44078
-
#35544 Ma este szerencsém lesz végignézni a meccset egy jó barátommal aki 13 éve Juventínó. Hoztunk pár szabályt a sörözés mellé:
-Matri gólt lő = feles
-Pirlo gól vagy gólpassz = feles
-DP beáll = feles
aztán ha nem jön egyik se akkor majd meccs közben hozunk új törvényeket :D este hajrá Juve. -
#35543 várható kezdők:
MILAN: Abbiati; Abate, Mexes, Thiago Silva, Antonini;Nocerino, Van Bommel, Muntari; Emannuelson; Pato, Robinho.
JUVENTUS - Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Estigarribia; Borriello, Quagliarella. -
Na szóval! -
Hangolódjunk! -
#35540 most látom, hogy a digi kemény 10 perces felvezetőműsorral készül... -
#35539 nagyon készül mindenki erre a meccsre. ilyenre azért nem mostanában volt példa az olasz fociban. szerintem is sorsdöntő mérkőzés lesz. tudja ezt mindenki, a csapatok is, de természetes hogy ezt nem hangoztatják.
nekem már reggel óta gyomoridegem van :D egész nap csak a meccs van a fejemben.
remélem a Borriellos hír nem igaz! egyébként van egy olyan érzésem, hogy Marchisio ma végre újra villanni fog.
jó lenne taktikailag is újat húzni az előző meccsekhez képest, mert kicsit félek, hogy a 3 védős rendszer most nem lesz jó. szívesebben látnék egy 4-3-3-at.
legyen már 20:45 :D -
#35538 na eljött a nagy nap.mindenki úton útfélen hangoztatja,hogy nem ez dönt a scudettoról,hát majd meglátjuk.szerintem aki nyer ma,az lesz a bajnok
végül nem játszik náluk Boateng sem és Maxi Lopez is kikerült a keretből.Pato-Robinho kezd várhatóan elől,mögöttük Emannuelson és a 3 hentes.szerintem ez a védelmünknek egy megoldható feladat,inkább elől lesznek gondjaink.pláne,ha beválik néhány olasz újság jóslata,miszerint Borriello kezdő lesz.amúgy nálunk egyedül Marrone bajlódik sérüléssel,egészen elképesztő ez az előző évekhez képest.ezt már nem lehet a szerencsére fogni,valamit nagyon eltaláltak Contéék a felkészülés során.szinte alig rotál,mégsem dől ki senki izomsérülésekkel.
a sky-on egyébként 8 órás! felvezető műsor megy,adják a meccset 3d-ben is.Patora és Pirlora külön kamera lesz állítva -
#35537 nevetséges lett volna,de ezekből a majmokból kinézném
Boatenget úgy néz ki összedrótozzák az ő hiányát el tudnám viselni.ha nem játszik akkor Van Bommel,Nocerino,Muntari fog náluk középen hentelni,Pirlonak nem sok helye lesz a totyorgásra -
#35536 Azok után, amit művelt a kupameccsen, teljes idiótát csinált volna magából a szövetség, ha csökkenti. De vhol én is sajnálom, hogy nem játszik ellenünk, mert nem volt még jó meccse a Juve ellen. -
#35535 Zlatannak maradt a 3 meccs eltiltás így nem játszhat szombaton. kár érte -
#35534 nagyon húzós volt a vége,azthittem összeszerencsétlenkednek hátul egy gólt.
van egy két tehetséges kölyök,de azért nem vagyok elájulva.mindenesetre látszik,hogy jobban ráfeküdt klub az utánpótlás témára és ez jó -
#35533 ismét mi visszük haza a kupát!!! 2-1 lett a végeredmény a javunkra. úgy néz ki megint összejött egy nagyon jó utánpótláscsapat. jó lenne ha sikerülni kinevelni belőlük egy-két minőségi játékost -
#35532 most megy a Viareggio kupa döntője. Roma az ellenfél, 5. perc óta vezetünk -
#35531 nem láttam a meccset,nem tudok hozzáfűzni semmit, örülök :D
jövő héten oda kell baszni -
#35530 Ezért nem kell egyáltalán regisztrálni se ilyen faszságokra, mint a Facebook, olvasgatni az ilyeneket meg még feleslegesebb. -
#35529 sajnos ez így van, ezért az ilyen szurkolók hozzáállását mint Te, nagyra is értékelem :)
de sajnos manapság már a pályán sem azt látjuk, hogy az ellenfelek tisztelik egymást (jó, nyilván régen is voltak taplók), ez pedig rossz hatással van a szurkolókra is, főleg a mai fiatalabb korosztályra. -
#35528 Nem is általánosságban értettem. De ha látnád, hogy mint két testvér (Milan és Inter szurkolók) odajönnek trollkodni a bejegyzéshez, annyit írtam ki, hogy : "Srácoknak nem szóltak ott a szigeten, hogy ez Torinó! ;)"
Igen és vállalom, hogy annyi fika után amit kapott ez a csapat, örülök annak , hogy vezetjük a tabellát és büszke is vagyok rá (még ha erőn felül is teljesítünk és szerintem is a Milan a legnagyobb esélyese a bajnokságnak).
Na de mindegy. -
#35527 Sry, hogy beleböfögök, de ez pl. nálam úgyanígy van a Juvéval... minden fasságot kiírkálnak, mindent lájkolnak, most élvezik hogy elsők de ezt valami olyan nagyképűen, hogy hihetetlen... nem kicsit idegesítő.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy ez mindenkinél így van, gyökér szurkolók mindenhol vannak ugyanúgy ahogy normálisak is. :) -
#35526 Ha találtok olyan statszitikát, hogy hányszor szerepelt a Juve és hányszor a Milan a BL-ben, megköszönném. :) -
#35525 Oda azt akartam írni, hogy elég érdekes lenne, a futballról való beszélgetés, ha csak a Milan (7) meg Real (9) szurkerek szólalhatnak meg.
Csöves! (#35506) Ezeken az oldalakon vannak bővebb statisztikák (mondjuk mindjárt megnézem :)), pl. hogy melyik csapat hányszor szerpelt a BL-ben meg a másodosztályban? -
#35524 láttam vazze, de nem akartam magam hergelni, így nem olvastam végig az összeset...
a calciopoliról is azok osztják az észt, akiknek fingjuk sincs az egészről.
meg amikor ilyet szól valaki, hogy ha a Juve olyan elismert lesz nemzetközi szinten mint a Milan, akkor pofázzunk - na az már nókoment. :P -
#35523 csak olyan értelemben volt kapushiba, hogy rosszul állította fel a sorfalat. ha kapus szemszögéből nézzük, akkor balra kellett volna egy pár lépéssel, ott is tekerte el Pirlo. -
#35522 Erős érveket sorakoztattak fel :) -
eddie #35521 Csókoltatjuk Őket! -
#35520 Annyi hülye Milan meg Inter szurkoló van fészen, bazzeg mindenbe belekötnek, az ismerőseim között is van két világraszóló barom! -
eddie #35519 Jobb lett volna ha mondjuk nincs emberhátrányban az ellenfél, de azért így is szép volt! -
#35518 Nagyon jó meccs volt, az elejét elaudtuk, de aztán daráltunk. Grat a csapatnak Forza Juve! -
eddie #35517 Ez az Q.! -
#35516 végre csatárgól. QQQQQQQQQQ :D -
eddie #35515 Kedvenc gólörömöm!:-) -
#35514 Megint kb. 2 góllal kéne vezetnünk, csak nem tudjuk belőni a helyzeteket. -
#35513 ez mekkora tipikus Q féle lövés volt, kár érte -
eddie #35512 Szép gól! -
Cike #35511 Na erről van szó, akkor innen nincs megállás 4-ig. -
#35510 szép volt Pirlo. már vártam mikor talál be szabadrúgásból. mondjuk nálam ez kapushiba, de kit érdekel :D -
#35509 ilyet gyerekek... -
#35508 elég fura ez a kezdő. Q-nak ma muszáj lenne gólt szerezni ha be akarja magát játszani az állandó kezdőbe -
#35507 köszönjük az összefoglalót, érdekes ezt is olvasni -
#35506 whoscored.com és soccerway.com
a primavera éppen elődöntőt játszik a viareggioi ifjúsági tornán a Parma ellen.0-0 a félidőben,a másik ágon Roma-Fiorentina
Immobile meg ismét beköszönt -
#35505 Ezeket az adatokat melyik oldalról nézted? Köszi!