Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
a Napoli teljesen lényegtelen számunkra, a 4. hely lenne a cél,nem a dobogó

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

limperatore

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Buddy
11 pötty sajnos nem kevés, ráadásul a Napoli eggyel kevesebbet játszott... azért jó lenne ha meglenne (egy Lazio, Napoli, Juve kombó jó lenne)

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Fabio Capello
A Juventus labdarúgócsapata a 2010–2011-es idény elsõ felében 39.5 millió eurós veszteséget könyvelt el, ami több mint kétszer akkora, mint volt egy évvel ezelõtt.

9csöves9
kikapott a Lazio,a Palermo és ikszelt a Roma.beszarás,hogy kb ha hozzuk ezt a két kötelezõ meccset akkor már miénk is lenne a bl hely...

Grove4
„Az elnök úr bízik bennem és ezen bizalmának nemrég újfent hangot adott.”, mondta Del Neri. „Mindannyian felelõsök vagyunk a helyzetért, elsõsorban én, de nem áll szándékomban lemondani.”

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Zsolti9014
ja, most is duplázott...kívánom, hogy legyen gólkirály, és vegye meg valaki.

Hajrá Magyarország!

WuFraZselic
Amauri 3 hét alatt több gólt lõtt a Parmaban mint nálatok 1 év alatt :o

TUTI, hogy visszahozza a vezetõség nyáron <#idiota>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Trunks
És mégis ki jöjjön helyette?

Amici di nessuno...

forzajuve5
igazából sok értelmét nem látom. a bl hely elúszott (bár matematikailag még van esély rá), de lássuk be lassan, hogy ez nem lesz meg.
jobb lenne ha inkább nyugodtan átgondolnának mindent a szezon a végéig, valahonnan kerítenének pénzt, valamint van most bõven idõ körülnézni a játékospiacon és természetesen a szakmai stábot is lehetne keresgélni.
egy új edzõ biztos rendet tudna tenni a fejekben, de mi van ha ez megint pár meccsig tart mint tavaly?
itt valami komoly szankciót kellene kitalálni szerintem a játékosokkal szemben. azt pedig csak azok tudják, hogy mivel lehetne "megilyeszteni" õket akik nap mint nap velük dolgoznak

Fabio Capello
Mikor válunk már meg Delneritõl... -.-"

Zsolti9014
hol is van már az a rettegett Juve, amelyik ellen a kiscsapatoknak szinte esélye nem volt, és a nagyok is tele gatyával érkeztek... :\

Hajrá Magyarország!

Nem azt mondom, hogy rongáljanak és balhézzanak, de valami tüntetés, vagy sztrájk a székház elõtt, valami... mert ha ez így megy tovább... áhh... nagyon csalódott vagyok.

Igen, emlékszem régebben úgy fostak tõlünk, a kicsapatok hagyján, de a nagy csapatok is fostak.

Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved

forzajuve5
kifogások mindig megvannak. nehogy ne lehessen egy középpályást pótolni egy meccsre 😊

mostantól az is gond lesz, hogy már senki nem fog félni tõlünk mert tudják h nyerhetnek

9csöves9
Delneri lemondásról egy szót sem mondott.nagy vonalakban:-a folytonosság nincs a dns-ünkben,nem hiszi el,hogy 2 hét alatt minden tönkrement.hiányzott nagyon Aquilani,Jakinak fizikai problémái voltak és nagyon sajnálja a szurkolókat.az ilyen meccseken pedig sokkal nagyobb intenzitással kellene játszani,amit az Inter ellen sikerült is teljesíteni azonban a Lecce ellen egyáltalán nem-

forzajuve5
azért most szeretnék választ kapni Del Neritõl és a vezetõségtõl a hogyan tovább kérdésre

9csöves9
a szurkolók most valószínûleg tudják,ha elkezdenek gyújtogatni meg játékosokat verni azzal csak még rosszabb lesz...egyszerûen nem tudom elhinni hogy az õszi harcos,kibaszottul nehezen verhetõ szerethetõ csapatunkból,hogy lett pár hónap leforgása alatt egy mentálisan nulla,hitehagyott társaság

egyetlen egy járható út van.az alapoktól kell felépíteni ezt a csapatot.ki kell küldeni Dortmundba egy csoportot és megnézni mit csináltak/csinálnak ott.nem is olyan rég még a megszûnés szélén álltak,erre most van egy fiatal,kibaszott jó focit játszó erõtõl duzzadó csapatuk egy fiatal edzõvel.nem néztem utána,de szerintem Martinez árából õk annó megvették a fél keretüket...

a klubnak ki kell lépnie ebbõl a begyöpösödött olasz mocsárból,hozni külföldi szakembereket,edzõt,játékosfigyelõt és hagyni õket 3-4-5 évig dolgozni.persze ez Olaszországban pont lehetetlen...

Mi van itt, azt mondjátok meg nekem, mert ez már mindennek a legalja... Nem értem ez a Klub nem erre hivatott és semmit nem tesznek? A szurkolókkal mi van? Anno az Ég tudja mit csináltak volna 3-5 zakó után, de most...? Nagyon el van k...a nálunk valami és mindenki ül a seggén... Edzõcsere kéne, de valami nagyon gyorsan... Aztán a vezetõségbõl pár embert is repítenék... Ez a keret az elsõ 4-re jó kell, hogy legyen, kéne...

Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved

9csöves9
hát most erre nem lehet mit mondani...kész

Trunks
Ez se megy be. Nem értem. 3-4-szer is csak a szerencse mentette meg a Bolognát a góltól. Inkább kapjunk ki úgy, hogy esélyünk se volt, de ne így.

Amici di nessuno...

Grove4
SZÁNALOM 😞
Meccset nem láttam, de akkor is.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Trunks
Szerintem Bonucci véletlenül lépett rá a fazonra. Mondjuk nem értem, miért csak egyszer lassítják vissza.

Az pedig a világ szégyene, hogy ettõl a Bolognától ki bírunk kapni otthon. Mondjuk azt nem értem, hogy hogy tudunk ilyen minõsíthetetlen teljesítménnyel több helyzetet kidolgozni, majd ettõl függetlenül simán kikapni. Azért ez a Bologna a Barit próbálná alulmúlni, ha nem lenne Di Vaio... Nem tudom õ mit keres már évek óta Bolognában.

Amici di nessuno...

Nem hittem volna, hogy sikerül a tavalyitól lejjebb süllyedni.

Kaplan
szerintem egyértelmûen ki lehetne jelenteni, hogy del neri megbukott mint edzõ nálunk.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

limperatore
nálatok lassabb vagyok 😛

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

9csöves9
kicsit csalódtam benned,azt hittem rögtön az incidens után beírod😄

limperatore
bonucci azért szépen megtapsolta dellarokkát

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

9csöves9
be kell húzni ezt a meccset,egyáltalán nem veszélyes a Bologna a kapunkra.ha Jaki nem kapta volna el régebben az amauritiszt akkor vezetnénk.szegény Milos is hihetetlenül visszaesett,Melo viszont nagyon jól nyomja

Toni-Jaki,Martinez-Pepe csere kell és meglesz ez

9csöves9
<#worship>

banok
20.45 Juventus-Bologna
tv: Digisport hu
streamek
http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

9csöves9
Storari; Grygera - Barzagli - Bonucci - Chiellini; Krasic - Melo - Marchisio - Martinez; Iaquinta - Matri

el lehet kezdeni az Agnelli által "követelt" 12/12-t

forzajuve5
köztudottan egy évre szóló szerzõdés lesz. és mivel Alex szerint ez az utolsó akkor jövõ szezon végén.... ezt nem fogjuk szeretni 😞

#33327:<#banplz>

Csacsi
Hát ez szörnyû...és nem is idevaló....valaki törölhetné

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

9csöves9
„Olvastam olyan történeteket, melyek a nevemet olyan viselkedésekkel hozták összefüggésbe, amik nem engem jellemeznek és ez keserûséggel töltött el.”, mondta Alex saját weblapján. „Pályafutásom motivációját a futball, a Juventus, és a szurkolók mély szeretete jelenti. Nem érdekel a pénz, abból életem során már eleget szereztem. Sokkal több pénzt is kereshettem volna, ha elfogadom más klubok ajánlatát, de nem ezt akartam. Közöltem elnökúrral, hogy az új szerzõdésemet nem gazdasági okok miatt írom alá, hanem a gyõzni akarásom miatt. Szeretném kihangsúlyozni a klub és a szurkolók iránt érzett szeretetemet. Alá akarom írni pályafutásom utolsó szerzõdését a Juventussal.”

forzajuve5
lehet így lesz egy elfogadható középpálya(Pepe,Marci,Melo, Krasic), mert Aqua nem játszott túl jól mostanában

9csöves9
Aqua lesérült,nem játszik a Bologna ellen.Momo meg eltiltott.Marchisio így végre játszhat egy meccset a posztján

Zsolti9014
hatalmas játékos, és nagyszerû ember is! Büszke vagyok rá, hogy a Juvét szolgálta évekig!
Viszont érzésem szerint õ sem kapta mindig azt a bánásmódot, amit érdemelt volna.

A Viareggio tényleg csalódás, rendre jól szoktunk ott szerepelni. és elgondolkodtató azért az is, hogy gyakorlatilag saját utánpótlásunkból kb. Marchisio az, aki be tudott kerülni a nagyok közé. meg De Ceglie.
ugyebár Giovinco, Criscito, stb...
Talán eltékozolt tehetségként lehetne õket említeni. Mármint hogy mi tékozoltuk el õket, nem õk a tehetségüket.
Én ide venném Mirantét, de neki Gigi mellett úgysem lenne sok esélye.

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
nem véletlenül nyertek õk (Trezék) annyi mindent. beléjük volt nevelve, hogy mit jelent ezt a mezt viselni.

a Viareggio pedig elég nagy blama. nem is emlékszem mikor volt utoljára ilyen gyenge utánpótlásunk. bár más kérdés, hogy akik eddig minden évben végigvertek mindenkit azok most hol vannak, mert nem a mi felnõttcsapatunkban az biztos

9csöves9
<#worship><#worship><#worship>

a Viareggio-i ifjúsági tornán már a csoportkörben kiesett a primavera...ezt sem tudtam volna elképzelni pár éve

forzajuve5
Trez:

„Emlékezzetek, mit jelent a Juventus. Szeretném, ha elvinnék a játékosokat a trófea szobába, hogy lássák, mit jelent a klub.” – kezdte Trezeguet.

Amikor megkérdezték, kivel helyettesítené Luigi Del Nerit a jövõben, a játékos szeme világított és Mourinho neve hangzott el.

„Remélhetõleg Mourinho az elsõ számú jelölt. Del Neri sokat dolgozik, de Agnelli tudja, hogy egy Ferrarihoz egy bizonyos szintû vezetési tudás kell. A Juventusnak három bajnokot kell igazolnia, akivel trófeákat nyerhetnek, nem nyolc játékost, akivel a negyedik helyen végezhetnek. Royston Drenthe szíve megszakadt januárban, mert a Juventushoz akart igazolni. Mondtam neki, hogyha folyamatosan jól játszik, a Juve újra lépni fog érte.”

Amikor a legszebb Juventus mezben aratott sikereirõl kérdezték, Trez így válaszolt.

„Az elsõ Scudetto Marcello Lippivel, majd a két Calciopoli miatt elvett. Még az Inter játékosok is elismerték, hogy jobbak voltunk azokban az években.” –fejezte be.

forzajuve5
ha tényleg edzõt kellene találni akkor nálam Capello szerepel a lista élén. és szerintem el lehetne rángatni az angol válogatott élérõl.
Neki azért van eredménylistája, és ugye tudjuk, h ahol eddig volt ott mindig bajnokságot tudott nyerni. az hogy a bl nem megy neki annyira az most nálunk rohadtul mellékes 😊. persze az is igaz, hogy minden klubnál ahol volt mindig komoly játékosállománnyal dolgozott, ami ugye itt most nincs meg.

Lippi nevét is bedobták pár helyen, de õt már nem kellene erõltetni.
Spalletti megérne egy próbát, de talán nehezebb lenne visszahívni az oroszoktól mint Capellot az angoloktól

9csöves9
igen tudom,hogy ez volt a "hivatalos" oka.viszont azóta DD nyilatkozott érdekes dolgokat.szerintem nem csak az igazolások miatt történt ez az egész

Moggit meg már el kéne felejteni.szép volt,jó volt,aztán meg rossz.nem fog fogást engedni magán a klub azzal,hogy õt bármilyen formában alkalmazza

limperatore
moggi megvenne mindenkit 😄

Csacsi
Deschamps azért ment el....mert nem azokat vették meg, akiket õ akart.

Ez Moggival nem lenne gond szerintem 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

9csöves9
DD kétlem,hogy visszajönne azok után,hogy a feljutás után elküldték.persze lehet,hogy a Gigli,Secco,Blanc agytröszt hármasnak volt köszönhetõ,de õ pedzegetett olyat is,hogy néhány nagykutya(Gigi,Alex,Camo,Trez stb. neveket susmogtak) akarata érvényesült az öltözõben és emiatt kellett távoznia

meg kellett volna tartani és egy nyugodt szisztematikus munkával már rég nem itt tartanánk

limperatore
villas boast simán elhoznám az elnökötök helyében
mourinho utódja tõle tanult 8 évig és a portoval 29 gyõzelem 1 vereség 3 döntetlen

Csacsi
Moggi, Deschamps páros..és ismét Európa csúcsán leszünk 😊

9csöves9
adom.bár nem bánnám,ha valahonnan kukáznánk már egy olyan edzõt aki nyert életébe bajnokságot

-Andrea Agnelli azt akarja a csapattól,hogy a hátralévõ 12 meccsen szerezze meg mind a 36 pontot.az jó.én is.

limperatore
max nyártól lenne érdemes, de úgy hogy akit kér azt megveszik neki

9csöves9
Q felépülése egyébként nagyon komolyan halad,elképzelhetõ,hogy az utolsó 4 fordulóra már vissza is térhet