Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
most nézem nincs is eu-s útlevele.kizártnak tartom,hogy április elején ellõjjük az 1 non eu-s helyet

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
ez is ilyen partifész vagy miafasz?😄 vegyesek amúgy az érzéseim vele kapcsolatban,ügyes meg minden,meg balszélsõ is kell,de nemtudom.ha tényleg ennyiért jön akkor valami oka csak van,a Lyonnak nem szokása 2 év után minuszosan eladni valakit...

limperatore
örülj neki 😄 majd mennek a bulik torinoban 😛

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

9csöves9
egyes hírek szerint meg is van Bastos,17 milláért és 2015-ig szóló szerzõdéssel...

9csöves9
jó kérdés.többet keres mint Gigi,gondolom ide sem két szaros pelenkáért jönne.eközben meg köcsögösködnek Alex szerzõdésén,hogy 2 milla helyett kapjon mondjuk 1,5-t.teljesen érthetetlen

Fabio Capello
Pirlot mi a jóságos szent sz*rnak?

9csöves9
Marotta nyilatkozott és kijelentette,hogy Q maradni fog,Aquára meg kb 80% az esély.emellett kitért arra is,hogy Pirlot és Bastost is meg akarjuk szerezni.nem igazán értem,miért kell ilyen korán konkrét neveket feldobni,de nem tartom szerencsésnek

Jaj az K nagy volt. 😄 Majdnem bepisáltam. 😄

Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved

9csöves9
Q egyébként már nagyban végzi a futóedzéseket,a Lazio ellen már akár visszatérhet<#eljen>

9csöves9
Matrinál szólt a Lady Gagától az Alejandro Alejandro😄

Miket kiabált Storarinál, te jó ég, a végén már énekelt. 😄 Meg a góloknál is. 😄

Zsolti9014
ez elképesztõ! köszönöm.

úgy vélem, hogy érdemes lenne Storarit bennhagyni a kezdõben.
nem lenne rossz megtartani õt, de aligha marad itt sajnos.

igaz, egy évvel idõsebb Giginél, tehát ilyen síkon nem lehet meghozni a döntést. meg azért Buffon mégiscsak egy ikon, akinek innen kell visszavonulnia.

Pillanatnyi forma alapján Storarinak helye van a kezdõben.

Hajrá Magyarország!

Hatalmas figura ez a Zuliani.
Storari meg eszméletlen jó kapus.Simán õt védetném annak ellenére, hogy Buffont nagyon nagyra tartom.

9csöves9
itt vannak a tegnapi védései Zuliani kommenttel:http://www.youtube.com/watch?v=-xEJDZQ2IVg

Zsolti9014
köszönöm! <#worship>

Azért ez a Grosso csak tud még. Jó lenne ha elkapná a fonalat. Nagyon jó játékosnak tartom, de mióta itt van sok pozitívumot nem mondhattunk el róla...

Matrit meg meg KELL venni.

Storari nagy bravúrját ugyan nem láttam, de elõször merül fel bennem, hogy talán valaki kiszoríthatja Gigit?
Legalábbis sérülése után nem mondhatni hogy hibátlanul teljesített eddig Buffon. Ennek ellenére nálam még mindig õ a legjobb.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Melo twitter:"Grande victoria lo dediico primo al tifosi juventini,pero sopratutto al mister gigi del neri!!!Dio e fidele!!!"

9csöves9
Storari:"Remélem,hogy az edzõnk nem vak..."

hááát...egy biztos,idén jobban megy neki mint Giginek

9csöves9

Gólok

Ezt találtam csak.

Zsolti9014
Egy összefoglalót tudnátok adni?
Mióta nem sporttv-sek a meccsek, nem nagyon láttam 2-nél többet. sajnos sztrímen szinte soha nem tudom nézni valami oknál fogva, mindig közbejön valami, hogy ne férjek géphez.

Hajrá Magyarország!

Kellett nagyon ez a gyõzelem. Matrit meg kell venni, ez nem is kérdés, Grossoval nem tudom mi történt, védekezett rendesen és két gólpasszt is kiosztott. Motta megsérült és elvileg Buffon beteg.
Vasárnap délben Genoa. Mondanom sem kell, hogy mennyire fontos a gyõzelem!
Genoa ellen, Grosso nem játszhat, eltiltás, sérültek: Martinez, De Ceglie, Del Piero, Chiellini, Rinaudo, Sissoko, Quagliarella, Iaquinta. Sárga lapos, Matri és Krasic.
A Genoa-ban Criscito nem játszhat majd eltiltás miatt, valamint Veloso, Kucka, Destro sérültek.

Trunks
Sajnos igen. A legnagyobb baj azzal van, hogy nem elég megbízhatóan teljesít a csapat. Pedig a többiekben bármikor benne van a totál betli lehetõsége. A Lazio és az Udinese is folyamatosan erõn felül teljesít.

Amici di nessuno...

9csöves9
hát kb olyan csoda lenne mint amikor 2002-ben dolgoztuk le az Inter elõnyét.bár nem is nagyon érdemes gondolkozni ilyenekben,amikor a csapat idén még nem nyert 3 meccset zsinórban.kiváncsi leszek a Genoa ellen sikerül e.nem olyan lehetetlen feladat,ráadásul hazai pályán.aztán meg jönnek a violák meg kiesõjelöltek.szóval kurvára meglepõdnék ha összejönne...

Trunks
Még nem néztem végig a sorsolást, de azért ahhoz, hogy 8 pontot behozzunk 7 forduló alatt, elég nagy összeomlásnak kellene következnie. Mindenesetre ha tényleg az utolsó fordulóban dõlne el, akkor nekünk nagyon fontos lenne, hogy a bajnoki címért folyó verseny még nyílt legyen, mert utolsó fordulóban Udinese-Milan is lesz...

Amici di nessuno...

9csöves9
hát nekiálltam számolgatni,ellenfeleket nézve stb.,szerintem a Lazio és a Roma nem lesz a pikszisben,mi meg szinte hozunk minden meccset és az uccsó Napoli elleni meccsen fog múlni a bl-helyünk az Udinesevel szemben😄

9csöves9
teljesen korrekt meccs volt,ilyen kerettel szerintem ennél jobb játékot nem nagyon lehetett volna kihozni.Marchisio láthatatlan emberest játszott,Matrit vegyük meg,Grosso nem tudom mit evett,Storari meg valami kibebaszott nagyot fogott Totti kapáslövésénél.valaki tudja egyébként,hogy miért nem Gigi védett?

így bukott ugye a Roma,a Lazio,a Palermo és az Udinese is.rámegyünk a bl-re?😄

cassoneitaly
Ezek farkasok??? KUTTTYÁK!!! <#idiota>
Szép volt fiúk!!! <#worship> Csak nem tudom miért van az, hogy a nagyobb csapatok ellen mindig összeszedjük magunkat, utána leeresztünk...Remélem most már megmarad ez a forma, felépül mindenki, és akkor már jobb kedvel ül le az ember meccset nézni...

A DIGI-nek meg a ***** anyját, hogy egy rohadt teniszdöntõ fontosabb, mint egy ilyen rangadó.

FORZA JUVE!!! GRANDE ALEX!!!

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

forzajuve5
ez a Roma kb olyan volt mint mi az elmúlt hónapokban 😊.
de nyertünk egy rangadót ismét és most ez a lényeg. kellett ez már nagyon

Trunks
Szép volt srácok! Viszont ilyenkor leszek kurva ideges, hogy ha 2-3 simán hozható meccset behúztunk volna, akkor ott lennénk néhány pontra a 4. helytõl...

Amici di nessuno...

MATRI!!!

forzajuve5
innen már nem szabad elbukni. gyerünk srácok

Trunks
Kegyetlenül kihasználja Matri a helyzeteit. Pont ilyen csatárra volt szükségünk. Nyáron muszáj megvenni végleg.

Amici di nessuno...

Nagy passz volt ez is!Szép gól!

Nagyon önzõ lett Krasic

Trunks
Váóóó! Ezt Grosso és Kraszics is gyönyörûen csinálta! 0-1!!!

Amici di nessuno...

Mekkora játék volt!

Trunks
Hihetetlen bazzeg, hogy Kraszics 3 a 2-ben nem bír passzolni... már másodszor a meccsen!!

Amici di nessuno...

takibalint
A Digi egy szar es kapzsi. Itt egy honlap itt minden nap az osszes focistreamet osszegyujtik. Footballcentre

Trunks
A világ szégyene, hogy ezt a meccset nem adja a Digi.

Amici di nessuno...

forzajuve5
aki esetleg streamen tudja csak nézni mint én

http://veetle.com/index.php/widget#2467D22359A4A904907893159D212692/true/default

forzajuve5
Storari-Motta,Barzagli,Bonucci,Grosso-Aquilani,Melo,Marchisio,Pepe-Krasic,Matri

bár szerintem inkább Pepe lesz csatának feltolva Matrival mint Krasic. vagy váltogatják majd egymást valahogy.
hol van Buffon?

Már csak nevetek. 😄

9csöves9
Bonucci és Marchisio is sérülést szenvedett ma az edzésen,idõ elõtt abba kellett hagyniuk.egyre jobbak az elõjelek😊

9csöves9
😄

jó játékos meg minden,de én nem õt hoznám balszélre.minimum 20 milla az ára és brazil...

Forza Italia
április 1 tegnap volt 😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

9csöves9

9csöves9
15 napra dõlt ki...Toni-Matri kezd majd elõl,a padunk pedig iszonyat veretes lesz:Giandonato,Libertazzi,Storari,Pepe,Salihamidzic,Grygera,Motta

Csacsi
Fasza. Se Chiellini. Se Capitano. Nem sok esélyünk lesz a jelenlegi formánkat figyelembe véve.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

takibalint
A La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint Alessandro Del Piero lemaradhat a Juventus AS Roma elleni vasárnapi rangadójáról.

A 36 éves támadó combhajlító izma sérült meg a torinóiak egyik edzésén, és elképzelhetõ, hogy ki kell hagynia a bajnokit.

9csöves9
már eldõlt,kihagyja a meccset.ma meg Alex hagyta abba az edzést idõ elõtt izomprobléma miatt,elképzelhetõ hogy õ sem játszik.remek