44078

ibogldrc.jpg

• Count Adyn
    istenem csak ne legyen döntetlen...:D
  • forzajuve5
    érvágás... :)

pont most jöttek volna a cserék. úgy látszik másodedző ezt nem erőlteti
  • forzajuve5
    ilyenkor eltiltják egy vagy több meccsre Contet? az még nagy érvégés lenne
  • Grove4
    Legalább van egy jó kiállású edzőnk, nem olyan puhapöcs, mint Delneri. Forza Conte! Forza Juve!
  • Trunks
    Ez már hihetetlen. Kívül volt, de könyörgöm fújja már be! Megértem Contét.
  • Count Adyn
    Conte ki is fejezte érveit ugylátom a témát illetően:DD
  • forzajuve5
    kurva nagy vicc ez a bíró
  • Count Adyn
    Kár hogy ugyse adnak tekünk tizit...
  • Trunks
    Óó bazzeg, Marci... mondjuk legalább lesen volt.
  • forzajuve5
    atyaszentúristen fasza. ezt hogy lehetett kihagyni Marci bazzmeg???
  • Count Adyn
    jajdeközelvolt áá
  • forzajuve5
    duplázni fog ma :D
  • Trunks
    Angol kommentár aszongya: "The man who has had probably the worst match since he moved to Juve finds the back of the net..." Hát igen... legalább szépen berúgta :)
  • cassoneitaly
    Na, akartam javasolni, hogy mutasson valamit ez a majom. De most már cokizhatna a pályáról. :D
  • Count Adyn
    Na ideje volt ez a buzi csinaljon vmit:D
  • Trunks
    Ejjj :D Ne fessük az ördögöt a falra! A legtöbb meccsen, amin x-eltünk úgy éreztem akár ki is kaphatunk. Ma egyáltalán nem érzem ezt, a Bologna egy helyzetből rúgott egy gólt. Különben tetszik a játékunk, szerintem rúgunk legalább egyet.
  • forzajuve5
    és a tavaly előttire :D
  • Trunks
    Mire gondolsz? (remélem nem a tavalyi összeomlásra)
  • forzajuve5
    csak nekem van deja vu érzésem?
  • cassoneitaly
    Vucinic --- LE! DEL PIERO --- BE!!!!!!!

Mi a f@sztért erőlteti ezt a f@szt Conte???

Nem igaz, hogy Alex csak 10 perceket ér...

FORZA JUVE!!! GRANDE ALEEEEX!!!
  • Trunks
    Azért az is vicces, hogy nem tudom mióta végre először támadólag, jól kezdjük a meccset, erre most lövi az első gólt az ellenfél.

Borriello ellen direkt nem fújnak be semmit?
  • forzajuve5
    miért is lep meg Di Vaio találata
  • forzajuve5
    Ecco la formazione ufficiale:
    Buffon, Lichtsteiner, Caceres, Bonucci, De Ceglie; Vidal, Pirlo, Marchisio; Pepe, Borriello, Vucinic.

érdekes a támadó szekció
  • forzajuve5
    Raiola 2 millát keresett az üzlettel. Pogba fizetése havi 80ezer fontnak megfelelő euró
  • 9csöves9
    jöjjön egy kis mercato:

-közel a megegyezés Pogbaval a MU fiatal középpályásával.Raiola az ügynöke, ő is erőlteti a dolgot a legjobban,kíváncsi vagyok mekkora fizetést meg aláírási pénzt buliz ki maguknak

-Leali kapcsán is mennek tovább a pletykák,Feczesint egy blogban kérdezték meg róla és ott elhintette,hogy örül,hogy a Juvéhoz megy

-nagy nevet akarnak csatárposztra,most Van Persie,Higuain és Jovetic van terítéken,utóbbival kapcsolatban egy Vucinic-Jovetic cserét emlegetnek.ha őt hoznánk kétlem,hogy pont eladnánk a nagy haverját
  • Zsolti9014
    Egyetértek, valóban nem lett volna szabad ilyen kevés védővel nekifogni egy ilyen hosszú szezonnak. Főleg, hogy menet közben kiderült, hogy Bonucci gyakorlatilag a mindenkori ellenfél tiszteletbeli csatára is lehetne.

És DP-nek simán helye lenne, vagy legalább félidőket kaphatna csereként. Mondjuk azt olvastam pár hete, hogy Deschamps vinné őt Marseille-be.
  • Trunks
    Tényleg vicc. Talán védőt kellett volna igazolni Cáceresen kívül télen, nem idehozni Borriellót tulajdonképpen 5. csatárnak (igazából Pepe miatt 6.-nak is mondhatjuk). Persze Conténál nem ez a rangsor, mert bárki idejönne csatárnak, az megelőzné nála szegény DP-t.
  • forzajuve5
    Pirlo nem fog a szélen játszani soha az életben. ráadásul az a gyengébb oldala a védelemnek, oda olyan kp kell aki tud rendesen védekezni.
    a védelem stimmel, Conte is azt nyilatkozta hogy így fognak felállni.
    Vucinicet is agyonfényezte, így sajnos ő is a kezdőben lesz.

én tippem:

Buffon
    Lichtsteiner-Caceres-Bonucci-De Ceglie
    Pepe-Pirlo-Vidal-Marchisio
    Matri-Vucinic

így a középpálya nagyban be tud segíteni a védekezésben. igaz támadásink nem nagyon lesznek. szörnyű meccsre számítok aminek a vége 0-0 lesz.

durva, hogy van 1db védőnk a cserepadra, az is az utánpótlás keretből
  • Forza Italia
    Holnap én valahogy így állítanám össze a csapatot

Buffon
    Lichtsteiner-Cacares-Bonucci-De Ceglie
    Marchisio-Vidal-Pirlo
    Pepe-Del Piero-Elia
  • forzajuve5
    az utazó keret holnapra:
    1 Buffon
    4 Caceres
    7 Pepe
    8 Marchisio
    10 Del Piero
    11 De Ceglie
    13 Manninger
    14 Vucinic
    17 Elia
    18 Quagliarella
    19 Bonucci
    20 Padoin
    21 Pirlo
    22 Vida
    23 Borriello
    24 Giaccherini
    26 Lichtsteiner
    27 Krasic
    28 Estigarribia
    30 Storari
    32 Matri
    34 Marrone
    36 Guano
  • Zsolti9014
    pont a két legjobb. sőt, gyakorlatilag az összes kimondott (értékelhető) középhátvédünk.
  • Trunks
    Pont a két legjobb védőnk dől ki... tényleg innentől a 2. hely megtartása a cél.
  • forzajuve5
    azt hiszem új célt kell kitűzni mostantól. tartani a második helyet

A csapat a honlapján hivatalosan közölte a (rossz) hírt, miszerint Barzagli 20, míg Chiellini kevesebb, kb. 10 napot kénytelen parkolópályán tölteni. A játékosok ma ultrahangos vizsgálaton estek át és kiderült, hogy mindketten a vádlijukban szenvedtek izomsérülést.

nem is értem hogy futhattunk neki ilyen kevés védővel a szezon második felének
  • forzajuve5
    közben megnéztem hivatalos oldalon. nálunk van :). esélyes, hogy a padon helyet kap. van egy olyan fura érzésem, hogy a Pepe is védőt fog játszani szerdán
  • Forza Italia
    Gyerekek ezzel a Vuciniccel nagyon beégtünk. Katasztrófa amit művel. Nem is értem mért nem játszatjuk Eliát. Gyors, technikás játékos egy próbát megérne. Rosszabb nem lenne sztem mint Mirko.
  • forzajuve5
    még a végén Grosso is reaktiválva lesz :) nálunk van még ugye?
  • 9csöves9
    az úgy korrekt.Bonucci-Caceres középen...
  • forzajuve5
    úgy néz ki Barzagli nem tud játszani szerdán a Bologna ellen, de még az is lehet, hogy a hétvégi Genoa elleni meccset is ki kell hagynia.
    ez így elég nagy baj ha igaz
  • Trunks
    Kár idehozni őt vagy más csatárt is, ha Conte Vucsinicset favorizálja, bármi van. Nem tudom felfogni DP miért nem kapja meg legalább a lehetőséget. Most nem az 5-10 percekről beszélek, mert az nem az.
  • Zsolti9014
    tudom, hogy nagy ugrás lenne, de én azért megkínálnám pár meccsel Immobilét nálunk is... :)
    Bár más kérdés, hogy ha kapnának labdákat, Matriék is rúgnának gólt.