44078

ibogldrc.jpg

• forzajuve5

• forzajuve5

• forzajuve5

• forzajuve5
    igen, ezt már jelezte is a meccs előtt az ember aki a jegyeket rendezi
  • 9csöves9
    de rendesek...Torinóban hálisten ezzel nem geciznek,mert én is készülök valamivel:)

amúgy ne is mondd,már rohadtul várom.mondjuk az nem tetszik,hogy ha ma a sinter továbbjut,elképzelhető,hogy péntekre rakják a meccset...
  • forzajuve5
    igen nálunk volt, de nem volt egész meccsen kifeszítve, csak néha pár percig tartottuk. ráadásul beléptetéskor a 2db műanyag pvc cső!!! közül az egyiket ami a drapihoz volt elvették és azt mondták, hogy majd ha megyünk ki akkor vissza lehet kérni...

egyébként nagyon jól néz ki. nem kell sokat aludni és megtekintheted élőben :).
  • 9csöves9
    én meg az új JCH drapit kerestem.bevittétek amúgy?

várom a képeket:)
  • forzajuve5
    módosítás :)

felső négyzet: JOBB oldalt fehér felsőben Tibore a vezetőnk, mellette én és két másik magyar srác.
  • forzajuve5
    felső négyzet: bal oldalt Tibore a vezetőnk, mellette én és két másik magyar srác.

alsó négyzet: Benito és társai és 3 egri útitársunk

később töltök fel képeket is
  • forzajuve5
  • 9csöves9
    hol vagytok?:)

• szucsy89
    22 fok? :O Azta, de szívesen élnék Olaszországban... :)

(mondjuk nyáron meg 40 feletti fokok vannak, az meg már nagyon nem kellemes)
  • 9csöves9

fasza lehetett,a Marassi mindig is kurvára tetszett kár hogy nem sikerült összeszurkolni a 3 pontot
  • forzajuve5
    Szombat délelőtt 9 óra után indultunk el pestről. Előkerültek az ország minden vidékéről származó ízletes pálinkák és persze kísérőnek pár sör is :). A téma útközben természetesen a csapatról szólt szinte végig. Útközben többször is megálltunk kicsit kinyújtani a lábunkat. Az út egyébként kegyetlen hosszú (1150 km) és nagyon monoton az autópályán haladva. A megállók közül kiemelném a szlovén fánkos helyet. Életemben nem ettem még olyan finom fánkot mint ami ott volt.
    Már este sötétben haladtunk, meg nem mondom hány óra volt, és az autópályán 150km-re Genovától hatalmas, több kilométeres dugóba szaladtunk bele. Baleset volt. Letereltek mindenkit a pályáról. Sikerült megtenni 2 óra alatt egy egész kilométert.Az egész kalamajka 3 órát vitt el. Szállodánál nem voltak boldogok amikor felhívtuk őket, hogy csak késő éjjel érünk oda. Persze mi sem voltunk azok, mert már el volt tervezve, hogy megnézzük milyen az élet éjjel a városban. Ebből nem lett semmi mert hajnali kettőre értünk oda. Ja igen, a szállodához szuper keskeny kanyargós út vezetett fel a domboldalban. Egy darabig feljutottunk, de aztán egy éles kanyarban már nem fért el a kisbusz. Nagy nehezen sikerült visszaszenvedni egy utcával lejjebb. 1 óra volt parkolóhelyet találni és séta fel a szállodába.
    3-4 óra alvás után keltünk vasárnap kora reggel, hogy tudjunk menni délelőtt várost nézni.
    nagyon kellemes idő volt. Délelőtt 15, délután 22 fok. A város maga nagyon szép, főleg a tengerparti rész. A helyi járókelők inkább poénosra vették hogy juventus cuccokba öltözve járjuk a várost. Amikor tehettük meg is mutattuk nekik a Juventus Club Hungary drapériánkat. Meglepődtek, hogy ilyen messziről eljöttünk. Onnantól kezdve cimborának tekintettek minket :).
    Egy órára volt megbeszélve a találka a Viking szurkolói csoport egyik tagjával a találkozó a stadionnál. Ő hozta nekünk a jegyeket. Külön érdekesség, hogy beléptetés előtt összefutottunk Benitoékkal :).

A stadion belülről elmondhatatlanul fantasztikus! Hihetetlen jó kialakítása van.
    A hangulat végig nagyon jó volt a meccs alatt. Igaz az olasz rigmusokat nem nagyon ismerem, ott a helyszínen pedig hiába figyel az ember, nem tudja leutánozni amit mondanak. A Forza Juve azért ment :). Eredmény sajna 0-0 lett, de a játék nagyon jó volt és így nem is sajnálkoztunk annyira. Nagy élmény olyan játékost élőben játszani mint Pirlo. A lefújás után 1 órát kellett várni mire kiengedtek minket a stadionból. Elsőként a hazai szurkolók mehettek ki. Itt már le kellett venni mindent amin Juve címer szerepelt, addig nem engedtek ki a kapun.
    utána gyors kaja, és irány az autópályán bele az éjszakába
  • Csacsi
    Iszonyat szerencsenk van legalabb abban hogy bukott a Lazio es az Udinese
  • Trunks
    A mai meccsre mondjuk nem lehet panasz, mert a mutatott játék rég volt ilyen jó, bár hozzáteszem ez a Genoa vmi rémgyenge teljesítményt nyújtott. Nem az eredmények alapján kéne megítélni egy edző munkáját. Be kéne rúgni a helyzeteket, ennyi. Néztem múltkor a Milan győzelmét a Palermo ellen (4-0). A Milan az első fél órában kb. 4 helyzetből rúgott 3 gólt, úgy, hogy a meccs elég kiegyenlített volt. Ehhez képest mi 3-4 meccset könnyedén nyerhettünk volna ennyi helyzetből, ami ma kimaradt.

Amit nem értek, hogy Conte néha mit csinál. Lehozta az egyik legjobb teljesítményt nyújtó Pepét, beküldi helyette a december óta jegelt Elíat (?). DP megint csak negyed órát kap. Remélem azért Kraszicsot nem fogja reaktiválni.
  • Kaplan
    Eddig védtem Contet. Tulajdonképpen most sincs ellenemre hisz bizonyos szempontokból az eredmények őt igazolják. Veretlenek vagyunk. De ez a rengeteg döntetlen és a gólképtelenség. Kezd egyre aggasztóbb lenni...
  • Trunks
    Erre már nem találok jelzőket. 16 szöglet, 3 kapufa, 64 percből 40-et volt nálunk a labda. Plusz Pepe teljesen szabályos "lesgólt" lőtt. Hogy nem tudtunk ma gólt lőni?
  • Zsolti9014
    Ezt már nem hiszem el. A kapufákat kicsit arrébb tehetnék...
  • Trunks
    Áááá, kb. 3 góllal kéne vezetnünk, erre 0-0. Megint nem bírjuk belőni a helyzeteket.
  • banok
    15.00 Genoa-Juventus
    tv: Digisport hu
    streamek:
  • Zsolti9014
    azért ez már patkányság, ilyet kiírkálni, ráadásul Pessotto azért az egész olasz focinak ikonja szerintem.
  • forzajuve5
    szombat reggel 9. azt írták, hogy csak kilencen leszünk. viszont van egy olyan érzésem, hogy a szombat este veszélyes lesz :)

hétfőn majd írok élménybeszámolót
  • 9csöves9
    hát érdekes meccs lesz,lehet már most fogadni kéne arra,hogy kapunk gólt,mert még lemegy az odds...amúgy Vidal szerintem is megállja ott majd a helyét,a gáz azzal van,hogy nélküle nincs a kp-n védekezés.lehet jobb lenne mondjuk Guanot vagy akárkit felhozni a primaveraból és inkább szűrjön Arturo előttük.

mikor indultok?
  • forzajuve5
    Contet eltiltották egy meccsre. pedig most nagy szükség lenne rá, hogy a védelmet irányítsa a meccs alatt.
    állítólag Vidal lesz a védelem közepén, mert ő már játszott ezen a poszton a válogatottban.
  • forzajuve5
    "Pessotto simulatore, si è buttato o era rigore" - ezt a kedves kiírást a bolognai szurkolók tették ki tegnap, amikor utaltak 2006 nyarára és Pessotto öngyilkossági kísérletére. Az üzenet azt jelenti, hogy Pessotto egy szimuláns, mivel saját magától esett: máskülönben miért nem kapott 11-est?
  • 9csöves9
    a youtube-on van fent róla egy két impresszív videó,nagy tehetségnek tartják. az "új Vieira" becenevet is ráaggatták.kíváncsi leszek,igazából számomra eléggé úgy tűnik,hogy Raiola dumálta tele a fejét azzal hogy igazoljon ide,mert a MU-nál nagyon nem akarják neki ezt a fizetést megadni amit emlegetnek.

egyértelműen látszik,hogy próbálunk jobban nyitni a tehetséges fiatalok elrablása felé.igaz ennek nem lesz semmi értelme,ha még 2 évig majd a Primaverát,aztán valamelyik B-s klubot erősítik.
  • Csacsi
    Ki ez a Pogba? Jó játékos?
  • 9csöves9
    sok helyen tényként kezelik,de még nem 100%
  • bakkerman
    Pogba kajak hozzátok igazolt?
  • 9csöves9
    te nem tudsz esetleg középhátvédet játszani?:D

nem láttam a meccset,véleményt nem mondok,csak annyit hogy bassza meg a ló

visszanéztem a 04/05-ös szezonban a sinter 18 gy,18 x,2 v-vel lett 3.szerintem nekünk is valami hasonló fog játszani,pedig mennyit nevettem rajtuk ezért
  • forzajuve5
    annak, hogy tudta azt hozni amit a fasz szövetség elvár tőle mikor Juve meccset vezet
  • Trunks
    Szerintem nem is baj, hogy Bonucci nem lesz.
  • Trunks
    Ez a fasz bíró minek örül?
  • forzajuve5
    jól kifogtam melyik meccsre utazzak el érdekes lesz ez a vasárnap
  • forzajuve5
    remek. 3 védő maradt hétvégére
  • Trunks
    Köszönjük Bonucci a közreműködést ismét!
  • forzajuve5
    de Borist is elküldhetnék már. örökre :)
  • Trunks
    Természetesen Conte akart lenni.
  • Trunks
    Legalább így cserélünk végre, hogy Borriellót elküldték. :D