Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Hajrá Magyarország!
TUTI, hogy visszahozza a vezetõség nyáron <#idiota>#idiota>
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
jobb lenne ha inkább nyugodtan átgondolnának mindent a szezon a végéig, valahonnan kerítenének pénzt, valamint van most bõven idõ körülnézni a játékospiacon és természetesen a szakmai stábot is lehetne keresgélni.
egy új edzõ biztos rendet tudna tenni a fejekben, de mi van ha ez megint pár meccsig tart mint tavaly?
itt valami komoly szankciót kellene kitalálni szerintem a játékosokkal szemben. azt pedig csak azok tudják, hogy mivel lehetne "megilyeszteni" õket akik nap mint nap velük dolgoznak
Hajrá Magyarország!
Igen, emlékszem régebben úgy fostak tõlünk, a kicsapatok hagyján, de a nagy csapatok is fostak.
Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved
mostantól az is gond lesz, hogy már senki nem fog félni tõlünk mert tudják h nyerhetnek
egyetlen egy járható út van.az alapoktól kell felépíteni ezt a csapatot.ki kell küldeni Dortmundba egy csoportot és megnézni mit csináltak/csinálnak ott.nem is olyan rég még a megszûnés szélén álltak,erre most van egy fiatal,kibaszott jó focit játszó erõtõl duzzadó csapatuk egy fiatal edzõvel.nem néztem utána,de szerintem Martinez árából õk annó megvették a fél keretüket...
a klubnak ki kell lépnie ebbõl a begyöpösödött olasz mocsárból,hozni külföldi szakembereket,edzõt,játékosfigyelõt és hagyni õket 3-4-5 évig dolgozni.persze ez Olaszországban pont lehetetlen...
Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved
Amici di nessuno...
Meccset nem láttam, de akkor is.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Az pedig a világ szégyene, hogy ettõl a Bolognától ki bírunk kapni otthon. Mondjuk azt nem értem, hogy hogy tudunk ilyen minõsíthetetlen teljesítménnyel több helyzetet kidolgozni, majd ettõl függetlenül simán kikapni. Azért ez a Bologna a Barit próbálná alulmúlni, ha nem lenne Di Vaio... Nem tudom õ mit keres már évek óta Bolognában.
Amici di nessuno...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Toni-Jaki,Martinez-Pepe csere kell és meglesz ez
tv: Digisport hu
streamek
http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
el lehet kezdeni az Agnelli által "követelt" 12/12-t
#33327:<#banplz>#banplz>
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Viszont érzésem szerint õ sem kapta mindig azt a bánásmódot, amit érdemelt volna.
A Viareggio tényleg csalódás, rendre jól szoktunk ott szerepelni. és elgondolkodtató azért az is, hogy gyakorlatilag saját utánpótlásunkból kb. Marchisio az, aki be tudott kerülni a nagyok közé. meg De Ceglie.
ugyebár Giovinco, Criscito, stb...
Talán eltékozolt tehetségként lehetne õket említeni. Mármint hogy mi tékozoltuk el õket, nem õk a tehetségüket.
Én ide venném Mirantét, de neki Gigi mellett úgysem lenne sok esélye.
Hajrá Magyarország!
a Viareggio pedig elég nagy blama. nem is emlékszem mikor volt utoljára ilyen gyenge utánpótlásunk. bár más kérdés, hogy akik eddig minden évben végigvertek mindenkit azok most hol vannak, mert nem a mi felnõttcsapatunkban az biztos
a Viareggio-i ifjúsági tornán már a csoportkörben kiesett a primavera...ezt sem tudtam volna elképzelni pár éve
„Emlékezzetek, mit jelent a Juventus. Szeretném, ha elvinnék a játékosokat a trófea szobába, hogy lássák, mit jelent a klub.” – kezdte Trezeguet.
Amikor megkérdezték, kivel helyettesítené Luigi Del Nerit a jövõben, a játékos szeme világított és Mourinho neve hangzott el.
„Remélhetõleg Mourinho az elsõ számú jelölt. Del Neri sokat dolgozik, de Agnelli tudja, hogy egy Ferrarihoz egy bizonyos szintû vezetési tudás kell. A Juventusnak három bajnokot kell igazolnia, akivel trófeákat nyerhetnek, nem nyolc játékost, akivel a negyedik helyen végezhetnek. Royston Drenthe szíve megszakadt januárban, mert a Juventushoz akart igazolni. Mondtam neki, hogyha folyamatosan jól játszik, a Juve újra lépni fog érte.”
Amikor a legszebb Juventus mezben aratott sikereirõl kérdezték, Trez így válaszolt.
„Az elsõ Scudetto Marcello Lippivel, majd a két Calciopoli miatt elvett. Még az Inter játékosok is elismerték, hogy jobbak voltunk azokban az években.” –fejezte be.
Neki azért van eredménylistája, és ugye tudjuk, h ahol eddig volt ott mindig bajnokságot tudott nyerni. az hogy a bl nem megy neki annyira az most nálunk rohadtul mellékes 😊. persze az is igaz, hogy minden klubnál ahol volt mindig komoly játékosállománnyal dolgozott, ami ugye itt most nincs meg.
Lippi nevét is bedobták pár helyen, de õt már nem kellene erõltetni.
Spalletti megérne egy próbát, de talán nehezebb lenne visszahívni az oroszoktól mint Capellot az angoloktól
Moggit meg már el kéne felejteni.szép volt,jó volt,aztán meg rossz.nem fog fogást engedni magán a klub azzal,hogy õt bármilyen formában alkalmazza
Ez Moggival nem lenne gond szerintem 😊
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
meg kellett volna tartani és egy nyugodt szisztematikus munkával már rég nem itt tartanánk
mourinho utódja tõle tanult 8 évig és a portoval 29 gyõzelem 1 vereség 3 döntetlen
-Andrea Agnelli azt akarja a csapattól,hogy a hátralévõ 12 meccsen szerezze meg mind a 36 pontot.az jó.én is.