Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
3. Lazio 45/25 meccs
4. Internazionale 44/24
-----------------------------------------
5. Udinese 43/25
6. Juventus 41/25
7. Palermo 40/25
8. Roma 39/24
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Matrit jó lenne megtartani, végre van egy csatárunk, aki gólt tud lõni.
Hajrá Magyarország!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Juventus coach Luigi Del Neri said : "My players showed they are mentally tough and now we must focus on our next matches. This win is good for our morale".
Inter Milan coach Leonardo stated : "We did not play well in the first half - we were too predictable and slow when going forward. Our overall performance improved in the second half and I think that a draw would have been more fair. This defeat is a set-back for us, but not decisive as regards the title race.... Juventus played well, especially upfront with the Luca Toni and Alessandro Matri partnership".
most jön két kötelezõ,aztán a Milan ha ezekbõl egy 7 pontot hozunk akkor ismét lehet BL álmokat szövögetni...
Luigi Delneri szerint a Juventus számára fordulópontot jelenthet, hogy 1–0-ra legyõzte az Intert a Serie A 25. fordulójának rangadóján.
„Már a Palermo ellen is jól játszottunk, aztán nyertünk a Cagliari ellen, szóval nem elõzmények nélküli a ma nyújtott teljesítményünk – nyilatkozta a Juventus edzõje a Derby d'Italia megnyerés után. – Bebizonyítottuk, hogy fejben és morálisan is erõsek vagyunk. Egy ilyen gyõzelem új fejezetet nyithat a csapat életében. Alessandro Matri, Luca Toni és Andrea Barzagli érkezésével januárban erõsebbé váltunk. Sokkal pontosabbak és összeszedettebbek vagyunk. A futballt gólra játsszák, így eléggé megnehezíti a helyzetet, ha az összes csatárod sérült. Matrival újra bátran és sikerre éhesen lépünk pályára minden alkalommal. Nagyon erõs együttest gyõztünk le, büszke vagyok rá, hogy ilyen örömet szereztünk a szurkolóinknak."
Hirdetés
Delneri Matri mellett védõi teljesítményét dicsérte meg külön is, kiemelve a 18 éves dán védõt, Frederik Sörensent, aki a gól elõtt Matri fejére ívelte a labdát, Samuel Eto'ót pedig szinte levette a pályáról.
„Egy srác, aki így le tudja fogni Eto'ót, tapsot érdemel. Barzagli játéka szintén nagyon tetszett, csakúgy, mint a balhátvédként szereplõ Giorgio Chiellinié" – mondta Delneri, hozzátéve, hogy elsõsorban a széleken kell javulniuk.
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W
<#nevetes1>#nevetes1><#nyes>#nyes><#nevetes2>#nevetes2>
Nekem csak ALEX hiányzott...Nem baj, de legalább elõszülinapi ajándékként megkaptam ezt a gyõzelmet. Jövõ héten egy DEL PIERO gólt kérek. <#idiota>#idiota>
FORZA JUVE! GRANDE ALEX!!!
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Fociban nincsen "ha" szerencsére 😊
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Az utolsó 10 percet leszámítva helyzete sem volt az Internek.
Ez most nagyon szép volt. A végén 10 emberrel(tudom Matri pályán volt, de már nem igen futott) kellett a kapufa...de egyébként ha Melo végig tudja játszani a meccset, szerintem akkor még ennyi helyzetük sem lett volna.
A lényeg a 3 pont....fõleg az Inter ellen. 😊)
Megmondtam, hogy nem kaptunk ki, mióta fiam Bence hazaérkeztek anyukájával 😊
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Az meg gyanús is volt, hogy Cordóba 2-3-szor jól mentett még a gól elõtt. Éreztem, hogy elõbb-utóbb nagyot fog hibázni. 😊) Ettõl függetlenül nem értem Delneri miért erõlteti ennyire Sörensent.
Amici di nessuno...
Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
tv: Digisport hu/ro/sk
streamek itt:
http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 15 Ranocchia, 4 Zanetti; 15 Kharja, 8 Thiago Motta, 19 Cambiasso; 10 Snejider; 7 Pazzini, 9 Eto'o
streamek
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Védõk: 2 Motta, 3 Chiellini, 6 Grosso, 15 Barzagli, 19 Bonucci, 21 Grygera, 43 Sørensen
Középpályások: 4 Felipe Melo, 5 Sissoko, 7 Salihamid¾iæ, 8 Marchisio, 14 Aquilani, 23 Pepe, 25 Martínez, 27 Krasiæ
Csatárok: 10 Del Piero, 20 Toni, 32 Matri