Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
25 millából meglenne ez a Matri-Q páros,szerintem ezt kár lenne kihagyni.kurva jó korban vannak és nem egydimenziós játékosok.Q sérülése aggasztó,de azért álltak már fel jópáran ennél nagyobb sérülésbõl is.maradna még Alex és Toni és még ha van rá lehetõség igazolni kéne valami fiatal tehetséget.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
a Lazio biztosan lecsúszik az elsõ 4-rõl,az Udinese és a Palermo hozza majd a szokásos helyüket,a Románál pedig megint gondok vannak(Ranieri kirúgásáról pusmognak).meg kell,hogy legyen

Zsolti9014
teljesen egyetértek!

Hajrá Magyarország!

Trunks
Kegyetlen harc lesz még azért a negyedik helyért. Intert nem hiszem, hogy meg tudjuk fogni, de a 4. hely azért papírforma lenne.

3. Lazio 45/25 meccs
4. Internazionale 44/24
-----------------------------------------
5. Udinese 43/25
6. Juventus 41/25
7. Palermo 40/25
8. Roma 39/24

Amici di nessuno...

Trunks
Ennyit számít, hogy van két veszélyes csatárunk elöl, akik nem csak a tv-ben látták, hogy kell gólt lõni. Ha megvennénk Matrit, akkor jövõre szerintem a Serie A egyik, ha nem a legjobb csatárpárosát alkothatnák Quagliarellával. És akkor még a padról akármikor beszállhat Toni vagy Del Piero.

Amici di nessuno...

Zsolti9014
Imádom ezt a csapatot. Ugyan a meccset megint nem láttam, de haverokkal beszélgettünk elõtte, kérdezték, mit tippelek. Mondom: ha egész szezonban nem nyerünk meccset, az Inter ellen akkor is összekapjuk magunkat, tehát most nyerünk! 😊

Matrit jó lenne megtartani, végre van egy csatárunk, aki gólt tud lõni.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
el sem hiszem,Moggi megdicsérte a csapatot a tegnapi produkióért

9csöves9
Matrinak csak a bordaközi izmai húzódtak meg,semmi komoly hálisten.Meloról nem találtam még semmit,de szerintem az övé sem vészes

forzajuve5
Zuliani

Forza Italia
Asszem Matrival nagyon is jól jöttünk ki 😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

9csöves9
hatalmas forma,nem hittem volna,hogy valaha is áldani fogom Secco nevét,hogy idehozta

forzajuve5
Melo<#nevetes1>

9csöves9

Breki33
Juventus seem interested in Cagliari 24 year old defender Davide Astori, actually in co-ownership between the Sardinian club and AC Milan and valued over 5 million euros.

Breki33

Juventus coach Luigi Del Neri said : "My players showed they are mentally tough and now we must focus on our next matches. This win is good for our morale".

Inter Milan coach Leonardo stated : "We did not play well in the first half - we were too predictable and slow when going forward. Our overall performance improved in the second half and I think that a draw would have been more fair. This defeat is a set-back for us, but not decisive as regards the title race.... Juventus played well, especially upfront with the Luca Toni and Alessandro Matri partnership".

9csöves9
áh gyerekek,ez kibaszott nagy meccs volt.teljesen megérdemelten nyertünk,hozzáállásban és akarásban magasan az Inter fölött volt a csapat.lehet mondani,hogy szerencsénk volt azzal,hogy Eto'onak annyi esze van mint amennyi látszik,de igazából tegnap az lett volna kurva nagy szerencse,ha az Inter pontot szerez.csak azután tudtak rendes akciót vezetni miután lejött Melo és Marchisio,Melo teljesen kikapcsolta az utóbbi hetekben kurvajó formában lévõ Sneijdert.ez a Matri gyerek is nagy király,szerencsétlen bordarepedéssel/zúzódással is odatette magát.álmomban sem gondoltam volna,hogy 0 kapott góllal hozzuk le ezt a meccset,hihetetlen milyet játszott az egész védelem.kicsit sajnálom én is,hogy Alexnak nem jutott hely ezen a meccsen.

most jön két kötelezõ,aztán a Milan ha ezekbõl egy 7 pontot hozunk akkor ismét lehet BL álmokat szövögetni...

Breki33
Breki33
Juventus: Az Inter elleni gyõzelem új fejezetet nyithat - Delneri

Luigi Delneri szerint a Juventus számára fordulópontot jelenthet, hogy 1–0-ra legyõzte az Intert a Serie A 25. fordulójának rangadóján.

„Már a Palermo ellen is jól játszottunk, aztán nyertünk a Cagliari ellen, szóval nem elõzmények nélküli a ma nyújtott teljesítményünk – nyilatkozta a Juventus edzõje a Derby d'Italia megnyerés után. – Bebizonyítottuk, hogy fejben és morálisan is erõsek vagyunk. Egy ilyen gyõzelem új fejezetet nyithat a csapat életében. Alessandro Matri, Luca Toni és Andrea Barzagli érkezésével januárban erõsebbé váltunk. Sokkal pontosabbak és összeszedettebbek vagyunk. A futballt gólra játsszák, így eléggé megnehezíti a helyzetet, ha az összes csatárod sérült. Matrival újra bátran és sikerre éhesen lépünk pályára minden alkalommal. Nagyon erõs együttest gyõztünk le, büszke vagyok rá, hogy ilyen örömet szereztünk a szurkolóinknak."
Hirdetés

Delneri Matri mellett védõi teljesítményét dicsérte meg külön is, kiemelve a 18 éves dán védõt, Frederik Sörensent, aki a gól elõtt Matri fejére ívelte a labdát, Samuel Eto'ót pedig szinte levette a pályáról.

„Egy srác, aki így le tudja fogni Eto'ót, tapsot érdemel. Barzagli játéka szintén nagyon tetszett, csakúgy, mint a balhátvédként szereplõ Giorgio Chiellinié" – mondta Delneri, hozzátéve, hogy elsõsorban a széleken kell javulniuk.
forzajuve5
nem láttam a meccset. de ennek most nagyon örülök. szép gyõzelem mint mindig az inter ellen 😄

m0tTh0w
Reméljük Bence fiadnak tényleg köze van ehhez. <#bohoc>

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

cassoneitaly
Chi non salta, L'interista, é, é!

<#nevetes1><#nyes><#nevetes2>

Nekem csak ALEX hiányzott...Nem baj, de legalább elõszülinapi ajándékként megkaptam ezt a gyõzelmet. Jövõ héten egy DEL PIERO gólt kérek. <#idiota>

FORZA JUVE! GRANDE ALEX!!!

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Csacsi
Matri meg befejeli a második félidõ elején azt, amit az elsõ félidõben be is fejelt.

Fociban nincsen "ha" szerencsére 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Máskor Eto'o az ilyeneket berúgja.Most nekünk volt szerencsénk a végén.

Trunks
A kérdésem viszont az lenne: miért nem tud (fele) így játszani a csapat a kicsik ellen is? Akkor nem állnánk ilyen ótvar szarul a tabellán. Mind1, most örüljünk a gyõzelemnek. 😊)

Amici di nessuno...

Trunks
Nagyon szép! Matri sérülése azért eléggé jellemezte a 2011-es évünket eddig, de aztán hál' isten nem ezen múlott. Megérdemeltük, az Inter a hajráig nem sokat mutatott. Remélem mostmár megfordul minden, Eto'o helyzete talán ezt mutatta...

Amici di nessuno...

Csacsi
Ha 3:1-re nyerünk.....akkor sem lehetne senkinek egy rossz szava sem.

Az utolsó 10 percet leszámítva helyzete sem volt az Internek.

Ez most nagyon szép volt. A végén 10 emberrel(tudom Matri pályán volt, de már nem igen futott) kellett a kapufa...de egyébként ha Melo végig tudja játszani a meccset, szerintem akkor még ennyi helyzetük sem lett volna.

A lényeg a 3 pont....fõleg az Inter ellen. 😊)

Megmondtam, hogy nem kaptunk ki, mióta fiam Bence hazaérkeztek anyukájával 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Szegény Matri a végén már csak támolygott a pályán.Szép volt fiúk.

Breki33

Inter ismét kipipálva
Grove4
SZÉP VOLT FIÚK!!!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

JUVENTUS 1 : 0 inter
Count Adyn
ASDASD leszopom magam ezt meguszni, legyen már vége gecc😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Kaplan
Matrival mi lehet.. Remélem nem zúzódás.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Count Adyn
majdnem megint ugyanugy😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

gercse
Egész jó volt az elsõ félidõ, tetszik a csapat, hátul kicsit magabiztosabbnak kell lenni néhány esetben

Grove4
KOPPKOPPKOPP ne kiabáljuk el a 'dógokat' 😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Trunks
Matri <#worship>

Az meg gyanús is volt, hogy Cordóba 2-3-szor jól mentett még a gól elõtt. Éreztem, hogy elõbb-utóbb nagyot fog hibázni. 😊) Ettõl függetlenül nem értem Delneri miért erõlteti ennyire Sörensent.

Amici di nessuno...

Megint bevetette volna a banánhéjjas cselt.😄

Count Adyn
nem mer õ ollózva próbálta volna😄DD

PAVEL PAVEL NEDVED NEDVED!!!!

Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved

Ezt még Amauri is befejelte volna.😄

Csacsi
Ennyit számít, ha olyan ember van elõl...aki képes gólt szerezni.

Matri!!!

GÁÁÁÁÁÁÁÁÁLLLLLLLLLLLLLLLL

Count Adyn
Matriii😄 ezért már megérte elhozni😊

Ezer köszönet!!!

Kaplan
Tetszik a kezdõnk, mindent bele fiúk! SPIRITO JUVE!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

banok
20.45 Internazionale-Juventus FC
tv: Digisport hu/ro/sk
streamek itt:
http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

WuFraZselic
Juventus: 1 Buffon; 43 Sorensen, 15 Barzagli, 19 Bonucci, 3 Chiellini; 27 Krasic, 4 Melo, 14 Aquilani, 8 Marchisio; 20 Toni 32 Matri

Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 15 Ranocchia, 4 Zanetti; 15 Kharja, 8 Thiago Motta, 19 Cambiasso; 10 Snejider; 7 Pazzini, 9 Eto'o

streamek

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Tudtok valami linket a meccsre?

Grove4
Kapusok: 1 Buffon, 13 Manninger, 30 Storari

Védõk: 2 Motta, 3 Chiellini, 6 Grosso, 15 Barzagli, 19 Bonucci, 21 Grygera, 43 Sørensen

Középpályások: 4 Felipe Melo, 5 Sissoko, 7 Salihamid¾iæ, 8 Marchisio, 14 Aquilani, 23 Pepe, 25 Martínez, 27 Krasiæ

Csatárok: 10 Del Piero, 20 Toni, 32 Matri