44078

ibogldrc.jpg

• 9csöves9
    a Milannak egy hajszállal könnyebb,ha meg azt nézzük, ők hogy csapják meg a kicsiket akkor elég vastag hajszál az.de végülis nem rossz, és az uccsó fordulóban az inter fogja megnyerni nekünk a scudettot:) az lenne a nagy show

tippelek :)

Chievo(h) 3
    Bologna(i) 3
    Genoa(i) 1
    Fiorentina(i) 1
    inter(h) 3
    Napoli(h) 3
    Palermo(i) 1
    Lazio(h) 3
    Cesena(i) 3
    Roma(h) 3
    Novara(i) 3
    Lecce(h) 3
    Cagliari(i) 1
    Atalanta(h) 3
  • Trunks
    Elég könnyű a sorsolásunk, pláne a vége (utolsó 4 forduló). Viszont az a Genoa idegenben-Fio-Inter-Napoli-Palermo idegenben-Lazio otthon sorozat nagyon durva. Inkább nem jósolnék semmit. Az utolsó 5-8 forduló alapján tavaly is simán meg kellett volna lennie a 4. helynek, aztán a végén esélyünk se volt.
  • forzajuve5
    hibás a link

KATT
  • forzajuve5
    egy szép válasz a cikkre Dinotól:

http://bianconeri.blog.nepsport.hu/archives/2012/02/26/Nem_tudod_hogy_mi_a_szakmad/
  • forzajuve5
    14 meccset kell még lejátszani, ebből 7 lesz haza pályán és 7 idegenben. rengeteg kiscsapat elleni meccs hátravan még, ami nem jó jel, pedig ha megnézzük a hátralévő sorsolást akkor mondhatnánk azt, hogy már csak be kell sétálni a célba, de nem mondjuk, mert tudjuk ez nem lesz olyan egyszerű :)

Chievo(h)
    Bologna(i)
    Genoa(i)
    Fiorentina(i)
    inter(h)
    Napoli(h)
    Palermo(i)
    Lazio(h)
    Cesena(i)
    Roma(h)
    Novara(i)
    Lecce(h)
    Cagliari(i)
    Atalanta(h)
  • Trunks
    Conte megint foggal-körömmel ragaszkodik a kedvenceihez. Cáceres és De Ceglie is 600-szor jobb opció, mint Bonucci. Matri >>>>> Borriello. Ráadásul Borriello ellen minden szabálytalanságot befújnak egyfolytában, pedig ne mondjuk már, hogy Méxes szabályosabban játszik. Mondjuk megértem vhol, mert szegénynek olyan feje van, hogy én is befújnék ellene mindent.

Vucinic is mióta kevesebbet önzőzik, azóta padozik. Nem egészen értem Conte válogatási elveit.
  • Forza Italia
    A Denis gyereket akit figyelünk az Atalantánál most rúgott 3 at a Romának :)
  • Zsolti9014
    össze kéne kötni mexesszel.
  • Rockynhooo
    Istenem de szar meccs volt. Kritikán alul teljesített a Juve. Az ívelgetős focinak értelme nem volt illetve 70. perctől ébredtek fel elég érdekes volt. Sajnos a felesek sem csúsztak így már az volt a szabály hogy gólnál iszunk :D aztán Matrinál szerencsére duplázódott a round. Bonuccit jó lenne elfelejteni. Az meg hogy azt gondoltam hogy Borriello kb 5. számú csatár lesz és ő volt a kezdő...
  • forzajuve5
    csodálatos... inter szökevény. remélem a szövetségben visszanézik utólag
  • 9csöves9
    Muntari:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=urJ-uHJUsm0
  • Zsolti9014
    ja, azt lehagytam, hogy:

nem kell mindenkinek helyesíró-bajnoknak lenni, meg minden nyelvtani szabályt tudni, de azért "újságíró" ne toldalékoljon már úgy, hogy "86-al".
  • Zsolti9014
    meg mondjuk egy ilyen cikkhez: PL, azért én nem ragaszkodnék.

Most attól függetlenül, hogy nyilván mindenki szabadon alkothat véleményt Egerváriról és a válogatottról is, azért folyamatosan a kapitányt szidni nem biztos hogy kéne.
  • Zsolti9014
    én írtam a nyomtatottba is már egyszer, színvonalasnak mondható lap, valóban, de mondjuk ott is voltak dolgok. :)
  • 9csöves9
    szép.elmegyek az angol részleghez aztán lehozok egy két oldalas baromságot arról,hogy Rooney hajbeültetése román gyerekek talpszőréből készült...
  • szucsy89
    Nem kapnak érte pénzt, kis túlzással az megy oda cikket írni aki akar (a weblapra, az újság sztem színvonalas), haverom írta sokáig nekik a Barca cikkeket, semmi újságírói és egyéb papírja nincs, csak ismerőse beszervezte, annyi, hogy ingyen előfizetést kapnak... de mondta, hogy az olasz részlegnél pl. hiány van, be tud szervezni ha akarom... szóval azóta ezt az oldalt én nem is olvasom. :)
  • Zsolti9014
    fourfourtwo egyre kevésbé szimpatikus, de nem csak emiatt...

és hihetetlen, hogy valaki ezt el is hiszi.
  • 9csöves9
    aztakurva:D

a legszebb,hogy ezek a majmok pénzt kapnak az ilyen sületlenségekért
  • forzajuve5
    fourfourtwo.hu cikkéből egy részlet:

"Egyébként sorolni lehetne az eseteket, amelyekből kiderül, hogy az idei bajnokságban nem véletlenül veretlen még 24 forduló után is az évek óta csak szenvedő torinói csapat, a riválisok meggyőződése, hogy ezt a bajnokságot „valakik” meg akarják „nyeretni” a Juventusszal, a legnépszerűbb olasz klubbal, mert az elmúlt években nimbuszát vesztett Serie A feltámadásához a Juve várva várt scudettóján keresztül vezethet az út."

elbeszélgetnék a kedves szerkesztővel. mondjon már legalább egy kétes esetet mielőtt ilyenekkel dobálózik!
  • Zsolti9014
    nagyjából egyetértek, de a Milan gyakorlatilag 35 percet futballozott a meccsen, ugyebár ez az első 35 perc volt, nálam nem érdemeltek volna győzelmet, és Milanos haverommal néztük a meccset, ebben ő is egyetértett.

a bírói tévedések terén is szinte 1-1, mindkét gól szabályos volt (bár Muntari lehet lesen volt, de nincs kamera, ami ezt bizonyítaná, inkább egyvonal lehetett).

Vidal kiállítása is jogosnak mondható, csak akkor volt attól durvább is a meccsen...
    Mexes is mehetett volna zuhanyozni hamarabb.

Meg amúgy lett volna egy nagy helyzetünk, ha rendesen alkalmazza az előnyszabályt a bíró az egyik Milan-sárgánál.

Bonuccinak megintcsak gratulálni lehet, előbb eladja, utána meg még rajta is pattan meg. hát szép. egyetértek, hogy Cáceres kellett volna helyette inkább.

Borriellót is a meccs elejétől imádkoztam volna le a pályáról. Talán ha Matri meg Pepe eleve kezdő, jobb lett volna.

Összességében szerintem egyik csapat se érdemelt volna a döntetlentől többet, én igazságosnak tartom.

Ami a bajnokságot illeti, én még hiszek a győzelemben, de az X-ekkel le kéne állni, és nyerni a meccseket. Viszont ha másodikok is leszünk, az is már hatalma előrelépés. És abban is egyetértek veletek, hogy 4-3-3-ra vissza lehetett volna állni, de ezt nem rónám fel Conténak még - tapasztaljon csak egyre többet, és fejlődik ő is, a csapat is. remélem.
  • 9csöves9
    na akkor véleményeim:

-jobb volt a Milan,az első félidőben annyival,hogy meg is érdemelték volna a győzelmet.viszont azt is megérdemelték,hogy rábasszanak,hiszen ennyire visszaállni egy kis csapat ellen sem lehet 1-0-nál,nem hogy a legnagyobb rangadón

-Muntari góljára kár betűt pazarolni,bent volt,de azért nem kell ebbe bundát meg semmit sem látni.egyszerűen nevetséges milyen alacsony szintre jutott ez a játékvezetésnek mondott akármi,videóbíró kell.legalább az ilyen bent volt-nem volt bent szitukra.

-Matri első gólja szabályos volt, illetve azt a köcsög homár orvbunyós geciláda Mexes adott egy szép gyomrost Borriellonak,azonnal piros.Vidalé meg inkább narancssárga,de arra rá lehetett mondani,hogy törlesztés miatt jogos a piros.

-a csapat fele fényévekre van a jó formájuktól és akkor még lehet hogy keveset mondtam.

-adom,hogy a 3-5-2 nem megoldás,annyira jó maximum,hogy ne verjenek meg minket.azonnal vissza a 4-3-3-ra és ha tetszik ha nem,muszáj a Vucinic-Matri-Pepe hármassal játszani elől.hozzáteszem Alexnek és Eliának szerintem nagyon feküdne ez a rendszer.

-Bonucci egyszerűen nevetséges,már az arckifejezésén látszik,hogy minden labdaérintésnél összefossa magát és teljesen meg van zavarodva
    -Borriello meg egy az egyben Amauri,talán még tenyérbemászóbb képe is van.nagyon remélem,hogy nem adunk érte pénzt nyáron

-a bajnoki címmel kapcsolatban egyre szkeptikusabb vagyok,kb most azonnal aláírnám a 2.helyet meg a kupagyőzelmet

-valamit biztos kifelejtettem amit akartam...ja Nocerino szopjon ki...
  • Trunks
    Borriellót meg Bonuccit is minek erőlteti Conte, azt nem értem.
  • Big Boss Hu
    Bunkerfocit játszó kiscsapat ellen jó a 3-5-2 de a milan ellen, hogy miért ezt kellett azt nem tudom.
  • forzajuve5
    10 perc játékkal nem lehet rangadót nyerni. a csapat nagy része kritikán alul teljesített ma (is). ezt a 3-5-2 felállást el kellene felejteni.
    az első félidőben az a meg nem adott gól csak egy optikai csalódás volt, így a bíró helyesen döntött azzal kapcsolatban hogy nem adta meg .

mostantól muszáj lesz valahogy hozni a kiscsapatok elleni meccseket ha bajnokuk akarunk lenni. legrosszabb esetben is a második hely már szinte biztosnak tűnik, ami nem egy rossz dolog, mivel egyenes bl-be jutást jelent
  • eddie
    Ebben egyértelműen igazad van, de az idei Juve állt már fel nehéz helyzetből, szóval bármi megtörténhetett volna azután is.
  • LasCar16
    Yes, de ne felejtsd el, hogy akkor 2-0 lett volna az állás, és nem tudjuk, hogy utána mi lett volna..
  • eddie
    Milánosok egyértelműen a meg nem adott gól miatt panaszkodnak, de elfelejtik, hogy Matri is 2 gólt lőtt ma. 2 érvényeset.
  • Trunks
    Rég láttam ennyire kiábrándítóan botrányos bíráskodást.
    - Muntari szabályos gólja
    - Matri szabályos gólja
    - Vidal kiállítása
    - ha Vidal becsúszása egyből pirosat ért, akkor Pepe is legalább, mivel súlyosabb volt

Gratulálok a csapatnak a második félidőért. Szerintem teljesen igazságos a döntetlen, az első játékrészben sokkal jobb volt a Milan, a másodikban pedig mi.
  • eddie
    Hülye ez a Vidal!
  • Cike
    Remek,csakhogy ne teljen nyugodtan az utolsó pár perc...
  • Csacsi
    GGÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLLLLLLLLLLL
  • Csacsi
    meg nem adott szabályos gólok száma 1:1.
  • Kaplan
    Sajnos még elvetemült Juventus szurkolóként sem tudom azt mondani, hogy az a labda nem volt bent...
  • Trunks
    Kritikán aluli a bíráskodás. Muntari fejese egyértelműen benn volt (bár azt megnézném, hogy nem volt-e les), Barzagli sárga lapjánál feldobta magát Emanuelson, Thiago Silva sárgájánál előnyszabályt alkalmazva tök jó helyzet alakult volna ki.

Momentumunk sincs. Nem tudom Conte mit akar játszani, de ez a beívelgetős dolog az elmúlt pár évre emlékeztet. Az pedig egyenesen vicc, hogy Bonucci kezdhet még a Juvéban, pláne egy ilyen meccsen. Könyörgöm, Cácerest minek vettük? Illetve minek rúgott két gólt a Milan ellen a kupában?

Egy <------ Borriello
    ------> Vucinic cserét megejtenék.
  • Hunor88
    Az a baj, hogy most sokan a Juvét fogják emiatt szidni. Alaptalanul...
  • Trunks
    Ezért mondom mindig, hogy be kéne vezetni a videobírót! Nevetséges!
  • Trunks
    Elsírom magam. Mit kell még Bonuccinak művelnie, hogy kikerüljön a csapatból?!
  • eddie
    A lényeg hogy játszhat Bonucci.Köszönjük
  • banok
    20.45 Milan-Juventus
    tv: Digisport hu
    streamek:
  • 9csöves9
    ha kicsit beakartok durvulni akkor vezessetek be egy Pirlo passzol = feles kitételt:D