ujjong a játékos.

Ha meglövi a 8 gólt most tavasszal, akkor el lehet gondolkodni, hogy megér-e 15,5 millát. Nem tudom eldönteni. Viszont Aqua és Quagliarella mindenképp megéri az árát, talán Q-ból még tudunk is alkudni így a sérülése után.

Amici di nessuno...

9csöves9
Barzaglival én is egyetértek,nagyon pozitív eddig.az milyen már amúgy,hogy volt olyan része a meccsnek amikor 4 középhátvéddel és 4 középsõ kp-val játszottunk?amikor ennyire szar a helyzet néha elõ lehetne kapni Brazzot

Trunks
Talán véget ért az orbitális pechsorozatunk? Jó lenne. Végre nekünk volt 1 kis mákunk, de összességében megérdemeltük a gyõzelmet. Most látszik, hogy mennyire kellett már 1-2 épkézláb csatár. Matri szép gólokat lõtt, Tonitól meg ezt várjuk. Mindketten többet nyújtottak, mint Amauri az eltelt másfél szezonban. Nálam a meccs embere Matri mellett Barzagli, ha ilyen teljesítményt tud nyújtani hosszabb távon, akkor Chiellini nyugodtan maradhat a szélen.

Amici di nessuno...

9csöves9
elég elveszettnek látszott már a meccs,igazából nem nagyon éreztem az erõt a csapatban,hogy megnyerjük.elõször Delneri összes felmenõjét elküldtem melegebb éghajlatra a Krasic-Sissoko cseréért,de végül õt igazolta ez az Alex-Toni-Matri tridente.Matri jó lesz,Toni fejese meg olyan volt mint amiket 5-6 csinált.kibaszott fontos volt ez a 3 pont az Inter elõtt,érdekes meccs lesz

Kaplan
Csak kerüljenek el minket a sérülések, mert keret ügyileg szerintem már alkalmasak vagyunk. Jaki, Toni, Matri, DP, Krasic, Akvilláni, (Q), megoldhatják a dolgokat hosszú távon.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Hát remélem most már igen!😄

Kaplan
Én meg remélem megnyerjük ezt a szájbakúrt meccset már végre... 😄D

Remélem Matri így rugdossa majd a gólokat.

9csöves9
nem ünnepelt,amikor a többiek odamentek hozzá akkor engedett el egy félmosolyt

ezt a meccset be kell húzni,Chiello hülye volt hogy beleért érvényes lett volna a gól.Martinez-DP csere kell a félidõben

Kaplan
Már több gólt lõtt ez a srác két meccs alatt itt mint Amauri egész szezonban. 😄D

Annyira szánalomra méltó volt a kis brazil.

gabber_saviola
van video Matri goloromerol? 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gercse
Matri gól 😊, nem láttam, mert nem az megy a tv-ben, de jó debütálás

9csöves9
Buffon - Sorensen, Barzagli, Bonucci, Chiellini - Krasic, Aquilani, Melo, Marchisio - Martinez, Matri

gabber_saviola
😄ddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

limperatore
üt,ng,1

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szucsy89
😄DDDDDDDDDD ez a materazzi milyen egy seggfej... mikor tûnik már el végleg?!?
WuFraZselic
Greskoból ki is nézem <#idiota>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

9csöves9
😄DD

és mi alapján?Gresko a beépített emberünk volt?vagy Cúper?😄