Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
szerintem teljesen felesleges ugyanazt megcsinálni mint tavaly.egyébként vicc,de pontosan ugyanannyi pontot szereztünk mint tavaly ilyenkor.szóval minden idõk egyik legrosszabb szezonját lehet még sikerül is alulmúlni...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

limperatore
Del Nerinek vége a Juventusnál, írja a Tuttosport: a Lecce elleni vereséget követõen a lap szerint ideje döntést hozni, hogy érdemes-e folytatni a trénerrel. Utódja Luciano Spalletti lehet

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Breki33
Érdekes „vallomást" tett David Trezeguet, a spanyol élvonalban szereplõ Hércules francia csatára. A 33 esztendõs támadó egy nyilatkozatában elmondta, januárban az AC Milan és az Inter ajánlatát is visszautasította.

David Treezeguet nyáron szerzõdött a Juventustól a spanyol élvonalban újonc Hérculeshez, azóta 21 bajnokin tízszer volt eredményes, és a jelek szerint nagyon jól érzi magát új csapatánál, esze ágában sincs visszatérni Olaszországba.

„Most már bevallhatom, hogy januárban az Inter és a Milan is hívott, de szeretném megvalósítani mindazt, amit a Hérculesnél elterveztünk, ezért a maradás mellett döntöttem” – nyilatkozta David Trezeguet.
9csöves9
senki sem mondta,hogy ennek szurkolunk.közöltem egy infót,hogy ezzel a vereséggel tulajdonképpen nem sok minden változott,mivel vetélytársaink is balfaszok

Kaplan
Ó igen, ezekre a dolgokra felemelõ építeni egy szezont. Néha csak szánni tudom magunkat ahogy más csapatok botladozásáért szurkolunk. Ezt most mindenféle személyeskedés nélkül, elég szomorú, hogy számunkra már csak ez maradt.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

9csöves9
kikapott a Palermo,a Roma,ikszelt az Udinese,egyedül a Lazio húzta be a meccsét.pont nekik kéne elkezdeni végre botladozni,de azért elég szerencsénk volt,hogy ennyien elbaszták a meccseiket

Kaplan
Azért szeretem mikor megverünk egy Intert hatalmas játékkal és végre valami úgy tûnik, hogy kezdünk kicsit jobbak lenni. Azután azonnal kikapunk kibaszott demoralizáló és sima módon. Gyerekek ilyenkor annyira de annyira ki van a faszom.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
Lecce-Juventus 2-0 ::: Digisport összefoglaló

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

forzajuve5
most van 4 pontra a bl hely úgy, hogy a 4. helyen álló Lazio még játszik most meccset, így könnyen 7 pontra távolodhat el a 4. hely (remélen kikapnak és akkor megmarad a remény).
nem mondom, hogy nem lehet elcsípni, de az idei teljesítményünket nézve elég lehetetlen sajnos. hiába szarok a többiek ha egyszer mi is azok vagyunk. emberemlékezet óta nem tudtunk 3 meccset nyerni zsinórban.

de legalább nekünk magyar szurkolóknak lesz egy saját zebránk 😄

Csacsi
Ja és eléggé az edzõ dolga motiválni a csapatot.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
ha ma kikapunk 10 emberrel, de úgy hajt a csapat, mint az Inter ellen, akkor senki nem szólna semmit. De a játékunk is pocsék volt, és senki nem küzdött. Itt a mentalitással vannak problémák. Ha fele akkora tûzzel jönnek ki a meccs elején, mint az Inter ellen, akkor ma mienk a 3 pont. De ma mindenki alibi futballt játszott.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Trunks
Ezt viszont nem értem. Ha nyerünk, mindenki az égbe dicséri a srácokat, ha meg egyszer kikapunk, ráadásul végig emberhátrányban játszva, akkor temetünk mindent. A BL még így is SIMÁN meglehet, annyira szarok a többiek. A Palermo is kikapott tegnap, ráadásul mivel rajtunk kívül legalább 4 csapat van még versenyben azért az 1 helyért, ezért lesznek még rendesen körbeverések.

Amici di nessuno...

Csacsi
Jah...és jövõre tessék elmagyarázni a bíróknak, hogy ha nekünk befújnak egy jogos 11-est a meccs elején..és kiállítanak az ellenféltõl valakit jogosan....akkor nem lesznek meghúrcolva, szóval nyugodtan tegyék meg.

Mint ahogy teljesen jogosan Buffont is kiállították.

WuFraZselic
ez hihetetlen, múlt héten miattatok buktam egy szép összeget, gondoltam akkor ma átgázoltok a Leccén, és ilyenkor persze, hogy nem nyertek 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Trunks
Nevetséges. Ennek a Leccének nem tudunk gólt lõni... Az egész támadószekció ma kritikán aluli volt.

Amici di nessuno...

Csacsi
Nah, akiket el kell küldeni a régiek közül : Amauri, Jaki, Grygera, Grosso.

Az újak közül : Motta, Aquilani, Martínez, Del Neri, Marrotta,

Akiket hozni kell nyáron : Deschamps, Moggi.

9csöves9
ha múlt héten még bl helyben reménykedtünk akkor ez most egy elbaszott meccs miatt nálam nem fog megváltozni

egyébként poén,amikor utoljára 12.30kor játszottunk,akkor is a 10. perc körül kiállítottak tõlünk egy meghatározó embert és akkor is alázott minket egy kiscsapat.lehet ha nincs a bableves a pociban akkor,nem megy a srácoknak

forzajuve5
Del Neri egész héten a védelemmel dolgozott. így a 2. gól után ami szintén védelmi hiba volt nem tudom igazából mit is csinálhattak ebben a pár napban...

jövõre megint lehet 6 meccset bohóckodni az El csoportkörben.

ja és ezt a vereséget most nem lehet a kiállításra fogni. egy majdnem tökutolsó Leccet 10 emberrel és félgõzzel is verni kellene

9csöves9
erre a védekezésre nincsenek szavak.hihetetlen

Zsolti9014
értem. ilyesmire tippeltem volna én is.

Hajrá Magyarország!

Csacsi
Arról nem beszélve az Inter meg lesgóllal nyert már megint.

Vicc ez az egész. De mi vagyunk a csalók.

9csöves9
Delneri cseréje szerintem sem volt a legjobb,én pl Tonit hoztam volna le.viszont azt mondani hogy hetek óta nem akarnak nyerni az hülyeség.az Inter ellen sem akartak ugye?csak így jött össze

a védekezés az ami kritikán aluli ezen a meccsen,borzasztóan helyezkedik gyakorlatilag mindenki.a két ék közül egyet mindenképp le kell kapni és vagy Martinezt vagy Alexet kell behozni.

BADE
Nekem az elsõ félidõ alapján nem úgy tûnt,mintha a Lecce nem akarna támadni.
Amúgy Tonit kellett volna lehozni.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

forzajuve5
ki kellett futnia menteni 10 perc alatt másodszor, és kézzel ért a labdához tizenhatoson kívül.

meccshez most inkább nem is fûznék hozzá semmit, le kell nyugodni elõbb

Csacsi
Csak egy költõi kérdés.....mi lenne, ha egy évben csak egyszer befújnák nekünk a jogos 11-est?

Akkor is szarul játszanánk...de legalább meg lenne ami járna.
Az sem zavarna ha kihagynánk...de amit a bírók mûvelnek velünk(itt csak a 11-esre gondolok), mert ez mást még nem nagyon csinált az szégyen és gyalázat.

Zsolti9014
miért állították ki? nem láttam...

hányszor megfogadtam már, hogy Juve-meccsre nem teszek pénzt... 😞

Hajrá Magyarország!

Trunks
Szerintem jobb, mintha Matrit kapná le, aztán ívelgetnénk elõre Tonira a labdákat. Milyen kontrákkal nyerhetnénk? A Lecce nem is akar majd támadni, hogy tudnánk emberhátrányban kontrázni?

Amici di nessuno...

Trunks
Hmm, azért azt a kiállítás elõtti szabadrúgást megnézném lassítva. Szerintem Toni ellen voltak szabálytalanok, de mostmár mindegy is.

Jó, hogy a Lecce rögtön az elsõ helyzetét berúgja emberelõnyben. Így nehéz lesz.

Amici di nessuno...

BADE
Számomra nyilvánvalóvá vált,hogy Del Nerinek fogalma sincs mit kell ilyen helyzetekben csinálni!
A leggyorsabb játékosunkat hozza le,akinek a kontráival nyerhetnénk.
Mondjuk úgy veszem észre meccsrõl meccsre,hogy ebben a csapatban senki sem akar gyõzni...
Az meg egyenesen szégyen,hogy minden évben a 4-ik BL helyért harcolunk,ez aztán a motíváció.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

forzajuve5
buffon kiállítva. szép a védelmünk megint...

9csöves9
elvileg ugyanaz a kezdõ lesz mint az Inter ellen,Delneri azt nyilatkozta,sohasem volt a rotáció híve és szerinte egy játékos ki tudja pihenni magát 3-4 nap alatt.(nem is olyan régen még azt nyilatkozta,hogy Krasic még nem tudta kipihenni a VB-t)

1 Buffon
3 Chiellini
4 Felipe Melo
7 Salihamidzic
8 Marchisio
9 Iaquinta
10 Del Piero
13 Manninger
14 Aquilani
15 Barzagli
17 Traoré
19 Bonucci
20 Toni
21 Grygera
25 Martinez
27 Krasic
30 Storari
32 Matri
43 Sorensen

forzajuve5
én már utaltam 10$-t. ezt most nem tudtam kihagyni 😄

Fabio Capello
"Segítsetek, gyûjtsük össze a pénzt, mert sajnos a blogszférában gyorsan terjednek az ötletek, és a végén még megelõznek minket a milánosok egy rinocérosszal vagy az interisták egy görény örökbefogadásával!"

<#idiota>

Trunks
Jaja. Tervezem is, hogy hozzájárulok vmennyivel. Esetleg összebeszélhetünk, ha más is akar adakozni, ezzel is csökkentve az egy fõre jutó kezelési költségeket.

Amici di nessuno...

forzajuve5
EZ mekkora ötlet 😄

forzajuve5
legjobb. végre látok egy meccset

Grove4
Köszi.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Trunks
A legundorítóbb idõpontban, azaz vasárnap 12:30-tól, idegenben a Lecce ellen.

Amici di nessuno...

Grove4
Mikor játszunk am?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

limperatore
deee 😄 õ Interbe való volt 😄
maldini nyilatkozta h ellene volt a legrosszabb játszani

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Fabio Capello
Félelmetes belegondolni, mi lett volna ha Ronaldo is Juvés lesz, és ketten osztják ki a fél világot 😄

Trunks
Valószínüleg a legnagyobb játékos volt, akit valaha láttam játszani.<#eljen> Szép Alextõl a megemlékezés, és a kép is priceless. Félelmetes belegondolni, hogy mindketten mekkora karriert futhattak volna be, ha nincs az a sérülésük...

Amici di nessuno...

limperatore
írj neki kérdezd meg tõle, 99,3as visszajelzése van nem hiszem h kamuzna de azért érdemes megkérdezni

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

forzajuve5
szerintetek az ilyen
mezeken tényleg eredeti aláírás szerepelhet?

limperatore
<#worship><#eljen>

9csöves9
Delneri azt nyilatkozta,hogy Chiello a szezon végéig balhátvédként fog szerepelni,ugyanis nincs nála jobb ezen a poszton

9csöves9
Alex a hivatalos oldalán,Ronaldo visszavonulásáról

I've always claimed that the genius of a player can be measured by the greatness of his opponents, and great duels that a sport like football can give you to enjoy. The years Ronaldo spent playing in Italy, his first experience with Inter, were characterized by our challenge Del Piero-Ronaldo, Juve-Inter. At the end of the game we always looked for each other, to swap the jerseys. Ronaldo is one of the players I have regarded very highly.

His announcement yesterday struck me,but didn't surprise me. Unfortunately to take this decision for him were the injures he suffered from in the last years of his career. Another absolute stand out to mention is Marco Van Basten, bad luck prevented all of us who love football (me included) to see on the pitch the valiance of these "monsters".

But what Ronaldo did, will stay in the history of football and in the hearts of those who love sport forever, no matter what is their favourite jersey colour, what team they support or what flags they carry. Players like Ronaldo belong to everyone.

It was moving to hear Ronaldo saying during his farewell press-conference of farewell, in tears, the phrase 'it feels like dying' because a part of him is going away, a part of , Ronaldo, a football player. But ,fortunately, new life is about to start now.

Thanks for what you have done on the pitch and for being a great opponent, Stand out!

Alessandro

Breki33
Davide Astori nem rossz védõ igaz centre back és Milan nevelés

mondjuk Alessandro Matri is egyébként a Milan ifiközpontjából került ki
gercse
<#eljen>
nagyon király lenne mindenkit megtartani, Barza is egész jó, de szélsõ védõt még lehetne szerválni valahonnan, meg a Martinez/Pepe széle nem az igazi, még elmegy, de ha jövõre bajnoki címet akarunk, akkor még azon is kell dolgozni