Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
Ez ugrott be elsõnek a képrõl😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

9csöves9

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Zsolti9014
amúgy a Genoa 2. gólja elég szép volt, de nálunk Matrié! 😊
Õt meg kell venni mindenképp, egyetértek.

Pepe esetében meg, igazából én azt tudom talán a legjobban becsülni, amikor egy játékos, még ha nem is õ a legnagyobb spíler, de szívvel-lélekkel küzd a csapatért. Márpedig õ ilyen. Erre a mentalitásra szükség van szerintem.

Tonit meg végülis ezért tartjuk, belépett a védõ elé, és befordult. 😊

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
Laziot akartam írni, de közben néztem a tabellát és az járt a fejemben hogy a régi önmagukat idézik nápolyban és hát sikerült is õket leírnom a rómaiak helyett. egyébként meg is érdemlik a 2. helyet. remélem nem rontják el és adják az internek

9csöves9
a Napoli szerintem megszerzi a 2.helyet úgyhogy õk ott lesznek a bl-ben.a Lazio és az Udinese azok akik ha bejutnak sem fognak óriási összegeket tolni a csapatba és kikapnának mint tavaly a Samp
.ellentétben velünk vagy a Romával akibe talán pumpál majd rendesen pénzt az amerikai,ha bl-be jutnának.

persze a mostani selejtezõs rendszerben rendesen bele lehet nyúlni a szarba,de az is meggyõzõdésem,hogy az Uefának sem lenne biznisz pl egy Juve-Bayern összecsapás a selejtezõben.mindkettõ bejutása viszont annál inkább...

forzajuve5
van benne valami. annak nem sok értelme van, hogy egy Udinese vagy Napoli megy a BL-be, mert lehet már a selejtezõn elvéreznek. ráadásul ilyenkor jó szokás szerint úgyis eladják a kulcsjátokosaikat és sehol nem lesznek jövõ szezonban. de rengeteg érvet lehetne még felsorakoztatni. lényeg, hogy most ki kellene használni a lehetõ legjobban az olasz ligának mind a 4 BL helyet

9csöves9
kis érdekesség,a Juve mellett a toro is hosszú idõ után nyert 3 meccset zsinórban,és ezzel rájátszást érõ helyre jutottak

9csöves9

9csöves9
szerintem nagyon megérdemeltük ezt a tegnapi gyõzelmet még ha néha vertem is a fejemet a falba.Pepinho olyan kurvanagyot hajtott tegnap,hogy azt mondom meg kell venni kiegészítõ embernek.Matri esetében meg nincs mirõl beszélni,Q-val szerintem kibaszott nagyok lesznek

nagyon bízok a Bl-helyben,van egy olyan érzésem,hogy a felülrõl nyomni is fognak minket és a Romát(õket már hetek-hónapok óta)

Erdekesmod megint szezonvege, es megint Sampdoria, a tavaly nekik koszonhetoen nem lettunk bajnokok, most remelem visszavagunk es mi kuldjuk oket a B-be!
Trunks
Igen, elég necces. A Roma sorsolása innentõl hihetetlen könnyûnek, míg az Udineséé rohadt nehéznek tûnik. A Lazióé és a miénk vhol a kettõ közt van, tényleg nem tudnék most kire tippelni.

Amici di nessuno...

gercse
*közelében lévõ csapat

gercse
nem lesz könnyû, mert egy két kiesõhely közelében csapat ellen elég nehéz lesz majd helytállni

Trunks
Szóval a left margót használtam, de vmiért a balra igazítás helyett spoilernek hiszi.

Amici di nessuno...

Trunks
Ez érdekes lett. 😊)) Pedig csak a makrót használtam, de az sg inkább kispoilerezte a Juvét és az Udinesét.

Juventus
Fiorentina (i)
Catania (o)
Lazio (i)
Chievo (o)
Parma (i)
Napoli (o)

Roma:
Palermo (o)
Chievo (o)
Bari (i)
Milan (o)
Catania (i)
Sampdoria (o)

Udinese:
Napoli (i)
Parma (o)
Fiorentina (i)
Lazio (o)
Chievo (i)
Milan (o)

Lazio:
Catania (i)
Inter (i)
Juventus (o)
Udinese (i)
Genoa (o)
Lecce (i)

A tabella pedig:
4. Lazio 57
5. Udinese 56
6. Roma 53
7. Juventus 51

Amici di nessuno...

Trunks
Na és ha már az elmúlt két fordulóban 6 pontot hoztunk az Udinesén, berakom a sorsolást:

Juventus:
Fiorentina (i)
Catania (o)
Lazio (i)
Chievo (o)
Parma (i)
Napoli (o)

Roma:
Palermo (o)
Chievo (o)
Bari (i)
Milan (o)
Catania (i)
Sampdoria (o)

Udinese:
Napoli (i)
Parma (o)
Fiorentina (i)
Lazio (o)
Chievo (i)
Milan (o)

Lazio:
Catania (i)
Inter (i)
Juventus (o)
Udinese (i)
Genoa (o)
Lecce (i)

Amici di nessuno...

Trunks
Én csak az 55. perctõl láttam, de onnan elég sima volt. Köze nem volt a meccshez a Genoának. Simán rúghattunk volna 4-5 gólt. Toni remekül játszott. Hozzátenném még, hogy nem tudom ki volt ez a kommentátor, de 1000x jobb volt, mint Egri...

Amici di nessuno...

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Zsolti9014
csak eredmenyek.com-on követtem, de majdnem agyfaxt kaptam...
csak meglett! 😊

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
lehet újra álmodozni? 5 pontra a bl hely, és mindenki szórja a pontokat mostanában

gercse
nehezen de meglett, végén Toni még belõhette volna, de lényeg a 3 pont

forzajuve5
ez nem volt egy jó ötlet ahogy nézem 😄

forzajuve5
stream kinyomva. ezen én nem idegesítem magam. annyira tudtam, hogy elkezdenek támadni az 1-1 után és simán be is találnak

forzajuve5
na valahogy csak bement egy. már csak egyet kell lõni és megtartani az elõnyt

Grove4
Ez az Aqua nagyon szánalmas teljesítményt nyújt, meg Motta és Traore is!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5
Pepe gyõzni akarását kellene most beleverni az összes többi fejébe az öltözõben

Azért Buffont,Del Pierót,Krasicot és Matrit megtartanám a többi valóban mehet!!
BADE
Ez eddig nagyon szánalmas...
Hazai pályán 1 csatárral felállni igazán tökös taktika,de nem is vártam volna mást Del Neri-tõl.
Azóta gólhátrányba is kerültünk és még mindig semmi változtatás.
Elõl csatárként többet látom Pepe-t,mint Matrit.
Jövõre úgy nézem egy komplett kezdõcsapatra lesz szükség.(nálam max Chiellini maradna)

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Grove4
Mottától Isten mentsen meg minket! 😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5
igen

Storari-Motta, Barzagli, Bonucci, Traore-Aquilani, Melo, Marchisio-Krasic ,Matri, Pepe Simone

Grove4
mikor is kezdünk, fél1?

9csöves9
talán a legjobb eredmény született számunkra.a Roma Montellával nem fog odaérni a bl helyre,isten tudja mikor nyertek úgy meccset,hogy nem kaptak 11-est.a múltkori meccsen volt is egy kiírás nekik,hogy "no rigore,no party".
az Udinesenek meg bitang nehéz a sorsolása és ezen az utóbbi 2 meccsen eléggé meg is törhettek.a Lazio lesz érdekes,viszonylag könnyû a sorsolásuk viszont rajtuk lehet hozni 3 pontot az egymás elleni meccsen.én bizakodok,aztán lehet csak egy sokadik pofáraesés lesz belõle...

Trunks
Nem akarok nagy szavakat használni, de ha holnap ne adj' isten nyernénk, akkor azért látótávolságba kerülhetnénk...

Amici di nessuno...

Amikor még féltek tõlünk.

Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved

forzajuve5
Giuseppe Rossi ügynöke elismerte a Juventus és a Barcelona érdeklõdését.

ez egy dolog hogy érdeklõdünk, de honnan varázsolunk majd pénzt ezekre a játékosokra?

9csöves9
Paratici most Portugáliában tartózkodik,élõben nézte meg tegnap a Porto-Szpartak meccset.ha nem moszkvai részrõl akar valakiket megfigyelni(kétlem),akkor nagyon jó napot fogott ki

9csöves9
nemtudom nekem is feltûnt már.az általad említett meccsen Alex még negyed óráig osztotta az aláírásokat lecserélése után,Ferguson többször nyilatkozta,hogy számára az etalon a Lippi féle Juventus és nem egyszer nézetett Juve meccseket a játékosaival.Gary Neville is nyilatkozta anno,hogy Alex a legjobb futballista aki ellen pályára lépett

forzajuve5
ez a videó 😄

amúgy miért szeretnek minket ennyire Manchesterben? nem emlékszem pontosan mikor, de nem olyan régen is volt egy barátságos meccsünk velük (onnan az maradt meg hogy Alexet az egész stadion megtapsolta mikor lecserélték)

9csöves9
Gary Neville búcsúmeccsére a Juventust hívták meg,a találkozó május 24-n lesz az OT-n

itt egy kis kapcsolódó videó😊

http://www.youtube.com/watch?v=AZk1y7UNZzY

9csöves9
semmi különös,csak az újságíró összeszedte azt a 3 játékost akiért talán érdeklõdne más klub,meg azt a 11-et akit jó lenne valakire rátukmálni.szóba sem kerül szerintem az eladása

limperatore
chiellinit minek kéne eladni ha új juvét akarnak építeni? 😮

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Grove4
Én sem tudok ilyen szabályról. Amúgy nagyon remélem, hogy Marotta nem akarja idehozni Pirlot!

gercse
most utána néztem én is, mindenhol csak azt találom, hogy 2-rõl 1-re korlátozták a nem eu-s játékosok igazolását

9csöves9
hivatalos oldal,tehát wikipedia?😄

szerintem nincs ilyen szabály,és mégegyszer mondom akkor Krasicot nem tudtuk volna leigazolni

Fabio Capello
Utánanéztem, hivatalos oldalon ezt írják:

"On 2 July 2010, the quota reduced back to 1 and received the quota only after transferred a non-EU player to abroad or released a player as free agent"

Tehát, 1 nem eu-s, és csak akkor, ha eladtak külföldre egy másik nem eu-st.

9csöves9
hát ha a tavalyi óta nem változtattak(márpedig tudtommal nem),akkor az kizárólag arra vonatkozott,hogy kettõ helyett már csak egyet lehet igazolni.pl tavaly sem adtunk el Krasic után egy nem eu-st sem.(Diegonak van olasz útlevele)

Fabio Capello
Én úgy tudtam, most az az újdonság, hogy kettõ helyett csak egy nem eu-s igazolható per szezon, és az is csak akkor, ha eladunk határon kívülre egy nem eu-st, de lehet én olvastam félre valamit.

9csöves9
nem kell eladni egy nem eu-s játékost sem,a szabály az egy szezonban igazolható nem eu-s játékosok számára vonatkozik

Fabio Capello
Melo után ÁLLÍTÓLAG a Dortmund és a Real is érdeklõdik O.o

Hogyha érkezne Bastos, akkor az új EU-s szabály szerint egy nem-eu-st mindenképp el kell adnunk...

Aquilani pedig azt nyilatkozta, nem szeretne visszamenni Angliába, örülne, ha végleg a Juvéhoz kerülne.

Trunks
Pirlo érkezése csak egy vicc lehet. Ebbe a Milanba (!) se fér már be, ez mindent elárul róla. Öt éve világklasszis volt, persze, de a helyében elmennék már levezetni vhova évi x milláért.

Amici di nessuno...