Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved
úgy vélem, hogy érdemes lenne Storarit bennhagyni a kezdõben.
nem lenne rossz megtartani õt, de aligha marad itt sajnos.
igaz, egy évvel idõsebb Giginél, tehát ilyen síkon nem lehet meghozni a döntést. meg azért Buffon mégiscsak egy ikon, akinek innen kell visszavonulnia.
Pillanatnyi forma alapján Storarinak helye van a kezdõben.
Hajrá Magyarország!
Storari meg eszméletlen jó kapus.Simán õt védetném annak ellenére, hogy Buffont nagyon nagyra tartom.
Azért ez a Grosso csak tud még. Jó lenne ha elkapná a fonalat. Nagyon jó játékosnak tartom, de mióta itt van sok pozitívumot nem mondhattunk el róla...
Matrit meg meg KELL venni.
Storari nagy bravúrját ugyan nem láttam, de elõször merül fel bennem, hogy talán valaki kiszoríthatja Gigit?
Legalábbis sérülése után nem mondhatni hogy hibátlanul teljesített eddig Buffon. Ennek ellenére nálam még mindig õ a legjobb.
Hajrá Magyarország!

hááát...egy biztos,idén jobban megy neki mint Giginek
Mióta nem sporttv-sek a meccsek, nem nagyon láttam 2-nél többet. sajnos sztrímen szinte soha nem tudom nézni valami oknál fogva, mindig közbejön valami, hogy ne férjek géphez.
Hajrá Magyarország!
Vasárnap délben Genoa. Mondanom sem kell, hogy mennyire fontos a gyõzelem!
Genoa ellen, Grosso nem játszhat, eltiltás, sérültek: Martinez, De Ceglie, Del Piero, Chiellini, Rinaudo, Sissoko, Quagliarella, Iaquinta. Sárga lapos, Matri és Krasic.
A Genoa-ban Criscito nem játszhat majd eltiltás miatt, valamint Veloso, Kucka, Destro sérültek.
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
így bukott ugye a Roma,a Lazio,a Palermo és az Udinese is.rámegyünk a bl-re?😄
Szép volt fiúk!!! <#worship>#worship> Csak nem tudom miért van az, hogy a nagyobb csapatok ellen mindig összeszedjük magunkat, utána leeresztünk...Remélem most már megmarad ez a forma, felépül mindenki, és akkor már jobb kedvel ül le az ember meccset nézni...
A DIGI-nek meg a ***** anyját, hogy egy rohadt teniszdöntõ fontosabb, mint egy ilyen rangadó.
FORZA JUVE!!! GRANDE ALEX!!!
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
de nyertünk egy rangadót ismét és most ez a lényeg. kellett ez már nagyon
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
http://veetle.com/index.php/widget#2467D22359A4A904907893159D212692/true/default
bár szerintem inkább Pepe lesz csatának feltolva Matrival mint Krasic. vagy váltogatják majd egymást valahogy.
hol van Buffon?
jó játékos meg minden,de én nem õt hoznám balszélre.minimum 20 milla az ára és brazil...
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
A 36 éves támadó combhajlító izma sérült meg a torinóiak egyik edzésén, és elképzelhetõ, hogy ki kell hagynia a bajnokit.