44078
-
#35504 statisztikázzunk egy kicsit
az ugye köztudott,hogy a topbajnokságok közül egyedül a Juventus veretlen,összességében pedig 26 tétmeccs óta nem találtunk legyőzőre.
érdekesség,hogy csak a Barcelona,a Bayern és a Real Madrid birtokolja többet nálunk a labdát,átlagban 60,7%-ban van nálunk a bogyó meccsenként.
kapura lövések számában is az élmezőnyben vagyunk,a Real,a Tottenham,a City és a Chelsea előz meg minket.itt meccsenként 17,9 az átlagunk.ezek alapján nagyon aggasztó a rúgott gólok mennyisége,nagyon sok elől a hiba.erre itt egy kis statisztika a bajnokságból,rúgott gólok,kapura lövések,lövés/gól arány
az utóbbi napokban sokat beszéltek a 11-esekről is nem véletlenül.a bajnokságban mi kaptuk a legkevesebbet,szám szerint 1 azaz egy darabot 22 meccsen.itt nem néztem meg a topbajnokságokat,de szerintem ebben az élen vagyunk.erre mondta Conte,hogy ez elég vicces annak fényében,hogy a meccseink 75%-át az ellenfél térfelén töltjük és folyamatosan támadunk.
a 13 kapott gólunkkal jól állunk,csak a Gladbach kapott nálunk kevesebb gólt(12),de ők eggyel kevesebb meccset is játszottak.
végül pedig pár statisztika a játékosainkról
játszott percek :
01. Barzagli 2280 perc
02. Lichtsteiner 2058
03. Pirlo 2058
04. Chiellini 2037
05. Buffon 1800
06. Marchisio 1784
07. Bonucci 1687
08. Pepe 1623
09. Vidal 1598
10. Matri 1447
11. Vucinic 1269
12. Giaccherini 947
13. Estigarribia 751
14. De Ceglie 662
15. Del Piero 553
16. Storari 480
17. Quagliarella 421
18. Krasic 372
19. Pazienza 266
20. Marrone 213
21. Grosso 180
22. Borriello 167
23. Sorensen 120
24. Elia 104
25. Caceres 94
26. Padoin 69
Góllövők :
9 goals: Matri
7 goals: Marchisio
5 goals: Pepe
3 goals: Vucinic, Giaccherini
2 goals: Vidal, Lichtsteiner, Caceres
1 goal: Krasic, Bonucci, Estigarribia, Chiellini, Quagliarella, Del Piero
Gólpassz:
4 assists: Pirlo
3 assists: Vucinic, Matri, Pepe
2 assists: Vidal, Lichtsteiner, Marchisio
1 assist: Del Piero, Chiellini, Elia, Estigarribia, De Ceglie, Marrone, Barzagli
Kanadai táblázat
12 goal+assist: Matri
9 goal+assist: Marchisio
8 goal+assist: Pepe
6 goal+assist: Vucinic
4 goal+assist: Vidal, Pirlo, Lichtsteiner
3 goal+assist: Giaccherini
2 goal+assist: Chiellini, Estigarribia, Del Piero, Caceres
1 goal+assist: Krasic, Bonucci, Marrone, Elia, De Ceglie, Quagliarella, Barzagli
sárga lapok:
8 yellows: Vidal
6 yellows: Bonucci
5 yellows: Chiellini
4 yellows: Marchisio, Pirlo
3 yellows: Pepe, Lichtsteiner, Giaccherini, Barzagli
2 yellows: Matri, Quagliarella
1 yellow: Estigarribia, Krasic, Borriello, Vucinic
piros lapok:
1 red: De Ceglie, Vucinic -
#35503 ügynöke meg azt nyilatkozta,hogy nincsen semmi velük...van egy olyan érzésem,hogy inkább ül a lelátón Milos
kibaszott dühítő a tegnapi meccs,pedig most aztán megérdemeltük volna.a fasz kivan már amúgy,hogy a Milan kapott már vagy 8 11-est,nekünk meg basszák megadni azt ami teljesen jogos.ettől függetlenül simán nyerhettünk volna, ha van valami épkézláb emberünk elől.nevekre nem rossz a támadó szekció,de nagyon gyenge ez a gólmennyiség amit hoznak.ilyenkor már rég lennie kéne egy csatárnak aki 15 gólnál jár,erre nálunk összesen nem rúgtak ennyit a csatáraink.nyáron erre nagyon rá kell feküdni,hozni kell 20-30 milláért valami bizonyított emberkét -
#35502 úgy néz ki Krasics megy a Zenithez. a klubok már megegyeztek, a játékossal való egyezkedés még hátravan. kölcsönbe adjuk opciós megvásárlási lehetőséggel -
#35501 Azért vicc, hogy a Sienának meg a Parmának se sikerült gólt lőnünk. Vmit nagyon ki kéne találnunk, mert ha így folytatjuk a BL is necces lesz. Pedig ha behúznánk ezeket a meccseket, akkor simán meglehetne a bajnoki cím is. Így esélytelen. -
Laccyka93 #35500 Egy újabb szenzációs döntetlen a méltán híres, s erős Parma otthonában.. bravúr pont!
Nem értem ezt.. hiányzik a folytonosság. Persze nem kaptunk még ki, de így nem biztos, hogy számít majd. Csúnya lenne veretlenül másodiknak lenni.. -
#35499 ilyeneken megy el a bajnoki cím. ez már hihetetlen -
#35498 Caceres miért csak csereként jön be vagy ha igen, akkor miért a 8x. percben? -
#35497 Elég szar a játékunk, nem hiszem el, hogy lyenkor nem tudják tényleg odatenni magukat. :S:S
-
Laccyka93 #35496 Viszont a csel kicsit szép volt... -
#35495 Remélem Giovinco sem gondolta komolyan, hogy ezért 11-est fog kapni... -
#35494 elég szenvedős. középpályánk úgy ahogy van szinte semmit nem csinál. volt pár ígéretes lehetőségünk azért, de egyik sem volt túlságosan veszélyes. ha Conte nem változtat akkor X. Parma biztosan nem fog gólt szerezni (bár Bonucci a középső védő úgyhogy bármi lehet még) -
#35493 ok, találtam:
http://www.realtvsport.com/channel-2.php
-
#35492 valaki veressen már streamet, mert ez a lenti nekem nem működik. Forza Juve! -
#35491 csak a 2.félidőtől tudom nézni,eddig milyenek vagyunk? szokásos x-es meccseink egyikének néz ki? -
#35490 http://www.firstrowsports.eu/watch/107747/2/watch-parma-vs-juventus.html
LINK 2 jó minőség angol kommentárral -
#35489 úgy értettem,hogy azok közül akik ide írogatnak
ma végre meccs,itt a keret
1 Buffon
3 Chiellini
4 Caceres
8 Marchisio
10 Del Piero
11 De Ceglie
13 Manninger
14 Vucinic
15 Barzagli
17 Elia
18 Quagliarella
19 Bonucci
20 Padoin
21 Pirlo
22 Vidal
23 Borriello
24 Giaccherini
26 Lichtsteiner
28 Estigarribia
30 Storari
32 Matri -
wright #35488 Jönnek innen többen is!Csak nemigen írnak ebbe a fórumba...
Hát,hogy súlyos az szerintem enyhe kifejezés :) -
#35487 na azt hittem innen rajtam kívül nem jön senki, örülök :)
nagyon súlyos túra lesz! -
wright #35486 Szép nagy net-es közösség megy arra a meccsre.Kíváncsi vagyok hány embert ismerek meg a nick mögött -
#35485 gondolkoztam rajta mert majdnem a születésnapomon lesz,de 25-én megyek velük az inter elleni meccsre,szóval a kettő már sok lett volna -
#35484 én sajnos biztosan nem tudom még megengedni magamnak, idő és pénz hiányában. de azért remélem a nem olyan távoli jövőben kijutok egyszer legalább -
#35483 Az elmaradt Bologna-Juventus mérkőzést március 7-én 18.30 órai kezdettel pótolják.
annyira nem vészes. lesz még utána idő felkészülni a Genoa elleni meccsre ami 11-én lesz.
megy az itteniek közül valaki arra a meccsre? JH szervezett utat, jelentkeztem rá, végre erre sikerült időben és jutott még hely -
#35482 Di Natale lábujjtörés, Isla keresztszalag szakadás. így elég esélytelen nekik komolyabb eredményt elérni -
#35481 Sőt, még az Udinese is kiszállni látszik mert elvileg Di Natale ellenünk súlyosabban megsérült, bár nem tudom mennyire volt hiteles a forrás... -
#35480 úgy néz ki, az Inter is kiszáll lassan (ha benn voltak a bajnoki címért egyáltalán). én megmondom őszintén, volt egy olyan sorozatuk, amikor azt hittem feljönnek nagyon, de ma lepippantották a Novarát Milánóban. -
#35479 ha nem tettem volna pontot a végére akkor lehet én nyerek:(
az Udinese tegnap jól megverte magát,egy ikszet azért kihozhattak volna egy megnyert meccsből.mindegy,így legalább már hátrafele nem nagyon kell nézegetnünk,pláne,hogy Di Natale komolyabban megsérült.elég biztosnak érzem a BL indulást és az elvárás pedig ez volt.innen már minden csak ajándék:)
azért nem ártana néha 1-2 bajnokit játszani ehhez... -
#35478 sikerült egyszerre véghezvinnünk a bejelentést :D -
#35477 elmarad a meccsünk. -
#35476 ELMARAD A HOLNAPI MECCS A HAVAZÁS MIATT! -
#35475 Volt Del Pieron kívül még egy játékos, akit minden 'ha' nélkül tiszteltem mind emberileg, mind a pályán nyújtott teljesítménye miatt. Amolyan abszolút ikon. Ez Giggs...volt. Csak beütött az a "kisebb" ideig tartó félrelépése.
Szóval kérlek Alex, ne dugj félre, ne drogozz, ne tégy semmire rosszat, legalább te maradj meg :D -
IXEMGabeo #35474 igen látom be is tetted ide a hírt:)
Ez azért tényleg elgondolkodtató -
IXEMGabeo #35473 elképesztő ez az ember
Á szavakat nem találok -
#35472 A következő történet egész Olaszországot megérintette, pedig Alessandro Del Piero tényleg nem ragaszkodott hozzá, hogy az ügy nagy nyilvánosságot kapjon. Egy Giada nevű olasz kislány mintegy 15 napig feküdt kómában a crotonei kórházban, szülei már-már feladták a reményt, hogy valaha is kommunikálni tudnak még gyermekükkel.
Giada mindig is bálványként tisztelte a Juve-legendáját, aki miután értesült a lány drámai helyzetéről, megpróbált segíteni: egy videót készített, amelyhez rövid üzenetet is mellékelt. „Remélem, hogy minél előbb felébredsz, hogy újra láthasd góljaimat és megismerhessük egymást” – mondta a felvételen Del Piero.
A kórház dolgozói később lejátszották a felvételt, s bár senki nem remélte, a csoda végül megtörtént: Giada amint meghallotta kedvence hangját, gyakorlatilag azonnal elkezdte mozgatni ujjait, néhány órával később pedig felébredt a kómából. Úgy tűnik, mégis vannak csodák.
-
#35471 A Siena meg megverte a Napolit 2-1re. Lehet, hogy nem is a nápolyiakkal döntőzünk - ha döntőzünk? -
#35470 Conte nagyon kemény, Caceres 2 gólt lő a bemutatkozó meccsén,erre a meccs utáni nyilatkozatában mikor megkérdezik róla, arra helyezi a fő hangsúlyt,hogy nem látta el rendesen a védekező feladatát :) -
-
-
#35467 jó volt a tegnap este,nem voltunk most olyan kurva jók,de szerintem egyértelműen megérdemeltük a győzelmet.Martin egy állat, beszartam a 2. góljánál:D el nem tudom képzelni,hogy a visszavágón olyan eredmény szülessen ezek után,hogy kiessünk.
zingaro megint hozta a formáját,így kiváncsi vagyok mit fognak elérni a fellebbezéssel.ha csökkentik az eltiltását,az az év vicce lesz. -
#35466 ha nem játszik Bonucci a visszavágón akkor simán továbbmegyünk :). meg persze amúgy is :D. csak túl sok idegesítő hibákat vét a srác.
Chiellini mentése a 2. félidőben hatalmas volt mikor zlatan már mindenkin átjutott és kapura lőtte a labdát. soha többet nem fog kiállni ellenünk a svéd szépség :D. egyébként most Storarinak osztott ki egy pofont a lefújás után. valaki egyszer már visszaadhatná neki, de biztos úgy vannak vele, hogy ugyanannyi eltiltás jár érte mintha egy normális embert ütnének meg -
#35465 Szép volt srácok! Teljesen megérdemeltük. Ráadásul a gól előtt Giaccherini jóval a védő mögül indult, úgyhogy lesről szó sem lehetett.