44078
-
#35624 Chiellini 2-3 hétre kidőlt,Barzaglinak nincs komolyabb baja.remélem így legalább szóba sem kerül a 3-5-2,és DC,Barza,Caceres,Lichtsteiner négyes fog hátul összeállni.
Immobile egyébként duplázott tegnap,20 gólos -
#35623 azt hiszem, idén először érzem azt, hogy nem lesz meg az 1. hely (igen, elég jóindulatú vagyok).
a legszomorúbb viszont az, hogy a hátralévő meccsek közül lehet hogy ez volt a legkönnyebbnek ígérkező.
ez a tegnapi teljesítmény köszönőviszonyban sem volt az idény eleji, meg az előző (Milan előtti) meccseken nyújtottal. -
#35622 hát erre csúnyán rábasztunk,meg is érdemeltük.a végén már azthittem ki is kapunk.Conte rendesen eltaktikázta azt például csak a vak nem vette észre hogy tegnap a Matri-Vucinic páros mennyire nem tudott összejátszani,emellé még párosul,hogy Marchisio ismét főszereplő volt a Láthatatlan ember 47.részében is.nagyon gyengék vagyunk elől, hol van már az az ötletes támadófoci amit ősszel nyomtunk.
Bolognában még nehezebb dolgunk lesz én oda is most már x-et várok.a 2.hely kupagyőzelem kombót még inkább aláírnám... -
Hunor88 #35621 Forza Chievo!
Ezen a meccsen mindkét fél darálta egymást, annyi különbséggel, hogy a Juve játékosok úgy szerezték a sérüléseket, hogy nem tettették, míg a többi (vucsinics) csak hajigálta magát. -
#35620 idén ez az első alkalom amikor beidegesedtem, de nem is kicsit. inkább nem is írok semmit -
eddie #35619 Pedig nagyon félő, hogy látni fogod Őket.Pedig már régóta nem kellen játszaniuk. -
#35618 Mehetnek 3 a 3-ban, de inkább megállnak.Igazi szimpatikus csapat.
Conténak meg gratulálok, hogy be bír állni védekezni egy ilyen szar csapat ellen. Megérdemeltük. -
#35617 sokat kell még várnunk arra mire nézhető játékot játszik a csapat. most meg kell elégedni a 2. hellyel, annál rosszabbul nem végezhetünk, és nyáron végre MINŐSÉGI játékosokat venni!!
következő meccsen nem szeretném a Bonucci, Vucinic, Marchisio hármast a pályán látni -
#35616 Ez undorító, hogy fetrengenek jobbra-balra, és a bíró még partner is benne. -
#35615 idén a mi javunkra már nem fognak fújni a sporik -
#35614 Azért vicc, hogy ezeket a mészárosokat büntetlenül hagyja garázdálkodni a bíró. -
#35613 Elegem van Contéból. Mintha nem akart volna ma nyerni. Vucsinics egéss borzasztó ma, mégse hozza be DP-t, csak hátrányban. Ezt a 3-5-2-t pedig hagyjuk már... -
eddie #35612 Bonucci visszatért! -
Hunor88 #35611 Remélem jobban lesz :( -
#35610 Remélem Barzagli sérülése nem súlyos. Már kezdtem örülni, hogy Bonucci múlt heti teljesítménye és De Ceglie gólja után nem látjuk Leonardót alkotni már idén... -
#35609 Bonucci Barza helyére. jó az X is :)
reméljük csak másnapos vagy valami hasonló ok miatt kért cserét és nem esik ki meccsekre -
#35608 Les volt, húúú, fúúú csalók vagytok azonnal monnyon le mind!
(nem nézem a meccset :D) -
Hunor88 #35607 Nem csaló hanem szerencsés :) -
#35606 így kellene kezdeni minden meccset. szép volt
les volt. jöhetnek a milanosok :)
már most látszik, hogy a taktikai változás megtette hatását. a 3 védős rendszert kukába kell dobni -
#35605 Most boldog lehet mindenki, mert lehet majd megint a "csaló" Juvét fikázni. :)) -
#35604 De Ceglie maga is meglepődött:DD -
#35603 Nem is tudom Giaccherini mit hitt. Ha szabálytalankodtak volna ellene, akkor se kapnánk 11-est. -
#35602 na igen, az érdekes dolog lenne :D
mondjuk azon a meccsen ugyebár meg nem adott gól 1-1, emellett nekünk volt egy narancssárgás pirosunk, nekik meg 2 teljesen egyértelmű pirosból semmi - vagyis 1 utólagos eltiltás.
jó, mondjuk értem én, hogy ha 2-0, akkor nem biztos hogy visszajövünk onnan. de az durva lenne ha végül 1 ponttal nyernénk :P -
Hunor88 #35601 Na azért ezt durva kérni is.
Állítólag ez a Padoin gyerek kezdő lesz. Jól játszik? -
#35600 Nyerni kellene vagy 5-0-ra, hogy megmutassuk, hogy mi vagyunk a legjobbak!!! FORZA JUVENTUS!!!!! *29* -
Hunor88 #35599 Hajrá Chievo! Forza Chievo! Nagy meccset! -
#35598 ez csak nekem nem tetszik?
Conte 4-4-2-es felállásban küldi pályára a csapatot:
Buffon - Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, De Ceglie - Padoin, Pirlo, Marchisio, Giaccherini - Matri, Vucinic
Kispad: Storari, Caceres, Bonucci, Marrone, Elia, Quagliarella, Del Piero
egyetlen pozitívum Bonucci padozása -
#35597 képzeld el azt a helyzetet amikor 1 ponttal a milant megelőzve megnyerjük az idei bajnokságot :D akkor mit fogunk kapni ezért a múlt hétvégi meccsért -
#35596 Nézem a Milan-meccset, és eszembe jut egy kérdés: Egri Viktor helyből ilyen hülye, vagy nekifutásból, esetleg csak simán a Milannak szurkol?
Mert ez itt a Milan-Juvéval kapcsolatban erkölcsi győzelmet emleget a Milan részéről, plusz szerintem plüss-Ibrahimoviccsal alszik... :D -
#35595 20.45 Juventus-Chievo
tv: Digisport hu
streamek: -
#35594 Eliat is bedobhatná Giaccherini helyére, ha más nem csereként a 2. félidőben. jó lenne már egyszer látni játszani. aztán lehet nem is lesz nevezve... ha most nem akkor kb már soha nem fogjuk látni mit is tud -
#35593 most már egyre több helyen a kezdőbe írják,Lichtsteiner helyére.rá is férne egy kis pihenés a svájcira,bár én inkább úgy látom,hogy ez a 3-5-2-es hadrend wingback pozíciója nem fekszik neki igazán és nem az a baj,hogy fáradt lenne.
Alexet is írják Q helyére,én is kezdetném
egyébként minden jegyet eladtak,ebben a szezonban 9. alkalommal.a legalacsonyabb nézőszám 34000 volt.kis érdekesség,hogy a primavera majd március 8-án itt játsza a kupadöntőt a Roma ellen.meg kell nyerni azt is -
#35592 Conte direkt szopatja azzal magát és a csapatot, hogy nem játszatja Cácerest? -
#35591 ez a rózsaszín wcpapír idén még nem találta el a kezdőnket, remélem most kb igen.
-
#35590 vizsgálták, de nem kapott semmit érte...
Vidal az ilyenkor szokásos 1 meccset kapta -
#35589 Muntari megmozdulását vajon vizsgálják-e? :) -
#35588 miközben írtam sokkal többnek éreztem az x-eket,a végén már én is gondoltam hogy így kicsit necces azért.majd bejátszik a vonzás törvénye:D
-Mexest eltiltották 3 meccsre- -
#35587 Elég optimista. :D Tehát otthon megcsapunk kivétel nélkül mindenkit, idegenben pedig a rázósabb meccseken x-elünk, a többit hozzuk? Ámen :) -
#35586 ezek szerint veretlen szezonunk lesz :D -
#35585 Conte elég keményen odaszólt Gallianiéknak, egész pontosan a futball maffiózóinak nevezte őt/őket.kíváncsi vagyok lesz e nagyobb visszhangja