44078

ibogldrc.jpg

• eddie
    Soha rosszabb bemutatkozást!
  • Trunks
    Ő ilyeneket tud?????????????????!!!!!!
  • forzajuve5
    ez igen. mekkora gól :D
  • Trunks
    De a semmiből lőtték ezt...
  • Trunks
    Góóóóóóóóóól! Szép bemutatkozás! Persze az orosz streamem a gól előtt 5-10 másodperccel ment el, csak annyi láttam kiírva, hogy "nyet video" (persze cirill betűkkel) és nem tudtam ki lőtte a gólt :D
  • eddie
    Jók vagyunk!
  • Trunks
    Ez is elég egyértelmű kezezésnek tűnt, mégse kaptunk 11-est...
  • Grove4
    Na akkor Forza Juventus!
  • bakkerman
    chelsea+krasic ???????? :DDDDDDDDD azért annyira nem nagy zsugás,az ügynöke neki is keveri szart :D
  • 9csöves9
    Krasic ismét nem került be,szinte biztos,hogy távozik.állítólag a Zenit képviselői tegnap Torinóban jártak,és 10 milliót ajánlottak érte.mi 15-t kérünk,gondolom a kettő között megegyezünk.egy játékosügynök szerint Krasicék várni akarnak a Chelsea-re nyárig.

1 Buffon
    3 Chiellini
    4 Caceres
    8 Marchisio
    10 Del Piero
    11 De Ceglie
    13 Manninger
    14 Vucinic
    15 Barzagli
    17 Elia
    18 Quagliarella
    19 Bonucci
    20 Padoin
    21 Pirlo
    22 Vidal
    23 Borriello
    24 Giaccherini
    26 Lichtsteiner
    28 Estigarribia
    30 Storari
    32 Matri
    34 Marrone
  • 9csöves9
    Conte elhintette,hogy Caceres,Padoin,Borriello és Alex is kezdők lesznek ma.ha ma sem kap Elia lehetőséget akkor ott nála valami gáz van.
  • Trunks
    Azt mondjuk megértem... :D
  • 9csöves9
    :D

nem akart ellene játszani azért csinálta:)
  • forzajuve5
    3 meccset kapott, így nem játszik ellenünk. Chiellini most mit eszik vacsorára? :D
  • 9csöves9
    ugyanez volt nálam is, szinte nem is izgultam mert elkönyveltem magamban,hogy mi itt gólt nem fogunk lőni, kikapni meg hát csak nem fogunk szóval sima 0-0.hát ez van,a többi csapat eredményei miatt nem tragédia,de azért aggasztó,hogy egy ennyire tömörülő ellenféllel nem tudunk mit kezdeni.

Alexnek mindenképp játszania kellett volna,én titkon abban bíztam,hogy kezdeni fog.

zingaro eltiltására kiváncsi leszek,a 3 meccs a minimum, de ő már visszaeső,simán érhetne többet is.a végén meg lesz belőle 2 meccs.
  • Count Adyn
    Az lesz majd szar érzés ha egész szezonban veretlenek leszünk és mégse nyerjuk a bajnokságot:D
  • szucsy89
    az utóbbi meccseken hozott formája miatt ez inkább a Milannak jó, lesz helyette egy feltüzelt Pippo...

hihetetlen, mi a rangadókat nem tudjuk nyerni, ti pedig a kiscsapatokat bedarálni, kérdés, hogy melyik ér bajnoki címet
  • Trunks
    Különben is fújt hülyeségeket, pl. Barzagli sárgája. A labdát nem találta el, de a srác átugrotta, elesett, erre befújja.

A baj az, hogy egy percig nem éreztem, hogy gólt fogunk lőni. Járattuk a labdát, de helyzetek nem nagyon voltak. Azért a Siena is szép, amit művelt: vagy kibekkelik a meccset és 0-0, vagy kikapnak. Az ilyen kiscsapatok ellen, amelyek nem akarnak focizni vhogy nem megy. A többi eredmény viszont egész parádés, a Parmát meg kell csapni idegenben az elmaradt meccsen, és egész jól állunk.
  • forzajuve5
    játékvezetőt elfelejtettem megdicsérni. egyértelmű tizenegyes volt az a kezezés
  • Forza Italia
    Jól elbasztuk az az egy biztos.
  • forzajuve5
    annyira nem vagyok mérges, de csak azért mert a többi meccs eredménye jól alakult.
    viszont nem értem miért kellett hozzányúlni ahhoz a taktikához és felálláshoz ami működött előző meccseken. talán Vucinic visszatérése miatt? korábban se muzsikáltunk már ezzel a felállással, mert akik ősszel húzták a csapatot azoknak visszaesett a formája
  • forzajuve5
    zingaro a mai mutatványa után tuti kap 3 meccset. most meg is lehetne nyerni a bajnokságot! szenvedjünk már be egy gólt könyörgöm
  • Forza Italia
    Udinese, Inter, és Milan se áll jól simán elhúzhatnánk és erre megint otthon szenvedünk. vicc
  • Trunks
    Miért Borriello a 3. számú csatárunk? Akárhogy is nézem az 5.-nek kellene csak lennie...
  • forzajuve5
    eddig elég szenvedős. mondjuk nem is egyszerű így, hogy kb 8-an állnak be védekezni az ötös vonálára a siena játékosok... jó lenne beszenvedni egyet, mert eddigi állások szerint ez a mi fordulónk lehetne
  • Trunks
    Köszi!
  • banok
    15.00 Juventus-Siena
    streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream
  • 9csöves9
    szerintem az lesz a vége.sajnálom,de azért remélem egy 10 milliót legalább kapunk érte.ebből a szempontból még jó is lehet nekünk a Zenit,hiszen lóvé is van, na meg gondolom a pokolba kívánták párszor Milost amikor a CSKA színeiben szopatta a mezőnyt,így sokat érhet nekik.

Conte a mai sajtótájékoztatóján azt mondta, mindenki meg fogja kapni a lehetőséget a bizonyításra, hiszen 13 nap alatt 5 meccset fogunk játszani.kíváncsi leszek.
  • forzajuve5
    jó lenne év végéig minden meccs előtt ugyanezt látni :).
    érdekes, hogy Krasic nincs a keretben. Zenit?
  • 9csöves9
    PORTIERI: 1 Buffon, 13 Manninger, 30 Storari

DIFENSORI: 3 Chiellini, 4 Caceres, 11 De Ceglie, 15 Barzagli, 19 Bonucci, 26 Lichtsteiner,

CENTROCAMPISTI: 7 Pepe, 8 Marchisio, 17 Elia, 20 Padoin, 21 Pirlo, 22 Vidal, 24 Giaccherini, 28 Estigarribia, 34 Marrone

ATTACCANTI: 10 Del Piero, 14 Vucinic, 18 Quagliarella, 23 Borriello, 32 Matri
  • 9csöves9
    na közben a hivatalos dátum született a Parma elleni meccsre. Február 15. szerda 18.30
  • 9csöves9
    és emiatt csúsztatva adja a digi a meccsünket.17.00-kor

a Parma elleni meccset meg március 7-én szerdán 18.30-kor pótoljuk
  • szucsy89
    Ez így van, pont most írtam Milan topikban erről, egy biztos hosszú idő óta szoros a bajnokság! és ez mindenképp jó
  • forzajuve5
    eddig úgy néz ki nem marad el, viszont már biztos, hogy 20:45 helyett 15:00-kor kell játszaniuk. aztán persze még beüthet a rossz idő, biztos lesznek megint halasztások
  • 9csöves9
    én inkább a helyetekben nem a Milan-Juvéra alapoznék,látva mit csináltok a derbiken.pláne,ha ellenünk ismét nem tudtok még kapura sem rúgni szinte:)

szerintem még mindig a Milan a nagyobb esélyes,a kiscsapatok szétcsapása miatt.
  • 9csöves9
    azt még mindig nem tudtam feldolgozni...
  • riccardogardoni

Militó: "-Igen, négyet kaptunk otthon a San Siróban a Palermotól!"
  • Zsolti9014
    természetesen elsősorban győztes meccsekre gondoltam, de akár azt is elfogadnám, hiszen a klubtörténet része. és az eredmény ellenére, az egy jó meccs volt, ha pártatlanként értékelné az ember.
  • Zenszkij
    A 99-es torinoi Manchester ellen vívott küzdelemre gondolsz? :D:D
  • Zsolti9014
    egyébként nem tudjátok véletlenül, hogy lehet-e valahonnan letölteni régebbi Juve-meccseket? A 90-es évekre gondolok főleg, Lippi Juventusára természetesen.
    Talán két meccsem van meg ebből a korszakból, ha minden igaz, de jó lenne többet összeszedni.