Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trunks
Hozzáteszem még mindig jobb, hogy Mottát küldték le, mintha Buffont... 😄

Amici di nessuno...

Csacsi
Matri második gólja milyen volt már 😊

Buffon piros kijárt volna. Ez rövid idõn belül a második. Nem tudom mi van vele mostanában. Eddig az ilyeneket simán fogta. És nem utolsó pillanatban szabálytalankodott. Bár eddig sokkal jobb védelem volt elõtte.

Teljesen jogosan játszunk 10 emberrel.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

gercse
Le kell hozni Pepét, DP meg húzódjon vissza

forzajuve5
Aquilani le, Sorensen be és Marchisio maradjon takarítani középen. ha lehoz egy csatárt akkor buktuk a meccset

Trunks
Túl sok választási lehetõsége nincs. Matrit nyilván nem fogja lehozni.

Amici di nessuno...

Trunks
1. Hihetetlen, hogy képesek vagyunk egy megnyert meccset is izgalmassá tenni.
2. Buffont ki kellett volna állítani a 11-esnél.
3. Motta második szabálytalansága nem ért sárgát. Utálom, amikor a bíró kompenzál.

Amici di nessuno...

forzajuve5
DN most képes lesz lehozni Alexet és védõt betenni helyette a kiállítás miatt. pedig nem kellene mert ennek a védelemnek mindegy hogy 3 vagy 4 ember áll ott, ugyanolyan katasztrófális

forzajuve5
ez az amikor Alex a pályán van 😊

forzajuve5
13 pontnyira vagyunk a kieséstõl 😊

limperatore
9 fordulóval a vége elõtt kurva sok értelme van edzõt buktatni

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

forzajuve5
van egy olyan érzésem, hogy akarunk. játékosok simán rá tudják fogni arra hogy az ellenfél most épp jó formában van mivel az elõzõ meccsüket is megnyerték

banok
20.45 Cesena-Juventus
tv : Digisport hu/sk (románoknál nem adják élõben!)
streamek : http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Csacsi
Nemsokára kiderül...hogy akarunk-e edzõt buktatni 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Ravanelli

Cikk és videó... régi szép idõk.

Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved

9csöves9
a Juventus új edzõjelöltjei

a terminátoros videón szakadtam😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

WuFraZselic
ez jó nagy hülyeség a vezetõség részérõl, most jön egy könnyû mérkõzés, és attól függ az edzõ sorsa. vélhetõen megnyeritek (mert mégiscsak a Cesenáról van szó), aztán minden megy tovább. bár ha azt csinálja Agnelli, mint tette Moratti, és eredménytõl függetlenül kibassza az edzõt (ez nekünk bejött, bárcsak megtette volna mondjuk november végén...), még jól is járhattok

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Fabio Capello
Örülnék Nedvednek, mindig is volt benne motiválóerõ és tekintély a csapat felé, ebbõl a szempontból ideális választás lenne.

Ugyanakkor nagyon félek attól, hogy jön egy újabb Ferrara-effektus, és kiderül, hogy az edzõsködésre még nem áll készen.

A La Gazzetta dello Sport szerint a Juventus labdarúgócsapatának vezetõi megköszönik Luigi Delnerinek a munkát, ha a „zebrák” szombaton kikapnak a Cesenától – és így elszenvedik sorozatban negyedik vereségüket is. Az újság szerint Andrea Agnelli elnök ez esetben Pavel Nedvedet vagy Claudio Gentilét kérheti fel ideiglenesen kinevezett vezetõedzõnek.

A klub játékosaként 2003-ban Aranylabdát nyerõ Nedved már a Juventus Bolognától elszenvedett vereségét követõen is jelezte, hogy érdekelné a feladat, ám Gentile felkérésére nagyobb esély mutatkozna, hiszen õ az U21-es olasz válogatott élén már szerzett edzõi tapasztalatot.

A Juventus a Milantól elszenvedett szombati veresége után a hetedik helyen áll, tíz ponttal lemaradva a negyedik, BL-selejtezõt érõ helyen található Laziótól.
Zsolti9014
viszonyítás kérdése, végülis tényleg nem kaptunk most egy négyest a Pecmeregtõl, csak 1-et a Milantól, ergó fejlõdött a védekezés...

viccet félretéve az eredménytelenségtõl még jobban bántanak ezek a nyilatkozatok, ehhez már vastag bõr kell legyen a pofáján. Ez a JUVENTUS, kicsirigó, ébresztõ, nem pedig a Novara meg a Teramo...

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
„Máshogy játszottunk, mint legutóbb a Lecce és a Bologna ellen. A srácok minden tõlük telhetõt megtettek, de a Milan ellen nem könnyû helyzeteket kialakítani, bár ez nekik sem ment könnyen a mai meccsen ellenünk – nyilatkozta Delneri. – Továbbra is tartom, hogy jól játszottunk ma este, fejlõdtünk, különösen a védekezést tekintve. Dolgoznunk kell a taktikánkon, túl könnyen adjuk el a labdákat."

rohadt digisport valami más meccset adhatott fene a pofájukat. most jó lenne ha azt is leadnák amit Del Neri látott 😄

Eddig tûrtem. Nem szidtam senkit, sem a játékosokat, sem az edzõt. Idáig..
Nem az a baj, hogy kikaptunk(persze ez önmagában is elég probléma), hanem hogy megint lélektelen, szarfos hulladék, elképzeléstelen, alibi játékkal sikerült elérni. Minden támadásunk kimerült egy beadásban.. vagy Traoré zseniálisan, mérnöki precizitással beadott labdáival, vagy Martinez fantasztikus cselei után, vagy Krasic be nem adásai, amikbõl szöglet lett. Borzasztó. (Krasiccal nincs bajom egyébként, de már õ is hulladék, de még azért küzd). Del Neri meg.. szánalom.. Iaqiunta buzi vagy mi a tököm? Labdába kb 1szer ért.. De azért be kell hozni, Toni legalább küzdött, igaz hogy õ is nyominger már, de harcol.. De ezek. Pff.. Del Piero nem fért volna el a pályán nyilván, Matrival mondjuk, hogy talán kreativitás is lett volna. Nem, minek az. A többi cserérõl meg nem is beszélek. Nem lesz itt Bl, se El, se semmi. Volt egy kép, amikor mutatták Agnellit és Nedvedet és valamit mondott Nedved Agnellinek, remélem arról beszéltek, hogy mit is kéne tenni, mert ez nem állapot. Na ez most kijött belõlem. Bocsi😄
gercse
Meg nekem azt ne mondja senki, hogy ez a keret ennyire elég...
Krasic, Melo, Marchi, Aquilani( még ha most õ sérült is), Chiellini, Barzagli, Bonucci, Buffon, elõl meg Matri, Toni, Jaki, DP,

Valamiért mindenki kurvára impotensül játszik..., ezzel a játékosállománnyal meg kellene lennie a 4. helynek, mert sem a Lazio, sem a Napoli sem az Udinese kerete nem jobb a miénknél...
Fogalmam sincs ki vagy kik a hibások, de lassan megoldást kéne találni rá, mert különben anélkül, hogy észrevennénk beleszürkülünk a mezõnybe, és mindenévben a 4./3. helyért fogunk harcolni..., amit azért nem kéne

9csöves9
na jó,de ez azért nem úgy ment,hogy Moggi kérdés nélkül pakolta a játékosokat Lippi ölébe.Lippi megmondta kikre van szüksége vagy egyáltalán milyen típusú emberkékre.akit meg Moggi tudott azt elhozta

tûzoltásnak szerintem most megfelelne,de egy hosszútávú projektet nem tudnék vele elképzelni

közben Marotta kijelentette,hogy megyünk tovább LDN-nel,max abban bízhatunk,hogy Agnelliék bepipulnak

Zsolti9014
sajnos igazad lehet.

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
azért azt se feledjük el hogy Lippi annak idején egy nagyon komoly projekthez csatlakozott és hozta ki folyamatosan a legjobbat a Moggi által folyamatosan egyre jobbá épített csapatból.
amég nem lesznek meg a vezetõségben is újra a meghatározó profi szakemberek addig jöhet akármilyen edzõ.
bár még mindig nem öreg (62 éves), és így simán elvállalhatna egy újabb hosszú periódust, de amég Secco és Marotta féle szakembernek mondott vandálok által összevásárolt gyenge játékosokból kellene valamit kihozni így szerintem nem megy bele. és más épeszû komolya edzõ sem.

cassoneitaly
A válogatott az más tészta. Lippi imádja a Juvét, szerintem mindent megtenne, hogy visszahozzon minket az élvonalba. És én hiszem, hogy sikerülhet is neki.

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

gercse
Lippit inkább ne, már felette is eljárt az idõ, láthattuk a visszatérését a válogatottnál, az sem lett túl sikeres, más kell ide, még én sem tudom ki, de egy erõs, keménykezû, és sikeres edzõ, nem Ranieri féle Delnerik...

cassoneitaly
Itt csak egy valaki tehetne rendet, az pedig Marcello Lippi. Míg õ nem rázza gatyába a Juvét, addig szívhatjuk a fogunkat... 😞

FORZA JUVE! GRANDE ALEEEEEX!!!!!

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Megint hoztuk mostani szokásos sz.r formánkat.Siralmas volt a játék.

forzajuve5
ez úgy mégis mi volt ma már megint?

Kaplan
Van egy érzésem, hogy ezt már nem éli túl Del Neri... vagyis inkább remélem, hogy menesztik a picsába.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

forzajuve5
elvették a képet berlusconiék h ne lehessen visszanézni a kezezést 😊

forzajuve5
Buffo - Sorensen,Barzagli,Chiellini,Traore - Krasic,Melo,Marchisio,Martinez - Toni,Matri

Chiello vissza középre a csúnya bosnyák miatt. szerintem Alex kellene a kezdõbe, mert így ha megölik a széljátékunkat, amit nem lesz nehéz, a két csatár egy labdát sem fog kapni

banok
20.45 Juventus-AC Milan
tv : Digisport hu/ro/sk

streamek : http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

9csöves9
pláne,hogy pont a totonerot emlegetik,ami miatt anno ki lett zárva a Milan.ez olyan Materazzi féle félpályás öngól

Zsolti9014
nem azt mondom, poénnak fel lehet fogni, de hogy a calciopolit miért viszik bele, amikor õket is érintette... 😄

Hajrá Magyarország!

bakkerman
nagyon komoly <#nevetes1><#wow1><#banplz> vannak még buta emberek 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

WuFraZselic
szerintem pedig az lenne a tipikus, hogy ellenünk a szezon legjobb formáját produkáljátok, pár héttel késõbb meg a milan 3 góllal nyer idegenben 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Zsolti9014
Azért poénosak ezek a milányék. 😊

Bár némelyiken kínomban nevettem is.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Moggi ma élõben tekinti meg a derbit.közel 5 éve volt utoljára Juventus meccsen...

9csöves9
annyira tipikus lenne egyébként.utána persze rögtön szopnánk a Cesenától meg a Bresciától

limperatore
én is remélem 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

9csöves9
„Reméljük, hogy szívességet teszünk az Internek. Meggyõzõdésem, hogy a Juventus képes lesz legyõzni a Milant, bár úgy tûnik, õk a favoritok.” – mondta Chiellini a Sky Sport Italiának.

Alex pedig azt nyilatkozta,hogy hajlandó lenne egy üres fehér lapot is aláírni,amire majd a vezetõk utána annyi fizetést írnak amennyit akarnak😊

forzajuve5
akkor irány a döntõ és a kupagyõzelem 😄

9csöves9
valami csoda folytán amúgy továbbjutott a primavera Viareggioban,kicsit elhamarkodottan írtam a kiesésüket,hiszen az uccsó meccsen egy 3 gólosnál több gyõzelemmel még továbbjuthatott.meg is nyerte 5-1-re és bejutott a nyolcaddöntõbe,ahol már ki is ejtette a Palermot.a negyeddöntõben az Atalanta ellen játszanak

limperatore
hehe.. kellett nekem emlegetni...

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

forzajuve5
lehet ki kellene tenni banner alá 😄

Németország elvette Olaszországtól a negyedik BL helyet, az új rendszer a 2012/13-mas szezontól kezdõdik majd.

Trunks
Ez egész egyszerûen hihetetlen! Hány embernek, hányszor hányféleképpen kell még elmondania, hogy még idén a 4. hely is BL-t ér? Legyetek szívesek legalább az észt ne osszátok, ha nem tudjátok, hogy vannak a szabályok. Köszi.

Amici di nessuno...

9csöves9
idén még a 4. hely is bl-t ér

Buddy
A BL azért kéne nékem...ahhoz meg kevés a 4. hely...csak az elsõ három hely a BL-es, ebbõl a 3. selejtezõs

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni