44078

ibogldrc.jpg

• Zsolti9014
    én is azt mondom, hogy óvatosan még azzal! :)

piszok nehéz lesz a második fele, bármi lehet még. de ha azt a teljesítményt hozzuk mint eddig, főleg az utóbbi fordulókban, akkor van okunk reménykedni.
  • szucsy89
    dehogy nyerték, 4 pont HA hozzák a meccsüket, és még lesz egy Milan-Juve...

még az Inter is lehet bajnok simán!
  • ForzaInter
    milannak irtó nehéz sorsolása van, és még ott a bl nekik.. más csapat pedig nincs aki befoghatna titeket.
  • forzajuve5
    az még ku*va messze van. legjobb esetben 4 pont előny a bajnokság felénél még nagyon kevés
  • ForzaInter
    grat a bajnoki címhez, ezt már megnyertétek..
  • Kaplan
    Csodás forduló. Ki kellene használni! :)
  • eddie
    Nagyon jó lenne ezt kihasználni!
  • forzajuve5
    lefújtak minden meccset. nagyon jól jött ez ki, hogy nem kell győzelmi kényszerben játszani az első hely visszavételéért. sőt még meg is léphetünk ha nyerni tudunk.
    Öreg Miccolinak is jár egy nagy taps :D
  • 9csöves9
    beszarás ez a forduló:) de nem fogok örülni mert Milito még lehet lő egyet
  • Grove4
    Ezaz!!!!!
  • eddie
    Most akartam én is ugyanezt írni.
  • 9csöves9
    nem hittem volna:) egész jó kis forduló még így is hogy nem játszottunk:D bár Milito kicsit visszább vehetett volna,de hát nem lehet minden tökéletes
  • forzajuve5
    köszönjük Lazio! :)
  • 9csöves9
    Pazienza kezdő az Udinese meccsén,és rögtön meg is szerezte nekik a vezetést.ez a mi formánk
  • 9csöves9
    a várható rossz időjárás az indok.azért mégiscsak meg lehetne várni azt a vasárnapot,hogy megnézzék mi a helyzet nem?:D
  • szucsy89
    Lehet tudni, hogy milyen indokkal? (azon kívül, hogy a Milannak kurva kemény hónapja lesz és így akar Galliani kicsit könnyíteni rajta? :D)
  • 9csöves9
    Galliani levelet írt a szövetséget melyben azt szeretné kisírni,hogy elhalasszák a hétvégi Napoli elleni meccsüket.kicsit nevetségesen hangzik,abban viszont nincs kétségem,hogy De Laurentis maximálisan partner lesz benne...
  • Trunks
    Rendesebb fogadóirodáknál (értsd: nem fosmix) ilyenkor visszaadják a pénzt. Ha meg a tippmixnél raktad meg, akkor meg kb. úgyis mindegy, mert rohadtul nem éri meg náluk játszani.
  • 9csöves9
    pletykálnak egy esetleges Zenitbe igazolásról is,lehet ez áll a háttérben.ott február 24-ig tart az átig. szezon.elképzelhető,hogy inkább oda menne amelyik bajnokságban nagy király volt.Angliában a fizikumával könnyen felsülhet.
  • szucsy89
    Pedig a Spursnek most nagyon durván jól megy... inkább itt padozik? Hát ő tudja..
  • 9csöves9
    nem csak állítólag,hivatalos.nyáron csatlakozik.amúgy Raiola az ügynöke mint majomtellinek vagy zingaronak

nagyon nem örültem annak,hogy elmaradt a meccs.mindegy így legalább pihenhetnek a srácok,remélem a pótlást nem a legnagyobb hajtás közepére teszik.

állítólag este még megegyezett egymással a Juve és a T'ham ám Milos nem akart oda igazolni.
  • Zsolti9014
    Állítólag megint igazoltunk egy fiatal tehetséget.
  • karajjj
    nem automatikusan 1-es szorzóval számolnak?
  • Cike
    Ilyenkor elvileg úgy van, hogy a szelvényed addig érvényes amíg le nem játszák a meccset, azt hiszem,hogy 30 napon belül.Szóval ne dobd ki.
  • cargame
    Hogy hogy elmarad? Baszki ma en ra fogadtam :D:D Dobhatom a kukababa a szelvenyt vagy mi?
  • Csacsi
    Mégis elmarad a meccs :(
  • Zsolti9014
    ez se rossz.

de amúgy tényleg nem akarok ezzel senkit megbántani, meg közönséges lenni, csak amikor eszembe jut a kizárásunk, meg Moratti pofája, meg stiklijei, akkor ez ugrik be
  • Laccyka93
    Lool:D Kicsit ge*i:)
    De akkor már:
    Milyen érzés, hogy több füled van, mint ahány olasz a csapatodba? (remélem üti a színvonalat:D)
  • Zsolti9014
    NSO azt írta, hogy Mottát is elfeccöltük kölcsönbe a Cataniának.

Interék meg ugyancsak eladták Mottát.

Apropó Inter! Hétvégén a haverokkal szokásos teremfocin lesz vmi olasz cserediák, aki interista.

Eljátszottam a gondolattal, hogy milyen kérdéseket tehetnék fel neki:

Hogy lehet az Internek szurkolni? Ez valami perverzió?
    Miért gondolják azt, hogyha leigazolnak 10 négert meg 10 argentint, az már focicsapat?

Massimo Moratti milyen állat?
    Milyen érzés, hogy csak úgy tudnak nyerni valamit, ha a Juvét kizáratják?
    Milyen érzés volt 2002-ben az utolsó fordulóban szopni?
    Melyik az undorítóbb: Balotelli vagy Ibrahimovics?

Ilyenek jutottak eszembe, de ezúton is elnézést az itteni interesektől. :P
  • 9csöves9
    na az olasz klubok számára lezárult az igazolás éjfélig még külföldre lehet eladni.

-az utolsó pillanatokban hiúsult meg Grosso Leccébe kerülése

-Krasic lehet,hogy a végén kiköt a Tottenhamnél

-Immobile kijelentette,hogy a következő évet a Genoánál kezdi

-Nainggolan kapcsán nyilatkozott valaki a Cagliaritól,korrektnek nevezte Marottáékat,megértették,hogy mindenképp szeretnék megtartani nyárig.júniusban azonban szabad az út

• 9csöves9
    18.30kor megtörtént a pálya állapotának utolsó vizsgálata és úgy döntöttek,hogy lesz meccs!
  • Csacsi
    Azért örülök, hogy Guarín nem jött....mert elég képmutató dolog, hogy olyat nyilatkozik, hogy vagy hozzánk jön, vagy marad...és közben meg elmegy az Interbe.

Ilyen viselkedéssel pont oda is való.
  • 9csöves9
    most úgy áll,hogy lesz meccs,de továbbra is szakad a hó.remélem volt eszük és letakarták a pályát valamivel
  • 9csöves9
    azért hangoztatták,hogy kell egy kp,mert tudták,hogy Pazienza menni akar:)
  • Zsolti9014
    ez mondjuk lehetséges magyarázat. csak azt furcsállottam, hogy azt hangoztatják, hogy kell középpályás, aztán egy megy, egy meg jön.
  • 9csöves9
    hát fasza.így annyira nem tetszik,de hát ez van.Conte nagyon odavan érte,és tud a 3-5-2-es felállásban bal lótifutit is játszani.

Zsolti: Pazienzanak nem volt elég az a kevés játéklehetőség,menni akart.gondolom Padoin meg elfogadta
  • Zsolti9014
    Palombo meg Guarín meg úgy néz ki, az Interbe mennek
  • Zsolti9014
    de most ezt nem értem: Pazienza középpályás, és itt izélnek, hogy kell középpályás.
  • forzajuve5
    Iaquinta -> Cesena
    Pazienza -> Udinese

mindkettő kölcsönbe ment
  • forzajuve5
    NSO szerint:

A Juventus labdarúgócsapata hivatalos honlapján bejelentette, hogy ötéves szerződést kötött az Atalantától érkező Simone Padoinnal.
    Olasz lapértesülések szerint a 27 éves középpályásért 4.5 millió eurót fizetett a Juventus, és az Atalanta még félmilliót kap, ha a torinóiak megnyerik a 2011–2012-es idényben az olasz bajnokságot.