44078

ibogldrc.jpg

• 9csöves9
    Chiellini 2-3 hétre kidőlt,Barzaglinak nincs komolyabb baja.remélem így legalább szóba sem kerül a 3-5-2,és DC,Barza,Caceres,Lichtsteiner négyes fog hátul összeállni.

Immobile egyébként duplázott tegnap,20 gólos
  • Zsolti9014
    azt hiszem, idén először érzem azt, hogy nem lesz meg az 1. hely (igen, elég jóindulatú vagyok).

a legszomorúbb viszont az, hogy a hátralévő meccsek közül lehet hogy ez volt a legkönnyebbnek ígérkező.

ez a tegnapi teljesítmény köszönőviszonyban sem volt az idény eleji, meg az előző (Milan előtti) meccseken nyújtottal.
  • 9csöves9
    hát erre csúnyán rábasztunk,meg is érdemeltük.a végén már azthittem ki is kapunk.Conte rendesen eltaktikázta azt például csak a vak nem vette észre hogy tegnap a Matri-Vucinic páros mennyire nem tudott összejátszani,emellé még párosul,hogy Marchisio ismét főszereplő volt a Láthatatlan ember 47.részében is.nagyon gyengék vagyunk elől, hol van már az az ötletes támadófoci amit ősszel nyomtunk.

Bolognában még nehezebb dolgunk lesz én oda is most már x-et várok.a 2.hely kupagyőzelem kombót még inkább aláírnám...
  • Hunor88
    Forza Chievo!
    Ezen a meccsen mindkét fél darálta egymást, annyi különbséggel, hogy a Juve játékosok úgy szerezték a sérüléseket, hogy nem tettették, míg a többi (vucsinics) csak hajigálta magát.
  • forzajuve5
    idén ez az első alkalom amikor beidegesedtem, de nem is kicsit. inkább nem is írok semmit
  • eddie
    Pedig nagyon félő, hogy látni fogod Őket.Pedig már régóta nem kellen játszaniuk.
  • Trunks
    Mehetnek 3 a 3-ban, de inkább megállnak.Igazi szimpatikus csapat.

Conténak meg gratulálok, hogy be bír állni védekezni egy ilyen szar csapat ellen. Megérdemeltük.
  • forzajuve5
    sokat kell még várnunk arra mire nézhető játékot játszik a csapat. most meg kell elégedni a 2. hellyel, annál rosszabbul nem végezhetünk, és nyáron végre MINŐSÉGI játékosokat venni!!

következő meccsen nem szeretném a Bonucci, Vucinic, Marchisio hármast a pályán látni
  • Trunks
    Ez undorító, hogy fetrengenek jobbra-balra, és a bíró még partner is benne.
  • forzajuve5
    idén a mi javunkra már nem fognak fújni a sporik
  • Trunks
    Azért vicc, hogy ezeket a mészárosokat büntetlenül hagyja garázdálkodni a bíró.
  • Trunks
    Elegem van Contéból. Mintha nem akart volna ma nyerni. Vucsinics egéss borzasztó ma, mégse hozza be DP-t, csak hátrányban. Ezt a 3-5-2-t pedig hagyjuk már...
  • eddie
    Bonucci visszatért!
  • Hunor88
    Remélem jobban lesz :(
  • Trunks
    Remélem Barzagli sérülése nem súlyos. Már kezdtem örülni, hogy Bonucci múlt heti teljesítménye és De Ceglie gólja után nem látjuk Leonardót alkotni már idén...
  • forzajuve5
    Bonucci Barza helyére. jó az X is :)

reméljük csak másnapos vagy valami hasonló ok miatt kért cserét és nem esik ki meccsekre
  • szucsy89
    Les volt, húúú, fúúú csalók vagytok azonnal monnyon le mind!

(nem nézem a meccset :D)
  • Hunor88
    Nem csaló hanem szerencsés :)
  • forzajuve5
    így kellene kezdeni minden meccset. szép volt
    les volt. jöhetnek a milanosok :)

már most látszik, hogy a taktikai változás megtette hatását. a 3 védős rendszert kukába kell dobni
  • Trunks
    Most boldog lehet mindenki, mert lehet majd megint a "csaló" Juvét fikázni. :))
  • Count Adyn
    De Ceglie maga is meglepődött:DD
  • Trunks
    Nem is tudom Giaccherini mit hitt. Ha szabálytalankodtak volna ellene, akkor se kapnánk 11-est.
  • Zsolti9014
    na igen, az érdekes dolog lenne :D

mondjuk azon a meccsen ugyebár meg nem adott gól 1-1, emellett nekünk volt egy narancssárgás pirosunk, nekik meg 2 teljesen egyértelmű pirosból semmi - vagyis 1 utólagos eltiltás.

jó, mondjuk értem én, hogy ha 2-0, akkor nem biztos hogy visszajövünk onnan. de az durva lenne ha végül 1 ponttal nyernénk :P
  • Hunor88
    Na azért ezt durva kérni is.
    Állítólag ez a Padoin gyerek kezdő lesz. Jól játszik?
  • Grove4
    Nyerni kellene vagy 5-0-ra, hogy megmutassuk, hogy mi vagyunk a legjobbak!!! FORZA JUVENTUS!!!!! *29*
  • Hunor88
    Hajrá Chievo! Forza Chievo! Nagy meccset!
  • forzajuve5
    ez csak nekem nem tetszik?

Conte 4-4-2-es felállásban küldi pályára a csapatot:
    Buffon - Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, De Ceglie - Padoin, Pirlo, Marchisio, Giaccherini - Matri, Vucinic
    Kispad: Storari, Caceres, Bonucci, Marrone, Elia, Quagliarella, Del Piero

egyetlen pozitívum Bonucci padozása
  • forzajuve5
    képzeld el azt a helyzetet amikor 1 ponttal a milant megelőzve megnyerjük az idei bajnokságot :D akkor mit fogunk kapni ezért a múlt hétvégi meccsért
  • Zsolti9014
    Nézem a Milan-meccset, és eszembe jut egy kérdés: Egri Viktor helyből ilyen hülye, vagy nekifutásból, esetleg csak simán a Milannak szurkol?

Mert ez itt a Milan-Juvéval kapcsolatban erkölcsi győzelmet emleget a Milan részéről, plusz szerintem plüss-Ibrahimoviccsal alszik... :D
  • banok
    20.45 Juventus-Chievo
    tv: Digisport hu
    streamek:
  • forzajuve5
    Eliat is bedobhatná Giaccherini helyére, ha más nem csereként a 2. félidőben. jó lenne már egyszer látni játszani. aztán lehet nem is lesz nevezve... ha most nem akkor kb már soha nem fogjuk látni mit is tud
  • 9csöves9
    most már egyre több helyen a kezdőbe írják,Lichtsteiner helyére.rá is férne egy kis pihenés a svájcira,bár én inkább úgy látom,hogy ez a 3-5-2-es hadrend wingback pozíciója nem fekszik neki igazán és nem az a baj,hogy fáradt lenne.

Alexet is írják Q helyére,én is kezdetném

egyébként minden jegyet eladtak,ebben a szezonban 9. alkalommal.a legalacsonyabb nézőszám 34000 volt.kis érdekesség,hogy a primavera majd március 8-án itt játsza a kupadöntőt a Roma ellen.meg kell nyerni azt is
  • Trunks
    Conte direkt szopatja azzal magát és a csapatot, hogy nem játszatja Cácerest?
  • 9csöves9
    ez a rózsaszín wcpapír idén még nem találta el a kezdőnket, remélem most kb igen.

• forzajuve5
    vizsgálták, de nem kapott semmit érte...

Vidal az ilyenkor szokásos 1 meccset kapta
  • Zsolti9014
    Muntari megmozdulását vajon vizsgálják-e? :)
  • 9csöves9
    miközben írtam sokkal többnek éreztem az x-eket,a végén már én is gondoltam hogy így kicsit necces azért.majd bejátszik a vonzás törvénye:D

-Mexest eltiltották 3 meccsre-
  • Trunks
    Elég optimista. :D Tehát otthon megcsapunk kivétel nélkül mindenkit, idegenben pedig a rázósabb meccseken x-elünk, a többit hozzuk? Ámen :)
  • forzajuve5
    ezek szerint veretlen szezonunk lesz :D
  • 9csöves9
    Conte elég keményen odaszólt Gallianiéknak, egész pontosan a futball maffiózóinak nevezte őt/őket.kíváncsi vagyok lesz e nagyobb visszhangja